__MAIN_TEXT__

Page 1

Aalestrup, Gedsted, Møldrup, Klejtrup, Hvilsom, Hvam, Simested, Nørager, Hvalpsund, Ulbjerg og Skals www.vesthimmerlandsavis.dk · Borgergade 17 · 9620 Aalestrup · Tlf. 98 64 12 55 · Fax 98 64 16 93 · Nr. 19 · 107. årg. Onsdag, den 7. maj 2014

Dyne-Larsen fortæller i Aalestrup Af Hanne Grabow AALESTRUP: Det er lykkedes foreningerne Aalestrup Handel & Erhverv og Aalestrup Erhvervsklub, at overtale ”dynekongen” Lars Larsen til at komme til Aalestrup. Selvom han er meget optaget i øjeblikket og har travlt med det kommende store arrange- Lars Larsen - taler i Aalestrup ment med ”European Golf” tirsdag, 20. maj.

i Gatten, som finder sted i august, så har den travle forretningsmand fundet tid til at holde et foredrag om det kommende arrangement. Foredraget finder sted i Aalestrup Idrætscenter, tirsdag, 20. maj.   Lars Larsen vil naturligvis fortælle om golf-arrangementet, men også historien omkring hans ”Jysk”forretninger som man kan

finde over det meste af verden.   De to foreninger tager en beskeden entre, som inkluderer kaffe og brød. Lars Larsen stiller sig gratis til rådighed og foreningerne har derfor bestemt, at overskuddet fra arrangementet skal doneres til Aalestrup Idrætsforening.

En ringmærket stork besøgte Vognsild i torsdags, her fotograferet af Kjeld Mervin Povlsen som var så tæt på at han kunne aflæse ringen. (Foto: Kjeld Mervin Povlsen)

Storken var på besøg i Vognsild

”Biksen” lokker med jubilæumspølser tilberedt af Viborgs kendte pølsemand Finn Eriksen.

Vi ses til

Butiksindehaver Connie Hvid åbnede dørene til det store jubilæumssalg i Biksen i Aalestrup. Kunderne stod i kø for at få del i de mange gode tilbud.

Biksen’s 25 års jubilæum skudt i gang i Aalestrup

VOGNSILD: Torsdag i sidste uge, og i natten efter, så Kjeld Mervin Povlsen, Vognsild, en stork sidde på en lysmast på stadion i Vognsild. Kjeld Mervin Povlsen var hurtigt ude med sit kamera og fik nogle gode billeder af den sjældne fugl.

Kort efter forsvandt storken fra stadion, men dukkede op igen senere på natten, hvor den sad og sov på lysmasten lige udenfor Kjeld Mervind Povlsens hæk på Morumvej. - Jeg har ikke set storken siden, sagde Kjeld Mervin Povlsen, mandag.

Knaberrevy

på Knaberscenen i aalestrup Der var kø ved indgangen som til udsalg i gamle dage torsdag den 8. maj kl. 20.00 Af Hanne Grabow direkte fra butikken hele   Som en ekstra markering Fredag den 9. maj kl. 20.00 eftermiddagen. Her fortalte af jubilæet er der inviteAALESTRUP: Det har Connie Hvid og Svend Ejl- ret til reception, lørdag, 31. lørdag den 10. maj kl. 14.30 længe været undervejs og skov om forretningen, Kun- maj, hvor der bliver serveret indehaverne af varehuset ”Biksen” i Borgergade i Før 400,NU Aalestrup, har gennem flere måneder forberedt det store slag, der skulle slås, når den populære forretning kunne fejre 25 års jubilæum.   En 40-siders jubilæumsavis blev i sidste uge sendt ud med Vesthimmerlands Avis i hele Vesthimmerland med tilbud og konkurrencer. Det har fået kunderne til at stå i kø selv om tilbud og konkurrencer løber i de fem uger som jubilæumssalget varer. Helt til 7. juni bliver der fejret jubilæum og udover gode tilbud og konkurrencer, er der gennem perioden også mange aktiviteter, f. eks. kan man hele denne uge købe lækre pølser og hotdogs hos Viborgs tidligere, men populære pølsemand Finn Eriksen.   I mandags var Radio Viborg på besøg og sendte

derne blev også spurgt om forskellige ting i forbindelse med deres besøg i Biksen.

200,-

lækkerier for alle gæster der kommer forbi.

Tænk på

Konfirmationen Festjakke Kjoler fra

400,200,-

3/4 Stumpebukser i

Instruktion: Lisa Bjørn Claus Laursen Janne Worm Toke Christensen

sort og sand m/elastik i taljen og lommer

250,-

Mode E A Vestergade 17 Aalestrup Tlf. 98 64 26 27 Parkering lige ved døren!

www.eamode.dk

Pernille Hauerslev

2 2 0 01 13 4

Esben Nørgaard

Vagn Laursen

BILLETPrIs

65,Billetter:

Fra mandag den 5. maj i Bio Aalestrup kl. 18.00 – 19.00 eller www.bio-aalestrup.dk

r yorkEsTE V E r s d N 4 MA

Birthe Wolf Medina

Poul Hjul Andersen


Side 2

7. maj 2014

Elever fra Aalestrup Skole til regionsfinale Det var en stor oplevelse til trods for en sjetteplads AALESTRUP: Fredag, 25. april drog 19 meget forventningsfulde børn af sted til regionsfinale i ”Høvdingebold i Skolen” i Arena Himmerland.   Inden afgang iførte børnene sig røde AIF trøjer og sorte bandanas. Der blev malet kampstreger på kinderne og klassens ”cheerleaders” var klar med farverige pomponer. 5.a havde også i billedkunst malet to flotte bannere med holdets navn: ”De seje høvdinge”.   Da 5.a ankom til Arena Himmerland i Støvring

kl.9.00 var stemningen allerede helt i top. Klassen skulle som det første have taget billede på den røde løber med en af værterne fra DR Ultra. Det viste sig at være Tim fra programmet ”Voksenfælden”. Det var jo stort i sig selv at få taget billede sammen med en TV-vært!   Herefter blev der budt velkommen af Tim og ønsket god kamp til alle.   ”De seje høvdinge” fra Aalestrup indledte dagen med en suveræn sejr, så jublen ville ingen ende tage, da

den efterfølgende kamp blev vundet lige så stort. I de to næste kampe måtte 5.a dog se sig besejret.   ”De seje høvdinge” spillede i alt seks kampe, hver gang med fuld koncentration og super opbakning fra sidelinjen af klassekammeraterne. 5.a fik en delt 2. plads i deres pulje og endte på en samlet 6.plads.   Et rigtig flot resultat synes deres klasselærer Lisbeth Bjørn. Da skuffelsen havde lagt sig, var ”De seje høvdinge” også ganske godt tilfredse med resultatet.

Beboerne på Plejecenter Søndervang i Gedsted nyder foråret sammen med gå-vennerne.

Plejecenter Søndervang har nu fået gå-venner GEDSTED: På Plejecenter Søndervang er der nu også en flok frivillige gå-venner.   Den sidste måneds tid har beboerne haft mulighed for at komme ud og nyde foråret sammen med gåvennerne hver tirsdag.   En gang om måneden er der gudstjeneste på plejecentret, - og det er en tirsdag. Dette slog dog ikke vennerne ud. Efter guds-

tjenesten og en hurtig kop kaffe gik turen ud i det dejlige vejr.   Villa havernes blomsterflor og blomstrende træer blev beundret. Det hyggelige anlæg fik også et lille besøg. Hvis beboerne har lyst- er der mulighed for en cykeltur lidt længere omkring på centrets tandemcykel og se fjord, å og marker.   Initiativet er kommet

i stand ved hjælp af tre medarbejder og er nu så udbredt, at der er tilmeldt 12 frivillige gå-venner.   De er delt op, så de skiftes til at gå med beboerne hver anden uge, fortæller leder af Plejecenter Søndervang, Pia Nielsen, som håber på, at der er endnu flere der vil støtte det gode initiativ og selv blive en del af ”Gå vennerne”.

De seje høvdinger fra Aalestrup var med til finalen i Støvring.

Aalestrup-dreng jagter 3. mesterskab AALESTRUP: I både 2012 og 2013 blev Aalestrup-drengen Christoffer Gøth dansk mester i Road Racing-disciplinen SuperSport, som er for 600cc motorcykler. Da det unge talent vandt sine mesterskaber var han

blot 17 og 18 år gammel, og den nu 19-årige kører har derfor store ambitioner for den kommende sæson. Hans karriere har allerede bragt flere bemærkelsesværdige resultater med der favner vidt.

Den blot 19-årige Road Racing-kører Christoffer Gøth fra Aalestrup vil i denne sæson forsøge at vinde sit tredje danske mesterskab på stribe.

POLITIRapporten for Aalestrup

Af landpolitiassistent Hans Jørgen Nielsen

Tyve stjal 15 flasker gas fra tømmerhandel Aalestrup: Aalestrup Tømmerhandel på Testrupvej havde natten mellem lørdag og søndag besøg af ubudne gæster. Gæsterne lukkede sig selv ind, hvorefter de forsynede sig med 15 gasflasker med indhold og stak af.

Ligger du inde med oplysninger, der kan føre til opklaring, vil politiet gerne høre fra dig på 98 64 10 18

Lige fra at blive nomineret til ”Årets talent” på tværs af alle motorsportsgrene i 2013 foran navne som Kevin Magnussen, til at være den yngste danske mester i sporten nogensinde og være indeholder af banerekorden på en 600cc på Padborg Park. I denne sæson prøver han kræfter i 1000cc klassen SuperBike, og selvom den officielle sæson for DM ikke engang er gået i gang endnu, har han imponeret til blandt andet den første afdeling af Zenergy Racing, hvor han efter de tre første løb fører stort over nogle yderst garvede europæiske kørere. Senest har han gjort sig positivt bemærket med en flot tredjeplads til AMK Open på Padborg Park 3. maj. Danmarksmesterskaberne bliver skudt i gang på Ring Djursland i weekenden, hvor der som noget nyt også skal køres nordisk mesterskab på dansk jord, som er for de bedste danske, svenske, norske og finske kørere. Christoffer Gøth stiller naturligvis op i begge mesterskaber.

Årets første Knaberfest-vinder

Knaberfesten 2014 blev indledt fredag aften, hvor der mødte et stort antal spilleglade mennesker op i Aalestrup Idrætscenter. Som traditionen byder, var det Knaberkongen, der bød velkommen til det første programpunkt i rækken af mange. De mange gevinster, som byens erhverv havde sponseret, blev udloddet og fandt da også i løbet af aftenen deres ejermænd og den store hovedgevinst: En gavekurv med gavekort på 3.000 kr. blev vundet af Dorthe Lauritzen, Aalestrup og det var naturligvis Knaberkongen, Preben Pedersen, der kunne overrække den flotte gevinst til vinderen.

Kom til hyggedage i Aalestrup Rideklub AALESTRUP: Støtteforeningen for Aalestrup Rideklub har sat et arrangement i søen, hvor man indbyder

Har du ikke modtaget onsdag inden kl. 20.00 - så kontakt

Distribution på telefon 98 92 89 00 fra torsdag 8.00-16.00 eller på mail: ndireklamatio@nordjyske.dk

hesteinteresserede børn og unge mennesker til at møde op for at lære mere om hestens røgt og pleje, opsad-

ling, balanceridning, i det hele taget omgangen med heste og samtidig hygge sig med hestene.   Første gang man indbyder er lørdag, 17. maj og to andre lignende arrangementer vil finde sted senere på året.


Boutique Unique

7. maj 2014

Side 3

r ø m u h s n i k s V i e r i so l 20%

Og giver e Og m a d i r e r a v e l l a å p rabat . n e g in l e d f a s j ø t e r r he

rer)

dsatte va e n n je e rv fo i e k ik r e ld (gæ

A UT H E N T I C SP ORT SW E A R S I N C E 1 9 61

HUSK GAVEN TIL MOR Vi laver gavekort og pakker det pænt ind. Vi har lang lørdag d. 10/5 til kl. 16.00 Morsdag d. 11/5 Lukket

Åbningstider: Tirs-fre 10.00 - 17.30 · Lør 9.30 -13.00

s e l a m r e d l a k s å s

teren s e rm le a m f a d m og få rå o K 0 .0 6 1 . L k 10/5 tiL . d g a d r ø L Lang

20%

VI GIVer På alT malING, TÆPPer OG VINYl I BUTIkkeN (LAGERVARER)

MalerfirMaet C. Quorning Nørregade 22 K, 9632 Møldrup Tlf. 86 69 22 35 Åbningstider: Tir-fre 10.00 - 17.30 • Lør 9.30 -13.00


Grundlagt 1927 -stadig på vej

He

Plejehjemsbeboere fra Aalestrup var til fest

FR rreg r A ård kr sst . 6 en 0,182

KONTROLLEREDE B E T O N V A R E R

Deltog blandt 1200 i pensionisternes forårsfest

www.simested-cement.dk

AALESTRUP: Plejecenter Åglimt i Aalestrup var godt repræsenteret ved forårsfesten for pensionister i Messecenter Vesthimmerland tirsdag eftermiddag. Sammen med gode hjælpere deltog adskillige plejehjemsbeboere i arrangementet, som bød på et rigtig godt og alsidigt program. Messecentret summede af humør og optimisme fra de næsten 1200 deltagende pensionister fra hele kommunen Og der manglede ikke noget: Velkomsttale ved formanden for Ældrerådet, Erik Stagsted, festtale ved borgmester Knud Kristensen, fælles kaffebord, dejlige toner fra Løgstør Harmonikaorkester og en skøn svingom til populære melodier fra Kandis. Bag det flotte arrangement stod Ældrerådet i samarbejde med efterløns- og pensionistklubberne i Vesthimmerlands Kommune. Formanden for Ældrerådet, Erik Stagsted, Løgstør, glædede sig over det store fremmøde og det høje aktivitetsniveau inden for ældreområdet: - Aktiviteterne er mangfoldige. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at slå et slag for alle ældreforeningerne i Vesthimmerlands Kom-

Simested Cementstøberi ApS

Eveldrupvej 30 • Simested • 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 90 63 • sc@simested-cement.dk • Fax: 98 64 91 45

INGE-MARIE GATTEN

Nu også med online booking! www.imgatten.dk

Nu igen ÅBENT for tilgang

Tandbehandling Med hjertet på rette sted!

Himmerlandsgade 68, 1. sal • 9600 Aars • tlf. 98 62 29 90 tandlaege@imgatten.dk • www.imgatten.dk

Borgmester Knud Kristensen talte.

Ældrerådsformand Erik Stagsted slog et slag for sangkorene.

mune - ikke mindst alle sangkorene, pointerede Erik Stagsted.

hørt, understregede Erik Stagsted. Formanden oplyste, at der nu rulles en informationskampagne ud over hele kommunen, hvor også de mest ydmyge steder i Vesthimmerlands Kommune besøges. I den forbindelse vil der også være mulighed for at aflevere sit nej tak til digitaliseringen. Borgmester Knud Kristensen anså resultatet af digitaliseringsdebatten for tegn på, at demokratiet fungerer i kommunen, og han roste i den forbindelse Ældrerådet for indsatsen. - I kan regne med, at Ældre-

Digitalt tyranni Ældrerådets formand sagde, at der findes administrative folk, som tror, at alle i Danmark – inklusiv pensionister - pr. 1. november 2014 har en computer - og at de også har lært at bruge den. - Det tror vi ikke på i Ældrerådet, hvilket vi har gjort opmærksom på over for Vesthimmerlands Kommune. Vi ældre vil ikke tyranniseres. De ældre, som ikke magter en computer, skal fritages herfor, og vi blev

Transportanlæg og blandeanlæg Vi giver gerne tilbud på transportanlæg og blandeanlæg samt renovering og forandringer Konstruktion og smedeopgaver udføres efter tilbud

Vi udfører klippe - bukke - dreje og CNC fræser opgaver

GRATIS TANDTJEK

kornteknik

APS 9632 MØLDRUP • TINGVEJ 62

Hos FAMILIEDYRLÆGERNE er det GRATIS at få lavet et TANDTJEK på din HUND eller KAT

Har vi

set dine tænder?

SPAR 20% TRÆKKES FRA VED KASSEN

Sanne på Vestergade 18 Åbent på nr. 18 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

9.00-17.30 9.00-17.30 9.00-12.30 9.00-17.30 9.00-19.00 LukkeT

Tidsbestilling

på tandstensforebyggende foder fra Royal Canin

www.familiedyrlægerne.dk AARS DYREHOSPITAL

FAMILIEDYRLÆGERNE AALBORG

Industrivej 4 - 9600 Aars Telefon 98 62 31 00

Svenstrup bane Alle 1 - 9230 Svenstrup Telefon 98 38 10 56

HOBRO DYREHOSPITAL

AALESTRUP DYREKLINIK

Smedevej 40 - 9500 Hobro Telefon 98 52 33 22

Testrupvej 14 - 9620 Aalestrup Telefon 98 64 15 05

10.000 er over 60 år Borgmesteren udtrykte stor tilfredshed med det brede spektrum af aktiviteter blandt kommunens cirka 10.000 borgere over 60 år. - Vi over 60 har travlt med at mødes i 28 pensionist- og efterlønsklubber. Vi er aktive motionister. Vi kikker til børn, børnebørn og naboen. Vi rejser og forholder os til at nyde og yde efter bedste evne. Vi ønsker at blive set, blive taget med på råd samt at ytre os om stort og småt. Vi interesserer os for det nære, herunder hvorledes vores lokalsamfund og kommune trives, understregede Knud Kristensen. Borgmesteren fremhævede, at Vesthimmerlands Kommune trives med mange gode servicetilbud og arrangementer. - Nok bor vi i vest, men vi ved godt, hvad der er bedst, sagde Knud Kristensen. Sidst har vi tilkendegivet vor mening om Farsø Sygehus. Håbet er, at sygehuset fortsætter med at tilbyde nære sundhedstilbud i samarbejde med vore praktiserende læger og kommunen. Efter kaffen var gulvet i Messecenter Vesthimmerland tæt besat af danseglade pensionister, indtil Ældrerådets formand, Erik Stagsted, rundede den vellykkede forårsfest af med at takke alle deltagere og medhjælpere for højt humør og hyggeligt samvær.

l din r

ti jælp

te

pu m o c h

• I dit område hver uge • Private og erhverv • Vi køre gerne til dig • Eget værksted • Lynhurtig service • Salg af nyt og brugt • Netværk • Antivirus • Backup • Winkompas • Server/klient • IP-telefoni

OatNioEn H IP epar

RING

r

98 64 14 64 Sanne

Katharina og Henrik på Vestergade 35

MAJ TILBUD

rådet udgør en rigtig vigtig samarbejdspartner for os i byrådet. Rådet er pragmatisk, god til dialog og løsningsorienteret, betonede borgmesteren.

!

Ring for tidsbestilling

TLF. 86 69 15 70

7. maj 2014

!

Side 4

99,kr. 1.5 er fra 9,askin 9 ,Nye m oks fra 2.6 a kr. 2.995 o r fr Noteb smaskine rv e Erhv oms excl. m

-det lille computerfirma

Åbent på nr. 35

Mandag-tors. 9.00-17.30 Fredag 9.00-19.00 Lørdag LukkeT

effektiv-pc.dk

Tidsbestilling

RING

Henrik

& 98 55 16 88

98 64 26 26

Salon 2000

Vestergade 35

98 64 26 26

- Salonen for både

Vesthimmerlands Avis

Vestergade 18

98 64 14 64

mænd og kvinder

katharina

- når det skal være lokalt!


7. maj 2014

Side 5

g a d s r o M hos Guldbageren 6 bl. rundstykker + 1 Mors dags krans

1 Mors Dags Krans

Kun

45.-

Kun

65.-

Spar 8.-

Der blev taget ”kongelig” afsked med lærer Tonny Linnemann Nielsen, Gedsted, af elever og personale på Aalestrup Skole.

Lærer i Aalestrup gik på pension efter 43 skoleår Af Hanne Grabow AALESTRUP: Eleverne på Aalestrup Skole fik en lidt anderledes oplevelse, da de mødte op til morgensang i den store fællessal, onsdag morgen i sidste uge.   Elever og lærere skulle tage afsked med en afholdt lærer, Tonny Linnemann Nielsen, Gedsted, som har virket som lærer i den danske folkeskole igennem 43 år. Han er nu blevet 65 år

og ønsker at gå på pension. Hans sidste dag på skolen var netop den dag, onsdag, 30. april.   Tonny Linnemann Nielsen fik sin læreruddannelse på Ranum Seminarium og han kom til Aalestrup Skole i 1998 efter en tid som lærer i Låsby ved Silkeborg.   Han blev en meget afholdt lærer, som primært underviste i fysik, matematik, naturteknik og idræt.   Skoleleder Helle Griebel

Anesen indledte afskeden med at takke Tonny Linnemann på elevers og kollegers vegne og ”hovedpersonen” måtte en tur i tronstolen, som der er tradition for, når der er én på skolen der skal fejres.   Én af Tonny Linnemann Nielsens klasser sang for ham og alle sang med på en fællessang til ære for den afgående lærer som også fik ordet for en kort bemærkning inden alle gik til deres respektive klasseværelser.

DINE HÆNDER KAN REDDE LIV

- kan du?

lækker rabarberdrøm

Hjemmelavet marmelade

Kun

Pr. glas Kun

45.-

Nu igen

33.50

Spar 7.-

Nyhed - Nyhed - Nyhed - Nyhed Harvard Brød

3 stk. Marcipan Horn

Kun

Kun

Spar 5.-

Spar 5.-

m/rugkerner, hvedekerner, solsikkekerner, malt og fuldkornshvedemel

25.-

Pr. stk. kr. 10,-

25.-

3 Pølsehorn

5 stk. Miniguf

Kun

Kun

Spar 7.50

Spar 10.-

Pr. stk. kr. 12,50

Den sunde rugbrødssnack!

Pr. stk. kr. 6,-

30.-

20.-

Tilbud gældende lørdag til søndag Mors Dags Kagen

Kun

60.-

Lær hjertelungeredning Find kursus på: www.parattilhjertestart.dk Kontakt evt. lokal projektleder Jyta D. Popik på tlf. 29112022

PARAT TIL HJERTESTART

v/ Gitte og Ole Stisen Jernbanegade 3 · 9620 Aalestrup · Tlf. 98 64 10 19 · www.guldbageren.dk

åBningstiDer: Man-tor 6.00-17.30 · Fredag 6.00-18.00 · Lør-søn 6.00-16.00


Side 6

Afdøde medlemmer mindet i Møldrup MØLDRUP: Møldrup Kroketklub har haft generalforsamling. Man indledte med at mindes to afdøde medlemmer, Egon Bjørn og Svend Thougaard.   Formanden, Ingo Bundgaard, berettede derefter om kroketåret 2013. Året startede med suppe og kroketspil. Efterfølgende blev der trænet mandag med holdinddeling efter lodtrækning og torsdag, hvor holdene formeredes efter niveau. Klubben har deltaget i mixstævner i Them, Rødding. Kragelund og Rødkærsbro. For første gang har klubben været til onsdagsstævner i Sunds og Hammerum. Møldrup Kroketklubs eget mixstævne forløb godt og havde 116 deltagere. Revlingekroket gik også udmærket, og her deltog 40 spillere fra omegnen. Af sociale tiltag har klubben blandt andet arrangeret

nytårsfrokost, grillparty og pølsefest. Turneringsansvarlig, Kern Christensen, fortalte, at tre par og to firemandshold havde deltaget i Midtjylland øst turnering, hvor tre hold sluttede som nummer 1, men måtte bide i græsset, da de mødte etterne fra Midtjylland vest. Kasserer, Holger Madsen, aflagde et regnskab, der havde en omsætning på 5538 kroner og udviste et overskud på 96 kroner. Kontingentet forblev uændret. På valg var Kern Christensen og Holger Madsen, som begge genvalgtes. Kristian Sørensen og Georg Jensen fortsatte som suppleanter. Dorthe Bonne nyvalgtes som revisor og Niels H. Nielsen som revisorsuppleant. Bestyrelsen består derudover af Jens Erik Overgaard og Svend Aage Porskrog.

Forbereder dagplejedag i Aalestrup

  Allerede fra morgenstunden samles man i Idrætscenteret og får sund morgenmad som bliver fabrikeret hos Connie i Aalestrup Idrætscenterets Cafeteria, inden underholdningen går i gang. I år har man fået Carsten Rold fra Fjelsø til at komme og spille og lege med børnene.   Efter frokosten bliver der tid til en lille ”Powernap”, så alle kan være friske til at tage imod den store kagemand som hører sig til en ”Dagplejedag” i Aalestrup.   Som noget nyt i år, vil man ikke gå gennem byen, men alene afholde alle aktiviteter i Idrætscenteret, - Det kræver meget, når vi skal have alle børnene i barnevogne og gå gennem byen, så vi håber, at alle interesserede vil aflægge os et besøg i stedet for, siger Anette Rold fra den arrangerende gruppe, alle er meget velkomne også kommende forældre og bedsteforældre.

Medlemmerne af Møldrup Kroketklub - her personificeret ved Kern Christensen og Holger Madsen - holdt for nylig generalforsamling.

Af Hanne Grabow AALESTRUP: Dagplejegruppen ”Rosenknop” står i år for arrangementet af den årlige ”Dagplejedag” i Aalestrup som i år bliver

onsdag, 14. maj.   Som der er tradition for, finder arrangementet sted i Aalestrup Idrætscenter, der vil danne ramme om festlighederne.   Det kræver en del plads,

når børn, dagplejemødre, forældre, søskende og bedsteforældre skal samles for at lave aktiviteter sammen og hygge sig en hel dag. Temaet for dagen er ”Sund kost & musik”

Er grøn BIOENERGI - det nye sort? Tid: Sted:

Onsdag den 14. maj 2014 GASmuseet, Gasværksvej 2, 9500 Hobro

kl. 8.30 Kl. 9-9.15

Ankomst, indskrivning og morgenmad Velkomst ved Borgmester Mogens Jespersen, Mariagerfjord Kommune og Knud Kristensen, Vesthimmerland Kommune Strategisk energiplanlægning i Mariagerfjord/DK ved Aalborg Universitet Bioenergi – ressourcer og forbrug i Himmerland ved Planenergi Bioenergiafgrøder – udfordringer og løsninger ved Videnscenter for Landbrug Case 1 Biogas i virksomhedsform ved Maabjergværket Case 2 Biogas i privat ejerform ved Brdr. Madsen, Salling Investeringer i biogas ved E.ON Virksomheders grønne investeringer ved Akzo Nobel, Remco Groenenberg (oplæg er på engelsk) Tak for i dag Frokost og mulighed for at netværke.

Kl. 9.30 Kl. 10 Kl. 10.20 Kl. 11 Kl. 11.30 Kl. 12.00 Kl. 12.40 Kl. 13.00

7. maj 2014

TILMELDING SKAL SKE SENEST FREDAG DEN 9. MAJ TIL LOTTE LYKKENSHEDE PÅ LOTTE@CEMTEC.DK ELLER PÅ TLF. 96 40 15 00. Der er et begrænset antal pladser tilbage, som udloddes efter først-til-mølle-princippet.

Legepladsen og ikke mindst rutsjebanen var så populær, at børnene knap nok havde tid til at spise deres madpakker.

Private dagplejere på tur til minizoo AALESTRUP: Onsdag i sidste uge mødtes nogle private dagplejere fra den gamle Aalestrup Kommune i Hobro Mini Zoo. Vejret viste sig fra den pæne side. Solen skinnede da børn og pædagoger gik rundt og så på alle dyrene. Der var mange forskellige dyr, og flere havde unger, så der var nok at se på. Gederne, som man må gå ind til, var som altid et kæmpe hit - og mindre blev

begejstringen ikke af, at der var flere helt små kid i flokken. De mange dyr var rigtig spændende for børnene, og det samme var legepladsen, så børnene havde næsten ikke tid til at spise de medbragte madpakker. Det var derfor en flok meget trætte unger, som efter en interessant dag i mini Zoo’en vendte snuderne hjemad.

Gederne og deres små kid var et stort hit, da nogle af de private dagplejere fra den gamle Aalestrup Kommune sidste onsdag besøgte Hobro Mini Zoo.

FISKEKONKURRENCE

Du trykker bare

Ta’ en fridag - fang ekstra store ørreder

- så trykker vi resten

Fine præmier til de 3 største fisk: 1. Præmie: Komplet fluestang værdi 1.000,2. Præmie: Komplet fiskestang værdi 500,3. Præmie: Luxux fiskestol/taske værdi 300,-

• Ring og tag en

Udover at fiske kan vi tilbyde: Gode faciliteter, handicapvenlig plads, fiskestue, shop med udlejning / SALG AF FISKEGREJ

• Vi hjælper gerne

98 64 12 55

lørdag den 10. maj. kl. 7.00-17.00 uforpligtende snak med os

med udformningen

Priser: 2 timer kr. 70,- / 3 t kr. 85,- / 4 t kr. 100,- / osv. / dagkort 10 timer kr. 160,-

Rosbjergvej 9 . 9500 Hobro Tlf. 98 55 21 44 . 98 55 71 44 GPS adr. evt.: 9610 Nørager

www.volstrupfiskepark.dk

Borgergade 17 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 12 55 post@himmerlandstryk.dk


7. maj 2014

Side 7

Generalforsamlingen godkendte ændringer

Gedsted-forening skærer ned til syv i bestyrelsen GEDSTED: Gedsted Beboer- og Erhvervsforening beluttede på generalforsamlingen, at bestyrelsen, som hidtil har haft ni medlemmer, fremover blot skal have syv bestyrelsesmedlemmer. Foreningen har nu eksisteret i syv år og flere af bestyrelsens medlemmer har været med fra start. Bestyrelsen består af Doris Lauritzen, formand, Niels Heebøll, næstformand, Margit Horn Nielsen, referent, Else Marie Bo, ekstern kasserer. Øvrige med- Doris Lauritzen - Formand for Beboer- og Erhvervslemmer er Per Støvring, Gedsted forening. Michael Hansen, Svend Erik og Mette Ravnborg for bedste indslag i optoget. Gedsted Beboer- og ErAndersen. I sin beretning kom Do- hvervsforening har også ris Lauritzen ind på mange deltaget i møder med beaf de aktiviteter som for- boerforeningerne i Alstrup, eningen har stået bag i det Lovns, Hvalpsund, Gl. Ullits og Ullits omkring ”proforløbne år. Doris Lauritzen nævnte jekt Lovnshalvøen”, som er blandt andet affaldsind- et stisystem for lokale og samlingen, som er blevet en turister, hvor der kommer årlig tilbagevendende begi- skiltning om historie og sevenhed, som lokalbefolk- værdigheder i området. Doris Lauritzen nævnte ningen bakker op om. Hun kom også ind på by- også nedrivningen af huse festen, hvor foreningen for i Gedsted, og at hjertestartredje år i træk vandt prisen terne endelig er blevet sat op

på byens torv og ved hallens indgang. Hun kom også ind på foreningens nye projekt Landsbyhave, som er et social projekt, der går ud på at mødes for at så, hakke, rive og hygge i landsbyhaven. Haven er nu udvidet med frugttræer, og meningen er, at alle i Gedsted og omegn, der har lyst, senere på året kan komme og høste afgrøder til eget brug. Det er sådan, at selv om man ikke har energi til at hjælpe, så må man stadig gerne hente porer, gulerødder, kartofler og meget andet. Under Eventuelt på dagsordenen fremkom der et ønske om, at Vesthimmerlands Vand fremadrettet bliver bedre til at få græsset slået ved overfladesøerne, og der er et stort ønske om at få bygget ældreboliger, så man som ældre ikke skal tvinges væk fra sit netværk for at flytte i en ældrebolig. Til slut roste Doris Lauritzen bestyrelsesmedlemmer og øvrige hjælpere for deres store engangement.

