Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Buiten Vissersstraat 4 , 1013 GB Amsterdam

5 verdiepingen! Eigen grond

Gemeentelijk monument

Centraal gelegen

H13


Kenmerken Soort

herenhuis

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

6 148 m² 41 m² 495 m³ 1884 geen tuin geen garage c.v.-ketel dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Nadat ik lange tijd in een nieuwbouwappartement in Amsterdam Oost had gewoond, wilde ik graag de stap maken naar het centrum. Liefst in een rustige straat in een dynamische wijk. Dit huis voldeed daar helemaal aan. Ik was destijds de eerste bezichtiger en heb toen meteen een (winnend) bod uitgebracht. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Het huis is uniek in zijn vormgeving, elke etage heeft een eigen karakter. Eén van de mooiste onderdelen is de balkenconstructie op de bovenste etage.

The Movies (Haarlemmerdijk), Ketelhuis (Westerpark) en Eye film (pont naar Noord) bevinden zich allemaal op loopafstand. Het fijne van deze plek is dat alle winkels, horeca, musea et cetera lekker dichtbij zijn. Als ik naar een plek buiten Amsterdam ga doe ik dat vaak per trein; het centraal station is een wandeling van nog geen 5 minuten. Oh ja, elke zaterdag hoor je om een uur of half 2 een draaiorgel in de Haarlemmerstraat voorbij komen; fijn dat die traditie ook hier nog voort blijft bestaan!

Het is echt heerlijk wakker worden in die grote ruimte waarbij je zo in de nok van het dak kijkt. Ik ga regelmatig naar de Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk voor mijn boodschappen. De kleinere winkels zijn mijn favoriet: mijn brood haal ik altijd bij Stadsbakker Jongejans (al om 7 uur open) en zo af en toe een visje bij de viswinkel op de Haarlemmerdijk. Sinds ik hier woon, ga ik ook veel vaker naar de film.

Te koop bij

Amsterdam: Westeinde 10, T 020 - 624 12 14


huizen van hoekstra & van eck

Wauw wat een ruimte

begane grond laat je verrassen Via de entree stap je meteen de zeer luxe woonkeuken binnen. Dit is het hart van de woning. Hier kook je met vrienden, hier eet je aan de grote tafel en hier geniet je van het leven. De prachtige betonvloer en de fantastische grote keuken zorgen voor een warm welkom. Er is plek voor al je mooie keukenspullen, al je voorraad en al je pannen. Het lange aanrecht doet de ruimte eer aan. Uiteraard is de keuken voorzien van de modernste snufjes en mooie ingebouwd apparatuur. Aan de voorzijde is onder de trap een fijne trapkast voor extra voorraad en bijvoorbeeld je stofzuiger. Aan de achterzijde is het toilet en een extra berging voor voorraad of je fiets.


huizen van hoekstra & van eck

Royale woonka mer

eerste verdieping wat een licht Via de trap komen we op deze ruime verdieping. De balken in het plafond en de mooie houten vloer zorgen hier voor een heerlijke sfeervolle ruimte. Een grote bank en grote meubels komen hier helemaal tot hun recht. Hier kun je naar eigen behoefte je indeling maken. Aan de achterzijde is een serre.


Buiten Vissersstraat 4 1013 GB Amsterdam


Buiten Vissersstraat 4 1013 GB Amsterdam


Buiten Vissersstraat 4 1013 GB Amsterdam


Buiten Vissersstraat 4 1013 GB Amsterdam


Buiten Vissersstraat 4 1013 GB Amsterdam


Amsterdam

noorden kadastrale kaart

In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer. Dit is waar de historie leeft, waar het bruist en waar heerlijk gewoond kan worden. Alle denkbare voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, cafĂŠs en overige winkels zijn in de nabije omgeving te vinden. Centrum biedt met name op een aantal deellocaties kansen voor kleinschalige ondernemingen. Ook voor starters zijn er volop mogelijkheden. In de omgeving zijn vele scholen te vinden, waaronder openbare, katholieke, oecumenische en Montessori scholen. Voor sport en recreatie zijn Sporthal Oostenburg, Het Marnix en Sportpark Parkschouwburg de grootste accomodaties in het stadsdeel. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn hier uitstekend; zowel metro, trein, tram als bus vertrekt vanuit vele plekken in het centrum. Met de auto is de A10 binnen 10 minuten bereikt. Amsterdam; een bruisende stad waar niets te gek is! Alles kan en bijna alles mag. Amsterdam beschikt over tal van monumentale grachtenpanden, musea, horeca en ga zo maar door. Ook wat activiteiten, evenementen en festivals betreft is Amsterdam the place to be! Er is altijd wel iets te doen en alles is tot in de puntjes geregeld. Alles is prima te bereiken met het openbaar vervoer. In augustus 2010 is de 17e eeuwse Amsterdamse grachtengordel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Westeinde 10 020 - 624 12 14 amsterdam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Westeinde 10 020 - 624 12 14 amsterdam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Buiten Vissersstraat 4, Amsterdam  

Buiten Vissersstraat 4, Amsterdam