Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Zeeburgerdijk 11 -D, 1093 SJ Amsterdam

Ideaal voor starters Afgekochte erfpacht tot juli 2053

10 Fietsminuten van het centrum

Uitstekende locatie Woning met fantastisch uitzicht H16


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

bovenwoning 3 65 m² 190 m³ 1890 geen tuin geen garage c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

“Voorheen werd deze woning verhuurd, maar wordt nu te koop aangeboden ! De woning biedt mogelijkheden. Bent u overtuigd ? Kom dan snel een kijkje nemen.”

Te koop bij

Amsterdam: Purmerplein 2 - 4, T 020 634 13 32


huizen van hoekstra & van eck

Royale woonka mer

veel lichtinval fraai uitzicht Aan de achterzijde is een royale woonkamer gerealiseerd waar gemakkelijk een fijne zithoek en eettafel geplaatst kan worden. Door de grote raampartijen aan de achterkant wordt de ruimte gevuld met een fijn lichtinval. Met wat kleine aanpassingen wordt dit een fijne woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je een mooi uitzicht op het water. Plaats dan ook aan die zijde een zithoek zodat je kunt genieten van het buitenleven terwijl je binnen zit.


huizen van hoekstra & van eck

Een fijne ruimte

eet smakelijk wasmachineaansluiting Naast de woonkamer eveneens aan de achterkant tref je de dichte keuken aan. De keuken is in een rechte opstelling geplaatst en heeft veel kastruimte. Je vele potten en pannen kun je gemakkelijk opbergen. Vanuit de keuken heb je een fraai uitzicht op het water. Hou je wel je eten in de gaten? Anders brandt het dadelijk aan. Eet smakelijk!


huizen van hoekstra & van eck

psssst, ben je al wakker? 2 fijne kamers Aan de voorzijde van het appartement zijn 2 fijne slaapkamers gesitueerd. De eerste slaapkamer heeft een kleiner formaat maar kan nog steeds prima dienen als studeerkamer of babykamer. De tweede kamer heeft een grotere opzet waardoor er gemakkelijk een groot bed met kastenwand geplaatst worden. Ook vanuit deze kamer heb je een mooi uitzicht over Amsterdam Oost. Wordt jij hier wakker van de vogeltjes die fluiten?

Wel ruim


huizen van hoekstra & van eck

B adka mer in hal gelegen

eenvoudige badkamer neem een heerlijke douche Via de hal is de badkamer toegankelijk. De wanden zijn netjes afgewerkt met witte tegels. De badkamer is eenvoudig maar wel van alle gemakken voorzien: douche, wastafel en toilet. Je hebt nog alle ruimte om de badkamer naar eigen wens af te werken.


huizen van hoekstra & van eck

gezamenlijke fietsenberging veilig stallen Op de vierde verdieping is een grote zogenaamd lattenzolder gerealiseerd. Hier heb je de mogelijkheid om extra spullen veilig op te bergen. In het souterrain is een gezamenlijke fietsenberging.

O p bergruimte


huizen van hoekstra & van eck

Veel hippe ho reca

veel variatie in aanbod veel ontspanning Het appartement, een voormalig huurwoning, is ideaal geschikt voor starters. De woning ligt vlakbij winkels, supermarkt en de bekende ‘Dappermarkt’. In de directe omgeving is veel hippe horeca. Heerlijk ontspannen kun je in het ‘Oosterpark’. Daarnaast is er een goede ontsluiting naar de snelwegen en er is een goede verbinding de stad in, maar ook de stad uit. Het stadsdeel Amsterdam Oost kenmerkt zich door boordevol variatie. Monumentale parken, bijzondere buurten, moderne sportparken, architectuur en ga zo maar door.


Zeeburgerdijk 11 -D 1093 SJ Amsterdam


Amsterdam Amsterdam; een bruisende stad waar niets te gek is! Alles kan en bijna alles mag. Amsterdam beschikt over tal van monumentale grachtenpanden, musea, horeca en ga zo maar door. Als je door de straten loopt, voel je je direct thuis. noorden kadastrale kaart

Ook wat activiteiten, evementen en festivals betreft, is Amsterdam the place to be! Er is altijd wel iets te doen en alles is tot in de puntjes geregeld. Alles is prima te bereiken met het openbaar vervoer. In augustus 2010 is de 17e-eeuwse Amsterdamse grachtengordel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 020 634 13 32 amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl t.mekke@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Purmerplein 2 - 4 1023 BD Amsterdam T 020 634 13 32 hveadamnoord, amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Amsterdam, Zeeburgerijk, 11-D  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you