Stor optimisme omkring Dagli’ Brugsen i Gedsted Eli Mortensen skriver på vegne af bestyrelsen for Dagli’ Brugsen i Gedsted om butikkens chancer for at overleve:

Læserbreve Den store opbakning og det fine samarbejde mellem Gedsted Brugsforening og Gedsteds borgere for at bevare en dagligvarebutik i byen, tegner til at bære frugt. Omsætningen og avancen for de sidste uger har været meget positiv, og der er stor grund til optimisme. Samlet indsats giver resultat; men – selvfølgelig - skal indsatsen fortsætte, være langvarig, med aktiviteter - især i, men også omkring Brugsen. På medlemsmødet 28. april blev der gjort rede for situationen her og nu, revisors udmelding, indsam-

lingen og den glædelige og store travlhed, der præger Brugsen. Bestyrelsen har fået hjælp af en arbejdsgruppe, borgere med større indsigt i regnskaber o.lign. Gruppen har allieret sig med Johan Winther, tidl. sparekassedirektør i byen, og som nu udelukkende arbejder med lignende opgaver. Arbejdsgruppen er meget indstillet på at finde fremadrettede løsninger, løsninger, der giver besparelser i hverdagen fremover. Alt bliver endevendt, inden borgernes tilsagn om penge realiseres; men - som det er sagt mange gange, pointerer også arbejdsgruppen: ”Vil vi have en dagligvarebutik i byen, så må vi handle dér.” Den indsamling af tilsagn om økonomisk støtte, som blev startet under mødet i beboerforeningen 9. april,

Aalestrup-firma i TV Midt-Vest Af Hanne Grabow AALESTRUP: Firmaet Leoka som har adresse på Borgergade i Aalestrup har haft besøg af TV Midt-Vest som har filmet og fået en snak med ledere og medar-

bejdere på virksomheden.   Optagelsen vil blive sendt på fredag, 9. maj i udsendelsen ”Fast arbejde”.   Virksomheden ”Leoka” blev grundlagt i 1985 af Leif Christensen og Ove Haubro og det er stadig disse to der

kører fortsat, stille og rolig. Fra revisorens side ønskede man i første omgang at se tilkendegivelser på i alt 600. 000 kr. Nu erkender man, at det er flot, at der er tilsagn om næsten 400.000 kr. Indsamlingen har også fået fin støtte fra byens foreninger, - og indsamlingen fortsætter meget gerne. Udover indsamling af tilsagn har initiativrige borgere foranlediget jernindsamling; containeren står bag brugsen og tømmes til fordel for brugsen. Desuden kan vi glæde os over, at der 15. maj er cykelløb i byen til fordel for brugsen; her er skolen og dens elever primus motor, men også andre kan være med, og vi må alle være sponsorer. Flere ideer til hjælp til fortsat drift af Brugsen, kreativ tænkning til sjovere aktiviteter i og omkring Brugsen er meget velkomne!

udgør ledelsen i firmaet som har udviklet sig til en succesfyldt virksomhed med 20 dygtige medarbejdere.   Firmaet er specialister indenfor tråd- og rørbearbejdning, som hovedsageligt henvender sig til møbel – og inventarindustrien. De lægger meget vægt på at kvalitet og miljø altid er i fokus og også at medarbejderne har et godt arbejdsmiljø.

Slut med trætte og anStrengte øjne!

Kunne du tænke dig at glemme alt om dine briller?

Essilor har skabt en ny Varilux serie - og med dine nye briller oplever du et fremragende syn lige så snart du tager dem på og du kan nyde et stabilt uforstyrret billede samt forbedret synskomfort!

Lige NU: Spar 1000 Kr. på disse fantastiske nye brilleglas

eller Få 1 sæt solbrilleglas i din styrke gratIS, når du køber briller med VARILUX kvalitets glas.

Tilbuddene kan ikke kombineres. Gælder ved køb af hel brille Vestergade 15 9620 Aalestrup

9864 2300

Åbningstider: Mandag lukket Tirsdag - fredag kl. 10.00 - 17.30 Lørdag kl. 9.30 - 12.30

Lene


Side 8

7. maj 2014

Folkeskolereform skal drøftes lokalt VESTHIMMERLAND: Efter sommerferien skal danske skoleelever tilbringe flere timer i skolen, som følge af den nye folkeskolereform. Det kendte skoleskema med fag som matematik, dansk, engelsk osv. får nu tilføjet et nyt ”fag, emne eller aktivitet”, som hedder understøttende undervisning. Eleverne får større mulighed for forskellige måder at lære på, større mulighed for faglig fordybelse og mulighed for at afprøve evner og interesser på et bredere felt. - Vi har i Venstres byrådsgruppe det sidste års tid drøftet konsekvenserne af den nye folkeskolereform, og vi synes, det kunne være hensigtsmæssigt at holde et møde, hvor vi kunne mødes med foræl-

dre, lærere og andre,, som har interesse for vores folkeskole. Der er inviteret fire indlægsholdere, som har deres daglige arbejde i og omkring folkeskolen, så vi forventer at få de bedste muligheder for en god debat, siger byrådsmedlem Per Bisgaard. Skolekonsulent Lene Juel Pedersen, skoleleder ved Farsø Skole, Anders Myrup, skoleleder ved Overlade Skole, Brian Svendsen og lærerkredsformand Søren Eriksen indleder mødet med hver sit indlæg, hvorefter byrådsmedlemmerne Jan Dyregaard og Per Bisgaard vil være ordstyrere. Mødet, der holdes på Farsø Skole mandag, 12. maj er ikke forbeholdt Venstre-medlemmer og arrangørerne håber, at rigtig mange vil deltage.

LIGE NU! BArK - FLIS - SpAGNUM - KAN AFHENTES

John Sørensen VOGNMAND

Kirkebyvej 75, Hvam, 9620 Aalestrup Tlf.: 98 64 80 12 - Mobil: 40 16 61 12 www.johnsoerensen.dk kirkebyvej@mail.dk

21. maj gæster det anerkendte kor Vocal Line Klejtrup Musikefterskole.

Verdenskendt kor besøger Klejtrup KLEJTRUP: 21. maj er der mulighed for en stor musikalsk oplevelse på Klejtrup Musikefterskole. Her gæster et af Danmarks dygtigste kor efterskolen og giver koncert. Gennem sin 20-årige levetid har koret opnået stor anerkendelse i hele Europa og store dele af den øvrige

en stærkt personlig stil med elementer af pop, rock og jazz. Vocal Line formår som få andre at forene himmelstræbende, nordiske klange med personlighed og inderlighed. Koret synger a capella hvilket vil sige uden ledsagelse af instrumenter. De fleste kender nok ko-

verden, og Vocal Line kan desuden bryste sig af at have vundet en række store internationale priser, og koret indtager i dag en fornem position som forbillede for kor verden over. Vocal Line tager udgangspunkt i den danske kortradition. Herfra har koret udviklet

ret fra Nytårsaften, hvor de igennem mange år sang os alle sammen ind i det nye år med sange som ”I Danmark er jeg født” og ”Vær Velkommen Herrens år”. Ved koncerten på Klejtrup Musikefterskole er det dog hovedsagligt rytmisk musik, der er på repertoiret.

Mette Nielsen med i fast KL-udvalgT RYK SAGER

lige fra farvestrålende brochurer til daglige tryksager.

Brevpapir Kuverter Visitkort Invitationer Takkekort

Medlemskort Gavekort Skilte Forandringsbøger Bestillingsbøger

Returbøger Reklamationsbøger Tilgodebøger Udvalgsbøger brochurer

Ring til os - send en mail - eller kom ind og få en uforpligtende snak om netop din tryksag.

- Det er en meget spændende opgave, og jeg er glad for, det er lykkedes at få en plads i udvalget. Der er ingen tvivl om, at der skal træffes mange spændende beslutninger i den kommende tid, hvor ikke mindst folkeskolereformen

og uddannelesområdet fylder så meget på den nationale dagsorden. Derudover har jeg indenfor kultur og fritidsområdet været aktiv, så der skal ikke herske tvivl om, at jeg glæder mig til arbejdet, siger Mette Nielsen.

GARANTERET CYKELGLÆDE GARANTERET CYKELGLÆDE UANSET UNDERLAG UANSET UNDERLAG SPAR 1.099,SPAR 1.099,-

TREK X-CALIBER 7 29” TREK X-CALIBER 7 29” INKL. OFFROADPAKKE INKL. OFFROADPAKKE Hardtail MTB med Alpha Gold alumini-

OFFROAD OFFROAD PAKKE PAKKE

Hardtail med MTBG2 med Alpha Gold aluminiumsstel Geometri, Suntour XCR umsstelsionsgaffel med G2 Geometri, Suntour suspen med 80-100 mm XCR vansuspen sionsgaffel med 80-100 mm vandring, Shimano geargruppe og hydraulidring, Shimano geargruppe og hydrauliske skive bremser.Tilbuddet gælder til og ske skive bremser.Tilbuddet gælder til og med 30. maj 2014. med 30. maj 2014.

Flaskeholder, sadeltaske Flaskeholder, sadeltaske computer og værktøj. computer ogmontering. værktøj. Inkl. Inkl. montering.

5.799,Kun 290,290,pr. md. ii 20 mdr. mdr. Samlet kreditkredit- og og tilbagetilbagebetalingsbeløb 5.799 betalingsbeløb 5.799kr. kr. Samlede kredit kreditomkostomkostninger 00 kr. ninger kr. Fast Fast debitordebitorrente og ÅOP 0,00 rente og ÅOP 0,00%. %.

Borgergade 17 . 9620 Aalestrup post@himmerlandstryk.dk · Tlf. 98 64 12 55

Borgergade 17 . 9620 Aalestrup gb@gedstedbogtrykkeri.dk · Tlf. 98 64 50 10

+

++

++

Fri Bikeshop Aalestrup

Testrupvej 8, 9620 Aalestrup

v. Jesper Andersen Tlf. 98 64 15 44 * Koster cyklen fx 4.499 kr. betaler du 225 kr. i 20 måneder. Debitorrenten er fast 0,00%. ÅOP er 0,0%. De samlede omkostninger er 0 kr. Det samlede kredit-

beløb og det der betales tilbage, på 4.499 kr. altsårenten sammeerpris kontant. samarbejde med * Koster cyklen fx skal 4.499 kr. betaler dubliver 225 dermed kr. i 20 måneder. Debitor fastsom 0,00%. ÅOPFinansieringen er 0,0%. De udbydes samledei omkostninger er 0Nordea kr. DetFinans. samlede kreditbeløb og det der skal betales tilbage, bliver dermed på 4.499 kr. altså samme pris som kontant. Finansieringen udbydes i samarbejde med Nordea Finans.

00,-,KØBKØB NU NU

I UDBETALING, UDBETALING, RENTERI OG GEBYRER* RENTER OG GEBYRER*

Der tages forbehold for udsolgte varer samt trykfejl. Alle priserne er inkl. moms.

Vi er leveringsdygtige i alle former for

har otte års erfaring fra byrådet i Viborg Kommune, hvor hun i tre perioder har været udvalgsformand, og hun ser frem til arbejdet i KL-udvalget, som er et af foreningens seks permanente af slagsen.

Der tages forbehold for udsolgte varer samt trykfejl. Alle priserne er inkl. moms.

Vidste du at ...

KLEJTRUP: Socialdemokraten Mette Nielsen fra Klejtrup er netop blevet en del af Kommunernes Landsforenings udvalg for folkeskolen, uddannelsesområdet, dagtilbud, kultur og fritid. Den 42-årige politiker


7. maj 2014

IKKE SIDEN 1974

HAR EN NY GOLF VÆRET SÅ NY.

Nu kan panik-sprederen på passagersædet endelig slappe af. Og det kan du også.

Oplev den til Åbent Hus i weekendenden 17. - 18. november kl. 11 - 16. I 1974 var den så ny, at den måtte lægge navn til en helt ny klasse. Siden har 5 efterkommere sørget for, at førerpladsen aldrig kom i fare. Men hånden på hjertet: Ingen af dem rummede så epokegørende fornyelser som den, I ser på billedet. Golf VII har nye selvtænkende sikkerhedssystemer, der er mere forebyggende, end selv

Oplev den nyetrafikforskere avancerede Polo Hus d. 10.brændstofforbruget og 11. maj kl. de mest optimistiske har drømt om. til NyeÅbent motorer, som reducerer med 11 op tiltil 15. 23%. Nydem og mere plads til lømler bagi. Touch-screen foran. Ny sig ergonomisk Vi kender alle sammen. Delange irriterende medpassagerer, der konstant blander i din kørsel.førerplads.

Vi kunne blive ved.

Pas-på–råberne, panik-sprederne og bremse-hystaderne … Hvordan får du dem til at slappe af? Ved at vise, at du er i fuld Alligevel fås den fra kr. 209.990,-. kontrol bag rattet. Og nyt det er dumange i den nye fra Volkswagen, der er opgraderet med f lere sikkerhedssystemer Det sidste er også for afavancerede jer, er detPolo ikke? end nogensinde før. Tag f. eks. Front Assist, der kan hjælpe dig med at holde afstand og bremser, hvis du ikke når det. Eller træthedsregistreringen, der giver dig et signal, hvis det er tid til en pause. Skulle det ikke være nok til at lukke munden på din medpassager, så kan du jo tænde for det nye infotainment system, der med sin innovative touchscreen, gør turen lidt sjovere for alle i bilen.

Den nye avancerede Polo. Kør selvsikkert fra kr. 139.999,-.

Vi ses til en prøvetur.

Den nye Golf fås fra kr. 209.990,- ekskl. levering kr. 3.680,-. Brændstofforbrug ved blandet kørsel 18,9-26,3 km/l. A – A Bilen er vistved med ekstraudstyr. g/km. CO2-udslip Polo fås fra kr.99-123 139.999,ekskl. lev. kr. 3.780,-. Brændstofforbrug blandet kørsel 20,8-32,3 km/l. +

CO2-udslip 82-110 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.

A++

-

A

Volkswagen Aalestrup

Forhandler

Borgergade 37, 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 14 11 www.vw-aalestrup.dk

Side 9


Side 10

7. maj 2014

Aktive foreninger i Vesthimmerland

Borgerforeninger

Borgerforeningen 9620 Formand: Søren Bruun Sørensen Aagade 9, 9620 Aalestrup Tlf. 51 55 67 47 sbruun@mail.tdcadsl.dk Kasserer: Pia K. Knudsen Jernbanegade 2C, 9620 Aalestrup Tlf. 20 46 61 40 www.9620borger.dk

Erhvervsklubber

Erhvervsklubben AIF Formand: Tom Berntsen Tlf. 98 64 10 33 Kasserer: Poul Pedersen Tlf. 98 64 15 00 Turistforeningen for Aalestrup og omegn Formand: Marianne Nielsen Engparken 66, 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 34 38

Idrætsforeninger/klubber

Aalestrup Badminton Klub Formand: Dan Kristensen Engparken 58, 9620 Aalestrup Tlf. 22 28 90 78

HIF 91 Aalestrup Handicap Idrætsforening Formand: Karen Kristensen Toftehaven 6, 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 36 63 Kasserer: Inga Vad Nielsen Gl. Aalborgvej 132, 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 90 54 ivn.on@mail.tele.dk Idrætsforeningen Kvik Formand: Peter Andersen Boldrupvej 19, Simested 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 90 15 Kasserer: Jesper Dalum Ferskenvej 14, 8920 Randers Tlf. 29 34 19 03 Mødested: Hvam Stadion/Østhallen Simested Aalestrup Motionsforening Formand: Evald Munk Bøgevej 2 A, 9620 Aalestrup Tlf: 24 21 45 98 emunk@privat.dk Kasserer: Inga Vad Nielsen Gl. Aalborgvej 132, 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 90 54

engparken589620@yahoo.dk

Mødested: Aalestrup Hallens hal 2

Kasserer: Jens Kvorning Engparken 54, 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 31 71

www.aalestrupmotionscenter.dk

Mødested: Aalestrup Idrætscenter Aalestrup Gymnastikforening Formand: Susanne Nørris Rolighedsvej 26 B, 9620 Aalestrup Tlf: 21 82 34 08 Kasserer: Anne-Marie Sørensen Engparken 16, 9620 Aalestrup Tlf: 98 64 22 82 www.aalestrupgymnastikforening.dk Gedsted og Omegns Rideklub Formand: Anders Hessellund Tyttebærvej 21, 9631 Gedsted Kasserer: Karina Pedersen Sundvej 52, Sundstrup 8832 Skals Tlf. 26 39 13 60

Knaber Cyklisterne kausmed@email.dk Formand: Karsten Kildevæld Jensen Knabervej 29, 9620 Aalestrup Tlf. 25 39 38 28 Kasserer: Rasmus Bisgaard Parkvænget 8, 9620 Aalestrup Mødested: Klubhuset, Østerbølle

Lystfiskerforeninger

Aalestrup Lystfiskerforening www.aalestrup-lystfisker.dk Formand: Søren Godsk Lærkestien 2, Birgittelyst, 8800 Viborg Tlf. 98 64 19 65 Mødested: Aadiget 40 s.godsk@mail.dk

Teater

Membranen Formand: Per Aagaard Højtoften 21, 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 19 74 - 22 26 90 74 Kasserer: Lisa Bjørn Birkevej 18, 9620 Aalestrup Tlf. 61 72 98 64 Mødested: Knaberscenen

Aalestrup Rideklub Formand: Karina Carlsen Højlyngen 19, 9620 Aalestrup Tlf: 31 31 54 30

Foreningens navn: _________________________________________

aalestruprideklub@hotmail.com

Navn: ____________________________________________________

Kasserer: Anna Laustsen Fredensvej 12, 9620 Aalestrup Tlf. 40 24 61 79

Adresse: _ _________________________________________________

www.aalestruprideklub.dk

Tlf: ______________________________________________________

Klubber

Singleklubben På sporet www.singleklubpaasporet.dk

E-mailadresse: _____________________________________________ Formand: _________________________________________________

By: ______________________________________________________ Kasserer: _________________________________________________ Navn: ____________________________________________________ Adresse: __________________________________________________

Kasserer: Jan Jensen Mejsevej 5, 9640 Farsø Tlf. 20 84 22 68

By: ______________________________________________________

Mødested: Klubhuset, Ryttervej 2, Aars ole@sager.dk

Evt. mødested: ____________________________________________

Tlf: ______________________________________________________ Hjemmeside: _____________________________________________

  “Aktive foreninger” bringes i Vesthimmerlands Avis mindst 8 gange årligt Pris for et års optagelse: kr. 310.- + moms pr. forening


Side 11

7. maj 2014 traktorerne på museet, kun afbrudt af en middagspause - dog uden middagslur - hvor museumsforeningen diskede op med en stor portion hjemmelavet biksemad med spejlæg og rødbeder og med forskellige former for frugtgrød til dessert - eller efterret, som det hed ude på landet i gamle dage. Ud over at kigge på de gamle traktorer arbejde kunne gæsterne blandt andet også besøge museets dyr, og i skolestuen var der gæslin-

Når traktorentusiasterne er samlet bliver der snakket en masse traktorsnak - og der bliver sparket en del dæk.

Der blev pløjet, sået og sparket dæk i Boldrup Der var tid til det hele på Boldrup Museum NØRAGER: Der blev sparket dæk og snakket traktorer til den store guldmedalje ved pløje- og sådagen på Boldrup

Museum som tiltrak et stort publikum. Arrangøren, Boldrup Museums forening, havde allie-

ret sig med Motor- og Traktorklubben Jylland, der kom med et bredt udvalg af flotte, gamle veterantraktorer, som

pløjede og såede museets marker. - Der har været godt 100 mennesker her i løbet af dagen, så vi er rigtig godt tilfredse. Jeg tror, folk har hygget sig, og det har både været børnefamilier og ældre traktorinteresserede, der har besøgt stedet i dag, fortæller Tage Christiansen fra museumsforeningen. Hele dagen arbejdede

Har DU en digital postkasse på borger.dk? Du er sandsynligvis vant til at modtage alle breve fra det offentlige i din postkasse ude ved vejen. Men fra den 1. november 2014 vil du i stedet få brevene i din digitale postkasse på borger.dk Postkassen er helt sikker, da den er krypteret, så det kun er dig, der kan læse indholdet heri.

Det tager lidt længere tid at så, når det er de gamle maskiner, der er i brug.

Skift af valgsted for vælgere med handicap eller nedsat førlighed Som vælger er du tilknyttet et bestemt afstemningssted på valgdagen. Du kan kun stemme på det afstemningssted, som du er tilknyttet. Du kan overføres til et andet afstemningssted, hvis du har et handicap eller nedsat førlighed.

I Vesthimmerlands Kommune ved vi, at det godt kan være vanskeligt for nogle at oprette den digitale postkasse, og vi vil gerne hjælpe! Derfor arrangerer vi en ”Tour de Vesthimmerland”, hvor du kan møde medarbejdere fra Borgerservice i Farsø, Gedsted, Hornum, Hvalpsund, Løgstør, Ranum og Aalestrup. De vil stå klar til at hjælpe dig med at oprette en digital postkasse eller med at få dig fritaget, hvis du opfylder de kriterier, der skal til. Medarbejderne vil altså kunne hjælpe dig med at: • Oprette en digital postkasse • Få et NemID og sikre, at det ikke kun kan bruges til din netbank • Forstå, hvad den digitale postkasse er for noget • Give en af dine nærmeste læseadgang til din digitale postkasse, så de kan holde sig orienterede på dine vegne • Anmode om fritagelse fra Digital Post Ud over at besøge ere byer i kommunen, vil medarbejderne fra Borgerservice også besøge kommunens plejecentre for at hjælpe beboerne med enten at blive fritaget eller at få oprettet læseadgang til den digitale postkasse.

Reglerne for at blive overført til et andet afstemningssted på valgdagen til Europaparlamentsvalg ndes i Europa-Parlamentsvalgloven.

Derudover vil Bibliotekerne komme på besøg på skoler og uddannelsesinstitutioner i løbet af 2014, for at hjælpe unge over 15 år, da det er obligatorisk at have en digital postkasse allerede fra man bliver 15 år.

Det kan for eksempel være, hvis du sidder i kørestol og har brug for at blive overført til et afstemningssted med handicapvenlige fysiske adgangsforhold.

Datoen for besøgene er endnu ikke fastsat, men vil blive annonceret i de lokale medier samt på www.vesthimmerland. dk/digitalpost

Hvis du ønsker at blive overført til et andet afstemningssted på valgdagen, skal du sende eller indlevere en ansøgning til din kommune.

Ansøgningsskemaet kan ndes her: valg.vesthimmerland. dk/valgsted

OBS - OBS - OBS Har du allerede nu en digital postkasse på borger.dk eller virk.dk skal du være opmærksom på at post fra kommunen bliver afsendt dertil. Det er derfor vigtigt at du sørger for at din digitale postkasse bliver tjekket regelmæssigt, ligesom du gør med din almindelige postkasse. Så går du ikke glip af vigtige meddelelser eller overser svarfrister. Se mere om Digital Post på www.vesthimmerland.dk/digitalpost

Himmerlandsgade 27 . 9600 Aars Tlf. 99 66 70 00 . www.vesthimmerland.dk

Himmerlandsgade 27 . 9600 Aars Tlf. 99 66 70 00 . www.vesthimmerland.dk

Ansøgningen skal være kommunen i hænde senest kl. 12.00 torsdag den 15. maj 2014.

ger, der klækkede i rugemaskinen i løbet af dagen. De små dunede gæslinger var meget populære ikke mindst hos børnene. - Så det har været en rigtig god dag - for udover at vi har hygget os, så er vores marker nu også blevet tilsåede. Nu kan vi så bare glæde os til at kornet vokser op, siger Tage Christiansen.

Vesthimmerlands Avis - 98 64 12 55

Vesthimmerlands Kommunes annoncer bringes i de este tilfælde blot som en overskrift og en enkelt linie eller to. I de tilfælde ndes hele nyheden ved at benytte linket til hjemmesiden. Borgere, der ikke har adgang til internettet, kan tilgå dette på kommunens biblioteker og hos Borgerservice i Aars.

D E T

S K E R

NOPII - Informationsmøde 7 nordjyske kommuner er gået sammen i et innovativt indkøbsprojekt omkring medicin-mestring. Der afholdes informationsmøde i Aalborg den 19. maj. Læs nærmere: www.vesthimmerland.dk/erhverv/udbud-ogindkoeb/no

Lær at tackle kroniske smerter Sundhedscenter Vesthimmerland tilbyder nyt ”Lær at tackle kroniske smerter” kursus med start mandag den 19. maj kl. 13.45 – 16.15 og de efterfølgende 5 mandage. Informationsmøde afholdes mandag den 12. maj kl. 14.00, hvor man kan høre mere om kurset. Tilmeldingsfrist til kurset er torsdag den 15. maj. For tilmelding send en mail med telefonnr. til sundhedscenter@vesthimmerland.dk eller ring på telefon nr. 99 66 82 00.

Små skridt til bedre sundhed og lavere vægt Ønsker du bedre sundhed og lavere vægt? Ledige pladser på Små Skridt hold onsdag den 28. maj kl. 10.15 – 12.15 på Plejecenter Højgården i Farsø. Møde hver 14 dag i 3 måneder og derefter månedlige møder i et år. Tilmelding på sundhedscenter@vesthimmerland.dk eller 99 66 82 00 senest den 14. maj. Se mere på www.sundhedscentervesthimmerland.dk

M E D D E L E L S E R

Kæmpe-bjørneklo Private borgere har pligt til at bekæmpe Kæmpe-bjørneklo på deres ejendom. Planterne skal bekæmpes tre gange årligt. Den første bekæmpelse skal ske i starten af maj. Kommunen fører tilsyn med bekæmpelsen fra d. 16. maj. Hvis kommunens påbud om bekæmpelse ikke efterkommes, vil kommunen bekæmpe planterne på borgerens regning.

Revurdering af husdyrbrug • Knabervej 20, 9620 Aalestrup • Sønderkærsvej 11, 9670 Løgstør Afgørelserne kan ses på www.vesthimmerland.dk/afgoerelser

Udvidelse af husdyrbrug • Lerbjergvej 15, 9670 Løgstør Afgørelsen kan ses på www.vesthimmerland.dk/afgoerelser

Kommuneplantillæg, lokalplaner og landzonetilladelser Offentliggøres kun digitalt og kan ses på: www.vesthimmerland.dk/afgoerelser Her kan du læse om dine muligheder for at gøre indsigelse og klage.

J O B Alle stillingsopslagene kan ses i deres fulde længde på www.vesthimmerland.dk/ledige-stillinger Centersygeplejerske Til fast stilling som Centersygeplejerske søges en sygeplejerske 30 timer i gennemsnit pr. uge fra 1/6 2014. Ansøgningsfrist: 18. maj 2014.

Himmerlandsgade 27 . 9600 Aars Tlf. 99 66 70 00 . www.vesthimmerland.dk


Side 12 8

7. maj 2014 6. februar 2013

Navne/Bekendtgørelser

Tak

Kære Jette & Jes

for

I ønskes hjertelig tillykke med sølvbrylluppet opmærksomheden i anledning tirsdag den 13. maj 2014.

af vores sølvbryllup.

Stort knus

Hanne og Jens Frederiksenfra os alle

Kære Anna for den store deltagelse ved min kære hustru Hjertelig tak

Et stor tillykke med

Margit Iversens konfirmationen

på søndag. død og bisættelse Tak til familie, naboer og venner for trøstende ord Kærlig hilsen og støtte. Også tak til Niels Peter Sørensen Maja og far og Jens Møller for hjælp og støtte. På Familiens vegne Kjeld Iversen p.s. Opmærksomhed i anledning af min fødselsdag frabedes.

Kære Lone Hjertelig tak & Allan

Stort tillykke

Tillykke medvist os for den store opmærksomhed, som blev brylluppet på lørdag. i anledning af vort guldbryllup.

til vores dejlige og kærlige lille mor.

Vi glæder os til festen.

Tak for morgensang og de flotte æresporte, gaver, blomster og mange hilsener. Hilsen

Grethe og Rita

Gitte og Ole

Tusind tak for en uforglemmelig dag.

Vor kære

Grethe og Frank Gamborg

Niels Lundtoft

Reception/åbent hus I anledning af min 60 års fødselsdag vil det glæde mig at se familie, venner, naboer, bekendte m.m. Tillykke Lørdag d. 10. maj fra kl. 12.00 "Mosegaarden" Nyrupvej 11, 9600 Med de 60Aars år fredag mormor! (Knud) Henningpå Thøgersen

Kys fra Rasmus

Sølvbryllup

Tillykke Eigil

* 4. februar 1916 er stille sovet ind i troen på sin Frelser Gedsted, denmed 4. februar de 702013 år d. 16. maj. Vi glæder os til festen. Kr. Anker og Ida

Sara Margit og Ejnar Ebba Else og Erik

Begravelsen finder sted fra Aalestrup Kirke fredag den 8.Kære februarAnette kl. 11.00 og Finn I ønskes hjertelig tillykke med sølvbrylluppet den 14. maj. Vi glæder og til festen.

Den 14. maj 2014 Kære Lærke har

Anette og Finn Andersen Hjertelig til lykke med de 9 været år pågift fredag. i 25 år.

Kærlig hilsen J.K.H.A.J.E.S.B.C.

