Page 1

Aalestrup, Gedsted, Møldrup, Klejtrup, Hvilsom, Hvam, Simested, Nørager, Hvalpsund, Ulbjerg og Skals www.vesthimmerlandsavis.dk · Borgergade 17 · 9620 Aalestrup · Tlf. 98 64 12 55 · Fax 98 64 16 93 · Nr. 16 · 107. årg. Mandag, den 14. april 2014

Påshkos Geuldbageren

Tilbud gældende onsdag til fredag: 6 rundstykker + 1 vandkringle

1 stk. walesstang

Knabergårdens leder Lisbet Arent og Claus Larsen, Danske Bank i Aars, glæder sig over at have fundet den rette plads til maleriet på ”Knaberscenen”.

Kun

Kun

Kæmpemaleri er flyttet

Spar 26.-

Spar 8.-

Af Hanne Grabow AALESTRUP: Mange Aalestrupborgere har gennem de sidste 40 år kunne glæde sig over det flotte og kæmpestore maleri i den tidligere Bikuben og senest Danske Bank i Vestergade i Aalestrup. Danske Banks afdeling i Aalestrup blev lukket for to år siden og blev koblet sammen med afdelingen i Aars. Siden har maleriet hængt på væggen i det tomme lokale.

- Mange har været interesseret i, at få det flotte kunstværk, siger Claus Larsen, Danske Bank i Aars, men vi var interesseret i, at det skulle blive i Aalestrup, hvis det var muligt. Og da vi hørte at byens ”kulturhus” var interesseret og havde pladsen, syntes vi det var det helt rigtige sted.   Leder af Knabergården, Bibliotekar Lisbeth Arent, glæder sig over, at Danske Bank valgte Knaberscenen som hjemsted.

  Malerier blev erhvervet i 1974 på foranledning af Bikubens daværende formand Gårdejer Gustav Holmberg og det var en pæn pris, man dengang betalte for kunstværket af maleren Carlo Wognsen.   Maleriet der har titlen ”Lundby Bakker” er nu blevet flyttet til Knaberscenens foyer.   Danske Bank har nu solgt ejendommen i Vestergade og derfor blev maleriet ”udliciteret”.

65.-

25.-

Tilbud gældende onsdag til mandag: 1 stk. vandkringle

Påskekage

Kun

Kun

Spar 10.-

Spar 10.-

45.-

40.-

1 rugbrød + 1 franskbrød

Påskeæg

med ægte hjemmelavet chokolade og ægte marcipan æg lavet af Odense Marcipan

frit vaLg Kun

VI HAR ÅBENT ALLE påskedage kl. 8.00 -21.00

50.-

Værtindegavens - der kan dele

Spar 10.-

(kun i AAlestrup)

KonditorKunst

dET godE RugBRød ELLER HVEdEBRød Flere varianter 625 -1025 g

10.-

ert Super gode til dedesst til påskebor

CAPRI SoNNE 2 varianter (5 x 0,2L)

max. 16.00 pr. kg

10.-

kun

20.-

10.-

5

Spar 9,9

35.-

6 rundstykker + 1 leverpostej

forårslagkage

Kun Kun

55.-

40.-

Spar 15.-

max. 6 ps. pr. kunde

(6,67 pr. L)

ToRSdAg – mANdAg 17/4 – 21/4 BLANd-SELV SLIk pr. 100 g

kun

4 stK.

Tilbud gældende lørdag til mandag:

BkI EkSTRA 400 g

PEPSI/PEPSI mAx/FAxE koNdI/ FAxE koNdI FREE 1,5 L frit valg 5 Spar 7,9 excl. pant

Lækre tapaskager

695

SToRT PLANTEmARkEd f.eks. rhodendendron

kun

50.v/ Gitte og Ole Stisen Jernbanegade 3 · 9620 Aalestrup · Tlf. 98 64 10 19 · www.guldbageren.dk

(69,50 pr. kg)

gæLdER FRA SøNdAg dEN 13. APRIL – mANdAg dEN 21. APRIL (undtaget Bland-selv slik)

Åbent i Tirsdag - onsdag 6.00 - 17.30 påsken Torsdag - Mandag 6.00 - 16.00


Side 2

14. april 2014

Kulturrådet støtter mange gode initiativer Af Hanne Grabow

Privat Dagpleje Vesthimmerland holdt tirsdag generalforsamling, og her kunne medlemmerne se tilbage på et begivenhedsrigt år, der blandt andet bød på et møde med selveste julemanden.

Private dagplejere holdt generalforsamling 13 ud af 17 medlemmer deltog VESTHIMMERLAND: I tirsdags holdt Privat Dagpleje Vesthimmerland ordinær generalforsamling.   13 ud af 17 medlemmer mødte op, og der blev talt og diskuteret mangt og meget. Økonomisk ser det okay ud for kommunens private dagplejere, men der har også til dels været egenbetaling ved udflugter og lignende i 2013. Dagplejernes hjemmeside kører fortsat, og her man altid kan finde de private dagplejere, der er medlem af foreningen. Langt de fleste har fuldt hus i Dagplejen, men især i den gamle Aalestrup Kommune er der ledige pladser. I 2013 blev både Facebook og hjemmesiden brugt flittigt til opslag af forskellige udflugter og arrangementer. Det blev blandt andet til ture i Hobro Mini Zoo, Bevægelsesparken i Aalestrup, Store Økssø, Sauers Frugtplantage, jagt på julemanden i Gedsted og meget mere. Din Servicepartner Tlf. 51 15 51 15

Solceller Aut. El-installatør

Se mere på www.skals-el.dk

Kommunens private dagplejere tager ofte på tur - her bliver madpakkerne nydt i det fri.

Når dagplejerne tager på tur, mødes dem, der har mulighed for det, og så bliver der hygget med medbragte boller eller lidt andet godt i madpakken. På disse ture har både børn og voksne nydt. Dagplejerne har fået dannet et godt netværk, og de mødes på kryds og tværs. Der kan selvfølgelig være perioder, hvor man ikke deltager så meget, hvis man har mange små børn eller børn, der bare helst vil være hjemme, men det er helt op til den enkelte.

POLITIRapporten for Aalestrup

Af landpolitiassistent Hans Jørgen Nielsen

Et førstehjælpskursus er på programmet inden næste generalforsamling, da flere trænger til at få det genopfrisket. Dagplejedagen i år vil blive afholdt i Jenle Plantage i juni, hvor dagplejere og børn mødes til formiddagsmad og selv tager frokosten med. Foreningens bestyrelse er uændret efter generalforsamlingen, så den består fortsat af Lisbet Andersen, Aalestrup, Mette Nielsen Aars, Tina Carøe Sørensen, Knudstrup, Gertrud Bak, Kgs. Tisted og Kate Møller, Fjelsø.

Har du ikke modtaget

VESTHIMMERLAND: Igen i 2013 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange foreninger med et beløb til gode kulturelle aktiviteter.   Det fortalte formanden, bibliotekar Bo Jacobsen, da rådet holdt årsmøde, lørdag, 5. april i Vesthimmerlands Musikhus, Alfa.   Ugen før havde alle de fire lokale råd, hver især afholdt årsmøder i deres respektive områder.   Ved årsmødet for Vesthimmerlands Kulturråd blev Hardy Jensen, Aars, valgt som dirigent og som referent blev Viktor Weiss valgt.   Bo Jacobsen startede sin beretning med at omtale bestyrelsesmøderne, der året igennem bliver holdt på forskellige kulturelle steder, så man bliver orienteret om de mange gode steder man har i kommunen.   En af de årlige opgaver som Kulturrådet har, er, at vælge blandt de indstillede til kommunens store kulturpris. - Der var indkommet mange gode og velmotiverede forslag, så det var svært at vælge. I år faldt valget på Samuel Frederiksen, Hvalpsund, sagde Bo Jacobsen.   I forbindelse med frivillighedsdagen havde kommunen taget initiativ til at afholde et frivillighedsmarked lørdag den 28. september 2013 i Dronning Ingrid Hallerne i Farsø, hvor medlemmer af Kulturrådet var med og hvor de fortalte om rådet og dets opgaver.   Bo Jacobsen omtalte herefter de forskellige foreninger og aktiviteter der i 2013 havde fået donationer: - Vi har i årets løb ydet tilskud til en række kulturelle arrangementer:   En ansøgning om støtte til børnearrangement og Show i forbindelse med Alfa’s fem års fødselsdag blev støttet med 15.000 kroner til afholdelse af udgifter til to forestillinger torsdag, 20. juni 2013 om formiddagen med ”Det flyvende kuffertcirkus”, og til show i koncertsalen torsdag aften med Troels Laursen og Samuel Frederiksen.

Bo Jacobsen - formand for Kulturrådet.

  En ansøgning fra Folkevirke om støtte til et foredrag med Jens Andersen om Dronning Margrethe II blev imødekommet med 5.000 kroner.   En ansøgning om støtte til et projekt for asylansøgernes børn samt lokale børn i området Overlade, Ranum og Vilsted blev støttet med 5.000 kroner.   En ansøgning om tilskud til opsætning af musicalforestillingen ”Crooks and Disney’s Darker Sides” blev støttet med 10.000 kroner.   En ansøgning om støtte til 40 års jubilæumsarrangement i Arosia blev støttet med 5.000 kroner.   Ansøgning fra Foreningen til Bevarelse af Danske Minder i Serampore, Indien, til støtte af et arrangement med Don Kosakkerne blev imødekommet ved at yde en underskudsgaranti på maksimalt 10.000 kroner, dog er arrangementet indtil videre ikke blevet realiseret.   Der er bevilget et tilskud på kr. 5.000 til Farsø Korets stævne i Alfa 2.-3. november 2013.   Det i 2009 bevilgede lån på 25.000 kroner til udvikling af Middelalderdage på Vitskøl Kloster konverteres til et tilskud.   En ansøgning om støtte til stiftende generalforsamling af foreningen ”Thits venner” 19. januar 2014 blev støttet med 4.000 kroner.   En ansøgning om støtte til en bogudgivelse ”- mens de andre sov til middag” blev imødekommet med 8.000 kroner. Bogen omhandler en lokal kunstner Kirsten Marie

Pedersen fra Alstrup og er skrevet af Laust Torp Jensen. Bogen forventes at udkomme sommeren 2014.   I alt støttede Kulturrådet projekter med 57.000 kroner i det forgangne år.   Vesthimmerlands Kulturråd råder over en grejbank, hvor der i årets løb er blevet investeret i yderligere udstyr. På foranledning af nogle af kommunens mange kor er der blevet indkøbt 10 minipodier, så alle sangstemmer kan komme til deres fulde ret. Podierne måler 40 x 55 x 20 cm og vejer ca. 4 kg. Når minipodierne er klappet sammen har de en tykkelse på kun 2,4 cm og er således nemme at transportere. Det er yderligere indkøbt et ”Bose anlæg” fortrinsvis til forstærkning af sang og musik. Anlægget består af tre højttalere, en mixer og en mikrofon.   Bo Jacobsen sluttede sin beretning med at takke de øvrige medlemmer af rådet for et godt og inspirerende samarbejde i årets løb og ikke mindst til alle samarbejdspartnere, til Kultur- og Fritidsudvalget og til kulturafdelingen for deres gode opbakning til Kulturrådets arbejde.   Vesthimmerlands Kulturråd består af medlemmer, der er udpeget fra de fire lokalråd og der var i år ingen ændringer i persongalleriet, alle er på årsmøderne i de lokale råd blevet genvalgt. Fra Aars, Hardy Jensen og Viktor Weiss, fra Farsø, Lone Pedersen og Karin Bacher, fra Løgstør kommer Bo Jacobsen og Else Marie Sønderstrup og fra Aalestrup, er det Lisbeth Arent og Hanne Grabow. Desuden er Signe Nøhr repræsentant fra Vesthimmerlands Kommune og kommunens kultur - og udviklingskonsulent Inge Lise Jæger Sørensen deltager i møderne.  Regnskabet for 2013 blev forelagt og udviser en beholdning på 59.467,48 kroner, 31. december 2013.   Deltagerne ved årsmødet blev inviteret til at deltage i ”Syng sammen” arrangementet som startede umiddelbart efter generalforsamlingen.

Håndværktøj AALESTRUP: Mellem tirsdag og onsdag har der været indbrud i et udhus på Toftegårdsvej i Aalestrup. Fra udhuset er stjålet håndværktøj af den slags man køber i en tømrerforretning.

onsdag inden kl. 20.00 - så kontakt

Distribution

Ligger du inde med oplysninger, der kan føre til opklaring, vil politiet gerne høre fra dig på 98 64 10 18

på telefon 98 92 89 00

Vesthimmerlands Avis

fra torsdag 8.00-16.00 eller på mail: ndireklamatio @nordjyske.dk

- hvis du vil vide hvad der sker lokalt!

Ældre på ture i naturen

En gruppe aktive personer indenfor ”Ældresagen” i Aalestrup har taget et fint initiativ. Hver anden onsdag møder der 10 personer op på Plejecenter ”Aaglimt” for at give de beboere, der ikke selv kan komme udenfor, en tur. Det kan være, at man kun skal have en støtte til selv at gå eller man skal skubbes i sin kørestol. Turen går rundt i naturen og varer omkring halvanden time, med hensynstagen til vind og vejr. Det er Lotte Astradsen fra ”Aaglimt” der er kontaktperson og hjælper bestyrelsen i Ældresagen med det praktiske.


14. april 2014

Side 3

Der var stor opbakning til Dagli’ Brugsen i Gedsted

Der kom 156.000 kr. i den slunkne kasse på onsdagens borgermøde GEDSTED: Gedsted Beboer og Erhvervsforening indkaldte onsdag aften til borgermøde i Gedstedhallen, hvor den lokale Dagli’ Brugsens fremtid skulle diskuteres. Brugsen mangler 600.000 kroner for at kunne få regnskabet godkendt og dermed overleve, og byens borgere blev derfor bedt om en økonomisk håndsrækning. Mødet var i første omgang planlagt til at skulle finde sted i hallens mødelokale, men da cirka 220 lokale borgere mødte op, måtte selve hallen tages i brug. På mødet redegjorde brugsuddeler Mette Andersen for den situation, Brugsen står i, og derefter var der mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer og gode idéer. Og de fremmødte holdt sig ikke tilbage, så Brugsens bestyrelse fik travlt med at tage noter.

Det blev dog ikke ved spørgsmål og gode idéer der kom også kolde kontanter i kassen. Dagli’ Brugsen fik alene på borgermødet tilsagn om 156.000 kroner, og siden har endnu flere støttet Brugsen med penge. - Jeg har ikke helt overblik over det, men man vil i den kommende tid på en søjle i butikken kunne følge med i, hvor langt vi er, sagde brugsuddeler Mette Andersen torsdag. Hun havde ikke skruet forventninger ret højt op inden borgermødet, men efter den gode debat i Gedstedhallen så hun lyst på Dagli’ Brugsens fremtid. - Vi er meget tilfredse med fremmødet, og jeg synes, der var en rigtig positiv stemning på mødet, da vi først havde forklaret, hvordan tingene hænger sammen. Nu tror jeg på, at

det kan lykkes, sagde Mette Andersen. Dagli’ Brugsen har nu nedsat en arbejdsgruppe, der skal samle yderligere penge ind, og flere lokale foreninger er klar til at bakke Brugsen op. Således vil GFI, som arrangerer banko hver søndag, eksempelvis donere hele overskuddet fra bankospillet påskedag til butikken. På borgermødet var de fleste enige om, at de gerne vil beholde en dagligvarebutik i Gedsted, men flere fremmødte understregede også, at byens borgere bliver nødt til at handle lokalt, hvis butikken også skal overleve på længere sigt. En af de fremmødte opstillede på borgermødet et regnestykke, som beviste, at der ikke er den store økonomiske gevinst ved at køre til større butikker længere væk.

Glæde i erhvervsklub over tiltag i Aalestrup Arbejdsgruppe vil presse på for nyt sundhedshus Af Thorkil Christensen AALESTRUP: - Det projekt som ikke så ud til at kunne gennemføres bliver alligevel til noget... Sådan sagde formanden for Erhvervsklubben AIF, tømmerhandler Tom Berntsen ved generalforsamlingen på Hotel Hvide Kro. Tom Berntsen og hele bestyrelsen glædede sig over, at der kommer noget ud af det store forberedende arbejde med Projekt Aaslestrup, bl. a. planerne om opførelse af et butikscenter på Colas-grunden ved Testrupvej. - Projektgruppen blev født i erhvervsklubben, og der blev efterfølgende gjort et stort forhåndsarbejde i et forsøg på at skabe nyt liv i de tomme butikker i midtbyen og for at få opført et butikscenter på Colasgrunden. Der var også mange forhåndstilsagn fra borgere om 2.000 kr. fra hver til erhvervelse af grunden, men kort før sommerferien i 2013 måtte vi sende brev ud til alle om, at der ikke var tilstrækeklig opbakning til at vi kunne gennemføre planerne. Siden har et firma

Tom Berntsen: - Et nyt sundhedshus kan fastholde læger og andre behandlere i Aalestrup.

taget over, og det ser nu ud til, at der bliver opført en stor dagligvarebutik til Rema 1000 og yderligere butikslokaler på Colas-grunden. Det er meget, meget glædeligt for Aalestrup, sagde Tom Berntsen. Det blev nævnt, at der i årets løb var ydet 38.000 kr. til projektet fra henholdsvis

erhvervsklubben, handelsstandsforeningen og Netværk Aalestrup. Med det nye initiativ er pengene ikke spildt - og erhvervsklubben vil nu nedsætte en arbejdsgruppe som vil forsøge at få mere ud af de investerede penge og som måske kan presse på for at få opført et sundhedshus på grunden. - Bliver der ikke gjort noget for læger og andre behandlere i Aalestrup tror vi, at det vil blive svært at fastholde et lægehus i byen på sigt, lød det fra formanden. I tilslutning til Tom Berntsens indlæg sagde formanden for Aalestrup Handel & Erhverv, købmand Karl William Carlsen, at der næppe var sat så mange aktiviteter igang i Aalestrup, hvis ikke det var på initiativ af Projekt Aalestrup. - Så der er ingen grund til at ærgre sig over de penge som de tre foreninger har investeret i projektet, lød det fra Karl William Carlsen.

VI TAGER HÅND OM DINE MASKINER Vi reparerer:

BOX-RUM

Fra det gamle arkiv - ca. 1972

Igennem mange år har der været indsamling til Knaberfesten loppetorv. Dette billede er fra ca. 1972 og blev gentaget i avisen, da Knaberfesten havde 25 års jubilæum i 1992. På billedet ses fra venstre Søren Bruun, Svend Jensen, Arne Schmidt og Svend Marnow.   GrANiT - FliS - SpAGNuM - bArK SAND - GruS - KAlK - pyNTeSTeN - MulDJOrD M.M

John Sørensen VOGNMAND

www.lagerboksen.dk

Kirkebyvej 75, Hvam, 9620 Aalestrup Tlf.: 98 64 80 12 - Mobil: 40 16 61 12 www.johnsoerensen.dk kirkebyvej@mail.dk

21 27 95 02

CONTAiNer uDleJNiNG

10 m2 - 30 m3 Pr. måned kr. 350,-

Så er Futte klAr

Her kommer din løsning til et festligt indslag ved alle former for fester, receptioner, jubilæer, messer, børnefødselsdage, juleafslutninger, markeder, studenterfester, konfirmationer…. Ja kun fantasien sætter grænser. Og vi kan såmænd også medbringe en pølsevogn, hvis der skulle være behov for det… Du lejer bilen inklusive personale, popcornsmaskine, fadølsanlæg, slush ice og softicemaskine til en fornuftig lejepris.

F.eks 2 timer kun kr. 1.499 ! Forbrug afregnes iflg. prislisten. Se www.hvamtank.dk. For yderligere oplysninger eller ønske om leje: kOntakt DenniS på tlF. 98648170 www.hvamtank.dk

Vesthimmerlands Avis - når det skal være lokalt!

Han regnede sig således frem til, at hvis man to gange om ugen handler lokalt i stedet for at køre udenbys, så vil man årligt kunne spare cirka 2500 kroner til benzin, som i stedet kan lægges i Dagli’ Brugsen i Gedsted. Når Dagli’ Brugsen holder generalforsamling 28. april, skal bestyrelsen kunne vise revisoren, at den har fået tilsagn om en finansiel saltvandsindsprøjtning i størrelsesordenen 600.000 kroner, og Mette Andersen tror på, at det kan lykkes at få pengene i kassen inden da. - Jeg er som sagt meget mere positiv efter mødet. Det virkede som om, folk var meget interesserede i at bevare en dagligvarebutik i byen, og jeg fik også oplevelsen af, at de forstod, hvad der skal til, hvis butikken i det lange løb skal kunne løbe rundt, sagde hun.

Hvam Tank & Cafeteria Industiparken 7 B · 8832 Skals · Tlf. 86 69 49 55 Åbent mandag-torsdag 7-15.30 og fredag 7-14

98 64 81 70

Hannerupvej 17 • 9620 Aalestrup


Side 4

14. april 2014

Erhvervsklubbens medlemmer hørte et spændende foredrag af Jørn Laursen.

Generalforsamlingen i Erhvervsklubben havde samlet mange deltagere.

Jørn Laursen fortalte om Tarok i Aalestrup Foredrag var god optakt til filmen i Bio Aalestrup Af Thorkil Christensen AALESTRUP: - Et af de mest heldige tidspunkter i mit liv var da Ingelise i sin tid sagde, at hun ville giftes med mig... Sådan lød det fra den kendte travkusk Jørn Laursen, da han i forbindelse med Erhvervsklubben AIFs generalforsamling på Hotel Hvide Kro i Aalestrup for-

talte om sine oplevelser med den berømte hest Tarok. Det skete inden deltagerne gik ned i Bio Aalestrup for at se instruktøren Anne Grethe Bjarup Riis’ film om travhesten, familien Laursen og den periode der gik forud for de præstationer som gjorde Tarok til Danmarks mest vindende travhest med tilnavnet ”Dannebrog på fire ben”.

Ingelise og Jørn Laursen mødte hinanden som meget unge og var begge interesserede i heste. Og det var bl. a. denne interesse Jørn Laursen hentydede til, og nævnte den store betydning som Ingelise havde for Tarok da de rejste ”land og rige” rundt og kørte den ene sejr i hus efter den anden på travbanerne. Jørn Laursen sagde, at

han havde en drøm og ønskede at følge den. Derfor sprang han fra en karriere ved flyvevåbnet i Karup og nedsatte sig som automobilforhandler i Skive så han kunne køre travløb med Tarok, som hans far, Karl Laursen, var ejer af. Tarok var et ud af otte føl med en amerikansk hingst som far, og i familien var der en tyrkertro på, at den kunne drive det til det ultimative på travnbanerne. Det viste sig at holde stik. Tarok var i øvrigt døbt inden den blev født - og navnet kan passe på både en hingst og en hoppe. Han var lærenem og tillod sig mange særheder i Stald Kima få kilometer udenfor Skive.

- Faktisk blev Tarok en værre bisse, men han beskyttede altid Ingelise og de fik et helt særligt forhold til hinanden, sagde Jørn Laursen, som understregede, at de altid var der for hestens skyld - ikke omvendt. Derfor sov de på staldgangen foran dyrene når de var ude, og holdt pause hver fjerde time når de var på landevejen og trak hesten ud af traileren. Det var Ingelises opgave at servicere Tarok, mens Jørn Laursen fik sig en lille lur inden de nogle minutter senere kørte videre. Tarok har åbnet rigtig mange døre i hele verden for Ingelise og Jørn Laursen. Han stoppede på top-

pen af karrieren og døde en måned senere - inden han skulle til at være hingst. Karl Laursen havde bestemt at Tarok skulle skånes for flere løb og i stedet skulle være avlshingst, men en ondartet tarmsygdom tog livet af hesten. Mange år senere kom der en film ud af oplevelserne med Tarok, og som Jørn laursen sagde: - Var han blevet en fuser som avlshingst, så var der næppe nogen der ville investere 24-26 mio. kr. i en film om en hest. Derfor var det godt at Tarok stoppede på toppen af karrieren - fuldstændig som John F. Kennedy og Martin Luther King.

VINDUES

POLERING

+\JLHMQHFHUWL¿NDW Vi udbyder 3 dags kurser i Almen fødevarehygiejne. Vi starter op den: 28. april 2. juni

- privat og erhverv.

Vi giver en god pris

Chrisholt Rengørings Service

Professionel madhåndværker

Tlf. 40 27 52 24

- vil du mere?

Kurset varer 4 uger og henvender sig til ernæringsassistenter, kokke og andre faglærte/ufaglærte indenfor branchen. Modul 3: 30. april - 28. maj 2014 Tilmelding senest 23. april 2014

Aalestrup Pensionistforening skal opleve den fantastiske ”Rhinen i flammer” på deres Tysklandsrejse.

ønsker alle en god påske

Chokoladekursus

Vi udbyder nu chokoladekursus. Tag kollegaer, venner, kortklubben mv. under armen og deltag i nogle hyggelige timer, hvor vi har fokus på det søde liv. Vi laver macarons, fyldte chokolader, kager, skildpadder og æg - kun fantasien sætter grænser. Næste hold er onsdag den 21. maj kl. 16.00-19.00.

