Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Van den Berghlaan 295 , 2132 AH Hoofddorp

Leuke starterswoning Grote zonnige tuin

Garage bij de woning getrokken

Vlakbij centrum Vloerverwarming keuken en hal


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

benedenwoning 3 67 m² 235 m³ 1971 achtertuin aangebouwd steen c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Een huis kopen is altijd een bijzondere, grote gebeurtenis en helemaal als het je eerste huis is!

Je moet op zoveel letten en je moet nog kennis maken met alles wat erbij komt kijken. Dan is het wel zo fijn als een huis praktisch is ingedeeld, smaakvol is afgewerkt en nagenoeg direct te betrekken is, dan hoef je je daar niet druk meer over te maken. De woning is neutraal afgewerkt, beschikt over fijne lichte ruimtes en is van alle hedendaagse gemakken voorzien. Mag jij deze woning binnenkort jouw eigen thuis noemen?

Te koop bij

Hoofddorp: Kruisweg 941, T 023 569 81 81


huizen van hoekstra & van eck

Lekker licht

ontspannen voldoende ruimte Vanuit de hal stap je direct de woonkamer met open keuken in. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning, waardoor je vanuit je luie stoel uitkijkt op de gezellige tuin. De woonkamer zelf is afgewerkt met lichte wanden en lichte plavuizen met comfortabele vloerverwarming op de vloer. Hierdoor is er een prima basis gelegd om er, met kleine aanpassingen en toevoegingen, jouw eigen thuishaven van te maken.


huizen van hoekstra & van eck

In contact me t de woonka mer

prima keuken van alle gemakken voorzien De keuken is zeer praktisch geplaatst in twee rechte opstellingen waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt om lekker te kunnen koken. De keuken is netjes en je beschikt hier over voldoende opbergruimte. Daarnaast beschik je hier over diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, elektrische kookplaat, afzuigkap en een koelkast met een vriesvak.


huizen van hoekstra & van eck

twee goede slaapkamers mooie lichtkoepels Waar zich voorheen de garage bevond tref je nu een extra slaapkamer en een handige berging. Deze ruimtes worden verlicht door middel van een tweetal lichtkoepels. De andere slaapkamer is te bereiken vanuit de hal. Beide kamers hebben een neutrale afwerking.

U itgerust ontwaken


huizen van hoekstra & van eck

Ne tte badka mer

van alle gemakken voorzien handige berging De hal geeft je ook toegang tot een aparte kast, de meterkast en de badkamer. De badkamer is netjes en betegeld met lichte tegels en deze is voorzien van een douche, toilet, wastafel en ook de cv opstelling vind je hier terug. De berging is ideaal voor het opbergen van de gebruikelijke spullen of misschien maak je er een kantoortje van?


huizen van hoekstra & van eck

ruim opgezet fijne groene sfeer Vanuit de woonkamer, stap je de tuin in. Hier is het heerlijk vertoeven! Er is genoeg ruimte voor een fijne tuinset om heerlijk buiten te eten, zodra de zon zich laat zien. Lekker samen buiten genieten, wat wil je nog meer? Ook is er een achterom aanwezig en genoeg ruimte om wat spullen op te bergen. Bijzonderheden: - VvE aanwezig; - servicekosten bedragen â‚Ź 47,- per maand; - starterslening is mogelijk; - vrij parkeren in de wijk.

Genie ten va n buitenlev en


huizen van hoekstra & van eck

Rustige straat

fijne leefomgeving kindvriendelijk Hoofddorp is in tegenstelling tot de naam een grote plaats geworden. Dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gerealiseerd zijn. Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/Beursplein. Het winkelcentrum is gelegen aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart. Grote winkelketens hebben hier een vestiging.


Van den Berghlaan 295 2132 AH Hoofddorp


Hoofddorp Hoofddorp is in tegenstelling tot de naam een grote plaats geworden. Dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gerealiseerd zijn.

noorden kadastrale kaart

Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/ Beursplein. Het winkelcentrum is gelegen aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart. Grote winkelketens hebben hier een vestiging. Door de gunstige ligging van Hoofddorp ten opzichte van Schiphol zijn op de bedrijfsterreinen en kantoorparken veel nationale en internationale ondernemingen gevestigd. De gemeente Haarlemmermeer heeft een breed aanbod van onderwijsvoorzieningen (scholen): van basisonderwijs tot hoger onderwijs. In maart 2014 is sportcomplex Koning Willem Alexander, door koning Willem Alexander zelf geopend. Naast een recreatie- en wedstrijdzwembad met 400 tribuneplaatsen, een combi- en doelgroepenbad en recreatief zwemwater is er ook een sporthal met 1.500 plaatsen en een turncentrum in dit complex aanwezig. Veel scholen en sportverenigingen uit Hoofddorp zullen gebruik gaan maken van dit sportcomplex. Hoofddorp ligt op het kruispunt van de Kruisweg en de Hoofdweg, twee belangrijke wegen in de Haarlemmermeerpolder. Ten oosten van Hoofddorp lopen de A4, A5 en A9 richting de grote steden en Schiphol.

heerlijk wonen in Hoo fddor p


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl j.beekman@hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Kruisweg 941 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Hoofddorp, Van den Berghlaan, 295  
Hoofddorp, Van den Berghlaan, 295