Sølvbryllup

Kom ogKnus hjælpfra os os medalle Den 13. maj har dette - mor at vække dem kl. 7.30 skønne par sølvbryllup. på Skovbrynet 7. Kom og hjælp med at vække dem kl. 08.00 på Højtoften 45, Hej BirteHilsen og Frits Aalestrup. Børn og børnebørn I ønskes hjertelig til lykke Hilsen børnene med kobberbrylluppet den 12/2.

Vor kære mor, svigermor, mormor og oldemor

Lillian Nielsen * 26. juni 1930 er stille sovet ind i sit hjem Aalestrup, den 4. maj 2014

Hilsen fra Gl. Aalborgvej 200

Inge Merete og Henning Ulla og Niels Dennis, Majbrit og Preben Linda, Lauritz og Janne Asger, Lærke og Lasse

Sig tillykke med Vesthimmerlands Avis. Har nogen, du kender, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag eller andet, der fortjener enDa hilsen med foto, send et par ord til Vesthimmerlands Avis, vores farså (Esben Villumsen) Borgergade 17, 9620 Aalestrup. Mærk kuverten »TIL LYKKE«. postvæsenet IKKE må indeholde kontanter), følgende ord koster 1.00 kr. pr. stk.

Begravelsen finder sted fra Aalestrup Kirke fredag den 9. maj kl. 14.00

åbEnt hus i FjElsø Forsamlingshus Annoncen KAN IKKE Bemærk: Annoncen skal lørdag d. 9indtelefoneres! marts kl. 18.00. være bladets kontor i hænde senest fredag kl. 12.00. Skriv

Vesthimmerlands Avis - 98 64 12 55

hende, hvis du kommer.

Birgitte Hans Jens Fiskers eftf.og v/ Jens møller

Vesthimmerland Bedemand

teksten på nedenstående linjer: - Invitationer - camoufleret som til lykke-annoncer med angivelse af datoså og klokkeslæt Mor skal lave maden ring til be­tragtes som bekendtgørelser, og faktureres som sådan.

kærlig hilsen malick, Carl, signe, Emil og mia S.U: d. 3. marts på 20620100 eller 40447222

I anledning og adresse på personen, der skal hyldes ellers vil afNavn min 50 års fødselsdag og (skal 20 udfyldes, år som din hilsen ikke blive bragt i avisen): selvstændig landmand vil det glæde mig at se familie, venner og naboer til åbent hus arrangement i Hvilsom Kulturhus

lørdag den 18.00 VIGTIGT! Skal udfyldes16. (kommermarts ikke i avisen) kl. - Indsenderens navn og samt evt. telefonnummer: Af adresse hensyn til mad og drikke - tilmelding på 21613384 senest 10. marts

Med venlig hilsen Henrik Nielsen Ønskes billedet retur - vedlægges frankeret svarkuvert. - Øv­rige billeder Hvilsom opbevares på avisens kontor i 4 uger efter indrykning, hvorefter de bliver destrueret.

Aud-Julie Næss Rasmussen, Peter Hartvig Sørensen, Aaparken 43, Aalestrup, er Gedsted, 86 år. død, 70 år. Peter Sørensen var barAud-Julie Næss Rasmusnefødt i Farsø. Han mistede sen voksede op i Norge, men sin mor på sin et års fødvalgte efter sin handelsskoselsdag, hanat søge kom stilling derfor leuddannelse i pleje hos noget familie, i København. sammen men den af Hun flyttede medene virksine søstre. somheden til Vejle i 1965, Allerede og videre med som mand otteårig og børn han ud iat 1972, tjene, hvor og i tilkom Aalestrup flere år arbejde han rundt hun blev uddannet børnehaom på forskellige gårde,i vepædagog fra seminariet hvorefter han som ung Viborg og derefter tog spemand fik arbejde i bruncialuddannelse fra Danmarks kulslejren med Herning. Lærerhøjskole i Aalborg, Efter atafhave sin efterfulgt en aftjent fire-årig værnepligt fik han maleruddannelse fra tjansen, Kunstsom chauffør skolen i Aalborg.og dermed Resultatet blev brugt til kørekort til lastbil. Det var etetmangeårigt med arbejde derarbejde passe ham, børn med livet tilpasningsog og efter som soldat talebesvær kørte hani iHimmerland. mange år som Der blev også tid til at langturs chauffør. dyrke billedkunsten og til Først i 60erne besluttede mange udstillinger forhan dog at lægge med køreture skelligartede udtryksformer. på hylden og fik job som Som medlemDet af Aalestrup buschauffør. gav ham Lions MarieselvstænLouise, lystenKlub til, at blive arbejdede hun på alle plan, bl. a. som præsident og med klubbens humanitære arbejde med hjælp til vies trængende Lørdag, 10. maj i Skt. såvel lokalt, nationalt og Lucaskirken i Aarhus, Lone internationalt. Secher Wingreen ChristenMed baggrund i sin egen sen, datter af Ingrid Secher helbredsmæssige tilstand, og Flemming Wingreen, Sulvar der også behov for et drup, til Allan Stisen, søn af aktivt arbejde med hjælp til Gitte og Ole Stisen, Aalestrup. osteoporoseramte. Med børn og børnebørn på Sjælland og familie i Nor-

Bryllup

Vesthimmerlands Avis - 98 64 12 55

Til lykke

snart bliver fyrre, fræk og frejdig Billede plus 10 ord koster 30.00 kr., som vedlægges i check eller vil indbetales vi gerne alle, (HUSK der athar forudinviterer på annonce-kontoret brevelyst sendttil med

Hilsen E.V.O.T.

Dødsfald Dødsfald

BegraVelse

Vi hjælper med alt ved begravelse og bisættelse Landry Det er vigtigt, at du ved dødsfald får præcis den hjælp Nørrehedevej 5 og rådgivning, du har brug for - diskret ogAalestrup omhygge9620 lig. Alle aftaler kan træffes i dit eget hjem. 98 64 18 69

Træf os personligt døgnet rundt

70 70 20 20 41 41 41 41 98 6226 58. Aars 69 Aars Begravelsesforretning . Himmerlandsgade

Jens Møller

Annette Rolighed

Jens Fisker

Vi er der når du harwww.hanslandry.dk brug for os

Himmerlandsgade 76 9600 Aars

læs mere og se vore priser på: www.vesthimmerlandbegravelse.dk

Vesthimmerland

BegraVelse Bedemand Birgitte og Hans Vi hjælper med alt ved begravelse og bisættelse Landry Jens Fiskers eftf. v/ Jens møller

Nørrehedevej 5 9620 Aalestrup

Det er vigtigt, at du ved dødsfald får præcis den hjælp 98 64og18omhygge69 og rådgivning, du har brug for - diskret lig. Alle aftaler kan træffes i dit eget hjem. Himmerlandsgade 76

Træf os personligt døgnet 9600 rundt Aars

62 58 69 70 20 41 9841 41 Vi er der70 når du har20 brug for os41 Jens Møller

Annette Rolighed

Aars Begravelsesforretning . Himmerlandsgade 26 . Aars

læs mere og se vore priser på: www.vesthimmerlandbegravelse.dk www.hanslandry.dk

75 år

dig og i 1968 købte han Bette Aages forretning i Haverslev. Forretningen voksede sig større og ændrede navn til Himmerlands Turistfart. Virksomheden havde omfattede taxakørsel, skolebus- og rutekørsel, og efter at han i 70erne sammen med to kollegaer startede Aud-JulieRejser, Næss Rasmussen. Rebild blev også turistkørsel en stor del af forretningen. ge blev tiden hurtigt besat, Omkring 2000 beslutmen der blevåralligevel tid til tede han dog at sælge sin slægtsforskning. forretning, flyttede derAud-Julieog Næss Rasmussen efter barndomsrejste tilbage rundt i til Norge og Danbyen mark Farsø. for at finde og afdække steder og som familierelationer. I årene pensionist Det han blevværet også en til flittig rejsergæst rundt har USA for atogfinde efterkomi foreninger kortklubber. merehar efterværet de udvandrere, som Han aktiv og klaforlod i 1868. ret sigNorge selv frem til sin 86 af Aud-Julies årsEnfødselsdag. Først Næss den Rasmussens glæder var sidste månedsstore tid måtte han mangfoldigheden blomgive op - svækket af af svær ster i haven og over de mansygdom. ge Peter orkideer indenSørensen døre. Og Hartvig så var det to hende magtpåligefterlader døtre og tre gende aktivt at følge med i børnebørn. børnebørnenes udvikling og gøremål. Aud-Julie Næss Rasmussen havde et klart ønske om Anette og Finn Andersen, at gøre en forskel med de Skovbrynet 7, Aalestrup, opgaver hun påtog sig, og kan fejre 25i det onsdag, kom bl. 14. a. maj til udtryk års bryllupsdag. kampen mod kræft, som desværre blev tabt. Aud-Julie Næss Rasmussen efterlader ægtefællen Knud Rasmussen og to sønner og Jette og Jes Fiil Nielsen, deres familie på Sjælland. Højtoften 45, Aalestrup, kan tirsdag, 13. maj fejre 25 års bryllupsdag.

Sølvryllup

Sølvryllup

Fhv. bankdirektør Tage Buhl, Hjertelig tak Aaparken 21, Aalestrup, fylder mandag, 11. februar 75 år.deltagelse ved for venlig Tage Buhl er engageret i Christiansens lokalsamfundet, Svend bl. a. gennem Lions Club, hvor han bisættelse fra iØsterbølle Kirke mange år har været primus Tak for blomster og kranse motor i samarbejdet med Eva og Torsten Aalestrup Handelsstandsforening omkringIda-Marie byens ju- og Caspar lebelysning. Tage Buhl er Tage Buhl - 75 år mandag, 11. kasserer i Lions Club, hvor februar. han har et godt netværk, og Hjertelig tak er på det seneste trådt ind Esbjerg avancerede for venligGalleri deltagelse ved vor kære Tage Buhl i arbejdet omkring jobmæsigt flere gange og var Aalestrup, hvor far, hansvigerfar udstil- og bedstefar til sidst kreditchef. ler smukke drejede ting i træ, I 1980 vendte han tilbage Peter Hartvig Sørensens som har været hans hobby i til sin hjemegn, Kirke da han blev en årrække. begravelse fra Haverslev udnævnt til direktør for BikuTage BuhlTak er fra forSpanggårhilsner, blomster og kranse Han ledede ben i Aalestrup. de ved Møldrup. Han fik sin stor dygtighed pengeinvegne uddannelse i EsbjergPå ogfamiliens Om- med stituttet egns Sparekasse, som senereog Dortheog stoppede som 59Hanne fusionerede med Bikuben. I årig - efter 40 år i Bikuben. Gennem årene har Tage Buhl haft flere tillidsposter. Han har bl. a. været i bestyrelsen for Aalestrup VarmeBegravelse til fast pris værk og i repræsentantskabet 1 Kiste - 1 Urne - 1 Kistepynt forfor detaldaværende Aalestrup opmærksomhed 1 Familie krans - 1 rustvognskørsel (max. 10 km + km takst) kommunes Erhvervsråd i anledning af vores og KR. 10.500,for Landsforeningen til Beguldbryllup. kæmpelse af øjensygdomme. Begravelse med gravsten KFUM-Spejderne i NordBetty og Erling Som ovenstående - med gravsten KR. 15.500,jylland har også nydt godt Vistisen af Tage Buhls økonomiske Gør-det-selv pakken indsigt, idet han var kasserer Se på www.begravelsetilfastpris.dk her. Samme hverv havde han KR. 5.500,Vesthimmerlands i flere år i Skals Herreders Brandkasse. Stinne og Jan Hansen Avis bringer gerne I dagomtale er det Lions-arbejdet Østre Allé 2 · Støvring af og trædrejning der fylder DØGNVAGT 98 37 26 01 godt imærkedage Tage Buhls liv. Han er fingersnild og kreativ og deGRAVSTEN ler i øvrigt denne kreativitet SPAR 25% med sine to døtre, som også Telefon 98 64 12 55 har kunstneriske evner.

Ved dødsfald

Hjertelig tak


7. maj 2014

Side 13

Bekendtgørelser 90 år Tidligere landmand Holger Christensen, Kærvej 10, Aalestrup, fylder torsdag, 8. maj 90 år.   Holger Christensen er stadig meget aktiv. Trods sin høje alder læser han stadig mange aviser meget grundigt og følger med i, hvad der sker i Aalestrup og omegn.   Holger Christensen og hustruen Dagny, nyder at være med i foreningslivet, når der er foredrag, underholdning eller hyggeligt samvær. De nyder når venner og bekendte samles hos vennerne eller i hjemmet på Kærvej i Aalestrup, hvor parret bor i eget hus med deres dejlige have, som bliver nusset og puslet med i alle hjørner. Dog har de hjælp til det lidt grovere havearbejde.   Holger Christensen er

Knaberfestens

Loppemarked

Gode effekter afhentes efter nærmere aftale (ikke hårde hvidevarer) ring til morten 23 44 03 88 eller arne 40 44 86 43

20

14

Holger Christensen.

på Hotel Hvide Kro torsdag, 22. maj kl. 18.30

Bestyrelsen opfordrer medlemmerne til at møde op. Mødet indledes med en let servering

Lars Larsen

Tirsdag den 20. maj kL. 19.00 i aaLesTrup idræTscenTer

Uge 22

Billetter kan købes hos: Superkiosken, Vestergade 20, Aalestrup

Uge 23

Overskuddet fra arrangementet går til Aalestrup Idrætsforening.

Vesthimmerlands Avis udkommer onsdag den 28. maj 2014 Almindelige indleveringsfrister

Vesthimmerlands Avis udkommer onsdag den 4. juni 2014 Lopper/rundsendingsannoncer: Onsdag den 28. maj kl. 9.00 Korrekturannoncer: Onsdag den 28. maj kl. 12.00 Rubrikannoncer: Fredag den 30. maj kl. 12.00

Entre incl. kaffe og brød kr. 75,00

Støtteforeningen for Plejecenter Søndervang

Vesthimmerlands Avis - 98 64 12 55

i Aalestrup Vand a.m.b.a. og Aalestrup Varme a.m.b.a.

Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valget foretages af andelshaverne i Aalestrup Vand a.m.b.a. og Aalestrup Varme a.m.b.a. i forening. 2. Beretning for det forløbne regnskabsår for Aalestrup Vand a.m.b.a. 3. Det reviderede årsregnskab for Aalestrup Vand a.m.b.a. fremlægges til godkendelse 4. Forelæggelse af budget for Aalestrup Vand a.m.b.a. for indeværende driftsår 5. Forslag fra bestyrelsen i Aalestrup Vand a.m.b.a. 6. Indkomne forslag fra andelshaverne i Aalestrup Vand a.m.b.a. 7. Beretning for det forløbne regnskabsår for Aalestrup Varme a.m.b.a. 8. Det reviderede årsregnskab for Aalestrup Varme a.m.b.a. forelægges til godkendelse. 9. Forelæggelse af budget for Aalestrup Varme a.m.b.a. for indeværende driftsår. 10. Forslag fra bestyrelsen i Aalestrup Varme a.m.b.a. 11. Indkomne forslag fra andelshavere i Aalestrup Varme a.m.b.a. 12. Valg af bestyrelsesmedlemmer til Aalestrup Vand a.m.b.a. og Aalestrup Varme a.m.b.a. i forening. 13. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen for Aalestrup Vand a.m.b.a. og Aalestrup Varme a.m.b.a. i forening. 14. Valg af registreret eller statsautoriseret revisor for Aalestrup Vand a.m.b.a. og Aalestrup Varme a.m.b.a. i forening. 15. Eventuelt. En fuldmagtsblanket kan fås ved henvendelse på selskabernes kontor. Det reviderede årsregnskab for Aalestrup Vand a.m.b.a. og Aalestrup Varme a.m.b.a. vil være fremlagt til gennemsyn på selskabernes kontor senest 8 dage før generalforsamlingen, ligesom det vil fremgå af hjemmesiden www.aalestrupvarme.dk/www.aalestrup-vand.dk. Aalestrup Vand a.m.b.a.

14 kl. 10.00-17.00 Danmarks Cykelmuseum: Åbent

MANDAG den 26.maj 2014 kl. 19.30 på Hotel Hvide Kro

Effekter afhentes ring tlf. 99 66 97 30.

Af hensyn til maden skal deltagere i spisningen tilmelde sig hos Therese Ettrup, tlf. 98641433 eller mail: mail@hotelhvidekro.dk

Onsdag den 7. maj

Indkaldelse til

Aalestrup Pensionistforening

lørdag den 10/5-2014 kl. 10-12 på Plejecenter Søndervang, Gedsted.

Bestyrelsen

aalestrup Handel & erhverv og aalestrup erhvervsklub

Nr. 74-109-47-79-96

Loppemarked

Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget og fastsættelse af kontingent 6. Valg til bestyrelse 7. Valg af revisorer På valg er Hanne Grabow og Ejnar Larsen. 8. Evt.

aLLe er megeT veLkomne!

generalforsamling

Plejecenter Søndervangs Støtteforening Kr. 200,- Nr. 327 Kr. 150,- Nr. 399 Kr. 100,- Nr. 154 Kr. 75,- Nr. 377

Menighedsrådet

GENERALFORSAMLING

Vesthimmerlands Avis udkommer onsdag den 21. maj 2014 Lopper/rundsendingsannoncer: Onsdag den 14. maj kl. 9.00 Korrekturannoncer: Onsdag den 14. maj kl. 12.00 Rubrikannoncer: Torsdag den 15. maj kl. 12.00

Maj trækning

Der er kaffe i sognehuset bagefter.

Turistforeningen for Aalestrup og Omegn

meget omsorgsfuld og hjælpsom og er altid klar med en kvik bemærkning. Parret kører mange småture i bil, gerne rundt til søskende, børn og børnebørn, og det bliver til mange køreture ud i naturen.   Holger Christensen fejrer sin fødselsdag med familie, venner og bekendte.

Uge 21

Maj trækning

I morgen – torsdag 8. maj kl. 19.00 – kommer Broder Berg fra Vesthimmerlands Museum i Simested kirke og fortæller dens historie.

Vi henter hver fredag (dog ikke Langfredag og Bededag) Knaberkomiteen

Foredrag med

Pensionistlotto

Simested kirke

Aalestrup Varme a.m.b.a.

Torsdag den 8. maj

kl. 10.00-17.00 Danmarks Cykelmuseum: Åbent kl. 14.00 Plejecenter Aaglimt: Koncert med ”The Neibours” kl. 18.30 ”Kongshøjgaard”: Åbent Hus kl. 19.00 Simested Kirke: Kirkens historie kl. 19.30 Knabergården: Aktive Kvinder, Foredrag kl. 20.00 Knaberscenen: Revy

Fredag den 9. maj

kl. 10.00-17.00 Danmarks Cykelmuseum: Åbent kl. 20.00 Knaberscenen: Revy

Lørdag den 10. maj

kl. 7.00 Volstrup: Fiskekonkurrence kl. 10.00-17.00 Danmarks Cykelmuseum: Åbent kl. 10.00-13.00 Galleri Aalestrup: Åbent kl. 14.30 Knaberscenen: Revy kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Pompeji”

Søndag den 11. maj

kl. 10.00-17.00 Danmarks Cykelmuseum: Åbent kl. 13.00-16.00 Galleri Aalestrup: Åbent kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Pompeji”

Mandag den 12. maj

kl. 13.00-16.00 Galleri Aalestrup: Åbent kl. 19.00 Farsø Skole: Folkeskolen under forandring kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Pompeji” kl. 19.30 Vesth. Museum, Aars: Foredrag

Tirsdag den 13. maj

kl. 10.00-17.00 Danmarks Cykelmuseum: Åbent kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Pompeji” kl. 19. Simested Sognehus: Demonstration af hjertestarter

Onsdag den 14. maj

kl. 8.30 Gasmuseet, Hobro: Grøn Bioenergi kl. 10.00-17.00 Danmarks Cykelmuseum: Åbent kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Pompeji” kl. 19.00 ”Torvet” Gedsted: Generalforsamling, Gedsted Musik- og Teaterforening Kun arrangementer indrykket i Vesthimmerlands Avis vil blive optaget i kalenderen


Side 14

7. maj 2014

Bekendtgørelser

Afholdelse af faldskærmsstævne

Simested sognehus Østhallen og menighedsrådet købte for nogen tid siden en hjertestarter, som hænger ved kroen.

6. - 9. juni 2014

Tirsdag 13. maj kl. 19.00

Nordjysk Faldskærmsklub afholder Danmarks mesterskaber i Canopy piloting i samarbejde med Dansk faldskærms union, på Vesthimmerlands yveplads. Disciplinerne foregår i jord højde og er derfor meget publikumsvenlig. Alle er velkomne til at komme og se på.

bliver den demonstreret i sognehuset. Kom og lær, hvordan den bruges. Forfriskninger undervejs.

Østhallen og menighedsrådet.

AALESTRUP RIDEKLUB

Ranum Statsseminarium

Hej piger og drenge!

- et lokalt stykke Danmarkshistorie

Er du mellem 6 og 12 år, og har lyst til, at være sammen med andre og lære om hestens røgt og pleje, læs da på vores hjemmeside www.aalestruprideklub.dk under støtteforeningen.

Mandag 12. maj kl. 19.30 På Vesthimmerlands Museum, Søndergade 44, Aars. Tidligere Rektor Hans Støttrup Jensen fortæller om seminariets historie fra før ankomsten til Ranum i 1848 og til i dag.

Vel mødt!

Entré: Pris incl. kaffe/te 40 kr. for medlemmer af Vesthimmerlands Museumsforening. 60 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på tlf. 98 62 35 77 eller på mail: an@vmus.dk senest den 9. maj kl. 12.00. Se mere om arrangementet på www.vmus.dk

Borgergade 17, 9620 Aalestrup • Tlf. 98 64 12 55 · Fax 98 64 16 93 www.vesthimmerlandsavis.dk annonce@vesthimmerlandsavis.dk / redaktionen@vesthimmerlandsavis.dk Udgiver: Himmerlands Tryk A/S, Aalestrup Ansvarshavende redaktør: Thorkil Christensen Kontor

Hanne Grabow Salgskonsulent

Redaktør

Produktion

Thorkil Christensen

Guds­tjenester

Bodil Ankjær Johansen Tlf. 98 64 50 10

Peter Pedersen Grafiker

afholder generalforsamling onsdag d. 14. maj kl. 19.00 i Medborgerhuset Torvet Dagsorden ifølge vedtægterne Bestyrelsen

Ændringer i afhentning af dagrenovation i Vesthimmerlands Kommune omkring bededag På grund af bededag sker der forskydninger i vores afhentning af dagrenovation i forhold til ”normale” uger. I stedet for afhentning i byområder fredag d. 16. maj (bededag) afhentes torsdag 15. maj.

Søndag den 11. maj Aalestrup 10.00 Hvam 10.00 Gedsted ingen Fjelsø 09.00 Simested ingen Testrup 09.30 Østerbølle 11.00 Vesterbølle ingen Skals 10.00, kaffe Hvornum ingen Snæbum ingen Hvilsom 10.15 Gislum ingen Vognsild 10.00, konf. (Vestermark Skolen) Haubro ingen Rørbæk ingen

Kristine Andie Grafiker

Annonce-ekspedition: Man.-tors. kl. 8.00-16.00 · Fre. kl. 8.00-15.00 Indlevering af annoncer: Forretnings- og korrekturannoncer senest torsdag kl. 10.00 Rubrikannoncer senest fredag kl. 12.00 Loppeannoncer senest fredag kl. 9.00 Sats og montage: Himmerlands Tryk A/S Tryk: Offsettrykkeriet Midtjylland A/S

Grynderup 9.30, konfirmation Stenild 11.00, konfirmation Tostrup 10.30 Roum 09.00 Kgs. Tisted ingen Binderup 19.30 Durup ingen Ullits 09.00, kaffe Alstrup 10.30 Farsø 10.00, konfirmation Aars 10.00

Der vil blive rundvisning med guide samt kaffe med kringle og lagkage. Pris kr. 100,- pr. person.

Afgang fra Torvet kl. 19.00 ved samkørsel i egne biler.

Blandede Blå Kors Genbrug

Lørdag den 10. maj Gislum 10.00, konf. (Vestermark Skolen) Aars 09.00, 10.30 og 12.00, konfirmation

Medlem af Provinsens Distriktsblade / Danske Lokalaviser

Vestergade 25 · 9620 Aalestrup Tlf. 29 48 86 63 www.blaakorsgenbrug.dk ----Vi modtager med tak brugbart tøj, ting, sager og møbler ----Åben daglig kl. 10.00-17.00 Lørdag kl. 10.00-12.00

EntrEprEnør- og dræningsmEstEr

Her udkommer Vesthimmerlands Avis hver uge: Hyllebjerg

Ib NIelseN, Farsø Tlf. 98 63 23 50 - Biltlf. 20 47 23 50

Sønderup Haverslev

Farsø

Vognsild

Mejlby

Aut. kloakmester Per Nielsen, 30 60 66 81

Nysum

Østrup

Ullits

Stenstrup

Vesterbølle

Hvalpsund

St. Binderup Gislum

Gedsted

Aalestrup Simested

Nørager

Spuling, af dræn og kloakker samt alle former for entreprenørarbejde udføres

Køb/salg

Klotrup Fjelsø

Hvilsom

Hvam

Hobro

Snæbum

Ulbjerg

Stort loppemarked i Aalestrup

Møldrup Sundstrup Skals

Klejtrup

Bjerregrav

lørdag den 10. og søndag den 11. maj kl. 10.00 - 16.00

Hersom

Foulum Viborg Lånum Daugbjerg

Finderup

info@renovest.dk www.renovest.dk

arrangerer en udflugt til Dansk Nutidsmuseum, Støberivej 8 i Aars, onsdag den 21. maj.

Redaktionen påtager sig intet ansvar for manuskripter og fotos, der uopfordret indsendes til Vesthimmerlands Avis, ligesom avisen heller ikke påtager sig ansvar som følge af fejl i annoncer eller tekst.

Aars

Tlf. 98 68 32 00 Fax 98 68 36 54

Gedsted Lokalhistoriske Forening

Oplag: Vesthimmerlands Avis - 11.525 Distribution: Nordjyske Distribution

Trend

Stengårdsvej 33 Oudrup 9670 Løgstør

Tilmelding senest 17. maj på telefon til: Willy på nr.: 9864 5294 eller Alfred på nr.: 9864 5363.

Gedsted Bogtrykkeri

Annemette Hove Kristiansen Kontorassistent

Gedsted Musik- og Teaterforening

Vinkel

Lee

Vester Velling Terp Hjorthede

Lille Torup

Øster Velling

Spisekartofler sælges

Advokatfirmaet

Jan Poulsen

Aagade 8 . 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 18 11 • Fax 98 64 24 58

Bintje - Ditta - Sava

Vi er flyttet fra den sorte hal til Testrupvej 12.

10 kg. 30,- 25 kg. 70,-

Kom og gør et godt køb. Der vil være mulighed for at købe pølser og brød og kaffe og kage.

Kirkevangen 53, Østerbølle Tlf. 98 64 15 30

Boligadvokat

Møderet for højesteret

Kontortid: Mandag - fredag kl. 8.30-16.00

Jørgen Skov - advokatkontoret der hjælper dig...

E-mail: jpo@advokatjanpoulsen.dk www.advokatjanpoulsen.dk


7. maj 2014

Side 15

VÆGT

4,5 - 5 kG. AALESTRUP

FRANkFURTER

hEL SVINEkAM

Dybfrost

79

95

cOcA cOLA SODAVAND

Med svær - uden ben

149

95

kASSE MED

2 kG.

SLAGTERENS hjEMMELAVEDE PIzzA

Flere varianter

kALVE cUVETTE 500-600 g.

Vælg mellem flere slags

1 flaske

Pr. stk.

10,-

Pr. stk.

50,-

BAcARDI BREEzER

49

95

FøDSELSDAGSkRINGLE

Uanset førpris

FREDAG kL. 10.00 - 18.00

STjERNEkASTER

Flere varianter

SPAR

21,-

1 flaske

Pr. stk.

8

14,-

95

Pr. stk.

25,-

P. LARSEN kAFFE

husk hver fredag:

SLAGTERENS MENU TO-GO

12” BøRNEcykLER

Danmarks billigste?

Rød. vac.

hurtig lækker mad til 2 personer

I DENNE UGE: OkSEMEDALjONER M/ BAcON himmerlandskød, broccolisalat og cremet hvidløgskartoffel

Pr. pose

100,-

500 g.

29

Super Brugsen Aalestrup Vestergade 32, Aalestrup

FRIT VALG

399,-

95

ÅBNINGSTIDER: ALLE DAGE kL. 8 - 20

TILBUDENE GÆLDER T.O.M. LøRDAG - FORBEhOLDT FOR TRykFEjL OG UDSOLGTE VARER

Prisen i næste uge er 699,00 - 12 stk.


Side 16

7. maj 2014

Sport

Det store felt med omkring 200 ryttere fyldte op i gadebilledet i Aalestrup, lørdag eftermiddag.

Brunch og cykelløb i Aalestrup Af Hanne Grabow AALESTRUP: Ingen der befandt sig i Aalestrup i lørdags, var i tvivl om, hvor der skete noget den formiddag.   Såvel på Store Torv som på Vestergade ved Galleri Aalestrup, var der festligt pyntet op med blomster, flag og rød løber, som optakt til at der skete noget virkeligt festligt i galleriet.   Igennem nogle uger har bestyrelsen og mange frivillige hjælpere haft travlt med at male og gøre galleriet klar til den nye forårsudstilling. Og det er da også et virkeligt flot og lyst lokale, der nu danner ramme om en stor ny

udstilling med mange nye kunstnere.   Indehaver og multikunst-

neren Poul Spanggaard havde lovet gæsterne en lækker brunch, når dørene

Poul Spanggaard nød det gode vejr udenfor galleriet, hvor der blev sørget for brunch med alt, hvad der hører sig til, til de mange gæster der kom forbi.

blev åbnet til fernisering, lørdag formiddag og mange var mødt op for at deltage i festlighederne.   Samtidig med, at gæsteren nød maden, kunne Søren Bruun fortælle om, de tiltag der er på programmet for byfornyelsen i midtbyen.   Mange af kunstnerne der er tilknyttet galleriet og også mange nye udstillere var mødt op, for at fortælle om de udstillede kunstværker.   Som et ekstra festligt indslag, var der også to gange et stort antal cykelryttere, der passerede Aalestrup midtby som et led i det store cykelløb ” Himmerland Rundt”.

