Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Suze Groenewegstraat 219 , 1442 NG Purmerend

Ruim appartement Weids uitzicht

Rustige leefomgeving

Inpandige berging Ideale starterswoning H12


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

bovenwoning 2 67 m² 225 m³ 1974 geen tuin geen garage blokverwarming dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Een ideaal startersappartement, gelegen op de 12e verdieping van een keurig appartementencomplex “De Wilgenhoek”. Dit hoekappartement is uitgerust met een royale woonkamer, dichte eetkeuken, één slaapkamer en een balkon met prachtig uitzicht. Nieuw woongenot is hier gegarandeerd!

Naast het feit dat je het appartement helemaal naar eigen smaak kunt indelen en afwerking, woon je hier straks ook nog eens op een centrale locatie met een rustige leefomgeving. Kortom, de Suze Groenewegstraat 219 in Purmerend is absoluut een bezoekje waard. Wacht niet te lang en maak snel een afspraak met de makelaar.

Te koop bij

Purmerend: Waterlandlaan 88, T 0299 - 47 20 21


huizen van hoekstra & van eck

Welkom!

kom binnen jouw nieuwe thuis We komen het appartementencomplex binnen middels de centrale entree op de begane grond. Hier vind je het bellentableau en de brievenbussen. De centrale entree geeft toegang tot de eigen berging en de liften (even en oneven) naar de diverse woonlagen. Als we aankomen op de 12e etage stappen we het appartement binnen in de ruime hal met praktische vaste kastenwand. Tevens vind je hier ook de meterkast, de badkamer en een separaat toilet met fonteintje.


huizen van hoekstra & van eck

Royale woonka mer

lichte kleuren wat maak jij vanavond? Via de hal kom je in de royale woonkamer met grote raampartijen waardoor het nodige daglicht de ruimte binnenkomt. De wanden zijn neutraal afgewerkt in een lichte kleur en op de vloer ligt keurig laminaat. De keuken is betegeld en er is een eenvoudig keukenblok geplaatst. Je kunt hier een nieuwe keuken (laten) plaatsen in de kleur, opstelling en met de apparatuur die jij wenst zodat je hier de sterren van de hemel kunt koken.


huizen van hoekstra & van eck

slaap lekker! spoel de dag van je af De slaapkamer is van goed formaat en heerlijk licht waardoor jij hier zult profiteren van een welverdiende nachtrust. Ook hier creĂŤer je met wat kleine aanpassingen binnen no-time een fijne ruimte waarin jij je even lekker terug kunt trekken. De badkamer heeft nog wel wat liefde en aandacht nodig maar is om te toveren tot jouwe eigen spa aan huis. In de huidige situatie beschik je over een douche, wastafel en een designradiator. Naast de badkamer vind je het toilet met fonteintje separaat.

Lichte slaapka mer


huizen van hoekstra & van eck

Prachtig uitzicht

fijne buitenruimte weids uitzicht Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een ruim balkon. Hier is ruimte voor een leuk zitje en daarnaast profiteer je van een prachtig weids uitzicht over de Beemster.


huizen van hoekstra & van eck

fijne woonomgeving uitvalswegen nabij Wonen aan de Suze Groenewegstraat, betekend wonen op een centrale locatie. Zo vind je het Wormerplein, Leeuwerikplein maar ook het centrum van Purmerend met een divers winkelaanbod en de Koemarkt met een uitgebreid aanbod van horeca voor een hapje en een drankje buiten de deur op korte afstand. Tevens vind je ook uitvalswegen zoals de A7 op korte afstand.

Centraal gelegen


Suze Groenewegstraat 219 1442 NG Purmerend


Suze Groenewegstraat 219 1442 NG Purmerend


Purmerend

noorden kadastrale kaart

De stad Purmerend is omgeven door polders, zoals de Purmer, Beemster en Wormer. De stad werd het marktcentrum van de omgeving, maar het bevolkingsaantal groeide langzaam. Pas na 1960 is de bevolking gegroeid van ongeveer 10.000 naar ongeveer 80.000 inwoners. De stad ligt gunstig ten opzichte van Amsterdam waar veel inwoners, vaak voormalig inwoners van de hoofdstad, werken. Purmerend noemt zich met recht al jarenlang Marktstad, maar was in 2003 ook vernoemd tot Kermisstad van Nederland. Naast de kermis is Purmerend vooral bekend om haar (vee-)markten. Na de vele veeziekten tussen 1995 en 2001 is de koe -en schapenmarkt niet meer in de openlucht toegestaan. De veemarkt is daarop verplaatst van het centrum naar industrieterrein, en is in private handen overgegaan. Purmerend beschikt over hoogwaardig busvervoer en ligt aan de spoorlijn Hoofddorp - Schiphol - Zaandam – Enkhuizen. Dit zorgt voor een uitstekende openbaar vervoer verbinding naar Amsterdam en omstreken. Ruim 60% van de totale woon-werk-pendel uit Purmerend gaat per auto. Richting Amsterdam zijn er twee ontsluitingswegen: De A7 en de provinciale weg N235 (Jaagweg).

heerlijk wonen in Pur merend


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Waterlandlaan 88 0299 - 47 20 21 purmerend@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Waterlandlaan 88 0299 - 47 20 21 purmerend@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Profile for Hoekstra en van Eck Makelaars - méér makelaar -

Suze Groenewegstraat 219, Purmerend  

Suze Groenewegstraat 219, Purmerend