Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Herculesweg 9 , 1121 CE Landsmeer

Gelegen aan water Helft van dubbel woonhuis

Ruime tuin op het zuiden

Kindvriendelijk Oprit en garage H6H


Kenmerken Soort

herenhuis

Type

2-onder-1-kapwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

139 m²

Perceeloppervlakte

370 m²

Inhoud

439 m³

Bouwjaar Tuin

1958 achtertuin, voortuin, zijtuin

Garage

aangebouwd steen, parkeerplaats

Verwarming

c.v.-ketel, gashaard

Isolatie

grotendeels dubbelglas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Onze ouders hebben 47 jaar in dit huis gewoond, eerst als gezin met ons vijven, sinds 1999 onze moeder alleen na het overlijden van onze vader. Het huis is in alle gezins- stadia een fijne plek geweest met veel licht, ruimte en gezellige vertrekken. We hadden als kinderen ieder onze eigen slaapkamer. In de woonkeuken was plaats voor het hele gezin, inclusief aanhang en later kleinkinderen.

In de tuin konden onze ouders al bij de eerste zonnestralen in de lente buiten zitten, lekker barbecueën en met de sloep die ze destijds hadden, konden ze vanuit hun eigen tuin zo het prachtige Waterland in varen; ook voor de wandelaar is de natuur vlakbij. De straat is rustig, maar de winkels zijn dichtbij, wat voor onze moeder, die geen auto rijdt, heel praktisch was. Onze ouders hebben hier met heel veel plezier gewoond en genoten van de prachtige plek.

Te koop bij

Landsmeer: Zuideinde 9, T 020 - 482 11 12


huizen van hoekstra & van eck

Bijzonder veel lee fruimte

ruimtelijk en licht sfeervolle gashaard Eenmaal de voortuin, oprit en garage gepasseerd komt u de woning binnen in de ruime hal met meterkast. Vanuit de hal betreed je de woonkamer. Eenmaal in de woonkamer zult u versteld staan van de ruimtelijke en lichte uitstraling. De grote en bovenal vele ramen in zowel de voor-, zij- als achtergevel dragen zorg voor een aangename inval van daglicht en daarbij is de interactie met buiten perfect. Daarnaast vindt u hier niet alleen ruimte voor het creĂŤren van een comfortabele zithoek bij de gashaard, maar bijvoorbeeld ook voor een aparte lees-, speel- of hobbyhoek. Tussen de woonkamer en keuken in bevindt zich nog een tussenhal met een toilet voorzien van een fonteintje.


huizen van hoekstra & van eck

Gezellige lee f keuken

wat zijn uw wensen? inclusief bijkeuken De leefkeuken is straks de plek waar je gezellig samen eet, kletst, huiswerk maakt, werkt en samen een kopje thee drinkt. Er staat momenteel eenvoudig keukenblok in dubbele opstelling, maar wij kunnen ons voorstellen dat u kiest voor het (laten) plaatsen van een nieuwe keuken in een kleur, opstelling en met de apparatuur die u wenst. Wellicht kiest u voor een strakke hoogglans keuken met gezellig barelement? Of heeft een landelijk geheel uw voorkeur? De keuken geeft op zijn beurt weer toegang tot de tuin en bijkeuken. In de bijkeuken bevindt zich o.a. een extra douche, aansluiting voor de wasapparatuur en de stookruimte met CV opstelling..


huizen van hoekstra & van eck

een gezinshuis meer kamers mogelijk Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn van goed tot ruim formaat en genieten van een aangename lichtinval. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel. De master bedroom aan de voorzijde beschikt ook nog over een extraatje, deze verleent via openslaande deuren toegang tot het balkon. De badkamer is altijd goed onderhouden en maakt dan ook een verzorgde indruk. De ruimte is compleet ingericht met een wastafelmeubel met opbergruimte, zwevend toilet en een ruime douchecabine. Het raam zorgt voor extra ventilatie en daglicht in de ruimte. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. De tweede verdieping is momenteel een grote open ruimte, uitstekend geschikt als bijvoorbeeld vierde of zelfs vijfde slaapkamer. Er zijn reeds drie dakramen aanwezig.

Ruime ver trekken


huizen van hoekstra & van eck

370m2 eigen grond

oost west, zuid best vakantie in eigen tuin Ook de buitenmens zit hier helemaal op zijn plek. De woning is gelegen op maar liefst 370m2 eigen grond, waarvan de ruime achtertuin op het zonnige zuiden en áán het water. Er is tevens een aanlegsteiger aangelegd, waar u eventueel een sloepje kunt aanmeren. Verder is de tuin zeer verzorgd aangelegd met een combinatie van sfeervolle sierbestrating en een grote variëteit aan groen. Achter in de tuin staat tevens nog een extra houten tuinhuisje.


Herculesweg 9 1121 CE Landsmeer


Herculesweg 9 1121 CE Landsmeer


Herculesweg 9 1121 CE Landsmeer


Landsmeer

noorden kadastrale kaart

Wonen in Landsmeer betekent rust, ruimte en natuur in de schaduw van Amsterdam. De gemeente heeft twee belangrijke natuurgebieden binnen haar grenzen: de (rustige) helft van het recreatie- en natuurgebied Het Twiske en het gehele natuurgebied Het Ilperveld. Voor sportieve mensen zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt; in het recreatiegebied van Het Twiske kan men joggen, fietsen, skeeleren, paardrijden, zeilen, kanovaren en duiken. Tevens biedt Landsmeer een sporthal, sportpark, 2 sportscholen en een openluchtzwembad. Door de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam is het culturele aanbod van Amsterdam - Concertgebouw, Muziekgebouw, vele theaters, bioscopen en musea - ook voor de inwoners van Landsmeer gemakkelijk beschikbaar. Landsmeer beschikt verder over een uitgebreid winkelaanbod met filialen van bijna alle bekende landelijke winkelketens. Landsmeer is zeer gunstig gelegen ten opzichte van Amsterdam en heeft een eigen op- en afrit van de ringweg rond Amsterdam. (s117) De openbaar vervoer verbindingen zijn uitstekend met een bus naar station Sloterdijk en een bus naar de beginhalte Noord-Zuidlijn. Door de tweede Coentunnel zijn er nu 8 rijstroken beschikbaar. Daarmee is het fileprobleem voor de Coentunnel opgelost en wordt Landsmeer ook een ideale locatie voor mensen die werken in het Schipholgebied of veelvuldig gebruik maken van het vliegtuig.

heerlijk wonen in L a nds meer


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Zuideinde 9 020 - 482 11 12 landsmeer@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Zuideinde 9 020 - 482 11 12 landsmeer@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Profile for Hoekstra en van Eck Makelaars - méér makelaar -

Herculesweg 9, Landsmeer  

Herculesweg 9, Landsmeer