Klejtrup Boldklub Stor weekend for gik helt målamok Møldrup/Tostrup FODBOLD: Klejtrup Boldklubs seniorafdeling er kommet rigtig godt fra start i forårets fodboldturneringer. I denne weekend var det herrenes andethold i serie 5, som løb med overskriften. Holdet vandt med hele 11-2 over Tjele Vest Sport og ligger nu nummer et i puljen. Spillerne bag de mange mål i sejren over Tjele Vest Sport var Jim Nielsen med fire scoringer, Andreas Frank med to, Simon Andersen med to, Henrik Lange med et, Morten Hollefeur et og Daniel Emdal et. Også klubbens hold i serie 4 hentede tre point i weekenden, hvor det blev til en sejr på 1-0 over Sønderup/Suldrup. Målet blev sat ind af Mikkel Beck, som sikkert scorede på et straffespark. Sejren sikrede holdet en andenplads i tabellen. Klejtrup Boldklubs damer sad over i serie 2 i weeken-

Jim Nielsen scorede ikke færre end fire mål, da Klejtrup Boldklubs serie 5-mandskab i weekenden besejrede Tjele Vest Sport med 11-2.

den, men også på kvindesiden er klubben godt kørende, da damerne ligger på en andenplads i deres pulje.

FODBOLD: Møldrup/ Tostrup IF gæstede lørdag Borup IF i serie 3. Udeholdet var uden den spillende træner Razak Pimpong, som var ude med en skade. Kampen blev spillet i et højt tempo, hvor spillet var ret jævnt fordelt gennem første halvleg. Efter 20 minutter brød anfører Martin Velling igennem ude på fløjen, og han slog et indlæg til bageste stolpe, hvor Mathias Jensen dukkede op og prikkede bolden i nettet til en Møldrup/Tostrup-føring. Fem minutter før pausefløjtet begik gæsternes Nikolai Jensen et lidt dumt straffespark, og det blev straffet prompte, da værterne eksekverede sikkert fra 11 meter-pletten. I starten af anden halvleg blev det for alvor op af bakke for gæsterne, da Mads Christensen så rødt, og da

holdets anfører, Martin Velling, kort efter blev sendt til afkøling i 10 minutter, kom Møldrup/Tostrup under voldsom beskydning. Ikke mindst takket være storspil af Mikael Rask i Møldrup-buret lykkedes det dog udeholdet at ride stormen af i de ti minutter, holdet var to mand i undertal, og da Borup senere blev ramt af et gult kort, kom Møldrup/Tostrup tilbage i kampen. Dybt inde i overtiden lykkedes det endda for gæsterne at stjæle alle tre point, da Stefan Balogh rundede to modstandere, inden han sparkede bolden i nettet til en sejr til Møldrup/Tostrup på 2-1. Alt i alt var det en stor fodboldweekend for Møldrup/Tostrup, da klubbens hold i serie 6 fredag vandt 4-1 over Doense/Vebbestrup, mens serie 5-holdet lørdag vandt 4-0 over Ulbjerg IF.

Glaskunstneren Thomas Jepsen, Thorup Strand, har en flot udstilling med unik glaskunst i Galleri Aalestrup.

Sundhed/velvære Hvalpsund kranio-sakral Fysioterapi v/Fysioterapeut Kaare Bay Solitudevej 10, Hvalpsund - Tlf. 2820 3644 www.kranio-fys.dk Bestil en prøvebehandling - 150 kr. KRA NIO-SAK RA L TE RAPI V/ GITTE BISGAARD Vesterled 24 B 9620 Aalestrup Jyllandsgade 1B 7800 Skive Tlf: 51 74 07 72 www.gittebisgaard.dk

KLIP FOR HELE FAMILIEN Mandag Tirsdag til torsdag Fredag Lørdag

LUKKET 9-17 9-18 8-12

v/Heidi Bygvraa Vestergade 11, Aalestrup

98 64 27 64 Heidi

Regitze

Pernille

Frisørsalon Salon

Louise Rostved NieLseN Hovedgaden 55, Skals • Tlf. 86 69 69 89

Klip foriehnele famil

Åbningstider: Man. kl. 12.00 - 19.00 / Tirs., tors. og fre. kl. 8.30 - 16.00 / Ons. og lør. lukket


7. maj 2014

Side 17

Forlystelser

Bolig

200 millioner kroner klar til uddeling til Landsbyfornyelse

Filmen ”Pompeji” vises i Bio Aalestrup fra lørdag, 10. maj.

Gladiatorfilm i Bio Aalestrup FORLYSTELSER: Handlingen i filmen ”Pompeji” foregår i år 79 e.Kr. og fortæller den episke historie om Milo (Kit Harington) som er slave men samtidig en uovervindelig gladiator, der befinder sig i et kapløb mod tiden for at redde sin sande kærlighed, Cassia (Emily Browning), den smukke datter af en velhavende købmand, som er blevet ufrivilligt trolovet til en korrupt romersk senator.  Men byen ligger for foden af vulkanen Vesuv, og den går uden varsel i udbrud. Lava, sten og aske begynder at regne ned over byen, og bygninger smuldrer, mens jorden skælver. Milo må kæmpe sig gennem de panikfyldte gader for at redde sin elskede Cassia og få dem væk, inden byen og dens indbyggere bliver begravet levende.   Da Vesuv bryder ud i en strøm af brændende lava, skal Milo kæmpe sig vej ud af arenaen for at redde sin elskede alt imens det engang så storslåede Pompeji smuldrer omkring ham.   ”Pompeji” genskaber den legendariske naturkatastrofe, som begravede byerne Pompeji og Herculaneum og omkring 16.000 mennesker i år 79. Begivenheden er en oplagt ramme for en katastrofefilm, og det er da også

en garvet action-instruktør, der har fået opgaven.   Paul W. S. Anderson har nemlig tidligere skrevet og produceret alle Resident Evil-filmene samt instrueret tre af dem. Hvis du føler, du kender Kit Harrington, der spiller hovedpersonen Milo, er det formentlig som Jon Snow i hit-serien ”Game of Thrones”, hvor den unge skuespiller har opbygget erfaring med sværdkamp.

BIO Aalestrup Aagade 1 • Aalestrup Tlf. 9864 1092 www.bio-aalestrup.dk

Pompeji

BOLIG: Nu kan de 70 mest trængende kommuner søge de næste 200 millioner kroner til nedrivning og istandsættelse af faldefærdige huse i små byer og det åbne land.   70 kommuner kan nu søge de næste 200 millioner i Pulje til Landsbyfornyelse. De første 200 millioner kan bruges fra i år, den næste omgang kan bruges fra 2015. Sammen med kommunernes eget bidrag på 40 procent vil det gøre en væsentlig forskel i udsatte landsbyer, der kæmper med tomme eller dårlige bygninger, nedslidt bymiljø og generelt forfald. Pengene er helt nødvendige, når kommunerne skal tage hånd om udviklingen, hvor folk flytter fra land til by. - Det er vigtigt for landdistrikternes fremtid, at vi alle tør se problemerne i øjnene, men vi skal også handle. Med Pulje til Landsbyfornyelse giver vi kommunerne en markant økonomisk håndsrækning til at fortsætte arbejdet med

at sikre, at landdistrikterne klarer udviklingen og også i fremtiden er et attraktivt sted at bo. Kommunerne skal tage nogle svære beslutninger de kommende år, og her er midlerne fra Pulje til Landsbyfornyelse en mulighed for at både at rydde op, men også for at udvikle landsbyer, siger minister for by, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen.   Puljemidlerne kan bruges til at støtte istandsættelse, nedrivning og fjernelse af skrot og affald eller til at opkøbe ejendomme til nedrivning eller istandsættelse, hvis der er brug for det. Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har opgjort, at der er 70 kommuner, der har byer med færre end 3.000 indbyggere eller åbent land, som kan få andel i de i alt 400 mio. kr. Det er stort set alle kommuner uden for hovedstadsområdet, og midlerne uddeles efter en objektiv fordelingsnøgle, som afspejler de enkelte kommuners procentvise andel af det

Ulbjerg:

Ågade 4 a., 8832 Skals Stor lejlighed 142 m2 med alt i hvidvarer, egen terrasse og have, samt garage, opvarmning ca. kr. 12-13.000 årlig. Leje kr. 5.400,- + forbrug. (Depositum 3 mdr. husleje) Ledig fra. 1/7 - 14

Henvendelse: Niels Chr. Jensen mobil 40165039

Tømrer- & snedkerarbejde

VINDUER · DØRE · SKABE · GLAS · LÅSE · STALDDØRE Hannerupvej 56 9620 Aalestrup

30 59 34 41

Lør. 10/5 - ons. 14/5

kl. 19.00

The Other Woman Tors. 15/5 - ons. 21/5

RING OG FÅ ET TILBUD!

& BKJ TømrerSnedkerfirma

kl. 19.00

SENIOR BIO

En du elsker

Tirsdag 20/5 kl. 13.00

Billetbestilling på bio-aalestrup.dk

Vindere af konkurrencen Billetter til Nibe Festival: 1 stk. Partoubillet 4 dage

Kirsten Bach

AARS BOLIGFORENING KIRKEGADE 2 - 9600 AARS TLF. 98 62 24 13 Bliv medlem... www.aarsbo.dk

totale behov for nedrivning og istandsættelse af dårlige huse. Nogle af de meste trængende kommuner som Guldborgsund og Lolland kan tilsammen søge 17,6 millioner i statslige midler, men også en mindre ramme som 4,7 million til Faaborg- Midtfyn eller 2,3 mio. kr. til Samsø kan gøre en forskel.

Lejlighed udlejes Vestergade 10, Aalestrup. 250 m2 + stor terrasse. Husleje kr. 6.000,+ forbrug.

Claus tlf. 20 67 70 26

tlf. 70 25 50 25

www.til-leje.nu Møldrup

Hyggelig 1 værelses lejlighed med hems. 2.700 kr. + forbrug.

Tlf. 4343 9999 #1

Aalestrup

2 vær. lejlighed udlejes. Leje pr. md. 2.950,+ forbrug. Indskud 5.900,-

Østerbølle 4 vær. lejlighed udlejes. Tlf. 40 89 22 55

I Aalestrup eller nærmeste nærmeste omegn. Ca. 90 m2 med lille have. Husleje 3.500 - 4.000 + forbrug.

Henv. 51 15 71 75

www.aarsmaegleren.dk

Leje pr. md. 3.600,+ forbrug. Indskud 10.800,-

Pensionistpar søger hus, i et plan, til leje.

Ønskes fjernvarme eller pillefyr.

Boliger til leje - se:

Lejlighed 70 m2 lejlighed i Ulbjerg. Leje pr. md 3.450,incl. varme + el. Dep. 3 mdr. Ledig pr. 1/7-14

Tlf. 61 65 02 48

ÅBENT HUS på Engdiget 4 i Aalestrup Lørdag den 10. maj 2014 fra kl. 13.00 til kl. 15.00 og Søndag den 11. maj 2014 fra kl. 13.00 til kl. 15.00. Andelsboligen, der er beliggende i et roligt kvarter, skal sælges nu. Køber får en bolig på 96 m2. Den månedlige boligafgift er på 1.700 kr. + forbrugsafgifter til el, vand og varme på 1.000 kr. Andelsboligforeningen er sund og veldrevet. Pris for andelsbeviset 275.000 kr. Kontakt: Carsten Riishuus 40 33 67 32 eller Torben Riishuus 20 48 44 85

Motor

Kontortid: Mandag-onsdag 9.00-16.00 Torsdag 10.00-17.00 Fredag 9.00-12.00

Kastanievej 21, Aalestrup

✔ Vikarservice

1 stk. Endagsbillet

Landbrug Erhverv Transport

Erling Bech

Ågade 17, Ulbjerg

✔ Haveservice

Det rigtige svar: 30. gang

Vesthimmerlands Avis ønsker tillykke 2. - 5. juli 2014

Billetterne kan afhentes på Vesthimmerlands Avis, Borgergade 17, Aalestrup

Hjemmehjælp - valget er frit - valget er dit

Haveplan Omlægning Vedligehold

✔ Hjemmeservice

Har du brug for hjælp...

Frit valg Privat Erhverv

www.himmerlandsvikarservice.dk Landbocentret Aars . Tlf. 99 98 97 40

Lille Lille service service kun kun

995. 995.--

Stor Stor service service kun kun

1995. 1995.--

F.eks. Aygo, 107 m.fl. F.eks. Aygo, 107 m.fl. Aygo, VW Upc1, m.fl. Aygo, VW Upc1, m.fl. F.eks. Aygo, c1, 107 m.fl. F.eks. Aygo, c1, 107 m.fl. Tidsbestilling på 986410 88 Tidsbestilling på 986410 88 Siden 1949 Siden 1949 aalestrup@boll-biler.dk - 98641088 aalestrup@boll-biler.dk Aalestrup Motor Co. ApS- 98641088 - Testrupvej 6 Aalestrup Motor Co. ApS - Testrupvej 6


Side 18

7. maj 2014

Stillinger Medarbejder søges

Vi søger en faglærer

Studiestart den 18. august

Dit næste job! Butik, salg, advokat- eller lægesekretær, kontor, økonomi, indkøb, dekoration, markedsføring... - vi gør dig klar til drømmejobbet! Er du voksen og har du gennemført folkeskolens afgangsprøve eller tilsvarende, kan du tage en merkantil (HG) uddannelse på kun 38 uger. Hvis du har en STX, HF eller HTX, kan vi klæde dig på til drømmejobbet på kun 16 uger. International Drømmer du om en international karriere, eller om at få internationale erfaringer, kan du tage på et udvekslingsophold inden for ovennævnte forløb på vores samarbejdsskole i Skotland. Kontakt vejleder Anders Hjortshøj ach@erhvervsskolerne.dk - tlf. 61554046

erhvervsskolerne.dk

Tlf. 9698 1000

Vi søger snarest en ny fag- og grundfagslærer på fuld tid til indgangen bygge og anlæg, hvor vi underviser unge mennesker, som bl.a. gerne vil være tømrer. Den nye faglærer vil desuden komme til at undervise på andre indgange i matematik og naturfag. For stillingen gælder, at du skal indgå i et mindre lærerteam, der løser mange forskellige opgaver, som stiller krav om: • lyst til og engagement i at undervise unge mennesker • udfordring af elevernes faglige og personlige udvikling • undervisning på mange niveauer • tæt samarbejde med forældre og virksomheder • bred faglighed såvel praktisk som teoretisk • udvikling af nye undervisningsmetoder • fleksibelt samarbejde i lærerteamet

Din profi l: Du har en faglig uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker og har gymnasiale fag eller ønsker at tage dem. Det er en fordel, hvis du har en videregående teknisk uddannelse. Du er fleksibel og har gode samarbejdsevner. Du har gode formuleringsevner, såvel mundtligt som skriftligt. Du er i stand til at bevare overblikket i pressede situationer. Du har lyst og evner til at omgås nutidens unge mennesker og være med til at give dem såvel en personlig som en faglig ballast. Du kan ikke lade være med at følge med i det nyeste i din branche.

Østre Boulevard 10 9600 Aars

Tlf. 9698 1000 Fax 9698 1080

Jordarbejde Fliser & Belægning Tlf. 22 38 25 63

HMN Entreprenøren A/S søger: erfarne rørlæggere og maskinførere

Rørlæggere med bevis og maskinførere med erfaring søges til større entrepriseopgaver i Nordjylland. Ansøgere skal kunne forevise gyldigt kørekort. Henvendelse kan ske til: Karsten Pedersen på 5117 9800 eller Henrik Christensen 4040 1687.

Er du interesseret? Læs mere om jobbet på: www.erhvervsskolerne.dk/ledigestillinger. Ansøgningsfrist den 19. maj 2014 kl. 8.00. Østre Boulevard 10 9600 Aars

Kompetencer til en fremtid med succes gennem engagerede medarbejdere og en pædagogik, der fokuserer på at give den enkelte de rigtige udfordringer på de rigtige tidspunkter.

For stillingen gælder, at du skal indgå i et mindre lærerteam, der løser mange forskellige opgaver, som stiller krav om: • lyst til og engagement i at undervise unge mennesker • udfordring af elevernes faglige og personlige udvikling • undervisning på mange niveauer • høj faglighed såvel praktisk som teoretisk • udvikling af nye undervisningsmetoder/materialer • fleksibelt samarbejde i lærerteamet • undevisning på efteruddannelse for entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikere.

KP-Nedbrydning er et lille firma som arbejder med både nedbrydning og belægningsarbejde over hele Jylland.

Kompetencer til en fremtid med succes gennem engagerede medarbejdere og en pædagogik, der fokuserer på at give den enkelte de rigtige udfordringer på de rigtige tidspunkter.

Faglærer til entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen Da en af vores medarbejdere går på pension, søger vi en faglærer på fuld tid til hovedforløbet for landbrugsmaskinmekanikere med start senest 1. august 2014.

Vi søger en alsidig, fleksibel og selvstændig medarbejder til mange forskellige typer nedbrydning. Må gerne have erfaring med belægning. Skal have kørekort B. Evt. firmabil. Varigt arbejde.

Løn og ansættelsesforhold: Ansættelsen sker på tjenestemandslignende vilkår i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 og i overensstemmelse med ansættelsesvilkårene fastlagt i Finansministeriets cirkulære af 3. december 2008 om aftale om arbejdstid for lærere ved erhvervsskolerne. Ansættelsen sker på prøve i 2 år, og ansøgere uden gymnasiale fag og PD skal tage 2 A-niveau fag samt påbegynde en pædagogisk uddannelse (pædagogisk diplomuddannelse (PD)) inden for prøvetiden. Aflønning og pensionsindbetaling fastlægges i henhold til cirkulære om aftale om løn for lærere ansat på tjenestemandslignende vilkår ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse af 11. august 2008. Stillingen er i pensionsmæssig henseende henført til CO10 pension i PFA. Lønnen eksl. pension (incl. undervisningstillæg) udgør årligt fra kr. 291.384,00 til kr. 351.117,00 afhængig af anciennitet. Hertil kommer muligheden for at aftale tillæg. Ansøgningen: Din skriftlige ansøgning, mærket ”Landbrugsmaskinmekaniker”, sendes, vedlagt relevante bilag, til aars@erhvervsskolerne. dk senest den 14. maj 2014 kl. 8.00. Samtaler forventes afholdt fredag den 23. maj 2014. Yderligere oplysninger: Kontakt uddannelseschef Helle Vestergaard Nielsen på 9698 1000 eller 6155 4030.

aars@erhvervsskolerne.dk erhvervsskolerne.dk

Tlf. 9698 1000 Fax 9698 1080

aars@erhvervsskolerne.dk erhvervsskolerne.dk

Et spadestik dybere

Himmerlandsvej 16 B, 9670 Løgstør Tlf. 9666 8800

Nattevagter Kompetencer til en fremtid med succes gennem engagerede medarbejdere og en pædagogik, der fokuserer på at give den enkelte de rigtige udfordringer på de rigtige tidspunkter. Til skolens skolehjem og kollegium søges ansvarsfulde nattevagter. Stillingerne ønskes besat pr. 1. august 2014.

• • •

Skolehjemmet huser mere end 200 elever, hvor størstedelen er studerende på Entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen. Eleverne bor på dobbelt- eller enkeltværelser. Der er personale døgnet rundt, og eleverne får fuld forplejning morgen, middag og aften.

Din profil: Du har lyst og evne til at omgås unge mennesker og være en del af det team, der er elevernes kontaktperson, mens de bor på skolen.

Skolens administration varetager de administrative opgaver omkring skolehjemmet, og elevernes har deres daglige kontaktperson i skolens reception. Der er tilrettelagt elevaktiviteter mandagtorsdag kl. 15.00-20.00, som skolens aktivitetsmedarbejdere tilrettelægger i samarbejde med eleverne. Vagtteamet består af et antal vagter, og de vagter, der skal dækkes, fordeler sig således: Arbejdstid: Mandag-torsdag (sovevagt Søndag (sovevagt)

kl. 21.00-07.45 kl. 24.00-07.00) kl. 18.00-07.45 kl. 24.00-07.00)

Tilkaldevagt weekend, hjemmefra: Fredag kl. 14.00 - søndag kl. 18.00 Arbejdsområdet omfatter bl.a.: • Ansvarlig for ro og orden. • Tilsynsrunde på skolehjem og kollegium hver aften. Østre Boulevard 10 9600 Aars

Tlf. 9698 1000 Fax 9698 1080

Aflåsning af døre. Kontaktperson for elever. Tilsyn ved elevsygdom.

Der lægges vægt på følgende personlige egenskaber: • Har erfaring med arbejde med unge mennesker. • Kan arbejde selvstændigt og omgås fortrolige oplysninger. • Kan bevare overblikket i pressede situationer, og handle herpå. • Troværdig, ordholdende og kan skabe respekt i forhold til din funktion. Løn- og ansættelsesvilkår: Ansættelsen og aflønning sker på vilkår som fastsat i gældende fællesoverenskomst og organisationsaftale med OAO-S og Finansministeriet for vagtfunktionærer i staten m.v. Ansættelsen sker på del- eller fuldtid. Ansøgningsfrist: Skriftlig ansøgning mærket ”Nattevagt” til aars@erhvervsskolerne.dk senest den 5. juni 2014. Oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse og kopi af eksamensbeviser og udtalelser bedes vedlagt. Yderligere oplysninger: Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til administrationschef Knud Erik Segerström på tlf. 9698 1000 eller på kes@erhvervsskolerne.dk. aars@erhvervsskolerne.dk erhvervsskolerne.dk


7. maj 2014

Side 19

Stillinger/Uddannelse

Seminar om bioenergi skal give lokal besparelse Vesthimmerland og Mariagerfjord arbejder sammen UDDANNELSE: I Vesthimmerlands og Mariagerfjord kommuner bliver der hvert år brugt cirka én milliard kroner på køb af energi, mens de lokale biomasser kun udnyttes i begrænset omfang. Det skal ændres, og derfor er de to kommuner gået sammen med en række partnere om projektet ”Nordjyske Bioenergimodeller”, hvor dette seminar er af initiativerne. - Seminaret åbnes af de respektive borgmestre Knud Kristensen og Mogens Jespersen, og derudover vil der være en lang række andre spændende indlæg, der skal belyse og give viden om emnet, fortæller Inger Taylor fra Mariagerfjord Kommune, og fortsætter: - Blandt andet får vi besøg

Borgmester Knud Kristensen åbner seminariet om bioenergi.

af Remco Groenenberg fra Akzo Nobel A/S, der som verdensomspændende koncern har gode erfaringer med at omlægge til grøn energi. Samtidig vil der være for-

skellige cases, og Videncenter for Landbrug vil komme med deres bud på både udfordringer og løsninger, ligesom der være noget om de økonomiske aspekter i at investere i bioenergi. Der vil i høj grad være en lokal vinkel, som Aalborg Universitet og Planenergi vil løfte sløret for. - Vi regner med, at der bliver fuldt hus på Gasmuseet, og ser frem til en meget indholdsrig dag om et spændende projekt, der gerne skulle inspirere til brug af flere lokale og grønne energiressourcer i både Vesthimmerlands og Mariagerfjord Kommuner, siger Inger Taylor. Seminaret afvikles onsdag, 14. maj, og alle interesserede er velkomne, men det kræver forhåndstilmelding.

Gymnasier til tops i undersøgelse UDDANNELSE: En undersøgelse af de almene gymnasier og erhvervsgymnasier i Nordjylland viser, at Handelsgymnasiet Aars og Teknisk Gymnasium Aars på Erhvervsskolerne Aars for femte år i træk ligger helt i top, når det handler om at få elever hurtigt i gang med en videregående uddannelse efter studentereksamen.   I 2013 tog hele 42% af studenterne fra hhx og htx på Erhvervsskolerne Aars hul på en videregående uddannelse direkte efter deres studentereksamen. Dette tal, det såkaldte direkte optag, er fem procent bedre end det næstbedste erhvervsgymnasie i Nordjylland, og at man de seneste år konstant har

formået at forbedre sig på dette område på Erhvervsskolerne Aars vækker glæde hos uddannelseschef Gert Husum. - Noget af det, vi lægger stor vægt på, er at vores elever her på det tekniske gymnasium og handelsgymnasiet

Havemand søges til græsklipning, vedligehold af bede, evt. lidt trærydning med videre, i nærheden af Gedsted. Løn og tid efter aftale.

Tlf. 22913150

AARS Studiestart august:

Tilmeld dig nu! RING 99 300 760 OBU FVU AVU HF

GSK

VUC&hf Nordjylland

AARS

Jyllandsgade 50 B, 9600 Aars Tlf. 99 300 760 www.vucnordjylland.dk

FLEX VUC FAGOG PAKKER FJERN ERHVERV

kommer i gang med en videregående uddannelse - og gerne så hurtigt som muligt, så jeg er både glad og stolt over, at den indsats, vi har ydet for at få gjort eleverne parate til videregående studier, har båret frugt, siger Gert Husum.

FARSØ

søger ELEVER

2 til reservedelslager og 1 til værkstedet RESERVEDELSEKSPEDIENTELEVER I FARSØ & VIBORG Arbejdet omfatter alt indenfor moderne lagerfunktion, ordremodtagelse, ekspedition, varekøb m.m. Forudsætninger gennemført HG2 eller HHX. Du skal være udadvendt, pligtopfyldende, fuld af energi og godt humør, have gode samarbejdsevner og ordenssans. Gerne kørekort. Ansættelsestidspunkt 1. juli eller evt. senere – vi venter gerne på den rette! Vi tilbyder dig en 2-årig uddannelse i et godt arbejdsklima med dygtige og gode kollegaer. Skriftlig ansøgning eller mail jan@farmas.dk bilagt relevante oplysninger inden 15. maj 2014 mrk. ”Elev lager”.

LANDBRUGSMASKINMEKANIKERLÆRLING FARSØ Vil du være en del af Danmarks bedste serviceteam? Vi søger en værkstedslærling, med tiltrædelse pr. 1. juli 2014 eller efter aftale. Som en del af vort 5 personers hold af lærlinge forventer vi gode samarbejdsevner og en engageret indstilling. Du skal have bestået grundforløbet. Vi tilbyder en spændende læretid, hvor der i samarbejde med gode kollegaer er mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige fabrikater og produkter. Skriftlig ansøgning eller mail flemming@farmas.dk bilagt eksamensbeviser og relevante oplysninger skal være os i hænde senest den 15. maj 2014 mrk. ”Elev værksted”.

Fabriksvej 1 • 9640 Farsø Tlf. 98 63 17 66 • www.farmas.dk Farmas er et af Danmarks største landbrugsmaskincentre. Forhandling af New Holland Full Line samt Kverneland, Mi og Husqvarna. Vi er 77 medarbejdere fordelt på afdelingerne i Farsø, Viborg og Herning.

Chauffør søges Med stor og lille erhvervskørekort. Tiltrædelse snarest.

v/Søren Nielsen . Tlf. 98 63 11 82

DRIFTSASSISTENT Aalestrup Varme søger en driftsassistent, som skal medvirke til varetagelsen af følgende opgaver:

• Daglig drift og vedligehold af værkets biomasse kedler og tilhørende installationer • Håndtere brændsel med gummiged • Deltage i renovering og udbygning af fjernvarmenettet. • Service på forbrugerinstallationer • Daglig drift og vedligehold af byens vandværk • Deltage i renovering og udbygning af vandforsyningsnettet • Deltage i værkets vagtordning Vi tilbyder: En varieret dagligdag, på det eneste varmeværk i Danmark, der har bark som brændsel. Spændende udfordringer ved deltagelse i udviklingen af biomasse-anlæggene. Indflydelse på planlægning og løsning af opgaverne. Du vil indgå i et team med to andre driftsassistenter, en driftsleder og en administrativ medarbejder. Din profil: Du er udadvendt og har et godt humør Certifikat til autogen svejsninger er en fordel Erfaring inden for VVS. Især fjernvarmeinstallationer er en fordel. Kørekort BE. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til driftsleder Palle Pedersen tlf. 40 93 13 55 / 98 64 13 55. Ansøgningsfrist 22. maj 2014. Skriftlig ansøgning til Aalestrup Varme a.m.b.a., Elmegaardsvej 6, 9620 Aalestrup eller info@aalestrup-varme.dk

Aalestrup Varme a.m.b.a.


Side 20

mORS DaG 11. maj

Har du set vores store

JUBILÆUMSAVIS?

Begrebet ”Mors Dag” blev opfundet i USA Rigsdagsbetjent bag Mors Dag i Danmark i 1929 MORS DAG: Mors dag afholdes i Danmark den anden søndag i maj. Dagen blev opfundet i USA i 1872 af den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe (1819-1910). Oprindeligt var tanken at dagen også skulle være en dag for fred.

Anna Jarvis (1864-1948) fik udbredt kendskabet til dagen, i første omgang for at ære sin egen mor (Moderen Anna Marie Reeves Jarvis arbejdede bl.a. for at forbedre de sanitære forhold og mindske børnedødeligheden), men efterhånden også for generelt at ære alle

Gaver til MORS DAG

mødres arbejde. Hun fik indført at dagen skulle holdes den anden søndag i maj og skikken bredte sig hurtigt. Dagen er blevet holdt i hævd som en officiel helligdag i USA siden 1914.   Før Julia Ward Howe opfandt mors dag i USA fandtes der en gammel tradition i England med en lidt anden udgave af mors dag. Siden 1600-tallet har børn og unge hver fjerde søndag i fasten traditionelt fået fri fra tjenestestedet for at besøge deres mor. Dagen blev kaldt Mothering Sunday. I Nordengland og Skotland blev dagen kaldt Carling Sunday, da en speciel slags pandekager (carlings) normalt blev serveret. Andre traditionelle lækkerier blev serveret andre steder i landet på dagen f.eks. en plumkage med rosiner og frugt eller sød og krydret hvedegrød kogt på sødmælk.   Mothering Sunday var dog ved langsomt at dø ud, da dagen blev genoplivet med inspiration fra den nye amerikanske tradition. Dagens afholdes stadig den fjerde

Gaven til

g a D s r o M ligvis finder du natuhros os! - også -

Buketter – Chokolade – Brugskunst gavekurve - også med vin masser af muligheder Bestil Buketten i god tid

søndag den 11. maj åBent kl. 8.00 – 13.00 stort udvalg i buketter – planter – sommerblomster – krukker – brugskunst

Skyum POKALER

98 64 10 63 • skyum-pokaler.dk

Connie Hvid & Svend Ejlskov Borgergade 15 • 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 21 20 • www.biksen-aalestrup.dk

Jernbanegade 5 • 9620 Aalestrup Tlf. 35 14 98 64

ÅBNINGSTIDER: Man.-tors. 9.30-17.30 | Fre. 9.30-18.00 | Lør. 9.00-12.30

Vesthimmerlands Avis fejrer Blomsterhuset 96

20

Vestergade 14

A ale

8 s t r u p · T l f. 9 8 6 4

87

7

Mors Dag

Jernbanegade 5 • 9620 Aalestrup Tlf. 35 14 98 64

den 11. maj 2014

” Hvem fortjener en buket blomster på MORS - Dag... Er det din mor de fortjener årets MORS - DAGs buket? Vesthimmerlands Avis vil i samarbejde med Blomsterhuset og Tusindfryden være med til at fejre Mors Dag med en flot buket blomster til 2 personer.

eer! id e v a g e d o g d lper gerne me

Vi hjæ

For eksempel:

Zefina skindarmbånd med vedhæng, forsølvet, sort eller forgyldt 14 karat. Normal pris 440,-

Tilbud 245,Ogs + pigåertil

r Vi ha pÅ T ÅbeN

g

Tlf. nr.

