Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Kadoelenweg 264 , 1035 NP Amsterdam

Flinke tuin, afgekochte erfpacht Wel helemaal opknappen ! Landelijke locatie

Vrij uitzicht over polder Een echte dijkwoning H16


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

280 m²

Inhoud

400 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1920 achtertuin, voortuin geen garage c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

“Voorheen werd deze woning verhuurd, maar wordt nu te koop aangeboden! De woning biedt mogelijkheden. Bent u overtuigd ? Kom dan snel een kijkje nemen.”

Te koop bij

Amsterdam: Purmerplein 2 - 4, T 020 634 13 32


huizen van hoekstra & van eck

Lichte woonka mer

toegang tot het balkon erker in de keuken De woonkamer is een mooie lichte ruimte met aan de achterzijde toegang tot het balkon over de gehele breedte van de woning. Het balkon heeft een zonnige ligging op het zuiden en hier heb je een prachtig uitzicht over de polder. Er is een open keuken aan de straatzijde. De keuken heeft een rechte opstelling en de ruimte leent zich uitstekend om er een gezellige eettafel te plaatsen. Er is veel lichtinval dankzij de sfeervolle erker aan de voorzijde.


huizen van hoekstra & van eck

Lichte slaapka mers

dakkapel in slaapkamer mogelijkheid tot extra slaapkamer Op de eerste verdieping tref je 2 slaapkamers en flink berghok. De slaapkamers zijn extra licht en ruim door de dakkapellen. Via een smal trapje bereik je de tweede verdieping. Hier tref je een flinke zolder met de mogelijkheid een extra slaapkamer te realiseren.


huizen van hoekstra & van eck

complete badkamer ruime zolder/souterrain De badkamer is gelegen op de eerste verdieping, deze is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine en een wastafel. Via een smal trapje bereik je de tweede verdieping. Hier tref je een flinke zolder met de mogelijkheid een extra slaapkamer te realiseren. Het souterrain heeft 1 grote kamer en nog veel extra (berg)ruimte eromheen. Hier staat de cv-ketel en heb je toegang tot de achtertuin. Wanneer je openslaande deuren in de kamer zou plaatsen, creĂŤer je een heerlijke ruimte met toegang tot de achtertuin...

Ne tte badka mer


Kadoelenweg 264 1035 NP Amsterdam


Kadoelenweg 264 1035 NP Amsterdam


Kadoelenweg 264 1035 NP Amsterdam


Kadoelenweg 264 1035 NP Amsterdam


Amsterdam Amsterdam; een bruisende stad waar niets te gek is! Alles kan en bijna alles mag. Amsterdam beschikt over tal van monumentale grachtenpanden, musea, horeca en ga zo maar door. Als je door de straten loopt, voel je je direct thuis.

noorden kadastrale kaart

Ook wat activiteiten, evementen en festivals betreft, is Amsterdam the place to be! Er is altijd wel iets te doen en alles is tot in de puntjes geregeld. Alles is prima te bereiken met het openbaar vervoer. In augustus 2010 is de 17e-eeuwse Amsterdamse grachtengordel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 020 634 13 32 amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl t.mekke@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Purmerplein 2 - 4 1023 BD Amsterdam T 020 634 13 32 hveadamnoord, amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Amsterdam, Kadoelenweg, 264  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you