Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck De Vennen 10 , 1151 BL Broek in Waterland

Woonkamer met open haard Heerlijke lichte woonkamer en keuken Nieuwe badkamer

Ruime slaapkamers Gewilde woonomgeving H11


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

127 m²

Perceeloppervlakte

158 m²

Inhoud

455 m³

Bouwjaar Tuin

1971 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming

geen garage c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Toen wij hier 8 jaar geleden kwamen wonen voelde dat meteen als een warm welkom. De gezellig opgezette buurt en de ruime ligging maken deze woning heel toegankelijk. Het is heel fijn om zo gelegen bij de dorpskern te wonen en klein stukje wandelen en je bevind je tussen de weilanden. Ondanks de groene ligging, ben je binnen 15 minuten in Amsterdam. Gezien er vele bussen rijden, hoef je eigenlijk niet te kijken wanneer de bus komt, dit heb ik altijd als een luxe ervaren. Daarnaast zijn wij echte buiten mensen, in deze leuke tuin heb je de mogelijkheid de gehele dag heerlijk buiten en in het voorjaar kun je genieten van de eerste zonnestralen. Wij hebben dit huis altijd een fijne en veilige plek ervaren en gunnen de volgende bewoners ditzelfde geluk toe.

Te koop bij

Monnickendam: Kerkstraat 64, T 0299 - 65 40 00


huizen van hoekstra & van eck

A a ngenaa m licht

fijne woonkamer nette keuken De woonkamer is dankzij de vele ramen aan de voor- en achterzijde aangenaam licht en deze is ruim opgezet waardoor er voldoende ruimte is voor een grote zithoek waar je je terug kunt trekken om te ontspannen. Lekker met de beentjes omhoog, drankje in de hand en genieten van een goeie film of je verliezen in een spannend boek... Een hoekbank, gevuld met zachte kussens en warme plaids is hiervoor een uitermate geschikte plek! De open haard zal in de koude wintermaanden voor veel warmte en gezelligheid gaan zorgen. Het geheim achter makkelijk en met plezier koken? Overal moeiteloos bij kunnen en genoeg ruimte hebben op het werkblad. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en praktisch ingedeeld. Je vindt hier een ruim aanrechtblad met een bar en veel bergruimte.


huizen van hoekstra & van eck

W√°t een ruimte!

vier slaapkamers nette afwerking Overloop met toegang tot twee slaapkamers (voorheen drie). De grootste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Hier vind je over de gehele breedte een groot raam waardoor deze kamer aangenaam licht is. Aan ruimte kom je hier niets tekort; je plaatst hier met gemak een groot tweepersoonsbed en een kastenwand. De andere slaapkamer op deze verdieping is prima van formaat. Beide kamers hebben een nette afwerking met een doorlopende laminaatvloer op de gehele verdieping. Via de vaste trap komen we aan op de tweede verdieping. Hier zijn nog eens twee slaapkamers te vinden. Beide slaapkamers hebben een groot dakraam. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een bergruimte. Op de overloop is nog een bergruimte te vinden. Meer ruimte nodig? Plaats hier dan bijvoorbeeld een dakkapel.


huizen van hoekstra & van eck

luxe badkamer heerlijk ontspannen De dagen dat de badkamer een puur functionele ruimte was zijn allang vervlogen. De badkamer moet een plek zijn om prettig je dag te beginnen of juist ontspannen te eindigen. Elke centimeter optimaal benutten en daarbij een prettige sfeer creĂŤren; dat is in deze badkamer zeker gelukt! De badkamer is een plaatje om te zien en luxe uitgevoerd met een dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. Daarnaast geen koude voetjes hier; de badkamer is voorzien van fijne vloerverwarming.

Strak en modern


huizen van hoekstra & van eck

Buiten genie ten

zonnige achtertuin tien meter diep Maarliefst 10 meter diep is deze fijne achtertuin! Deze is gelegen op het zuidoosten waardoor je hier ook nog eens van heel veel zonuurtjes kan gaan genieten. Er is ruimte voor meerdere terrassen, zo vind je hier altijd wel een lekker plekje. Ben je een echt buitenmens en wil je niet afhankelijk zijn van het seizoen? Denk dan eens aan een overkapping achterin de tuin. Steek hier je terrasverwarmer lekker aan en kleed het geheel aan met kussens en zachte plaids en je verlengt het buitenseizoen zo met een paar maanden! Ook de voortuin nodigt uit voor een gezellig kopje koffie en een gesprekje met de buren.


De Vennen 10 1151 BL Broek in Waterland


De Vennen 10 1151 BL Broek in Waterland


De Vennen 10 1151 BL Broek in Waterland


Broek in Waterland

noorden kadastrale kaart

Broek in Waterland is met haar 2388 inwoners een pittoresk dorp dat vlak boven Amsterdam ligt. Omringd door weilanden en water biedt het de nodige rust als tegenpool van Amsterdam. U kunt er fietsen, kanoën, een bezoekje brengen aan verschillende monumenten, lekker uit eten of gewoon een wandeling maken door het beschermde dorpsgezicht. Dat veel mensen geïnspireerd raken door de pittoreske uitstraling van Broek in Waterland, blijkt uit het feit dat een relatief groot aantal kunstenaars die zich de afgelopen jaren in Broek in Waterland hebben gevestigd en galerieën hebben geopend. Prachtige huizen Broek in Waterland was in de zeventiende en achttiende eeuw het meest welvarende dorp in Waterland. Veel reders, kapiteins en rijke kooplieden verlieten Amsterdam om buiten te gaan wonen. De Broekers kwamen openlijk uit voor hun rijkdom en lieten deftige huizen met prachtige interieurs bouwen. In een aantal monumentale woningen zijn de originele interieurs nu nog te bezichtigen. U kunt deze huizen ook herkennen aan de pastelkleuren waarin ze geschilderd zijn. In het centrum van Broek in Waterland is het overgrote deel van de bebouwing voor 1850 gebouwd. Tot 1940 zijn de bouwactiviteiten beperkt gebleven. Eén huis werd veelal door meerdere families bewoond.

heerlijk wonen in Broek in Waterla nd


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Kerkstraat 64 0299 - 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Kerkstraat 64 0299 - 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

De Vennen 10, Broek in Waterland  
De Vennen 10, Broek in Waterland