Sidste frist for indlevering er fredag d. 9. maj kl. 12.00. For at sikre os, at modtagerne er hjemme den 11. maj vil forslagsstillerne blive kontaktet, når udvælgelsen har fundet sted.

Mors dag kom til Danmark i 1929 med rigsdagsbetjent Christian Svenningsen (1896 - 1979). Han havde kæmpet som soldat i USA’s hær under 1. verdenskrig og hørte da om den nye tradition fra soldaterkameraterne. Han bragte ideen til Danmark og krydrede traditionen med sin egen ide til arrangementer indenfor foreningen De Allieredes Danske Vaabenfæller til pengeindsamling til fordel for krigsenker og mødre, der havde mistet en søn. Senere gik pengene til Mødrehjælpen.   Ud over blomsterhandlernes udbud af mors dag-buketter og kort produceres der i Danmark også hos porcelænsfabrikken Bing og Grøndahl siden 1969 mors dagplatter beregnet til samlere.

Stort udvalg i sommertøj, undertøj og accessoires.

a Mors d

Indsendt af:

Mors dag i Danmark

Hans & Hendes

Modtagerne af buketterne samt din beskrivelse vil blive bragt i Vesthimmerlands Avis i uge 20.

Begrundelse:

søndag i fasten, men kaldes nu Mothers Day.   Anna Jarvis forsøgte at introducere den hvide nellike som symbol på mors dag. Nelliken skulle symbolisere mødrenes dyder: renhed, trofasthed, ærbarhed, barmhjertighed, kærlighed og skønhed. Ideen blev videreudviklet, så folk med levende mødre bar røde nelliker, mens folk, hvis mødre var døde bar hvide nelliker. Traditionen var ikke tiltænkt at være kommerciel, men da nelliken blev symbol på mors dag fik blomsterhandlende en fremtrædende rolle i traditionen omkring mors dag.

Køb gaven til Mors Dag hos

Send en kort beskrivelse til Vesthimmerlands Avis om vedkommende, som du mener har fortjent en særlig hilsen og som Vesthimmerlands Avis vil bringe ud søndag den 11 . maj.

Jeg mener Navn: Adresse: har fortjent at modtage en buket blomster

7. maj 2014

Herretøj · Dametøj

.00

- 12 0 0 . 8 .

kL

Jernbanegade 6 · 9620 Aalestrup Tlf.: 98 64 17 97

Åbningstider: Mandag lukket · Tirsdag - torsdag kl. 10.00 - 17.30 · Fredag kl. 10.00 - 18.00 · Lørdag kl. 9.30 - 12.30


7. maj 2014

mORS DaG 11. maj

Lækkerier på Mors Dag Mors dag: Mors dag er altid den 2. søndag i maj. Her får familiens mor gaver og ekstra meget omsorg. Mors Dag her i Danmark er en mærkedag, hvor du har mulighed for at forkæle din Mor. Blomsterhandlerne har om nogen taget denne dag til sig og der sælges Mors Dags buketter og andre blomster i stor stil.   Mors dag blev indført i Danmark i 1929, men dagen er aldrig blevet så stort et fænomen som i USA.  Det var en amerikansk frøken Miss Anna Jarvis i Philadelphia, som opfandt dagen til minde om sin mor, der døde den 9. maj 1906. Anne Jarvis ville gerne ære sin mor og hendes arbejde og hun fik dagen anerkendt i 1914 som helligdag og officiel flagdag i USA.   Mors dag behøver ikke nødvendigvis være med indkøbte gaver - lidt forkælelse af resten af familien er også en form for gave. Prøv at overraske med morgenmad på sengen eller arrangere en brunch, måske sammen med naboen(erne) og gør det til en årlig tradition. Mødrene vil elske at få en fridag!

Brunch

Side 21

Brunch er sen morgenmad, et dovent måltid, der ligger mellem klokken 10 og 14,

og som snildt kan vare en halv søndag.

kan forberedes ca. 2 timer før servering. Lad dem stå tildækkede i køleskabet og dryp dem først med sirup lige inden serveringen.   I stedet for hindbær kan du bruge anden frugt efter eget valg - i mindre stykker.

F orret:

H ovedret:

Rørt yoghurt med ahornsirup

Fyld

- 150 g friske hindbær - 25 g ristede mandelsplitter - 1 dl ahornsirup Kom yoghurt og kvark i en skål og vend det sammen. Fordel blandingen i 8 glas (a ca. 2 dl).  Fyld: Fordel hindbær og mandelsplitter ovenpå yoghurten. Server ahornsiruppen i en lille kande ved siden af.   Tips: Den rørte yoghurt med mandelsplitter og frugt

Pebergratineret svinekotelet serveret med grill tomat, karfoffelrøsti samt svampesauce. Lækre boller med frugt.

Boller med frugt 12 stk.

- 25 g smør - 2 dl mælk - 0,75 dl kærnemælk - 12 g gær - 1 tsk sukker - 0,75 tsk groft salt - 400 g hvedemel - 150 g tørret frugt , fx svesker, abrikoser og/eller rosiner - 2 spsk sukker   Pensling: sammenpisket æg Pynt: sukker

D essert:

Kold rabarbersuppe i harmoni med hvid chokolademousse.

Store ampler

2 retter 189,00 kr. 3 retter 229,00 kr.

igst Husk venlling på bordbestil433. 98641

På gensyn

Kilde. Karolines Køkken

1000 m2 fyldt med

v/ Therese & Hans Ettrup Jernbanegade 7 . 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 14 33

sommer blomster

Mange forskellige slags

Fra

tilbyder vi en lækker menu fredag den 9. - lørdag den 10. og søndag den 11. maj fra 17.30 tIl 20.30.

Pestobagt torsk serveret med sprød parmaskinke på citronsalat.

Yoghurt m/frugter og ahornsirup.

- 4 dl sødmælksyoghurt naturel - 400 g Arla Karolines Køkken® Kvark fromage blanc 1%

Mors Dag

I anlednIng af

75,-

Opstammede planter

Mange forskellige

Masser af tilplantede krukker

HUSK :

Mo rs Dag

søn d ag de n 11. m a j Å e r be n t k l. 8 - 12 t t o l F bukette Dag s r o M 0,Fra

10

Kom og tag planterne direkte fra bordene, hvor de er lavet.

Oksenhøj 2 98 54 62 72 Fristrup

Man - fredag kl. 9.00 - 17.00 Lør kl. 9.00 - 12.00 Søn - og helligdage kl. 10.00 - 12.00

Mod Skive Møldrup

10 km Mod Viborg

Fristrup

Mod Hobro 7 km

Fristrup Blomster

Åbningstider i maj:

500 m

Aalestrup

Her bor vi

Vi laver alt i blomster, fra vugge til grav.

Medbring venligst selv emballage


Side 22

7. maj 2014

KØR-SELV-LÆSERREJSER MED

mORS DaG 11. maj

Som læser af Vesthimmerlands Avis får du disse særlige læsertilbud. Oplys rejsekoden VA ved bestilling – så får du automatisk rabatprisen. I samarbejde med

MORS DAG

Husk at bestille MORS DAGS buketten i god tid - så er den klar Blomsterhuset når du kommer Vestergade 14 9 0A

a le s tr

48 u p · T l f. 9 8 6

87

7

Tlf. 98 64 88 77

En kærkommen gave til Mor finder du hos

Bygum Mosegaard Punge og Lige nu nye tasker modeller fra i lækkert lammeskind

black

299,00

white

Mors dags tilbud:

torsdag 8. maj og fredag 9. maj

Lørdag 10. maj og søndag 11. maj er butikken åben tiL kL. 13.00

÷20%

Bygum Mosegaard

an

ho

te l

oh

Eksklusiv alpeidyl

Erzherzo

g

J

Pris pr. person i dobbeltværelse

3.499,-

Pris uden rejsekode 3.799,-

• • • • • •

Kurafgift EUR 2,50 pr. person pr. døgn.

4 dage i Nordtyskland

7 overnatninger 7 x morgenbuffet 6 x kaffe med hjemmebag 7 x 4-retters valgmenu 1 x velkomstdrink Oplevelsespasset Schladming-Dachstein Sommercard

Pris pr. person i dobbeltværelse Pris pr. person i dobbeltværelse

Verdensarven i Lübeck

1.449,-

Hotel Hanseatischer Hof

Pris uden rejsekode 1.599,-

Pris uden rejsekode kr. 1.699,-

Børnerabat

1 barn 0-5 år gratis. 2 børn 6-14 år ½ pris.

Hotel Hanseatischer Hof ★★★★ Fra hotellet er der 900 meter til Lübecks to skæve vartegn Holstentor, der markerer indgangen til den smukt renoverede Altstadt, og når I vender hjem fra sightseeing, byder hotellet på både swimmingpool og wellnessafdeling i indbydende omgivelser. Lübeck er ikke uden grund den mest kendte hansestad.

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 1 x 3-retters candlelight dinner • 1 velkomstdrink • Fri parkering i p-garage • 20 % rabat på wellnessbehandlinger

2 overnatninge

Ankomst 1.099,Valgfri frem til 13.8.2014.

4 dage på bindingsværkskro i Nysted

r

Pris pr. person i dobbeltværelse

Kroferie på Lolland

1.499,-

The Cottage

PrisPris uden rejsekode kr. 1.649,1.699,uden rejsekode

til priser fra

danish fashion design

n

8 dage i Schladming, Østrig

en

Kik ind og se det store udvalg

62

God børnerabat – ring og hør!

Alpenhotel Erzherzog Johann ★★★★ Vandløb så rene, at I kan drikke af dem, blomstrende bjergsætere, køer med klokker og gratis adgang til bjergbaner og badeland: En sommer på det 4-stjernede hotel repræsenterer det bedste af Østrig, hvad angår naturkulisserne såvel som traditionerne og de eksklusive faciliteter på det hotellet. Efter en køretur fra Salzburgerland indover grænsen til Steiermark kommer I til floddalen Ennstal og følger dens bugtende forløb forbi 3000 m høje alpetoppe og den imponerende Dachsteiner Gletscher. Når I kommer til ferieregionens hovedby Schladming, der er en kendt og livlig World Cup-by, kører I op ad bjergsiden mod den lille alpelandsby Rohrmoss, og her dukker hotellets farverige facade med blomstrende altankasser op. Ankomst: Valgfri i perioden 1.6.-21.9.2014.

Blomsten til Mors Dag Vi har åbent søndag d. 11. maj kl. 8.00 - 13.00

3 overnatninge r 1.499,4 overnatninge r 1.999,-

Alp

Kære verdens bedste mor. At have en mor, der har gået i gennem ild og vand for en, er stort. At hun ofrer sig for sine børn, mens de skriger og leger med lort. At hun bekymrede sig, og ikke kunne sove om natten, da det gik slemt for sig, Og alligevel formåede at bevare humøret højt, er dygtiggjort. Derfor skal hun have dette kort, med rim, der er velsmurt. Og et knus, der er meget stort. Af Niels Holmquist Andersen

Børnerabat

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 2 x 2-retters middag

1 barn 0-2 år gratis. 2 børn 3-5 år 449,2 børn 6-14 år ½ pris.

FORÅR OG EFTE RÅ The Cottage ★★★ 2 overnatninge R r Her er jeres kroferie lagt i naturens smukkeste rammer kun et 999,stenkast fra stranden ved Nysted Nor, og på en gåtur langs van- Ankomst det til for eksempel den lille, hyggelige Nysted Havn (1 km) kan Juli: 1. 4. 7. 10. 13. 16. 19. 22. 25. 28. 31. I nyde en storslået udsigt over mod Ålholm Slot. Tilbage på The Aug.: 3. 6. 9. 12. 15. 18. 21. 24. 27. Cottage, venter der en hyggelig middag i romantisk atmosfære. Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

Her finder du os Farsø

Mod Aalborg

Aalestrup

Kirkevangen 18 · 9620 Aalestrup · Tlf. 50 52 42 49

Mod Viborg

www.happydays.nu eller ring 70 20 34 48

Bestil nu på

Bygum Gedsted

Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Ekspeditionsgebyr kr. 79,-. Børnerabat ved 2 voksne.

Mod Hobro

Teknisk arrangør:

Husk rejsekode:

VA

Åbent hverdage kl. 8-17.


7. maj 2014

Side 23

Konfirmation 2014

Aalestrup Kirke.

Konfirmation i Gedsted GEDSTED: 11 unge blev søndag den 4. maj konfirmeret i Gedsted Kirke af Sognepræst Asger Staugaard Jensen. Fra venstre: Asger Staugaard Nielsen, Asta Hjort Bonnerup,Esben Hjort Bonnerup,Mia Møller Kristiansen, John Daigle Stisen, Jeanette Gamborg, Gustav Andreas Heshe, Thea Pihl Machholm, Frederik Kragh Bertelsen, Mia Falkengaard Sørensen, Bjørn Lambertus Antonius Pauwels og Jakob Østergaard.

Søndag, 11. maj Grynderup Kirke kl. 9.30

Anastasia Ozerova Flou Pedersen, Thobias Frey Toft Bernlow, Karl Emil Lausten

Stenild Kirke.

Stenild Kirke kl. 11.00

Rikke Krogh Jensen, Malte Hammershøj, Christoffer Lau Jensen, Jannic Gaardbye Madsen, Marc Jon Mogensen, Matthew Stuart Potts, Marcus Tovgaard Stensgaard

Fredag (St. bededag), 16. maj Aalestrup Kirke kl. 9.00

Nanna Klitgaard Brander, Ida Cecilie Kerff Bygholm, Silas Blauhut Clemmensen, Julie Elkjær, Mia Liltorp Grapenthin, Alexander Hanssen Horslev, Cecilie Søndergaard Jensen, Natascha Jæger Jensen,

Ullits Kirke.

Mathilde Lund Larsen, Emil Bundgaard Laursen, Mette Krogstrup Madsen, Rikke Maj Madsen, Jonas Refsgaard, Stine Skinnerup

Vester Bjerregrav Kirke kl. 9.30

Tea Skytte Andersen, Mette Marie Bjerg Boiesen, Sascha Clausen, Karoline Lundhøj Dahl, Mika Fuglsang, Sofus Elias Koch Helkiær, Malthe Støvring Høgh, Sarah Kopp Lange, Julie Wind Mignon, Jeppe Rasmussen, Mathias Tréhin, Christian Rüsz Vestergaard

Skals Kirke kl. 10.00

Patrick Thorsager Andersen, Julie Bjerregaard, Mads Bryde, Lea Kirstine Kjeldsen, Emilie Selch Laursen, Rasmus Nørgaard Nielsen, Mikkel Søby Rasmussen, Anders Ammentorp Wester, Mikkel

Tak for opmærksomheden

V. Bjerregrav Kirke.

Heide Hansen, Oliver Adler Bak, Anders Vandsø Højgaard, Oliver Lange Hørup, Amanda Ruhe Slavensky, Sebastian Sørensen, Jannik Trinderup

Liltorp Justesen, Mathilde Liltorp Justesen, Natalie Poulsen, Christian Risgaard, Sebastian Risgaard, Nikolaj Vorre Sørensen, Jacob Smed

Haubro Kirke kl. 10.00

Leif Andersen, Katrine Styrishave Christensen, Mathilde Kristensen, Michelle Søndergaard Nielsen, Pernille Spanggaard Nielsen, Kathrine Ellegaard Thougaard

Amalie Waring Krogsgaard, Cathrine Kjeldal Krabsen, Cecilie Thrysøe Hansen, Ida Maria Mortensen, Johanne Blichfeldt Thomsen, Kristina Kinch Johnsen, Signe Laursen Hastrup, Sofie Læssøe Martin

Kgs. Tisted Kirke kl. 10.00 Isabella Schmidt Christensen, Anders Funder Sørensen, Elias Sennenwaldt, Emil Fuglsang

Ullits Kirke kl. 10.00

Ida Bjerre, Freja Bunde, Kirstine Højgaard Christensen, Juliane Helledie, Caroline

Simested Kirke kl. 10.00

Aalestrup Kirke kl. 11.00

Mathias Behrndtz, Caroline Holdensgaard Bjørn, Thomas Bo Christensen, Signe Kjær Jensen, Jakob Kjeldsteen, Nicolaj Uggerholm Nauntoft Larsen, Katrine Høgh Nielsen, Mette Søndergaard Nielsen, Julie Viderup Serup, Anna Sofie Bruun Sørensen, Henrik Haugaard Sørensen, Jonas Sørensen, Mathias Bisgaard Vetter

Kære konfirmander

ved min konfirmation den 27. april i Ulbjerg kirke.

Sig tak for opmærksomheden med en annonce i Vesthimmerlands Avis.

Venlig hilsen Frederik Madsen Tolstrup

Send et foto og max 20 ord og få det med i avisen for kr. 165,-.

Mange tak for opmærksomheden

Jeg vil gerne sige

ved min konfirmation den 27. april 2014.

for opmærksomheden ved min konfirmation den 27. april

Med venlig hilsen Ida Marie Frank Bisgaard

Med venlig hilsen Ida R. Buchwardt

Tusind tak

Udfyld nedenstående kupon så vi har den senest mandag kl. 11.00 Indrykningsdato: _____________________ Tekst: ________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________

Indsendt af: __________________________

Tak for opmærksomheden ved min konfirmation d. 27. april. Hilsen Louise Hummeluhr Nielsen

Tusind tak for de mange gaver og hilsner til Sunes konfirmation. Mange hilsner fra Lars og Pia

______________________________________ ______________________________________ ______________________________________

Send kuponen til: Vesthimmerlands Avis Borgergade 17 – 9620 Aalestrup e-mail: annonce@vesthimmerlandsavis.dk

Eksempel


Side 24

7. maj 2014

Her læses din

lokale avis

Vi udkommer bl.a. i: Aalestrup, Gedsted, Ulbjerg, Hvilsom, Hvalpsund, Klejtrup, Nørager, Skals, Møldrup,

Vognsild, Ullits, Alstrup, , Lovns, Vesterbølle, Østerbølle, Østrup, Gislum, St. Binderup, Testrup, Klotrup, Fjelsø, Gl. Hvam, Hvam, Sundstrup, Nørre Rind, Låstrup, Lynderup, Skringstrup, Bjerregrav, Hvolris, Hersom, Roum, Hvornum, Snæbum, Hannerup, Stenild, Simested, Torup, Gl. Nørager, Kgs. Tisted, Mejlby

