Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Pieter Maritzstraat 26 rd, 2021 RC Haarlem

Zonnige woonkamer Dichtbij NS-station en centrum

Dakterras met veel privacy

Instapklaar! Perfecte starterswoning ! H26


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

bovenwoning 3 63 m² 210 m³ 1932 geen tuin geen garage c.v.-ketel dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Wij hebben dit huis in 2008 gekocht als een starters woning waar wij ons eigen paleisje van hebben mogen maken. Dit heeft vooral veel mooie herinneringen opgeleverd maar ook een heel fijn huis om in te wonen. Het is een mooie lichte woning met een moderne badkamer met radio, moderne keuken, 2 slaapkamers, dakterras en als klap op de vuurpijl een airco voor de warme zomerdagen. Het is een fijne buurt, waar alles op een steenworp afstand is, kortom; in deze woning hebben wij met veel plezier gewoond.

Te koop bij

Haarlem: Schalkwijkerstraat 11B, T 023 - 517 26 10


huizen van hoekstra & van eck

Wow wat een licht!

sfeervolle erker geheel gemoderniseerd De woonkamer is dankzij de vele ramen aan beide zijden aangenaam licht en ruim opgezet waardoor er voldoende ruimte is voor een grote zithoek waar je je terug kunt trekken om te ontspannen. Lekker met de beentjes omhoog, drankje in de hand en genieten van een goede film of je verliezen in een spannend boek... Een hoekbank, gevuld met zachte kussens en warme plaids is hiervoor een uitermate geschikte plek! De woonkamer is strak, netjes maar vooral sfeervol. De fraaie lichte vloer in combinatie met de strakke wanden en de mooie erker zorgen voor een ultieme basis waar je met gemak jouw eigen paleisje van maakt. Er is genoeg ruimte voor een grote eettafel, zodat jij hier gezellig kunt ontbijten of uitgebreid kunt dineren.


huizen van hoekstra & van eck

Wat kook jij va navond?

in 2016 vernieuwd moderne keuken De open keuken is compleet en helemaal van nu. Je beschikt hier over diverse inbouwapparatuur en voldoende werk- en kastruimte.


huizen van hoekstra & van eck

droom zacht tweetal slaapkamers De woning beschikt over twee slaapkamers. Beide zijn netjes afgewerkt en bieden zodoende een heerlijke ruimte om van een goede nachtrust te profiteren. De master bedroom heeft toegang tot het zonnige dakterras en bereik je via de keuken.

Deur naar dakter ras


huizen van hoekstra & van eck

Volop privac y

puur genieten lekker zonnig Wat hier zeker niet mag ontbreken, is toch wel een fijn dakterras! Door het lekkere formaat, geniet je hier tot in de late uurtjes van de heerlijke zomerzon. Zet een groot tuinset neer en vertoef hier tot in de late uurtjes. De ultieme rust en privacy zorgen ervoor dat je hier meteen zult zitten zodra de zon zich laat zien... Heerlijk toch?


huizen van hoekstra & van eck

centrale ligging nabij het centrum Deze fijne bovenwoning is gelegen in een goede straat met fijne buren. Daarnaast woon je op loopafstand van winkelstraat de Generaal CronjĂŠstraat. Verder woon je op korte afstand van de binnenstad van Haarlem en het NS-Station.

Dichtbij NS-station


Pieter Maritzstraat 26 rd 2021 RC Haarlem


Pieter Maritzstraat 26 rd 2021 RC Haarlem


Haarlem Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland.

noorden kadastrale kaart

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt bijna 152.000 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt omstreeks 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners. Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem ĂŠĂŠn van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog steeds veel te beleven. De Haarlemse podia, de Stadsschouwburg Haarlem, Philharmonie, Toneelschuur en Patronaat bieden een kwalitatief hoogwaardig programma op het gebied van toneel, dans, film en muziek.

heerlijk wonen in Haarle m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Schalkwijkerstraat 11B 023 - 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Schalkwijkerstraat 11B 023 - 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Profile for Hoekstra en van Eck Makelaars - méér makelaar -

Pieter Maritzstraat 26rd, Haarlem  

Pieter Maritzstraat 26rd, Haarlem