Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Dorpsstraat 18 , 1566 AL Assendelft

Vrijstaande woning met aanbouw

Moderne keuken & badkamer Drie slaapkamers

Parkeren onder carport Fantastisch uitzicht over weilanden H17


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

vrijstaande woning

Kamers Woonoppervlakte

4 82 m²

Perceeloppervlakte

254 m²

Inhoud

310 m³

Bouwjaar Tuin

1926 achtertuin, tuin rondom

Garage Verwarming Isolatie

carport c.v.-ketel dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Met pijn in mijn hart moet ik na 33 jaar om gezondheidsredenen gaan verhuizen.

Ik heb hier geweldig fijn gewoond met een prachtig landelijk uitzicht. Zomers de koeien in het land en ‘s winters met regelmatig voeren heel veel verschillende vogels. Genoten van de boten door het Noordzeekanaal, met vooral zomers de indrukwekkende cruiseschepen. Een heerlijke tuin op het westen, waar ik met mooi weer altijd een plekje kon vinden om te genieten van de zon of de schaduw. Heel fijn contact met de buren. Ik wens de nieuwe bewoners veel geluk toe en hoop dat zij hetzelfde mogen ervaren.

Te koop bij

Zaandam: Behouden Haven 9, T 075 670 77 77


huizen van hoekstra & van eck

Knusse woonka mer

prettige lichtinval goede indeling In veel interieurs is de woonkamer het hart van het huis en is het dus logischerwijs de gezelligste ruimte van de woning. Een huis moet vooral iets zeggen over wie er woont en moet je stap voor stap eigen worden. Maar als de ruimte qua basis rustig en neutraal is, bent u al op de juiste weg. Dat is in deze woonkamer zeker te zien. Op de vloer ligt een mooie houten vloer en de wanden zijn voorzien van lichte kleuren waardoor u hier met veel verschillende interieurstijlen uit de voeten kunt. Schilder een wand in uw favoriete kleur, plaats uw eigen meubels, kleed het aan met persoonlijke snuisterijen en uw nieuwe thuis is geboren! In de doorzonwoonkamer beschikt u over een zeer prettige inval van daglicht en deze is ruim genoeg voor een fijne zithoek om te ontspannen en een gezellige eethoek.


huizen van hoekstra & van eck

Ne tte keuken

lekker kokkerellen badkamer op begane grond Vanuit de woonkamer stapt u de gesloten keuken in. Hier is een recht keukenblok geplaatst, uitgevoerd met lichte fronten. De keuken is voorzien van voldoende kast- en werkruimte en uiteraard beschikt u hier over de nodige inbouwapparatuur. Wij noemen: een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, stijlvolle oven, vaatwasser en een koelkast. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd. In deze aanbouw treft u een handige bijkeuken met daarin de aansluitingen voor het witgoed, de cv opstelling en het toilet. Nog verder naar achteren bevindt zich de badkamer. Deze is voorzien van een wastafelmeubel en een douche.


huizen van hoekstra & van eck

3 goede slaapkamers welterusten Vanaf de overloop heeft u toegang tot een tweede toilet en drie slaapkamers. De slaapkamers zijn allen van een goed formaat, hebben een nette afwerking en zijn aangenaam licht dankzij de (dak)ramen. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van vaste kasten waardoor u kleding en schoenen hier netjes kunt opbergen. Een vlizotrap geeft u toegang tot de berg vliering. Hier kunt u de gebruikelijke spullen zoals de kerstspullen, zomer-/winterkleding en spullen die u niet dagelijks nodig heeft maar wel graag bij de hand wilt hebben.

A a ngenaa m licht


huizen van hoekstra & van eck

Fraai aa ngelegde tuin

genieten van buitenleven fantastisch uitzicht De tuin met het bijbehorende vrije uitzicht is toch wel een groot pluspunt van deze woning! De tuin is bereikbaar vanuit de bijkeuken en deze is zeer fraai aangelegd met bestrating, borders met diverse vaste beplanting en een vrijstaande houten schuur om bijvoorbeeld het tuingereedschap in op te bergen. Ook de voortuin is netjes onderhouden en aan de zijkant van het huis vindt u een carport. Dan het uitzicht... Aan de achterzijde kijkt u uit over de weilanden van Assendelft Zuid. Dit beeld zorgt voor een unieke beleving die nooit het zelfde zal zijn waardoor het ook nooit zal gaan vervelen!


huizen van hoekstra & van eck

rustig gelegen geweldige omgeving Dan rest ons alleen nog iets te vertellen over de ligging van dit leuke vrijstaande huis. Deze ligt aan een rustige straat en heeft een gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en IJmond. In de nabije omgeving vind u alle denkbare voorzieningen zoals scholen, winkels, gezondheidscentra, supermarkten en sportfaciliteiten. Daarnaast is de omgeving rijk aan groen en water waardoor het hier ook heerlijk wandelen of fietsen is.

Vrij wonen!


Dorpsstraat 18 1566 AL Assendelft


Dorpsstraat 18 1566 AL Assendelft


Assendelft

noorden kadastrale kaart

Assendelft is onderdeel van gemeente Zaanstad is met de zeer gunstige ligging ten noorden van Amsterdam. Gezien dat het tot de randstad behoort, een zeer strategische plek om te wonen. Assendelft is een lintdorp. Het dorp heeft de langste dorpsstraat van heel Nederland en het loopt van Krommenie tot aan het Noordzeekanaal. Assendelft is ĂŠĂŠn van de laatste grote uitbreidingsplannen van Zaanstad. Vanaf 1990 tot heden is deze wijk met ongeveer 5000 woningen gerealiseerd. Er zijn drie deelgebieden: Assendelft Noord, Waterrijk (oostelijk deel) en Parkrijk (westelijk deel). Het gebied wordt doorsneden door het noordelijk deel van de Dorpsstraat. In de woonwijken bevinden zich een verschillende voorzieningen, zoals scholen, parkjes en een mooi winkelcentrum. Assendelft ligt op een paar kilometer ten noorden van het IJ van Amsterdam. Goede bereikbaarheid via rijkswegen A7, A8, en A10.

heerlijk wonen in Assendelf t


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Behouden Haven 9 075 670 77 77 zaandam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Behouden Haven 9 075 670 77 77 zaandam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Assendelft, Dorpsstraat 18  
Assendelft, Dorpsstraat 18