Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Ruth Firststraat 32 , 1447 WV Purmerend

Wonen in de Purmer Zuid! Vrije ligging

Zeer diepe achtertuin

Vier slaapkamers Zonnige tuin op het zuidwesten H12


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

152 m²

Inhoud

355 m³

Bouwjaar Tuin

1992 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

geen garage stadsverwarming dubbel glas, volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Wil je rustig wonen aan de rand van Purmerend? Op loopafstand van het Purmer bos , parken , scholen , winkelcentra en bushaltes staat ons heerlijke huis. Ons huis biedt o.a. een grote zonnige tuin op het zuiden en aan de voorzijde heb je een prachtig vrij uitzicht. Met 10 minuten fietsen ben je in de gezellige binnenstad van Purmerend. Amsterdam is snel bereikbaar met bus en auto. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig langs voor een bezichtiging. Wij hopen dat je er met net zo veel plezier gaat wonen als wij hebben gedaan..

Te koop bij

Purmerend: Waterlandlaan 88, T 0299 47 20 21


huizen van hoekstra & van eck

Gro te ra men achter

openslaande deuren vloerverwarming Door de grote ramen komt fijn daglicht binnen, hier zit je samen op de bank en kijk je samen naar die spannende serie of voetbalwedstrijd. De openslaande deuren zorgen voor een prettige interactie met de tuin. Zet de eettafel bij de keuken en je hoeft niets van de gesprekken te missen als je staat te koken. Kinderen maken hun huiswerk en vrienden drinken hun drankje op, terwijl je de laatste hand aan de maaltijd legt. De kamer is netjes afgewerkt met plavuizen met vloerverwarming en behang op de wanden. Hier kun je al snel je meubels neerzetten.


huizen van hoekstra & van eck

Verva ngen o f opknappen

praktische keuken en complete badkamer De keuken en de badkamer zijn niet modern, wel praktisch en compleet. Aan jou de keuze of je het zo laat of het vervangt. De open keuken is voorzien van diverse apparatuur waaronder een 4-zones keramische kookplaat. In de kasten kun je al je potten en pannen netjes opbergen. De keuken kun je naar eigen smaak en behoefte opknappen met nieuwe frontjes of kies je voor een hele nieuwe keuken? De badkamer is netjes. Met een ligbad, een douche, toilet en een wastafel is de badkamer de plek om ‘s morgens de slaap uit je ogen te wassen en na een lange werkdag even een warm bad te nemen.


huizen van hoekstra & van eck

drie of vier kamers grote open zolder Er zijn drie fijne kamers op deze verdieping. Welke kies jij? Met een groot bed en een linnenkast kun je hier genieten van een goede nachtrust. De ramen kunnen lekker open zodat je goed kunt ventileren. In de kamers ligt laminaat en de wanden zijn neutraal gehouden, je kunt dus zelf de sfeer nog bepalen. De grote open zolder kan met enige aanpassingen als derde slaapkamer worden gebruikt. Er is nu veel bergruimte en ruimte voor bijvoorbeeld een werkplek. Hier vind je verder nog de aansluiting voor het witgoed en de cv ketel.

Ze t jij hier je bed?


huizen van hoekstra & van eck

Va n alles wat

de kers op de taart alleen maar genieten Tuin is geweldig. Deze is heel erg diep en ligt op het zuiden. Achterin is nog een houten berging en een achterom. De achtertuin is de plek om te ontspannen, te spelen en te genieten. Zoek een plekje in de zon of in de schaduw en geniet van je vrije momenten. De woning heeft een unieke vrije ligging in de geliefde Purmer Zuid. Enkel een fietspad voor de deur en groen. Uitvalswegen naar Amsterdam zijn hier zeer dichtbij. Enkele minuten en je bevindt je op de A7 of A10. Verder dichtbij winkelcentrum Meerland voor de dagelijkse boodschappen. Diverse basisscholen zijn in de buurt.


Ruth Firststraat 32 1447 WV Purmerend


Ruth Firststraat 32 1447 WV Purmerend


Ruth Firststraat 32 1447 WV Purmerend


Purmerend

noorden kadastrale kaart

De stad Purmerend is omgeven door polders, zoals de Purmer, Beemster en Wormer. De stad werd het marktcentrum van de omgeving, maar het bevolkingsaantal groeide langzaam. Pas na 1960 is de bevolking gegroeid van ongeveer 10.000 naar ongeveer 80.000 inwoners. De stad ligt gunstig ten opzichte van Amsterdam waar veel inwoners, vaak voormalig inwoners van de hoofdstad, werken. Purmerend noemt zich met recht al jarenlang Marktstad, maar was in 2003 ook vernoemd tot Kermisstad van Nederland. Naast de kermis is Purmerend vooral bekend om haar (vee-)markten. Na de vele veeziekten tussen 1995 en 2001 is de koe -en schapenmarkt niet meer in de openlucht toegestaan. De veemarkt is daarop verplaatst van het centrum naar industrieterrein, en is in private handen overgegaan. Purmerend beschikt over hoogwaardig busvervoer en ligt aan de spoorlijn Hoofddorp - Schiphol - Zaandam – Enkhuizen. Dit zorgt voor een uitstekende openbaar vervoer verbinding naar Amsterdam en omstreken. Ruim 60% van de totale woon-werk-pendel uit Purmerend gaat per auto. Richting Amsterdam zijn er twee ontsluitingswegen: De A7 en de provinciale weg N235 (Jaagweg).

heerlijk wonen in Pur merend


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Waterlandlaan 88 0299 47 20 21 purmerend@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Waterlandlaan 88 0299 47 20 21 purmerend@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Ruth Firststraat 32, Purmerend  
Ruth Firststraat 32, Purmerend