Pris 300 kr. + 125 kr. til materiale Har du ønsker til andre tidspunkter for chokoladekursus, så kontakt os på nedenstående telefonnummer.

Du kan læse mere på erhvervsskolerne.dk eller ringe til os på tlf. 9698 1000, hvis du har spørgsmål til kurserne.

Tilmeld dig nu på efteruddannelse.dk

Østre Boulevard 10 Tlf. 9698 1000 aars@erhvervsskolerne.dk 9600 Aars Fax 9698 1080 erhvervsskolerne.dk

www.simested-cement.dk

Grundlagt 1927 -stadig på vej

He

FR rreg r A ård kr sst . 6 en 0,182

KONTROLLEREDE B E T O N V A R E R

direkte fra eget støberi

Simested Cementstøberi ApS Eveldrupvej 30 • Simested • 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 90 63 • sc@simested-cement.dk • Fax: 98 64 91 45

Vesthimmerlands Avis - når det skal være lokalt!

Pensionister skal på oplevelsesrig tur Af Hanne Grabow AALESTRUP: Aalestrup Pensionistforening tilbyder sine medlemmer at komme med på en rejse til Rhinen som foregår først i august måned.   Efter at foreningen i de sidste to år har været på flyrejse, henholdsvis til Mallorca og Kreta er det nu besluttet at tage på en bustur med De Grå Busser til Rhinen og Rüdesheim, hvor deltagerne blandt andet skal overvære ”Rhinen i flammer”. Den berømte festuge ved Rhinen. Turarrangørerne lover, at man ser en floddal så smuk med klipper, stejle vinmarker og en borg på næsten hver bjergtop

SKROTHANDEL Niels 30 42 70 40

Nordvestvej 14, 9600 Aars

samt charmerende vinbyer med festlig stemning.   Der skal besøges maleriske og kulturelle byer. Turen omkring Rhinen er aldeles naturskøn og smuk og man kommer med ”Winzerexpress” op gennem vinmarker, hvor der også bliver lejlighed til at smage på vinen. Turen ender ved ”Sigfreds Mekaniske Musikkabinet”.   En anden udflugt indeholder en tur med en svævebane op over vinmarkerne til ”Niedewald Denkmal” et stort krigsmindemærke fra krigen mod Frankrig i 1870 - 71.   Men den helt store oplevelse bliver sikkert en middag og sejltur på Rhinen, hvor det flotte syn med oplyste både på floden og et stort fyrværkeri.   Turen varer fem dage og det er ”først til mølle” princippet der gælder for tilmelding, siger foreningens formand Ida Pedersen.


14. april 2014

Side 5

13mm gipsplade 90x240

Frugttræer Æbler, pærer, blommer, kirsebær

pr plade.

Frit valg

99

95

29 29 Forår i Aalestrup! 95 95

Med priser så små at de skal skrives med

STORT

95mm A-isolering 96x56

Leaf plantesække 5 stk

pr m2.

15

95

46 46

95 95

aalestrup

tømmerhandel a/s

testrupvej 1 . 9620 aalestrup . tlf. 98 64 10 33

TILbuddene gæLder kun Lørdag den 19. aprIL TIL søndag den 20. aprIL

Åbent alle søndage i april og maj 10.00 - 14.00


Side 6

AIF Aalestrup fik god støtte fra erhvervsklub Danfoss-tur og foredrag af dynekonge er i vente Af Thorkil Christensen AALESTRUP: Et tilskud til en aktivitetsdag i AIFs ungdomsafdeling, økono-

misk støtte til et stort håndboldstævne med Liga-hold i Aalestrup Idrætscenter og penge til gennemførelse af Knaberløbet.

Vesthimmerlands Kommunes annoncer bringes i de este tilfælde blot som en overskrift og en enkelt linie eller to. I de tilfælde ndes hele nyheden ved at benytte linket til hjemmesiden. Borgere, der ikke har adgang til internettet, kan tilgå dette på kommunens biblioteker og hos Borgerservice i Aars.

DET

SKER

Ordinært byrådsmøde

Torsdag den 24. april 2014 kl. 16.00 på Rådhuset i Aars Dagsorden kan ses på bibliotekerne og på www.vesthimmerland.dk/dagsorden Spørgetid Forud for byrådets møder holdes offentlig spørgetid i indtil 30 minutter. Spørgsmål skal være byrådet i hænde senest kl. 12 dagen før byrådsmødet. Regler for spørgetid kan også ses på www.vesthimmerland.dk/spoergetid Knud Kristensen Borgmester

MEDDELELSER

Kystfiskeri i Limfjorden Torsdag den 17. april. kl. 14.00 – 17.00. Sted: Næsbydale, Næsbydalevej, Ranum. Få tips og tricks til, hvor og hvordan du kan fange havørreder i Limfjorden. Der er også mulighed for at smage sk tilberedt på webergrill. Bemærkning: Mulighed for udlån af skegrej, men medbring gerne dit eget. Påklædning alt efter vejret. Arrangør: Løgstør Sportsskerforening og Vesthimmerlands kommune Mere info www.naturekspeditionen.dk

Det var tre af de synlige arrangementer, som Erhvervsklubben AIF i Aalestrup støttede økonomisk med i alt 25.000 kr. i det forløbne regnskabsår. - Erhvervsklubben er jo sat i veje for at understøtte Aalestrup Idrætsforening økonomisk, og for at danne netværk for medlemmerne. Det er lykkedes til fulde i det forløbne år, sagde formanden, tømmerhandler Tom Berntsen, ved generalforsamlingen. Erhvervsklubbens medlemmer er gode til at slutte op om arrangementerne, som bl. a. har omfattet et besøg hos Himmerlands Spa & Resort i Gatten, hvor 52 deltagere hørte om den kommende golfturnering ”Made in Debmark” og så det nyopførte center. Klubben sendte et stort antal medlemmer til foredrag med hjerneforskeren Peter Lund Madsen på Vesterbølle Efterskole, og 67 af klubbens medlemmer var til spisning og hytårskoncert i Aalestrup Idrætscenter. Desuden var der stor tilslutning til et møde i Den jyske Rosenpark i Aalestrup, hvor direktør Ernst Trillingsgaard fortalte og hvor musikgruppen Vice Versa underholdt. Der har også været et møde med den tidligere Aalestrup-dreng,

14. april 2014

nuværende koncerndirektør Kim Frausing, Danfoss, som foredragsholder - Mødet med Kim Frausing var meget spændende og medførte, at vi er blevet inviteret til at se fabrikken i Nordborg. Det er et arrangement som vi arbejder med at gennemføre i løbet af efteråret, og vi er tæt på, i samarbejde med Aalestrup Handel & Erhverv, at have et møde på plads med foredrag af dynekongen Lars Larsen, sagde Tom Berntsen. Bestyrelsen havde forsøgt at arrangere en tur til København, men måtte opgive på grund af manglende tilslutning. Desuden beklagede formanden, at Borgerforeningen i Aalestrup måtte lukke. Denne forening var dannet på initiativ af Erhvervsklubben, men vi kan glæde os over, at bevægelsesparken, seniorgruppen og rengøringsdagen i byen er ”overtaget” af Aalestrup Handel & Erhverv, sagde Tom Berntsen. Der er 70 medlemmer i klubben, og formanden roste alle for den store opbakning til arrangementerne. Regnskabet blev gennemgået af kassereren, filialdirektør Poul Pedersen. Der var indtægter på 129.100 kr. og på grund af tilskuddet til Projekt Aalestrup viser regnskabet et underskud på driften på 16.486 kr. Foreningen har en formue på 100.068 kr. Til bestyrelsen genvalgtes bankrådgiver Hanne Mette Christensen, lærer Per Bisgaard og redaktør Thorkil Christensen

Til salg - Søndergade, Ranum To grunde udbydes til byggeri. Der må ikke etableres oplag på grundene. Grundene er henholdsvis 1.200 og 1.800 m2. Det samlede udbud skal tages i betragtning når du afgiver bud. www.vesthimmerland.dk/udbudgrunde

Kommuneplantillæg, lokalplaner og landzonetilladelser Offentliggøres kun digitalt og kan ses på: www.vesthimmerland.dk/afgoerelser Her kan du læse om dine muligheder for at gøre indsigelse og klage.

JOB Alle stillingsopslagene kan ses i deres fulde længde på www.vesthimmerland.dk/ledige-stillinger Kontorassistent - Barselsvikariet Barselsvikariat - kontorassistent til Sundhedssekretariatet Vesthimmerlands Kommune - administration, bevilling af kørsel m.v. 25 - 37 timer ugentligt. Ansøgningsfrist: 24. april 2014. IT-supporter til HelpDesk m.m. Brænder du for at gøre en forskel for vore brugere, og bender du dig godt i en travl hverdag, hvor supporten er i fokus - så er du måske den kollega, vi lige står og mangler. Ansøgningsfrist: 22. april 2014. Centersygeplejerske til Plejecenter Østermarken Centersygeplejerske til Plejecenter Østermarken. Et plejecenter med 59 boliger, hvoraf 20 er dementboliger. Du bliver en af to sygeplejersker på en arbejdsplads i konstant udvikling. Ansøgningsfrist: 25. april 2014.

Himmerlandsgade 27 . 9600 Aars Tlf. 99 66 70 00 . www.vesthimmerland.dk

Vil du være med til at sætte udsatteområdet på den politiske dagsorden? Vesthimmerland Kommune søger i øjeblikket brugere eller pårørende til nyopstartet udsatteråd. Udsatterådets formål vil være at fungere som kommunens udsatte borgeres lokale talerør samt medvirke til en synliggørelse og styrkelse af det fælles ansvar for de udsatte i Vesthimmerland Kommune. Rådet skal repræsentere borgere, som på grund af alkohol- og stofmisbrug, sindslidelse, hjemløshed eller andre alvorlige problemer kan risikere at bende sig uden for samfundets fællesskaber, og hvis problemer derfor kan risikere at blive overset. Udsatterådet skal på den baggrund rådgive Socialudvalget i politiske spørgsmål vedrørende udsatteområdet og bidrage med idéer til en forbedret indsats. Udsatterådet behandler ikke personsager. Rådet skal, udover kommunale medarbejdere og repræsentanter fra frivillige organisationer, bestå af brugere eller pårørende, der fx har erfaringer fra det sociale system og brænder for at gøre en forskel på området. Rådet holder 4 møder årligt samt et årligt offentligt temaarrangement. Hvis det kunne være noget for dig, bedes du sende en mail med en kort beskrivelse af, hvorfor du kunne tænke dig at være med til rådets sekretær, Stinna Lykke Jespersen på SLJE@vesthimmerland.dk inden d. 1/5 2014. Du er i øvrigt meget velkommen til at ringe på tlf. 61 61 03 48, hvis du har spørgsmål.

Himmerlandsgade 27 . 9600 Aars Tlf. 99 66 70 00 . www.vesthimmerland.dk

Vesthimmerlands Avis - dækker 100% i handelsområdet!

”Futte” er klar til at servicere til festen.

Nyhed til festen HVAM: Dennis Pedersen fra Hvam Tank & Cafeteria på Hannerupvej er nu klar til at give en fest, reception eller lignende et blikfang, der nok skal trække lidt i såvel store som små. Nemlig en rigtig brandbil. - Vi har i længere tid haft udlejning af softicemaskine, slush ice, popcornsmaskine og fadølsanlæg, fortæller Dennis Pedersen, - men vi fik sidste år den ide at lede efter en tidligere brandbil, hvor alle dele kunne bygges ind i.   Og den fandt Dennis ret hurtig på Internettet, så en oktoberdag kørte han og hans far til Frederikssund i det nordlige Sjælland for at

hente bilen hjem til Hvam. - Og nu har vi så i løbet af vinteren gået og bygget rummene en smule om, så der er plads til alle maskinerne og vi nu kan udleje ”hele pakken” på én og samme gang, siger Dennis.   Pumper, tanke m.v. er dog stadig originale, så oplevelsen af, at det er en brandbil, er stadig ikke til at tage fejl af.   Brandbilen er en Mercedes fra 1981 og har indtil for få år siden kørt for Allerød Brandvæsen. Den har ikke kørt mere end 19.000 km. og er sund og rask og ender nu altså sine dage som ”Futte” fra Hvam - klar til mange sjove oplevelser.

Dansk folkemusik i international klasse AARS: Helene Blum & Harald Haugaard Band gæster Vesthimmerlands Musikhus Alfa, 1. maj  Sangerinden Helene Blum og violinisten Harald Haugaard er to af Danmarks fineste fortolkere af traditionel dansk musik. De har begejstret både publikum og anmeldere over hele verden og modtaget adskillige priser i både ind- og udland, senest “Eisernen Eversteiner” European Folk Music Award (2014). - Jeg glæder mig rigtig meget til at Blum & Haugaard giver koncert i Vesthimmerlands Musikhus, siger musikhusleder Lisbeth Jagd. - De er fantastiske musikere, og de skal opleves live. De repræsenterer toppen indenfor folk-genren, og det skyldes deres evne til - med stor indlevelse og sublim virtuositet - at give traditionel folkemusik et aktuelt og vedkommende udtryk, både i deres fortolkninger af gammel musik og i deres egne kompositioner.   Helene Blum har en unik og indtagende stemme og hun formår gennem fremragende melodier at gøre ordene lyslevende for sit publikum. Hun udgav i 2013 albummet ”Men med åbne øjne” med egne sange samt nyfortolkninger af store danske digtere som Jeppe Aakjær, Viggo Stuckenberg, Pia Tafdrup og Poul Borum. Fyens Stiftstidende kvitterede med fem stjerner ud af seks, og det britiske dagblad The Telegraph valgte

Helen Blum og Harald Haugaard kommer til Aars.

albummet som et af 2013s ti bedste folk albums.   Harald Haugaard modtog i november 2012 to Danish Music Awards for sit seneste album ”Den Femte Søster”. Det var DMA nr. 11 og 12 for ham. Han har turneret verden rundt med sin musik og sin violin og har udover de 12 DMA’er modtaget en række andre hæderspriser og awards som f.eks. Dansk Musiker Forbunds Hæderspris. Det ansete britiske musiktidsskrift Sing Out skriver om hans spil: ”Haugaard is the master of sublime moments”.   I Helen Blum & Harald Haugaard Band har de to kunstnere formet en kvintet sammen med guitaristen Mikkel Grue, cellisten Kirstine Elise Pedersen og slagtøjsspillen Sune Rahbek. Heri forener de det sarte med det kraftfulde og det vokale med det instrumentale på nærværende og vedkommende vis.


Vor kære

r en uforglemmelig dag.

Niels Lundtoft

og Frank Gamborg 14. april 2014

* 4. februar 1916 er stille sovet ind i troen på sin Frelser Gedsted, den 4. februar 2013

Tillykke Kr. Anker og Ida Navne/Bekendtgørelser Sara Med de 60 år

på fredag mormor!

Kys fra Rasmus

Margit og Ejnar Ebba Else og Erik

Begravelsen finder sted fra Aalestrup Kirke fredag den 8. februar kl. 11.00

Kære Lærke Hjertelig til lykke med de 9 år på fredag. Knus fra os alle - mor

75 år

Hej Birte og Frits I ønskes hjertelig til lykke med kobberbrylluppet den 12/2. Hilsen fra

Gl. Aalborgvej 200 havde god tilslutning fra beboerne. Generalforsamling i Østerbølle

I Østerbølle blev der holdt dobbelt generalforsamling Vesthimmerlands Avis - 98 64 12 55

(Esben Villumsen) fyrre, fræk og frejdig terer alle, der har lyst til

Elsø Forsamlingshus ØSTERBØLLE: 9 marts kl. 18.00.Lørdag,

29. marts var det blevet tid til at Beboerforeningen ve maden så ring tilog Omegn for Østerbølle hvis dusamt kommer. Østerbølle Vandværk afholdte den årlige generalforsamling. ærlig hilsen   Klubhuset Østerbølle , signe, Emil og påmia

Stadion er nu sat fint i stand også for de mange mænd, af beboerforeningen og der gennem nogle år har rammerne er blevet rigtig mødtes en gang om ugen gode til at holde møder og for at lave mad, tidligere BegraVelse aktiviteter, også køkkenet var det i den gamle skole i Jens Fiskers eftf. Østerbølle. v/ Jens møller har fået en ”kærlig hånd” og er blevet udvidet, så der nu   Til generalforsamlingen er fin plads til at kokkerere, var det derfor igen de ”fine-

Vesthimmerland

Vi hjælper med alt ved begravelse og bisættelse

Nørrehedevej 5 9620 Aalestrup

rts på 20620100 eller 40447222

nledning

ødselsdag og 20 år som dmand vil det glæde mig at er og naboer til åbent hus nt i Hvilsom Kulturhus

16. marts kl. 18.00

d og drikke - tilmelding på 84 senest 10. marts

d venlig hilsen enrik Nielsen Hvilsom

maleruddannelse fra Kunstskolen i Aalborg. Resultatet blev brugt til et mangeårigt arbejde med børn med tilpasnings- og talebesvær i Himmerland. Der blev også tid til at dyrke billedkunsten og til mange udstillinger med forskelligartede udtryksformer. Som medlem af Aalestrup Lions Klub Marie Louise, rearbejdede mænd” der for den hun stod på alle plan, bl. a. som præsident og var med kulinariske del og der klubbens humanitære arbejfyldt godt op, da 30 af byens de med var hjælp tilop. trængende beboere mødt såvel lokalt, nationalt og  Begge generalforsaminternationalt. linger forløb fredligt, der baggrund i sin egen blevMed fremlagt fremtidsplahelbredsmæssige ner for vandværkets tilstand, aktivivar ider også behov teter forbindelse med for klo-et aktivt arbejde med hjælp ak renoveringen og der blevtil osteoporoseramte. vist en billedserie om årets Medi Beboerforeningen. børn og børnebørn gang på Sjælland havde og familie i NorBilledserien fokus på renoveringen af klubhuset, hvis nye faciliteter blev nydt hele aftenen.   Der var genvalg til begge Fhv. bankdirektør Tage Buhl, bestyrelser. Aaparken 21, Aalestrup, fyl  Vandværkets bestyrelse der mandag, 11. februar 75 år. er formand, Jørgen Skov, Tage Buhl er engageret i kasserer Erling Teglbrænlokalsamfundet, bl. a. gender Paw Axelsen. ØsternemogLions Club, hvor han i bølle Beboerforening mange år har været består primus af, formanden, motorforuden i samarbejdet med Jørgen Brunsborg også af Aalestrup HandelsstandsJacob Jessen, næstformand, forening omkring byens juKatja Weihrauch, lebelysning. Tagesekretær, Buhl er Aksel Havemose Anette kasserer i Lions og Club, hvor Karlsen. han har et godt netværk, og  Østerbølle Beboerforer på det seneste trådt ind ening gør opmærksom på, i arbejdet omkring Galleri atAalestrup, ”Urskoven” hvor ved han Himudstilmerlandsstien igen er blevet ler smukke drejede ting i træ, åbnet for en ny sæson og i som har været hans hobby også i år er der kommet flere en årrække. og nye i skoven. Der er Tageure Buhl er fra Spanggårogså blevet opstilletHan bordde ved Møldrup. fikog sin bænkesæt, så man kan holde uddannelse i Esbjerg og Omen lilleSparekasse, pause i skovturen. egns som senere fusionerede med Bikuben. I

98 64 18 69 Jens Møller

Annette Rolighed

Himmerlandsgade 76 9600 Aars

Jens Fisker

Vi er der når du har brug for os

Ved dødsfald

98 62 58 69

1 Kiste - 1 Urne - 1 Kistepynt 1 Familie krans - 1 rustvognskørsel (max. 10 km + km takst)

læs mere og se vore priser på: www.vesthimmerlandbegravelse.dk

KR. 10.500,-

Begravelse med gravsten

Bedemand Birgitte og Hans Landry

Som ovenstående - med gravsten

KR. 15.500,-

Gør-det-selv pakken Se på www.begravelsetilfastpris.dk

KR. 5.500,-

Stinne og Jan Hansen

Det er vigtigt, at du ved dødsfald får præcis den hjælp og rådgivning, du har brug for - diskret og omhyggelig. Alle aftaler kan træffes i dit eget hjem.

Østre Allé 2 · Støvring

DØGNVAGT 98 37 26 01

Træf os personligt døgnet rundt

70 70 20 20 41 41 41 41

GRAVSTEN

Aars Begravelsesforretning . Himmerlandsgade 26 . Aars

SPAR 25%

www.hanslandry.dk

24. april er der generalforsamling på Boldrup Museum.

Generalforsamling på Boldrup Museum NØRAGER: 24. april er der generalforsamling på Boldrup Museum, og det kan være en god idé at møde op. Efter generalforsamlingen vil museumsdirektør Lars Nørbach nemlig berette om museets drift. Omformningen af Boldrup pågår stadig, men en række store projekter udenfor det idylliske sted bliver også realiseret de kommende år. Således fylder arbejdet med koldkrigsbunkeren Re-

gan Vest ved Gravlev mere og mere, og ansøgningen om nominering af Fyrkat som Unescos Verdensarv er indleveret i januar - afgørelse kan tidligst forventes ultimo 2015. Det er begge utroligt spændende projekter, som ikke blot kan betyde bedre formidling af og mere fokus på vores egns spændende historie, men forhåbentlig også flere arbejdspladser når turisterne om nogle år naturligvis kommer strømmende til.

Med Vesthimmerlands Avis leves livet lokalt!

Begravelse til fast pris

Bedemand Birgitte og Hans Landry

steder og familierelationer. Det blev også til rejser rundt i USA for at finde efterkommere efter de udvandrere, som Side 7 forlod Norge i 1868. En af Aud-Julies Næss Rasmussens store glæder var mangfoldigheden af blomster i haven og over de mange orkideer inden døre. Og så var det hende magtpåliggende aktivt at følge med i le, en stilling, han bestred børnebørnenes udvikling og indtil han i 1988 og frem til gøremål. Evald Saarup, Hermodsvej Aud-Julie Næss Rasmus- sin pensionering i 2000 var 4, senFarsø, havde77etår. klart ønske om forvaltningschef for SkoleEvald Saarup voksede at gøre en forskel med op de og Kulturforvaltningen i ved Hurup i Thy. Han gik opgaver hun påtog sig, og Farsø Kommune. Evald Saarup har genpå det Hurup kom bl.Kommuneskole. a. til udtryk i nem hele sit arbejdsliv væDet viste sig hurtigt, at han kampen mod kræft, som desret værdsat og respekteret var velbegavet og havde let værre blev tabt. for sin dygtighed og sit envedAud-Julie at lære, Næss men fortsat skoRasmussen legang virkede ikke motiveefterlader ægtefællen Knud gagement. Ved siden af har rende, så han i stedet Rasmussen ogvalgte to sønner og han ydet et stort bidrag til foreningsarbejde at gå i lære som kommis deres familie på Sjælland. i egnens den lokale købmandsforret- og kulturliv. Han var bl.a. medstifter og formand for ning. Efter endt uddannelse Vesthimmerlands Teateraftjente Evald Saarup sin forening, formand for Vestværnepligt først som menig himmerlands Kunstforening soldat derefter som befa- samt kasserer for Johs. V. lingsmand på Randers Ka- Jensen-museets støtteforening. serne. For nylig har Foreningen Engagerede ledere i den lokale ungdomsafdeling af Nordens Farsøafdeling fejKFUM/K inspirerede ham ret 25 årsjubilæum, her har til at starte på lærersemi- Evald Saarup været formand nariet i Nr. Nissum i 1956. de fleste af årene. Desuden Efterfølgende tilbragte han var han frem til sin død medhele sit arbejdsliv i skoleTage Buhl - 75 år mandag, 11. lem af Aars Y-Mens Club. verdenen, først som lærer Han var en efterspurgt forefebruar. på Aalestrup Realskole fra dragsholder sammen med 1961-1974. I samme periode Esbjerg avancerede Tage Buhl sin hustru Bente Saarup. Evald Saarup modtog blev han Aalestrups første jobmæsigt flere gange og var Kulturelt Samråds Kulturungdomsskoleinspektør. I til sidst kreditchef. pris i 2004. Han var et naturAalestrup var han gruppeI 1980 vendte han tilbage leder KFUM-spejderne til sinfor hjemegn, da han blevi menneske og ivrig jæger, og en årrække og divisionschef udnævnt til direktør for Biku- den interesse gav han videre for Trend Division. var til sine børn og børnebørn. ben i Aalestrup. HanHan ledede blandt meget andet engageret med stor dygtighed pengein- I det hele taget befandt han istituttet opførelsen af et nyt som spejderog stoppede 59- sig aldrig bedre, end når alle børn og børnebørn var samhus, der primært blev bygget årig - efter 40 år i Bikuben. vedGennem hjælp årene af frivillig ar- let i hjemmet på Hermodsvej har Tage bejdskraft. I 1971 kvitterede i Farsø. Buhl haft flere tillidsposter. Evald Saarup efterlader Aalestrup-borgere ved at udHan har bl. a. været i bestysig sin hustru Bente Saarup nævne ham til knaberkonge. relsen for Aalestrup VarmeI 1974 blev Evald Saarup samt fire børn og ti børneværk og i repræsentantskabet skoleinspektør på Farsø Sko- børn. for det daværende Aalestrup kommunes Erhvervsråd og for Landsforeningen til Bekæmpelse af øjensygdomme. KFUM-Spejderne i Nordjylland har også nydt godt af Tage Buhls økonomiske tillykke med Vesthimmerlands Avis. Har nogen, indsigt, idetSig han var kasserer du kender, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag eller her. Sammeandet, hvervder havde han en hilsen med foto, så send fortjener i flere år ietSkals Herreders par ord til Vesthimmerlands Avis, Borgergade Brandkasse.17, 9620 Aalestrup. Mærk kuverten »TIL LYKKE«. I dag er det Lions-arbejdet Billede der plus fylder 10 ord koster 30.00 kr., som vedog trædrejning i check godt i Tagelægges Buhls liv. Han eller er indbetales forud på annon(HUSK fingersnild ce-kontoret og kreativ og de- at breve sendt med postvæsenet IKKE må indeholde kontanter), følgende ler i øvrigtord denne kreativitet koster 1.00 kr. pr. stk. med sine to døtre, som også Annoncen KAN IKKE indtelefoneres! Bemærk: har kunstneriske evner.skal være bladets kontor i hænde Annoncen

Dødsfald

Til lykke

senest fredag kl. 12.00. Skriv teksten på nedenstående linjer: - Invitationer - camoufleret som til lykke-annoncer med angivelse af dato og klokkeslæt be­tragtes som bekendtgørelser, og faktureres som sådan.

