Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Oranjefontein 57 , 1448 RJ Purmerend

Wonen aan het water! Gelegen in Weidevenne

Alles nabij.

Instapklaar! Ideale gezinswoning H12


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

144 m²

Perceeloppervlakte

161 m²

Inhoud

480 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

2004 achtertuin geen garage stadsverwarming, houtkachel

Isolatie Energielabel

volledig geïsoleerd A

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Bijna 15 jaar geleden hebben wij, als eerste bewoners, de keuze gemaakt voor dit huis. Nu zoveel jaren later, heeft de wijk zich op fantastische wijze ontwikkeld. Ons huis staat op één van de mooiste plekjes van de Weidevenne. Het heeft een wijds uitzicht over het water dat aan het huis grenst. Ons geeft het een permanent gevoel op vakantie te zijn. In de zomer staat de zon de hele dag in de tuin. Het is een gezellige drukte van bootjes en kano’s. De vogels en de vissende kinderen maken het plaatje compleet.

in “het stadje”, het centrum van Purmerend. Amsterdam is zowel per auto als per openbaar vervoer snel te bereiken. Kortom een zonnige woning aan het water, met prachtig uitzicht en veel ruimte op een prima locatie met alle voorzieningen nabij! Wij zetten een volgende stap in onze woonwens en met moeite verlaten we deze prachtige plek waar we jaren met veel plezier hebben gewoond. De nieuwe bewoners wensen we net zoveel woonplezier als wijzelf hebben gehad!

In de winter is het heerlijk vertoeven voor de houtkachel met uitzicht op het water. De energiekosten zijn laag doordat de zon bijna de hele dag op het huis staat en het goed geïsoleerd is. De ligging is in een kindvriendelijke straat, met een speeltuintje, waar alleen bestemmingsverkeer komt. In de buurt zijn scholen , sportscholen en natuurgebied Purmerland. In winkelcentrum Weidevenne kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. Voor lekker eten en uitgaan bent u in tien minuten op de fiets

Te koop bij

Purmerend: Waterlandlaan 88, T 0299 - 47 20 21


huizen van hoekstra & van eck

Gezellige liv ing

smaakvol afgewerkt keurige keuken Met een goede basis hoef je tussentijds nog nauwelijks iets aan te passen. De woonkamer is prachtig afgewerkt met een houten vloer en wanden in neutrale kleuren en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Dit samen zorgt voor een ideale basis waar jij met je eigen stijl op voort kunt borduren. In de woonkamer is genoeg ruimte voor een fijne zithoek bij de houtkachel en dan blijft er nog voldoende plek over voor een gezellige eethoek die naadloos aansluit op de open keuken. Deze keuken is gesitueerd aan de voorzijde van het huis en deze is geplaatst in een praktische hoekopstelling. In de keuken ben je voorzien van voldoende kast- en werkruimte en uiteraard beschik je hier over de nodige inbouwapparatuur. Wij noemen: een inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie.


huizen van hoekstra & van eck

4 slaapka mers

nette badkamer lekker licht De eerste verdieping is voorzien van 3 nette slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt met neutrale kleuren, waardoor je hier de dag heerlijk rustig zult opstarten. Samen, alleen of gezellig met het hele gezin nog even lekker in bed tv kijken. De kamers zijn door de grote ramen lekker licht en het ademt rust! De badkamer is prima afgewerkt en je bent hier voorzien van een strak wastafelmeubel, tweede toilet en een douche. Op de tweede verdieping, welke ter bereiken is via een vaste trap, vind je de vierde slaapkamer en een grote berging met daarin de wasruimte. Deze slaapkamer is eveneens keurig afgewerkt en lekker licht dankzij de grote dakkapel.


huizen van hoekstra & van eck

onderhoudsvriendelijk volop genieten Dan de tuin, dat is bij deze woning toch echt wel de kers op de slagroom! Deze is zeer diep waardoor er, ondanks de ligging op het noordoosten, altijd wel een plekje in de zon te vinden is. De tuin is onderhoudsvrij aangelegd met bestrating en is gelegen aan het water. Daarnaast is er de mogelijkheid om met een kano of bootje vanaf de nabij gelegen vissteiger te gaan varen of vissen. Ondertussen geniet je ook nog van de flora en fauna met diverse soorten vogels, zwanen, eenden, meerkoeten, reigers, kikkers en grote vissen. In de tuin vind je tevens nog een vrijstaande houten berging, voorzien van elektra, waar je de gebruikelijke spullen in op kunt bergen.

A a n he t water


huizen van hoekstra & van eck

Prachtige plek

kindvriendelijk nabij voorzieningen De woning is gelegen in de geliefde woonwijk de Weidevenne. Je woont hier heerlijk rustig, met veel groen in de omgeving en met speelvoorzieningen in de nabije omgeving waardoor de woonwijk ook zeker kindvriendelijke te noemen is. In de buurt zelf vind je voorzieningen als basisscholen, sportvoorzieningen, winkelcentra, treinstation, busvervoer en recreatiemogelijkheden in Purmerland. De bereikbaarheid is zeer goed, waarbij de A7 binnen 2 minuten te bereiken is.


Oranjefontein 57 1448 RJ Purmerend


Oranjefontein 57 1448 RJ Purmerend


Oranjefontein 57 1448 RJ Purmerend


Purmerend

noorden kadastrale kaart

De stad Purmerend is omgeven door polders, zoals de Purmer, Beemster en Wormer. De stad werd het marktcentrum van de omgeving, maar het bevolkingsaantal groeide langzaam. Pas na 1960 is de bevolking gegroeid van ongeveer 10.000 naar ongeveer 80.000 inwoners. De stad ligt gunstig ten opzichte van Amsterdam waar veel inwoners, vaak voormalig inwoners van de hoofdstad, werken. Purmerend noemt zich met recht al jarenlang Marktstad, maar was in 2003 ook vernoemd tot Kermisstad van Nederland. Naast de kermis is Purmerend vooral bekend om haar (vee-)markten. Na de vele veeziekten tussen 1995 en 2001 is de koe -en schapenmarkt niet meer in de openlucht toegestaan. De veemarkt is daarop verplaatst van het centrum naar industrieterrein, en is in private handen overgegaan. Purmerend beschikt over hoogwaardig busvervoer en ligt aan de spoorlijn Hoofddorp - Schiphol - Zaandam – Enkhuizen. Dit zorgt voor een uitstekende openbaar vervoer verbinding naar Amsterdam en omstreken. Ruim 60% van de totale woon-werk-pendel uit Purmerend gaat per auto. Richting Amsterdam zijn er twee ontsluitingswegen: De A7 en de provinciale weg N235 (Jaagweg).

heerlijk wonen in Pur merend


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Waterlandlaan 88 0299 - 47 20 21 purmerend@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Waterlandlaan 88 0299 - 47 20 21 purmerend@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Profile for Hoekstra en van Eck Makelaars - méér makelaar -

Oranjefontein 57 in Purmerend  

Oranjefontein 57 in Purmerend