Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Warder 108 , 1473 PG Warder

Vrij landelijk uitzicht Meerdere woonvormen mogelijk

Zeer ruime hobby/garageruimte

Fraaie authentieke details CreĂŤren meer woonruimte mogelijk H11


Kenmerken Soort

woonboerderij

Type

vrijstaande woning

Kamers Woonoppervlakte

6 238 m²

Perceeloppervlakte

1160 m²

Inhoud

1055 m³

Bouwjaar Tuin

1925 achtertuin, tuin rondom, zonneterras

Garage

vrijstaand hout, parkeerplaats

Verwarming Isolatie

c.v.-ketel dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Wat een prachtig vrij landelijk uitzicht, wisselende jaargetijden maar iedere dag nieuw. De heerlijke grote tuin geeft een heerlijk gevoel van vrijheid en geeft een permanent vakantiegevoel. Het woonhuis en de stolp zijn geschakeld en maakt meerdere woonvormen mogelijk. De grote garage biedt veel ruimte en iedereen kan hierin zijn hobby uitoefenen. De ligging in de gezellige wooncentrum met dorpshuis geeft een fijne ongedwongen dorpssfeer. Door gevorderde leeftijd moeten wij met pijn in ons hart dit bijzondere object verkopen. De nieuwe bewoners worden hier ook vast heel gelukkig.

Te koop bij

Monnickendam: Kerkstraat 64, T 0299 - 65 40 00


huizen van hoekstra & van eck

Heerlijk lichte woonka mer

sfeer en comfort authentieke details Bij binnenkomst in de woonkamer wordt je overspoeld door een oase van licht en ruimte. Met maar liefst twee woonkamers, blijft er naast een gezellige zithoek nog voldoende ruimte over om een werk,studeer of een leeshoek te creĂŤren. In het geschakelde bakkershuis vind je een houtkachel die de puntjes op de i zet. Tevens heb je vanuit deze ruimte toegang tot de veranda en achtergelegen tuin. Daarnaast zijn zowel de stolp als het bakkershuis, voorzien van houten balken en een houtenvloer waardoor je in iedere ruimte het huiselijke gevoel ervaart. Omdat de stolp en het bakkershuis geschakeld zijn, kun je deze ook gebruiken voor bijvoorbeeld dubbele bewoning, een kangaroo-woning of een bed & breakfast.


huizen van hoekstra & van eck

Ne tte open keuken

lekker kokkerellen toegang tot de tuin De keuken is geplaatst in een dubbele rechte opstelling waardoor je over voldoende ruimte beschikt om de lekkerste recepten te bereiden. Uiteraard is ook aan het kookcomfort gedacht, je bent voorzien van een 5-pits gasstel, afzuigkap en een oven. Tevens heb je vanuit de keuken toegang tot de tuin.


huizen van hoekstra & van eck

hoe deel jij ze in? creĂŤer je eigen spa! Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer. Ook hier vind je de authentieke details terug. De kamers zijn van goed formaat en lekker licht. De masterbedroom is riant te noemen en is eventueel op te splitsen in twee kamers die je kunt gebruiken als slaapkamer of wellicht als walk-in-closet. Een derde slaapkamer is gelegen op de begane grond. De badkamer is compact en vereist nog enige modernisatie maar is om te toveren tot een fijne ruimte waar je na een drukke dag lekker tot rust kunt komen. In de badkamer vind je een wastafel en een douche. Een tweede badkamer bevindt zich op de begane grond en is uitgerust met een douche, ligbad en een wastafel. Tenslotte komen we op een riante voorzolder met toegang tot een hobbykamer. Ook deze ruimtes kun je helemaal naar eigen smaak afwerken en inrichten.

5 slaapka mers mogelijk!


Warder 108 1473 PG Warder


Warder 108 1473 PG Warder


Warder 108 1473 PG Warder


Warder 108 1473 PG Warder


Warder

noorden kadastrale kaart

heerlijk wonen in Warder

Warder is vermoedelijk ontstaan in de 11e of 12e eeuw tijdens de ontginning van het uitgestrekte laagveengebied ten zuiden van West-Friesland. De oorspronkelijke locatie lag waarschijnlijk verder naar het oosten, in het huidige Markermeer. Door het oprukkende water tijdens de vorming van de Zuiderzee is het dorp opgeschoven naar de huidige locatie. In 1414 wordt het dorp tezamen met Middelie en Kwadijk verenigd onder het poortrecht met Edam. Dit geeft de bewoners bepaalde voorrechten. De bewoners leven voornamelijk van de landbouw en in veel mindere mate van de visserij. In de 17e en 18e eeuw telde het dorp ook een groot aantal zeevarenden. Het dorp heeft zich ontwikkeld tot een lintdorp. de omliggende landerijen zijn doorkruist met vele sloten die voor de nodige afwatering van het natte veenland zorgen.


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Kerkstraat 64 0299 - 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Kerkstraat 64 0299 - 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Warder 108, Warder  
Warder 108, Warder