Det er vigtigt, at du ved dødsfald får præcis den hjælp og rådgivning, du har brug for - diskret og omhyggelig. Alle aftaler kan træffes i dit eget hjem.

Træf os personligt døgnet rundt

70 70 20 20 41 41 41 41

Aars Begravelsesforretning . Himmerlandsgade 26 . Aars www.hanslandry.dk

Vesthimmerland

Navn og adresse på personen, der skal hyldes (skal udfyldes, ellers vil din hilsen ikke blive bragt i avisen):

BegraVelse

Jens Fiskers eftf. v/ Jens møller

Vi hjælper med alt ved begravelse og bisættelse Nørrehedevej 5 9620 Aalestrup

VIGTIGT! Skal udfyldes (kommer ikke i avisen) - Indsenderens navn og adresse samt evt. telefonnummer:

98 64 18 69 Jens Møller

Annette Rolighed

Jens Fisker

Vi er der når du har brug for os

Himmerlandsgade 76 9600 Aars

98 62 58 69

læs mere og se vore priser på: www.vesthimmerlandbegravelse.dk

Ønskes billedet retur - vedlægges frankeret svarkuvert. - Øv­rige billeder opbevares på avisens kontor i 4 uger efter indrykning, hvorefter de bliver destrueret.


Side 8

14. april 2014

Bekendtgørelser

Galleri 14

PÅSKEUDSTILLING 2014 Tema: ”FarvErIGT ForÅr” Mange nye udstillere

FErNISErING skaertorsdag d. 17. april kl. 14-17 Åben alle påskedage! kl. 14-17 / / Norregade 14, 9640 Farso www.galleri14.dk

14

God påsketradition i Østerbølle ØSTERBØLLE: Igen i år er der en særlig påskefest i sognet. I 2013 begyndte en tradition, hvor menighedsrådet inviterede til påskefrokost efter gudstjenesten 2. påskedag. Der var fælles spisning i klubhuset med et særligt påskemåltid med lam, brød m.v.   Tilslutningen var i 2013 god og man håber endnu flere får lyst til at være med i år. Klubhuset på Fladhøjvej har fået flere flotte fornyelser og endnu lidt mere plads. Helt nyt i år bliver også samarbejde med Simested og Testrup sogne, som er medinviteret.   I den Danske Folkekirke

har der aldrig været fast tradition for, at påske bliver særligt fejret ud over gudstjeneste. Mange steder i landet begynder man alligevel i disse år, at se på om ikke det kunne være passende, at folk kunne mødes efter kirketid og glædes over påske. Glædes over forår og masser af nyt liv. Glædes over samvær og et godt måltid.   Formand for Østerbølle Menighedsråd, Jes Olesen, oplyser, at man ganske kort også ved mødet vil orientere lidt om kirkens forhold det forløbne år. Også omkring nogle spændende planer for fremtiden.

Mandag den 14. april kl. 13.00-16.00 Galleri Aalestrup: Åbent kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Fjerkongens Rige” Tirsdag den 15. april kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Fjerkongens Rige” Onsdag den 16. april kl. 14.00 Knabergården: Foredrag, Hjerteforeningen kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Fjerkongens Rige” Torsdag den 17. april – Skærtorsdag kl. 10.00-15.00 Galleri Aalestrup: Åbent kl. 11.00 Galleri Himmerland: Start på Påskeudstilling kl. 14.00 Vitskøl Kloster: Påskeudstilling, fernisering kl. 14.00 Galleri 14, Farsø: Påskeudstilling, fernisering kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Detektiverne” Fredag den 18. april – Langfredag kl. 10.00-15.00 Galleri Aalestrup: Åbent kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Detektiverne” Lørdag den 19. april kl. 10.00-15.00 Galleri Aalestrup: Åbent kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Detektiverne” Søndag den 20. april – Påskedag kl. 10.00-15.00 Galleri Aalestrup: Åbent kl. 13.00 Galleri Blokhus: Fernisering og fødselsdagsfest kl .19.00 Bio Aalestrup: ”Detektiverne” Mandag den 21. april – 2. Påskedag kl. 10.00-15.00 Galleri Aalestrup: Åbent kl. 11.00 Østerbølle: Kirkefrokost kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Detektiverne” Tirsdag den 22. april kl.19.00 Bio Aalestrup: ”Detektiverne” kl. 19.00 Specialskolen, Aars: Start på hundetræning Onsdag den 23. april kl. 19.00 Fjelsø Friskole: Generalforsamling kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Detektiverne” kl. 19.30 Rosenparken: Generalforsamling kl. 19.30 Simested Sognehus: Foredrag Kun arrangementer indrykket i Vesthimmerlands Avis vil blive optaget i kalenderen

Østerbølle Kirke er i centrum for aktiviteter 2. påskedag.

Støtteforeningen for

Johannes V. Jensen Museet

Lene Brix Mikkelsen kunne overrække en check på 11.470 kroner til Hjerteforeningen. Pengene stammer fra et motionsløb, som Lene Brix Mikkelsen for nylig arrangerede i forbindelse med sin fagprøve i Matas i Aars.

Hjerteforeningen fik check efter løb AARS: For nylig stod Lene Brix Mikkelsen i forbindelse med sin fagprøve i Matas i Aars bag et motionsløb, hvor ikke færre end 166 friske løbere deltog. Flere løbeklubber stillede med store hold, og afviklingen af løbet forløb lige efter bogen. Lene Brix Mikkelsen havde på forhånd besluttet, at overskuddet fra løbet skulle gå til Hjerteforeningen, og fredag eftermiddag kunne en glad og stolt Lene Brix Mikkelsen så overrække en check på 11.470 kroner til Leo Nørgaard, der er for-

FødselsdagsFest

Søren Ryge Foredrag

mand for Vesthimmerlands Hjerteudvalg. - Det har været en sjov og god oplevelse, og jeg er glad for, at så mange bakkede op om idéen, sagde Lene Brix Mikkelsen, som understregede, at hun havde fået god hjælp i forbindelse med løbet. - Der var en række frivillige, som hjalp med det praktiske omkring løbet, og derudover er der en masse sponsorer, som jeg er meget taknemmelig overfor, sagde Lene Brix Mikkelsen. De 11.470 kroner vil Hjerteforeningen primært bruge på forskning.

i galleri Blokhus

»Naturglæder«

tirsdag den 29. april kl. 19.30

på Hotel Farsø. Billetpris kr. 125 inkl. kaffe/lagkage. Tilmelding senest den 25. april på tlf. 29 80 03 46 eller 20 89 55 44. Alle er velkomne. Søndergade 48 • Farsø • tlf. 98 66 67 88 www.johannesvjensenmuseet.dk

Ændrede indleveringsfrister i forbindelse med Påske Uge 17 Vesthimmerlands Avis udkommer onsdag den 23. april 2014 Lopper/rundsendingsann.: Mandag den 14. april kl. 12.00 Korrekturannoncer: Mandag den 14. april kl. 12.00 Rubrikannoncer: Tirsdag den 15. april kl. 12.00

Søndag den 20. april 2014

Ta’ en tur til Blokhus i påsken og se min udstilling. Fri entre. Sammen med 99 andre kunstnere udstiller jeg i Galleri Blokhus, Strandvejen 12. Deltag i lodtrækning om mange skønne kunstværker. Kunstlodder á 50 kr. kan købes i galleriet til og med den 20. april, hvor vinderne udtrækkes kl. 16.00. Søndag den 20. april vil jeg og billedkunstner Gitte Lustrup vise hvordan vi arbejder med vores malerier!

Vesthimmerlands Avis - når det skal være lokalt!

Hilsen Poul Spanggaard

HUSK OGSÅ..

at har åbent alle påskedagene kl. 10.00 - 15.00 Her sælges også min plakat fra Blokhus for

kr. 295,-

G H

alleri

Påskeudstilling Skærtorsdag d. 28. marts kl. 11.00

immerland

visesvelkommen årets første store udstilling med kunstbyder til årets påskeudstilling med 24udvalgt kunstneres værker, udtrykkerkunstnere international kreativitet, værker mednyeste stor omhu frader anerkendte fra indog kvalitet En og variation. udland. ekstraordinær kunstoplevelse i indbydende lokaliteter. Fri entre Fri Entre

Gattenvej 85, Gatten, Gatten,9640 9640Farsø Farsø

Åbningstider: Alle Torsdag påskens dage kl. 11.00-17.00, samt Påskens åbningstider: - Mandag kl. 11.00 -17.00 hver lørdag - søndag kl. 11.00-17.00 eller ifølge aftale. www.galleri-himmerland.dk www.galleri-himmerland.dk


14. april 2014

Side 9

Bekendtgørelser

Guds­tjenester

Østerbølle Kirke

Skærtorsdag den 17. april Aalestrup 19.00, nadvergudstj. Hvam 19.30, nadvergudstj. Gedsted 18.00 Fjelsø ingen Simested ingen Testrup 19.30 Østerbølle ingen Vesterbølle 19.30 Skals 19.00 Hvornum 10.15 Snæbum ingen Hvilsom ingen Gislum ingen Vognsild 17.00 Haubro 15.00 Rørbæk 10.30 Grynderup ingen Stenild ingen Tostrup 19.30 Roum ingen Kgs. Tisted ingen Binderup 10.30 Durup 18.00 Ullits 19.30 Farsø 19.30 Aars 17.00

Kirkefrokost 2. påskedag i Østerbølle Efter gudstjenesten kl. 11.00 inviteres til påskefrokost. I de gamle kirker lever en tusindårig tradition for at mødes til en særlig påskefejring i kirken. Også i Østerbølle inviterer vi folk fra hele pastoratet til et fælles påskemåltid efter gudstjenesten. Påskefrokosten bliver i klubhuset, hvor vi mødes omkring godt brød, lam og tilbehør. Det er for hele familien og egnen omkring os. Deltagelse er betalingsfri Alle fra pastorat og egn er meget velkommen! Østerbølle Menighedsråd

Langfredag den 17. april Aalestrup 10.00 Hvam 10.00. Gedsted 09.30 Fjelsø 11.00 Simested ingen Testrup ingen Østerbølle 09.00 Vesterbølle 16.00 Skals 10.00 Hvornum ingen Snæbum ingen Hvilsom 14.00 Gislum 11.00 Vognsild ingen Haubro ingen Rørbæk ingen Grynderup 10.30 Stenild 09.00 Tostrup ingen Roum 19.30 Kgs. Tisted 10.30 Binderup ingen Durup 09.30 Svingelbjerg 10.30 Farsø 10.00 Aars 10.00

Borgergade 17, 9620 Aalestrup • Tlf. 98 64 12 55 · Fax 98 64 16 93 www.vesthimmerlandsavis.dk annonce@vesthimmerlandsavis.dk / redaktionen@vesthimmerlandsavis.dk Udgiver: Himmerlands Tryk A/S, Aalestrup Ansvarshavende redaktør: Thorkil Christensen Kontor

Gedsted Bogtrykkeri

Annemette Hove Kristiansen Kontorassistent

Hanne Grabow Salgskonsulent

Redaktør

Produktion

Thorkil Christensen

Bodil Ankjær Johansen Tlf. 98 64 50 10

Peter Pedersen Grafiker

Påskedag den 20. april Aalestrup 10.00 Hvam 10.00 Gedsted 11.00 Fjelsø 09.30 Simested 09.30 Testrup 11.00 Østerbølle ingen Vesterbølle 10.30 Skals 10.00 Hvornum 09.00 Snæbum ingen Hvilsom 10.15 Gislum ingen Vognsild 11.00 Haubro 09.30 Rørbæk 09.00 Grynderup ingen Stenild 10.30 Tostrup 10.30 Roum 09.00 Kgs. Tisted ingen Binderup 09.30 Durup 10.30 Foulum 09.00 Ullits 10.30 Farsø 10.00 Aars 10.00 2. Påskedag den 21. april Aalestrup 09.30 Hvam 10.00 Gedsted 09.30 Fjelsø 11.00 Simested ingen Testrup ingen Østerbølle 11.00 Vesterbølle ingen Skals 08.45 Hvornum ingen Snæbum 10.15 Hvilsom ingen Gislum 10.00 Vognsild ingen Haubro ingen Rørbæk ingen Grynderup 09.00 Stenild ingen Tostrup ingen Roum 10.30 Kgs. Tisted 10.30 Binderup ingen Durup ingen Strandby 09.00 Svingelbjerg 10.30 Farsø 09.00 Aars 10.00

Kristine Andie Grafiker

Simested sognehus Onsdag 23. april kl. 19.30 Vesterbølle Efterskole har et projekt, der hedder ”Ud i verden” Det betyder, at eleverne i vinterferien har været i Sierra Leone og Normandiet, og det vil de fortælle om. Kom og hør, hvad disse teenagere finder på - en aften for alle aldersgrupper. Der er kaffe og sodavand. Menighedsrådet

Vesthimmerlands Kunstforening

efterårs-udstilling påske2014 VITSKØL KLOSTER

maleri · KeramiK sKulptur · messing · smyKKer Fernisering

skærtorsdag d. 17. april kl. 14.00 Åbningstider: Skærtorsdag kl. 14.00-17.00 Langfredag - 2. påskedag kl. 10.00-17.00 Udstillingen slutter 2. påskedag

Blandede Blå Kors Genbrug

LANDINSPEKTØR

FINN SKØT

Nygade 131 9620 Aalestrup TLF. 98 64 11 70 Kontortid kl. 8.30-16.00

Vestergade 25 · 9620 Aalestrup Tlf. 29 48 86 63 www.blaakorsgenbrug.dk ----Vi modtager med tak brugbart tøj, ting, sager og møbler ----Åben daglig kl. 10.00-17.00 Lørdag kl. 10.00-12.00

UDLEJNING

Annonce-ekspedition: Man.-tors. kl. 8.00-16.00 · Fre. kl. 8.00-15.00 Indlevering af annoncer: Forretnings- og korrekturannoncer senest torsdag kl. 10.00 Rubrikannoncer senest fredag kl. 12.00 Loppeannoncer senest fredag kl. 9.00 Sats og montage: Himmerlands Tryk A/S Tryk: Offsettrykkeriet Midtjylland A/S

Køb/salg

Oplag: Vesthimmerlands Avis - 11.525 Distribution: Nordjyske Distribution Redaktionen påtager sig intet ansvar for manuskripter og fotos, der uopfordret indsendes til Vesthimmerlands Avis, ligesom avisen heller ikke påtager sig ansvar som følge af fejl i annoncer eller tekst. Medlem af Provinsens Distriktsblade / Danske Lokalaviser

Spisekartofler sælges

Her udkommer Vesthimmerlands Avis hver uge: Trend

Hyllebjerg

Bintje - Ditta - Sava

Sønderup

Aars

Haverslev Farsø

Vognsild

Mejlby

10 kg. 30,- 25 kg. 70,-

Jørgen Skov

Nysum

Østrup

Ullits

Gedsted

Aalestrup Simested

Nørager

EntrEprEnør- og dræningsmEstEr Ib NIelseN, Farsø Tlf. 98 63 23 50 - Biltlf. 20 47 23 50

Aut. kloakmester Per Nielsen, 30 60 66 81 Spuling, af dræn og kloakker samt alle former for entreprenørarbejde udføres

Klotrup Fjelsø

Hvilsom

Hvam

Hobro

Snæbum

Ulbjerg

Vesthimmerlands Avis

Møldrup Sundstrup Skals

Klejtrup

Bjerregrav Hersom

- når det skal være lokalt!

Foulum Viborg Lånum Daugbjerg

Finderup

Kirkevangen 53, Østerbølle Tlf. 98 64 15 30

Stenstrup

Vesterbølle

Hvalpsund

St. Binderup Gislum

Teleskoplæsser med drejbar kurv og 220 volt generator. Kan række 17 meter og løfte 4 tons. Henvendelse: I/S Mikkelsen • 4034 2010

Vinkel

Lee

Vester Velling Terp Hjorthede

Lille Torup

Øster Velling

Mejlby Kræmmermarked

holder bagagerumsmarked lørdag og søndag i påsken. Kr. 50,- pr. dag. Man kan stille op fra kl. 9.00. Der er også børne loppemarked. Kr. 20,- pr. dag. Åben kl. 10.00-17.00. Café Mejlby har åben mandag og torsdag kl. 11.00-21.00.

Advokatfirmaet

Jan Poulsen

Boligadvokat

Møderet for højesteret

Aagade 8 . 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 18 11 • Fax 98 64 24 58 Kontortid: Mandag - fredag kl. 8.30-16.00 - advokatkontoret der hjælper dig...

E-mail: jpo@advokatjanpoulsen.dk www.advokatjanpoulsen.dk


Side 10

14. april 2014

Ved køb af mere end 5 stk. pr. kunde pr. dag, er prisen maks. 16,95 kr. pr. stk

AAlestrup

1 stk

1 pose/12 stk

7,Gakket

Tirsdag

Kærgården

Original eller mini. 200 g Kg-pris 35,00. Frit valg

r a h r e P s g u r B fødselsdag

1 bakke/8 stk

10,-

5,-

Fuji æbler Italien, kl. 1 Stk.-pris 1,25

Krydderboller

12 stk krydderboller 700 g. Kg-pris 7,14

Vi byder på kaffe/sodavand og kagemand fra kl. 13.00 - 17.00

Tilbudene med gælder kun tirsdag 15. april

Vi byder på overraskelse til børnene 1 stk

1 pose

5,-

Haribo poser

Flere varianter. 60 g Kg-pris maks. 83,33 Frit valg

5,-

Hvidløgsflute Dybfrost. 175 g Kg-pris 28,57

BEGRÆNSET PARTI

S SuperDeal SuperDeal SuperDeal SuperDeal SuperDeal SuperDeal S u u 2 små kagemænd p p 10 stk. til 15-20 personer e e Rugbrød eller + 20 stk. boller r r specialbrød D D e e a a l l

199,-

175,-

Købes ved kassen i SuperBrugsen

Købes ved kassen i SuperBrugsen

Dealen købes senest lørdag d. 19/4 og indløses inden 3 måneder


14. april 2014

Side 11

.

Á 175 g

AAlestrup

30 stk.

89

4 stk.

95

Tuborg/ Carlsberg

79,-

enTre CôTe

+ pant

nakkekoteletter Koteletter oksesteaks skineschnitzler

sPar

1495

gråsTen salaTer Italiensk/Karry

HusK: slagterens hjemmelavede hamburgerryg til påskebordet

m/u marinade

frit valg

8 stk.

10,-

Hel ovnklar svinekam ½ kg.

16

95

mokai/ breezer

fiskeplatte

Pr. flaske

Pr. platte

Nok til 3-4 pers.

10,-

150,-

rød aalborg

steff Houlberg pølser

+ pant

Coca Cola 1,5 ltr.

100,-

bland selv KøddisKen

75 cl.

onsdag

Bestil gerne på tlf. 96 97 07 95 / 96 97 07 97

sPar

4495 Pr. flaske

Pr. flaske

10,-

75,-

+ pant

onsdag åben Til 22.00

Torsdag fredag luKKeT

super brugsen aalestrup vestergade 32, aalestrup

1 pakke

20,lørdag åben 8.00 - 20.00 søndag - mandag luKKeT åbningsTider: alle dage Kl. 8 - 20

Tirsdag åben 8.00 - 20.00

Tilbudene gÆlder T.o.m. lørdag - forbeHoldT for TryKfejl og udsolgTe varer


Side 12

14. april 2014

Sundhed/velvære

Sport

Kendskabet til sukkersyge skal øges i Vesthimmerland

Formand for Idrætsrådet Vesthimmerland, Tove Douglas, kunne i forbindelse med rådets generalforsamling overrække prisen Årets Idrætstalent til 15-årige Kalle Holm Sørensen fra Aars Gymnastikforening og prisen Årets Idrætsnavn til 10-årige Emma Stecher Jensen fra Svømmeklubben Rask.

Idrætsrådet uddelte to flotte priser Kårede Årets Talent og Årets Idrætsnavn IDRÆT: Idrætsrådet Vesthimmerland holdt for nylig en velbesøgt generalforsamling. Idrætsrådet havde inviteret formand for Kultur og Fritidsudvalget i Vesthimmerlands Kommune, Jan Dyrgaard, hvis indlæg skabte livlig diskussion og stor sprøgelyst. På generalforsamlingen kårede Idrætsrådet Vesthimmerland Årets Idrætstalent 2013, og valget faldt på Aars Gymnastikforenings gymnast og instruktør Kalle Holm Sørensen, der er 15 år og en meget aktiv gymnast. - Kalle Holm Sørensen går i år på syv gymnastikhold, og derudover er han udtaget

til DGI Nordjyllands Ungdomshold. Kalle Holm Sørensen er en meget seriøs og dygtig gymnast inden for alle genrer, han har stor kropsbevidsthed og en rigtig god teknik, hvilket tydeligt ses i både rytme og spring. Han har gået til gymnastik i mange år, men har særligt i denne sæson udviklet sine springfærdigheder. Kalle Holm Sørensen deltager i individuelle konkurrencer i spring på bane, minitrampolin og stortrampolin. Udover at være gymnast, er han også en inspirerende instruktør for 57 ”Superdrenge-gymnaster” i AAG - drengene ser meget op til

Stillinger Chauffør søges

Til fast afløsning m/stor og lille erhvervskørekort.

v/Søren Nielsen . Tlf. 98 63 11 82

Landbrug Vesthimmerlands Avis - når det skal være lokalt!

Græsning Græsningsarealer søges, gerne større. Henvendelse

Tlf. 86 69 62 00 eller 30 66 02 66

Kalle, og han er god til at give hver enkelt gymnast opmærksomhed. Kalle Holm Sørensen har fortsat stort udviklingspotentiale og kan nå rigtig langt inden for gymnastikken, både fordi han har talent, og ikke mindst fordi han har en stor viljestyrke. Han er en helt unik person, som udnytter sit talent på bedste vis, og fortjener om nogen et skulderklap i form af titlen som Årets Idrætstalent 2014. lød det blandt andet i begrundelsen. På generalforsamlingen blev prisen Årets Idrætsnavn også uddelt, og den gik til 10-årige Emma Stecher Jensen fra Svømmeklubben Rask, der har hjemme i Ranum. - Emma er ubetinget det største talent, vi i klubben nogensinde har haft, og måske nogensinde vil få. Hun deltog sidste år i 43 løb, hvoraf hun vandt 34 medaljer. Emma Stecher Jensen har desuden Danmarks hurtigste tid i fly og i alle de stævner hun deltager i, svømmer hun imod svømmere i en ældre årgang end hende selv, og får alligevel medaljer med sig hjem. Emma Stecher Jensen udviser altid stor vilje til at ville yde og svømme til træning, og beder selv trænerne om at få lov at ”svømme noget hårdt program”. Hun brokker sig aldrig og er altid glad, sød, positiv og imødekommende, stod der blandt andet i begrundelsen. På generalforsamlingen var der genvalg til bestyrelsen, som fortsat består af formand Tove Douglas, næstformand Inga Vad, kasserer Henning Jensen og sekretær Mogens Christensen.

