Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Banne Buikslootlaan 103 , 1034 AB Amsterdam

Benedenwoning met achtertuin

Erfpacht afgekocht tot juni 2062 Tegenover winkelcentrum De Banne

Gebouwd in 2015 Centrale ligging tov uitvalswegen H16


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

benedenwoning 3 78 m² 285 m³ 2015 achtertuin geen garage stadsverwarming, vloerverwarming geheel

Isolatie Energielabel

volledig geïsoleerd A

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Wij wonen hier nu 3 jaar met heel veel plezier en genieten iedere dag van het feit dat je de lusten maar niet de lasten hebt van de stad Amsterdam.

Alles is vanuit hier makkelijk te bereiken en daar hebben wij ontzettend veel van geprofiteerd; bus stopt voor de deur en je bent in 15 minuten in het centrum. Met de fiets ben je ook in 15 minuten bij de pont en sta je 2 minuten later op het centraal station. De andere Distelweg-pont en de NDSM-pont liggen ook op 5-8 minuten. Vooral het NDSM-terrein is een gedeelte wat wij heel erg gaan missen. Er is veel gezelligheid en je kunt er heerlijk eten.

Ook was dit appartement voor ons perfect omdat we veel ruimte hebben met een extra slaap/werk kamer. Waarom we hier weg gaan? Wij zoeken naar een huis met iets meer ruimte voor de toekomst. We zullen daar helaas, wat stadscomfort betreft, op moeten gaan inleveren omdat je zoiets niet meer vindt in Amsterdam met een betaalbare prijs. We gaan hier dus weg met pijn in het hart maar hopen op een nieuwe plek weer nieuwe herinneringen te laten ontstaan. Wij wensen de nieuwe bewoners heel veel woonplezier toe.

De reden dat we dit appartement ooit hebben gekocht is natuurlijk onze tuin. Het is zo fijn om als je in de middag/avond van je werk terugkomt nog even te genieten van het groen en de zon in je tuin.

Te koop bij

Amsterdam: Purmerplein 2 - 4, T 020 634 13 32


huizen van hoekstra & van eck

Hoog raa mpar tij

schuifpui naar de tuin netjes afgewerkt Je zult maar in het hippe Amsterdam-Noord wonen en zo’n fijne interactie met de achtertuin hebben! Dit stulpje is keurig afgewerkt met een mooie laminaatvloer en neutrale wanden en kent veel rechte lijnen, waardoor deze ruimte direct en praktisch naar eigen wens in te richten is. Bovendien valt er door de grote raampartij aangenaam veel daglicht binnen. Door de aanwezige schuifpui kan de tuin ook echt als verlengstuk van de woonkamer ingezet worden.


huizen van hoekstra & van eck

Wat e ten we va navond?

groene pasteltint diverse apparatuur Dit huis bewijst maar weer dat hoogglans fronten in een groene pasteltint heel stijlvol kunnen zijn. Dat is in combinatie met het donkere werkblad geeft de keuken een toffe uitstraling. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, zoals een 4 pits kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. De ramen voorzien de ruimte van een aangename hoeveelheid daglicht en van gezellig uitzicht over de buurt. Kortom, hier bereid je in een handomdraai de lekkerste gerechten!


huizen van hoekstra & van eck

kunstgras en bestrating houten berging Wanneer er weer files naar het strand staan, de stadsparken vol zitten en de barbecue geur je tegemoet komt, weet je het zeker‌ Jij bivakkeert in eigen tuin vandaag! Vanuit de woonkamer stap je via de schuifpui zo de tuin in. Door het gebruik van kunstgras is de tuin heel onderhoudsarm, maar het geheel kent toch een fijne, groene uitstraling. Achter in de tuin staat nog een houten berging, die ideaal is voor het opbergen van allerhande spullen en het stallen van de fietsen die via de eigen achterom de tuin in zijn gereden.

Heel fraai aa ngelegd


huizen van hoekstra & van eck

Twee volwaardige slaapka mers

slaap lekker hoe richt jij ze in? Hoe ziet jouw ultieme slaapkamer eruit? Met deze twee slaapkamers kun je in ieder geval nog alle kanten op, doordat de slaapkamers wederom neutraal en keurig netjes afgewerkt zijn. Er bevindt zich één slaapkamer aan de voorzijde en één slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. Beide vertrekken zijn heerlijk licht en goed bemeten, waardoor de ruimtes ook echt als volwaardige slaapkamers gebruikt kunnen worden.


huizen van hoekstra & van eck

ruim opgezet regendouche De ruim opgezette badkamer is keurig betegeld van grond tot plafond, evenals het separate toilet. De ruimte is uitgevoerd met een mooi groot wandmeubel met opbergruimte en een regendouche. Het separate toilet is aan de andere kant van de hal te vinden.

Tip top in o rde!


huizen van hoekstra & van eck

Groen- en watervoo rzieningen

winkelcentrum ‘banne’ stadspark om de hoek De buurt is omringd door veel water en groenvoorzieningen. Er ligt een heerlijk stadspark om de hoek. Het appartement ligt op enkele fietsminuten afstand van het winkelcentrum Buikslotermeerplein of het centrum van Amsterdam en natuurgebied Het Twiske. Uitvalswegen o.a. A10 zijn binnen enkele minuten te bereiken. De woning ligt recht tegenover winkelcentrum ‘’Banne’’, zo kan je snel je dagelijkse boodschappen in huis halen.


Banne Buikslootlaan 103 1034 AB Amsterdam


Amsterdam Idyllische dorpsgezichten en stadse dynamiek; dat is Amsterdam Noord. Een bruisend gebied dat zich steeds verder ontwikkelt. Door onder meer de culturele bedrijvigheid bestaat er een interessante mix van wonen en werken. Noord beschikt over 35 basisscholen, enkele middelbare scholen en 2 ROC’s. noorden kadastrale kaart

Het centrumgebied is het hart van de wijk; in en om het centrum zijn maar liefst 7 winkelcentra gelegen, waaronder het meest bekende ‘Boven ‘t Y’. Dit is een overdekt winkelcentrum midden in Noord en biedt een gevarieerd aanbod van meer dan 50 winkels. Noord heeft de toerist en recreant veel te bieden. Er zijn maar liefst 60 actieve sportverenigingen waaronder een squashpark, zwembad en tennisbanen. Voor een avondje uit is Noord dé plek bij uitstek. Toch liever uit eten in het centrum van Amsterdam? Dankzij de goede ov-verbindingen bent u daar binnen een mum van tijd. En binnenkort profiteert u van het beginpunt van de Noord/Zuidlijn. Amsterdam; een bruisende stad waar niets te gek is! Alles kan en bijna alles mag. Amsterdam beschikt over tal van monumentale grachtenpanden, musea, horeca en ga zo maar door. Ook wat activiteiten, evenementen en festivals betreft is Amsterdam the place to be! Er is altijd wel iets te doen en alles is tot in de puntjes geregeld. Alles is prima te bereiken met het openbaar vervoer. In augustus 2010 is de 17e-eeuwse Amsterdamse grachtengordel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Purmerplein 2 - 4 020 634 13 32 amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Purmerplein 2 - 4 020 634 13 32 amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Amsterdam, Banne Buikslootlaan, 103  
Amsterdam, Banne Buikslootlaan, 103