Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Rekerstraat 48 , 1823 BE Alkmaar

Jaren ‘30 tussenwoning Lichte doorzon woonkamer

Goed onderhouden

Knusse stadstuin 3 ruime slaapkamers H34


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

4

Woonoppervlakte

87 m²

Perceeloppervlakte

87 m²

Inhoud Bouwjaar Tuin

345 m³ 1936 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel dakisolatie, grotendeels dubbelglas

Energielabel

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet

E

worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Deze karaktervolle tussenwoning is ideaal voor jonge gezinnen en stellen die in een rustige wijk willen wonen op loopafstand van het centrum van Alkmaar.

De lichte doorzonwoonkamer heeft vrij uitzicht aan de voorzijde. De knusse stadstuin biedt ruimte genoeg om lekker te relaxen, buiten te eten, en of voor het houden van een barbecue of feestje. Met drie slaapkamers biedt de woning veel ruimte. De kamer op zolder is recent verbouwd en voorzien van een dakkapel, mooi stucwerk en laminaatvloer, een mooie en frisse ruimte! De liefde heeft mij doen besluiten om de woning in Alkmaar te verlaten en op zoek te gaan naar een nieuwe bewoner. Ik weet zeker dat u net zo veel woonplezier zult ervaren als ik!

Te koop bij

Alkmaar: Limmerhoek 63-64, T 072 - 201 02 03


huizen van hoekstra & van eck

Sa men op de ba nk

mooie open haard fraaie houten vloer Deze kamer is voorzien van een groot raam voor en achter, hierdoor geniet je optimaal van het daglicht. De grote haard is de eyecatcher van de kamer. De kamer is afgewerkt met een eiken vloer, een warme kleur op de wanden en een mooi plafond met sierlijsten. Hier kun je al snel je meubels neerzetten. Je grote bank, je kast met mooie spullen en je gezellige eettafel.


huizen van hoekstra & van eck

Deur naar de tuin

praktische keuken complete badkamer De kamer loopt door naar de keuken. Deze is zeer praktisch ingedeeld, waardoor er veel berg- en werkruimte is. Er is de nodige inbouwapparatuur aanwezig, waaronder een afwasmachine en een oven. Mocht je kasten te kort komen dan biedt de trapkast nog veel ruimte. De keuken is voorzien van plavuizen, hetgeen makkelijk schoon te houden is. Tevens is hier de achterdeur naar de tuin en de berging. Op de eerste verdieping is de badkamer, netjes en voorzien van een ligbad, een douche en een wastafel. Er zitten tegels tot het plafond op de muren en het raam kun je open zetten voor extra ventilatie.


huizen van hoekstra & van eck

drie slaapkamers grote zolder De woning telt 3 slaapkamers, 2 op de eerste verdieping en een fijne grote zolder kamer op zolder. De kamers zijn alle 3 netjes, de grote zolder kamer is voorzien van een dakkapel en is daardoor heerlijk ruim. Je kunt hier ook je seizoensspullen een plekje geven en je vindt hier ook de opstelling van de cv ketel. Deze is weggewerkt in de grote kastenwand.

U itgerust ontwaken


huizen van hoekstra & van eck

Knusse stadstuin

altijd zon berging en achterom Tegen de woning is de stenen berging met daarin de aansluiting voor je witgoed. De berging is groot genoeg om ook de fietsen neer te zetten, je gereedschap op te bergen en je tuinkussens neer te leggen. De tuin is een echte stadstuin, klein, maar knus en hier geniet je van het zonnetje. Ook de voortuin biedt nog ruimte om een gezellige zitje in de zon neer te zetten. De woning staat in de gewilde Rekerbuurt. Hier is het rustig wonen. Vanuit de woning kun je naar het centrum lopen. Hier tref je de leuke winkels, de terrassen en de restaurantjes. Ook de verdere voorzieningen zijn snel bereikbaar.


Rekerstraat 48 1823 BE Alkmaar


Rekerstraat 48 1823 BE Alkmaar


Rekerstraat 48 1823 BE Alkmaar


Alkmaar Wandelen langs de grachten, sfeer proeven in de romantische hofjes, cultuur snuiven in de musea, je vergapen aan de historische panden, een dagje shoppen in één van de grootste steden van Noord-Holland... Alkmaar biedt het je allemaal! noorden kadastrale kaart

Je vindt er heel veel gezellige restaurants en cafés, verschillende en originele winkels en meerdere grote evenementen zoals de wereldberoemde Kaasmarkt, Culinair Plaza, de Wandel4Daagse en de Kaeskoppenstad. Voor jong en oud is hier altijd wel iets leuks te beleven! De fijne sfeer in de bruisende binnenstad zorgt ervoor dat je heerlijk kunt wonen in Alkmaar, maar ook de uitstekende gezondheidsvoorzieningen, het grote aanbod aan sportfaciliteiten en het onderwijs dragen zeker hun steentje bij. Er zijn meerdere dansscholen, sportscholen, zwembaden, IJsbaan de Meent, Sportpaleis Alkmaar, Drafcentrum Alkmaar, een wielerbaan en diverse golfterreinen in Alkmaar en omgeving te vinden. In Alkmaar vind je een groot aantal scholen binnen alle onderwijssegmenten met uiteenlopende achtergronden en voor het hoger onderwijs is er de Hogeschool Inholland.

heerlijk wonen in Alkmaar


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Limmerhoek 63-64 072 - 201 02 03 alkmaar@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Limmerhoek 63-64 072 - 201 02 03 alkmaar@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Profile for Hoekstra en van Eck Makelaars - méér makelaar -

Rekerstraat 48, Alkmaar  

Rekerstraat 48, Alkmaar