Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Muiderwaard 78 , 1824 XX Alkmaar

Schitterend uitzicht tot aan duinen

Fraai en luxe complex Ruim balkon op het westen

Helemaal af! Lift, eigen berging en parkeerplaats H34


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie Energielabel

galerijflat 3 93 m² 295 m³ 2001 geen tuin parkeerplaats c.v.-ketel volledig geïsoleerd B

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Met veel liefdevolle perfectie hebben wij dit huis ingericht en er een warm thuis van gemaakt. We zeggen weleens tegen elkaar “elk raam is een schilderij”.

Je beleeft hier de seizoenen heel bewust mee en als we gaan fietsen, kunnen we altijd zien welke kant we het beste op moeten gaan. Zowel in de zomer als in de winter hebben we hier een vakantiegevoel. Je zit midden in het leven, als ik op het balkon zit met een boek lees ik soms geen letter, zoveel gebeurt er om je heen. Een unieke plek in Alkmaar. Wie wil er nu niet lopend of op de fiets naar het supergezellige Alkmaar. Geen parkeerproblemen. En je auto bij vorst schoon uit de garage rijden, is ook heel wat waard. Wij hebben altijd genoten van de ruimte en het licht in dit huis waardoor je echt een gevoel van vrijheid beleeft.

Te koop bij

Alkmaar: Limmerhoek 63-64, T 072 201 02 03


huizen van hoekstra & van eck

Fraaie omgev ing

rustig en groen nabij alle voorzieningen Wandelen langs de grachten, sfeer proeven in de romantische hofjes, cultuur snuiven in de musea, je vergapen aan de historische panden, een dagje shoppen in één van de grootste steden van Noord-Holland... Alkmaar biedt het je allemaal! Je vindt er heel veel gezellige restaurants en cafés, verschillende en originele winkels en meerdere grote evenementen zoals de wereldberoemde Kaasmarkt, Culinair Plaza, de Wandel4Daagse en de Kaeskoppenstad. Voor jong en oud is hier altijd wel iets leuks te beleven! De fijne sfeer in de bruisende binnenstad zorgt ervoor dat je heerlijk kunt wonen in Alkmaar, maar ook de uitstekende gezondheidsvoorzieningen, het grote aanbod aan sportfaciliteiten en het onderwijs dragen zeker hun steentje bij. Er zijn meerdere dansscholen, sportscholen, zwembaden, IJsbaan de Meent, Sportpaleis Alkmaar, Drafcentrum Alkmaar, een wielerbaan en diverse golfterreinen in Alkmaar en omgeving te vinden. In Alkmaar vind je een groot aantal scholen binnen alle onderwijssegmenten met uiteenlopende achtergronden en voor het hoger onderwijs is er de Hogeschool Inholland.


huizen van hoekstra & van eck

Lichte ka mer

romantisch en sfeervol.. overal fraai uitzicht Zodra je de woonkamer binnen stapt valt meteen op hoe strak en sfeervol dit appartement is afgewerkt. Alle wanden zijn in lichte en modieuze kleuren geschilderd en op de grond ligt een mooie PVC vloer. Dankzij de grote ramen is de woonkamer aangenaam licht en heb je prachtig uitzicht vanuit je luie stoel... Hier kom je tot rust!


huizen van hoekstra & van eck

landelijke stijl... diverse inbouwapparatuur De keuken ligt in het verlengde van de woonkamer en is een prima plek voor elke hobbykok. De afwerking is neutraal afgewerkt met een lichte kleurstelling en de L-opstelling zorgt voor voldoende berg- en werkruimte. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De eettafel staat in verbinding met de keuken, dus je mist niets van de gesprekken. Ook is dit de ideale plek om de dag te beginnen met je ontbijtje, onder het genot van fraai uitzicht... Zie jij jezelf al zitten?

Roma ntische keuken


huizen van hoekstra & van eck

Heerlijk balkon

verbluffend uitzicht! heerlijk ontspannen... Vanuit de keuken stap je het heerlijke balkon op. Door de ligging op het westen, geniet je hier van de prachtige ondergaande zon. Vanuit je luie stoel geniet je van schitterend uitzicht... je ziet zelfs de duinen! Hier kom je helemaal tot rust en ontspan je 100%!


huizen van hoekstra & van eck

2 ruime slaapkamers... landelijke afwerking De slaapkamer; we spenderen er bijna ĂŠĂŠn derde van onze dag. Hoewel het merendeel van deze uurtjes doorgebracht worden met onze ogen gesloten, mag de slaapkamer toch zeker rust en ontspanning uitstralen. Je komt hier tenslotte om opnieuw op te laden en jezelf klaar te stomen voor een nieuwe dag! In dit appartement zijn twee fijne slaapkamers aanwezig. Beide zijn van een goed formaat, hebben een prettige inval van daglicht en zijn, zoals verwacht, netjes afgewerkt waardoor je ook hier alleen je eigen spulletjes neer hoeft te zetten.

Heerlijke ka mer


huizen van hoekstra & van eck

Prima badka mer

een fraaie badkamer prima afwerking Vanuit de hal heb je toegang tot een separaat toilet, een berging met daarin de aansluitingen voor het witgoed en de cv opstelling en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld heeft een ligbad, separate douche en een ruim wastafelmeubel. Hoe sluit jij je dag af? Met een verkwikkende, koele douche of lekker ontspannen in een warm bad? ÉÊn ding is zeker: in deze badkamer laat je die drukke (werk)dag zo van je af glijden!


Muiderwaard 78 1824 XX Alkmaar


Alkmaar Wandelen langs de grachten, sfeer proeven in de romantische hofjes, cultuur snuiven in de musea, je vergapen aan de historische panden, een dagje shoppen in één van de grootste steden van Noord-Holland... Alkmaar biedt het je allemaal! noorden kadastrale kaart

Je vindt er heel veel gezellige restaurants en cafés, verschillende en originele winkels en meerdere grote evenementen zoals de wereldberoemde Kaasmarkt, Culinair Plaza, de Wandel4Daagse en de Kaeskoppenstad. Voor jong en oud is hier altijd wel iets leuks te beleven! De fijne sfeer in de bruisende binnenstad zorgt ervoor dat je heerlijk kunt wonen in Alkmaar, maar ook de uitstekende gezondheidsvoorzieningen, het grote aanbod aan sportfaciliteiten en het onderwijs dragen zeker hun steentje bij. Er zijn meerdere dansscholen, sportscholen, zwembaden, IJsbaan de Meent, Sportpaleis Alkmaar, Drafcentrum Alkmaar, een wielerbaan en diverse golfterreinen in Alkmaar en omgeving te vinden. In Alkmaar vind je een groot aantal scholen binnen alle onderwijssegmenten met uiteenlopende achtergronden en voor het hoger onderwijs is er de Hogeschool Inholland.

heerlijk wonen in Alkmaar


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Limmerhoek 63-64 072 201 02 03 alkmaar@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Limmerhoek 63-64 072 201 02 03 alkmaar@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Alkmaar, Muiderwaard, 78  
Alkmaar, Muiderwaard, 78