Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Kamperstraat 19 zwart, 2012 XA Haarlem

Veel licht door hoekligging Twee slaapkamers

Nette badkamer

Gezellige open keuken Gezellige achterplaats H26


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Tuin Garage Verwarming Isolatie

benedenwoning 3 66 m² 235 m³ achtertuin geen garage c.v.-ketel dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Zoek jij al weken of misschien wel maanden naar dat ene ruime appartement op een toplocatie?

Kom dan eens kijken aan de Kamperstraat 19-zwart in Haarlem. Een charmante benedenwoning met hoekligging, een nette afwerking en een overvloed aan licht dankzij de vele grote ramen. De woning beschikt over een ruime woonkamer met moderne open keuken, tweetal slaapkamers, nette badkamer en een ruime binnenplaats.

Te koop bij

Haarlem: Schalkwijkerstraat 11B, T 023 517 26 10


huizen van hoekstra & van eck

O a se va n licht

fraai uitzicht sfeervol afgewerkt De woonkamer is voorzien van veel ramen waardoor je optimaal profiteert van binnenvallend daglicht. Daarnaast is het uitzicht over de straat ook zeker niet onverdienstelijk. Verder is de ruimte sfeervol afgewerkt met een nette laminaatvloer en zowel de wanden als het plafond zijn strak gestuct. Door de praktische indeling wordt de ruimte verdeeld in een ruime living en een keuken met eethoek.


huizen van hoekstra & van eck

Keurig ne tte keuken

veel kastruimte optimaal kookcomfort De moderne open keuken bevindt zich in dezelfde ruimte en is afgewerkt met een combinatie van lichte fronten, een donker werkblad en RVS accenten. Daarnaast is er uitzonderlijk veel kastruimte is de keuken aanwezig. Uiteraard is er ook aan kookcomfort gedacht; met een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en een koel-/vriescombinatie vind je hier alles op jouw kookkunsten ten tonele te brengen.


huizen van hoekstra & van eck

ruim van opzet alles wat je nodig hebt Vanuit de keuken is tevens de badkamer te bereiken. De nette badkamer is ruim van opzet en uitgerust met een wastafel, toilet, douchecabine en een aansluiting voor de wasapparatuur.

Prima sa nitair


huizen van hoekstra & van eck

Twee uitstekende slaapka mers

rustige ligging heerlijk licht Verder telt het appartement twee uitstekende slaapkamers. Beiden grenzen aan de patio en hebben daardoor een rustige ligging. Mocht je niet alle slaapkamers nodig hebben, dan behoort een thuiswerkplek of hobbyruimte natuurlijk ook tot de mogelijkheden. De nette afwerking is naar de slaapkamers doorgetrokken en daarbij zijn de vertrekken wederom lekker licht.


huizen van hoekstra & van eck

genieten van buiten zijn dakterras mogelijk De hal verleent nog toegang tot de patio. Deze is ruim van opzet en je kunt er met meerdere mensen heerlijk vertoeven. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid voor het realiseren van een dakterras.

Heerlijke binnenplaats


huizen van hoekstra & van eck

Centraal gelegen

centrum op fietsafstand diverse voorzieningen Het centrum van Haarlem is op fietsafstand bereikbaar. Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand bereikbaar. Nabij uitvalswegen, snelwegen en recreatiegebieden. Let op: de fundering moet worden hersteld. Dit gebeurt met de gehele bouweenheid gezamenlijk. Voorlopige planning is vastgesteld op maart 2019 voor het starten van de werkzaamheden. Kostenraming ca. â‚Ź 25.000,-. Conform splitsingsakte is 2/5e deel voor rekening van de Kamperstraat 19-zwart. Gedetailleerde informatie te verkrijgen bij Hoekstra en Van Eck Makelaars.


Kamperstraat 19 zwart 2012 XA Haarlem


Haarlem Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland.

noorden kadastrale kaart

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt bijna 152.000 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt omstreeks 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners. Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem ĂŠĂŠn van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog steeds veel te beleven. De Haarlemse podia, de Stadsschouwburg Haarlem, Philharmonie, Toneelschuur en Patronaat bieden een kwalitatief hoogwaardig programma op het gebied van toneel, dans, film en muziek.

heerlijk wonen in Haarle m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Schalkwijkerstraat 11B 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Schalkwijkerstraat 11B 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Haarlem, Kamperstraat, 19 zwart  
Haarlem, Kamperstraat, 19 zwart