Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Raamstraat 30 , 1016 XM Amsterdam

Unieke locatie! Erfpacht afgekocht t/m 2034

Begane grond

Gezamenlijke fietsenberging

H13


Kenmerken Soort Kamers

benedenwoning 1

Woonoppervlakte

29 m²

Inhoud

95 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

1982 geen tuin geen garage gaskachels, elektrische verwarming

Isolatie Energielabel

dubbel glas C

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt De raamstraat 30 is een woning waar ik 5 jaar met veel plezier heb gewoond. Wat het een prettige woning maakt is dat je binnen 2 minuten in het Amsterdam centrum bent maar door de ligging van het huis niet in de drukte woont. Tegen over het huis staat naar mijn mening een van de beste kroegen van Amsterdam. Ook staat de woning niet aan de kant van de straat waardoor je weinig tot geen last hebt van het nachtleven van Amsterdam. Daarbij heb ik in mijn 5 jaar tijd ook altijd prettig samengewoond met de buren.

Te koop bij

Amsterdam: Westeinde 10, T 020 - 624 12 14


huizen van hoekstra & van eck

Geza menlijke entree

jouw stek in de stad fietsenstalling Starters opgelet! Midden in het oude centrum van Amsterdam staat een karakteristieke studio voor je klaar! Het betreft een praktische leefruimte met een woon-/slaapkamer en een standaard keuken en badkamer. Er kan tevens gebruik worden gemaakt van een gezamenlijke fietsenstalling.


huizen van hoekstra & van eck

Praktisch in te delen

veel daglicht open ruimte Welkom en laat je verrassen; wat een fijne stek! De studio is praktisch opgezet als open ruimte, dus je kunt het eenvoudig op meerdere manieren inrichten. Dankzij de grote ramen valt er tevens aangenaam veel daglicht binnen. Verder is de ruimte momenteel afgewerkt met een nette vloer en de wanden zijn voorzien van rustige kleuren.


huizen van hoekstra & van eck

nieuwe keuken? prima badkamer De open keuken is standaard, maar biedt in principe alles wat je nodig hebt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen een nieuwe keuken te (laten) plaatsen in een kleur, opstelling met de apparatuur die jij wenst. De badkamer is wederom eenvoudig, maar met een wastafel, toilet en douchehoek helemaal compleet te noemen.

S ta ndaard keuken


huizen van hoekstra & van eck

Wonen en slapen

vele mogelijkheden slaap lekker! Een open ruimte is natuurlijk prettig vanwege het ruimtelijke gevoel en de doorstroming van het natuurlijke licht. Toch is het ook fijn om een ‘aparte’ slaapruimte te creëren. Een scheidingswand biedt dan eventueel uitkomst. Zo kun je bijvoorbeeld beste kiezen voor een open kast (zo heb je direct ook extra opbergruimte) of voor een lage kast bijvoorbeeld achter de bank of je bed.


huizen van hoekstra & van eck

begane grond gerenoveerd in 1982 De studio is gelegen op de begane grond van de voormalige Koningin Emmaschool, welke is gerenoveerd in 1982.

U niek!


huizen van hoekstra & van eck

Midden in he t oude centrum

compleet aanbod alles binnen handbereik Deze leuke studio is gelegen in het oude centrum van Amsterdam, met vrijwel alle voorzieningen om de hoek, zoals bezienswaardigheden, winkels, cafĂŠs en restaurants. Daarbij kun je ook gewoon lopend naar zowel het Leidseplein, Museumplein als het Vondelpark. Kortom, een toplocatie!


Raamstraat 30 1016 XM Amsterdam


Amsterdam

noorden kadastrale kaart

In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer. Dit is waar de historie leeft, waar het bruist en waar heerlijk gewoond kan worden. Alle denkbare voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, cafĂŠs en overige winkels zijn in de nabije omgeving te vinden. Centrum biedt met name op een aantal deellocaties kansen voor kleinschalige ondernemingen. Ook voor starters zijn er volop mogelijkheden. In de omgeving zijn vele scholen te vinden, waaronder openbare, katholieke, oecumenische en Montessori scholen. Voor sport en recreatie zijn Sporthal Oostenburg, Het Marnix en Sportpark Parkschouwburg de grootste accomodaties in het stadsdeel. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn hier uitstekend; zowel metro, trein, tram als bus vertrekt vanuit vele plekken in het centrum. Met de auto is de A10 binnen 10 minuten bereikt. Amsterdam; een bruisende stad waar niets te gek is! Alles kan en bijna alles mag. Amsterdam beschikt over tal van monumentale grachtenpanden, musea, horeca en ga zo maar door. Ook wat activiteiten, evenementen en festivals betreft is Amsterdam the place to be! Er is altijd wel iets te doen en alles is tot in de puntjes geregeld. Alles is prima te bereiken met het openbaar vervoer. In augustus 2010 is de 17e eeuwse Amsterdamse grachtengordel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Westeinde 10 020 - 624 12 14 amsterdam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Westeinde 10 020 - 624 12 14 amsterdam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Raamstraat 30, Amsterdam  
Raamstraat 30, Amsterdam