Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Warder 145 , 1473 PJ Warder

Wonen in een rustige omgeving Vrij uitzicht over de landerijen

Vrijstaand wonen

Wonen in een dorp Ruime woning H12


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

vrijstaande woning

Kamers

7

Woonoppervlakte

358 m²

Perceeloppervlakte

964 m²

Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

1390 m³ 1890 tuin rondom geen garage c.v.-ketel, open haard

Isolatie

geen isolatie De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Achttien jaar geleden klommen we over de dijk nadat we met een bootje op een spannend schelpenstrand waren aangeland en daar lag aan onze voeten het ons onbekende rustieke dorp Warder.

Lopend door het dorp zagen we op 80 meter van de dijk een avontuurlijk huis te koop staan. We waren meteen verkocht voor dit spaans aandoende huis met nog wel een inpandig zwembad. (het huis bleek later bij dorpsbewoners ook bekend te staan als de Hacienda).

Ook Warder zelf bleek geweldig. Het is er rustig en men houdt rekening met elkaar. Het ligt mooi aan het IJsselmeer waar je zomers in zwemt en dat er, als het bevroren is, uitziet als een poollandschap. Er is en goed restaurant wat dagelijks geopend is, en een fantastische kleuter en basisschool. Amsterdam ligt op een steenworp met de bus ben je er in 35 minuten

Achttien jaar lang hebben we er genoten, en het wonen hier als een groot, nimmer ophoudend avontuur ervaren. Onze besloten tuin waar je je geheel van de wereld waant brengt op de vruchtbare grond voortdurend nieuwe planten en stuiken.l.

Te koop bij

Purmerend: Waterlandlaan 88, T 0299 47 20 21


huizen van hoekstra & van eck

Een en al openheid

romantisch en sfeervol... knus en ruimtelijk! De woonkamer is zeer ruim en bijzonder van opzet. De ruimte, het lichtspel en de bijzondere indeling verrassen iedere bezoeker. De marmeren traptreden geven toegang tot een imposante, sfeervolle voorkamer waarin zich een haard bevindt. In de beslotenheid van deze kamer worden vele uren doorgebracht in de winter, lezend, televisie kijkend, genietend van de rust en het lichtspel door de glas in lood ramen. De woonkamer is een ruimte waar men zich altijd op zijn gemak voelt. De houten vloer is met alle stijlen en smaken te combineren, en laat de bewoner alle ruimte om naar eigen inzicht in te richten.


huizen van hoekstra & van eck

Prachtige ruimte

realiseer je droomkeuken! alles is mogelijk De keuken is ruim en om te toveren tot een moderne droomkeuken. Kies je ervoor om de huidige indeling als eetkeuken te handhaven en plaats je de werkplek onder het raam met uitzicht op de tuin? Of ga je voor een ‘open’ keuken of een keuken met een centraal groot ‘kookblok’. Het kan allemaal worden gerealiseerd.


huizen van hoekstra & van eck

een eigen zwembad! werken aan huis mogeijk Dit huis blijft verbazen door zijn mogelijkheden, er is alle ruimte om het in te richten voor werken aan huis. Er is een grote slaapkamer met aangrenzende badkamer op de begane grond. Na werk (in de stad of thuis) is er gelegenheid voor ontspanning in de sauna, het inpandige zwembad ĂŠn in de het huis omringende tuin.

Een eigen zwe mbad!


huizen van hoekstra & van eck

Fraaie tuin

groen en ontspanning... lekker veel ruimte In de ruime, bijzondere tuin, met veel bomen, kan de liefhebber zijn hart ophalen. De vruchtbare grond laat alles snel groeien en bloeien. Er zijn verschillende plaatsen waar rustig kan worden gezeten om te genieten van de tuin.


huizen van hoekstra & van eck

groen en rust... nabij edam Het huis staat in het rustige en groene Warder, en op 45 minuten (met OV) van Amsterdam. Er is een goed restaurant tevens dorpscafÊ. Warder ligt in een beschermd natuurgebied (vogelweide gebied) en staat bekend om zijn broedende Grutto’s, Kievieten en watervogels. Het huis ligt op plm. 80 meter van het IJsselmeer, en er is een prettig natuurzwembad aan de dijk. Maar ook daarbuiten wordt er in de zomer veel in het IJsselmeer gezwommen. Er is een kleine (droge) jachthaven voor catamarans en andere (kleine) bootjes. Op 10 minuten afstand (Schardam) is een jachthaven voor grotere zeil- en motorboten. Warder is een dorp met een actief verenigingslev en en een kleine moderne basisschool. Warder ligt dicht bij Edam en op 15 minuten van Hoorn. Beide sfeervolle en actieve steden waar veel activiteiten worden georganiseerd, en waar het aangenaam winkelen is.

Rustig en groen

Al met al: wonen in Warder betekent rust, groen, ontspannen en privacy met aardige en behulpzame medebewoners.


Warder 145 1473 PJ Warder


Warder 145 1473 PJ Warder


Warder Warder is vermoedelijk ontstaan in de 11e of 12e eeuw tijdens de ontginning van het uitgestrekte laagveengebied ten zuiden van West-Friesland. De oorspronkelijke locatie lag waarschijnlijk verder naar het oosten, in het huidige Markermeer. noorden kadastrale kaart

heerlijk wonen in Warder

Door het oprukkende water tijdens de vorming van de Zuiderzee is het dorp opgeschoven naar de huidige locatie. In 1414 wordt het dorp tezamen met Middelie en Kwadijk verenigd onder het poortrecht met Edam. Dit geeft de bewoners bepaalde voorrechten. De bewoners leven voornamelijk van de landbouw en in veel mindere mate van de visserij. In de 17e en 18e eeuw telde het dorp ook een groot aantal zeevarenden. Het dorp heeft zich ontwikkeld tot een lintdorp. de omliggende landerijen zijn doorkruist met vele sloten die voor de nodige afwatering van het natte veenland zorgen.


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Waterlandlaan 88 0299 47 20 21 purmerend@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Waterlandlaan 88 0299 47 20 21 purmerend@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Warder, Warder 145  

Warder, Warder 145