Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Kwadijkerstraat 1 , 1023 EG Amsterdam

Vlakbij het gezellige Purmerplein Erfpacht afgekocht tot 31-08-2054

Leuke ligging in Tuindorp-Nieuwendam

Karakteristieke woning Centrale ligging H16


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers

3

Woonoppervlakte

53 m²

Perceeloppervlakte

52 m²

Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

230 m³ 1927 achtertuin geen garage c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt ‘Voorheen werd deze woning verhuurd, maar wordt nu te koop aangeboden! De woning biedt mogelijkheden en heeft onze huurders altijd een goed thuisgevoel gegeven. Bent u overtuigd? Kom dan snel een kijkje nemen.”

Te koop bij

Amsterdam: Purmerplein 2 - 4, T 020 634 13 32


huizen van hoekstra & van eck

Een tuingerichte woonka mer

hoe maak jij het je eigen? een open keuken Je komt binnen in een kleine hal, hier bevinden zich het toilet, de trapopgang naar de verdieping en een handige trapkast. Vanuit hier heb je toegang tot de woonkamer. De woonkamer is tuingericht en aan de voorkant tref je de open keuken. Vanaf de bank heb je dan ook mooi uitzicht als straks weer de sneeuwvlokjes gaan vallen en een wit laken over je tuin vormen. Of het eerste blad die dwarrelt van de bomen. Het geheel dient gemoderniseerd te worden waarbij je alles helemaal naar eigen smaak kan maken! Denk hierbij aan een nieuwe vloer en een frisse kleur op de wanden.De nieuwe keuken kun je ook helemaal naar eigen wens (laten) plaatsen. Kies de stijl, opstelling en kleur die jij wilt en maak het af met apparatuur die jij wenst... ideaal!


huizen van hoekstra & van eck

Derde slaapka mer mogelijk

het zonnetje komt door flinke zolder Op de eerste verdieping kom je op een ruime overloop. Hier zijn twee slaapkamers aanwezig. De slaapkamers hebben goede afmetingen en een aangename lichtinval. Hier piept het zonnetje door het gordijn en ontwaak je rustig wakker. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Via een houten ladder bereik je de tweede verdieping. Hier is nog een flinke zolder en eventueel kun je hier nog een derde kamer realiseren. De zolder is gedeeltelijk bevloerd.


huizen van hoekstra & van eck

tuin op het noordwesten vogeltjes op de achtergrond De woning heeft een leuke tuin op het noord westen. Hier kun je genieten van de late middagzon en het uitzicht op de kleine volkstuintjes grenzend aan de achterzijde. Hier zit je goed met een mooi boek met de vogeltjes die fluiten op de achtergrond. De tuin wordt omringd door een houten schutting. Zoek jij de tuinset vast uit?

Zoek jij de tuinse t uit?


Kwadijkerstraat 1 1023 EG Amsterdam


Kwadijkerstraat 1 1023 EG Amsterdam


Kwadijkerstraat 1 1023 EG Amsterdam


Kwadijkerstraat 1 1023 EG Amsterdam


Amsterdam Amsterdam; een bruisende stad waar niets te gek is! Alles kan en bijna alles mag. Amsterdam beschikt over tal van monumentale grachtenpanden, musea, horeca en ga zo maar door. Wat activiteiten, evenementen en festivals betreft is Amsterdam the place to be! Er is altijd wel iets te doen en alles is tot in de puntjes geregeld. noorden kadastrale kaart

Ook voor het dagelijks leven biedt Amsterdam alles. Supermarkten, (voortgezet) onderwijs en vele recreatieve en sportvoorzieningen; hier ontbreekt het aan niets! Tevens is alles prima te bereiken met het openbaar vervoer. De hoofdstad van ons land is voorzien van vele wijken en buurten, ieder met een ander profiel. Het is heerlijk wonen in het bruisende centrum, het karakteristieke Oud-Zuid, of de nieuwere wijken als Nieuw-West en Venserpolder. In augustus 2010 is de 17e eeuwse Amsterdamse grachtengordel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Purmerplein 2 - 4 020 634 13 32 amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Purmerplein 2 - 4 020 634 13 32 amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Amsterdam, Kwadijkerstraat 1  
Amsterdam, Kwadijkerstraat 1