Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Prinses Beatrixplein 8 a, 2033 WH Haarlem

Instapklare benedenwoning! Zonnige buitenruimte!

Slaapkamer en ruime inloopkast!

Tweede slaapkamer mogelijk! Centrale ligging! H26


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

benedenwoning 3 81 m² 255 m³ 2006 plaats geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Met veel plezier hebben wij in deze benedenwoning gewoond. Na een een aantal jaren gehuurd te hebben in hetzelfde gebouw, kregen wij de kans deze woning op de begane grond te kopen. Een unieke kans, want deze woning heeft namelijk een heerlijke buitenruimte. Door de ligging op het westen is het heerlijk zonnig. Van de tweede slaapkamer hebben we een inloopkast gemaakt. Wanneer we een boodschapje vergeten zijn, lopen we zo naar het Beatrixplein. Zowel Amsterdam, Schiphol als het centrum van Haarlem zijn snel te bereiken.

Te koop bij

Haarlem: Schalkwijkerstraat 11B, T 023 517 26 10


huizen van hoekstra & van eck

Keurig appar te mentencomplex

tot in de puntjes verzorgd ouderen en mindervaliden Ben jij op zoek naar een tot in de puntjes verzorgd en super centraal gelegen appartement met zonnige buitenruimte? Een uitstekende uitvalsbasis waar je alleen nog maar je spullen uit hoeft te pakken en die eveneens toegankelijk is voor ouderen en mindervaliden? Kom dan eens binnengluren bij het Prinses Beatrixplein 8a in Haarlem!


huizen van hoekstra & van eck

Wat een fijne ruimte!

openslaande deuren thuiskomen is... Wanneer je de woonkamer binnenstapt tref je een sterke en neutrale basis. De wanden zijn strak afgewerkt en er ligt een mooie laminaatvloer. Dit alles vormt de basis voor je eigen interieur om je compleet thuis te voelen. De openslaande deuren zorgen voor een aangename lichtinval en de zonnige buitenruimte fungeert al snel als verlengde van de woonkamer. De moderne open keuken is geplaatst in een praktische hoekopstelling en biedt meer dan voldoende werk- en opbergruimte. De strakke afwerking sluit feilloos aan op verschillende interieurstijlen. Voor het nodige kookcomfort is de keuken natuurlijk ook voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie.


huizen van hoekstra & van eck

heuse inloopkast nette badkamer Het appartement telt twee slaapkamers, waarvan ĂŠĂŠn momenteel dienst doet als heuse inloopkast! Achter de aanwezige kastenconstructie bevindt zich een raam, dus de ruimte kan ook gewoon als slaapkamer in gebruik worden genomen. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt wederom over openslaande deuren naar buiten. Verder zijn beide vertrekken netjes afgewerkt in dezelfde stijl als de rest van het appartement. De badkamer maakt een verzorgde indruk en is uitgerust met een wastafel, toilet en een inloopdouche met glazen wanden. Tot slot is er nog een handige bergruimte aanwezig, die zowel van binnenuit als van buitenaf te bereiken is. Deze ruimte is voorzien van water, elektriciteit, een aansluiting voor de wasapparatuur en een WTW-unit.

O penslaa nde deuren


huizen van hoekstra & van eck

Zo te be trekken

strak afgewerkt 1, 2, 3... wonen maar! Deze keurige 3-kamer benedenwoning is strak afgewerkt, voorzien van alle hedendaagse gemakken en op zoek naar nieuwe bewoners! Met een ruime woonkamer, strakke keuken, tweetal (slaap)kamers en een nette badkamer heb je hier alles voor een goede start op de markt.


huizen van hoekstra & van eck

avondzon onderhoudsvriendelijk Zowel vanuit de woon- als slaapkamer stap je zo het terras op. Dit is gelegen op het westen en op een hoek, waardoor je de hele dag en dus zelfs na een lange (werk)dag nog van het zonnetje kunt genieten. Het terras is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een combinatie van tegels en kunstgras, dus je hebt maar weinig omkijken naar onderhoud; wat een weelde!

Genie ten va n he t zonne tje


huizen van hoekstra & van eck

Alles binnen ha ndbereik

prinses beatrixplein haarlem op fietsafstand Het appartementencomplex is gelegen tegenover het Prinses Beatrixplein en bevindt zich dichtbij uitvalswegen en Station Haarlem-Spaarnwoude. Het gezellige centrum van Haarlem ligt eveneens op slecht 10 fietsminuten.


Prinses Beatrixplein 8 a 2033 WH Haarlem


Haarlem Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland.

noorden kadastrale kaart

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt bijna 152.000 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt omstreeks 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners. Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem ĂŠĂŠn van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog steeds veel te beleven. De Haarlemse podia, de Stadsschouwburg Haarlem, Philharmonie, Toneelschuur en Patronaat bieden een kwalitatief hoogwaardig programma op het gebied van toneel, dans, film en muziek.

heerlijk wonen in Haarle m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Schalkwijkerstraat 11B 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Schalkwijkerstraat 11B 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Haarem, Prinses Beatrixplein 8a  
Haarem, Prinses Beatrixplein 8a