Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Van Kootenstraat 31 , 2134 LT Hoofddorp

Ruime badkamer met ligbad Levering September 2019!

Lichte woonkamer met open keuken

1 grote slaapkamer Geweldige loggia, terras met veel zon! H18


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

portiekwoning 2 75 m² 275 m³ 2008 tuin rondom geen garage c.v.-ketel dubbel glas, volledig geïsoleerd, grotendeels dubbelglas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Mijn lichte, luxe appartement

Met heel veel plezier, heb ik de afgelopen elf jaar in deze woning mogen wonen. Het was met een gelukje dat ik er zonder te loten in mocht. Gelijk werd ik aangetrokken door het lichte huis met het vrije uitzicht en terras, heerlijk gelegen in de zon. Alles bij de hand: winkelcentrum, sportcentrum, wandel- en natuurgebieden. Wat te denken van de superhandige busverbindingen naar Haarlem, Schiphol of Amsterdam. Ik hou van dit huis en dit plekje. Het heeft mij niets dan geluk en woongenot gebracht! Mijn volgende huis zal nog een aardig ‘bouwsteentje’ bij moeten dragen om aan dit huis te kunnen tippen :-)

Te koop bij

Hoofddorp: Kruisweg 941, T 023 - 569 81 81


huizen van hoekstra & van eck

Instapklaar

gigantische raampartij openslaande deuren Welkom en laat je verrassen; wat een fijne ruimte! Door de van grond tot plafond reikende, kamerbrede raampartij met openslaande deuren naar buiten geniet je hier van een optimale lichtinval. De woonkamer is praktisch ingedeeld als open ruimte, waardoor je het op meerdere manieren in kunt richten. Het geheel is instapklaar afgewerkt met een mooie parketvloer en rustige kleuren; een ideale basis om op voort te borduren met jouw eigen stijl.


huizen van hoekstra & van eck

Ne tte open keuken

inclusief apparatuur praktische hoekopstelling De nette open keuken is geplaatst in een praktische hoekopstelling met granieten werkblad en zowel boven- als onderkastjes, waardoor je over voldoende werk- en opbergruimte beschikt. Daarbij sluit zijn neutrale afwerking eenvoudig aan op verschillende interieurstijlen. Uiteraard is er ook aan kookcomfort gedacht; de keuken voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap (motorloos), vaatwasser en een combi oven. Direct naast de keuken bevindt zich een inpandige berging, met hier de cv-opstelling en aansluiting voor de wasapparatuur.


huizen van hoekstra & van eck

zo te betrekken badkamer met ligbad Het appartement telt een slaapkamer. Deze is van ruim formaat, aangenaam licht en keurig afgewerkt in dezelfde stijl als de rest van het appartement. De slaapkamer verleent direct toegang tot de vrijwel volledig betegelde badkamer met wastafel, aparte douchecabine en heerlijk ligbad.

Ruime slaapka mer


huizen van hoekstra & van eck

Zonnige loggia

veel zonuren vrij uitzicht Wil je tijdens de zonnige dagen volop van het buitenleven genieten? Dat kan! Het appartement beschikt namelijk over een heerlijke loggia, met een gunstige ligging op de zon. Het terras is volledig betegeld en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een comfortabele loungeset. En vergeet vooral niet van het vrij uitzicht te genieten!


huizen van hoekstra & van eck

wonen in ‘de hoven’ winkelcentrum floriande Het complex is gelegen in de jonge wijk ‘De Hoven’. Een fijne omgeving met diverse dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving. Winkelcentrum Floriande, een sportcomplex, bushalte en gezondheidscentrum liggen op korte afstand. Met een paar minuten fietsen ben je in het recreatiegebied ‘Toolenburger Plas’ en belangrijke uitvalswegen naar bijvoorbeeld Amsterdam en Haarlem zijn goed en in korte tijd bereikbaar.

Par keren voo r de deur


Van Kootenstraat 31 2134 LT Hoofddorp


Van Kootenstraat 31 2134 LT Hoofddorp


Hoofddorp Hoofddorp is in tegenstelling tot de naam een grote plaats geworden. Dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gerealiseerd zijn.

noorden kadastrale kaart

Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/Beursplein. Het winkelcentrum is gelegen aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart. Grote winkelketens hebben hier een vestiging. Door de gunstige ligging van Hoofddorp ten opzichte van Schiphol zijn op de bedrijfsterreinen en kantoorparken veel nationale en internationale ondernemingen gevestigd. De gemeente Haarlemmermeer heeft een breed aanbod van onderwijsvoorzieningen (scholen): van basisonderwijs tot hoger onderwijs. In maart 2014 is sportcomplex Koning Willem Alexander, door koning Willem Alexander zelf geopend. Naast een recreatie- en wedstrijdzwembad met 400 tribuneplaatsen, een combi- en doelgroepenbad en recreatief zwemwater is er ook een sporthal met 1.500 plaatsen en een turncentrum in dit complex aanwezig. Veel scholen en sportverenigingen uit Hoofddorp zullen gebruik gaan maken van dit sportcomplex. Hoofddorp ligt op het kruispunt van de Kruisweg en de Hoofdweg, twee belangrijke wegen in de Haarlemmermeerpolder. Ten oosten van Hoofddorp lopen de A4, A5 en A9 richting de grote steden en Schiphol.

heerlijk wonen in Hoo fddor p


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Kruisweg 941 023 - 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Kruisweg 941 023 - 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Profile for Hoekstra en van Eck Makelaars - méér makelaar -

Van Kootenstraat 31, Hoofddorp  

Van Kootenstraat 31, Hoofddorp