Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Lindholm 107 , 2133 CP Hoofddorp

Uitgebouwde hoekwoning 5 slaapkamers en veel bergruimte

Kindvriendelijke, groene woonomgeving

Achtertuin op het zuidwesten Op korte afstand van centrum en OV H18


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers

8

Woonoppervlakte

132 m²

Perceeloppervlakte

141 m²

Inhoud

460 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

1979 achtertuin geen garage c.v.-ketel

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Meer dan 12 jaar hebben we met veel plezier gewoond in deze hoekwoning. Gelegen aan het water in een lommerrijke omgeving met veel zon.

De woning is praktisch en ruim en staat in een rustige en gezellige buurt. Het levendige centrum van Hoofddorp en het zakelijk gebied ligt in de nabijheid. De Zuidtangent bus stopt in de directe omgeving en zowel Schiphol als Haarlem zijn eenvoudig bereikbaar met de bus. We laten je graag de woning zien om te ervaren met hoeveel plezier wij hier hebben gewoond’

Te koop bij

Hoofddorp: Kruisweg 941, T 023 569 81 81


huizen van hoekstra & van eck

Fijne lichtinval

stijlvolle afwerking welkom thuis! In deze ruime woonkamer zul je direct een huiselijke, verwelkomende sfeer ervaren; je ziet gelijk jouw eigen set meubels voor je en plaatst ze denkbeeldig in de kamer. Dat noemen wij thuiskomen! Er is gekozen voor een stijlvolle afwerking met een lichte laminaatvloer en afwisselend witte en kleurrijke wanden. Door de tuingerichte ligging en de vrijwel wandbrede pui met schuifdeur geniet je dag in, dag uit van zicht op de tuin. Genieten!


huizen van hoekstra & van eck

He t har t va n de woning

praktische opstelling gezellig barelement De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de living, en biedt een ultieme werkplek voor de hobbykoks onder ons! Er is gekozen voor een praktische U-vormige opstelling, waarbij een barelement is ontstaan. Door hier een aantal krukken te plaatsen creĂŤer je direct een gezellige woonkeuken, waar het gezin of vrienden al snel aanschuiven om bij te kletsen. De keuken oogt fris dankzij de lichte kleurstelling en houten werkblad, en heeft veel werk- en bergruimte. De aanwezige inbouwapparatuur zorgt voor alle nodige kookcomfort om hier een heerlijk diner klaar te maken.


huizen van hoekstra & van eck

wie slaapt waar? grote badkamer De woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers; een echte gezinswoning dus! Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen. Deze zijn ieder van prima formaat en voorzien van een groot raam voor een fijne lichtinval. De twee grotere kamers zijn neutraal afgewerkt met een lichte laminaatvloer en witte wanden. De derde kamer is afgewerkt met een kleurrijke accentmuur. De slaapkamers op de tweede verdieping zijn ieder afgewerkt met een mooie vloer met een warme tint, en lichte kleuren aan de wand. Samen met de lichtinval van de grote dakramen is hier een rustgevende sfeer ontstaan. De badkamer is van goed formaat en volledig betegeld in een lichte kleur en terra cotta vloer. Met een dubbel wastafelmeubel met bergruimte, tweede toilet, douchecabine en diep hoekbad heb je hier alles voor een moment van ontspanning of een frisse start van de dag!

Een echte gezinswoning


huizen van hoekstra & van eck

Genie ten va n de zomer

gelegen aan het water een groen tafereel Bij deze prachtige woning komt een diepe achtertuin, afgewerkt met bestrating en diverse beplanting, bomen en sierlijke struiken. Ideaal, zo blijft het deels onderhoudsarm maar is er ook een groen geheel gecreĂŤerd! Door de gunstige ligging op het zuidwesten is het tot laat in de avond perfect vertoeven. Een barbecue met vrienden, gezellig natafelen met het gezin of simpelweg de zon in je op nemen... Hier is het heerlijk! Aan de achterzijde grenst de tuin tevens aan het water en groen; hier ervaar je rust en privacy als nooit tevoren!


Lindholm 107 2133 CP Hoofddorp


Lindholm 107 2133 CP Hoofddorp


Lindholm 107 2133 CP Hoofddorp


Hoofddorp Hoofddorp is in tegenstelling tot de naam een grote plaats geworden. Dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gerealiseerd zijn.

noorden kadastrale kaart

Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/Beursplein. Het winkelcentrum is gelegen aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart. Grote winkelketens hebben hier een vestiging. Door de gunstige ligging van Hoofddorp ten opzichte van Schiphol zijn op de bedrijfsterreinen en kantoorparken veel nationale en internationale ondernemingen gevestigd. De gemeente Haarlemmermeer heeft een breed aanbod van onderwijsvoorzieningen (scholen): van basisonderwijs tot hoger onderwijs. In maart 2014 is sportcomplex Koning Willem Alexander, door koning Willem Alexander zelf geopend. Naast een recreatie- en wedstrijdzwembad met 400 tribuneplaatsen, een combi- en doelgroepenbad en recreatief zwemwater is er ook een sporthal met 1.500 plaatsen en een turncentrum in dit complex aanwezig. Veel scholen en sportverenigingen uit Hoofddorp zullen gebruik gaan maken van dit sportcomplex. Hoofddorp ligt op het kruispunt van de Kruisweg en de Hoofdweg, twee belangrijke wegen in de Haarlemmermeerpolder. Ten oosten van Hoofddorp lopen de A4, A5 en A9 richting de grote steden en Schiphol.

heerlijk wonen in Hoo fddor p


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Kruisweg 941 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Kruisweg 941 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Hoofddorp, Lindholm, 107  
Hoofddorp, Lindholm, 107