Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Grunewaldstraat 58 , 1328 VD Almere

Zonnig balkon Ruime woonkamer

Grote raampartijen

Twee prima slaapkamers


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

galerijflat 3 85 m² 250 m³ 2004 geen tuin geen garage stadsverwarming volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Het betreft hier een voormalige huurwoning.

Te koop bij

Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90


huizen van hoekstra & van eck

Lekker ruim

zee van licht maak het eigen Ken je dat gevoel? Je komt thuis na een lange herfstwandeling in het bos en alles wat je wilt is lekker cocconnen op de bank, vol met zachte kussens en warme plaids, met in je hand een stomend kopje koffie, thee of chocolademelk‌ Tijd voor ontspanning! Deze woonkamer is lekker groot en de woningbrede raampartij zorgt voor een zeer aangename lichtinval. Plaats een mooie nieuwe vloer, voorzie de wanden en plafonds van kleuren die bij jouw interieur passen, zet je eigen meubels neer, maak het eigen met persoonlijke spulletjes et voila, jouw nieuwe thuis is geboren!


huizen van hoekstra & van eck

O pen keuken

netjes compleet De woonkamer is ruim genoeg voor een grote zithoek waar je je lekker terug kunt trekken om te ontspannen en een fijne eethoek. Doordat de keuken in een open verbinding met het leefgedeelte is geplaatst, hoef je tijdens het koken niets te missen van de gezelligheid die zich in de woonkamer afspeelt. Er staat een nette hoekkeuken, voorzien van lichte fronten en de nodige inbouwapparatuur, zoals een 4 pits inductiekookplaat, afzuigkap en een oven. Wanneer je toch gaat klussen, kunnen wij ons zo voorstellen dat je ook gelijk de keuken aanpakt. Zo kun je hier een keuken plaatsen in een opstelling, stijl en kleur die jij mooi vind. Vul dit aan met de gewenste apparatuur en je waant je een echte masterchef in je nieuwe keuken. Vanuit de keuken heb je toegang tot een handige bijkeuken, die eventueel ook nog bij de keuken te betrekken is voor nog meer ruimte. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine.


huizen van hoekstra & van eck

hoe richt jij ze in? fijne lichtinval Dé plek waar je ‘s avonds naar terugkeert om alle stress van die dag van je af te laten glijden en even helemaal te ontspannen. Dat is dezelfde plek als waar je ‘s morgens weer fris en fruitig ontwaakt om aan een nieuwe dag te beginnen. De plek waar we het over hebben is natuurlijk de slaapkamer! In het appartement zijn twee prima slaapkamers aanwezig. Beide zijn van een goede afmeting, hebben een aangename lichtinval en zullen na enkele eenvoudige ingrepen veranderen in fijne ruimtes waar je optimaal kunt ontspannen.

Gro te slaapka mers


huizen van hoekstra & van eck

Ne tte badka mer

ontspannen van alle gemakken voorzien Vanuit de hal, waar zich ook de meterkast bevindt, bereik je het separate toilet en de badkamer. De badkamer is netjes en geheel betegeld met witte en donkergrijze tegels. Hier beschik je over een douche, wastafel en een heerlijk ligbad.


huizen van hoekstra & van eck

ruim balkon goed onderhouden Via een schuifpui is het ruime balkon toegankelijk. Hier kun je heerlijk genieten van het zonnetje en de groen strook tussen de appartementencomplexen in. Plaats hier een leuke tuinset, ga lekker zitten en doe even helemaal niets! In de onderbouw beschik je over een grote berging waarin je alle gebruikelijke spullen die je niet iedere dag nodig hebt opbergen of misschien de fietsen in stallen.

Genie ten va n buitenlev en


huizen van hoekstra & van eck

Kleinschalig complex

voldoende parkeerplaatsen rustige buurt Rondom het complex is meer dan voldoende parkeergelegenheid waardoor je de auto nooit heel ver weg hoeft te parkeren. Het appartement is gelegen in een rustige buurt waar je voorzieningen zoals een supermarkt en scholen op slechts een steenworp afstand vindt. Ook de bereikbaarheid is goed geregeld. Binnen 15 fietsminuten ben je in het gezellige centrum van Almere.


Grunewaldstraat 58 1328 VD Almere


Almere

noorden kadastrale kaart

Hoe oud je ook bent, wonen in Almere is the place to be! Dit komt doordat Almere erg divers is. Natuur voor de natuurliefhebbers, water voor de watersporters, architectuur voor de architectuurliefhebbers en vele bezienswaardigheden, neem de Oostvaardersplassen, Almere Centrum en evenementen zoals Strandfestival “ZAND” en het “Almere Haven festival”. Voor iedereen is er wel wat te doen in Almere. De stad trekt steeds meer toeristen en is een multiculturele stad, die volop aan het groeien is. Verder zijn de mogelijkheden met het openbaar vervoer uitstekend geregeld en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6.

heerlijk wonen in Almere


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 036 538 32 90 almere@hoekstraenvaneck.nl s.vorsteveld@hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Midwaystraat 3 036 538 32 90 almere@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Almere, Grunewaldstraat, 58  
Almere, Grunewaldstraat, 58