Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Burgemeester Hogguerstraat 757 , 1064 EA Amsterdam

Prachtig vrij uitzicht! Kant en klaar!

Aan Sloterplas gelegen!

Twaalfde etage! Centrale ligging! H72


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

galerijflat 2 45 m² 150 m³ 1963 geen tuin geen garage blokverwarming gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Ik weet nog goed toen ik 9 jaar geleden hier voor het eerst aan kwam rijden voor een bezichtiging, vooral het moment toen de voordeur openging en er een uitzicht schuilging die ik nooit verwacht had in Amsterdam. Op z’n zachts gezegd uniek. Zelf na 9 jaar is het uitzicht nog iedere dag anders. Misschien begrijpt u binnenkort wat ik bedoel. Ik heb het appartement destijds alleen gekocht er is inmiddels veel gebeurd in 9 jaar en ben inmiddels getrouwd en verwachten ons eerste kindje vandaar ook het afscheid van deze mooie plek. Een lekker huis waar je tot rust kan komen en waar je gemakkelijk voor de deur kan parkeren. Ook fijn is de ruime berging waar een aantal kasten en fietsen bijvoorbeeld kunnen staan. Op de fiets ben je in 10 minuten op het Leidseplein om maar even aan te geven hoe dichtbij alles is. Wat is nog meer handig? De tramhalte en treinstation zijn beide om de hoek letterlijk en om diezelfde hoek sla je al de snelweg op, ideaal.

Te koop bij

De zon komt op aan de voorkant en gaat onder bij de woonkamer de zon zie je letterlijk in de zee verdwijnen bij helder weer. Vanaf 13:30 uur heb je zon op het balkon die over de gehele lengte van het appartement is. Het Zonnescherm die aanwezig is zal dan ook blijven hangen om zo af en toe wat zon buiten de deur te houden. De Sloterplas ideaal om lekker hard te lopen, fietsen, bbq en of te zwemmen. (er zijn ook strandjes aan de plas ;-)) Met winkelcentra aan alle kanten is dit voor iedereen een droom appartement!

Amsterdam: Meer en Vaart 82, T 020 20 51 070


huizen van hoekstra & van eck

Welkom thuis

gezamenlijke entree actieve vve Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid. De gezamenlijke hal is voorzien van een intercomsysteem en een lift die je naar het appartement brengt die op de 12e verdieping ligt. De vereniging van eigenaren is actief en de maandelijkse kosten zijn â‚Ź 96,- (exclusief voorschot stookkosten) Binnenkomend in het appartement zijn vanuit de hal alle vertrekken toegankelijk.


huizen van hoekstra & van eck

Weids uitzicht

verhuisdozen uitpakken en wonen maar Aan de achterzijde ligt de ruime woonkamer met open keuken. Het grote raam zorgt voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot je eigen balkon. In de woonkamer ligt een fraaie laminaatvloer en de wanden zijn in een lichte kleur afgewerkt. Met je eigen meubilair wordt dit straks een fijne thuishaven.


huizen van hoekstra & van eck

keurige keuken open ruimte De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien alle denkbare gemakken. Door de hoekopstelling van de keuken is er veel opberg- en werkruimte. Door de open verbinding blijf je toch in contact met je gasten. Als kok bereidt je de lekkerste maaltijden en de gasten nemen vast plaats aan de eettafel en genieten van een heerlijk glaasje wijn.

Lekker kokkerellen


huizen van hoekstra & van eck

Genie ten va n de ondergaa nde zon

genieten van de rust breed balkon Het balkon is gelegen over de hele breedte, ruim 5 meter. Je kunt hier met gemak een gezellig zitje of een hippe Fatboy plaatsen. En als je dan zo lekker zit kun je genieten van het schitterende uitzicht over de Sloterplas..... Werkelijk prachtig en zeer rustgevend... De ligging is op het westen dus dat is een garantie voor mooie avonden met een ondergaande zon.


huizen van hoekstra & van eck

een goede nachtrust moderne badkamer Aan de voorzijde van het appartement ligt de goed bemeten slaapkamer. Er is een vaste kastruimte waardoor je alleen je eigen bed hoeft te plaatsen. Door het grote raam is er een prettige lichtinval waardoor de ruimte ook gelijk een frisse uitstraling krijgt. De badkamer is netjes betegeld en beschikt over een wastafelmeubel, toilet en een douchecabine. Je vele handdoeken en je toiletspullen kun je netjes opbergen.

Goed be me ten slaapka mer


huizen van hoekstra & van eck

Da nsen op festivals

veel groen goede ontsluiting Toplocatie! Voor een borrel in de Jordaan ben je met 15 minuten fietsen, net als wat gezelligheid in de populaire Hallen. De noordzijde van de Sloterplas wordt gewaardeerd door de aanwezigheid van veel voorzieningen, waaronder op 5 minuten loopafstand een groot stadstrand, het Sloterparkbad (inclusief Olympisch zwembad) en jachthaven met verschillende watersportmogelijkheden. Het nabij gelegen Sloterpark is een bruisend onderdeel van de buurt onder meer door de verschillende jaarlijks terugkerende festivals (Mystic Garden Festival, Loveland Festival, West Beach Film Festival) en de vele sportevenementen (NK Triathlon, Sloterplasloop, Color Run) die gebruik maken van de Sloterplas met zijn beroemde hardlooprondje van 5,8 kilometer. De uitvalswegen zijn om de hoek, en het OV stopt vlakbij het appartement en het metrostation is op 4 minuten loopafstand.


Burgemeester Hogguerstraat 757 1064 EA Amsterdam


Amsterdam Amsterdam; een bruisende stad waar niets te gek is! Alles kan en bijna alles mag. Amsterdam beschikt over tal van monumentale grachtenpanden, musea, horeca en ga zo maar door. Als je door de straten loopt, voel je je direct thuis.

noorden kadastrale kaart

Ook wat activiteiten, evementen en festivals betreft, is Amsterdam the place to be! Er is altijd wel iets te doen en alles is tot in de puntjes geregeld. Alles is prima te bereiken met het openbaar vervoer. In augustus 2010 is de 17e-eeuwse Amsterdamse grachtengordel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 020 20 51 070 amsterdamwest@hoekstraenvaneck.nl l.rump@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Meer en Vaart 82 1068 ZZ Amsterdam T 020 20 51 070 hveadamwest, amsterdamwest@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Amsterdam, Burgemeester Hogguerstraat, 757  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you