Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Beemsterstraat 320 , 1024 BM Amsterdam

Vier kamerappartement Zonnige balkon ligging

Ruim uitzicht

Twee balkons Bergingen op begane grond en verdieping H16


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

bovenwoning 4 75 m² 245 m³ 1966 geen tuin geen garage c.v.-ketel dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geĂŻnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Op loop afstand vind je het Waterlandplein, Purmerplein en het Buikslotermeerplein. Op alle pleinen zijn verschillende winkels en voorzieningen zoals een bibliotheek, apotheek, postkantoor, restaurant en diverse winkels.

Als je met de auto reist zit je snel op de ring Amsterdam (A10).

Als je de Beemsterstraat uitloopt naar het waterland ben je met 10 minuten Amsterdam uit en loop je tussen de weilanden. Hier kun je prettig wandelen, fietsen en hardlopen. Er zijn vanuit de woning in verschillende richtingen kleine parkjes, wandelroutes door een natuurstrook en de Schellingwouderbreek waar je bij lekker weer kunt picknicken en zonnen. De bereikbaarheid is top! Voor de deur stopt bus 32 die je binnen een kwartier naar het Amsterdam centraal brengt. De bus rijdt elke tien minuten en in de spits elke zeven minuten. Langs de Beemsterstraat op vijf minuten loopafstand stopt bus 37 die over de schellingwoudebrug de stad in rijdt, via het Muiderpoort station met als eindhalte het Amstelstation.

Te koop bij

Amsterdam: Purmerplein 2 - 4, T 020 634 13 32


huizen van hoekstra & van eck

Luxe lee f keuken ...

geniet je mee? lekker samen koken De keuken is pure luxe! Door de houtlookkasten en het witte blad krijgt de keuken direct een luxe en sfeervolle uitstraling. Doordat hier genoeg ruimte is om te koken en spullen op te bergen, is het een gezellige leefkeuken geworden. Je gasten kunnen aan het barretje genieten van een goed glas wijn, terwijl jij staat te koken. Je bent hier voorzien van alle gemakken, denk aan een oven, 5 pits kookplaat, vaatwasser, koel/vriescombinatie en een afzuigkap.


huizen van hoekstra & van eck

Gezellig sa men zijn

sfeervol en knus frisse kleuren Zodra je de woonkamer binnen stapt, voel je het direct; hier wil ik blijven! Door de frisse kleur op de wanden en de lichte laminaatvloer, is er hier een prima basis om hier jouw plekje van te maken. Een plek waar je je thuis voelt en waar je jezelf kan zijn. Lekker samen op de bank een filmpje kijken met een goed glas wijn, of juist lekker alleen een boekje lezen. Wat ga jij doen?


huizen van hoekstra & van eck

heerlijk slapen... uitgerust ontwaken Dit leuke appartement beschikt over drie nette slaapkamers. Alle kamers zijn netjes afgewerkt met een laminaatvloer en neutrale wanden. Door de grote ramen is het in elke kamer lekker licht geworden, waardoor je je hier direct goed zult voelen. Door de praktische indeling gaat er geen ruimte verloren, er is genoeg ruimte voor een bed en een kast. Zo is er altijd ruimte genoeg om je kleding netjes in op te bergen.

Veel ruimte


huizen van hoekstra & van eck

Licht en ne tjes

prima badkamer genoeg opbergruimte De badkamer is licht afgewerkt en hierdoor is deze tijdloos geworden. Je beschikt hier over een douche, wastafel en ook de wasmachineaansluiting vind je hier. Het toilet is apart van de badkamer in de hal te vinden. Verder beschik je nog een berging op de verdieping en op de begane grond! Hierdoor is er opbergruimte genoeg en kun je je fiets veilig stallen.


huizen van hoekstra & van eck

genieten van het uitzicht lekker relaxen Via de keuken stap je direct een van de twee balkons op. Hier is het optimaal genieten van het zonnetje en het fraaie uitzicht. Direct vanuit de prachtige keuken, genieten op je eigen balkon van een kopje koffie en de krant en uiteraard van de heerlijke ochtendzon. Ook via een van de slaapkamers is er een balkon bereikbaar. Ook hier heb je schitterend uitzicht!

Fraai uitzicht


huizen van hoekstra & van eck

Ruime straat

gezellige omgeving nabij alle voorzieningen De ligging zet hier de puntjes op de i. Het appartement is centraal gelegen nabij het Buikslotermeerplein en Waterlandplein, waar je diverse winkels en horecagelegenheden kunt vinden. Verder zijn er scholen in de buurt aanwezig en ook het openbaar vervoer is snel te bereiken.


Beemsterstraat 320 1024 BM Amsterdam


Amsterdam

noorden kadastrale kaart

Het Stadsdeel Noord: Idyllische dorpsgezichten en stadse dynamiek. Steeds meer mensen trekken vanwege deze contrasten naar Amsterdam-Noord. Amsterdam-Noord is een bruisend gebied dat zich snel ontwikkelt. Het is met bijna 90.000 inwoners het grootste stadsdeel van de gemeente Amsterdam. Door onder meer de culturele bedrijvigheid bestaat er een interessante mix van wonen en werken. Stadsdeel Noord beschikt over 35 basisscholen, enkele middelbare scholen en 2 ROC’s. Het Centrumgebied Het Centrumgebied is het hart van de wijk met de meeste bedrijvigheid. In- en om het centrum vind u 7 winkelcentra. Winkelcentrum “Boven ’t Y” is een overdekt winkelcentrum midden in Amsterdam Noord. Winkelcentrum “Boven ’t Y” biedt een gevarieerd aanbod van meer dan 50 winkels. Sport en recreatie Stadsdeel Amsterdam-Noord heeft de toerist en recreant veel te bieden. Er zijn maar liefst 60 actieve sportverenigingen waaronder een squashpark, zwembad en tennisbanen. Voor een avondje uit hoeft u Noord niet meer uit. Wie toch liever uit eten gaat in het centrum van Amsterdam is hier dankzij de goede ov-verbindingen zo. En straks profiteert u van het beginpunt van de Noord/Zuidlijn, deze wordt op het nabij gelegen Buikslotermeerplein aangelegd.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 020 634 13 32 amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl j.vaneck@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Purmerplein 2 - 4 1023 BD Amsterdam T 020 634 13 32 hveadamnoord, amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Amsterdam, Beemsterstraat, 320  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you