VESTHIMMERLAND: I Vesthimmerland Kommune lider 2462 borgere af sukkersyge, og det anslås, at det tal næsten vil være fordoblet i 2025.   I takt med sygdommens udbredelse stiger behovet for oplysning om symptomer og viden om, hvordan man kan hjælpe sukkersygepatienter, der får for lavt blodsukker. Det kan være en stor hjælp og skabe tryghed i lokalsamfundet.   I Vesthimmerland Kommune anslås det, at op imod 1332 borgere går rundt med sukkersyge uden at vide det. På landsplan drejer det sig omtrent 200.000 danskere. Det kan blandt andet skyldes, at sygdommens symptomer kan være vage og lette at overse. - Symptomer på diabetes, som for eksempel tørst, hyppig vandladning, kløe og træthed, kan virke så almindelige, at mange ikke reagerer på dem, og det kan være en årsag til, at mange går rundt med udiagnosticeret diabetes, siger Bendt Bro Kristensen, der er formand for Diabetesforeningens lokalafdeling i Vesthimmerland.  Foruden kendskab til symptomerne på diabetes mener Bendt Bro Kristensen, at der er brug for generel oplysning om diabetes og lavt blodsukker. Med så stor en gruppe diabetikere i gadebilledet, kan det være til stor hjælp at vide, hvordan man kan hjælpe. - Det er vigtigt, at vi får udbredt viden om diabetes og lavt blodsukker. Mange diabetikere går til dagligt rundt med frygt for at få for lavt blodsukker, og det er rigtig trygt at vide, at folk ved, hvordan de skal reagere, hvis de oplever en dia-

Symptomer på lavt blodsukker kan let forveksles med fuldskab.

betiker der får et tilfælde af lavt blodsukker, siger Bendt Bro Kristensen.   De symptomer diabetikere kan få ved lavt blodsukker kan let forveksles med ”mentale forstyrrelser” eller fuldskab. Som nævnt lever tusindvis af danskere med diabetes og risikerer derfor at få lavt blodsukker. Neden for kan du læse, hvad du skal være opmærksom på, og hvad du kan gøre for at hjælpe, hvis en person oplever lavt blodsukker i dit lokalmiljø. Symptomerne varierer alt efter, hvor lavt blodsukkeret er:   Diabetikeren ryster, sveder, er irritabel, er bleg, er ukoncentreret, virker forvirret og uklar, snøvler og virker beruset eller får kramper/er bevidstløs  

Symptomerne inddeles i tre niveauer:

Klinik for fodterapi

Insulinføling (begyndende symptomer, som personen selv kan afhjælpe)   Ved begyndende symptomer (insulinføling) kan personen, som får lavt blodsukker, ofte klare det selv eller eventuelt selv bede om hjælp til for eksempel hurtigt at få hentet en lille juice, sød saft, druesukker eller

Kirsebærvænget 15 9620 Aalestrup Statsaut. fodterapeut

Bodil Wetke

98 64 92 40

KLIP FOR HELE FAMILIEN Mandag Tirsdag til torsdag Fredag Lørdag

LUKKET 9-17 9-18 8-12

v/Heidi Bygvraa Vestergade 11, Aalestrup

98 64 27 64 Heidi

Regitze

Pernille

sodavand (15-20 g hurtige kulhydrater).   Insulintilfælde (hvor personen med lavt blodsukker har behov for hjælp fra andre)  Hvis symptomerne er meget fremtrædende (insulintilfælde), men du stadig kan komme i kontakt med vedkommende, skal du, som beskrevet ovenfor, forsøge at få ham eller hende til at drikke en lille juice, sød saft, druesukker eller sodavand. Husk, at du aldrig må forsøge at give mad eller drikke til en bevidstløs person, da der er risiko for fejlsynkning.

Insulinshock

I tilfælde af insulinshock, hvor personen med diabetes får kramper eller bliver bevidstløs, skal du altid straks ringe 112.   Lavt blodsukker kan opleves som meget ubehageligt og kan medføre en følelse af at miste kontrollen, både fysisk og psykisk, og desuden en angst for at miste bevidstheden. Derfor kan lavt blodsukker komme til at fylde meget i hverdagen for diabetikere, som i nogle tilfælde kommer til at gå rundt med for højt blodsukker for at undgå tilfælde af lavt blodsukker. På længere sigt kan det have en negativ effekt på helbredet. - Hvis man selv eller nogen man kender har oplevet tilfælde af lavt blodsukker, skal man være opmærksom på, at det er vigtigt at søge rådgivning hos sin læge. Det kan være, at diabetesmedicinen skal justeres eller skiftes, siger Bendt Bro Kristensen fra Diabetesforeningens lokalafdeling i Vesthimmerland.


14. april 2014

Side 13

Forlystelser

Filmen ”Detektiverne” kan ses i Bio Aalestrup fra torsdag, 17. april.

Bio Aalestrup viser “Detektiverne” FORLYSTELSER: Den idealistiske 13-årige Matilde beslutter sig for at åbne et detektivbureau, der skal hjælpe de svage og fattige med de sager, som politiet ikke vil røre ved. Snart har hun overtalt den overvægtige karate-helt-wannabee Gustav og den fingernemme Mensa-nørd Tobias til at være med. Men da de vil redde Gustavs onkel fra den skruppelløse bagmand Jo, har de snart både hærdede kriminelle, politiet og en hel by i hælene...   ”Detektiverne” er blevet til på baggrund af en idé om at lave en dansk ungdomsfilm baseret på, hvad der interesserer børn i dagens Danmark. Ideen var overordnet, at det ikke egenhændigt skulle være en voksen, der skulle skrive en historie til børn, men snarere, at børn skrev en historie til børn og brugte en voksen som ghost writer.   Der blev derfor taget kon-

Fjelsø Forsamlingshus Udlejning

tlf. 98 64 71 15 www.fjelsoe-klotrup.dk

takt til og besøgt en række skoler, hvor der blev taget noter om det, børnene talte om, det de lavede, det de gik op i og det der fyldte i deres hverdag.Emnerne var mangfoldige, dog var der en række temaer, som gik igen og igen. Dummebøder, de

Bolig svages problemer, narko og kriminalitet var nogle af de emner, der optog de unge meget. Med de erfaringer og en bunke noter i hånden blev der taget kontakt til manuskriptforfatter Morten Dragsted, der herefter gik i gang med at udarbejde et manuskript, der blandt andet beskæftigede sig med disse emner.   Da det første udkast lå færdigt, blev det overdraget til 6B på Vangeboskolen, som gennemgik manuskript og dialog og rettede begge dele til, således at det føltes naturligt og interessant for dem. Klassen brugte en hel uge på manuskriptet, der indgik som en del af undervisningen. Korrektionerne blev herefter sendt tilbage til Morten Dragsted, der arbejdede videre med historie og dialog baseret på de unges input.   Sidenhen har Esben Tønnesen og Morten Dragsted arbejdet på plot og karakterer og forsøgt at skabe en original historie skrevet af børn og unge for børn og unge.

Pynt op med smukke æg i påsken BOLIG: Forårsæg, der er inspireret af Royal Copenhagens første Flora Danica stel fra 1790, er en tilbagevendende tradition. Pyntet med forårets farver byder fuglene og blomsterne solens varme velkommen tilbage i vores liv. Om det er med dyr eller med blomster, så vil der hvert år kunne opleves en ny række af livsbekræftende æg til dit forårsbord.   De flotte påskeæg er set hos ”Biksen” i Aalestrup.

”city”

(reservation foretages direkte til hotellet)

✔ Haveservice Hjemmehjælp - valget er frit - valget er dit

Lejlighed 70 m2 lejlighed i Ulbjerg. Leje pr. md 3.450,incl. varme + el. Dep. 3 mdr. Ledig pr. 1/7-14

www.til-leje.nu Møldrup

Hyggelig 1 værelses lejlighed med hems. 2.700 kr. + forbrug.

VESTHIMMERLANDS MUSIKHUS ALFA TORSDAG DEN 1. MAJ 2014 KL 19.30

Borgergade 25 A, Aalestrup

Aalestrup Aagade 1 • Aalestrup Tlf. 9864 1092 www.bio-aalestrup.dk

Detektiverne

SONGS, TUNES

HELENE

AND

BLUM HAUGAARD HARALD

Danmarkspremiere

En du elsker

STORIES

DENMARK

tlf. 28 91 22 20

Billetpris: 195 kr. • Billetsalg: www.himmerlandsbilletten.dk eller på de Vesthimmerlandske Biblioteker • ALFA billetsalg man og tors 14.00-16.30

Lejlighed udlejes Vestergade 10, Aalestrup. 250 m2 + stor terrasse. Husleje kr. 6.000,+ forbrug.

Jyllandsgade 54, 9600 Aars. • 96 98 00 50 • info@vmalfa.dk • www.vmalfa.dk

Claus tlf. 20 67 70 26

Tors. 24/4 - søn. 4/5

Billetbestilling på bio-aalestrup.dk

www.himmerlandsvikarservice.dk Landbocentret Aars . Tlf. 99 98 97 40

Vores mors andelsbolig skal sælges Vi mistede vores mor i oktober 2013 og skal derfor hurtigst muligt have solgt hendes andelsbolig beliggende Engdiget 4, 9620 Aalestrup. Andelsboligforeningen er sund og veldrevet. Køber får en bolig på 96 m2 med en månedlig boligafgift 1.700 kr. + forbrugsafgifter til el, vand og varme 1.000 kr. Prisforslag 275.000 kr. Kontakt: Carsten Riishuus 40 33 67 32 eller Torben Riishuus 20 48 44 85

Hus i Østerbølle sælges

3 værelses lejl. 65 m2 Husleje 3.200,+forbrug

FROM

kl. 19.00

✔ Hjemmeservice

Har du brug for hjælp...

Tlf. 4343 9999 #1

BIO

Tors. 17/4 - ons. 23/4

Haveplan Omlægning Vedligehold

Frit valg Privat Erhverv

Tlf. 61 65 02 48 Oslo Plads 5 2100 København Ø Tel. +45 70 12 46 46

Kontortid: Mandag-onsdag 9.00-16.00 Torsdag 10.00-17.00 Fredag 9.00-12.00

Landbrug Erhverv Transport

på dagens pris Kampagnekode

KIRKEGADE 2 - 9600 AARS TLF. 98 62 24 13 Bliv medlem... www.aarsbo.dk

✔ Vikarservice

20% rabat Intercity lige til døren

AARS BOLIGFORENING

Hyggeligt hus med dejlig have sælges. Stueplan: 90 m2 – to stuer, værelse, køkken og bad 1. sal: ca. 40 m2, - 3 værelser + fordelingsgang

Pris kun 375.000

Billig husleje - Billigere end at leje Henvendelse: tlf. 29 62 71 63


Side 14

14. april 2014

Vesthimmerlands Avis og Knaberfesten præsenterer

Miss Vesthimmerland 2014

Vær med i konkurrencen om titlen som:

Miss Vesthimmerland 2014 Alle deltagere skal være fyldt 16 år og bosiddende i Vesthimmerlands Kommune. Miss Vesthimmerland 2013

Sidste frist for tilmelding

Miss Vesthimmerland 2012

16. april 2014

Send lidt om dig selv og et vellignende foto.

Stine Miss Vesthimmerland 2011

Alle finalister får et gavekort på 1.000 kr. til Aalestrup Handel & Erhverv , samt andre sponsorgaver

Nanna Miss Vesthimmerland 2009

Vinderen af titlen

Xenia Miss Vesthimmerland 2008

Miss Vesthimmerland 2014

Lea Miss Vesthimmerland 2007

får desuden en flot præmie Værdi 5.000 kr.

Benedikte Tilmelding på www.knaberfesten.dk eller skriftligt til: Vesthimmerlands Avis, Borgergade 17, 9620 Aalestrup

Arrangør: Vesthimmerlands Avis & Knaberfesten 2014

Trine 20

14


14. april 2014

Joggingbuks eller sweatcardigan Str. S-XXL Spar 150,-

Joggingsæt Flere farver Str. 92-140 Spar 100,-

50-,

Drenge t-shirts Flere farver Str.t-shirts 2-12 år Drenge 25,Flere Spar farver. Str. 2-12 år. Spar 25,-

Pr. del

Polo t-shirts Str. S-XXL Spar 150,-

50-,

25-,

4 45 5-,-,

ÅBENT HELE PÅSKEN

100 ,fra kl.

Ta’ 3 for

Skærtorsdag Langfredag Lørdag Søndag 1. Påskedag

10--1 17 7

Tilbudene gælder kun disse 4 dage

2 25 5-,-,

Pige t-shirts Flere farver, str. 4-12 år. Spar 105,Tights Flere farver Str. 4-14 år Spar 60,-

Joggingsæt Flere farver Str. 92-140 Spar 100,-

100,-

Ta’ 3 for

Pige Piget-shirts t-shirts Flere Flerefarver, farver,str. str.4-12 4-12år år Spar Spar105,105,-

Løbe t-shi t-shirt til vok vo ksne og bø voksne børn Flere farver, åndbar rr. S-XXL - Spar 75,Str.

Side 15

Dame toppe Str. S-XXL Spar 150,Pr. del 40,-

Jakke Str. S-XXL Spar 400,-

50-,

Joggingsæt Flere farver, Str. 92-140. Spar 100,-

Pige Piget-shirts t-shirts Flere str. Flerefarver, farver, str.4-12 4-12år år Drenge t-shirts Spar Spar25,25,Flere farver

Joggingsæt Flere farver Str. 92-140 Spar 100,-

100100 -, ,-

Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Layout og produktion: Refleksion.info

Tights Flere farver Str. 4-14 år Spar 60,-

45-, Pige t-shirts Flere farver, str. 4-12 år Spar 105,-

25-,

100,100,-

Str. S-XXL Spar 100,-

Ta’ 3 for

Ta’ 3 for

50-,

Flere farver, str. 4-12 år Spar 25,-

Joggingbuks eller sweatcardigan Str. S-XXL Spar 150,-

Polo t-shirts Str. S-XXL Spar 150,T-shirts Mange farver Str. S-XXL Spar 100,-

50-,

100,-

Ta’ 3 for

Joggingbuks eller sweat-cardigan Str. S-XXL Spar 150,-

Pr. del

4 5 , 50-,

25-, Pige t-shirts Flere farver, str. 4-12 år Spar 25,-

45-,

100,-

Ta’ 3 for

Pige t-shirts Flere farver, str. 4-12 år Spar 105,-

Jakke Str. S-XXL Spar 400,-

Skjorter Flere farver Str. 38-46 Spar 100,Pr. stk. 50,-

:

STIDER

ÅBNING

0-17 .......... 1 Torsdag 0-18 1 . .. ........ Fredag 0-17 ........... 1 Lørdag 0-17 .......... 1 Søndag

Herre sko Str. 40-45 Spar 150,-

50-,

Strik Str. S-XXL Spar 225,-

100-,

100-,

50-,

Dame toppe Str. S-XXL Spar 150,Pr. del 40,-

Pige t-shirts Flere farver, str. 4-12 år Spar 105,-

Ta’ 3 for

Pr. del

Dr Fle St Sp

Tights Flere farver Tørklæder Str. 4-14 år eller tightsSpar 60,-

25-,

Smarte toppe Flere varianter Str. S-XXL Spar 100,-

50-, -, 75

Ta’ 3 for

Dame t-shirt og bukser Str. S-XXL Pige t-shirts Spar 150,-

50-,

25-,

Str. 2-12 år Spar 25,-

Strik Str. S-XXL Spar 225,-

Tørklæder eller tights Str. S-XXL Spar 100,-

75-,

100,-

Ta’ 3 for

ASSENS OG AALESTRUP

Vestergade 34, 9620 Aalestrup Industrivej 6, Assens, 9550 Mariager

Tig Fle Str Sp


Side 16

14. april 2014

Aktive foreninger i Vesthimmerland

Borgerforeninger

Borgerforeningen 9620 Formand: Søren Bruun Sørensen Aagade 9, 9620 Aalestrup Tlf. 51 55 67 47 sbruun@mail.tdcadsl.dk Kasserer: Pia K. Knudsen Jernbanegade 2C, 9620 Aalestrup Tlf. 20 46 61 40 www.9620borger.dk

Erhvervsklubber

Erhvervsklubben AIF Formand: Tom Berntsen Tlf. 98 64 10 33 Kasserer: Poul Pedersen Tlf. 98 64 15 00 Turistforeningen for Aalestrup og omegn Formand: Marianne Nielsen Engparken 66, 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 34 38

Idrætsforeninger/klubber

Aalestrup Badminton Klub Formand: Dan Kristensen Engparken 58, 9620 Aalestrup Tlf. 22 28 90 78

HIF 91 Aalestrup Handicap Idrætsforening Formand: Karen Kristensen Toftehaven 6, 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 36 63 Kasserer: Inga Vad Nielsen Gl. Aalborgvej 132, 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 90 54 ivn.on@mail.tele.dk Idrætsforeningen Kvik Formand: Peter Andersen Boldrupvej 19, Simested 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 90 15 Kasserer: Jesper Dalum Ferskenvej 14, 8920 Randers Tlf. 29 34 19 03 Mødested: Hvam Stadion/Østhallen Simested Aalestrup Motionsforening Formand: Evald Munk Bøgevej 2 A, 9620 Aalestrup Tlf: 24 21 45 98 emunk@privat.dk Kasserer: Inga Vad Nielsen Gl. Aalborgvej 132, 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 90 54

engparken589620@yahoo.dk

Mødested: Aalestrup Hallens hal 2

Kasserer: Jens Kvorning Engparken 54, 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 31 71

www.aalestrupmotionscenter.dk

Mødested: Aalestrup Idrætscenter Aalestrup Gymnastikforening Formand: Susanne Nørris Rolighedsvej 26 B, 9620 Aalestrup Tlf: 21 82 34 08 Kasserer: Anne-Marie Sørensen Engparken 16, 9620 Aalestrup Tlf: 98 64 22 82 www.aalestrupgymnastikforening.dk Gedsted og Omegns Rideklub Formand: Anders Hessellund Tyttebærvej 21, 9631 Gedsted Kasserer: Karina Pedersen Sundvej 52, Sundstrup 8832 Skals Tlf. 26 39 13 60

Knaber Cyklisterne kausmed@email.dk Formand: Karsten Kildevæld Jensen Knabervej 29, 9620 Aalestrup Tlf. 25 39 38 28 Kasserer: Rasmus Bisgaard Parkvænget 8, 9620 Aalestrup Mødested: Klubhuset, Østerbølle

Lystfiskerforeninger

Aalestrup Lystfiskerforening www.aalestrup-lystfisker.dk Formand: Søren Godsk Lærkestien 2, Birgittelyst, 8800 Viborg Tlf. 98 64 19 65 Mødested: Aadiget 40 s.godsk@mail.dk

Teater

Membranen Formand: Per Aagaard Højtoften 21, 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 19 74 - 22 26 90 74 Kasserer: Lisa Bjørn Birkevej 18, 9620 Aalestrup Tlf. 61 72 98 64 Mødested: Knaberscenen

Aalestrup Rideklub Formand: Karina Carlsen Højlyngen 19, 9620 Aalestrup Tlf: 31 31 54 30

Foreningens navn: _________________________________________

aalestruprideklub@hotmail.com

Navn: ____________________________________________________

Kasserer: Anna Laustsen Fredensvej 12, 9620 Aalestrup Tlf. 40 24 61 79

Adresse: _ _________________________________________________

www.aalestruprideklub.dk

Tlf: ______________________________________________________

Klubber

Singleklubben På sporet www.singleklubpaasporet.dk

E-mailadresse: _____________________________________________ Formand: _________________________________________________

By: ______________________________________________________ Kasserer: _________________________________________________ Navn: ____________________________________________________ Adresse: __________________________________________________

Kasserer: Jan Jensen Mejsevej 5, 9640 Farsø Tlf. 20 84 22 68

By: ______________________________________________________

Mødested: Klubhuset, Ryttervej 2, Aars ole@sager.dk

Evt. mødested: ____________________________________________

Tlf: ______________________________________________________ Hjemmeside: _____________________________________________

  “Aktive foreninger” bringes i Vesthimmerlands Avis mindst 8 gange årligt Pris for et års optagelse: kr. 310.- + moms pr. forening