OPLAG: 11.525 ekspl. hver uge

Borgergade 17 . 9620 Aalestrup . Tlf. 98 64 12 55 . Fax 98 64 16 93


SĂŚlges: Tlf.Wraphø SĂŚlges: Veteranknallert Diesella cm lang 325,pr. rm. 98 58 42 5160-70 / 51 86 kg. 08 90 Købes: Dødsboer, flytteboer, fi- SĂŚlges: Cylinderklipper, selvbĂĽd. Alt som nyt samlet: 15.900,- Pris haves Har f EU-pallerammer 30,-korntank pr. Gul palleVerdotFOLKEBLAD SĂŚlges: Kornsnegl, 25 tdr. nere indbo, møbler, malerier, tĂŚp- kørende, GudenĂĽ G.U,VESTHIMMERLANDS Ă˜STHIMMERLANDS FOLKEBLAD DvĂŚrghønsekyllinger, L 45 med 1953 BrĂŚnde savet ogTlf. SĂŚlges: heltTlf. original har aldrig vĂŚ86 47 10 11/21 81kløvet. 40 88 96 52 00haves 15 Tlf. 40 34 23 55 Aars kornvalse, højtrykspresser, te dvĂŚrg, BrĂŚnde flerfarvet lyse Løv 35 cm lang 425,pr. rm. Gran 35 gammel. ret adskilt, kører perfekt. Pris kr. SĂŚlges: løvSusses, 300,- pr.halmm. Tørt per, lamper, ure, spejle, porcelĂŚn, grĂŚsboks, som ny, 2 ĂĽrĂ˜STHIMMERLANDS FOLKEBLAD Købes: Dødsboer, flytteboer, fiSĂŚlges: Cylinderklipper, selvSĂŚlges: Wraphø 60-70 kg. SĂŚlges: Veteranknallert Diesella vogn, halmsnitter. Tlf. 98 56 50 07 glas, fajance, figurer, sølv, guld, cm lang 325,pr. rm. merla Susses, tvĂŚrstribet Plymorock. Tlf. 52 92 88 10 7.000,EU-pallerammer 30,- pr. palle SĂŚlges: Ny el-cykel 3800,Ny elekGives BrĂŚnde savet og kløvet. SĂŚlges: 7. maj 2014 Side 25 SĂŚlges:Tlf. BrĂŚnde pr.86 m. 08 Tørt90 Seletøj SĂŚlges:tilKornsnegl, korntank 25 nere indbo,nips, møbler, malerier, tĂŚp- kørende, GudenĂĽ G.U, L 45 med DvĂŚrghønsekyllinger, Gul40 Verdot1953golfvogn heltTlf.original har aldrig 86 47 10 11/21 8152 40 88 smĂĽting. Toppris pony. Maratonvogn. 98 58løv 42300,51 / 51 Tlf. 34 tdr. 23 55 samlinger, trisk 2500,Tlf. 43 47vĂŚ66 Tlf. 2220 32 94 Løv 35 cm lang 425,pr. rm. Gran 35 EU-pallerammer 30,pr. palle Gives kornvalse, højtrykspresser, halmper,Købes: lamper, ure, spejle, te dvĂŚrg, flerfarvet Susses, lyse som ny, 2 ĂĽr gammel.selv-ret adskilt, kører perfekt. Pris kr. pingto SĂŚlges: Kornsnegl, korntank 25 tdr. SĂŚlges: Garageport stĂĽlpl. 230x225 kontant. Tlf. 21porcelĂŚn, 64 80 90 fi-grĂŚsboks, Tlf. 2060-70 70 96 30kg. betales Dødsboer, flytteboer, SĂŚlges: Cylinderklipper, SĂŚlges: Wraphø SĂŚlges: Veteranknallert Diesella cm lang 325,pr. rm. let pg Købes: Skrot: Jern, biler, meTlf. 40 34 23 55 vogn, halmsnitter. Tlf. 98 56 50 07 glas, fajance, figurer, sølv, guld, Susses, tvĂŚrstribet Plymorock. pingto SĂŚlges: Solsejl, som nyt, topTlf. 52 92 88 10 7.000,kornvalse, højtrykspresser, SĂŚlges: Ny el-cykel 3800,-har elek- vĂŚGrundfos centrifg.korntank vandp. rustSĂŚlges: BrĂŚnde løv 300,- pr. halmm. Tørt 800,SĂŚlges: Kornsnegl, 25 tdr. Købes: Skrot: Jern, pĂĽ biler, menerekøbes indbo, møbler, malerier, tĂŚp-SĂŚlges: DvĂŚrghønsekyllinger, Gul Verdotkørende, GudenĂĽ G.U, L 45 medSĂŚlges: Golden RetrieverhvalTrĂŚer og buske tilNy haven. SĂŚlg 1953 helt original aldrig Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 taller kontant stedet. samlinger, nips, smĂĽting. Toppris Seletøj tilMF pony. Maratonvogn. kvalitet. FiberstĂŚnger 800 let pg vogn, halmsnitter. 30,-Tlf. 56 50 07 SĂŚlges: trisk golfvogn 2500,Tlf.22 20 4352 47sol66 Tlf. 32 94 fri 900,135 3 cyl.pĂŚnt, m/lĂŚsser og Palisander spisestueEU-pallerammer pr.98 palle Fryseskab, som cm nyt kornvalse, højtrykspresser, halmtaller kontant pĂĽ stedet. per,købes lamper, ure,afhentes spejle, porcelĂŚn,pe. grĂŚsboks, te dvĂŚrg, flerfarvet Susses, lyse Købes: somlivlige ny, 2 hvalpe. ĂĽr gammel.Bl.a. dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, ribs, Dejlige kønne ret adskilt, kører perfekt. Pris den kr. k Mindre mĂŚngder SĂŚlges: Kornsnegl, korntank 25 tdr. 19 SĂŚlges: Garageport stĂĽlpl. 230x225 betales kontant. Tlf.og21skrivebord 64 gratis 80 90 Tlf. 20 70 30 07 bord, – Susses, sider 155, 2M.H.JĂŚger alu gastds. og1500,-. gĂĽrdrive 2 transportTlf. 40 34 23 55 350 stole, skĂŚnkfigurer, kr.Harve Pengeskab mrk. vogn, halmsnitter. Tlf. 98 96 56 50 Mindre mĂŚngder afhentes gratis glas, fajance, sølv, guld, tvĂŚrstribet Plymorock. bĂŚr, solstik, dronningebusk, tyrkiskTlf. 52 92 88 10 2 x 1/4 slagtet kødSĂŚlges: 7.000,KøkkenopdrĂŚt. Har fĂĽet ormeNy el-cykel 3800,Ny elekSĂŚlges: overa SĂŚlg dog min. 300 kg. Hurtig afhentkornvalse, højtrykspresser, halm800,Grundfos centrifg. vandp. rustflasker 3fjĂŚrk kg. stk. Golden RetrieverhvalSĂŚlges: TrĂŚer ogkg. buske til haven. SĂŚlges: Garageport stĂĽlpl. 230x225 800 kasser 200,-250,Tlf. 53 26 53 dog Tlf. 40 73 19Toppris 97 SĂŚlges: kr.tilSøjleboremaskine, lille00300 min. 300nips, kg. Hurtig afhentsamlinger, smĂĽting. Seletøj til pony. Maratonvogn. hassel, gingko-biloba. kvĂŚg ĂĄtretorn, 50 kr. ildløn, pr. trisk golfvogn 2500,Tlf.22 2032 4352 47 Pris 66 k er vacc. DKK stambog. Tlf. 94 ning. Campingvogne ideer vogn, Grundfos halmsnitter. Tlf.vandp. 98 56 50 07 SĂŚlges: fri 900,- MF 135 3 Tlf. cyl.pĂŚnt, m/lĂŚsser og Købes: Palisander modtages. spisestue- kur, som nyt SĂŚlg Bl.a.10,dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, ribs, hvalpe. 800,centrifg. rustSĂŚlges: Kornsnegl, korntank 25 tdr. kr. 98 64 20 50 2 stk.Fryseskab, metaldrejebĂŚnke mrk. SĂŚlges: Garageport stĂĽlpl. 230x225 betales kontant. Tlf. 21 64 80 90pe. Dejlige kønneTlf.livlige Campingvogne modtages. Tlf. 20 70 96 30 ning. Fra Tlf. 86 47 10 11/21 81 40sol88 Skrue LøvtrĂŚ, kløvet, savet, tørt. Fra 98 65 83 34 19 tds. Harve og gĂĽrdrive 2 transportbord, stole, skĂŚnk og skrivebord 350 kr. Pengeskab mrk. M.H.JĂŚger 25 47hvalpe, 13 12 KøkkenopdrĂŚt. Har fĂĽet ormebĂŚr, solstik,2 dronningebusk, x 1/4 slagtettyrkiskkød- ideer SĂŚlges: frikornvalse, 900,- MF 135 3 cyl. m/lĂŚsserhalmog SĂŚlges: højtrykspresser, Warp, 4500 firkantet ca. 400 retriver 800,-evt. Grundfos centrifg. rust- SĂŚlges: Golden Tlf. samlet kr. vandp. Golden Retrieverhval-325 kr. SĂŚlges: pr. rm.TrĂŚer og buske til haven. Tlf. SĂŚlges: Garageport stĂĽlpl. 230x225 Lion, kasser tilSøjleboremaskine, fjĂŚrk film. 200,-Smid Tlf. 53ikke 26 53 Tlf.254047 7313 19 12 97 kur,SĂŚlges: 10 800 kr. lille00 300 Købes: VHS dine hassel,ĂĄtretorn, ildløn, gingko-biloba. kr. kvĂŚg 50 kr. pr. kg. er vacc. DKK stambog. Skrue 19 tds. halmsnitter. Harve og gĂĽrdrive transportvogn, Tlf.2 98 56 50 07 kg. 300,pr. balle. Ponier ridevante ĂŚgte, snehvide. Salgsklare d. 20/8. fri 900,MF 135 3 cyl. m/lĂŚsser og Købes: Palisander spisestueTlf. 30 63 83 31 Fryseskab, pĂŚnt, som nyt SĂŚlges: SĂŚlges: Anneks: 10 kvm. HĂĽndvĂŚrBl.a. dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, ribs, solpe.vĂŚk: Dejlige kønne og livlige hvalpe. 800,- Grundfos centrifg. vandp. rust- kr. 6 herlige kĂŚlne 2tds. stk. metaldrejebĂŚnke mrk. SĂŚlges: BrĂŚnde. Gran kr. pr. m Gives lkr.met SĂŚlg VHS film ud. Jeg vilkalve/kreaturer. gerne hente Tlf. 29 84 57 26 Fra 10,Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 LøvtrĂŚ, kløvet, savet, tørt. Fra Tlf. 98 65 83 34 kasser til fjĂŚrk 200,- Tlf. 53 26 00 53 evt. 10 bytte med 19 Harve og gĂĽrdrive 2 transportFysisk/psykisk stabile forĂŚldre. bord, stole, skĂŚnk og skrivebord 350 kr. Pengeskab mrk. M.H.JĂŚger SĂŚlges: Gran kr. pr. m kattekillinger vindue2 idronningebusk, hver sideslagtet og dør.tyrkiskbĂŚr, solstik, x 1/4 kødSĂŚlges: KøkkenopdrĂŚt. Har En fĂĽet orme-kerbygget, fri 900,- MF 135 3 cyl. m/lĂŚsser og Lion, kan hentes. eller 200,-. LøvBrĂŚnde. fra kr. pr.retriver m 295,-. Kan SĂŚlges: Warp, firkantet ca. 400 SĂŚlges: Golden hvalpe, evt.tilsamlet 4500 kr. 53 1l met l Sa de800 købefilm du89200,vil af76/98 med. 200,325 kr. pr. rm. SĂŚlges: Garageport stĂĽlpl. 230x225 SĂŚlges: kasser fjĂŚrk Tlf. 26 00 53 Tlf. 25 02 58 80 98 Tlf. 40 73 19 97 StueopdrĂŚt. Ring for yderlige info. kr. Søjleboremaskine, lille 300 2 sorte lĂŚderstole pĂĽ dre200,-. Løv fra kr. pr. m 295,-. Kan hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. Indvendig beklĂŚdt med fyrrustik. kvĂŚg ĂĄ 50 kr. pr. kg. kur, er vacc. DKK stambog. 19 tds. Harve og gĂĽrdrive 2 transport- kg. 300,- pr. balle. Tlf. evt. leveres modSalgsklare mere betaling. Ponier ridevante snehvide. d. 20/8. flere til kattegrus. 30 63 83 31 ĂŚgte, SĂŚlges: Anneks: 10 kvm. HĂĽndvĂŚr- evt. le 800,- Grundfos rust- kr. 2500 SĂŚlges: Warp, centrifg. firkantetvandp. ca. 400 Givesgratis. vĂŚk: 6Vant herlige og98kĂŚlne Tlf. 24 20 48 37 188l Sa stk. Erik, metaldrejebĂŚnke mrk. evt. leveres Pris 3000,modstabile mere betaling. Fra 10,- Tlf. 86Tlf. 47 1084 11/21 81 40Fra Tlf. 29savet, 57 26 20 25 82tørt. 69 LøvtrĂŚ, kløvet, Tlf. 65 83 3419.000,kasser til fjĂŚrk 200,- Tlf. 53 26 00 53 jefod, evt. byttekr. med kalve/kreaturer. Lone. Fysisk/psykisk forĂŚldre. Ingen lus eller lopper. Født 25. kerbygget, vindue i hver side og dør. Tlf. 20 32 73 38/42 26 01 89 fri 900,MF 135 3 cyl. m/lĂŚsser og kg. 300,- pr. balle. Ponier ridevante SĂŚlges: kattekillinger kan hentes. En eller Warp, firkantet ca. 400 SĂŚlges: SĂŚlges: Golden retriver hvalpe, Lion, evt. samlet 4500 kr. Rhododendron, Azalier, Tlf. 21 24 64 31 / 98 57 19 14 Tlf. 41 14 52 95 Aars T 325 kr. pr. rm. med fyrrustik. Tlf. 20 32 73 for 38/42 26 01info. 89 Tlf. 25 89lĂŚderstole 02 58pĂĽ80dre98 StueopdrĂŚt. Ring yderlige 21sorte SĂŚlges: til at Indvendig beklĂŚdt SĂŚlges: sofa og76/98 2 lĂŚnestole 19 tds.bytte Harve med og gĂĽrdrive 2 transport- Hosta, evt. kalve/kreaturer. kg. 300,pr. balle. Ponier ridevante flere Deres gratis. mor Vantvartil skrap kattegrus. Tlf. 30Bronce63 83 31 ĂŚgte, snehvide. Salgsklare d. 20/8.maj. Canna, StenbrĂŚk, Anneks:hvalpe, 10 kvm. sorHĂĽndvĂŚrSĂŚlges: Labrador SĂŚlges: Warp, firkantet ca. 400 jefod, Gives vĂŚk: 6 herlige og kĂŚlneSĂŚlges: Lone. Pris 1 3000,500velour. kr. SĂŚlges: stk. el hegn kr. 400,-. fange mus. 19.000,Tlf. Tlf. 20 25298284 6957 SĂŚlg 26 i grønt Norsk fabrikat, kasser tilTlf. fjĂŚrk 200,Tlf. 53 26 00 53 evt.Gunnerra bytte medBøg kalve/kreaturer. 89 02Ponier 76/98ridevante 58 80 98 SĂŚlges: Fysisk/psykisk stabile 400,-. forĂŚldre.Ingen lus eller lopper. Født 25. blad, 98 31 14 SĂŚlges: SĂŚlges: stk. BrĂŚnde. fra58 295 kr. kerbygget, vindue i hver side Har fĂĽet ormekur, gladeog dør. kg. 300,- pr.25 balle. kattekillingerTlf. kan98 hentes. En ellerte hanner. SĂŚlges: Rhododendron, Azalier, Tlf.1LĂŚdersofagruppe, 21 24 el 64hegn 31 / 98kr.57 192+3 14 Tlf. Pris 41 Tlf. 14 52 95 Aars 1 stk. sportspony hingst til afbe64 82 48 meget velholdt. kr. 1.500,Tlf. 25 89 02 76/98 58 80 98 StueopdrĂŚt. Ring for yderlige info. 2 sorte lĂŚderstole pĂĽ dreSĂŚlges: maj. Deres mor var skrap til at pers. sort 2.250,Sovesofa blĂĽ 2 1 stk. sportspony hingst til afbepr. m. Gran fra 190 kr. pr. m. Løv skuffe IndvendigogbeklĂŚdt med Effyrrustik. børnevenlige. evt. bytte med kalve/kreaturer. Hosta, Canna, StenbrĂŚk, Bronce- nyttelse. flere gratis. Vant til kattegrus.lydige, SĂŚlges:katteLabrador hvalpe, sorWarp, firkantet ca. 400 fra SĂŚlges: Rhododendron, Lone. PrisKarlekammerskab 3000,SĂŚlges: jefod, 500 Tlf. 619846 60 70 fange mus. Jolle 4 m. glasfiber 431hk. nyttelse. pers. 550,rød. 265 kr. pr.kr.m. Kan evt. leveres. 19.000,- forĂŚldre. PrisTlf.1500,20 25 82 syret 69 Tlf. 25 89 02 76/98 58Azalier, 80 98 SĂŚlges: ter jagtglade blad, Gunnerra Tlf. 58 14 SĂŚlges: LĂŚdersofagruppe, 2+3 SĂŚlges: BrĂŚnde. Bøg fra 295 kr. Ingen lus eller lopper. Født 25. te hanner. Har fĂĽet ormekur, glade Tlf. ca.641682fods kg. 300,pr. balle. Ponier Bronceridevante marina Rhododendron, Azalier, SĂŚlges: Tlf. 21 24 64 31 /75 9816 5739 19 14SĂŚlges: BĂĽdtrailer Tlf.4141/ 21 14 26 52 95 Aars Hosta, Canna, StenbrĂŚk, Tlf.til98 48 4-takt, Brennderup trailer til 650,Tlf.50 2485 59 67 Tlf. 98 65 43 43 30 300,Tlf. 98 33 52 45 Tlf. 50 85 16 39 pers. sort 2.250,Sovesofa blĂĽ 2 pr. m. Gran fra 190 kr. pr. m. Løv maj. Deres mor var skrap til at lydige, katte- og børnevenlige. EfSĂŚlges: PGO Big Max 45 scooevt. Gunnerra bytte med Tlf. kalve/kreaturer. jolle. Uden papirer, med lys, ok, Hosta, Canna, StenbrĂŚk, Bronceblad, 98 58Azalier, 31 14 bĂĽd. Alt kr. som samlet: 15.900,SĂŚlges: Labrador hvalpe, sorRhododendron, SĂŚlges: SĂŚlges: Jolle 4km. m. glasfiber 4 ny, hk. pers. 550,- Hvid Karlekammerskab rød. fra 265 pr.nytm. Kan evt. leveres. fange2000 mus.kr. SĂŚlges: badevĂŚrelsester jagtglade forĂŚldre. Pris 1500,- bl.a. ter. Kørt 3800 PĂŚn, som Tlf. 25 89 02 76/98 58 80 98 SĂŚlges: køreklar blad, Gunnerra Tlf. 98 58 31 14 SĂŚlges: LĂŚdersofagruppe, 2+3 SĂŚlges: BrĂŚnde. Bøg fra 295 kr. SĂŚlges: BĂĽdtrailer til ca. 16 fods Tlf. 96 52 00 15 SĂŚlges: Hvid badevĂŚrelsesSĂŚlges: Havemøbler, hvide i trĂŚ te hanner. Har fĂĽet ormekur, glade Almuegerigter, fodlister, Hosta, Canna, StenbrĂŚk, Bronce- marina 4-takt, Brennderup trailer til SĂŚlges: 2 ridevante, meget 650,Tlf. 24 75 59 67 Tlf. 98 65 43 41 / 21 26 43 30 miljø 160x40 cm. 2 overskabe, 4 Tlf. 98 64 82 48 Tlf. 98 33børne52 45 dulat 6000,pers. sort 2.250,Sovesofa blĂĽ 2jolle. Uden papirer, Tlf. med 86 69lys, 60 ok, 89 venlige pr.92, m.kr. Gran fra 19018, kr. pr.kr./m. m. Løv m/hynder. Jolle 4 m. glasfiber SĂŚlges: miljø 160x40 cm. 2 overskabe, 4 lydige, katteog børnevenlige. EfBord, bĂŚnk, 2 stole. Fin 118 mm, 14, 25 blad, Gunnerra Tlf. 98 58 431hk. 14 68, bĂĽd. Alt som nyt samlet: 15.900,shetlĂŚnder ponyer. Hoppe underskabe, spejl, lys, laminatlĂŚsen Rhododendron, Azalier, SĂŚlges: Jolle 4 Tlf. m. glasfiber 415hk. stand SĂŚlges: pers. Karlekammerskab fra 265 BrĂŚnde kr. pr. m. Kan evt. leveres. 94 14 marina 4-takt, Brennderup trailer til SĂŚlges: 2000 kr. underskabe, lys, laminatsavet og ter jagtglade forĂŚldre. Pris 1500,2 ĂĽr550,gl. spejl, L. Binderup. Tlf.20 96 52kløvet. 00 13 SĂŚlges: Havemøbler, hvide i trĂŚrød.køreklar SĂŚlges: Almuegerigter, fodlister, og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel bord m/vask. Kr. 900,-. SĂŚlges: 2 ridevante, meget børnetil ca. 16 fods SĂŚlges: Hosta, Canna, StenbrĂŚk, Broncemarina 4-takt, Brennderup trailer til bord 75Fin 59 67SĂŚlges: 650,98mm, 65 43 41 / 21 26 43 Gl. BĂĽdtrailer avlshoppe, kĂĽret, bĂĽd. Alt som 15.900,m/vask. 900,-. Tlf. 86 69 60 89 98 16 33 52 45 35 Tlf. cm lang 425,pr. rm. 35 30 Tlf. 98 58Kr.42 51 / 51 862408 90 Tlf. 61 26Gran 40 69 SĂŚlges: Jollenyt4samlet: m. glasfiber 4 hk. Løv m/hynder. Bord, bĂŚnk, 2Tlf.stole. 68, 92, 118 14, 18, 25 kr./m. 61 Tlf. 54Hoppe 84 venlige shetlĂŚnder Tlf. ponyer. jolle. Uden papirer, med lys, ok,medfølger. SĂŚlges: Gode brugte børnecykblad, Gunnerra Tlf. 98 58 31 14 Tlf. 24 62 60 48 bĂĽd. Alt som nyt samlet: 15.900,Tlf. 96 52 00 15 hovedstambog, afkom kan ses, cm lang 325,pr. rm. marina 4-takt, Brennderup trailer til L. SĂŚlges: BrĂŚnde savet og kløvet. stand 2 ĂĽr gl. Binderup. Tlf. 24 62 60 48 og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel køreklar 2000 kr. ler, flere størrelser, fra 200,SĂŚlg Tlf. 96 52 00 SĂŚlges: hvide i trĂŚtilredet SĂŚlges: Almuegerigter, fodlister, SĂŚlges: meget kr. BarokpintoSĂŚlges:10.000 Gl. avlshoppe, kĂĽret, 86 425,47 10 11/21 81 40 kr. 88 bĂĽd. Alt som nyt samlet: 15.900,BrĂŚnde løv51 300,pr. m.08 Tørt SĂŚlges: Spisebord (palisander) Løv 35 cmTlf. lang pr. rm.26 Gran 35 15 SĂŚlges: Tlf. 98Havemøbler, 58 42 / 51 86 90 61 40 69 Ægte2 ridevante, langhĂĽret dvĂŚrg medfølger. Tlf. 61 54 84 16børneSĂŚlges: Haveplanter. Igen store Tlf. 86 69 60 89SĂŚlges: 150,-mm, kr.Tlf. Motionscykel, Jolle 4 m. glasfiber hk. GĂĽcykler SĂŚlges: BrĂŚnde m/hynder. Bord, bĂŚnk, 2 stole. Fin skem 68, 92, 118 14, 18, 25 kr./m. SĂŚlges: savet og52kløvet. venlige shetlĂŚnder ponyer. Hoppe SĂŚlges: Haveplanter. Igen store hoppe 5 ĂĽr, tilredet, drĂŚgtig ved Tlf. 96 004 15 hovedstambog, afkom kan ses, EU-pallerammer 30,pr. palle 90x140 cm. Kan blive 90x95 cm + cm lang 325,pr. rm. gravhundehvalpe har fĂĽet ormekur, haveplanter i som ny 350,kr. savet og kløvet. sunde marina 4-takt, Brennderup trailer BrĂŚnde SĂŚlges: standog 2 ĂĽrfriske gl. løv 300,L. Binderup. mask og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel Løv 35 cm lang 425,pr. rm. Gran 35til 2SĂŚlges: sunde og friske haveplanter i el-cykel Ny40 elektilredet 10.000 kr. BarokpintoFriser 14.000 kr. Tlf. 40 34 23 55 plader ĂĄNy 45 Tlf. 86cm. 47 103800,11/21 81 88 SĂŚlges: BrĂŚnde pr. m. Tørt SĂŚlges: Spisebord (palisander) vaccineret chippet, vant til SĂŚlges: Ægteog langhĂĽret dvĂŚrg potter, mange forskellige stauSĂŚlges: Gl. avlshoppe, kĂĽret,er bĂĽd. Alt325,som nytrm. samlet: 15.900,Løvgolfvogn 35 cm lang 425,pr. rm. Gran 35 Tlf. 98 58 42 51 / 51 86 08 90 Tlf. 61 26 40 69 Tlf. 98 64 54 37 medfølger. Tlf. 61 54 84 cm lang pr. potter, mange forskellige stauBrĂŚnde savet og kløvet. SĂŚlges: trisk 2500,Tlf. 20 43 47 66 hoppe 5 ĂĽr, tilredet, drĂŚgtig ved Tlf. 86 69 60 89 30,- pr. palle bundTlf. blive 98 6490x95 50 12 cm Aars+ EU-pallerammer 90x140 cm. Kan aars avis og at gĂĽ tur 3500,gravhundehvalpe har fĂĽet ormekur, 16 der, stenbedsplanter, Tlf.rm. 9681 52400088 15 cm lang 325,- pr. rm. hovedstambog, afkom kan ses,børn AARS AVIS Tlf. 86 47 10 11/21 der, stenbedsplanter, bundLøv 35 cm lang 425,pr. Gran 35 Ny el-cykel 3800,Ny elekSĂŚlges: Friser 14.000 kr. SĂŚlges: Kornsnegl, korntank 25 tdr. Tlf. 40 34 23 55 2 plader ĂĄ 45 cm. og chippet, til Tlf. 24 41vant 44 37 dĂŚkkeplanter, iris, løv pĂŚoner, lilje, farsø avis kr. Barokpinto-er vaccineret SĂŚlges: Nyrenoveret plĂŚneklipTlf. 86 47buske 10 11/21 81 40 300,- pr. m. Tørt tilredet 10.000 SĂŚlges: BrĂŚnde SĂŚlges: Spisebord SĂŚlges: FARSĂ˜ AVIS cm lang 325,- pr. rm. dĂŚkkeplanter, iris, pĂŚoner, lilje, trisk golfvogn 2500,Tlf. 20(palisander) 47 66 88 kornvalse, TrĂŚer og98 til43 SĂŚlges: SĂŚlg Tlf. 86 69 60flot89 højtrykspresser, halmTlf. 64 50 12haven. Aars SĂŚlges: AEG vaskemaskine, som aars avis SĂŚlges: Siameserkillinger, børn og at gĂĽ turÆgte 3500,- langhĂĽret dvĂŚrg vandplanter. BrĂŚnde savet og kløvet. SĂŚlges: AARS AVIS per sĂŚlges, benzinmotor. Starter hoppe 5 ĂĽr, tilredet, drĂŚgtig ved folkebladet støvring EU-pallerammer 30,pr. palle 90x140 cm. Kan blive 90x95 cm + gravhundehvalpe har fĂĽet ormekur, Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 vandplanter. SĂŚlges: Ny el-cykel 3800,Ny elekKornsnegl, korntank 25 tdr. SĂŚlges: Bl.a. dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, ribs, solTlf. 98 56 50 07 vogn, halmsnitter. ny. Miele opvaskemaskine. Bosch FOLKEBLADET STĂ˜VRING te, sunde, kĂŚlne brunmaskede Tlf. 24 41 44 37 SĂŚlges: Colie (Mini) bl. 9 dejlige rygge farsø avis Løv 35 cm lang 425,- pr. rm. Gran 35 og2SĂŚlges: kører godt. Pris 300,-. 3800,Ny elek- kornvalse, Tlf. 41 højtrykspresser, 17 45 55/98Tlf. 624014 3415 23 55 Friser 14.000 kr. plader ĂĄNydronningebusk, 45el-cykel cm.buske FARSĂ˜ AVIS hadsund folkeblad er vaccineret og chippet, vant hynd til trisk golfvogn 2500,- Tlf. 20 43 47 66 bĂŚr, TrĂŚer og tilTrĂŚffes haven. SĂŚlges: halmSĂŚlges: AEG vaskemaskine, som solstik, tyrkiskSĂŚlges: Siameserkillinger, flotvaskemaskine. Tlf. 41 17 45 55/98 62 14 15 kattekillinger. Ormekur, dyrlĂŚgod familiehund 34-40 cm HADSUND FOLKEBLAD cm lang 325,pr. rm.3800,- Ny elek- efter folkebladet støvring kl. 15.00blĂŚrespirea, trisk golfvogn 2500,Tlf. 20 43 47 66 vogn, halmsnitter. Tlf. 98 56 50 07 Tlf. 86 69 60 89hvalpe, Tlf. 98gingko-biloba. 64 50 12solAars aars avis børnColie og at (Mini) gĂĽ tur 3500,SĂŚlges: Ny el-cykel Bl.a. dvĂŚrgfyr, ribs, ny. Miele opvaskemaskine. Bosch hassel, tretorn, ildløn, nibe Garageport stĂĽlpl. 230x225 SĂŚlges: FOLKEBLADET STĂ˜VRING te, sunde, kĂŚlne brunmaskede Tlf. 42 52 19 63 AARSavis AVIS SĂŚlges: bl. 9 dejlige getjek og 1. vaccination 1000 kr. høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,SĂŚlges: køleskab Tlf. 86 47 10 406688 Kornsnegl, korntank 25 tdr. SĂŚlges: Baukneckt NIBEfolkeblad AVIS Tlf. 24cm 41 44 37 SĂŚlges: 3+2 pers. sofa. Købes: Dødsboer, hadsund flytteboer, Tlf.11/21 30 31 98 trisk golfvogn 2500,Tlf.11/21 20til4381 47Pris farsø avis bĂŚr,10,solstik, SĂŚlges: Baukneckt køleskab SĂŚlges: TrĂŚer og buske haven. vaskemaskine. Tlf. dronningebusk, 86 47 10 81tyrkisk40 94 88 800,Grundfos centrifg. vandp. kattekillinger. Ormekur, hvalpe, god familiehund vesthimmerlands avis Tlf. 40 42dyrlĂŚ73 16 flot-(Sheltie) Tlf. 5134-40 23 21 03 361kornvalse, A++, som ny. H179 cm, rustB59 HADSUND FOLKEBLAD FARSĂ˜ AVIS SĂŚlges: 3+2 pers. sofa. Pris Fra SĂŚlges: TrĂŚer og buske til haven. højtrykspresser, halmSĂŚlges: AEG vaskemaskine, som SĂŚlges: Siameserkillinger, 1.500 kr. finere indbo, møbler, malerier, hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. nibe avis 361 A++, som ny. H179 cm, B59 Garageport stĂĽlpl. 230x225 SĂŚlges: Tlf. 42 52 19 63 Bl.a. dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, ribs, sol- SĂŚlges: fri 900,MF 135 3 cyl. m/lĂŚsser og VESTHIMMERLANDS AVIS folkebladet støvring getjek og 1. vaccination 1000 kr. Piaggio Typhoon, 3 ĂĽr høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,cm.vogn, Prishalmsnitter. afhentet kr. 1.650,-. 1.500 kr.TrĂŚer Ny el-cykel 3800,Ny elek- SĂŚlges: SĂŚlges: folkeblad Bl.a. dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, Tlf. 98 56 50 07 te, sunde, kĂŚlne brunmaskede Stort loppemarked i den ny. Miele opvaskemaskine. Bosch NIBE AVIS FOLKEBLADET STĂ˜VRING SĂŚlges: ColieTlf. (Mini) ogTlf. buske til tyrkiskhaven. SĂŚlges: tĂŚpper, lamper, vesthimmerlands ure,vesthimmerlands spejle, porFra 10,Tlf. 86 47 11/21 81ogribs, 40 88sol- 19 cm. Pris afhentet kr. 1.650,-. 800,Grundfos vandp. rustbĂŚr, solstik, SĂŚlges: Anneks: 1010 kvm. HĂĽndvĂŚr98 20 67 20477866 gammel, tds. Harve ogcentrifg. gĂĽrdrive 2 transportavis dronningebusk, km weekend 6200, m. boks kĂŚTlf. 40 42 73 16 (Sheltie) 51 23bl.21 903dejlige hadsund folkeblad Borderterrier/puddel VESTHIMMERLANDS FOLKEBLAD trisk golfvogn 2500,Tlf. 43 bĂŚr, solstik, dronningebusk, tyrkiskkommende pĂĽ Testrupvaskemaskine. Tlf. 20 68 78 45 kattekillinger. Ormekur, dyrlĂŚ-SĂŚlges: Tlf. 98 67 20 78 østhimmerlands folkeblad hvalpe, god familiehund 34-40 cm Bl.a. dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, ribs, solcelĂŚn, glas, fajance, figurer, sølv, fri 900,MF 135 3 cyl. m/lĂŚsser og VESTHIMMERLANDS AVIS SĂŚlges: Piaggio Typhoon, 3dør. ĂĽr kasser til fjĂŚrk 200,-Tlf.Tlf.205368 HADSUND FOLKEBLAD hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. delĂĽs. kerbygget, vindue i hver side og 26 00 53 Alt virker 100%. Nyt fordĂŚk. 78 45 vesthimmerlands folkeblad race har fĂĽet ormehassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. nibe avis 230x225 getjek og 1. vaccination 1000 kr.kryds,høj,lille SĂŚlges: vej 12, Aalestrup. Tlf. 42 52kĂŚ19 63 19 tds. Købes: Palisander møbler, Ă˜STHIMMERLANDS FOLKEBLAD køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,bĂŚr, solstik, dronningebusk, tyrkiskguld, samlinger, VESTHIMMERLANDS nips, smĂĽting. 10m. kvm. HĂĽndvĂŚrSĂŚlges: HarveGarageport og gĂĽrdrive 2stĂĽlpl. transportgammel, km 6200, boks og Fra 10,Tlf. 86 47og10buske 11/21 81 40 88 4000 Indvendig beklĂŚdt med fyrrustik. SĂŚlges: Borderterrier/puddel kr. Anneks: FOLKEBLAD NIBE AVIS Købes: Palisander kur. TĂŚve: 2500,Han:Tlf.2000,SĂŚlges: Gasgrill (Landmann) TrĂŚer tilstole, haven. SĂŚlges: Fra 10,Tlf. 86100%. 47 1021 11/21 81dør. 40 88 kasser østhimmerlands folkeblad 800,Grundfos centrifg. vandp. rustspisestue købes. Bord,møbler, vesthimmerlands avis Tlf. 40 42 73 16 (Sheltie) 51 23 21 03 hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. Toppris betales kontant. Tlf. 94 30 52 kerbygget, vindue i hver side og Tlf. 53 26 00 53 til fjĂŚrk 200,delĂĽs. Alt virker Nyt fordĂŚk. SĂŚlges: Gasgrill (Landmann) kryds, lille race har fĂĽet orme19.000,Tlf. 20 25 82 69 SĂŚlges: Warp, firkantet ca. 400 Tlf. 27 12 31 36 spisestue købes. Bord, stole, med brĂŚndere, 2 si- og Tlf. 24 27 81 87 Bl.a. dvĂŚrgfyr, ribs, sol- Indvendig Ă˜STHIMMERLANDS FOLKEBLAD fri 900,MF2 135 3 cyl. m/lĂŚsser VESTHIMMERLANDS AVIS SĂŚlges: Piaggio med Typhoon, 3 ĂĽr Ubrugt skĂŚnk iAnneks: palisander ogHĂĽndvĂŚrskriveFra 10,Tlf. 86 blĂŚrespirea, 471010kvm. 11/21 81 40 88 fyrrustik. 4000 kr. beklĂŚdt vesthimmerlands folkeblad Ubrugt med 2ok). brĂŚndere, 2ikke siTlf. 21 64 80 90 SĂŚlges: kur. TĂŚve: 2500,- Han: 2000,300,Ponier ridevante skĂŚnk i palisander og deborde (altballe. Fejlkøb, bĂŚr, dronningebusk, tyrkiskSĂŚlges: Labrador, sort,skrivehan- 19.000,Anneks: 10 kvm. HĂĽndvĂŚrSĂŚlges: 19 tds. pr. Harve ogfirkantet gĂĽrdrive 2 transportgammel, km 6200, m. boks og36 kĂŚ- kg. Købes: Modeltog mrk. â€?Märklinâ€? Købes: Danske Postkort fra før kerbygget, bord isolstik, palisander købes. SĂŚlges: Borderterrier/puddel VESTHIMMERLANDS FOLKEBLAD Tlf. 20 25 82 69 SĂŚlges: Warp, ca. 400 Tlf. 27 12 31 deborde (alt ok). Fejlkøb, ikke vindue i købes. hver side dør. SĂŚlges: Tlf. 24 27 81kil87 SĂŚlges: Labrador hvalpe, sor-dør. evt. østhimmerlands folkeblad bytte medkr. kalve/kreaturer. GĂŚstehus m2,Nyt isoleret bord i palisander brugt. Førtil fjĂŚrk pris 1.100,-. hassel, ildløn, gingko-biloba. SĂŚlges: 4 kĂŚlne børnevenlige hvalp, 2tretorn, 1/2 mdr. søger nytoghjem. kerbygget, vindue100%. i 9hver side og Tlf.ridevante 53 Fast 26 00 53 kasser 200,delĂĽs. Alt virker fordĂŚk. købes. 1950 købes. Gerne heleLiguster, album Indvendig SĂŚlges: Anneks: 10 kvm. HĂĽndvĂŚrkryds, lille ograce har fĂĽet ormeSĂŚlges: HĂŚkkeplanter, kg. 300,pr. balle. Ponier brugt. Før pris kr. 1.100,-. Fast Tlf. 40 73 19 97 beklĂŚdt med fyrrustik. Ă˜STHIMMERLANDS FOLKEBLAD SĂŚlges: Labrador, sort, hante hanner. Har fĂĽet ormekur, glade Tlf. 25 Aars 89 02 76/98 58 80 98 gulv, termovinduer, tagrender er Købes: Danske Postkort fra før pris kr. 600,-. Fra 10,Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 linger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt Indvendig beklĂŚdt med fyrrustik. Prisen taler vi om. 4000 kr. Tlf. 40 73 19 97 samt og godt reklame kerbygget, vindue side kur.4 kĂŚlne TĂŚve:og 2500,Han:kil-2000,SĂŚlges:katteLabrador â€?Ligaâ€? gl. fine bryggeri planter med rod- 19.000,SĂŚlges: GĂŚstehus 9hvalpe, m2,68isoleret Tlf.Stokerfyr 61 82sor79 evt. pris kr.bytte 600,-.med Aars kalve/kreaturer. SĂŚlges: Tlf.23 20nyt 25og 82dør. 69 samlet. hvalp, 2 1/2 mdr.i hver søger hjem. lydige, og tilbørnevenlige. EfStĂĽlsilo 2x5 1950 købes. Gerne hele album Tlf. 20 til? 76 89 børnevenlige 01 / 20Tlf. 76 89 Tlf.27 2012 25 82 69 SĂŚlges: Warp, firkantet ca.45 400 hvad kan loppemarkedet bruges Tlf. 42 22 76 Tlf. 31 36 SĂŚlges: Spisestue, afsyret eg. Tlf. 98 62 6102 29/61 54 40 Indvendig beklĂŚdt med fyrrustik. 