Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Wolfpad 20 , 1813 AD Alkmaar

Gelegen in gewilde ‘Schelphoek’

Riant & modern herenhuis Tuin op het zuiden aan vaarwater

Keurig sanitair & uitgebouwde woonkeuken Geheel naar eigen smaak af te maken H34


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

8

Woonoppervlakte

167 m²

Perceeloppervlakte

104 m²

Inhoud

590 m³

Bouwjaar Tuin

2018 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming

carport stadsverwarming, vloerverwarming geheel

Isolatie Energielabel

volledig geïsoleerd A

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

Wonen op een prachtige historische locatie, direct naast de oude binnenstad van Alkmaar. Wonen in een ruime woning met 4 woonlagen. Met een tuin op het zuiden aan het water van de Baansingel zodat u met mooi weer de trossen los kunt gooien voor een vaartochtje door de omgeving. De auto parkeren op eigen grond. Dat is wonen in één van de laatste deelplannen, De Waterman, van het project Schelphoek in Alkmaar. De dynamiek van de binnenstad is binnen handbereik. De stoere herenhuizen van De Waterman hebben stuk voor stuk een eigentijdse uitstraling.Tegelijkertijd herkent u in de architectuur de vrolijke knipoog naar het verleden, waarin deze statige grachtenpanden eeuwenlang de waterkant sierden. In het ontwerp is er bewust gekozen voor een combinatie tussen oud en nieuws. Een authentiek Alkmaars puntdak met moderne panoramavensters. Een klassieke rode gevelsteen, maar volop afwisseling in de tinten van het metselwerk.

Te koop bij

Alkmaar: Limmerhoek 63-64, T 072 201 02 03


huizen van hoekstra & van eck

Ria nte woonkeuken

zeer fijne woonkamer aangenaam licht Je treedt de woning binnen via de entree aan de voorzijde. Hier kom je in de hal met de meterkast en het separate toilet met wandcloset en fontein. De woning is tevens te betreden via de berging/ bijkeuken. Op de begane grond bevindt zich de riante, uitgebouwde woonkeuken. Hier is voldoende ruimte voor een mooie keuken in de opstelling, kleur, stijl en met de apparatuur die jij wenst. Daarnaast is er nog genoeg plek over voor een eettafel waaraan het hele gezin kan plaatsnemen. Hier zorgen de ramen en de openslaande deuren naar de tuin voor een prettige lichtinval. De gehele eerste verdieping is in te delen als woonkamer. Met zoveel ruimte kun je meerdere zithoeken realiseren zodat er voor iedereen een fijne plek is te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zithoek om te relaxen, een hoek waar je tv kunt kijken en misschien een aparte leeshoek of speelhoek voor de kinderen? Ook hier komt aangenaam veel daglicht binnen en via de openslaande deuren heb je toegang tot het zonnige balkon.


huizen van hoekstra & van eck

Fijne lichtinval

keurig sanitair maar liefst 5 slaapkamers Hier bevinden zich de eerste drie slaapkamers. Ook deze kamers zijn nog geheel naar eigen wens in te richten, ideaal! De kamers zijn van een goed formaat en zijn lekker licht. Op deze verdieping vind je tevens de badkamer. Deze is reeds voorzien van sanitair en is keurig betegeld met witte en grijze tegels. Hier ben je voorzien van een tweede toilet, wastafel en een douchehoek. Met in totaal vijf(!) slaapkamers, is deze woning ideaal voor grote gezinnen. Ook de slaapkamers op de bovenste verdieping zijn aangenaam licht super hoog en goed bemeten. Op deze verdieping vind je tevens nog een aparte berging met daarin de aansluitingen voor het witgoed.


huizen van hoekstra & van eck

zonnige tuin heerlijk wonen Ook de tuin, gelegen op het zuiden, is nog geheel naar eigen wens in te richten. Ga je voor een strak aangelegde tuin met een mooie terras? Of ga je voor een meer speelse indeling met veel beplanting? De keuze is aan jou! Aan de achterzijde ligt de woning aan vaarwater. Je kunt hier je eigen bootje aanleggen en zo een rondje varen door de Alkmaarse grachten of de polder, geweldig! Aan de voorzijde van de woning vind je een oprit met carport. Dan rest ons alleen nog iets te vertellen over de ligging van dit heerlijke huis en we weten zeker dat je hier enthousiast door raakt. De woning is namelijk gelegen in de nieuwe en populaire wijk de Schelphoek. Deze ligt aan de rand van het gezellige centrum waardoor je hier beschikt over alle voorzieningen op korte afstand.

Wonen aa n he t water


Wolfpad 20 1813 AD Alkmaar


Wolfpad 20 1813 AD Alkmaar


Wolfpad 20 1813 AD Alkmaar


Wolfpad 20 1813 AD Alkmaar


Alkmaar Wandelen langs de grachten, sfeer proeven in de romantische hofjes, cultuur snuiven in de musea, je vergapen aan de historische panden, een dagje shoppen in één van de grootste steden van Noord-Holland... Alkmaar biedt het je allemaal! noorden kadastrale kaart

Je vindt er heel veel gezellige restaurants en cafés, verschillende en originele winkels en meerdere grote evenementen zoals de wereldberoemde Kaasmarkt, Culinair Plaza, de Wandel4Daagse en de Kaeskoppenstad. Voor jong en oud is hier altijd wel iets leuks te beleven! De fijne sfeer in de bruisende binnenstad zorgt ervoor dat je heerlijk kunt wonen in Alkmaar, maar ook de uitstekende gezondheidsvoorzieningen, het grote aanbod aan sportfaciliteiten en het onderwijs dragen zeker hun steentje bij. Er zijn meerdere dansscholen, sportscholen, zwembaden, IJsbaan de Meent, Sportpaleis Alkmaar, Drafcentrum Alkmaar, een wielerbaan en diverse golfterreinen in Alkmaar en omgeving te vinden. In Alkmaar vind je een groot aantal scholen binnen alle onderwijssegmenten met uiteenlopende achtergronden en voor het hoger onderwijs is er de Hogeschool Inholland.

heerlijk wonen in Alkmaar


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Limmerhoek 63-64 072 201 02 03 alkmaar@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Limmerhoek 63-64 072 201 02 03 alkmaar@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Alkmaar, Wolfpad, 20  
Alkmaar, Wolfpad, 20