Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Acacialaan 10 , 1161 XG Zwanenburg

4 Slaapkamers Fietsenberging begane grond

Centraal gelegen tussen A’dam en Haarlem

Nabij N.S.-station Rustige woonomgeving H26


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

maisonnette 5 80 m² 270 m³ 1958 geen tuin geen garage c.v.-ketel dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt In deze leuke maisonnette beschik je over een lekker lichte woonkamer, nette open keuken, maar liefst 4 slaapkamers, een complete badkamer én twee balkons over meer dan genoeg leefruimte.

Met wat kleine ingrepen tover je deze woning om tot een fijne nieuwe thuishaven! Denk bijvoorbeeld aan een frisse kleur op de muur en wellicht een fraaie houten vloer? Tel daar tenslotte nog de aangename lichtinval en de gunstige ligging bij op en het plaatje is compleet!

Te koop bij

Haarlem: Schalkwijkerstraat 11B, T 023 517 26 10


huizen van hoekstra & van eck

Lichte woonka mer

praktisch in te delen diverse inbouwapparatuur De woonkamer is voorzien van een lichte wandafwerking en een nette laminaatvloer. Daarnaast komt er ook lekker veel daglicht naar binnen dankzij het raam en de toegangsdeur naar het balkon. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling en voorzien van diverse boven- en onderkastjes waardoor je aan opbergruimte niets te kort zult komen. Aan inbouwapparatuur beschik je over een 4 pits gasfornuis met oven, afzuigkap en een losse koel-/ vriescombinatie. Tevens heb je vanuit de keuken toegang tot het balkon.


huizen van hoekstra & van eck

Maar lie fst 4 slaapka mers

uitgerust ontwaken hoe deel jij ze in? In de woning zijn vier goede slaapkamers aanwezig verdeeld over twee verdiepingen. Iedere kamer is netjes afgewerkt in de vorm van lichte wanden en een laminaatvloer. Bovendien is er in iedere kamer een raam aanwezig waardoor het nodige daglicht naar binnen komt en er een rustgevende sfeer ontstaat. Plaats een tweepersoonsbed en een linnenkast, vul de ruimte nog wat aan met persoonlijke accessoires en je zult hier gegarandeerd profiteren van een ongekende nachtrust!


huizen van hoekstra & van eck

lekker relaxen douchen of in bad? De badkamer is volledig betegeld in een lichte kleur en beschikt over alles om de dag fris te beginnen. Of jouw voorkeur uitgaat naar een lekker warm bad waarin je jezelf verliest onder het genot van een goed boek, of dat je liever onder de douche springt om jezelf op te frissen? In deze badkamer kan het. Daarnaast is de ruimte uitgerust met een wastafelmeubel, de aansluitingen voor de wasapparatuur en de cv-opstelling.

Comple te badka mer


huizen van hoekstra & van eck

Twee balkons!

fijne buitenruimte ga zitten en geniet! Met twee fijne balkons zal het met de opname van vitamine D wel goed komen. Vanuit de woonkamer, keuken en ĂŠĂŠn van de slaapkamers op de bovenverdieping heb je toegang tot de balkons. Plaats een leuk zitje, ga zitten en geniet!


huizen van hoekstra & van eck

centrale ligging diverse voorzieningen nabij De woning is heel centraal gelegen, namelijk tussen Amsterdam en Haarlem. Verder is de woning rustig gelegen en woon je nabij NS station Halfweg-Zwanenburg.

Rustige woonomgev ing


Acacialaan 10 1161 XG Zwanenburg


Acacialaan 10 1161 XG Zwanenburg


Zwanenburg

noorden kadastrale kaart

Zwanenburg vormt feitelijk een dubbel dorp met Halfweg, maar Halfweg behoort historisch bij de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude en Zwanenburg bij de gemeente Haarlemmermeer. Het dorp Zwanenburg is in 1913 vernoemd naar Gemeenlandshuis Swanenbrug in Halfweg, dat eertijds dienstdeed als gemeenlandshuis van Rijnland. Later werd hierin de suikerfabriek Holland, nog later CSM gevestigd. De Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder scheidt de beide dorpen, die door enkele bruggen worden verbonden. Dit zijn: de brug Halfweg (eigenlijk naamloos) die de dorpskernen verbindt (tussen de Dennenlaan en de Oranje Nassaustraat), de Weerenbrug (tussen de Weerenweg in Zwanenburg West en de Haarlemmerstraatweg en de Bietenbrug (fietsbrug van de Domineeslaan naar SugarCity) Zwanenburg dankt zijn bestaan aan de vestiging van landarbeiders na de drooglegging van Haarlemmermeer. Deze mensen bouwden hun huizen onderaan de dijk op de goedkopere gronden. De ontwikkeling van Zwanenburg is niet los te zien van die van Halfweg. In de jaren na de Eerste Wereldoorlog vond er een uitbreiding plaats van het dorp, en in de jaren 60 werd Zwanenburg nog verder uitgebreid.

heerlijk wonen in Zwa nenburg


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Schalkwijkerstraat 11B 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Schalkwijkerstraat 11B 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Zwanenburg, Acacialaan 10  
Zwanenburg, Acacialaan 10