Tlf. 40 34 23 55 pers. 550,-Dødsboer, Karlekammerskab Bord, bænk, 2 stole. Fin 650,Tlf.flytteboer, 24 75 59rød. 67fi- m/hynder. stand 2 år gl. Jolle Brennderup 4 m. glasfiber 4 hk. Sælges: Købes: samlinger, nips, småting. Toppris marina 4-takt, trailer til 650,Tlf. 24 75 59 67 stand 2 år gl. Tlf. 98 58 42 51 / 51 86 08 90 nere indbo, møbler, malerier, tæp- betales kontant. Tlf. 21 64 80 90 marina 4-takt, Brennderup trailer til25 tdr. båd. Alt som nytKornsnegl, samlet: 15.900,Sælges: korntank Tlf. 98 58 42 51 / 51 86 08 90 Havemøbler, hvide i træ Sælges: per, lamper, ure, spejle, porcelæn, båd. Alt som nyt samlet: Tlf.15.900,96 52 00 15 halmkornvalse, højtrykspresser, Havemøbler, i guld, træ Sælges: m/hynder. Bord,Side bænk,1hvide 2 sølv, stole. Fin Sælges: løv 300,- pr.spisestuem. Tørt glas, 8:35 fajance, figurer, Loppemarked Tlf. 96 52 00 15 Købes:Brænde Palisander 14. april 2014top 4-f 18/08/04 Side vogn, halmsnitter. Tlf. 9817 56 50 07 m/hynder. Bord, bænk, Fin Sælges: løv 300,m. Tørt stand 28:35 år gl. Loppemarked top 4-f 18/08/04 Side 1 2 stole. EU-pallerammer 30,pr. palle samlinger, nips, småting. Toppris bord, Brænde stole, skænk ogpr.skrivebord Sælges: Brænde savet og kløvet. stand 2 år gl. EU-pallerammer 30,pr. palle Tlf.kontant. 98 58 42 51 40 40 34 73 23 19 55 97 betales Tlf./ 51 2186 6408 809090  Der opstår Tlf. savet ogstålpl. kløvet. Sælges: Tlf. Løv 35 cmBrænde langGarageport 425,pr. rm. Gran 35 Sælges: 230x225 en masse meget vægtig grund. Det er Tlf. 98 58 42 51 / 51 86 08 90 Sælges: 40 34 23kg. 55 Købes: Dødsboer, flytteboer, fi- Sælges: Cylinderklipper, selvWraphø Tlf.60-70 Løv 35 cm lang 425,pr. rm.Diesella Gran 35 rustSælges: Veteranknallert cm lang 325,pr. rm. 800,Grundfos centrifg. vandp. Sælges: Brænde. Gran kr. pr. m spørgsmål: Skal det være en begravelsesmyndigheden i Købes: Dødsboer, flytteboer, fiSælges: Cylinderklipper, selvSælges: Wraphø 60-70 kg. Sælges: Brænde løv 300,pr. m. Tørt Sælges: Kornsnegl, korntank 25 tdr. Sælges: Veteranknallert Gul VerdotPalisander spisestue- Dværghønsekyllinger, Købes: Gudenå G.U, L 45 med lang 325,pr. rm. hvalpe, nere indbo, møbler, malerier, tæp- kørende, Sælges: Golden retriver 1953 original Tlf. 86 47 10har 11/21 81m/læsser 40væ88 og frihelt 900,MF 135 3 aldrig cyl.Diesella 200,-. Løv fra kr. pr. m 295,-. Kan cm Sælges: Brænde løv 300,pr. m. Tørt Sælges: Kornsnegl, korntank 25 tdr. jordfæstelse eller en bopælssognet, der skal give indbo, møbler, malerier, tæp- kørende, Dværghønsekyllinger, GulkremeVerdotEU-pallerammer 30,pr.og palle Gudenå G.U, 45 med kornvalse, højtrykspresser, halmper, lamper, ure, spejle, porcelæn, 1953 helt original har aldrig væbord, stole, skænk skrivebord te dværg, flerfarvet Susses, Tlf. 86 47 og 10 11/21 81 40 88 græsboks, som ny, 2 årLbetaling. gammel. ægte, snehvide. Salgsklare d.lyse 20/8. nere ret adskilt, kører perfekt. Pris kr. 19 tds. Harve gårdrive 2 transportevt. leveres mod mere palle Bedemand Jens Møller, EU-pallerammer kornvalse, højtrykspresser, halmlamper, ure, spejle,sølv, porcelæn, dværg, flerfarvet Susses,   Den anden30,er,pr. at vi skal Tlf. 4040 347323 år 92 gammel. vogn, halmsnitter. Tlf. 98 56 50lyse 07 per, ring, hvilken kiste og hvilke tilladelsen hertil. ret adskilt, Pris kr. glas, fajance, figurer, guld, græsboks, som ny, Tlf. 195597 te Susses, tværstribet Plymorock. Fysisk/psykisk stabile forældre. Tlf.252 88 10 7.000,Ny kører el-cykel 3800,-Tlf. Ny elekSælges: kasser til fjærkperfekt. 200,53 26 00 53 Tlf. 40 34 23og 55 Susses, Tlf. 28 59 12Tlf. 49/21 2688 4310 30 7.000,vogn, halmsnitter. Tlf. 98 56 50 07 figurer, sølv, guld, tværstribet 52 92 Vesthimmerlands Begravel- herfra på et tidspunkt, samlinger, småting. Toppris Seletøj til pony. Maratonvogn. Ny el-cykel 3800,Ny52 elekSælges: Stueopdræt. Ring forPlymorock. yderlige info. glas, blomster skal kisten pyntes   Detfajance, ernips, helt individuelt, trisk golfvogn 2500,-Tlf. Tlf.22 2032 43 47 66 94 nips, småting. Toppris til pony. Maratonvogn. Kornsnegl, korntank 25 tdr. Seletøj Sælges: Garageport stålpl. 230x225 Golden retriver hvalpe, Sælges: betales kontant. Tlf. 21man 64 80har 90 Tlf. 20 70 96 30 samlinger, trisk golfvogn Tlf.22 2032 4352 47 94 66 Lone. hvilken Pris 3000,Tlf. se, Aars og Aalestrup har Sælges: der kendes datoen heldigvis med, kirkegård skal hvor stort et behov Warp, firkantet ca. 400 Sælges:2500,Købes: Skrot: Jern, biler, meSælges: Kornsnegl, korntank d. 25 tdr. Sælges: Garageport 230x225 Tlf. 20 96 30 14 betales kontant. Tlf. 21 64 80 90 Sælges: kornvalse, højtrykspresser, halm800,- Grundfos vandp. ægte, For snehvide. Salgsklare 20/8. Tlf. 21centrifg. 24på 64stålpl. 31 / 70 98 57rust19 Golden RetrieverhvalTræer og buske til haven. Sælges: sendt følgende til Vesthim- kornvalse, kg. 300,pr. balle. Ponier ridevante ikke. nogen kan det ske man begraves og hvilken for at bestemme, hvordan ens taller købes kontant på stedet. højtrykspresser, halm800,Grundfos centrifg. vandp. rustvogn, halmsnitter. Tlf. 98 56 50 07 Fysisk/psykisk stabile forældre. Sælges: fri 900,- MF 135 3 cyl.pænt, m/læsser og Købes: Palisander spisestue- Sælges: Fryseskab, som nyt Golden Retrieverhvalog med buske til haven. Sælges: blærespirea, ribs, solpe. Dejlige kønne afhentes livlige hvalpe. evt. Træer bytte kalve/kreaturer. merlands Avis: Mindre mængder gratis Bl.a. dværgfyr, meget pludseligt og56uden type gravsted, salmer eller egen begravelse skal være, pe. vogn, halmsnitter. Tlf. yderlige 98 50 info. 07 Sælges: fri 900,MF 135 3 cyl. m/læsser og2+3 Købes: spisestueFryseskab, pænt, som nyt Stueopdræt. Ring for 19 tds. og gårdrive 2 transportbord, stole,Palisander skænk og skrivebord 350 kr.Harve Pengeskab mrk. M.H.Jæger Bl.a. blærespirea, ribs, solLædersofagruppe, Sælges: Dejlige kønne livlige hvalpe. bær, dværgfyr, solstik,2 dronningebusk, tyrkiskxTlf. 1/4 slagtet kødSælges: Køkkenopdræt. Har fået orme25 89 02 76/98 58 80 98 dog min. 300 kg. Hurtig afhentvarsel, og3000,for andre det i 19 tds. og gårdrive 253transportsange til begravelsen, skal det men vil duskænk gøreTlf. det lettere stole, og skrivebord 350 kr. Pengeskab mrk. M.H.Jæger Sælges: Garageport stålpl.er 230x225 Lone. Pris kasser til fjærk 200,Tlf. 26 53 2 bord, 40 73 19 97 Køkkenopdræt. bær, solstik, dronningebusk, tyrkisk800 kr.Harve Søjleboremaskine, lille00300 x ildløn, 1/4 kødSælges: pers. sort 2.250,Sovesofa blå fået ormehassel, gingko-biloba. kvæg átretorn, 502kr. pr. kg.slagtet kur, erCampingvogne vacc. DKKHar stambog. ning. modtages. Sælges: Garageport stålpl. 230x225 kasser til fjærk 200,Tlf. 53 26 00 53 Tlf. 40 73 19 97 800 kr. Søjleboremaskine, lille 300 forbindelse med et kortere 800,- Grundfos centrifg. Tlf. 21 24 64 31 vandp. / 98 57rust19 14 kr. være en kirkelig begravelse/ hassel, gingko-biloba. pers. 550,Karlekammerskab 2 stk. metaldrejebænke mrk.rød. for dine kære, når tiden kom- kur, er vacc. DKKTlf. kvæg átretorn, 50 kr. pr. kg. stambog. Fra 10,Tlf. 86ildløn, 47 10 11/21 81 40Fra 88Azalier, Sælges: Rhododendron, Løvtræ, kløvet, savet, tørt. 98 65 83 34 800,Grundfos vandp. rustTlf.98 2565 4783 1334 12 Løvtræ, 2 evt. stk.samlet metaldrejebænke mrk. fri 900,MF 135centrifg. 3 cyl. m/læsser og kr. Warp, firkantet ca.75 400 Sælges: retriver dig hvalpe, 650,Tlf. 24 59 67 Sælges: Fra 10,Tlf. 86 47 savet, 10 11/21 81 40Fra 88 eller længere sygdomsforLion, 4500 kr. kløvet, tørt. bisættelse og meget andet. mer, kanGolden du henvende til Tlf. Hosta, Canna, Stenbræk, Bronce325 kr. pr. rm. fri 900,MF Lædersofagruppe, 135 3 cyl. m/læsser og Warp, firkantet ca.83400 Sælges: GoldenSalgsklare retriver d.hvalpe, evt. pr. samlet kr. 63 19 tds. Harve og gårdrive transport2+3 Lion, Sælges: kg. 300,balle.4500 Ponier ridevante ægte, snehvide. 20/8. Gives væk: 6 herlige og kælne Tlf. 30 31 Sælges: 325 kr. pr. rm. 10 kvm. Håndværløb. Sammen med22 transportsorgen Anneks: Sælges: blad, Gunnerra Tlf. 98 58 31 14   I300,de pr. tilfælde, hvor man Vesthimmerland Begravelse Sælges: Brædder 5 m. L 14 cm 19 tds. Harve og gårdrive Tlf. 29 84 57 26 kg. balle. Ponier ridevante ægte, snehvide. Salgsklare d. 20/8. Tlf. 30 63 83 31 kasser fjærk 200,- Tlf. 53 26 00blå 53 2 evt. pers. til sort 2.250,Sovesofa bytte Havemøbler, med kalve/kreaturer. hvide i træ Fysisk/psykisk stabile forældre. Gives væk: 6 herlige og kælne Sælges: Sælges: Anneks: 10hver kvm.side HåndværDer er to ting i livet, vi er kasser over at have mistet man har det ønske, atkalve/kreaturer. asken skal og få udleveret folderen kattekillinger kanKr. hentes. En eller B 11/2 cm tyk. pr. m 3,-. For- kerbygget, vindue iTlf. 29 84og 57dør. 26 fjærk 200,Tlf. 53en 26 00 53 bytte med forældre. pers. til 550,Karlekammerskab rød. evt. Tlf. 25 89læderstole 02bænk, 76/98 258 80dre98Fin Fysisk/psykisk m/hynder. Bord, stole. Stueopdræt. Ringstabile for yderlige info. kattekillinger kan hentes. En eller kerbygget, vindue i hver sideglasfiber og dør. 4 hk. 2 sorte på Sælges: Indvendig beklædt med fyrrustik. Jolle 4 m. Sælges: helt sikre på vil ske. skallingstræ kr. pr. m 2,50. flere gratis. Vant til kattegrus. har kær, står de efterladte i strøs over havet, er det en ”Min sidste vilje”. Du kan Tlf. 25 89 02 76/98 58 80 98 Stueopdræt. Ring for yderlige info. 2 sorte læderstole på dre650,Tlf. 24ca. 75 59 Warp, firkantet 40067 Sælges: Sælges: stand500 2 årkr.gl. Indvendig med20 fyrrustik. Lone. Pris 3000,jefod, marinabeklædt 4-takt, Brennderup trailer til 19.000,Tlf. 25 82 69 flere Vant til kattegrus. Ingen gratis. lus eller lopper.   Den ene begivenhed er Sælges: Warp, ca. skal 400 jefod, en 300,situation, hvor Tlf. 98Født 66 2125. 21 19.000,nødvendighed, at det er 90 Lone. også Pris her 500Tlf. kr. kg. pr. balle.firkantet Ponierder ridevante 98 5152 / 51 86 08 Rhododendron, Azalier, Sælges: Tlf. 20 25 15.900,82 69 Tlf.3000,21få24 råd 64 31og / 98 vejled57 19 14 Ingen lus eller lopper. Tlf.58414214 95 Aars båd. Alt som nyt samlet: Født 25. maj. Deres mor var skrap til at 300,pr. balle. ridevante Rhododendron, Azalier, der sat dato på, nemlig da vi kg. Tlf. at 21 24 64 31 / 98den. 57 19 Se 14 Tlf.Stenbræk, 41 eller 14 52 95 Aars ning til tages stilling til Ponier mange prakHavemøbler, hvide i træ Sælges: Sælges: evt. bytte med kalve/kreaturer. skriftliggjort, også udfylde Hosta, Canna, BronceTlf. 96sor52 00 15 maj. Deres mor varGran skrap Sælges: Brænde. kr. til pr. at m Sælges: Labrador hvalpe, Motorsav P. Lindberg fange mus. evt. bytte kalve/kreaturer. Canna, Stenbræk, Broncem/hynder. bænk, stole. Fin Hosta, Tlf.Bord, 25med 89Side 02 76/98 80 98 blev født. Sælges: Brænde løv pr.31 m. blad, Gunnerra Tlf.300,98 58 14Tørt Sælges: Sælges: hvalpe, glade sortiske ting. 2+3 fange Sælges: Brænde. Bøg fra 295 kr. Loppemarked top 4-f 18/08/04 8:35 1 2 58 Jens Møller. skal de efterladte have en annonce Lædersofagruppe, andetsteds i avisen. te hanner. Labrador Har fået ormekur, mus. 200,-. Løv fra kr. pr. m 295,-. Kan 45, 1 cc. Gran til kr. pr. m 200,-. Tlf. 98 64 82 48 Tlf. 25 89 02 76/98 58 80 98 blad, Gunnerra Tlf. 98 58 31 14 Sælges: Brænde. Bøg 295 kr. Sælges: stand 2 år gl. 30,te hanner. Harog fåetbørnevenlige. ormekur, pers. sort Lædersofagruppe, 2.250,- Sovesofa blå2+32 pr.EU-pallerammer m. Gran fra 190 kr.pr.fra pr.palle m. Løv Brænde savet glade ogEf-kløvet. Sælges: lydige, katte98 64 evt. leveres modTlf. mere sort 2.250,Sovesofa blå Tlf. 26betaling. 6582 9448 93 lydige,Løv m. Gran kr. pr.40 m.34 98 58 42 51 / 51 86 08 90 pr. Azalier, Sælges:Tlf.Rhododendron, Tlf. 23 55 pers. katteoglang børnevenlige. 4 190 m. 4 Løv hk. Sælges: pers. 550,Karlekammerskab rød.2 fra 265 kr.Jolle pr.fram. Kanglasfiber evt. leveres. 35 cm 425,pr.1500,rm.EfGran 35 ter jagtglade forældre. Pris Rhododendron, Azalier, Sælges: Bådtrailer til ca. 16 fods Sælges: Jolle 4 m. glasfiber 4 hk. Sælges: pers. 550,Karlekammerskab rød. Tlf. 28 59 12 49/21 26 43 30 fra 265 kr. pr. m. Kan evt. leveres. Hosta, Canna, Stenbræk, Bronce- marina Købes: Dødsboer, flytteboer, Sælges: Cylinderklipper, selv-ter jagtglade Sælges: forældre. Pris331500,Brennderup trailer tilkg. 650,Tlf. 24 75 59 67 fi-Sælges: Tlf.4-takt, 98 65Wraphø 43 41 / 2160-70 26 43 30 Sælges: Veteranknallert Diesella cm lang 325,pr.Tlf.rm. 98 52 45 Bådtrailer til ca. 16 fods Sælges: Gl. spisebord, eg, m. Købes: Dødsboer, flytteboer, Sælges: Islænder 2 dejlige hopHosta, Canna, Stenbræk, Broncetrailer tiltdr. 650,Uden papirer, med lys,L ok, Tlf. malerier, 24 75 59 67 Tlf.4-takt, 98Kornsnegl, 65 43 41 /korntank 21 26 43 30 Sælges: Brænde løvTlf. 300,blad, Gunnerra 98 pr. 58 m. 31 Tørt 14 marina Sælges: 25 nere indbo, møbler, tæp-jolle.kørende, Dværghønsekyllinger, Gul Verdot33 52 45 Gudenå G.U, 45 med båd. Alt som nytBrennderup samlet: 15.900,1953 heltTlf. original aldrig 86Tlf. 47 98 10har 11/21 81 40væ88 Uden papirer, med lys, ok, Købes: Skrot: Jern, biler, finere indbo, ure, møbler, malerier, jolle. svajede bennyt +højtrykspresser, 4samlet: stole –15.900,er afsyret, per, 10 år, ridevant. Lånes ud.meKr. blad, Gunnerra 30,-Tlf. 58 31 14 båd. Alt som 2000 kr. EU-pallerammer pr.98 palle kornvalse, per, lamper, spejle, te dværg, flerfarvet Susses, lyse Sælges: Tlf. 96 52 00halm15 græsboks, som ny, 2 år gammel.Sælges: Havemøbler, hvideporcelæn, i træ køreklar Sælges: Almuegerigter, fodlister, ret adskilt, kører perfekt. Pris kr. 2 ridevante, meget børnekøreklar 2000 kr. taller købes kontant på stedet. tæpper, lamper, ure, spejle, porfra ca. 1940. Pris 1000,kr. pr. stk. 8.000,-. Tlf. 96 52 00 15 Sælges: Havemøbler, hvide i træ Sælges: Almuegerigter, fodlister, Tlf. 40 34 23 55 Tlf. 86 69 60 89 vogn, Tlf.25 98 kr./m. 56 50 07 m/hynder. Sælges: Jolle 4 m. glasfiber 4 hk. 68, glas, fajance, figurer, sølv,Fin guld, Susses, Plymorock. 2 ridevante, meget børneBord, bænk, 2 stole. Tlf. 52 92 88 10Sælges: 92, halmsnitter. 118 tværstribet mm, 14, 18, 7.000,Ny el-cykel 3800,Ny elekSælges: venlige shetlænder ponyer. Hoppe afhentes gratis celæn, glas, fajance, figurer, 86 89 Jolle Brennderup 4 m. glasfiber 4 hk. Sælges: Bord, bænk, 2 stole.sølv, Fin Mindre mængderTlf. 92, 118 mm, 14, 18, 25 kløvet. kr./m. Tlf. 23og 93 86 63 m/hynder. Tlf. 6169 2660 91 40 venlige marina 4-takt, trailer til 68, samlinger, nips, småting. Toppris Seletøj til pony. Maratonvogn. ponyer. Hoppe Brænde savet Sælges: stand 2 år gl. L. Binderup. triskshetlænder golfvognHovedtøj 2500,Tlf. 2032 4352 47 94 66 Tlf. 22 og hingst sælges. og sadel dog min. 300 kg. Hurtig afhentguld, samlinger, nips, småting. marina trailer savet og kløvet. Sælges: 2Tlf. år gl. Binderup. Sælges: Kornsnegl, korntank 25 til tdr. L. Sælges: Garageport stålpl. 230x225 betales kontant. 64 90 80 90Sælges: Gl. avlshoppe, kåret, båd. Alt 4-takt, som nytBrennderup samlet: 15.900,Tlf. 20 70 96 og hingst sælges. Hovedtøj og 84 sadel Løv 35 cmBrænde lang 425,pr. rm. Gran 35 30 stand 98 58 42 51 /Tlf. 51 21 86 08 Tlf. 61 26 40 69 medfølger. Tlf. 61 54 16 ning. Campingvogne modtages. Toppris betales kontant. Købes: Modeltog mrk. ”Märklin” Sælges: Loppemarked. SkærSælges: Gl. avlshoppe, kåret, båd. Alt som nyt samlet: 15.900,Løv 35 cm lang 425,pr. rm. Gran 35 Tlf. 98 58 42 51 / 51 86 08 90 Tlf. 61 26 40 69 kornvalse, højtrykspresser, halmcentrifg. vandp. rustTlf. 96 52 00 15 cm800,hovedstambog, afkom Retrieverhvalkan ses, medfølger. 54 84til16haven. langGrundfos 325,- pr. rm. Sælges: Golden og61buske Sælges: TræerTlf. købes. torsdag 10.000 og langfredag. afkom kan ses, 325,pr. rm.10 vogn, halmsnitter. Tlf. Tlf.9698525600501507 cm Tlf.Barokpinto25livlige 47Påske13 12 Tlf. 21 pr. 64m. 80Tørt 90 hovedstambog, frilang 900,MF 135 3 cyl. m/læsser og Sælges: Købes: spisestueFryseskab, pænt, som Sælges: tilredet kr. Tlf. 86 47 11/21 81 40 88nyt BrændePalisander løv 300,Sælges: Spisebord (palisander) Bl.a. dværgfyr, blærespirea, ribs, solpe. Dejlige kønne hvalpe. Sælges: Ægte langhåret dværg pynt, cykler, møbler, ponyvogn, Sælges: Ægte langhåret dværg kr. drægtig BarokpintoTlf. 86og 47blive 10 11/21 40 88 løv 300,pr. m. Tørt tilredet Spisebord (palisander) Tlf.mrk. 61 68 82 19 Harve gårdrive 281transportbord, Brænde stole, 30,skænk og skrivebord 350tds. kr.cm. Pengeskab M.H.Jæger Sælges: Brænde savet og kløvet. Sælges: hoppe 510.000 år, tilredet, ved EU-pallerammer pr. palle 90x140 Kan 90x95 cm79 + Sælges: bær, solstik,2har dronningebusk, x fået 1/4 ormekur, slagtettyrkiskkødSælges: Køkkenopdræt. Har fået orme-gravhundehvalpe Sælges: Brædder 5 m. L 14 cm Sælges: Hækkeplanter, Liguster, ting og sager, elkomfur, otiumBrænde savet og kløvet. Sælges: hoppe 5 år, tilredet, drægtig ved EU-pallerammer 30,pr. palle Sælges: Garageport stålpl. 230x225 90x140 cm. Kan blive 90x95 cm + kasser fjærk Tlf. 53 00300 53 4023 7355 19 97Friser 800 kr.til Søjleboremaskine, lille Løv 35 cm lang 425,- pr. rm. Gran 35 2 gravhundehvalpe har fåetkg.ormekur, el-cykel 3800,Ny26 elekSælges: 14.000 kr. DKK stambog. Tlf. Tlf. 40 34 plader áNy 45 cm.200,hassel,átretorn, ildløn, gingko-biloba. kvæg 50 kr. pr. kur, er vacc. er vaccineret og chippet, vant til B 11/2 cm tyk. Kr. pr. m 3,-. For”Liga” fine planter med godt rodstol, skillerum mm. Brusåvej 44, Sælges: Møbelstof, flere forskelLøv 35 cm lang 425,pr. rm. Gran 35 Ny elekSælges: Tlf. 40 34 23 55 Friser 14.000 kr. Tlf. 86 69 60 89 800,vandp. rust- 2 plader áNy45el-cykel cm.98 3800,kr. 2 stk. metaldrejebænke mrk. cm langGrundfos 325,- pr. centrifg. rm. og chippet, vanttørt. til 40Fra trisk golfvogn 2500,Tlf. 20 43 66 Tlf. 64 50 12 47 Aars Fraat10,Tlf. 86 47 savet, 10 11/21 81 88 aars avis Løvtræ, kløvet, Tlf. 98 65 83 34er børnvaccineret og gå tur 3500,net.Sælges: 80-120 cm. Gundersted. kr. pr. AARS AVIS lige farver mønstre, pr. cm lang 325,pr.47 rm. golfvogn 2500,Tlf. 2060 47 66400 Sælges: fri 900,MF 135 310cyl. m/læsser og trisk Tlf.m862,50. 69 60 89 Tlf. 984500 64 50 12kr. Aars aars avis Warp, firkantet ca. Sælges: Goldenkorntank retriver25 tdr. hvalpe,skallingstræ Lion, evt. og samlet kr.43 Tlf. 86 11/21 81 40 88 børn og at gå tur 3500,Kornsnegl, 325 kr. pr. rm. AARS AVIS Tlf. 24 41 44 37 farsø avis m. Også meget andet stof. Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 Kornsnegl, korntank 25 tdr. Sælges: 19 tds. Harve og gårdrive 2 transportTlf. 98 66 21 21 Tlf. 23 39 16 kg. 300,pr. vaskemaskine, balle. Ponier ridevante 91 60 ægte, snehvide. Salgsklare d.0520/8.Sælges: FARSØ AVIS Tlf. 30 83 31 kornvalse, Tlf.10 24kvm. 41 44Håndvær37 Træer og buske til 63 haven. Sælges: farsø avis højtrykspresser, halmSælges: Anneks: Sælges: AEG som flotGivesSiameserkillinger, væk: 6 herlige og kælne FARSØ AVIS Tlf. 29 84 57 26 folkebladet støvring Træer og Tlf. buske tilribs, haven. Sælges: højtrykspresser, kasser tilNy fjærk 200,-3800,Tlf. 53Ny 26elek00 53 Sælges: AEG vaskemaskine, Siameserkillinger, flotevt. bytte med kalve/kreaturer. Fysisk/psykisk stabile forældre. 98 64 30som 03 kornvalse, el-cykel Bl.a. dværgfyr, blærespirea, solTlf. 98 56 halm50 07 Sælges: vogn, halmsnitter. kerbygget, vinduebl. i hver side og dør. ny. Miele opvaskemaskine. Bosch FOLKEBLADET Sælges: STØVRING te, sunde, kælne brunmaskede folkebladet støvring Sælges: Colie (Mini) 9 dejlige kattekillinger kan hentes. En eller Sælges: P. Lindberg Sælges: Colie (Mini) bl. 9 dejlige Sælges: Schæferhvalpe sælges Ny el-cykel Ny 47 elekSælges: Bl.a. dværgfyr, blærespirea, ribs, solhalmsnitter. 56 50 07info.te, Miele opvaskemaskine. Bosch Tlf. 25 89læderstole 02 76/98 58 80dre98 vogn, hadsund folkeblad Stueopdræt. RingTlf. for98yderlige FOLKEBLADET STØVRING sunde,Motorsav kælne brunmaskede 2dronningebusk, sorte på Sælges: trisk golfvogn 2500,- 3800,Tlf. 20 43 66 ny. bær, solstik, tyrkiskIndvendig beklædt 34-40 med cm fyrrustik. vaskemaskine. kattekillinger. Ormekur, dyrlægod familiehund kattegrus.hvalpe, HADSUND FOLKEBLAD hadsund folkeblad 45,flere 1 cc. gratis. Gran Ormekur, til Vant kr. pr. til m dyrlæ200,-. DKK hanner kattekillinger. trisk golfvogn 2500,-firkantet Tlf. 20 43ca. 47 66 Sælges: 1 stk. Murray styretøj til med solstik, dronningebusk, Warp, 400 bær, Sælges: vaskemaskine. Lone. Prisstamtavle. 3000,- stålpl.3 230x225 jefod, 500 kr.ildløn, hvalpe, god familiehund 34-40 hassel, tretorn, nibeFOLKEBLAD avis 19.000,Tlf.2500,20cm 25 82 69 Garageport Tlf.gingko-biloba. 42 52tyrkisk19 63 Sælges: HADSUND getjek og 1. vaccination 1000 kr. høj, køkkenopdræt, 9 uger kr. Ingen lus eller lopper. Født 25. og 2 tæver efter avlskårede forhavetraktor, okildløn, stand, 200 gingko-biloba. nibe avis kg. 300,-Træer pr. balle. Poniertilridevante Garageport stålpl. Tlf. 42 52 19 63 NIBE AVIS Rhododendron, Azalier, Sælges: Tlf. 21 24 64 31 /230x225 98 57 19 14getjek og 1. vaccination Tlf. 26 1000 65 94kr. 93 høj, køkkenopdræt, 9 uger kr. 2500,Tlf. 4111/21 14 52 95 Aars Sælges: og buske haven. hassel, Sælges: Fra 10,- tretorn, Tlf. 86 47 10 81kr. 40 88 800,- Grundfos centrifg. vandp. rustvesthimmerlands avis Tlf. 40 42 73 16 (Sheltie) Tlf. 51 23 21 03 maj. Deres mor var skrap til at NIBE AVIS ældre. Se merecentrifg. www.uggertawn. Træerblærespirea, og buske tilribs, haven. Sælges: 10,- Tlf. 86 47 Stenbræk, 10 11/21 8146 40 88 evt. dværgfyr, bytte med kalve/kreaturer. Grundfos vandp. rustHosta, Canna, BronceTlf. 21 65 vesthimmerlands avis Tlf. 40 42 73 16 (Sheltie) Tlf. 51 23hvalpe, 21 03 sorBl.a. sol- Fra Sælges: Labrador fri 900,MF 135 3 cyl. m/læsser og VESTHIMMERLANDS AVIS Sælges: Piaggio Typhoon, 3 53 år 800,fange Islænder mus. vesthimmerlands folkeblad dk900,eller MF ring.135 2 dejlige hopBl.a. dværgfyr, sol-98 Sælges: 25blærespirea, 89 02 76/98ribs, 58 80 fri 3 cyl. m/læsser og 2+3Sælges: VESTHIMMERLANDS AVISTlf.dronningebusk, Piaggio Typhoon, 3 år blad, Gunnerra Tlf. 98 58 31 14 Sælges: Lædersofagruppe, Sælges: Brænde. Bøg fra 295 kr. bær, solstik, tyrkiskte hanner.Borderterrier/puddel Har fået ormekur, glade Anneks: 10 kvm. HåndværSælges: 19 tds. Harve og gårdrive 2 transportgammel, km 6200, m. boks og kævesthimmerlands folkeblad Sælges: VESTHIMMERLANDS FOLKEBLAD Tlf. 98 64 82 48 bær, solstik, dronningebusk, tyrkisk- gammel, Sælges: Papillonhvalpe Anneks: 10 kvm. HåndværSælges: tds. Harve gårdrive 253transportøsthimmerlands folkeblad km 6200, m. boks og kæpers. sortog200,2.250,Sovesofa blå 2per, 10 år, ridevant. Lånes ud. Kr. Sælges: pr. m. fra kr. pr. m. Tlf.Tlf.40 37 Borderterrier/puddel hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. VESTHIMMERLANDS FOLKEBLAD katteog fået børnevenlige. kerbygget, vindue i 190 hver side ogmed dør.Løv 19 kasser til fjærk 2690 00 69 53 delås. AltGran virker 100%. Nyt fordæk. kryds,lydige, lille race har orme- Eføsthimmerlands folkeblad tretorn, ildløn, gingko-biloba. stambog ivindue DDA. 28/1. SunØSTHIMMERLANDShassel, FOLKEBLAD Rhododendron, Azalier, Sælges: kerbygget, hver side og dør. Tlf. 53 26 00 53rød.pr. stk. 8.000,-. delås. Alt kr. virker Nyt fordæk. Jolle 4iFødt m. glasfiber 4 hk. kasser Sælges: pers.til fjærk 550,-200,Karlekammerskab fra 265 pr. 100%. m. Kan evt. leveres. kryds, lille race har fået 2000,ormeFra 10,Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 ter jagtglade forældre. Pris 1500,Indvendig beklædt med fyrrustik. 4000 kr. ØSTHIMMERLANDSFra FOLKEBLAD kur. Tæve: 2500,Han: Bådtrailer til ca. 16 fods Sælges: 10,Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 Sælges: Brænde grantræ, 20 m de, kønne, kærlige krudtugler Hosta, Canna, Stenbræk, Bronce- 4000 Indvendig beklædt med fyrrustik. kr.Tlf.4-takt, marina trailer til Sælges: 24 75 59 67 650,- Warp, firkantetTlf.ca. 98 65 Brennderup 43Tlf. 4127 / 21 Tlf. 61 26 91 40 kur. Tæve: 2500,- Han:Tlf.2000,98 87 33 52 45 19.000,Tlf. 20 2526 8243 69 30 400 12 31 36 Tlf. 24 27 81 jolle. Uden papirer, med lys, ok, savet ogWarp, kløvet,firkantet 35 cm.ca.langt. sælges hjem hjemmegåblad, Gunnerra Tlf. 98 58 31 14 19.000,Tlf.27 2015.900,25 31 82 36 69 Sælges: 400 Tlf. 12 båd. Alttilsom nytmed samlet: Tlf. 24 27 81 87 Anneks: 10 kvm. HåndværSælges: kg. 300,pr. balle. Ponier ridevante Sælges:Anneks: Labrador, sort, han- ende, køreklar 2000 kr. Købes: Danske Postkort fra før Sælges: 10 kvm.side Håndvær5500 kr. 10 balle. m egetræ savet Loppemarked. SkærsomLabrador vil give dem etfodlister, godt 300,ridevante Tlf. 52 00 15 kg. hvideog i træSælges: Sælges: Almuegerigter, kerbygget, vindue i hver oghjem. dør. Sælges: Sælges: 2 og ridevante, meget Sælges: Labrador, sort, hansorSælges: evt.Sælges: byttepr. Havemøbler, med Ponier kalve/kreaturer. Gæstehus 9hvalpe, m2,96 isoleret Købes: Danske Postkort før kerbygget, 4 kælne børnevenlige kil-børneSælges: hvalp, 2 1/2 mdr. søger nytog 1950 købes. Gerne hele fra album Tlf. 86 69 60 89Sælges: vindue hver side dør. kløvet 4500 kr. Evt.bænk, leveret. torsdag og langfredag. Påskeliv.68, Pris 6.500,-kr. Jolle 4 im. glasfiber 4 hk. Sælges: Sælges: Labrador hvalpe, sorSælges: evt. bytte med kalve/kreaturer. Gæstehus 9 m2, isoleret m/hynder. Bord, 2 stole. Fin 92, 118 mm, 14, 18, 25 kr./m. 4 kælne og børnevenlige kil-Hoppe Indvendig beklædt med fyrrustik. venlige shetlænder ponyer. hvalp, 2 1/2 mdr. søger nyt hjem. te hanner. Har fået ormekur, glade Tlf. 25 89 02 76/98 58 80 98 gulv, termovinduer, tagrender er 1950 købes. Gerne hele album linger søger nyt hjem køkkenopdræt Prisen taler vi om. samt gl. bryggeri og reklame Indvendig beklædt med20 fyrrustik. marina 4-takt, Brennderup te hanner. Har fåetbørnevenlige. ormekur, glade 5800 80 07 98 pynt, cykler, møbler, ponyvogn, lingerog Brænde savet kløvet. Sælges: termovinduer, tagrender er stand Tlf. 2 år25gl.89 02 L. Binderup. Tlf.76/98 98 55 Aars, 47 31og58 69 søger nyt76 hjem hingst sælges. og sadel 19.000,Tlf. 25trailer 82 76 69til gulv, Prisen taler vi om. lydige, katteog Efsamlet. Stålsilo tilTlf.Stokerfyr 2x5 samt gl. bryggeri og reklame 19.000,Tlf. 20 89 01køkkenopdræt /Hovedtøj 20 76 89 09 Tlf. 23 42 22 hvad kan loppemarkedet til? Tlf.23 20 2522 82 76 69 samlet. Gl.elkomfur, avlshoppe, kåret, bruges og sager, otiumbåd. Alt som nyt samlet: 15.900,effekter. lydige, og 425,Ef- 69 Løv 35kattecm lang pr. rm.26 Gran 35 Sælges: Tlf. Stålsilo tilbørnevenlige. Stokerfyr 2x5 98 58 42 51 / 51 86 08 90tingSælges: Tlf. 61 40 Tlf. 20 til? 76 89 01 / 20Tlf. 76 89 medfølger. 