Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Roolandweg 101 , 2035 LH Haarlem

Luxe keuken Heerlijke badkamer

Heerlijk ruim en licht

Centraal gelegen Fraai aangelegde achtertuin H26


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin

5 147 m² 1022 m² 555 m³ 2015 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

parkeerplaats c.v.-ketel volledig geïsoleerd De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Royale en prachtig afgewerkte eengezinswoning gelegen op een zeer centrale locatie in de nieuwbouwwijk “De Entree van Haarlem”. Deze wijk is gelegen op 10 minuutjes fietsen vanaf het bruisende centrum en 10 minuutjes van het treinstation. Binnen 25 minuten kun je het strand per fiets bereiken. Met voldoende parkeergelegenheid voor de deur moet het niet lastig zijn om hier een plekje te vinden. Mocht je graag een eigen privé parkeerplaats willen, dan is dit mogelijk aan de achterzijde in de tuin. Geniet jij binnenkort van deze heerlijke woning?

Te koop bij

Haarlem: Schalkwijkerstraat 11B, T 023 - 517 26 10


huizen van hoekstra & van eck

Wat een ruimte!

fijne woonkamer luxe keuken Dit is zo’n woning waarbij enkel een blik naar de woonkamer al genoeg is om je schouders te laten ontspannen. De frisse lichte vloer in combinatie met de warme kleur op de wanden maakt dat je je hier direct thuis zult voelen. Plaats een gezellige zithoek met kussens en plaids en plof na een lange dag gerust neer; hier kun je jezelf even opladen. De keuken aan de voorzijde is zeer luxe en een plaatje om te zien. De keuken is voorzien van grote diepe lades en een aparte kastenwand. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een gasfornuis met oven, vaatwasser, combi-oven, afzuigkap, koelkast en vriezer. De donkere fronten staan in mooi contrast met het lichte aanrechtblad. Door het schiereiland heb geniet je hier van lekker veel werkruimte.


huizen van hoekstra & van eck

Ne tte afwer king

vier slaapkamers nette afwerking Middels de trap in de hal bereiken we de eerste verdieping. Op deze verdieping vinden we drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn stuk voor stuk keurig afgewerkt met nette vloeren en strakke wanden. De kamers zijn allen voorzien van een lekker groot raam waardoor het ook hier heerlijk licht is. Voor alle kamers geldt hier: Verhuisdozen uitpakken en je lekker gaan genieten! Op de tweede verdieping is de mogelijkheid om een 5e slaapkamer te realiseren als dit gewenst is.


huizen van hoekstra & van eck

zeer grote ruimte luxe badkamer De dagen dat de badkamer een puur functionele ruimte was zijn allang vervlogen. De badkamer moet een plek zijn om prettig je dag te beginnen of juist ontspannen te eindigen. Elke centimeter optimaal benutten en daarbij een prettige sfeer creĂŤren; dat is in deze badkamer zeker gelukt! De badkamer is helemaal compleet en uitgerust met een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Op de tweede verdieping vinden we nog eens een zeer ruime slaapkamer en een aparte berging/ wasruimte. De slaapkamer is zeer royaal te noemen mede door de grote dakkapel. Deze ruimte zou ook prima gebruikt kunnen worden als kantoor, hobbyruimte of studio. De wasruimte is perfect voor het opbergen van seizoenspullen en de wasmachine en droger. Hier is alles netjes opgeborgen. Er is de mogelijkheid om hier een 5e slaapkamer te realiseren.

Wat een ruimte!


huizen van hoekstra & van eck

Buiten genie ten

ruime tuin met berging Niet alleen binnen is het genieten! Ook in de achtertuin is het ‘s zomers goed toeven. Deze is zo’n 43m2 groot en biedt dus genoeg ruimte voor een fijne loungeset. De tuin is lekker onderhoudsvriendelijk aangelegd met voornamelijk strakke bestrating en houten vlonders. Achterin de tuin staat een houten berging, ideaal voor het opbergen van tuinspullen en het stallen van fietsen. De grote openslaande deuren in de achtertuin maken het mogelijk om ook de auto op eigen terrein te parkeren.


Roolandweg 101 2035 LH Haarlem


Roolandweg 101 2035 LH Haarlem


Roolandweg 101 2035 LH Haarlem


Haarlem Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland.

noorden kadastrale kaart

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt bijna 152.000 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt omstreeks 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners. Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem ĂŠĂŠn van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog steeds veel te beleven. De Haarlemse podia, de Stadsschouwburg Haarlem, Philharmonie, Toneelschuur en Patronaat bieden een kwalitatief hoogwaardig programma op het gebied van toneel, dans, film en muziek.

heerlijk wonen in Haarle m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Schalkwijkerstraat 11B 023 - 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Schalkwijkerstraat 11B 023 - 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Roolandweg 101, Haarlem  
Roolandweg 101, Haarlem