24 09 27 81 87 effekter. te19.000,hanner. HarforĂŚldre. fĂĽet ormekur, glade Tlf. 25 89 76/98 58 80 98 net. 80-120 cm. gulv, termovinduer, tagrender er til 101.262 husstande linger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt Prisen taler vi om. SĂŚlges: Spisestue, afsyret eg. ter jagtglade Pris 1500,SĂŚlges: Tlf.300,98Rhododendron, 62 29/61 54Azalier, 40 45 meter. samt gl. bryggeri og reklame 19.000,Anneks: kvm. HĂĽndvĂŚrSĂŚlges: kg. pr.61 balle. Ponier ridevante Ovalt bord med 10 6nyskovet. stole (almueTlf. 20 25 82 69 lydige, katteog børnevenlige. EfSĂŚlges: Labrador, sort, hansamlet. StĂĽlsilo til Stokerfyr 2x5 SĂŚlges: BrĂŚnde, Gran Tlf. 50 55 50 03 Købes: Danske Postkort fra før Loppemarkedet er forbeholdt PRIVATE. Der kan annonTlf. 20 til? 76 89 01 / 20 76 89 09 23side 42 22 76 Labrador hvalpe, sorTlf. 23 39 16 05 SĂŚlges: hvad kan loppemarkedet bruges Ovalt bord med 6iTlf. stole (almueTlf.98 98 3342 52 45sor- Hosta, StenbrĂŚk, BronceTlf. 65 69 effekter. kerbygget, vindue hver oghjem. dør. til 101.262 husstande SĂŚlges: Weekend som ny Labrador hvalpe, SĂŚlges: evt. Canna, bytte medseng, kalve/kreaturer. m2, isoleret SĂŚlges: labrador, 1 meter. stof). flot kr. 1.800,SĂŚlges: 4 kĂŚlne og børnevenlige kilterSĂŚlges: jagtgladeGĂŚstehus forĂŚldre. 9Pris 1500,SĂŚlges: Rhododendron, Azalier, hvalp, 2 Ægte 1/2 mdr. nyt 40 rmMeget i meter stykker. Prisformel kr.glade 210 1950 købes. Gerne hele album te SĂŚlges: Weekend seng, som ny hanner. Har fĂĽet ormekur, stof). Meget flot kr.3søger 1.800,blad, Gunnerra Tlf. 98 58 31 14 Indvendig beklĂŚdt med fyrrustik. ceres med køb, salg, bytte og Âťgives vĂŚkÂŤ nĂŚsten alle kr. 150,-. tremmeseng med maTlf. 50 55 50 03 te hanner. Har fĂĽet ormekur, glade Tlf. 25 89 02 76/98 58 80 98 gulv, termovinduer, tagrender er Loppemarkedet er forbeholdt PRIVATE. Der kanhjem annonhvalpe sĂŚlges. tĂŚver, køkLabrador hvalpe, SĂŚlges: linger søgerafnyt køkkenopdrĂŚt Tlf.98 9865 3342 52 69 45 Hosta, Canna, StenbrĂŚk,med BroncePrisen taler vi Tlf. Tlf. 21 40 17sor33 SĂŚlges: sĂŚlges pr. rm. katteSĂŚlges: køle/frys Super lydige, samt gl.1SchĂŚferhvalpe bryggeri Ariston og reklame kr. 150,-. maSĂŚlges: Ægte labrador, formel 169 SĂŚlges: ogom. børnevenlige. Ef2katteridevante, meget børneSĂŚlges: Rød ShetlĂŚnderrhoppe 19.000,Tlf. 20 25 82 dras (god tremmeseng kvalitet) kr. 500,-. Taglydige, og børnevenlige. EfTlf. 21 40 17 33 samlet. StĂĽlsilo til Stokerfyr 2x5 kenopdrĂŚt og stuevante. 100% te hanner. Har fĂĽet ormekur, glade Tlf. 20 76 89 01 /og 20 76 89 09 blad, Gunnerra Tlf. 98 58 31 14 Tlf. 23 42 22 76 BRUGTE effekter. Momsregistrerede personer hvad kan loppemarkedet bruges til? med DKK stamtavle. 3 hanner ceres med køb, salg, bytte og Âťgives vĂŚkÂŤ af nĂŚsten alle Tlf. 61 76 1500,06 98 m/hingsteføl, Spec. A+ lavenergi m/pure wind, dras (god kvalitet) kr. 500,-. effekter. hvalpe sĂŚlges. 3 tĂŚver, køkjagtglade forĂŚldre. Pris shetlĂŚnder ponyer. Hoppe Jolle 4 m. glasfiber 4Taghk. harforĂŚldre. gĂĽet ved hingst bøjler Mercedes Sedan kr. 350,-. SĂŚlges: 1 køle/frys Ariston Super ter ter jagtglade Pris 1500,- SĂŚlges: SĂŚlges: 2 kontorskabe 240 x venlige SĂŚlges: Rhododendron, Azalier, meter. familiehund. lydige, katteog børnevenlige. EfSĂŚlges: 2 ridevante, meget børneSĂŚlges: Rød ShetlĂŚnderrhoppe og 2 tĂŚver forflot, hvidt efter m/2 avlskĂĽrede døre, 100% bøjler Mercedes Sedan kr. 350,-. kenopdrĂŚt og stuevante. 100% SĂŚlges: 2Labrador kontorskabe x (Aars) 50 55 wind, 50 03 100 Tlf.25 9857 33240 52bøg 45 virksomheder kan -er IKKE bruge loppemarkedet, men Loppemarkedet forbeholdt PRIVATE. Der kan annon-Betaling ve og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og65 sadel BRUGTE effekter. Momsregistrerede personer og 4-takt, Brennderup trailer til hvalpe, sorSĂŚlges: Spec. A+ lavenergiTlf.m/pure Tlf. 98 33 52 69 45 marina x 60. 4SĂŚlges billigt. Hosta, Canna, StenbrĂŚk, Tlf. 98 42 Tlf. 11 01 jagtglade forĂŚldre. PrisLys 1500,Tlf. 96 98 00 04 venlige shetlĂŚnder ponyer. Hoppe SĂŚlges: hjulet el-scooter, lidt SĂŚlges: Jolle 4 m. glasfiber 4Broncehk. SĂŚlges: Ægte labrador, formel 1 m/hingsteføl, har gĂĽet ved hingst ĂŚldre. Se mere www.uggertawn. OK, 6 mdr., nyt ter familiehund. 100 xarkivsystem. 60. SĂŚlges billigt. Lys bøg Tlf. 96 9898005804 medfølger. Tlf. 61 54 84 16 bĂĽd. Alt som nyt samlet: 15.900,Tlf. 40 78 44 33 te hanner. Har fĂĽet ormekur, glade flot, brugt hvidt kun m/2 døre,som 100% med blad, Gunnerra Tlf. 31 14 ceres med køb, salg, bytte og Âťgives vĂŚkÂŤ af nĂŚsten alleâ?‘ Betaling ve henvises til avisens øvrige spalter. Tlf. 98 33 52 45 virksomheder kan IKKE bruge loppemarkedet, men Kon og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel marina 4-takt, Brennderup trailer til brugt. hvalpe sĂŚlges. 3meget tĂŚver, dk eller ring. Tlf. 25 57børne11 køk01Ef- (Aars) med arkivsystem. H188x60, evt. kr. 2.150,SĂŚlges: 1 køle/frys Ariston Super 2Komplet ridevante, Tlf.BlĂĽ 96 gurami52 00 15 lydige, katteog Tlf. børnevenlige. OK, brugt kunlev. 6 mdr., som nyt SĂŚlges: Akvariefi sk. SĂŚlges: ridevante, meget børneSĂŚlges: 2Rød SĂŚlges: ShetlĂŚnderrhoppe SĂŚlges: fastbrĂŚndselsmedfølger. Tlf. 61 54 84 16 bĂĽd. Alt som nyt samlet: 15.900,21 40 17 33 Tlf. 40 78 44 33 kenopdrĂŚt og stuevante. 100% Tlf. 20 69 72 61 BRUGTE effekter. - Momsregistrerede personer ogâ?‘ Kon SĂŚlges: Akvariefi BlĂĽ guramiSpec. A+ lavenergi m/pure wind, 40 37 69 shetlĂŚnder ponyer. Tlf. 98 31 90 03 90 venlige SĂŚlges: Ægte langhĂĽret dvĂŚrg ter jagtglade forĂŚldre. 1500,Tlf. 21 Pris 40 17 33 SĂŚlges: 130. 15kmt, røde rejer, sugemaller. venlige Minicrosser shetlĂŚnder ponyer. Hoppe Jolle 4sk. m. glasfiber 4 hk. henvises til avisens øvrige spalter. m/hingsteføl, har gĂĽet ved hingst er, SĂŚlges: H188x60, evt. lev.Tlf. kr. 2.150,SĂŚlges: 2Komplet ridevante, meget børneanlĂŚg sĂŚlges. (Atmos DCHoppe 50S ANN Tlf. 96 52Meget 00 15 familiehund. SĂŚlges: fastbrĂŚndselser, marina røde rejer, sugemaller. Meget flot, hvidt m/2 døre, 100% og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel Tlf. 98 33 52 45 gravhundehvalpe har fĂĽet ormekur, SĂŚlges: Billigt skrivebord 80 x virksomheder kanikke IKKEannonceres? bruge loppemarkedet, men SĂŚlges: BrĂŚnde savet og kløvet. 40 km pĂĽ en opladning, kr. 8850. billige. og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel hvilke effekter kan 4-takt, Brennderup trailer til (Aars) SĂŚlges: Kaprør pĂĽ 3,30 mtr., 90 shetlĂŚnder ponyer. Hoppe Tlf. 98 31 03 90 venlige = 48 kw), ca 4 1/2 ĂĽr. Pris kr. SĂŚlges: Ægte langhĂĽret dvĂŚrg SĂŚlges: Minicrosser 130. 15kmt, Tlf. 25 57 11 01 SĂŚlges: 2 sengebunde 90x200 SĂŚlges: Billigt med skrivebord -84 80 anlĂŚg sĂŚlges. (Atmos 50S billige. ANN OK, brugt1 kun 6 mdr., keramisk som nyt medfølger. Tlf.stĂĽl, 61 DC 54 16x Calypso SĂŚlges: elkomfur, 160, trĂŚplade underer vaccineret og40 chippet, vant til 33 35 cm lang pr.20 rm. Gran 35 km en opmedfølger. Tlf.pĂĽ 61 54 84 16 Løv bĂĽd. AltBrĂŚnde som425,nytTlf. samlet: 15.900,Tlf. 40 78 44 sĂŚlges. Hovedtøj og sadel cm i diameter godstykkelse 13 gravhundehvalpe har fĂĽet ormekur, 22.800. SĂŚlges: savet og kløvet. 41 42 96 40 km pĂĽ10kmt, en opladning, kr. 8850. henvises avisens øvrigeannonceres? spalter.til annoncering af: â?‘ SĂŚl hvilke kanloppemarkedet ikke Du kan effekter IKKEtilbruge cm. med elevationsfunktion ho- og 160, trĂŚplade under= hingst 48 kw), caogGod 4med 1/2tilstĂĽl, ĂĽr. Pris kr. ladning, H188x60, evt. lev. kr. 2.150,plade med blĂŚseovn og igrill, Tlf. 20 41 42 96 SĂŚlges: 2 ridevante, meget børnestel og skuffer. vĂŚrksted. børn og at gĂĽ tur 3500,cm lang 325,pr. rm. kr. 6850. Tlf. 96 52 00 15 medfølger. Tlf. 61 54 84 16 SĂŚlges: 1 elkomfur, keramisk mm. Velegnet tilGod rutchebane, er vaccineret og40chippet, til Løv 35 cm lang 425,- pr. rm. Gran 35 Tlf.fastbrĂŚndsels31 30vej04 Calypso 10kmt, km pĂĽ vant en opSĂŚlges: Komplet vedende. Kr. 700.stel og skuffer. til28vĂŚrksted. 22.800. Du kan IKKEsommerhuse, bruge loppemarkedet til annoncering af: â?‘ SĂŚl Ejendomme, grunde, biler, campingvogne, Ægte dvĂŚrg 100% 8Tlf. mdr. nyt. venlige shetlĂŚnder ponyer. Hoppe 98 som 31 03 90 SĂŚlges: Pris. 385,Tlf.22 24130. 41 89 44 37 cm Tlf.TrĂŚdrejebĂŚnk 86 40 88 SĂŚlges: Ægte langhĂĽret dvĂŚrg Tlf. 74 02 SĂŚlges: Minicrosser 15kmt, SĂŚlges: plade OK, medbrugt blĂŚseovn og grill, børn og at tur 3500,underføring m.m.langhĂĽret Nilfisk højtrykslang 325,pr.47 rm.10 11/21 81Nakakr.gĂĽ6850. anlĂŚg sĂŚlges. (Atmos DC 50S ladning, Pris. 385,Tlf. 28 31 30 04 SĂŚlges: TrĂŚdrejebĂŚnk NakaSĂŚlges: BrĂŚnde, nyskovet. Gran Tlf. 26 71 13 62 fĂĽet ormekur, og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og gravhundehvalpe har fĂĽet ormekur, Flot stĂĽl, lev. 8kr.mdr. 1.750,SĂŚlges: BrĂŚnde savetmm, kløvet. km pĂĽ en opladning, ny med bord hvilke effekter kan ikke Ejendomme, sommerhuse, grunde,annonceres? biler, campingvogne, Ægte langhĂĽret dvĂŚrg SĂŚlges: 100% OK,evt. brugt som nyt. gravhundehvalpe Tlf. 21kr.ĂĽr. 40 17sadel 33kr. 40 Tlf.22 24 41kr. 448850. 37 chi, Tlf. 86 47 101000 11/21 81og 40 Kr. 88 motorcykler og landbrugsmaskiner, herunder ogsĂĽ trakrenser, bar, som ny, 350. Tlf. 74 89 02 SĂŚlges: AEG vaskemaskine, = rm 48 i100 kw), castykker. 4har 1/2 Pris chi,Løv ny35med bord 1000 Kr. 40 meter Pris kr. 210 Tlf. 21 40 1784 33 medfølger. Tlf. 61 54 SĂŚlges: 1 elkomfur, keramisk er vaccineret og har chippet, vant til16 SĂŚlges: er vaccineret og40chippet, vant til SĂŚlges: SĂŚlges: Colie (Mini) bl. 9pĂĽdejlige lang 425,pr.mm, rm. Gran Ny el-cykel 3800,Ny elekCalypso 10kmt, km en op1.000,-. Elcmorgel Yamaha. Giv et 35 motorcykler Haveplanter. Eks. PĂŚogravhundehvalpe fĂĽet ormekur, Tlf. 98 31 03 90 Flot stĂĽl, evt. lev. kr. 1.750,Tlf. 23 92 11 97 22.800. Bosch opvaskemaskine, Køle-/ Du kan IKKE bruge loppemarkedet til annoncering og landbrugsmaskiner, herunder ogsĂĽEjEntrak- af: SĂŚlges: AEG vaskemaskine, SĂŚlges: Bund til elevations1.000,-. El orgel Yamaha. Giv et torer. (Disse ting henvises til henholdsvis avisens pr. rm. plade med blĂŚseovn og grill, børn og at gĂĽ tur børnMontbretia, og at tur 3500,cm lang pr. rm. hvalpe, god familiehund 34-40 cm trisk ladning, kr.gĂĽ 6850. golfvogn 2500,Tlf. 20 43 66 bud. Gyldenris, Pryder vaccineret og3500,chippet, vant til04 ner, SĂŚlges: Colie (Mini) bl.Eks. 9 dejlige SĂŚlges: Ny325,el-cykel 3800,Ny47 elekSĂŚlges: Haveplanter. PĂŚoTlf.6128 31 3098 Tlf. 98 31 03 90 fryseskab, tørretumbler m.v. Bosch opvaskemaskine, Køle-/ seng. Kr. 500.bud. Tlf. 76 06 torer. (Disse ting henvises til henholdsvis avisens EjEnEjendomme, sommerhuse, grunde, biler, campingvogne, Ægte langhĂĽret dvĂŚrg SĂŚlges: 100% OK, brugt 8 mdr. som nyt. Tlf. 24 41 44 37 Tlf. 24 41 44 37 Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 Tlf. 22 74 89 02 høj, køkkenopdrĂŚt, 9gasgrill ugerAnadonis, kr. 2500,DoMs-, MoToR- og LAnDBRUGssIDER eller evt. til SĂŚlges: rotorplĂŚneklipog at Køreklar gĂĽ turTlf. 3500,Købes: FĂĽr, lam, vĂŚddere, alle børn hvalpe, godAgapantus, familiehund 34-40 cm trisk golfvogn 2500,SĂŚlges: Weber Q100 4342 47 96 66 ner, Montbretia, Gyldenris, PrydTlf.Tlf.202041 29fĂĽet 77 44 09 grĂŚsser, tørretumbler m.v. 26 71 13 62 fryseskab, gravhundehvalpe har 20 41 42 96 Flot stĂĽl, evt.16.00 lev. Tlf. kr. 1.750,(Sheltie) 51kr. 23Weber 21 03 SĂŚlges: TrĂŚer ogTlf. buske til haven. Tlf. 24 41ormekur, 44 37 Blodurt, TrĂŚpĂŚon, Flaskerenser, med 4sideudkast, ikke med høj, 9Tlf. uger kr. 2500,medkøkkenopdrĂŚt, bord, pĂŚn 600,DoMs -, MoToRLAnDBRUGs sIDER eller evt. motorcykler ogog landbrugsmaskiner, herunder ogsĂĽtil trakgrĂŚsser, Agapantus, Anadonis, SĂŚlges: AEG vaskemaskine, slags, efter Købes: FĂĽr, lam, vĂŚddere, alle per rubrikken KøB oG sALG). - Du kan IKKE indrykke SĂŚlges: hjulet el-scooter, lidt Tlf. 29 77 44 09 er vaccineret og chippet, vant til Fritelarie, Colie (Mini) bl.Eks. 921dejlige SĂŚlges:TrĂŚpĂŚon, Colie (Mini) bl. 9 lĂŚderdejlige SĂŚlges: NyblĂŚrespirea, el-cykel 3800,Ny SĂŚlges: Haveplanter. PĂŚoSĂŚlges: 3-2-1 brun Bl.a. dvĂŚrgfyr, ribs, sol-elekTlf. 23 98 83 31 27 03 36 90 SĂŚlges: Rosenrobina, Haveoropsamler, ikke selvkørende. (Sheltie) Tlf. 51 23 03 SĂŚlges: TrĂŚer og buske til haven. kuglegrill med askeskuffe 47 cm Blodurt, Flaskerenser, Bosch opvaskemaskine, Køle-/ slags, efter 16.00 Tlf. brugt. SĂŚlges: Hvalpe sĂŚlges. Gam- hvalpe, rubrikken KøB angivelse oG sALG). - tilDu kanklokkeslĂŚt. IKKEindrykke indrykke Duhenholdsvis IKKE torer. (Disse ting henvises avisens børnEfter oggod atColie gĂĽ tur(Mini) med af dato ogkan DisseEjEnhvalpe, god familiehund 34-40 cm SĂŚlges: Tlf.ribs, 20 43 47 66 annoncer trisk golfvogn 2500,familiehund cm ner, Montbretia, Gyldenris, Prydbl. 9m.v. dejlige SĂŚlges: SĂŚlges: Borderterrier/puddel bĂŚr, solstik, dronningebusk, tyrkiskmed maghoni Engblomme, Mesonopsis, SĂŚlges: 3-2-1 brun lĂŚderkl. 20 -3500,Tlf. 2134-40 78 95stel. 72 kide, Bl.a. dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, sol200,kr. Fritelarie, Rosenrobina, HaveorBrĂŚnde, nyskovet. Gran fryseskab, tørretumbler Tlf. 23 83 2718. 36 sofagrube mel Dansk Hønsehund, født SĂŚlges: BrĂŚnde, nyskovet. Gran Tlf. 20 69 72 61 Tlf. 24 41 44 37 høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,annoncer med angivelse af og klokkeslĂŚt. Disseevt. til DoMs -, MoToRog LAnD BRUGs sIDER eller høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,grĂŚsser, Agapantus, Anadonis, hvalpe, god familiehund 34-40 cm annoncer angivelse af dato og klokkeslĂŚt. Købes: FĂĽr, lam, vĂŚddere, alle kryds, lille race har Mesonopsis, fĂĽet ormehassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. SĂŚlges: Borderterrier/puddel Hosta. velholdt. 2500 bĂŚr,rmsolstik, dronningebusk, sofagrube medPris: maghoni stel. kide, Engblomme, stykker. Pris kr. annoncer henvises til rubrikken BEKEnDTGøRELsER. Tlf. 29 77kr.44 09 Bronzeblad, SĂŚlges: Gamle glas, ovalt spejl, Meget Tlf. 29 26 43 51 40 april. 40 SĂŚlges: rm ii meter meter stykker. Pris tyrkiskkr.til210 210 (Sheltie) Tlf. 512000,23 21 03 pr. TrĂŚer og buske haven. Blodurt, TrĂŚpĂŚon, Flaskerenser, (Sheltie) Tlf. 51 23 21 03 høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,kur. TĂŚve: 2500,Han: kryds, lille race har fĂĽet ormeFra 10,Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. Tlf. 41 17 45 55 / 98 62 14 15 Bronzeblad, Hosta. slags, efter 16.00 Meget velholdt. Pris: 2500 kr. Tlf. 29 89 08 26 rm. henvises rubrikken rubrikken KøBtiloG sALG).BEKEnDTGøRELsER. - Du kan IKKE indrykke SĂŚlges: Kaprør pĂĽ 3,30 mtr., 90 confetti = hyacintglas, SĂŚlges: Gamle glas, ovalt snapspejl, pr. rm. dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, ribs, sol- annoncer (Mini) bl. 908 dejlige SĂŚlges: Tlf. 51 12 SĂŚlges: Colie 3-2-1 brun lĂŚderFritelarie, HaveorTlf. 51 21 03 kur. TĂŚve: 2500,2462 272000,81 15 87 FraBl.a. 10,- Tlf. 86 47 10 11/21 8106 40 98 88 Tlf. 41BrĂŚnde 17Rosenrobina, 45 55Tlf. /Han: 98 14 29 8923 26 SĂŚlges: savet, kløvet Tlf.hattehoved, 23 87 83snap27 05 36 (Sheltie) Tlf. 61 76 cm i diameter ogTlf. godstykkelse 13 confetti =Gammelt hyacintglas, sehund. Tlf. 61 76 06 98 annoncer med angivelse af dato og klokkeslĂŚt. Disse hvalpe, god familiehund 34-40 cm SĂŚlges: bĂŚr, solstik, tyrkisk- hvor stor mĂĽ annoncen vĂŚre? sofagrube med maghoni stel. gran kide, Engblomme, Mesonopsis, SĂŚlges: 24 27pr.81rm. 87 SĂŚlges: Anneks:dronningebusk, 10 kvm. HĂĽndvĂŚrpr. rm. 350,-Borderterrier/puddel kr.Tlf.LĂŚrk Velegnet Borderterrier/puddel til rutchebane, vejsehund. hattehoved, SĂŚlges: Gammelt Komfur, vaskemaskine, dametasker, kuffert, kĂŚlk og mm. høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr.orme2500,kryds, lille race har fĂĽet ormeAnnoncen mĂĽ fylde hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. Bronzeblad, Hosta. Meget velholdt. Pris: 2500 kr. SĂŚlges: Borderterrier/puddel kryds, lille race har fĂĽet hvor stor mĂĽ annoncen vĂŚre? SĂŚlges: 4 hjulet el-scooter, lidt SĂŚlges: Anneks: 10 kvm. HĂĽndvĂŚrannoncer hen vises til rubrikken BEKEnDTGøRELsER. SĂŚlges: kĂŚlne kil- kerbygget, side og dør. 400,- kr. 4Løv pr. og rm.børnevenlige 600,- kr. 6-arSĂŚlges: Gamle glas, ovalt spejl, dametasker, kuffert, kĂŚlk og køleskab, fryser, spisebord i eg m. underføring SĂŚlges: 4vindue hjuleti hver el-scooter, lidt m.m. Nilfisk højtryksHøjsT fylde 20 ord. Det første ord f.eks. meget mere. (Sheltie)lille race 51 2126 03 linger kur.messing TĂŚve: 2500,2000,Fra 10,- vindue Tlf. 86i hver 47med 10side 11/21 40 88 Annoncen mĂĽ Annoncen Tlf. 41 17hjem 45børnevenlige 55 /Han: 98 62kr. 14 kryds, harTlf. fĂĽet ormeTlf. 29 8923 08 2500,2000,SĂŚlges: 4 kĂŚlne og kil- 15 brugt. kerbygget, og81 dør. søger nytlysekrone køkkenopdrĂŚt Indvendig beklĂŚdt fyrrustik. met 600,confetti = hyacintglas, snap- kur. op Âťtlf. til 20 ord! 6 stole.mere. Annoncen mĂĽ fylde 20mĂĽ ord.fylde Det førstehver ordfor f.eks. brugt. renser,TĂŚve: 100 bar, som ny,Han: kr. 350. meget Tlf. 40 61 91 11 kur. 24 27 81 ÂťsÆLGEsÂŤ ogErHøjsT tilderslut nummerÂŤ regnes et Telefo TĂŚve:8:23 2500,-Side nyt76hjem Tlf.Han: 2492 272000,81 97 87 linger søger Indvendig beklĂŚdtTlf. med fyrrustik. 20 69 72 61 Tlf. 20 89Tlf. 01køkkenopdrĂŚt /Tlf. 2084 7657 89 26 09 87 19.000,Tlf. 20 25 82 69 Loppemarked kupon 4-f 18/08/04 1 sehund. Gammelt hattehoved, over 20 ord, skal der indrykkes en Tlf. 53 97 96 33 Tlf. 20 69 72 61 Tlf. 23 11 29 Tlf. 40 61 91 11 op til 20 ord! SĂŚlges: Borderterrier/puddel ÂťsÆLGEsÂŤ og til slut Âťtlf. nummerÂŤ regnes hver for et hvor stor mĂĽ annoncen vĂŚre? SĂŚlges: Anneks: 10 kvm. HĂĽndvĂŚrTlf. 24 27 81 87 Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 19.000,Tlf. 20 25 82 69 Loppemarked kuponkĂŚlk 4-f og18/08/04 8:23 Side 1 dametasker, kuffert, ekstra annonce - ogsĂĽ med-max. 20 ord. om et ord er ord og skal derfor tĂŚlles med. Uanset Telefo Er der over 20 ord, skal der indrykkes en kryds, lille race har fĂĽet ormeSĂŚlges: 4 kĂŚlne og børnevenlige kilkerbygget, vindue i hver side og dør. SĂŚlges: Kaprør pĂĽ 3,30 mtr., 90 SĂŚlges: 4 kĂŚlne og børnevenlige kilord og skal derfor tĂŚlles med. Uanset om et ord er Labrador hvalpe, SĂŚlges: Annoncen mĂĽ HøjsT fylde 20 ord.ord.Det første ord f.eks. SĂŚlges: Kaprør pĂĽ 3,30 mtr.,sor90 SĂŚlges: Køreklar rotorplĂŚneklipmeget mere. ekstra annonce - ogsĂĽ med max. 20det forkortet eller skrevet helt ud, tĂŚller for et ord. Har kur. TĂŚve: 2500,Han: 2000,linger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt Indvendig beklĂŚdt med fyrrustik. 4 kĂŚlne og børnevenlige kilSĂŚlges: cm i diameter og godstykkelse 13 Labrador hvalpe, glade sorSĂŚlges: søger sideudkast, nyt hjem køkkenopdrĂŚt te Har og fĂĽetgodstykkelse ormekur, cmhanner. i diameter 13 per med ikke med Tlf. 40 61 91 11 linger forkortet eller skrevet helt ud, det kan for et ord. Har ÂťsÆLGEsÂŤ ogtil til slut Âťtlf. nummerÂŤ regnes hver BETALING: Tlf. Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 mm. 19.000,Tlf. 20glade 25 82 69 du linger søger nyt76 hjem køkkenopdrĂŚt Loppemarked kupon 4-f 18/08/04 8:23 Side 12789810987 Velegnet til rutchebane, vejte hanner. Harog fĂĽetbørnevenlige. ormekur, Tlf.ikke 20 89 01 / 202476 flere effekter salg, end enaftĂŚller annonce rumme, erfor etAfsenders lydige, katteEfmm. Velegnet til rutchebane, vejopsamler, selvkørende. Kontant vedend levering annoncen kan rumme, er Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 du flere effekter til salg, en annonce underføring m.m. Nilfisk højtryksord og skal derfor tĂŚlles med. Uanset om et ord erAfsenders lydige, katteog børnevenlige. Efter jagtglade m.m. forĂŚldre. 1500,underføring NilfiskPrishøjtryksEfter4kl. 20 -og Tlf. 21 78 95 72 du velkommen tilKontant atBETALING: indrykke flere annoncer, husk dog Annoncer til loppemarkedet kĂŚlne børnevenlige kilSĂŚlges: Labrador hvalpe, sorSĂŚlges: ved levering af annoncen ter jagtglade forĂŚldre. Pris 1500,renser, 100 bar, som ny, kr. 350. 52 45 du velkommen til atskrevet annoncer, husk renser, 100 bar, som Tlf. ny, 98 kr. 33 350. forkortet eller heltflere ud, tĂŚller det for et dog ord. Har kanindrykke ikke indtelefoneres! linger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt te hanner. Har Tlf. fĂĽet ormekur, glade telefonnr. under hver Annoncer til loppemarkedet annonce. Tlf.23 9892 3311 52 97 45 Tlf. 23 92 11 97 telefonnr. under hver annonce. Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 du flere effekter til salg, end en annonce kan rumme, er lydige, katte- og børnevenlige. Efkan ikke indtelefoneres! SĂŚlges: 2 ridevante, meget børneSĂŚlges: Køreklar rotorplĂŚneklipter jagtglade forĂŚldre. Pris 1500,SĂŚlges: 2 ridevante, meget børnedu velkommen til at indrykke flere annoncer, husk dog SĂŚlges: Køreklar rotorplĂŚneklipAnnoncen sendes til: til venlige shetlĂŚnder ponyer. Hoppe Tlf. 98 33 52 45 hvad koster en loppeannonce? per sideudkast, ikke med Annoncen sendes til: med til 101.262 101.262 husstande husstande Vesthimmerlands Avis, Borgergade 17, 9620 Aalestrup venlige shetlĂŚnder ponyer. Hoppe per med sideudkast, ikke med og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel hvad kosterunder en loppeannonce? telefonnr. hver annonce. Ă˜sthimmerlands Folkeblad, opsamler, ikke og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og 84 sadel S! r mĂĽ OBon SENEST fredag kl. 9.00 KUn kr. 50.00 pr. annonce for opsamler, ikke selvkørende. selvkørende. Ă˜sthimmerlands Folkeblad, medfølger. Tlf. 61 54 16 ce KUn kr. 50.00 pr. annonce for hver hver indrykning. indrykning. AnnonAnnon2 ridevante, meget børneSĂŚlges: nn Efter kl. 20 Tlf. 21 78 95 72 medfølger. Tlf.21 6178 5495 84 72 16 RefsnĂŚsvej 8, 9293 Kongerslev Loppea Efter kl. 20 - Tlf. er to cen betales KonTAnT ved indleveringen RefsnĂŚsvej 8, 9293 Kongerslev da Annoncen sendes til: til 101.262 husstandeikke indholde venlige shetlĂŚnder ponyer. Hoppe cen betales KonTAnT ved indleveringen eller Mrk.: ÂťLoppemarkedÂŤ eller ved ved hvad koster en loppeannonce? SĂŚlges: Ægte langhĂĽret dvĂŚrg Mrk.: ÂťLoppemarkedÂŤ . er ss re ad og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel r SĂŚlges: Ægte langhĂĽret dvĂŚrg le el check. Husk: Breve sendt med postvĂŚsenet mĂĽ IKKE Ă˜sthimmerlands Folkeblad, Betaling vedlagt: gravhundehvalpe har fĂĽet ormekur, check. Husk: Breve sendt med postvĂŚsenet mĂĽ IKKE KUn kr. 50.00 pr. annonce for hver indrykning. AnnonBetaling vedlagt: medfølger. Tlf.ormekur, 61 54 84 16 gravhundehvalpe har fĂĽet er vaccineret og chippet, vant til indeholde kontanter! Kongerslev â?‘ Kontant RefsnĂŚsvej â?‘ Check 8, 9293 er vaccineret og chippet, vant til indeholde kontanter! â?‘ Kontant â?‘ Check cen betales KonTAnT ved indleveringen eller ved Mrk.: ÂťLoppemarkedÂŤ børn og at gĂĽ tur 3500,Ægte langhĂĽret dvĂŚrg SĂŚlges: børn og at gĂĽ tur 3500,check. Husk: Breve sendt med postvĂŚsenet mĂĽ IKKE Tlf. 24 41 44 37 ANNONCETEKST: Betaling vedlagt: gravhundehvalpe Tlf. har24fĂĽet ormekur, 41 44 37 ANNONCETEKST: hvor bliver hvor bliver annoncen annoncen indrykket? er vaccineret og chippet, vant til indeholde kontanter! indrykket? Kontant Købes â?‘â?‘Check Gives vĂŚk â?‘ SĂŚlges â?‘ â?‘ Købes â?‘ Byttes Byttes â?‘ â?‘SĂŚlges: Gives vĂŚk â?‘â?‘SĂŚlges Colie (Mini) bl. 9 dejlige Annoncen indrykkes ii 99 aviser ii Himmerland børn ogColie at gĂĽ(Mini) tur 3500,SĂŚlges: bl. 9 dejlige Annoncen indrykkes aviser Himmerland (totaloplag (totaloplag hvalpe, 34-40 24 41cm 44 37 118.472 ekspl.): Aars Avis. Farsø Avis. Vesthimmerlands ANNONCETEKST: hvalpe, god god familiehund familiehundTlf. 34-40 cm 118.472 Avis. Farsø Avis. Vesthimmerlands høj, hvorekspl.): bliverAars annoncen indrykket? høj, køkkenopdrĂŚt, køkkenopdrĂŚt, 99 uger uger kr. kr. 2500,2500,â?‘SĂŚlges: Gives vĂŚk â?‘ SĂŚlges â?‘ Købes â?‘ Byttes (Sheltie) Folkeblad, Løgstør. Vesthimmerlands Avis, Tlf. 23 03 Folkeblad, Løgstør. Vesthimmerlands Avis, Aalestrup. Aalestrup. Colie (Mini) 9 dejlige (Sheltie) Tlf. 51 51bl. 23 21 21 03 Annoncen indrykkes i 9 aviser i Himmerland (totaloplag hvalpe, god familiehund 34-40 cm øst him merlands Folkeblad, Konger s lev. Hadsund Folkeøst him merlands Folkeblad, Konger s lev. Hadsund Folke118.472 ekspl.): Aars Avis. Farsø Avis. Vest himmerlands SĂŚlges: Borderterrier/puddel høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,SĂŚlges: Borderterrier/puddel blad.Folkeblad, Folkebladet, støvringVesthimmerlands og nibe Avis. Avis, Aalestrup. kryds, lille Løgstør. (Sheltie) Tlf. 51orme23 21 03 kryds, lille race race har har fĂĽet fĂĽet ormekur. kur. TĂŚve: TĂŚve: 2500,2500,- Han: Han: 2000,2000,østhimmerlands Folkeblad, Kongerslev. Hadsund FolkeTlf. 24 27 81 87 SĂŚlges: Borderterrier/puddel hvornĂĽr annoncen indleveres? blad. Folskal kebladet, støvring og nibe Avis. kryds, lille race har fĂĽet ormeSĂŚlges: kĂŚlne og børnevenlige kur. 4TĂŚve: 2500,Han: kil2000,- Annoncen skal vĂŚre avisen i hĂŚnde senest fredag kl. linger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt Tlf. 24 27 81 87 9.00 ugen før indrykningen. Annoncer, der modtages hvornĂĽr skal annoncen indleveres? Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 Annoncen mĂĽ fylde senere, indrykkes efter. Annoncen skalugen vĂŚre avisen i hĂŚnde senest fredag kl. SĂŚlges: 4 kĂŚlne og børnevenlige kilop til 20 ord! linger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt Annoncer til loppemarkedet kan IKKE indtelefoneres. 9.00 ugen før indrykningen. Annoncer, der modtages Telefon: Er der over 20 ord, skal der indrykkes en Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09

