__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 17

RUJAn 2015

15

Belje misli i na najmlađe

ABC SpužvaBob Novi proizvod Skockani koji će djeca obožavati Iznimno maziv sir namijenjen je djeci svih uzrasta

Što se dogodi kad se ujedine ABC sir i omiljeni dječji animirani junak SpužvaBob Skockani? Nastane ABC SpužvaBob Skockani, svježi krem sir lake mazivosti, idealni sastojak uravnotežene prehrane za djecu svih dobi. ABC svježi krem sir već se pokazao kao idealan prehrambeni proizvod koji zahvaljujući svojim jednostavnim ali iznimnim kvalitetnim sastojcima koje čine mlijeko, vrhnje i malo morske soli osigurava prijeko potrebne nutrijente za razvoj djeteta.

mame Znaju što je najbolje Za njihove najmlaĐe

Pomaže šKolarcima u njihovu raStu i raZvoju

belje i abc SPužvabob šire Samo PoZitivu

ABC SpužvaBob Skockani krem sir može se uvesti u prehranu već u osmom ili devetom mjesecu života, a osim što zbog svojih nutritivnih sastojaka pogoduje razvoju malene bebe, zbog svoje podatne teksture i izvrsnog okusa odlično se uklapa u raznovrsne kašice za najmlađe pa majke mogu biti sigurne da su svom djetetu pružile nutrijente prijeko potrebne za njegov pravilan rast i razvitak. Vole ga i djeca vrtićke dobi, jer je ABC SpužvaBob Skockani i jako ukusan. Može biti i namaz, i sir, i doručak, i užina, i večera. Njegov okus pogodan je za mnoštvo kreativnih kombinacija, a djeca ga rado jedu u svakoj prilici. Osim univerzalno prihvaćenih sendviča s ABC sirom, ovaj ukusan i potpuno prirodan namaz odlično će nadopuniti domaća povrtna variva i dječje kašice.

U razdoblju intenzivnog rasta i razvoja, kao i intenzivne moždane aktivnosti, hranjiva vrijednost obroka školarca imperativ je pri kreiranju pravilne prehrane. ABC SpužvaBob Skockani nudi im sve ono navedeno u preporukama o pravilnoj prehrani za njihovu dob - svojim energetsko-nutritivnim sastavom djeci osigurava potrebnu energiju, proteine, kalcij, željezo, cink, vrijedne masti - sve redom nutrijente neophodne za normalan i zdrav razvoj te svakodnevno funkcioniranje djece školske dobi. Zadovoljava kriterije stručnjaka u prehrani kao i roditelja koji su odabrali pravi prehrambeni put za svoju djecu, a svojim blago mliječnim okusom zadovoljit će čak i najizbirljiviju djecu. Novi ABC SpužvaBob Skockani krem sir jamči i laku mazivost, a priprava obroka s njim vrlo je brza i ne zahtijeva posebne vještine pa roditelji mogu vrlo jednostavno pripremiti obrok svojim mališanima.

Belje se sa svojim ABC SpužvaBob krem sirom uključilo u zabavni program SpužvaBob Skockani, namijenjen djeci i roditeljima koji traje od 27. kolovoza do 21. listopada samo u Konzumovim trgovinama. Simpatičan animirani lik vječni je pozitivac koji jednako uživa u poslu koji radi kao i u veselim i nezaboravnim pustolovinama sa svojim društvom, a iz nevolja koje ga često snađu uvijek izvuče nešto dobro. SpužvaBob Skockani učit će vašu djecu da svaku situaciju gledaju s pozitivne strane. Takav pogled na život podržavaju i u Konzumu, pa će tako tijekom sljedećih osam tjedana Konzumov svijet postati pravo mjesto za zabavu i širenje pozitivne energije što je i osnovna karakteristika glavnog lika ovoga popularnog crtića.

Profile for Hrvatska mljekarska udruga

Mlijeko i ja jesen web  

Časopis o značaju mlijeka i mliječnih proizvoda u svakodnevnoj prehrani

Mlijeko i ja jesen web  

Časopis o značaju mlijeka i mliječnih proizvoda u svakodnevnoj prehrani

Profile for hmuonline
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded