Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Amandelhof 3 , 1326 JK Almere

Ruim appartement ca 100m2 Leuke locatie in de Parkwijk Gaaf uitzicht

Twee goede slaapkamers Veel ramen, dus lekker licht! H19


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

portiekflat 3 96 m² 290 m³ 1998 geen tuin geen garage stadsverwarming dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Het betreft hier een appartement dat wordt aangeboden in de huidige staat. Verkoper van het appartement heeft het appartement zelf nooit bewoond.

Te koop bij

Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90


huizen van hoekstra & van eck

Welkom!

kom binnen! gelegen op de eerste etage We komen binnen op de begane grond in de gezamenlijke entree waar je toegang hebt tot de eigen berging. Het trappenhuis of de lift brengt je naar de verschillende verdiepingen. Bij binnenkomst tref je de meterkast, een aparte kast met de cv-opstelling, het toilet met fonteintje en toegang tot vrijwel alle vertrekken.


huizen van hoekstra & van eck

Ruime en lichte woonka mer

nette afwerking gaaf uitzicht Eenmaal in de woonkamer waan je je in een oase van licht en ruimte dankzij het goede formaat en de diverse ramen rondom. Het geheel is netjes afgewerkt in de vorm van lichte wanden en een nette laminaatvloer. Bovendien is er voldoende ruimte voor een gezellige zithoek.


huizen van hoekstra & van eck

lekker kokkerellen toegang tot het balkon De keuken sluit naadloos aan op de woonkamer, heeft een moderne uitstraling en is geplaatst in een rechte opstelling. Aan opbergruimte vind je hier voldoende dankzij de diverse kasten en lades. Aan inbouwapparatuur vind je hier een 4 zones Boretti fornuis met oven, een vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Tevens heb je vanuit de keuken toegang tot een handige berging en het balkon.

Div erse inb ouwapparatuur


huizen van hoekstra & van eck

Twee goede slaapka mers

slaap lekker voldoende lichtinval Beide slaapkamers zijn voorzien van tegeltjes op de vloer en kleurrijke wanden. Daarnaast zijn in iedere kamer een of meerdere ramen geplaatst waardoor een uitstekende inval van daglicht naar binnen komt. Beide kamers hebben de badkamer en suite waardoor je na een lange dag, gevolgd door een lekker warm bad direct in bed stapt.


huizen van hoekstra & van eck

frisse uitstraling douchen of in bad? De badkamer is grotendeels betegeld in een lichte kleur waardoor er een frisse uitstraling heerst. Hoe fijn klinkt het als je na een stressvolle dag even een moment voor jezelf kunt nemen in een bad gevuld met warm water? Of spring je wellicht liever onder de douche om jezelf op te frissen? Verder is de badkamer met een wastafel en een designradiator helemaal compleet!

Comple te badka mer


huizen van hoekstra & van eck

A a n de ra nd va n Par kw ijk

rustig wonen voorzieningen nabij gelegen Dit ruime appartement van maar liefst 100 m2 is gelegen in gebouw ‘Singelzicht’, op de eerste woonlaag én aan de rand van Parkwijk. Een mooie wijk met villa’s en laag bebouwing. Winkels, scholen en verdere recreatiemogelijkheden zijn in de nabije omgeving evenals het centrum van Almere Stad en ontsluitingswegen naar de A6. Verder is de bushalte op loopafstand en het NS-Station vlakbij gelegen.


Amandelhof 3 1326 JK Almere


Almere

noorden kadastrale kaart

Hoe oud je ook bent, wonen in Almere is the place to be! Dit komt doordat Almere erg divers is. Natuur voor de natuurliefhebbers, water voor de watersporters, architectuur voor de architectuurliefhebbers en vele bezienswaardigheden, neem de Oostvaardersplassen, Almere Centrum en evenementen zoals Strandfestival “ZAND” en het “Almere Haven festival”. Voor iedereen is er wel wat te doen in Almere. De stad trekt steeds meer toeristen en is een multiculturele stad, die volop aan het groeien is. Verder zijn de mogelijkheden met het openbaar vervoer uitstekend geregeld en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6.

heerlijk wonen in Almere


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Midwaystraat 3 036 538 32 90 almere@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Midwaystraat 3 036 538 32 90 almere@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Almere, Amandelhof, 3  
Almere, Amandelhof, 3