Loppemarked top 4-f

18/08/04 8:35 Side 1 stand 2 ürBrÌnde gl. SÌlges: løv 300,-hvide pr. m. Tørt Havemøbler, i trÌ SÌlges: Tlf. 98 5830,42bÌnk, 51 / palle 512 86 08 90 EU-pallerammer pr. m/hynder. Bord, Loppemarked top 4-f 18/08/04 8:35 Side 1 stole. Fin Tlf. 40 34 23 55 stand 2 ür gl.

Landsdelens Landsdelens bedste Landsdelens bedste LOPPEMARKED bedste LOPPEMARKED finder du i LOPPEMARKED finder du i HIMMERLANDS finder du i HIMMERLANDS AVISERNE HIMMERLANDS AVISERNE

BEMÆRK BEMÆRK

CAMPINGVOGNE, • CAMPINGVOGNE • CAMPINGVOGNE BILER, • BILER • BILER MOTORCYKLER, • MOTORCYKLER •LANDBRUGSMASKINER MOTORCYKLER •SkalLANDBRUGSmed under bilmarkedet • LANDBRUGSMASKINER eller køb & salg! MASKINER

AVISERNE

- SKAL med under - SKAL med under bilmarkedet bilmarkedet eller køb & salg! eller køb & salg!

se her! se her! inden du laver din annonce! LOPPEMARKED inden du laver her! din annonce! se LOPPEMARKED til 88.050 husstande

LOPPE ANNONCER indleveres til avisen SENEST FREDAG KL. 9

LOPPEMARKED LOPPEMARKED 20 20 ord ord for kr. 2050 ord for 50 kr. HIMMERLANDS AVISERNE HIMMERLANDS

inden du laver din annonce! til 88.050 husstande

In  In  og  og 

20 ord 20 ord for for 50 50 kr. kr.

HIMMERLANDS HIMMERLANDS AVISERNE AVISERNE

Indryk Indryk en en loppemarkedsannonce loppemarkedsannonce og kom ud og kom ud til til 101.262 101.262 husstande! husstande! Indryk en loppemarkedsannonce og kom ud til 101.262 husstande!

AVISERNE

Annoncen mĂĽ fylde op til 20 ord! Er der over 20 ord, skal der indrykkes en BETALING: ekstra annonce - ogsĂĽ med max. 20 ord.

ekstra annonce - ogsĂĽ med max. 20 ord. Kontant ved levering levering af annoncen annoncen Kontant ved af Annoncer til til loppemarkedet loppemarkedet Annoncer kan ikke ikke indtelefoneres! indtelefoneres! kan

BETALING:

Kontant ved levering af annoncen Annoncer til loppemarkedet kan ikke indtelefoneres!

Telefon:

Afsenders navn og adresse:

Afsenders navn og adresse:

senere, indrykkes ugen efter. vÌrAnnoncer opmÌrksom pü, at der kan vÌreindtelefoneres. Ìndrede til loppemarkedet kan IKKE indleveringsfrister i forbindelse med helligdagene vÌr üret igennem. loppeannoncerne her opmÌrksom pü, at der kanbringes vÌre Ìndrede i førstkommende nummer efter indlevering! indleveringsfrister i forbindelse med helligdagene üret igennem. loppeannoncerne bringes her i førstkommende nummer efter indlevering!


Side 26

7. maj 2014

Ugens tv

7. - 13. maj 2014

UGE 19 - 2014

Man on Fire

DR1 fredag kl. 22.50 Amr. action-thriller fra 2004 med bl.a. Denzel Washington og Dakota Fanning. Da den 9-årige pige Pita kidnappes i Mexico City, går Creasy i aktion. Pitas rige forældre havde ansat Creasy som hendes bodyguard, men DR1 torsdag kl. 20.00: “Gintberg på Kanten”

efter en hård fortid i CIAs antiterrorgruppe er Creasy mere til flasken end til skyderen. Nu kommer der andre boller på suppen, for der står en hær af lejemordere mellem Creasy og Pita. Og Creasy skal nok sørge for, at de alle får, hvad de har fortjent.

Venner for livet

TV2 torsdag kl. 20.00: “Fantastiske fund”

DR1 lørdag kl. 00.15 Amr. komedie fra 1999 med bl.a. Eddie Murphy og Martin Lawrence. Småsvindleren Ray tror, han har udsigt til den store gevinst, da han udser sig den naive bankmand Claude som

sit næste offer. Men i stedet ender både Ray og Claude bag tremmer i sydstaten Mississippi, dømt for et mord, de ikke har begået. Her får de masser tid til at lære hinanden at kende, for dommen lyder på fængsel på livstid.

DR1 lørdag kl. 21.00: “Eurovision Song Contest 2014” Værterne er Nikolaj Koppel, Lise Rønne og Pilou Asbæk.

Blue Streak DR1 fredag kl. 21.25: “Laws of Atraction” De to skilsmisseadvokater, vågner op som mand og kone efter en fugtig nat.

TV2 fredag kl. 23.45 Amr. action-komedie fra 1999 med bl.a. Martin Lawrence og Luke Wilson. Da juveltyven Miles Logan bliver løsladt fra fængsel, vil han hente den diamant, han to år inden gemte i en tilfældig bygning, der var under opførelse. Desværre viser bygningen sig nu at rumme

Los Angeles’ funklende nye politihovedkvarter! For at kunne få fingre i den kostbare ædelsten, udgiver Miles sig for at være politimand. Til hans store overraskelse bliver han sat sammen med den unge rekrut Carlson, og bliver sendt ud for at opklare forbrydelser.

TV2 lørdag kl. 20.00: ”Far til fire - på japansk” Miki Andersen som Shin og Kasper Kesje som Lille Per.

Livstegn

Ugens tv

TV2 fredag kl. 20.00: ”Voice - Junior” Så er deltagerne nået til kvartfinalen, og konkurrencen spidser for alvor til. ONSDAG DR1 05.05 Drømmen om landet 06.05 Der er noget i luften 06.35 Hairy Bikers store kokkedyst 07.20 Formiddagsprog. 12.25 Skattejægerne 12.50 Kender Du Typen? 13.30 Eftermiddagsprog. 17.50 TV Avisen 18.00 Under hammeren 18.30 TV Avisen med Sporten og Vores vejr 19.05 Aftenshowet 19.55 TV Avisen 20.00 Kender Du Typen? - Grand Prix-speical 20.40 En barndom med hash 21.30 TV Avisen med Penge og Sporten 22.30 Vegas 23.15 Ryggen mod muren II 00.15 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Madmagasinet Bitz & Frisk 11.30 Akkari og Khader 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Erkendelsens time 13.00 Eftermiddagsprog. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.05 Akkari og Khader 18.30 Knæk koden 19.30 Han, hun og godset 20.00 Dommer for en dag 20.40 Sagen genåbnet 22.30 Deadline 23.00 Historien om det europæiske Melodi Grand Prix 23.50 The Daily Show 00.15 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Have haves 12.50 Byg et liv på landet 13.45 Hva’ bruden ikke ved 14.35 Stor, større - megafamilier 15.20 Alarm 112 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen. Dansk reportageserie 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Hvem bor hvor? 20.35 Broadchurch 21.25 Alarm 112 22.00 Nyhedsblok 22.40 Specialtjenesten 23.15 Flugtkongerne 00.10 Natfjernsyn

TORSDAG DR1 05.00 Drømmen om landet 06.00 Der er noget i luften 06.30 Formiddagsprog. 12.15 Skattejægerne 12.40 Kender Du Typen? 13.20 Hammerslag 13.50 Eftermiddagsprog. 17.50 TV Avisen 18.00 Under hammeren 18.30 TV Avisen med Sporten og Vores vejr 19.05 Aftenshowet 19.55 TV Avisen 20.00 Gintberg på Kanten - Pressen 20.30 TV Avisen med Sporten 21.00 Eurovision Song Contest 2014, 2. semifinale 23.00 Fodboldmagasinet 23.15 Taggart: Lov og orden 00.25 I farezonen 01.15 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Penge 11.30 Sådan er det bare 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Eftermiddagsprog. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.05 Helvedes helte 18.35 Jagte på skrumpehovederne 19.30 Han, hun og godset 20.00 Debatten 21.00 Detektor 21.30 Krysters Kartel 22.00 Nærkontakt 22.30 Deadline 23.00 Historien om det Europæiske Melodi Grand Prix 23.50 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Have haves 12.50 Byg et liv på landet 13.45 Hva’ bruden ikke ved 14.35 Stor, større - megafamilier 15.20 Alarm 112 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen. Dansk reportageserie 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Fantastiske fund 20.50 Station 2 22.00 Nyhedsblok 22.40 Skæbner i kvindefængslet 23.35 Elementary. Amr. krimidramaserie 00.25 Natfjernsyn

Ugens tv

TV2 lørdag kl. 22.00 Amr. thriller-drama fra 2000 med bl.a. Meg Ryan og Russell Crowe. Alice Bowmans mand er ingeniør og udstationeret i et latinamerikansk land, da han bliver kidnappet. Hun indser, at hun er den eneste, der er

FREDAG DR1 05.00 Drømmen om landet 06.00 Der er noget i luften 06.30 Hairy Bikers store kokkedyst 07.15 Formiddagsprog. 12.15 Skattejægerne 12.40 Kender Du Typen? 13.20 Hammerslag ved Torup strand 13.50 Hercule Poirot:Lord Edgwares endeligt 15.30 Eftermiddagsprog. 17.50 TV Avisen 18.00 Auktionshuset 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 19.00 Disney Sjov 20.00 Hvem var det nu vi var 21.00 TV Avisen med Vores vejr 21.25 Laws of Attraction 22.50 Man on Fire 01.10 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Kontant 11.30 Nærkontakt 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Dommer for en dag 13.00 Eftermiddagsprog. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.05 Nærkontakt 18.30 Debatten 19.30 Han, hun og godset 20.00 Melancholia. Dansk spillefilm 22.00 Store danskere - PH 22.30 Deadline 23.00 60 Minutes 23.45 The Daily Show 00.05 Ud i sandet. Amr. komedie 01.50 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Have haves 12.50 Byg et liv på landet 13.45 Hva’ bruden ikke ved 14.35 Stor, større - megafamilier 15.20 Alarm 112 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen. Dansk reportageserie 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Voice - junior 21.10 SuperMatchen: DM-finale 22.55 SuperMatchen: Studiet 23.10 Best of Bremen 23.45 Blue Streak. Amr. actionkomedie fra 1999 01.20 Natfjernsyn

parat til at kæmpe for mandens frigivelse, men hun får brug for hjælp. Den kommer i form af Terry Thorne, som er vant til at forhandle med gidseltagere. Men selv Terry må erkende, at der skal arbejdes hårdt og tænkes klart for at få Alices mand ud i live.

LØRDAG DR1 05.05 Drømmen om landet 06.05 Der er noget i luften 06.35 Det vilde Afrika - Nilen 07.30 Formiddagsprog. 09.55 Mord på hjernen 11.30 Eurovision Song Contest bag kulissen. 3 afsnit 13.00 Ved du hvem du er? - Anne Marie Helger 14.00 Sommer 15.00 En ny begyndelse 15.45 Før deadline 17.30 Cirkusrevyen 2010 18.30 Nyhedsblok 18.58 Held og Lotto 19.00 Forfesten - klar til Grand Prix! 21.00 Eurovision Song Contest 2014, Grand finale 00.15 Venner for livet 01.55 Natfjernsyn

DR2 06.30 Debatten 07.30 Nyheder fra Grønland 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.01 Gud velsigne Island! 09.00 Formiddagsprog. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.01 Danser med diktatorer 13.00 Eftermiddagsprog. 17.10 Store danskere 17.50 Da Johnny Cash ramte Søborg 18.10 Londons naturhistoriske museum 19.10 Den umulige flodrejse 20.00 DR2 Tema: Verdens største koralrev 22.30 Deadline 23.00 The Talented Mr. Ripley 01.10 Natfjernsyn

TV2 06.00 Morgen TV - mest for børn 09.00 Go’ morgen Danmark 12.00 Nyhederne 12.05 Eftermiddagsprog. 14.30 Cykling: Giro d’Italia, 2. etape, direkte 16.00 Nyhederne 16.05 Cykling: Giro d’Italia, 2 etape, direkte 17.30 Giro d’Italia: Studiet 18.00 Nyhedsblok 18.25 Danmarks dejligste badehoteller 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 19.45 LørdagsSporten 20.00 Far til fire - på japansk. Dansk familiefilm 21.30 Livstegn. Amr. thriller-drama 23.45 Double Jeopardy 01.30 Natfjernsyn

søndag kl. 21.00: “Green Lantern” 7. - 13. TV2 maj 2014

DR1 søndag kl. 20.00: “Sommer”

SØNDAG DR1 04.55 Drømmeturen 05.55 Der er noget i luften 06.25 Det vilde Afrika - Virungas 07.15 Formiddagsprog. 10.20 Danmark på prærien 11.20 Eurovision Song Contest 2014, Grand finale 14.35 Hvem var det nu vi var 15.35 Cirkusrevyen 2010 16.30 HåndboldSøndag: Team Esbjerg - Lada (k) direkte 18.30 Nyhedsblok 19.00 Livets planet 20.00 Sommer 21.00 21 Søndag 21.40 Fodboldmagasinet 22.10 Agent 007 - Never Say Never Again 00.15 Inspector Morse: Hvem dræbte Harry Field? 02.00 Natfjernsyn

DR2 06.35 Dokumania 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.01 London ramt af finanskrisen 09.00 Formiddagsprog. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.05 Familieprotræt i sort og hvidt 13.00 Eftermiddagsprog. 16.50 Da Led Zeppelin ramte Søborg 17.15 Jagten på en morder. Amr. actionfilm 19.00 Javel, hr. statsminister. 2 afsnit 20.00 Dem der gør os tynde 21.00 Søndag Live 22.30 Deadline 23.00 På den 2. side i Europa 23.30 Mordet i Beirut 00.15 Natfjernsyn

TV2 06.00 Morgen TV - mest for børn 09.00 Go´morgen Danmark 12.00 Nyhederne 12.20 Eftermiddagsprog. 14.30 Cykling: Giro d’Italia, 3. etape, direkte 16.00 Nyhederne 16.05 Cykling: Giro d’Italia, 3. etape, direkte 17.30 Giro d’Italia: Studiet 18.00 Nyhederne 18.10 Regionale nyheder 18.20 Dit forårsvejr 18.25 Fotofælden 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Pengene på bordet 21.00 Green Lantern 22.50 Broadchurch 23.45 Station 2 00.50 Natfjernsyn

MANDAG DR1 05.05 Drømmeturen 06.05 Der er noget i luften 06.25 Hairy Bikers store kokkedyst 07.10 Formiddagsprog. 12.15 Skattejægerne 12.40 Kender Du Typen? 13.20 Hammerslag i Blokhus 13.50 Eftermiddagsprog. 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 20.00 Danmarks skønneste sommerhus - Samsø 20.30 Manden, Bentleyen og de polske penge 21.30 TV Avisen med EP-valg: 8 partier og Sporten 22.30 Mord i Wales: Djælvebroen. krimiserie 00.10 I farezonen 01.00 Water Rats 01.45 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Penge 11.30 Detektor 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Krysters Kartel 13.00 Eftermiddagsprog. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.10 Krysters Kartel 18.40 Vi flytter - elefanter 19.30 Han, hun og godset 20.00 Spin 21.00 Frank går efter magten 21.30 DR2 undersøger 22.00 To blowjobs tak! 22.30 Deadline 23.00 Britiske børnehekse 23.50 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Have haves 12.50 Byg et liv på landet 13.45 Hva’ bruden ikke ved 14.35 Stor, større - megafamilier 15.25 Alarm 112 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen. Dansk reportageserie 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Hvem vil være millionær? 20.50 Danmarks dejligste badehoteller 21.25 Fotofælden 22.00 Nyhedsblok 22.40 Krop umulig! 23.35 Natfjernsyn

TIRSDAG DR1 05.05 Drømmeturen 06.05 Der er noget i luften 06.25 Formiddagsprog. 12.15 Skattejægerne 12.40 Kender Du Typen? 13.20 Hammerslag i Hjørring 13.50 Hercule Poirot: Mord i solen 15.30 Hun så et mord. 2 afsnit 17.00 Stuegang 17.50 TV Avisen 18.00 Under Hammeren 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 20.00 Hammerslag 20.40 Det Søde Sommerliv 21.05 Kontant 21.30 TV Avisen med EP-valg: 8 partier og Sporten 22.30 Beck: Pigen i jordkælderen. Krimi 00.05 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 EP-valg: 8 partier 11.30 Frank går efter magten 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Eftermiddagsprog. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.10 Michael Jeppesen møder... 18.40 Vi flytter - næsehorn 19.30 Han, hun og godset 20.00 Det sejler - Slagteriet i Hanstholm 20.30 Helvedes helte 21.00 Dokumania 22.30 Deadline 23.00 Hvem dræbte Chea Vichea? 23.55 The Daily Show 00.15 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Byg et liv på landet 13.15 Hva’ bruden ikke ved 14.05 Giro d’Italia: Studiet 14.45 Eftermiddagsprog. 16.05 Cykling: Giro d’Italia, 4. etape, direkte 17.30 Giro d’Italia: Studiet 18.00 Nyhedsblok med Go’ aften Danmark 20.00 Frederik og Mary: Kongelig kærlighed 21.00 Med børnene som våben 22.00 Nyhedsblok 22.40 Dags Dato 23.30 Station 2 Politirapporten 00.00 Grænsepatruljen 00.30 Natfjernsyn

7. - 13. maj 2014


7. maj 2014

Side 27

Find din fagmand Frands Trangbæk E

LIG

• Om- og tilbygning • Støbe-/murerarbejde • Renovering • Rep. og vedligeholdelse • Fliser/Badeværelse • Netpus afskallede facader v. Gert Kristensen · Støttrupvej 59 · Støttrup · 9620 Aalestrup gkbyggeservice@gmail.com · www.gkbyggeservice.dk

Vi udfører alle former for gas- og oliefyrservice - også industri

Salg af gas- oliekedler, olietanke, jordvarme, solvarme og solceller

Himmerlands Gas-Olie & VVS Teknik ApS

: NU

• • • • • •

Træpiller Briketter Bark Flis Spagnum til haven Grå og sort granit

Tlf. 98 62 41 90 - Vi sparer dig for en del!

Ærtesten Nødder Stabilgrus Støbemix Sand Muldjord

Vognmand Frands Trangbæk • Gl. Viborgvej 90 • 9620 Aalestrup Tlf: 98 64 82 88 • Mobil: 40 63 83 88 • E-Mail: frands@frands-trangbaek.dk

NYT – NYT – NYT

www.himmerlands-gas-olie.dk

Aalestrup Installationsforretning siden 1926 Aut. el-installatør Hans Kristian Nielsen

Tlf. 40 59 80 80 · 98 64 13 00

Tonnys VVs A/s Autoriseret gas-, vand- og sanitetsmester møldrup • skals

Materieludlejning ApS

Kontor og værksted:

CVR 34734224

Bjergegaardsvej 4 · 9620 Aalestrup Tlf. 2045 4926 E-mail: sbmaterieludlejning@yahoo.dk

Udlejning af stort og småt materiel/udstyr til ude - og indebrug. Indenfor byggeri og anlæg, landbrug m/v, til privat og erhverv.

Vi er servicepartnere for

Salg og reparation af hvidevarer

Kan afhentes på pladsen eller leveres med grab Husk: Vi henter haveaffald med grab

SB

Markvænget 24

• • • • • •

El-installationer i bolig, landbrug og erhverv

Erhvervsvej 2, 9632 Møldrup

Tlf. 86 69 18 38 Vi er medlem af: Varmepumpeprdningen

Vand • Varme • Sanitet • Ventilation • Solceller • Naturgas • Solvarme • Jordvarme - Blik Mail: tonny@tonnysvvs.dk • www.tonnysvvs.dk

Du trykker bare

Murerfirmaet

Martin Christensen ApS

Toftegaardsvej 23 • 9620 Aalestrup

Tlf. 28 19 81 77

J O R D - B ET O N O G M URERAR B E J D E

Find din fagmand

SIMESTED EL-SERVICE

98 64 12 55

- så trykker vi resten

• Ring og tag en uforpligtende snak med os • Vi hjælper gerne med udformningen Borgergade 17 • 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 12 55 • post@himmerlandstryk.dk

Murermester

BØRGE ANDERSEN ApS

A p S

Boldrupvej 174, Thorup Tlf. 98 55 15 65

98 54 81 15 Gert Jensen

El-installationer i bolig og industri

Biltlf. 23 61 40 65 Borgergade 17 · 9620 Aalestrup

Tlf. 98 64 50 10

gb@gedstedbogtrykkeri.dk www.gedstedbogtrykkeri.dk

Quick-Guide - til din lokale fagmand

Elektriker:

Simested El-Service 98 54 81 15 En lys idè/Bojsen El 98 64 13 00/40 59 80 80

Entreprenørfirma:

Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS 98 64 82 36

Gas/Oliefyrsservice:

Vand · Vand · Varme · Sanitet · Naturgas

Varme Sanitet · Solvarme · Jordvarme · Blik · Uforpligtende tilbud · Store / små opgaver

Møllegade 4 9632 Møldrup Tlf. 86 69 20 99 E-mail: info@moeldrupvvs.dk www.møldrupvvs.dk

MøldrUp VVS a/S

Aut. gAs- og vAndmester mogens Kastrup nielsen gAs- og vAndmester dennis Würtz . mobil 21 42 58 99

Himmerlands Gas & Olieteknik 98 62 41 90

Hus og Have:

Frands Trangbæk 98 64 82 88 / 40 63 83 88

Materieludlejning:

SB Materieludlejning 20 45 49 26

Murer/Entreprenører:

GK Byggeservice 41 62 64 60 Murerfirmaet Martin Christensen 28 19 81 77 Murermester Børge Andersen ApS 98 55 15 65 Ejnar Nielsen A/S 86 69 17 04

Tryksager:

Gedsted Bogtrykkeri 98 64 50 10 Himmerlands Tryk A/S 98 64 12 55

VVS:

Møldrup VVS A/S 86 69 20 99 Tonnys VVS A/S 86 69 18 38


Side 28

7. maj 2014

d e m d e h m o s k r i v n E

... m u r e t r e hj

og n e k k ø K i hjerte t r o t s t e r e Der bank trup: s j A . t S i n e øjeblik. s e g t s u r r ø f b a r e f r g ehandlin Hvideva ompetent b

k n kærlig og e r å f m o s , e og har haft ie il m a For kundern f t e v ble nærmest er m o s , e n r e ejd . For medarb rs jubilæum -å 5 2 g o 0 2 10-, tor omhu. s d e m t lg a sikre på, v d r e u r n e e id m t o s le , he For varerne steret, så vi ju r e v li r. b t d uafbru og netprise r m e o t s n r e e r r is u r k p n e o For de skarp forhold til k i , r e is r p e t s ve at have de la

gaard

Preben Bis

Butikschef

Ring direkte til os og lav en aftale vedrørende nyt køkken, bad eller garderobe...

Ring direkte til os, når I skal købe hvidevarer

Når I ringer til os angående et nyt køkken, bad og garderobe, vil vor indretningskonsulent helt sikkert spørge lidt ind til, hvad I søger. Se mere på www.st-ajstrup.dk eller Lav derfor en aftale og kom St.11Ajstrup til en uforpligtende snak. ring på tlf. 98forbi 35 53

, n e k k ø k t ny r e l g n a m Når du e b o r e d r a g er og bad elblyederstort udvalg, skarpe prism ed Vi glæder os til at se jer!

Karl-Åge Bæk Hvidevaresælger

Tlf. 9671 4321

karl-aage@st-ajstrup.dk

Michael Lønstrup Hvidevaresælger

Niels Peter Østergaard Hvidevaresælger

michael@st-ajstrup.dk

nielsp@st-ajstrup.dk

Tlf. 9671 4323

Tlf. 9671 4312

Johnni Bøgelund Hvidevaresælger

Tlf. 9671 4309

Torben Riis Erhvervskonsulent

Tlf. 9671 4326

torben@st-ajstrup.dk

johnni@st-ajstrup.dk

I St. Ajstrup har vi alle de kendte mærker i hvidevarer, som det moderne hjem har brug for, og vi har mange års erfaring i salg til såvel private som professionelle til rigtig skarpe priser.

andle rup til h t t js a A g . t n i S n n t a e K solid forr d n u b n e t s ikke mind Inge Krogh Risgaard Indretningskonsulent

Tommy Rindsig Indretningskonsulent

Kim Nielsen Indretningskonsulent

John Hoxer Indretningskonsulent

Tina Niikanoff Indretningskonsulent

inge@st-ajstrup.dk

tommy@st-ajstrup.dk

kim@st-ajstrup.dk

john@st-ajstrup.dk

tina@st-ajstrup.dk

Tlf. 9671 4329

Tlf. 9671 4328

Tlf. 9671 4330 Fra udstillingen Tlf. 9671 4331i St. Ajstrup Tlf. 9671 4325

Det er os, der opmåler og monterer jeres nye køkken, bad eller garderobe... Mange kunder vælger at lægge ansvaret fra sig og over på vore specialuddannede montører, som ved, hvad de har med at gøre.

Når I handler i St. Ajstrup får I:

3 3 3 3 3

Vi tager ansvaret og kører først, når vi sammen har godkendt arbejdet.

Levering lige til døren – HELT GRATIS 2 års fuld garanti – ikke kun reklamationsret Alle de kendte mærker i vort store sortiment Skarpe priser – da vi køber stort ind En bundsolid forretning at handle med

Gert Hosbond Opmåler/montør

Jan Nielsen Montør

Kristian Jørgensen Montør

St. Ajstrup St. Ajstrup v/Nibe Køkkenog Hvidevarev/Nibe Brugsen KØKKEN- OG HVIDEVAREBRUGSEN

Brugsvej 7, St. Ajstrup - 9240 Nibe - Tlf. 98 35Brugsvej 53 11 - www.st-ajstrup.dk 7, St. Ajstrup · 9240 Nibe

Mandag - fredag kl. 9.00 - 17.30 - Lørdag og søndag lukket

Carsten Nielsen Opmåler/montør

etning Bundsolid forr ed! m e dl at han

Vesthimmerlands Avis - dækker 100% i handelsområdet!

Rudi Hansen Montør

Profile for Vesthimmerlands Avis

Vesthimmerlands Avis nr. 19 - 2014  

Læs Vesthimmerlands Avis

Vesthimmerlands Avis nr. 19 - 2014  

Læs Vesthimmerlands Avis

Profile for himtryk
Advertisement