Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Overleg 110 , 1068 RM Amsterdam

Centrale ligging Balkon op het Zuiden

Ruime (slaap)kamers

Zeer lichte woonkamer Dichtbij winkels


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie Energielabel

tussenverdieping 2 59 m² 190 m³ 1987 geen tuin geen garage c.v.-ketel dubbel glas B

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

“Voorheen werd deze woning verhuurd, maar wordt nu te koop aangeboden. De woning biedt tal van mogelijkheden en heeft onze huurders altijd een warm thuisgevoel gegeven. Bent u overtuigd ? Kom dan snel een kijkje nemen”.

Te koop bij

Amsterdam: Meer en Vaart 82, T 020 20 51 070


huizen van hoekstra & van eck

Heerlijk licht

maak het eigen en naar jouw smaak Via de entree stap je een hal in vanuit waar je toegang hebt tot een vaste kast en de woonkamer. De woonkamer is lekker ruim en dankzij het grote raam valt hier aangenaam veel licht naar binnen. Met een nieuwe vloer, een kleur op de wanden die je altijd al wilde en je eigen spulletjes maak je het geheel helemaal naar je eigen smaak.


huizen van hoekstra & van eck

Prima ruimte

plaats jouw droomkeuken goed onderhouden Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de gesloten keuken, gelegen aan de voorzijde van het appartement. Dit is een mooie ruimte met een fijne lichtinval waar op dit moment een recht en eenvoudig keukenblok is geplaatst. Ook hier kun je weer helemaal je eigen wensen doorvoeren. Denk hierbij aan het plaatsen van een nieuwe keuken in een opstelling, stijl en kleur die jij mooi vindt!


huizen van hoekstra & van eck

lekker licht toegang tot balkon Grenzend aan de woonkamer vind je de slaapkamer. Deze is ruim opgezet en door de schuifdeur naar het balkon lekker licht. Ook deze kamer dient nog onder handen genomen te worden.

Gro te slaapka mer


huizen van hoekstra & van eck

Fijne badka mer

aai over de bol nodig compleet De hal geeft tevens toegang tot de badkamer. Deze is compleet met een toilet, wastafel en een douche maar de nieuwe bewoners zullen deze in een nieuw, modern jasje willen steken en daar leent de ruimte zich uitstekend voor.


huizen van hoekstra & van eck

uitzicht op groen nette galerij Het balkon is gelegen op het zonnige zuiden waardoor dit een prima plek is om na een lange (werk) dag te ontspannen en even helemaal niks te doen. Terwijl de zon op je gezicht schijnt en jij de nodige vitamine D in je opneemt kom je hier totaal tot rust. Het gehele appartementencomplex wordt goed onderhouden en beschikt over een afgesloten entree vanuit waar je via het trappenhuis toegang hebt tot de verschillende woonlagen.

Zonnig balkon


huizen van hoekstra & van eck

Voldoende par keerplekken

groene omgeving nabij voorzieningen Bijzonderheden: - 2-kamer appartement; - voormalige huurwoning; - zelfbewoningsclausule is van toepassing; - energielabel aanwezig; - asbestinventarisatierapport is beschikbaar; - de servicekosten bedragen ca. € 92,31,per maand; - de erfpachtcanon is betaald tot 1-7-2037; - volledig voorzien van dubbel glas; - vaste projectnotaris: Lubbers en Dijk Notarissen. Het appartement ligt in Osdorp. Op loopafstand zijn er diverse openbaar vervoervoorzieningen (o.a. tram lijn 1 & 17 naar Station Sloterdijk en Centraal Station) en binnen 5 a 10 minuten zit je op de A9 & A10. Parkeerruimte is kosteloos en voldoende aanwezig. Diverse buurtwinkels en winkelcentrum “Osdorpplein” bevinden zich eveneens op loopafstand. Goede openbaar vervoer voorzieningen naar Station Sloterdijk, het Centrum en Schiphol.


Overleg 110 1068 RM Amsterdam


Amsterdam

noorden kadastrale kaart

Osdorp is een gebied met veel diversiteit in de bevolking, de buurten en uiteraard in de horeca. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Vernieuwingen blijven er in deze wijk altijd komen, dit komt mede door de verschillende nationaliteiten die hier aanwezig zijn. Ook zijn er vele nieuwe, maar ook vernieuwde buurten aanwezig die altijd in ontwikkeling blijven. Ook zijn er genoeg voorzieningen aanwezig, zoals scholen, restaurants, recreatie en winkels. Amsterdam; een bruisende stad waar niets te gek is! Alles kan en bijna alles mag. Amsterdam beschikt over tal van monumentale grachtenpanden, musea, horeca en ga zo maar door. Ook wat activiteiten, evenementen en festivals betreft is Amsterdam the place to be! Er is altijd wel iets te doen en alles is tot in de puntjes geregeld. Alles is prima te bereiken met het openbaar vervoer. In augustus 2010 is de 17e eeuwse Amsterdamse grachtengordel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 020 20 51 070 amsterdamwest@hoekstraenvaneck.nl a.smit@hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Meer en Vaart 82 020 20 51 070 amsterdamwest@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Amsterdam, Overleg, 110  
Amsterdam, Overleg, 110