61 09 54 84 16 Tlf. 42 hvad kan loppemarkedet bruges ter jagtglade forældre. Pris 1500,Rhododendron, Azalier, meter. effekter. skillerum mm. Brusåvej 44,ses, PRIVATE. Der kan annonTlf. 96 52 sor00 15 meter. Sælges: Vi sælger mangeAzalier, ube- stol,hovedstambog, afkom kan ter forældre. Pris331500,Sælges: Havehøns, Rhododendron, cmjagtglade lang 325,pr. rm. Tlf. 50 55 50 03 Sælges: Loppemarkedet er forbeholdt forbeholdt Labrador hvalpe, Tlf.krydsninger 98 52 69 45 Sælges: Hosta, Canna, Stenbræk, BronceTlf. 98 65 42 Sælges: Komfur, vaskemaskine, Tlf. 50 55 50 03 Sælges: Sælges: Ægte labrador, formel 1 75,Loppemarkedet PRIVATE. Der kan langhåret annon- dværg Labrador hvalpe, sorskrivelige oprydningsting. Golftilredet 10.000 kr.er BarokpintoTlf. 98(palisander) 33 52 40 45 88 Hosta, kr.. Varmefri kyllinger 35,kr. Canna, Stenbræk, BronceTlf. 86 47 1098 11/21 81 Tlf. 65 42 69 Brænde løv 300,pr. m. TørtGundersted. Sælges: Sælges: Spisebord Sælges: Ægte te hanner. Har fået ormekur, glade Sælges: Ægte labrador, formel 1 Tlf. 98 58 31 14 blad, Gunnerra køleskab, fryser, spisebord i eg m. ceres med køb, salg, bytte og »gives væk« af næsten alle hvalpe sælges. 3 tæver, køkte hanner. Har fået ormekur, glade Brænde savet og kløvet. Sælges: sæt, kommode (fyrtræ), gl. teghoppe 5 år, tilredet, drægtig ved Tlf. 98 58 31 14 blad, Gunnerra EU-pallerammer 30,pr. palle 90x1402cm. Kan blive cm + Sælges: 1 køle/frys Ariston Super lydige, ceres med køb, salg, væk« af næsten alle Tlf. 98 66bytte 91 60 og »gives gravhundehvalpe har fået ormekur, Aars, Tlf. 47 90x95 31børne58 69 og stuevante. børnevenlige. Ef- Sælges: sælges. 3 tæver, 100% køkridevante, meget Sælges: 6hvalpe stole.katteRød Shetlænderrhoppe Sælges: 1 køle/frys Ariston Super kenopdræt og lydige, katteog børnevenlige. EfLøv 35 cm lang 425,pr. rm. Gran 35 Sælges: neserier, stof, plænklipper, BRUGTE effekter. - Momsregistrerede Momsregistrerede personer og vant til 2Rød ridevante, meget Ny el-cykel 3800,-børneNy elek- Sælges: Sælges: 14.000 kr. Tlf. 404teak 34hk. 23 55 Friser Shetlænderrhoppe 2 plader á 45 cm. Spec. A+ lavenergi m/pure wind, ter er vaccineret og chippet, kenopdræt og stuevante. 100% jagtglade forældre. 1500,Tlf. 53Pris 97 96 33 Sælges: venlige shetlænder ponyer. Hoppe Jolle 4 m. glasfiber m/hingsteføl, har gået ved hingst BRUGTE effekter. personer og Spec. A+ lavenergi m/pure wind, familiehund. ter jagtglade Pris331500,cm lang 325,-forældre. pr. rm.Tlf. 98 klædeskab, 225, dybde venlige shetlænder ponyer. golfvogn 2500,Tlf. 20 43 47 66 Sælges: Jolle højde 4 m. glasfiber 4 hk. har gået ved hingst 69 60 bruge 89 Tlf. 98 64 50 12 Aars flot, hvidt m/2 døre, 100% aars avis børn og at gå tur 3500,familiehund. 52 01 45 m/hingsteføl, virksomheder Tlf. kan86IKKE loppemarkedet, men ogtrisk hingst sælges. Hovedtøj ogHoppe sadel marina 4-takt, Brennderup trailer til (Aars) AARS flot, hvidt m/2 døre,som Tlf. 25 57 11 Tlf.11/21 98 3381 524001 45 Læggekartofl er,57 kl. A,88 (Aars) Sælges: Tlf. 86 47Tlf. 10 Sælges: Brænde. Gran kr.100% pr. m AVIS men 62,5, længde 198,5 cm. og hingst sælges. Hovedtøj og 84 sadel marina 4-takt, Brennderup trailer 25 til tdr. virksomheder kan IKKE bruge loppemarkedet, Tlf. Kornsnegl, korntank Sælges: OK, brugt kun 6 mdr., nyt 24 41 44 37 25 11 farsø avis medfølger. Tlf. 61 54 16 båd. Alt som nyt samlet: 15.900,Tlf. 40 78 44 33 OK, brugt kun 6 mdr., som nyt henvises til avisens øvrige spalter. FARSØ AVIS alle gængse sorter. Plasthave- medfølger. 200,-. Løv evt. fra kr. 295,-. Kan Sælges: Tlf. 6178 54til44 84haven. 16 og buske Sælges: Træer Alt som nythøjtrykspresser, samlet: 15.900,kornvalse, halm- Sælges: Tlf. 40 33 Sælges: AEG vaskemaskine, som båd. Siameserkillinger, flotTlf. 98 39 20 97/29 91 20 97 H188x60, lev.pr.kr.m 2.150,henvises til avisens øvrige spalter. 2 ridevante, meget børneTlf. 96 52 00 15 folkebladet støvring Sælges: Komplet fastbrændselsH188x60, evt. lev.mere kr. 2.150,2Ny ridevante, meget børneSælges: el-cykelfastbrændsels3800,Ny elek- ny. Sælges: evt. leveres mod betaling. bassin, plæneklipper, mistbækvinBl.a.Miele dværgfyr, blærespirea, ribs, sol- vogn, halmsnitter. Tlf. 96 Tlf.52 9800 5615 50 07 te, sunde, kælne brunmaskede opvaskemaskine. Bosch STØVRING Sælges: Colie (Mini) bl. 9 dejlige Sælges: Komplet venlige shetlænder ponyer. Hoppe Tlf. FOLKEBLADET 98 31 03 90 folkeblad Ægte langhåret dværg Sælges: Sælges: Minicrosser 130. 15kmt, anlæg sælges. (Atmos DC 50S hadsund trisk golfvogn 2500,Tlf. 20 43 47 66 Sælges: shetlænder ponyer. Hoppe Tlf. 98 31 43 03 30 90 venlige duer, havereskaber m.m. Fra nedbær, solstik, tyrkisk- Sælges: Sælges: Ægtedronningebusk, langhåret dværg vaskemaskine. Minicrosser 130. 15kmt, Sælges: Få varmen to gange. kattekillinger. Ormekur, dyrlæ-annonceres? Tlf. 28 59 12 49/21 26 hvalpe, god familiehund 34-40 cm anlæg sælges. (Atmos DC 50S Få varmen to gange. og hingst sælges. Hovedtøj og sadel HADSUND FOLKEBLAD gravhundehvalpe har fået kr. ormekur, Sælges: Brænde savet og kløvet. 40 km på en opladning, 8850. hvilke effekter kan ikke Sælges: Få varmen to gange. = 48 kw), ca 4 1/2 år. Pris kr. og sælges. og sadel lagt Veggerbyvej hassel, ildløn, gingko-biloba. nibe avis gravhundehvalpe har Tlf. fået ormekur, Garageport 230x225 getjek Sælges: Brænde savet-- stålpl. og kløvet. 42 52 19til 63 Sælges: 40 km påtretorn, en opladning, kr. 8850. hvilke kan 1000 ikke Brænde til selvskovere nær Farsø. ogeffekter 1. vaccination kr.annonceres? høj, køkkenopdræt, 9 uger kr. 2500,= hingst 48gartneri. kw), caEbbe, 4Hovedtøj 1/2 år. Pris kr. medfølger. Tlf. 61 54 84 16 Sælges: 1 elkomfur, keramisk Brænde til selvskovere nær Farsø. er vaccineret og chippet, vant Løv 35 cm lang 425,pr. rm. Gran 35 Calypso 10kmt, 40 km på en opBrænde til selvskovere nær Farsø. NIBE AVIS 22.800. Træer og Tlf. buske til 84 haven. Sælges: 61 54 16 Calypso Sælges: 1Komfur, elkomfur, keramisk 17, Suldrup. loppemarkedet til annoncering annoncering af: Købes:med Skrot: Jern, biler, me- medfølger. 10,-10kmt, Tlf. og 8640 47 10 11/21 81op40 erFra vaccineret chippet, til 88 Løv800,Grundfos centrifg. vandp. 35 cm lang 425,pr.98 rm.63 Gran 35rust- Du kan IKKE bruge km på vant en Sælges: vaskemaskine, Tlf. 98 63 10 33 33 vesthimmerlands avis Tlf. 40 loppemarkedet 42 73 16 (Sheltie) Tlf. af: 51 23 21 03 22.800. plade blæseovn og grill, Tlf. 10 børn og at gå tur 3500,cm lang 325,pr. rm. Du kan IKKE bruge til ladning, kr. 6850. Tlf. 98 63 10 33 og Tlf.40 2891 31ribs, 30 23 04 Tlf. 50 Bl.a. dværgfyr, blærespirea, sol- ladning, plade med blæseovn ogstedet. grill, taller købes kontant påsom børn og at gå tur 3500,fri 900,MF 135 3 cyl. m/læsser VESTHIMMERLANDS AVIS cm lang 325,pr. rm. Sælges: Piaggio Typhoon, 3 år kr. 6850. køleskab, spisebord i eg m. Sælges: 1 gummivogn 4 hjul, Tlf. 28 31 30 04 Ejendomme, sommerhuse, grunde, biler, campingvogne, Sælges: 1 gummivogn 4 hjul, Ægte langhåret dværg Sælges: 100% OK,fryser, brugt 8 mdr. nyt. vesthimmerlands folkeblad Tlf. 24 41 44 37 Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 Tlf. 22 74 89 02 Ejendomme, sommerhuse, grunde, biler, campingvogne, bær, solstik, dronningebusk, tyrkisk- 1500 Ægte langhåret dværg 100% brugt 8VESTHIMMERLANDS mdr. somgratis nyt. Sælges: Mindre mængder afhentes Sælges: Hø86ii 47 små baller81 10 kvm. Sælges: 19 tds.Tlf. Harve og gårdrive 2kr. transportTlf. 24 41Håndvær44 37kæ- Sælges: 10 11/21 4010. 88 gammel, km 6200, m. boks og Tlf. 22 74 02 6 stole.OK, kr. 1 Anneks: elhegn, 1000 kr. 189 stor Sælges: Borderterrier/puddel FOLKEBLAD 1500 kr. 1 Barnevogn/Teutonia elhegn, 1000 1 stor gravhundehvalpe har fået kr. ormekur, Flot stål, evt. lev.østhimmerlands kr. 1.750,Sælges: Hø Hø i små små baller baller kr. kr. 10. 10. Komfur, vaskemaskine, Sælges: m/ folkeblad motorcykler og og landbrugsmaskiner, landbrugsmaskiner, herunder også trakSælges: AEGildløn, vaskemaskine, hassel, tretorn, gingko-biloba. har fået ormekur, dog stål, min. evt. 300lev. kg. Hurtig kerbygget, vindue igasflaske, hver Nyt sidefordæk. og50dør. Også fint hø til smådyr. kasser til fjærk 200,- Tlf. 53 26 00 53 motorcykler Flot kr. 1.750,delås. Alt virker 100%. Tlf. 53 97afhent96 33 gravhundehvalpe trillebør, 250 kr. 1 kryds, lille race har fået ormeOgså fint hø til smådyr. herunder også trakSælges: AEG vaskemaskine, trillebør, 250 kr. 1 gasflaske, 50 er vaccineret og chippet, vant til Colie (Mini) bl. 9 dejlige Sælges: Sælges: Ny el-cykel 3800,Ny elekOgså fint hø til smådyr. Sælges: Haveplanter. Eks. Pæokøleskab, fryser, spisebord i81 eg ØSTHIMMERLANDS FOLKEBLAD alt tilbehør - 86 2 47 højstole. gamTlf. 98 31 03 90 er Bosch Køle-/ Fra 10,- opvaskemaskine, Tlf. 10 11/211vant 40m. vaccineret og chippet, til88 Sælges: ning. Campingvogne modtages. Indvendig beklædt med fyrrustik. (Mini) bl. 9 dejlige Sælges: Tlf. Ny 98 el-cykel 63 61 61 02/24 02/24 67 29 19 4000 kr.Colie Sælges: 3800,-67 Ny29 elekHaveplanter. Eks. Pæotorer. (Disse ting henvises til henholdsvis avisens EjEnTlf. 98 31 03 90 kr. kur. Tæve: 2500,Han: 2000,Tlf. 98 63 19 Bosch opvaskemaskine, Køle-/ kr. børn og at gå tur 3500,hvalpe, god familiehund 34-40 cm Tlf. 20 43 47 66 trisk golfvogn 2500,6 stole. ner, Montbretia, Gyldenris, PrydTlf. 98 63 61 02/24 67 29 19 Sælges: Læggekartofler, kl. A, børn meldags stol, stort spejl, babytorer. (Disse ting henvises til henholdsvis avisens EjEnfryseskab, tørretumbler og at gå tur 3500,- m.v. 19.000,Tlf.34-40 2012 25 82 36 69 triskSælges: firkantet ca.66 400 hvalpe, god familiehund cm Tlf. 27 31 20 43 47 golfvogn Warp, 2500,- Tlf. Montbretia, Gyldenris, PrydTlf. til 24 27 81 87 Tlf. 25Plasthave47 13alle 12 fryseskab, tørretumbler m.v. Tlf. 24 41 4433 37 ner, Tlf. 98Anadonis, 23 24 69 Sælges: Nye flotte havemøbler i Tlf. 53 97 96 høj, køkkenopdræt, 9 uger kr. 2500,DoMs-,-, MoToRMoToR- og og LAnD LAnDBRUGs BRUGssIDER sIDER eller eller evt. evt. græsser, Agapantus, alle gængse sorter. alarmer. Tlf. 72 96 Købes: Får, lam, væddere, Tlf. 98 23 24 69 Anneks: 1022 kvm. HåndværSælges: Tlf. 29 77 44 09 Tlf. 24 41 4411/ 37 græsser, kg. 300,pr.flotte balle.havemøbler Ponier ridevante høj, køkkenopdræt, 9 ugerAnadonis, kr. 2500,- Sælges: DoMs til Nye ii Agapantus, Købes: Får, lam, væddere, alle Sælges: Labrador, sort, hanSælges: Nye flotte havemøbler Tlf. 29 77 44 09 Købes: Danske Postkort fra før (Sheltie) Tlf. 51 23 21 03 Sælges: Træer og buske til haven. Blodurt, Træpæon, Flaskerenser, bassin,efter plæneklipper, 20 84 96 11 slags, 16.00 5 mistbækvinnatur 50 mm planker og kerbygget, vindue i hver side og dør. rubrikken KøB KøB oG oG sALG). sALG). -- Du Du kan IKKE IKKE indrykke Du kan indrykke Labrador hvalpe, Sælges:Træpæon, evt.lærketræ, bytte med Sælges: Brædder m. L 14 cm Sælges: (Sheltie) Tlf. 23oliefar21 03sor- Sælges: Læggekartofl er, kl. A, Blodurt, Sælges: Gæstehus 951 m2, isoleret Sælges: Træer og buske til haven. Flaskerenser, natur lærketræ, 50 mm kalve/kreaturer. planker og Sælges: 2 stk. nye indvendige Trækasse med 4 kælne og børnevenlige kilSælges: Sælges: 21/2 stk. nye indvendige slags, efter 16.00 hvalp, 2Colie mdr. søger hjem. natur lærketræ, 50 mm planker og (Mini) bl. 9nyt dejlige 1950 købes. Gerne hele rubrikken kan IKKE indrykke Sælges: 3-2-1 brun læderBl.a. dværgfyr, blærespirea, ribs,bænsolduer, havereskaber m.m. Fraalbum nedFritelarie, Rosenrobina, HaveorIndvendig beklædt med fyrrustik. Tlf. 23 83 27 36 Sælges: runde ben. 1 stk. bord, 2 stk. Colie (Mini) bl. 9 dejlige te hanner. Har fået ormekur, glade Tlf. 25 89 02 76/98 58 80 98 Sælges: 3-2-1 brun lædergulv, termovinduer, tagrender er B 11/2 cm tyk. Kr. pr. m 3,-. Foralle gængse sorter. PlasthaveBl.a. dværgfyr, blærespirea, ribs, solFritelarie, Rosenrobina, Haveordøre, karmmål: B 88 cm, H 209 runde ben. 1 stk. bord, 2 stk. bænver, vandbaseret. 700,kr. Roomlinger søger nyt hjem køkkenopdræt døre, karmmål: B maghoni 88 cm, H stel. 209 Prisen talermed vi om. annoncer med angivelse af og klokkeslæt. Disse Tlf.og 23 83 27 36 hvalpe, rundesolstik, ben. 1dronningebusk, stk. bord, 2 stk.tyrkiskbænsamt gl. bryggeri reklame god familiehund 34-40 cm annoncer angivelse af dato og klokkeslæt. Sælges: Borderterrier/puddel bær, sofagrube lagt gartneri. Ebbe, Veggerbyvej kide, Engblomme, Mesonopsis, annoncer med angivelse af dato ogbruges klokkeslæt. Disse 19.000,Tlf. 2042 25stel. 82 69 kide, ke, 22 solstik, stk. taburetter, oliebehandlet. hvalpe, god familiehund 34-40 cm76 lydige, katteog nye Ef- bær, samlet. Stålsilo tilbørnevenlige. Stokerfyr 2x5 skallingstræ kr. pr. m 2,50. bassin, plæneklipper, mistbækvinSælges: Borderterrier/puddel dronningebusk, tyrkisksofagrube med maghoni Engblomme, Mesonopsis, cm, 700 kr. 2 stk. plastikvinke, stk. taburetter, oliebehandlet. ba robotstøvsuger 1.000,kr. Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 cm, 700 kr. 2 stk. nye plastikvinTlf. 23 22 hvad kan loppemarkedet til? ke, 2 stk. taburetter, oliebehandlet. høj, køkkenopdræt, 9 uger kr. 2500,kryds, lille race har fåetPrisormeeffekter. hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. 17, Suldrup. Bronzeblad, Hosta. Meget velholdt. Pris: 2500 kr. annoncer hen henvises vises til til rubrikken rubrikken BEKEnDTGøRELsER. BEKEnDTGøRELsER. Sælges: Gamle glas, ovalt spejl, Info 23 92 11 97 høj, køkkenopdræt, 9m.m. uger kr. 2500,ter jagtglade forældre. 1500,- hassel, Sælges: Azalier, meter. duer, havereskaber Fra nedkryds, lille Brace har fået ormetretorn,Rhododendron, ildløn, gingko-biloba. Bronzeblad, Hosta. Meget velholdt. Pris: 2500 kr. duer, mål: 130 cm,26 H 21 11052 cm, Info 23 92 11 97 annoncer duer, mål: B 130 cm, H 110 cm, Tlf. 98 66 21 21 Sælges: Gamle Tlf. glas, ovalt spejl, (Sheltie) Tlf. 51 23 21 03 Info 23 92 11 97 Tlf. 24 kur. Tæve: 2500,Han: 2000,40 91 50 23 Fra 10,Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 Tlf. 41 17 45 55 / 98 62 14 15 Tlf. 29 89 08 26 Tlf. 50 55 50 03 Loppemarkedet er forbeholdt PRIVATE. Der kan annonLabrador hvalpe, sorSælges: confetti = hyacintglas, snap- (Sheltie) Tlf. 51 2126 03 Tlf. 98heste3342 52 45 FraHosta, Canna, Stenbræk, 65 gartneri. Ebbe, Veggerbyvej Tæve: 2000,10,- Tlf. 86 47 10 11/21 81 40Bronce88 Tlf. 41 172500,45 Gammel 55 Tlf. /Han: 9898 62 14 15 69 pr. stk. 1900 kr. Tlf. 29 8923formel 08 pr. stk. 1900 kr. Gammel hesteSælges: Ægte labrador, 1 kur. confetti = hyacintglas, snap- lagt Tlf. 24 27 81 87 Byttes/sælges: Byttes/sælges: 2 flotte foxterrier. te hanner. Har fået ormekur, glade sehund. Gammelt hattehoved, 2 flotte foxterrier. Tlf. 98 58 31 14 blad, Gunnerra 17, Suldrup. Tlf. 24 27 81 87 Sælges: Motorsav P. Lindberg jumpe, trænger nogen istand- Byttes/sælges: 2 flotte foxterrier. ceres med salg, byttevære? og »gives væk« af næsten alle Påske tilretro loppemarSælges:1 Gammelt Barnevogn/Teutonia m/ Sælges: jumpe, til nogen istandhvalpetrænger sælges. 3 tæver, køk- Sælges: sehund. hattehoved, Borderterrier/puddel hvor stor måkøb, annoncen Sælges: Anneks:hanner 10 kvm.ogHåndværSælges: køle/frys Ariston Super 66 mdr. udtaget lydige, katteog børnevenlige. Ef- ked. dametasker, kuffert, kælk og Sælges: Borderterrier/puddel 2Rød ridevante, meget børneSælges: mdr. Begge Begge udtaget Tlf. 40 kr. 91 Suzuki 50100% 23 Sælges: Shetlænderrhoppe hvor stor må annoncen være? Anneks:hanner 10 kvm.og 45, tilbehør 1 cc. Gran tilhøjstole. kr. pr. m sættelse, prisidé 1200med kr. Suzuki Gode/sjove ting sjæl til Sælges: alt - 2kuffert, 1200,-. gamsættelse, prisidé 1200 kenopdræt og stuevante. 6 mdr. Begge hanner ogHåndværudtaget dametasker, kælk og kryds, lille race har fået ormeBRUGTE effekter. Momsregistrerede personer og 4 kælne og børnevenlige kilSælges: kerbygget, vindue i hver side og dør. Spec. A+ lavenergi m/pure wind, til avl. Gerne bytte med tilsvarende ter jagtglade forældre. Prisorme1500,- Sælges: lille harprisidé fået venlige4god shetlænder ponyer. Hoppe Sælges: Jolle m. side glasfiber 4 hk. Annoncen må HøjsT fylde 20 ord. Det første ord f.eks. m/hingsteføl, har gået ved hingst til Gerne bytte med tilsvarende meget mere. kælne ogKirkevej børnevenlige kil- kerbygget, vindue og dør. knallert, stand, prisidé hjemmet. 7, 2100 Sebmeldags stol,m/2 stort spejl, babyknallert, godrace stand, 2100 familiehund. til avl. avl. Gerne byttei4hver med Tlf.døre, 26 65 100% 94 93 kryds, Annoncen må HøjsT fylde 20 ord. Detloppemarkedet, første ord f.eks. men kur. Tæve: 2500,Han: 2000,meget mere. linger søgerSebber nyt hjem køkkenopdræt Indvendig beklædt medtilsvarende fyrrustik. flot, hvidt Sælges: Barnevogn/Teutonia m/45 linger tæver. Tlf. 98 33 52 virksomheder kan IKKE bruge og hingst sælges. Hovedtøj og sadel kur. Tæve: 2500,Han: 2000,marina 4-takt, Brennderup trailer til (Aars) søger nyt hjem køkkenopdræt tæver. Indvendig beklædt med fyrrustik. kr. Tlf. 40 61969111/ 11 kr. tidspunkt. alarmer. 2240 7261 Tlf. 25127 5781 118701 bersund, »sÆLGEs« og og til til slut slut »tlf. »tlf. nummer« nummer« regnes regnes hver hver for for et et tæver. Tlf. 24 Tlf.Nibe. 20 76Ring 89 01for / 20 76 54 89 84 09 16 19.000,Tlf. 2092 25 82 69 Tlf. 91 nyt 1118/08/04 OK, brugt kunTlf. 6kupon mdr., som Loppemarked 4-f Side alt tilbehør8:23 - 2 højstole. 1 gam»sÆLGEs« 11 medfølger. Tlf. 61 Tlf. 241 27 81 87 båd. Alt som nytTlf. samlet: 15.900,Tlf. 20 76 89Tlf. 01Tlf. / 2040 7678 8944 09 33 Tlf.23 2092 25 82 97 69 19.000,Tlf. 23 11 97 Loppemarked Side Sælges: Islænderkupon 220 dejlige hop844-f 96 1118/08/04 8:23 Tlf. henvises til avisens øvrige spalter. Tlf. 23 92 11 97 25 57 28 36 61 85 71 67 25 57 28 36 meldags stol, stort spejl, babyH188x60, evt. lev. kr. 2.150,ord og skal derfor tælles med. Uanset om et ord er 2Komplet ridevante,fastbrændselsmeget børneSælges: Tlf. 96 52 00 15 ord og skal derfor tælles med. - Uanset om et ord er per, 10 år, ridevant. Lånes ud. Kr. Sælges: Sælges: 4shetlænder kælne og børnevenlige kilSælges: Labrador hvalpe, soralarmer. 22 72 96Hoppe 11/ venlige ponyer. Ægte langhåret dværg Sælges: Sælges: Minicrosser 4sælges. kælneTlf. og(Atmos børnevenlige kilSælges: 130. 15kmt, Labrador hvalpe, sorpr. stk. 8.000,-. Tlf. 98 31 03 90 Sælges: forkortet eller eller skrevet skrevet helt helt ud, ud, tæller tæller det det for for et et ord. ord. Har Har anlæg DC 50S linger søgersælges. nyt hjem hjem køkkenopdræt te hanner. hanner. Har fået ormekur, ormekur, glade 20 84 og 96sadel 11 og gravhundehvalpe har fået kr. ormekur, Sælges:Har Brænde savet og kløvet. forkortet linger nyt køkkenopdræt km på en opladning, 8850. te hvilke effekter kan ikke annonceres? fået glade = hingst 48søger kw), ca 4Hovedtøj 1/2 år.76Pris kr. 40 Tlf. 61 26 91 40 Tlf. 20 76 89 01 / 20 89 09 du flere effekter til salg, end en annonce kan rumme, er lydige, katteog børnevenlige. EfSælges: 1 elkomfur, keramisk medfølger. er vaccineret og40chippet, til lydige, Løv 35 cm lang 425,- pr. rm. Gran Tlf. 20 76 89 01Tlf. / 2061765489840916 Calypso effekter tilbruge salg, end en annonce kan rumme, er 10kmt, km på vant en opkatteog børnevenlige. Ef- 35 du flere 22.800. Du kan IKKE loppemarkedet til annoncering af: ter jagtglade forældre. Pris 1500,plade med blæseovn og grill, børn og at gå tur 3500,du velkommen til at indrykke flere annoncer, husk dog cm lang 325,pr. rm. ladning, kr. 6850. ter jagtglade forældre. Pris 1500,Sælges: Loppemarked. SkærTlf. 28 31 30 04 du velkommen til at indrykke flere annoncer, husk dog Tlf. 98 33 52 45 Ejendomme, sommerhuse, grunde, biler, campingvogne, Ægte langhåret dværg Sælges: 100% OK, brugt 8 mdr. som nyt. Tlf.22 2474 41 89 44 02 37 Tlf. 86 47Tlf. 1098 11/21 8145 40 88 telefonnr. under hver annonce. Tlf. 33 52 torsdag og langfredag. Påsketelefonnr. under hver annonce. gravhundehvalpe fået ormekur, Flot evt. lev. kr. 1.750,pynt,stål, cykler, møbler, ponyvogn, motorcykler og landbrugsmaskiner, herunder også trakSælges: AEG har vaskemaskine, ridevante, meget børneSælges: vaccineret og chippet, vant til Sælges: (Mini) bl.Eks. 9 dejlige Sælges: Colie Sælges: Ny el-cykel 3800,Ny elekHaveplanter. Pæo- Sælges: Tlf. 98 31otium03 90 er 22 ridevante, meget børneting og sager, elkomfur, Bosch opvaskemaskine, Køle-/ torer. (Disse ting henvises til henholdsvis avisens EjEnAnnoncen sendes til: til 101.262 husstande venlige shetlænder ponyer. Hoppe børn og at gå tur 3500,hvalpe, god familiehund 34-40 cm venlige Tlf. 20 43 47 66 hvad koster en loppeannonce? trisk17, golfvogn ner, Montbretia, Gyldenris, PrydAnnoncen sendes til: 101.262 shetlænder ponyer. Hoppe Vesthimmerlands Avis, Borgergade 96202500,Aalestrup stol, skillerum mm.til Brusåvej 44, husstande fryseskab, tørretumbler m.v. hvad koster en loppeannonce? ogFolkeblad, hingst sælges. sælges. Hovedtøj Hovedtøj og og sadel sadel Tlf. 24 41 44 37 høj, køkkenopdræt, 9 uger kr. 2500,DoMs -, MoToRog LAnD BRUGs sIDER eller evt. til græsser, Agapantus, Anadonis, Købes: Får, lam, væddere, alle Østhimmerlands og hingst Gundersted. Tlf. 29 77 44 09 SENEST fredag kl. 9.00 Østhimmerlands Folkeblad, KUn kr. kr. 50.00 50.00 pr. pr. annonce annonce for for hver hver indrykning. indrykning. AnnonAnnonmedfølger. Tlf.buske 61 54 54 84 84 16 (Sheltie) Træpæon, Tlf. 51 23 21 03 medfølger. Sælges: Træer og til haven. KUn Blodurt, Flaskerenser, Tlf. 61 16 slags, efter 16.00Tlf. 98 66 91 60 rubrikken KøB oG sALG). Du kan IKKE Refsnæsvej 8, 9293 Kongerslev Refsnæsvej 8,»Loppemarked« 9293 Kongerslev bl. 9r m dejlige Sælges: Colie (Mini)brun Bl.a. dværgfyr, blærespirea, ribs, sol- cen cen betales betales KonTAnT KonTAnT ved ved indleveringen indleveringen eller eller indrykke ved Fritelarie, Rosenrobina, å Tlf. 23 83 27 36 Sælges: 3-2-1 ce læderMrk.:Haveorved on nn ea pp Mrk.: »Loppemarked« Ægte langhåret dværg Sælges: Lo annoncer med angivelse af dato og klokkeslæt. Disse hvalpe, god med familiehund 34-40 cm kide, Sælges: Borderterrier/puddel bær, solstik, tyrkisk- check. sofagrube maghoni Engblomme, Mesonopsis, Sælges: Ægte dronningebusk, langhåret dværg datoerstel. Betaling de Husk: Breve sendt med postvæsenet må IKKE ol dh vedlagt: in ikke 9 uger gravhundehvalpe har fåetgingko-biloba. ormekur, check. Husk: Breve sendt med postvæsenet må IKKE høj, køkkenopdræt, kr. 2500,-Betaling kryds, vedlagt: lille race hassel, tretorn,har ildløn, Bronzeblad, Hosta.har fået orme- gravhundehvalpe 2500 kr. . annoncer hen vises til rubrikken BEKEnDTGøRELsER. fået ormekur, er ss Sælges: Gamle glas, ovalt spejl, Meget velholdt. elPris: re ad ler er Fra vaccineret og86 chippet, chippet, vant til indeholde kontanter! kontanter! (Sheltie) 2126 03❑ ❑ Kontant Kontant ❑55 Check Check kur. Tlf. Tæve: 10,- Tlf.og 47 10 11/21 81 til 40 88 indeholde 41 172500,45❑ /Han: 98 62 2000,14 15 er Tlf. Tlf. 2951 892308 vaccineret vant confetti = hyacintglas, snapbørn og og at at gå gå tur tur 3500,3500,Tlf. 24 27 81 87 børn sehund. Gammelt hattehoved, Tlf. 24 41 41Håndvær44 37 37 ANNONCETEKST: Sælges: Borderterrier/puddelANNONCETEKST: hvor stor må annoncen være? Sælges: Anneks: Tlf. 10 kvm. 24 44 dametasker, kuffert, kælk og hvor bliver bliver annoncen indrykket? indrykket? kryds, lille race har fået orme- Sælges: 4 kælne og børnevenlige kil- kerbygget, vindue i hver side og dør. hvor Annoncenannoncen må HøjsT fylde 20 ord. Det første ord f.eks. ❑nyt Købes ❑ ❑ Byttes Byttes ❑ ❑Sælges: Gives væk væk ❑ Sælges meget mere. ❑ Købes Gives Colie (Mini) bl. 9 dejlige kur. Tæve: 2500,- Han: 2000,-❑ Sælges linger søger hjem køkkenopdræt Indvendig beklædt med fyrrustik. Annoncen indrykkes i 9 aviser i Himmerland Himmerland (totaloplag (totaloplag Sælges: Colie (Mini) bl. 9 dejlige Annoncen indrykkes 9 aviser Tlf. 40 61 91 11 »sÆLGEs« og tili slut »tlf. inummer« regnes hver for et hvalpe, god familiehund familiehundTlf. 34-40 cm Tlf. 24127 81 87 Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 hvalpe, 20 25cm 82 69 118.472 19.000,Loppemarked kupon 4-f 18/08/04 8:23 Side god 34-40 ekspl.): Aars Avis. Farsø Avis. Vest himmerlands 118.472 ekspl.): Aars Avis. Farsø Avis. Vesthimmerlands høj, køkkenopdræt, køkkenopdræt, 99 uger uger kr. kr. 2500,2500,ord og skal derfor tælles med. - Uanset om et ord er høj, Folkeblad, Løgstør. Vesthimmerlands Avis, Aalestrup. Aalestrup. Sælges: 4 kælne og børnevenlige kil(Sheltie) Tlf. 51 23 21 03 Labrador hvalpe, sorSælges: Folkeblad, Løgstør. Vesthimmerlands Avis, (Sheltie) Tlf. 51 23 21 03 forkortet eller skrevet helt ud, tæller det for et ord. Har linger søger nyt hjem køkkenopdræt te hanner. Har fået ormekur, glade østhimmerlands Folkeblad, Kongerslev. Hadsund Folkeøst him merlands Folkeblad, Konger s lev. Hadsund FolkeTlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 du flere effekter til salg, end en annonce kan rumme, er Sælges: Borderterrier/puddel lydige, katteog børnevenlige. EfSælges: Borderterrier/puddel blad. Fol ke bladet, støvring og nibe Avis. kryds, lille race har fået ormeblad. Fol ke bladet, støvring og nibe Avis. ter jagtglade forældre. Pris 1500,kryds, lille race har fået ormedu velkommen til at indrykke flere annoncer, husk dog kur. Tæve: Tæve: 2500,2500,- Han: Han: 2000,Tlf. 98 33 52 45 kur. 2000,telefonnr. under hver annonce. Tlf. 24 24 27 27 81 81 87 87 Tlf. hvornår skal annoncen indleveres? Sælges: 2 ridevante, meget børne- hvornår skal annoncen indleveres? Annoncen skal være være avisen hænde senest senest fredag fredag kl. kl. Annoncen sendes til: 4 kælne til 101.262 husstande og børnevenlige børnevenlige kilSælges: venlige shetlænder ponyer. kilHoppe Annoncen skal ii hænde 4 kælne og Sælges: hvad koster en avisen loppeannonce? linger søger nyt hjem køkkenopdræt og hingst sælges. Hovedtøj og sadel 9.00 ugen før indrykningen. Annoncer, der modtages linger søger nyt hjem køkkenopdræt Østhimmerlandsmedfølger. Folkeblad, ugenkr.før50.00 indrykningen. der modtages pr. annonceAnnoncer, for hver indrykning. AnnonTlf. 20 20 76 76 89 89 01 01 // Tlf. 20 76 76 89 09 6189 5409 84 16 9.00KUn Tlf. 20 Annoncen må fylde senere, indrykkes ugen efter. Refsnæsvej 8, 9293 Kongerslev

