Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Sinjeur Semeynsstraat 54 -5, 1061 GL Amsterdam

Kant en klaar! Centrale ligging

Vijfde etage!

Nabij het openbaar vervoer 2 balkons


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie Energielabel

bovenwoning 3 80 m² 270 m³ 1960 geen tuin geen garage c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas D

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geĂŻnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

Dit 4-kamer appartement ligt op de vijfde verdieping van een keurig en kleinschalig complex en heeft een berging op de eerste etage. Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen in stadsdeel Bos en Lommer bij het vernieuwde winkelcentrum, het stadsdeelkantoor, de bibliotheek en de gezellige markt bij het Bos en Lommerplein. Binnen 2 minuten bent u op de A 10 en met het openbaar vervoer binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid en een parkeervergunning heeft u binnen 1 week. Een buitenkans voor degene die centraal wil wonen voor een vriendelijke prijs! Ideaal voor starters, kleine gezinnen of studerenden.

Te koop bij

Amsterdam: Meer en Vaart 82, T 020 20 51 070


huizen van hoekstra & van eck

Lichte ruimte

licht en sfeervol! lekker veel ruimte De woonkamer is dankzij de vele ramen aan de voorzijde aangenaam licht en deze is ruim opgezet waardoor er voldoende ruimte is voor een grote zithoek waar je je terug kunt trekken om te ontspannen. Lekker met de beentjes omhoog, drankje in de hand en genieten van een goede film of je verliezen in een spannend boek... Een hoekbank, gevuld met zachte kussens en warme plaids is hiervoor een uitermate geschikte plek! Op de vloer ligt een nette laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met neutrale kleuren waardoor je hier met veel verschillende interieurstijlen uit de voeten kunt.


huizen van hoekstra & van eck

Ruime keuken

een prima keuken genoeg ruimte Naast een fijne zithoek is er in de woonkamer nog genoeg plek voor een grote eettafel. De eettafel is vaak het hart van een woning, hier gebeurt namelijk van alles. ‘s Morgens start je hier in alle rust met je ontbijt, de krant en een vers kopje koffie of thee, in de middag klets je hier bij met vrienden en in de avond kom je hier allemaal samen om te dineren en de dag door te spreken. Bij gezelligheid hoort natuurlijk ook lekker koken en dat moet wel goed komen in deze prima keuken. Deze is opgesteld in een rechte opstelling. Een ideale opstelling waarbij je lekker veel ruimte hebt om te kunnen kokkerellen. De keuken is netjes afgewerkt en voorzien van diverse apparatuur.


huizen van hoekstra & van eck

lekker 2 balkons! genieten van de zon Zowel aan de voor- als achterzijde van het appartement is een balkon aanwezig. Erg handig, zo heb je altijd wel een fijn plekje in de zon! Op een van de balkons heb je een mooi vrij uitzicht!

Fijn balkon


huizen van hoekstra & van eck

Ne tte ka mers

2 ruime slaapkamer extra slaapkamer mogelijk De slaapkamer; we spenderen er bijna ĂŠĂŠn derde van onze dag. Hoewel het merendeel van deze uurtjes doorgebracht wordt met onze ogen gesloten, mag de slaapkamer toch zeker rust en ontspanning uitstralen. Je komt hier tenslotte om opnieuw op te laden en jezelf klaar te stomen voor een nieuwe dag! In dit appartement zijn 2 fijne slaapkamers aanwezig. Beide zijn van een goed formaat, hebben een prettige inval van daglicht en zijn, zoals verwacht, netjes afgewerkt waardoor je ook hier alleen je eigen spulletjes neer hoeft te zetten. Ook zou je nog een 3e slaapkamer kunnen realiseren door een wand in de woonkamer te plaatsen, zodat er nog een extra kamer ontstaat. Ruimte genoeg dus!


huizen van hoekstra & van eck

modern en licht! een heerlijke douche Vanuit de hal heb je toegang tot een separaat toilet en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld waardoor deze een moderne uitstraling heeft die tijdloos is. Je beschikt hier over een douche, wastafel en de wasmachineaansluiting.

Prima badka mer


huizen van hoekstra & van eck

Prima buur t

een prima buurt nabij alle voorzieningen Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen in stadsdeel Bos en Lommer bij het vernieuwde winkelcentrum, het stadsdeelkantoor, de bibliotheek en de gezellige markt bij het Bos en Lommerplein. Binnen 2 minuten ben je op de A10 en met het openbaar vervoer binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid en een parkeervergunning heb je binnen 1 week.


Sinjeur Semeynsstraat 54 -5 1061 GL Amsterdam


Amsterdam Amsterdam; een bruisende stad waar niets te gek is! Alles kan en bijna alles mag. Amsterdam beschikt over tal van monumentale grachtenpanden, musea, horeca en ga zo maar door. Wat activiteiten, evenementen en festivals betreft is Amsterdam the place to be! Er is altijd wel iets te doen en alles is tot in de puntjes geregeld. noorden kadastrale kaart

Ook voor het dagelijks leven biedt Amsterdam alles. Supermarkten, (voortgezet) onderwijs en vele recreatieve en sportvoorzieningen; hier ontbreekt het aan niets! Tevens is alles prima te bereiken met het openbaar vervoer. De hoofdstad van ons land is voorzien van vele wijken en buurten, ieder met een ander profiel. Het is heerlijk wonen in het bruisende centrum, het karakteristieke Oud-Zuid, of de nieuwere wijken als Nieuw-West en Venserpolder. In augustus 2010 is de 17e eeuwse Amsterdamse grachtengordel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Meer en Vaart 82 020 20 51 070 amsterdamwest@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Meer en Vaart 82 020 20 51 070 amsterdamwest@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Amsterdam, Sinjeur Semeynsstraat 54-5  
Amsterdam, Sinjeur Semeynsstraat 54-5