Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Schovenstraat 40 , 1097 ZZ Amsterdam

Klein maar fijn ! Rustige woonomgeving Erfpacht is gekocht tot 31-12-2061

Leuke starterswoning Breed balkon


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

bovenwoning 2 42 m² 135 m³ 1924 geen tuin geen garage c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

“Voorheen werd deze woning verhuurd, maar wordt nu te koop aangeboden ! De woning biedt mogelijkheden en heeft onze huurders altijd een goed thuisgevoel gegeven. Bent u overtuigd ? Komt dan snel een kijkje nemen.”

Te koop bij

Amsterdam: Westeinde 10, T 020 624 12 14


huizen van hoekstra & van eck

Hoe zie jij he t voo r je?

veel licht prima formaat Vanuit de overloop stap je de woonkamer binnen. Dankzij de vele ramen aan de voorzijde is er bijzonder veel lichtinval. Dit geeft de kamer een goede opzet waarop de afwerking gebaseerd kan worden. Met de nodige liefde en aandacht wordt dit dan ook een heerlijk thuishonk naar eigen wens. Of je nu gaat voor een strakke, minimalistische look met veel wit en stalen meubels of warme tinten met zachte plaids en franjes; je drukt hier gemakkelijk je eigen stempel op het geheel!


huizen van hoekstra & van eck

Eenvoudig keukenblok

jouw droomkeuken hier? deur naar het balkon De keuken grenst aan de woonkamer, en is voorzien van een keukenblok met een c.v.-opstelling (Intergas) en een deur naar het balkon. Ook deze ruimte dient afgewerkt te worden, maar hierdoor is een unieke kans ontstaan om een keuken volledig naar eigen wens te plaatsen! Wat dacht je van een praktische hoekkeuken in strakke hoogglans stijl met vele lades? Of wellicht heeft een landelijk geheel met crème fronten en een knus barelement jouw voorkeur? Hoe je het ook voor je ziet, dit wordt jouw keuken!


huizen van hoekstra & van eck

grote slaapkamer eenvoudige badkamer De woning is uitgerust met ĂŠĂŠn slaapkamer. Deze is heerlijk licht dankzij het raam en is goed bemeten, dus voldoende plaats voor een groot bed. De deur naar het balkon zorgt voor een fijne toevoeging; vanuit bed genieten van een frisse bries! Met een frisse vloer en wandafwerking komt nachtrust hier zeker centraal te staan. De badkamer is eenvoudig en functioneel ingedeeld en voorzien van een douche, wastafel, de witgoedaansluitingen en het toilet. Het is hier dan ook prima mogelijk om met de nodige aanpassingen jouw spa aan huis te realiseren, precies zoals jij dat wilt.

Welterusten!


huizen van hoekstra & van eck

He t zonne tje opzoeken

woningbreed balkon met kastruimte Het woningbrede balkon is bereikbaar vanuit de keuken en slaapkamer en biedt een heerlijke buitenplek om te genieten van een warme zomerdag! Je kijkt uit over de buurt en profiteert van voldoende privacy. Aan de zijkant is nog een praktische berging geplaatst, waar eventueel het tuinmeubilair opgeborgen kan worden.


huizen van hoekstra & van eck

hier kun je de fiets kwijt gedeelde binnenplaats Behoefte aan extra bergruimte? Geen probleem, bij deze woning komt namelijk een praktische stenen berging. Deze tref je in de gemeenschappelijke binnenplaats, en biedt meer dan voldoende plaats voor het stallen van fietsen, motoren of allerlei niet-dagelijkse spullen.

Praktische bergruimte


huizen van hoekstra & van eck

Gunstige ligging

wonen in betondorp alles binnen handbereik De woning is gelegen in het karakteristieke “Betondorpâ€?. De wijk is ruim opgezet met veel groen in de vorm van tuinen, plantsoenen en hofjes. Een buurt in het Amsterdamse stadsdeel Oost die werd gebouwd tussen 1923 en 1925. Omdat voor het eerst veel beton werd toegepast bij de bouw van de woningen, ging het in de volksmond al snel Betondorp heten. Ook het voorzieningenniveau is prima voor elkaar. Een ruim winkelaanbod aan de Middenweg, het nabijgelegen Christiaan Huygensplein en het geheel nieuwe Oostpoortgebied. Een diversiteit van cafĂŠs en restaurants, sportfaciliteiten, Park Frankendael en een openbare bibliotheek maken het compleet. De ligging is zeer gunstig. De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer is uitstekend. Zo zijn er in het stadsdeel maar liefst drie NS stations en diverse tram- en buslijnen. Met eigen vervoer maakt de nabijheid van diverse uitvalswegen en de ring A-10 het centrum van Amsterdam of de snelweg binnen no time bereikbaar.


Schovenstraat 40 1097 ZZ Amsterdam


Amsterdam Amsterdam; een bruisende stad waar niets te gek is! Alles kan en bijna alles mag. Amsterdam beschikt over tal van monumentale grachtenpanden, musea, horeca en ga zo maar door. Wat activiteiten, evenementen en festivals betreft is Amsterdam the place to be! Er is altijd wel iets te doen en alles is tot in de puntjes geregeld. noorden kadastrale kaart

Ook voor het dagelijks leven biedt Amsterdam alles. Supermarkten, (voortgezet) onderwijs en vele recreatieve en sportvoorzieningen; hier ontbreekt het aan niets! Tevens is alles prima te bereiken met het openbaar vervoer. De hoofdstad van ons land is voorzien van vele wijken en buurten, ieder met een ander profiel. Het is heerlijk wonen in het bruisende centrum, het karakteristieke Oud-Zuid, of de nieuwere wijken als Nieuw-West en Venserpolder. In augustus 2010 is de 17e eeuwse Amsterdamse grachtengordel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 020 624 12 14 amsterdam@hoekstraenvaneck.nl s.tammer@hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Westeinde 10 020 624 12 14 amsterdam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Amsterdam, Schovenstraat, 40  
Amsterdam, Schovenstraat, 40