Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Breeburgsingel 23 , 2135 CK Hoofddorp

Leuke eengezinswoning Uitzicht over water aan voorzijde

Gelegen in Toolenburg

Op loopafstand winkelcentrum Toolenburg Achtertuin Noordwest met achterom H18


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin

4 79 m² 1163 m² 330 m³ 1988 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel dubbel glas De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Deze voormalige huurwoning biedt tal van mogelijkheden en heeft de vorige bewoner altijd een warm thuisgevoel gegeven. Bent u overtuigd? Kom dan snel een kijkje nemen.

Te koop bij

Hoofddorp: Kruisweg 941, T 023 569 81 81


huizen van hoekstra & van eck

Lichte woonka mer

dit wordt jouw thuis! hier jouw droomkeuken! De woonkamer is van goed formaat en uitgerust met een wandbreed raam aan de voorzijde en een grote schuifpui achterin. Hierdoor voelt de ruimte heerlijk licht aan! Met een frisse kleur aan de wand, een mooie vloer naar keuze en de nodige accessoires wordt dit een plek waar elk gezinslid zich thuis voelt. Tevens is er een grote trapkast aanwezig, waar losse spulletjes al snel netjes opgeborgen kunnen worden. Om de hoek in de woonkamer is een aangewezen plaats voor de keuken. Hier is momenteel geen keukenblok aanwezig, dus heb je hier alle vrijheid om jouw droomkeuken te plaatsen. Of wellicht creëer je liever één grote open living door de keukenmuur weg te breken. De keuze is aan jou! Vanuit de keuken is een smalle tussenhal te bereiken, waar je het separate toilet met fonteintje, de tuindeur en de bijkeuken/berging vindt.


huizen van hoekstra & van eck

Hoe deel jij he t in?

twee grote slaapkamers nette badkamer Beide kamers zijn ruim bemeten, waarbij één kamer zelfs woningbreed spant. Deze kamer is tevens voorzien van twee grote dakramen voor een fijne lichtinval. Ook de tweede slaapkamer profiteert van een fijne lichtinval. Beide kamers verdienen wat aandacht, maar zijn hierdoor geheel naar eigen smaak af te werken om er rustgevende, ontspannen ruimtes van te maken. De badkamer is afgewerkt met lichte betegeling, en komt met een praktisch ventilatieraam voor extra daglicht. Er is een tweede toilet, designradiator, wastafel en douche aanwezig. De zolderverdieping is momenteel ingedeeld als één open ruimte, waar de witgoedaansluitingen en de c.v.-opstelling geplaatst zijn. Deze ruimte is nog volledig in te delen en af te werken naar wens; realiseer je hier een grote thuiswerkplek of misschien een derde slaapkamer?


huizen van hoekstra & van eck

genieten van de zomer eigen achterom Met deze woning komt een diepe tuin, gelegen op het noordwesten. Momenteel is deze onderhoud behoevend; een optimaal uitgangspunt om het geheel naar eigen smaak in te richten. Heb je aan die twee rechterhanden ook nog eens groene vingers? Maak er dan een groen paradijsje van waar je in de zomer heerlijk geniet van fleurige fauna. Liever geen onderhoud? Geen punt, maak er een mooie stenen terras van waar je een grote loungehoek plaatst en met vrienden en familie de zonnestralen meepakt tot de laatste minuut! De tuin is tevens voorzien van een eigen achterom.

Groen o f strak?


huizen van hoekstra & van eck

O mgev en doo r groen

aan het water gelegen winkelcentrum toolenburg De woning is centraal gelegen in de wijk Toolenburg, een groene en rustige omgeving. Aan de voorzijde geniet je van vrij uitzicht en ligging aan het water. Voor de dagelijkse boodschappen ligt het winkelcentrum Toolenburg vlakbij. Ook diverse scholen en het openbaar vervoer vind je in de buurt.


Breeburgsingel 23 2135 CK Hoofddorp


Breeburgsingel 23 2135 CK Hoofddorp


Breeburgsingel 23 2135 CK Hoofddorp


Hoofddorp Hoofddorp is in tegenstelling tot de naam een grote plaats geworden. Dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gerealiseerd zijn.

noorden kadastrale kaart

Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/Beursplein. Het winkelcentrum is gelegen aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart. Grote winkelketens hebben hier een vestiging. Door de gunstige ligging van Hoofddorp ten opzichte van Schiphol zijn op de bedrijfsterreinen en kantoorparken veel nationale en internationale ondernemingen gevestigd. De gemeente Haarlemmermeer heeft een breed aanbod van onderwijsvoorzieningen (scholen): van basisonderwijs tot hoger onderwijs. In maart 2014 is sportcomplex Koning Willem Alexander, door koning Willem Alexander zelf geopend. Naast een recreatie- en wedstrijdzwembad met 400 tribuneplaatsen, een combi- en doelgroepenbad en recreatief zwemwater is er ook een sporthal met 1.500 plaatsen en een turncentrum in dit complex aanwezig. Veel scholen en sportverenigingen uit Hoofddorp zullen gebruik gaan maken van dit sportcomplex. Hoofddorp ligt op het kruispunt van de Kruisweg en de Hoofdweg, twee belangrijke wegen in de Haarlemmermeerpolder. Ten oosten van Hoofddorp lopen de A4, A5 en A9 richting de grote steden en Schiphol.

heerlijk wonen in Hoo fddor p


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Kruisweg 941 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Kruisweg 941 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Hoofddorp, Breeburgsingel, 23  
Hoofddorp, Breeburgsingel, 23