Har du taget stilling? Landsdelens Landsdelens bedste bedste Læserbreve LOPPEMARKED

finder du du ii finder

HIMMERLANDS HIMMERLANDS AVISERNE AVISERNE Landsdelens bedste

Biler, motorcykler, campingvogne og traktorer henvises til avisens øvrige annonce-pladser

LOPPEMARKED finder du i

HIMMERLANDS AVISERNE

se her! inden du laver din annonce!

inden du laver din annonce!

LOPPE-ANNONCER indleveres til avisen SENEST MANDAG KL. 12

se her!

inden du laver din annonce!

LOPPEMARKED 20 ord for 50 kr.

Indryk en en loppemarkedsannonce loppemarkedsannonce Indryk og kom kom ud ud til til 101.262 101.262 husstande! husstande! og

OBS!

HIMMERLANDS AVISERNE

LOPPEMARKED 20 ord for 50 kr. BETALING:

Annoncen må fylde op til til 20 20 ord! ord! op Er der over 20 ord, skal der indrykkes en

Er der over 20 ord, skal der indrykkes en ekstra annonce annonce -- også også med med max. max. 20 20 ord. ord. ekstra

BETALING:

HIMMERLANDS AVISERNE Kontant ved ved levering levering af af annoncen annoncen Kontant Annoncer til til loppemarkedet loppemarkedet Annoncer kan ikke ikke indtelefoneres! indtelefoneres! kan

Indryk en loppemarkedsannonce og kom ud til 101.262 husstande!

Telefon: Betaling vedlagt: Telefon: ❑ Kontant

Mrk.: »Loppemarked«

Sælges: Ægte langhåret dværg gravhundehvalpe har fået ormekur, er vaccineret og chippet, vant til børn og at gå tur 3500,Tlf. 24 41 44 37

❑ Check ANNONCETEKST: Afsenders navn og og adresse: adresse: Afsenders navn Gives væk ❑ Sælges ❑ Købes ❑ Byttes ❑Sælges: Colie

(Mini) bl. 9 dejlige hvalpe, god familiehund 34-40 cm høj, køkkenopdræt, 9 uger kr. 2500,(Sheltie) Tlf. 51 23 21 03 Sælges:

Borderterrier/puddel

senere, ugen efter. ved indleveringen eller ved cen indrykkes betales KonTAnT Annoncer til loppemarkedet kanmed IKKE indtelefoneres. Annoncer loppemarkedet IKKE indtelefoneres. check. til Husk: Breve sendtkan postvæsenet må IKKE indeholde kontanter! vær opmærksom opmærksom på, på, at at der der kan kan være være ændrede ændrede vær indleveringsfrister forbindelse med helligdagehelligdageindleveringsfrister ii forbindelse med hvor bliver annoncen indrykket? ne året igennem. loppeannoncerne bringes her ne Annoncen året igennem. loppeannoncerne bringes(totaloplag her indrykkes i 9 aviser i Himmerland ii førstkommende førstkommende nummer efter indlevering! nummer efter Avis. indlevering! 118.472 ekspl.): Aars Avis. Farsø Vesthimmerlands Folkeblad, Løgstør. Vesthimmerlands Avis, Aalestrup. østhimmerlands Folkeblad, Kongerslev. Hadsund Folke-


Side 18

14. april 2014

Ugens tv

16. - 23. april 2014

UGE 16 - 2014

Agent 007 - GoldenEye

DR1 fredag kl. 21.25 Amr. actionfilm fra 1995 med bl.a. Pierce Brosnan og Sean Bean. Koden til det frygtindgydende rumvåben GoldenEye er blevet stjålet. Verdensfreden er truet, og James Bond sætter kurs mod Rusland for DR1 torsdag kl. 21.55: “Engle & dæmoner”

at genvinde kontrollen over våbnet. Men han er oppe mod en farlig modstander, der tilmed er en gammel kollega. Alec Trevelyan, alias eks-agent 006, er på hævntogt mod sit fædreland, hjulpet af den sexede, men dødsensfarlige Xenia Onatopp.

Engle & dæmoner

TV2 torsdag kl. 20.00: “Olsen-banden i Jylland”

DR1 lørdag kl. 00.00 Amr. thriller fra 2009 med bl.a. Tom Hanks og Ayelet Zurer. Religionseksperten Robert Langdon sendes ud på en halsbrækkende jagt gennem Roms forladte krypter, katakomber og katedraler.

Vatikanet skal vælge en ny pave, men et hemmeligt broderskab med et horn i siden på pavestaten truer med at sprænge samtlige kandidater til atomer. Kun kodeknuseren Langdon kan finde frem til det gådefulde broderskab og forhindre katastrofen

DR1 lørdag kl. 20.50: “Kriminalkommissær Barnaby” En mordsag bringer John Barnaby og Charlie Nelson til København.

Gamle mænd i vilnye biler gøre ALT for at opfylde

DR1 fredag kl. 20.00: “Cirkusrevyen 2013” Velkommen i teltet til første akt af Cirkusrevyen 2013.

TV2 fredag kl. 22.55 Dansk actionkomedie fra 2002 med bl.a. Jens Okking og Kim Bodnia. Da Harald bliver løsladt fra fængsel, ligger hans plejefar Munken for døden. Munken beder Harald om at finde sin biologiske søn Ludvig, som Munken aldrig har set. Harald

sin fars ønske - problemet er bare at Ludvig sidder i fængsel i Sverige! Sammen med sine kokke-venner Peter og Martin lægger han en utraditionel plan, der inkluderer en kraftig bungy-elastik, en harpun og en varevogn fyldt med tusind liter vand.

TV2 lørdag kl. 20.50: ”Sommer i Tyrol” Overtjeneren Leopold er forelsket i den smukke Josepha, men det er desværre ikke gengældt.

