Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck De Huesmolen 98 , 1625 HZ Hoorn

Ideale starterswoning Nabij voorzieningen

Open keuken

Lichte woonkamer met toegang tot balkon Praktische badkamer H14


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Energielabel

bovenwoning 2 55 m² 185 m³ 1980 geen tuin geen garage C

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Klein maar fijn! Dat is dit instapklare appartement aan de Huesmolen 98 in Hoorn die met smart staat te wachten op jou als nieuwe bewoner. Deze ideale starterswoning is voorzien van een fraaie afwerking waardoor je hier geen weken hoeft te klussen, maar waar je direct kunt gaan wonen.

Alles wat je zoekt vind je hier. Een lekker lichte woonkamer, nette open keuken, een goede slaapkamer en een compact balkon waar je lekker kunt genieten van de buitenlucht.

Te koop bij

Hoorn: Veemarkt 28, T 0229 27 27 12


huizen van hoekstra & van eck

Welkom thuis!

kom binnen gelegen op de 1e woonlaag We komen aan bij het appartementencomplex welke gelegen is boven winkelcentrum de Huesmolen. Middels een rolstoel toegankelijk pad kom je op een verhoogd plein boven de winkels waar zich de bergingen en de ingang van de appartementen bevinden. Jouw nieuwe appartement is gelegen op de eerste woonetage. Via de hal met toegang tot het separate toilet met fonteintje, de badkamer en een vaste kast komen we binnen. Vervolgens lopen we verder waar zich de woonkamer bevindt.


huizen van hoekstra & van eck

Heerlijk lichte woonka mer

sfeer en comfort nette afwerking De woonkamer is een heerlijk lichte ruimte dankzij de vele ramen waar het nodige daglicht door naar binnen komt. Verder is het geheel voorzien van een strakke, lichte wandafwerking en een nette laminaatvloer. Kortom je beschikt hier over een perfecte basis waar je met diverse interieurstijlen prima uit de voeten kunt.


huizen van hoekstra & van eck

wat maak jij vanavond? kom er gezellig bij zitten De nette open keuken is geplaatst in een praktische L-opstelling waardoor je over voldoende werk- en opbergruimte beschikt. Om het koken te vergemakkelijken ben je voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en een vaatwasser. Er is een aparte ruimte met daarin de cv-opstelling (Atag 2015).

Ne tte o pen keuken


huizen van hoekstra & van eck

Een goede slaapka mer

slaap lekker! spoel de dag van je af Vanuit de woonkamer heb je toegang tot ĂŠĂŠn goede slaapkamer. Ook deze kamer heeft, evenals de rest van het appartement een nette afwerking in de vorm van lichte wanden en tapijt op de vloer. Dankzij de diverse ramen die geplaatst zijn wordt de kamer gevuld met het nodige daglicht. De badkamer is volledig betegeld in de vorm van donkere vloertegels en witte wand betegeling, waardoor er een frisse en stoere uitstraling heerst. Verder ben je hier voorzien van een douche, wastafel en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Er is een separate toiletruimte eveneens via de entree bereikbaar.


huizen van hoekstra & van eck

fijne buitenruimte ga lekker zitten! Via een toegangsdeur in de woonkamer is het compacte balkon bereikbaar. Een kleine maar fijne buitenruimte waar je lekker kunt genieten van het buitenleven. Met een paar vrolijke bloemetjes is het hier een kwestie van gaan zitten en genieten!

Compa ct balkon


huizen van hoekstra & van eck

Div erse voo rzieningen nabij

gunstig gelegen rustig wonen Dit kant en klare appartement heeft een gunstige ligging boven winkelcentrum de Huesmolen met een uitgebreid winkelaanbod. Verder zijn een park en overige voorzieningen op korte afstand bereikbaar.


De Huesmolen 98 1625 HZ Hoorn


Hoorn De stad aan het IJsselmeer biedt een combinatie van oud en nieuw. Monumentale gevels vertellen de geschiedenis van de voormalige VOC stad. Het stratenpatroon is voor een groot deel intact gebleven en historische gebouwen zijn in de oude vorm bewaard gebleven. De stad kent maar liefst 300 monumenten. noorden kadastrale kaart

Hoorn heeft een geweldig stadshart met talloze winkels en eetgelegenheden. Kledingzaak of bakkerij zijn nog vaak gevestigd in een van de vele historische panden die herinneren aan Hoorn als rijke VOC stad. Ogen en oren kom je tekort in Hoorn. Niet minder dan vijf musea, pleinen, standbeelden en monumentale panden maken Hoorns geschiedenis zichtbaar en tastbaar. De talloze onderwijsmogelijkheden, de goede gezondheidszorg en velerlei recreatiemogelijkheden zorgen inderdaad voor een aangenaam leef- en werkklimaat. De fraai aangelegde parken, de riante sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven en diverse activiteiten die vanuit de wijkcentra volop worden georganiseerd, maken van Hoorn een stad waar het ook goed recreÍren is. Hoorn ligt aan de spoorlijn Zaandam – Enkhuizen en heeft twee stations: Hoorn Centrum en Hoorn Kersenboogerd. De A7 is de enige hoogwaardige autoverbinding met Amsterdam.

heerlijk wonen in Hoo rn


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Veemarkt 28 0229 27 27 12 hoorn@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Veemarkt 28 0229 27 27 12 hoorn@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

De Huesmolen 98, Hoorn  
De Huesmolen 98, Hoorn