Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Johan Huizingalaan 326 -II, 1065 JP Amsterdam

Nabij het Sierplein! Nabij Ring A10 Zonnig balkon!

Kant en klaar! Drie slaapkamers!


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

bovenwoning 4 72 m² 135 m³ 1958 geen tuin geen garage c.v.-ketel dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Met pijn in mijn hart ga ik afscheid nemen van mijn geliefde huisje op de Johan Huizingalaan waar ik bijna 10 jaar met mijn 2 zoons met ontzettend veel plezier heb gewoond.

loopafstand te bereiken) Achter mijn huis ligt een grote kinderspeelplaats met speeltoestellen en een zandbak. Op deze speelplaats kan ook gevoetbald en getennist worden.

De liefde heeft mij meegenomen naar Fryslân waar ik een nieuwe toekomst op ga bouwen. Ik ben ontzettend trots op mijn huisje wat ik de laatste 4 jaar helemaal verbouwd heb tot wat het nu is. Een nieuwe badkamer, een nieuwe vloer, muren gestucadoord, kortom een knusse 4- kamer woning met de hele dag zon, ‘s morgens voor en ‘s middags achter.

Wij maakten ook veel gebruik van de wijk NieuwSloten. Mijn kinderen zaten daar op school, speelden daar regelmatig met vriendjes en voetbalden in het sportpark van Nieuw- Sloten. Kortom een heerlijke, gezellige en nette woning waar ik mij altijd echt heb thuis gevoeld!!

Ik ben altijd erg blij geweest met de gezelligheid van de buurt, de winkels , het café (waar ik trouwens geen overlast van heb gehad) en de restaurantjes beneden en het Sierplein op de hoek. De bereikbaarheid naar het centrum , de A10 de ring en Schiphol is prima, zowel met de auto als met het OV (bus 18, lijn 2 en station Lelylaan zijn op korte

Te koop bij

Amsterdam: Meer en Vaart 82, T 020 20 51 070


huizen van hoekstra & van eck

Fijne woonka mer

ultieme ontspanning... fijne woonkamer e woonkamer is de plek waar je tot rust komt, de plek waar je na een drukke dag op het werk op de bank ploft en kunt relaxen. Dan is een fijne ruimte die netjes is afgewerkt wel zo prettig. En die heb je hier zeker! Het gebruik van warme tinten in combinatie met de nette laminaatvloer, zorgen voor een cosy sfeer waardoor je helemaal tot rust komt. Vanuit je luie stoel geniet je ook van fraai uitzicht. Zet je favoriete serie aan, pak een goed glas wijn en geniet!


huizen van hoekstra & van eck

Fijne keuken

een fraaie keuken diverse apparatuur De keuken is netjes en voorzien van diverse apparatuur en voldoende werk- en kastruimte. Hier zul je de lekkerste recepten maken voor je gasten. Door de neutrale kleur is de keuken tijdloos geworden.


huizen van hoekstra & van eck

3 ruime slaapkamers netjes onderhouden Het appartement is voorzien van maar liefst 3 nette slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamers zijn stuk voor stuk netjes en licht afgewerkt en door de grote ramen, komt er aangenaam veel daglicht naar binnen. Elke kamer zorgt voor een ontspannen sfeer en je ontwaakt hier in alle rust.

Ne tte ka mers


huizen van hoekstra & van eck

War me badka mer

modern en luxe! optimaal ontspannen De badkamer is modern en heeft een stoer tintje door het gebruik van warme, donkere kleuren. Het zorgt voor het echte ontspanningsgevoel; heerlijk genieten van een warme douche na een drukke dag op het werk! Verder beschik je hier over een toilet en een wastafel.


huizen van hoekstra & van eck

een gezellige ligging nabij alle voorzieningen Het appartement is gelegen op een gezellige, centrale locatie, nabij diverse buurtwinkels en winkelcentrum “Sierplein�. Openbaar vervoervoorzieningen bevinden zich op loopafstand waardoor het centrum van Amsterdam eenvoudig en snel te bereiken is. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de Ring A-10.

Groen en rustig


Johan Huizingalaan 326 -II 1065 JP Amsterdam


Johan Huizingalaan 326 -II 1065 JP Amsterdam


Amsterdam Amsterdam Nieuw West is een relatief nieuw stadsdeel, ontstaan door de samenvoeging van de stadsdelen Geuzenveld/Slotermeer, Slotervaart en Osdorp.

noorden kadastrale kaart

Deze buurt is vele winkels rijk, waaronder het populaire Hoofddorpplein, en beschikt over een ruime keuze aan basisscholen en middelbare scholen. Tevens biedt Nieuw West veel cultuur en recreatie. Het Vondelpark en de Sloterplas zijn de ideale plekken voor een openluchtconcert, een stevige ochtendwandeling of een picknick in de lentezon. Door de aanwezigheid en de goede verbinding van het openbaar vervoer zijn alle delen van de stad makkelijk te bereiken. Met de auto zijn er vele verbindingen met o.a. de Ring A10, de A4 en de A9. Amsterdam; een bruisende stad waar niets te gek is! Alles kan en bijna alles mag. Amsterdam beschikt over tal van monumentale grachtenpanden, musea, horeca en ga zo maar door. Ook wat activiteiten, evenementen en festivals betreft is Amsterdam the place to be! Er is altijd wel iets te doen en alles is tot in de puntjes geregeld. Alles is prima te bereiken met het openbaar vervoer. In augustus 2010 is de 17e eeuwse Amsterdamse grachtengordel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 020 20 51 070 amsterdamwest@hoekstraenvaneck.nl l.rump@hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Meer en Vaart 82 020 20 51 070 amsterdamwest@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Amsterdam, Johan Huizingalaan, 326-II  
Amsterdam, Johan Huizingalaan, 326-II