Volcano

Ugens tv

TV2 fredag kl. 21.10: ”Nynne” Nynne er en dansk single-kvinde i trediverne med totalt kaos i sit privatliv og i sin økonomi. ONSDAG DR1 05.15 Det vilde Afrika 06.05 Der er noget i luften 06.30 Hairy Bikers store kokkedyst 07.15 Formiddagsprogram. 12.15 Skattejægerne 12.45 Eftermiddagsprogram. 17.50 TV Avisen 18.00 Under hammeren 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 19.00 Konditoriet 19.25 Søren Ryge præsenterer 19.55 TV Avisen 20.00 Dronningens nye have 21.00 Det søde liv 21.20 Vores påskevejr 21.30 TV Avisen med Vejret og Sporten 22.00 Fuld af løgn 23.25 Whitechapel IV 00.10 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.10 Michael Jeppesen møder... 11.30 Akkari og Khader 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.05 Akkari og Khader 18.35 Bedste kvinde vinder 19.30 Coupling 20.00 Dommer for en Dag 20.30 Sange der ændrede verden 20.40 Sagen genåbnet 22.20 Denmark, you’ll just love it 22.30 Deadline 23.00 Bedemænd på arbejde 23.50 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Han, hun og haven 12.50 Byg et liv på landet 13.45 Savnet 14.35 Stjernerne på slottet 15.20 Den rene vare 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Olsen-banden. Dansk komedie 21.25 Broadchurch. Eng. krimidramaserie fra 2013. 2 afsnit 23.05 Kandidaten. Dansk thriller fra 2008 00.45 Weekendfar 01.15 Natfjernsyn

TORSDAG DR1 05.15 Det vilde Afrika 06.05 Der er noget i luften 06.30 Hairy Bikers store kokkedyst 07.15 Formiddagsprogram. 12.15 Skattejægerne 12.45 I hus til halsen 13.20 Eftermiddagsprogram. 17.00 Dronningens nye have 18.00 Under hammeren 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 19.00 Spise med Price 19.30 Søren Ryge præsenterer 19.55 TV Avisen 20.00 Min søsters børn alene hjemme. Dansk spillefilm 21.30 TV Avisen 21.45 Fodboldmagasinet 21.55 Engle & dæmoner 00.05 I farezonen 00.55 Natfjernsyn

DR2 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.10 Vi klager 09.15 Store danskere - Ove Sprogøe 10.00 DR2 10.00 - Nyheder 10.01 Chiacagos gadeengle 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Eftermiddagsprogram. 17.35 Horisont 18.00 DR2 18.00 - Nyheder 18.10 Har mor altid RET? 18.40 Bedste kvinde vinder 19.35 Han, hun og godset 20.00 Hotel Adlon - en familiesaga 21.35 Fra den ene hjernehalvdel til den anden - Stand up Erik Clausen 22.30 Deadline 23.00 Natfjernsyn

TV2 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.15 Han, hun og haven 12.45 Byg et liv på landet 13.40 Savnet 14.30 Stjernerne på slottet 15.15 Far til fire - på hjemmebane. Dansk familiefilm fra 2008 16.50 SuperMatchen: Studiet 17.05 SuperMatchen 17.50 Nyhedsblok 17.55 SuperMatchen 19.00 Nyhedsblok 20.00 Olsen-banden i Jylland. Dansk folkekomedie 21.45 Broadchurch. 2 afsnit 23.25 Blinkende lygter. Dansk actionkomedie 01.25 Elementary 02.15 Natfjernsyn

Ugens tv

TV2 lørdag kl. 22.40 Amr. katastrofefilm fra 1997 med bl.a. Tommy Lee Jones og Anne Heche. Los Angeles er vant til jordskælv, men da chefen for byens alarmcenter for naturkatastrofer, Mike Roark, tager en uges ferie for at være

FREDAG DR1 05.15 Det vilde Afrika 06.05 Der er noget i luften 06.30 Hairy Bikers store kokkedyst 07.15 Formiddagsprogram. 12.15 Skattejægerne 12.45 Hammerslag i Thailand 13.50 Hercule Poirot 15.25 Kriminalkommissær Barnaby 17.00 Tre på flugt 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 19.00 Disney Sjov 20.00 Cirkusrevyen 2013 21.00 TV Avisen 21.15 Fodboldmagasinet 21.25 Agent 007 - Golden Eye. Amr. actionfilm 23.30 Pirates of the Caribbean - Død mands kiste. Amr. sørøverfilm 01.50 Natfjernsyn

DR2 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.05 DR2 Tema 09.30 AnneMad får gæster 10.00 DR2 10.00 - Nyheder 10.10 The Cove - delfinernes mareridt 11.40 Alt forladt 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Eftermiddagsprogram. 18.00 DR2 1.00 - Nyheder 18.05 Latifa’s store Nytårswallah 18.35 Bedste kvinde vinder 19.30 Han, hun og godset 20.00 Hotel Adlon - en familiesaga 21.35 Fra den ene hjernehalvdel til den anden - Stand up Erik Clausen 22.30 Deadline 23.00 Natfjernsyn

TV2 06.30 Go’ morgen Danmark med nyhederne 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.15 Han, hun og haven 12.45 Byg et liv på landet 13.35 Savnet 14.20 Stjernerne på Slottet 15.00 Far til fire - tilbage til naturen 16.25 Weekendfar 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Voice - junior 21.10 Nynne. Dansk romantisk komedie fra 2005 22.55 Gamle mænd i nye biler 00.35 Det perfekte kup. Dansk action-komedie 01.55 Boligkonge i Las Vegas 02.45 Natfjernsyn

sammen med sin datter, sker der straks noget uventet. Det bobler voldsomt i undergrunden, og snart er en vulkan i udbrud midt i byen, og glødende lavastrømme trænger frem. Roark må straks tilbage på jobbet.

LØRDAG DR1 05.15 Det vilde Afrika 06.05 Der er noget i luften 06.30 Formiddagsprogram. 10.05 Danmark på prærien 11.05 Mord på hjernen 12.40 Ved du hvem du er? 13.40 Sommer 14.40 En ny begyndelse 15.25 Kriminalkommissær Barnaby 17.00 Du almægtige, Evan 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 18.58 Held og Lotto 19.05 Tæt på pingvinerne 20.00 Downton Abbey IV 20.50 Kriminalkommissær Barnaby. 2 afsnit 00.00 Engle & dæmoner. Amr. thriller fra 2009 02.10 Water Rats. 3 afsnit 04.25 De heldige helte

DR2 07.30 Nyheder fra Grønland 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.10 Dronning og diplomat 09.05 Formiddagsprogram. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.10 Alt for meget velfærd 13.20 Store danskere - Per Hækkerup 14.00 Eftermiddagsprogram. 17.20 Noah. Can. kortfilm 17.40 Søndag Live 19.10 Kate som vild hyrdinde 20.00 DR2 Tema: Hvad tænker dyrene? 22.30 Deadline 23.00 Public Enemy No. 1 01.05 Laurel Canyon. Amr. drama 02.40 Natfjernsyn

TV2 06.00 Morgen TV - mest for børn 09.00 Go’ morgen Danmark 12.00 Nyhederne 12.10 Hvem vil være millionær? 13.05 Voice - junior 14.15 Olsen-banden i Jylland 16.00 Undercover Boss 16.50 SuperMatchen: Studiet 17.05 SuperMatchen 17.50 Nyhederne 17.54 Regionale nyheder 17.55 SuperMatchen 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 19.45 LørdagsSporten 20.00 Lyden af lørdag 20.50 Sommer i Tyrol 22.40 Volcano. Amr. katastrofefilm fra 1997 00.25 Broadchurch. 2 afsnit 02.05 Natfjernsyn

TV2 søndag kl. 21.00: “Hvidsten Gruppen” 16. - 22. april 2014

DR1 søndag kl. 23.10: “Green Zone”

SØNDAG DR1 05.15 Det vilde Afrika 06.05 Der er noget i luften 06.30 Formiddagsprogram. 11.35 Downton Abbey IV 12.25 Kriminalkommissær Barnaby 14.00 Gudstjeneste i DR Kirken 14.45 Spise med Price på tur 15.20 Charlie St. Cloud 16.55 102 dalmatinere 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 19.00 Livets planet 20.00 Sommer 21.00 TV Avisen 21.15 Fodboldmagasinet 21.25 Hamilton: I nationens interesse 23.10 Green Zone 00.55 What Just Happened 02.30 Laurel Canyon 04.05 De heldige helte

DR2 06.40 Dokumania: Du skal ikke tro, du skal vide 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.10 Familiens Arvegods 09.10 Formiddagsprogram. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.10 Fri os fra kernefamilien 13.40 Eftermiddagsprogram. 16.00 Spartacus 19.00 Javel, hr. statsminister. 2 afsnit 20.00 Hugh i Skandinavien 20.45 Hotel Adlon - en familiesaga 22.30 Deadline 23.00 På den 2. side 23.30 Vares, privatdetektiv 01.05 Barnesoldaten Emmanuel Jal 02.00 Unge Freud i Gaza 02.55 Deadline Nat

TV2 06.00 Morgen TV - mest for børn 09.00 Go´morgen Danmark 12.00 Nyhederne 12.05 Lyden af lørdag 12.55 Dogs in the City 13.45 Sommer i Tyrol 15.30 Historien om Hvidstengruppen 16.05 Kurs mod fjerne kyster 16.50 SuperMatchen: Studiet 17.05 SuperMatchen 17.50 Nyhederne 17.54 Regionale nyheder 17.55 SuperMatchen 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Pengene på bordet 21.00 Hvidsten Gruppen 23.05 Broadchurch. 2 afsnit 00.45 Aircrash Confidential 01.40 Natfjernsyn

MANDAG DR1 05.15 Det vilde Afrika - Madagascar 06.05 Der er noget i luften 06.35 Savannens stærke hunner 07.30 Formiddagsprogram. 12.15 Kriminalkommissær Barnaby 13.50 Eftermiddagsprogram. 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 19.00 Aktionshuset 19.30 Søren Ryge næsten direkte 20.00 Danmarks skønneste sommerhus - Nordvestsjælland 20.30 Det er helt sort 21.00 Sådan er det skøre sind 21.30 TV Avisen 21.45 Fodboldmagasinet 22.00 Headhunterne. Norsk spillefilma fra 2011 23.50 Dobbeltjagt 01.35 Natfjernsyn

DR2 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.10 Sandheden om mænd 09.40 Formiddagsprogram. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Eftermiddagsprogram. 16.05 En nævefuld dollars 17.40 Det slører stadig 18.00 DR2 18.00 - Nyheder 18.15 Bedste kvinde vinder 19.05 Han, hun og godset 19.40 Elsker dig for evigt. Dogmefilm af Susanne Bier 21.30 Akkari og Khader 22.00 Har mor altid RET? 22.30 Deadline 23.00 De glemte danskere 00.00 Slaget ved Somme 01.00 Mordet i Beirut 01.45 Natfjernsyn

TV2 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.15 Han, hun og haven 12.45 Byg et liv på landet 13.35 Savnet 14.25 Stjernerne på slottet 15.15 Lassie. Amr. familiefilm fra 2005 17.00 SuperMatchen 17.50 Nyhedblok 17.55 SuperMatchen 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Hvem vil være millionær? 20.50 Danmarks dejligste badehoteller 21.25 Det som ingen ved 23.05 Krop umulig - børn 23.55 Snydt i storbyen 00.50 Natfjernsyn

TIRSDAG DR1 05.15 Det vilde Afrika 06.05 Der er noget i luften 06.35 Hairy Bikers store kokkedyst 08.00 Formiddagsprogram. 12.15 Skattejægerne 12.45 I hus til halsen 13.20 Eftermiddagsprogram. 16.55 Jordemoderen 17.50 TV Avisen 18.00 Under Hammeren 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 20.00 Hammerslag 20.40 Retshjælpen 21.05 Kontant 21.30 TV Avisen 21.55 Madmagasinet Bitz & Frisk 22.20 Sporten 22.30 Beck: Det sidste vidne 00.00 I farezonen 00.50 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.10 Michael Jeppesen møder... 11.30 På den 2. side 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.05 Det slører stadig 18.35 Bedste kvinde vinder 19.30 Han, hun og godset 20.00 Det sejler - Dræbergarn i Thorsminde 20.30 Helvedes helte 21.00 Dokumania 22.30 Deadline 23.00 Videnskab og tro 23.50 The Daily Show 00.15 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Han, hun og haven 12.50 Byg et liv på landet 13.45 Savnet 14.30 Stjernerne på slottet 15.20 Den rene vare 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Kurs mod fjerne kyster 20.50 Razzia - Skat rykker ud 21.25 Station 2 Politirapporten 22.00 Nyhedsblok 22.40 Dags Dato 23.30 Det hemmelige USA 00.15 Natfjernsyn

16. - 23. april 2014


14. april 2014

Side 19

Find din fagmand

Tonnys VVs A/s

FĂŚrdigblandet beton - ogsĂĽ udlĂŚgning med bĂĽnd Levering af sand og grus! MOBIL BETON ApS

Autoriseret gas-, vand- og sanitetsmester

• Ny- og tilbygning

Telefon 30 86 96 70 (dag) - 98 52 40 03 (aften)

Tlf. 86 69 18 38

Sognevejen 156 . 9620 Aalestrup . jphauerslev@ofir.dk

Vi er medlem af: Varmepumpeprdningen

Vand • Varme • Sanitet • Ventilation • Solceller • Naturgas • Solvarme • Jordvarme - Blik Mail: tonny@tonnysvvs.dk • www.tonnysvvs.dk

Salg og reparation af hvidevarer

Vand ¡ Vand ¡ Varme ¡ Sanitet ¡ Naturgas

Aalestrup Installationsforretning siden 1926 Aut. el-installatør Hans Kristian Nielsen

Tlf. 40 59 80 80 ¡ 98 64 13 00

l Tilbygning

Kontor og vĂŚrksted:

Erhvervsvej 2, 9632 Møldrup

• Materieludlejning

El-installationer i bolig, landbrug og erhverv

l Nybygning

møldrup • skals

• Renovering

Varme Sanitet ¡ Solvarme ¡ Jordvarme ¡ Blik ¡ Uforpligtende tilbud ¡ Store / smü opgaver

Tlf. 98 64 50 14

Møllegade 4 9632 Møldrup Tlf. 86 69 20 99 E-mail: info@moeldrupvvs.dk www.møldrupvvs.dk

l Køkken montering l Renovering

ole@smede-vvs.dk www.smede-vvs.dk

MøldrUp VVS a/S

l Udlejning af 13m lift

Murer- og byggefirMaet DalsgaarD a s

Aut. gAs- og vAndmester mogens Kastrup nielsen gAs- og vAndmester dennis WĂźrtz . mobil 21 42 58 99

p

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

TOFTEVEJ 3 . 9620 AALESTRUP . 98 64 10 05 SĂ˜NDERGADE 8 . 9640 FARSĂ˜ . 98 63 11 27 www.colorama-farsoe.dk

ApS

Landbrugsbyggeri Jord/beton Nybyggeri Reparationer Kloak Totalentrepriser

v/ Bjergegaardsvej 4 Mobil 40 31 84 64 kbj.byg@gmail.com www.kbj-byg.dk

Ring efter tĂŚppeog gardinbussen!

l

l

Faguddannede montører m/ vüdrumscertifikat

M.B.D.

Flemming Dalsgaard

Ă˜rnhøjvej 39 . 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 93 91 . Mobil 23 41 17 91

AALESTRUP EL-SERVICE

b

- EN AFDELING AF SIMESTED EL-SERVICE ApS

ApS

Arne Knudsen

V/ Mikael Sadolin Pedersen Bjergegaardsvej 4, Aalestrup

98 64 12 77

Borgergade 17 ¡ 9620 Aalestrup

Tlf. 98 64 50 10

Montør Hans Leegaard mobil 20 48 52 76

Du trykker bare

98 64 12 55

- sĂĽ trykker vi resten

gb@gedstedbogtrykkeri.dk www.gedstedbogtrykkeri.dk

1<7

1<7

1<7

1<7 1<7 1<7 1<7 1<7 1<7

El-installationer i bolig og industri

Quick-Guide - til din lokale fagmand

Beton/Cement:

Mobil Beton ApS 30 86 96 70 / 98 52 40 03

Bolig:

Colorama 98 63 11 27 / 20 12 84 48

Elektriker:

En Lys IdĂŠ 40 59 80 80 / 98 64 13 00 Aalestrup El-Service 20 14 61 01

â&#x20AC;˘ Ring og tag en uforpligtende snak med os â&#x20AC;˘ Vi hjĂŚlper gerne med udformningen

Murermester:

Murer- og Byggefirmaet Dalsgaard ApS 98 64 93 91 / 23 41 17 91 Bakkegaardsvej 2 ¡ 9620 Aalestrup 'DOJDDUGVYHMĂ&#x192;$DOHVWUXS

Borgergade 17 â&#x20AC;˘ 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 12 55 â&#x20AC;˘ post@himmerlandstryk.dk

20 14 61 01

Tlf. 98 64 80 80 7O) 7O) 7O) www.aasvt.dk 0,&+$(/1,(/6(1*(57.0$'6(1 'DOJDDUGVYHMĂ&#x192;$DOHVWUXS 'DOJDDUGVYHMĂ&#x192;$DOHVWUXS

0,&+$(/1,(/6(1*(57.0$'6(1 0,&+$(/1,(/6(1*(57.0$'6(1 PDLOPQ#DDVYWGNPDLOJNP#DDVYWGN PDLOPQ#DDVYWGNPDLOJNP#DDVYWGN PDLOPQ#DDVYWGNPDLOJNP#DDVYWGN  [SM [SM  [SM  [SM [SM [SM

t4NFEFBSCFKEF t4NFEFBSCFKEF t4NFEFBSCFKEF t6OEFSMFWFSBOEÂ&#x201C;S t6OEFSMFWFSBOEÂ&#x201C;S t6OEFSMFWFSBOEÂ&#x201C;S t4NFEFKFSO t4NFEFKFSO t4NFEFKFSO t3FQBSBUJPOFS t3FQBSBUJPOFS Søhalevej 8 - Hvilsom -t3FQBSBUJPOFS Tlf. 98 54 84 15 t4WFKTFPQHBWFS t4WFKTFPQHBWFS t4WFKTFPQHBWFS - Alt i tømrer- og snedkerarbejde - Nybygning - Til- og ombygning - Erhvervs - og landbrugsbyggeri

Hvilsom Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Arne Albertsen og Martin Nielsen Priv. 86 69 21 16

Priv. 86 69 16 60

t7BOE t7BOE t7BOE t7BSNF t7BSNF t7BSNF t4BOJUFU t4BOJUFU t4BOJUFU t4PMWBSNFKPSEWBSNF t4PMWBSNFKPSEWBSNF t4PMWBSNFKPSEWBSNF t#MJLLFOTMBHFSBSCFKEF t#MJLLFOTMBHFSBSCFKEF t#MJLLFOTMBHFSBSCFKEF

Find din fagmand

- i Vesthimmerlands Avis!

Tryksager:

Gedsted Bogtrykkeri 98 64 50 10 Himmerlands Tryk A/S 98 64 12 55

Tømrer/Snedker:

Hvilsom Tømrer- og Snedkerforr. 98 54 84 15 Mester Jacob 22 75 70 40 Tømrer og snedker Kim B. Jørgensen 40 31 84 64 / 98 64 26 10

VVS:

Arne Bach Pedersen ApS 98 64 12 77 Gedsted Smede & VVS 98 64 50 14 Møldrup VVS 86 69 20 99 / 40 20 93 99 Tonnys VVS A/S 86 69 18 38 Aalestrup Smede & VVS Teknik 98 64 80 80 / 20 45 17 28 / 23 30 86 76


Side 20

14. april 2014

Kunderne strømmede til da SuperBrugsen blev genåbnet i februar 2013. (Arkivfoto)

Formand for butiksådet Gitte Vetter og uddeler Per B. Mortensen glæder sig over et godt resultat i SuperBrugsen. (Arkivfoto)

SuperBrugsen i Aalestrup er blevet fremtidssikret! Af Hanne Grabow AALESTRUP: SuperBrugsen i Aalestrup har afholdt årsmøde og formanden for butiksrådet Gitte Vetter indledte med at byde velkommen til de ca. 30 medlemmer, der havde valgt denne tirsdag aften i et, til lejligheden, opryddet hyggeligt indrettet baglokalet i SuperBrugsen.   Den ellers i mange år dirigent, Frede Hessel, havde meldt forfald og i stedet blev en anden Frede, nemlig Østrup valgt til aftenens dirigent.   I butiksrådets beretning kunne Gitte Vetter fortælle om de mange aktiviteter, der har været gennem det sene-

ste år. En stor opgave og udfordring var ombygning af butikslokalet som blev indviet under stor festivitas og opmærksomhed i februar 2013. Den første åbningsdag efter ombygningen var der stor søgning til den populære ”Brugs” og da kassen blev talt op efter lukketid, kunne man konstatere, at SuperBrugsen havde haft den anden største omsætning i SuperBrugser i Danmark den dag.   Også Uddeler Per B. Mortensen jubilæum blev fejret og også denne gang var det butiksrådet med hjælpere, der stod for alt det praktiske på dagen, hvor man havde inviteret kunder til grill mad. Gitte Vetter kunne berette,

Sange til konfirmation, fødselsdage eller andre festlige anledninger!

være med i en aktivitet i butikken.   Gitte Vetter sluttede sin beretning med at rose personalet og ikke mindst uddeleren, for hans måde at være på og for at give kunderne en god service og også personalemæssigt blev han rost for at vise rummelighed overfor personer, der måske ikke passer ind i et arbejde alle steder.   Uddeler Per B. Mortensen kunne i sin beretning om årets gang fortælle, at det går rigtig godt for SuperBrugsen i Aalestrup. Trods mange udefra kommende udfordringer og mange ændringer er der fortsat en god vækst og man ser positiv på fremtiden. Han er tilfreds med, at man har fået renoveret og ændret butikken efter det såkaldte ”koncept 15” princip. SuperBrugsen i Aalestrup er den 9. butik der har gennemgået konceptet og nu er blevet ” up to date” og fremtidssikret.   Det har været dyrt, blandt andet nævnte han, at bare dekorationer og vægplancher stod i over 400.000 kroner. Men han fortalte også, at

fingerpeg om, hvor vi kan gøre det bedre, sagde Per B. Mortensen, blandt andet var der i undersøgelsen forskellige konkrete ønsker om ændringer, blandt andet mere egen udskæring af kød, som allerede er blevet fulgt op og ligeledes, var der ønske om, at der kunne være mere plads ved kasse l. Der arbejdes der på og på alle de andre gode forslag som vi er taknemmelige for, sagde Uddeleren, som dog ikke kunne lade være med at bemærke, at han nu var røget ned på en anden plads som den mest kendte brugsuddeler i distriktet!   Til butiksrådet var der tre på valg, Lisbeth Aarup Nielsen, Kjeld Sørensen og Gitte Vetter. De blev alle tre genvalgt og som ny i butiksrådet blev Anette Hjermind valgt. Udover de nævnte består butiksrådet desuden af Anita Elgaard, Henning Hougesen og som medarbejderrepræsentant, Anna Jensen.  Efter generalforsamlingen blev der budt på lækkert oksefilet fra Himmerlandskød med tilbehør som Slagtermester Jan Bjørn stod for- ”og det var ikke så ringe endda” var alle deltagerne enige om.

Sanne på Vestergade 18 Åbent på nr. 18

25 kr. 200 kr. 50 kr.

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

Nu også med online booking! www.imgatten.dk

Tandbehandling Med hjertet på rette sted!

A

Himmerlands Tryk /S Borgergade 17 . 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 12 55

man har været ”heldig” at få nogle gode nyere maskiner f.eks. til slagterafdelingen fra en SuperBrugs der har måtte lukke.   Per B. Mortensen omtalte også de ændringer, der har været med hensyn til postbutikken, som delvis er blevet lukket. - Det er vi kede af, men det er ikke vores beslutning, men Post Danmarks, sagde han, vi har gjort hvad vi kunne og har sikret, at de fleste postforretninger kan gennemføres lokalt, blandt andet har vi i samarbejde med Jutlander Bank fået sikret, at man kan indbetale girokort her til nedsat pris.   Et af Per B. Mortensens ”kæpheste” er at få varer leveret fra lokale avlere. - Det er lykkes meget godt, men jeg mangler at få et samarbejde med en lokal jordbæravler! Et af de punkter, der er lykkedes og som uddeleren er godt tilfreds med, selvom det var en lang kamp, er at få Himmerlandskød i slagterafdelingen.   Et redskab som bliver brugt meget, er de undersøgelser kunderne kan besvare på nettet. - Det er med til at give os et

INGE-MARIE GATTEN

Kom og få din færdige sang kopieret - eller lad os hjælpe dig med at sætte den op! Eks. 50 stk. i sort/hvid 50 stk. i farve Renskrivning af sang

at der blev udleveret over 500 kuverter grillmad, så da personale og butiksråd efter lukketid skulle feste, var alle så trætte, så det blev en kort fest. Men en sjov dag med mange mennesker og god stemning, og uddeleren havde også givet udtryk for, at det havde været en god dag, og så er det godt, sagde Gitte Vetter med et lunt smil!   Butiksrådet havde også været i aktivitet med forskellige kampagner, blandt andet med ”Smag på butikken” og også julemessen i Aalestrup Idrætscenter deltog man i.   Gitte Vetter omtalte også ”Donationsstanderen” ved indgangen, som der er stor opmærksomhed omkring og kunder benytter sig af muligheden for at stemme på den forening man syntes har fortjent en sum penge som SuperBrugsen donerer.   Men desværre er der ikke så mange foreninger, der søger om, at komme med i ordningen, sagde Gitte Vetter, som også kunne se en mulighed for, at de foreninger der får penge, giver noget tilbage og f.eks. kan

9.00-17.30 9.00-17.30 9.00-12.30 9.00-17.30 9.00-19.00 LukkeT

RING

98 64 14 64 Sanne

Katharina og Henrik på Vestergade 35 Åbent på nr. 35

Mandag-tors. 9.00-17.30 Fredag 9.00-19.00 Lørdag LukkeT

Tidsbestilling

RING

Henrik

98 64 26 26

Salon 2000

Vestergade 35

98 64 26 26 Himmerlandsgade 68, 1. sal • 9600 Aars • tlf. 98 62 29 90 tandlaege@imgatten.dk • www.imgatten.dk

Tidsbestilling

- Salonen for både

Vestergade 18

98 64 14 64

mænd og kvinder

katharina

Profile for Vesthimmerlands Avis

Vesthimmerlands Avis nr. 16 - 2014  

Læs Vesthimmerlands Avis

Vesthimmerlands Avis nr. 16 - 2014  

Læs Vesthimmerlands Avis

Profile for himtryk