Page 1

Aalestrup, Gedsted, Møldrup, Klejtrup, Hvilsom, Hvam, Simested, Nørager, Hvalpsund, Ulbjerg og Skals www.vesthimmerlandsavis.dk · Borgergade 17 · 9620 Aalestrup · Tlf. 98 64 12 55 · Fax 98 64 16 93 · Nr. 14 · 107. årg. Onsdag, den 2. april 2014

3 års fødselsdag

tilbuddene gælder fra og med d. 2. april til og med den 8. april

Vi fejrer 3 års fødselsdag med gode tilbud Skinkeschnitzel menu

kun

35,-

Plankebøf menu kun

55,-

Kylling menu kun

Big Burger

55,-

kun

35,-

Alle menuer er med salat, flutes, valgfri kartoffel og valgfri sovs Kartofler: Bagt kartoffel Hvide kartofler Pommes frites Gigant pommes frites Pommes sauté

SovS: Rødvinssovs Bearnaisesovs Whiskeysovs Brun sovs

ButiK: Bland selv slik pr. 100 gram 8,95

Alle Bilvaske 1/2 pris Wunderbaum 2 stk. 29,95 Vi forhandler nu også håndkøbsmedicin

www.hvamtank.dk

Hvam Tank & Cafeteria 98 64 81 70

Hannerupvej 17 • 9620 Aalestrup

Forbehold for udsolgte varer


Side 2

2. april 2014

Nu er der gang i VØs ungdom

Årets AIF’er blev kåret på generalforsamlingen og det blev Anders Kyllingsbæk, klubbens kasserer, han får her overrakt vandre pokalen af formand Thomas R Svenningsen.

Det har været et godt år i Aalestrup Idrætsforening Af Hanne Grabow

AALESTRUP: Det har været et godt år for Aalestrup Idrætsforening. Det sagde formanden, Thomas Svenningsen, ved generalforsamlingen forleden.   Poul Pedersen blev valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.  Bestyrelsens beretning blev fremlagt af formanden: - Endnu et sportsår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig, at stå her til denne generalforsamling og aflægge beretning, da det er mit første år som formand, og dermed min første beretning som jeg skal aflægge.   Sportslig har der igen i år været mange fine resultater, disse har været omtalt i de respektive afdelinger, og vi vil også fra hovedafdelingen sige tillykke til dem, der vandt men også til dem der deltog.   Økonomisk er foreningen og afdelingerne godt funderet, der er overensstemmelse mellem udgifter og indtægter, der arbejdes hårdt i afdelingerne for at få økonomien til at nå sammen, men det er igen lykkedes med et stort stykke frivilligt arbejde fra de mange ledere.   Som formand vil jeg gerne takke alle bestyrelserne,

ledere, trænere, aktive og ikke mindst alle vores sponsorer for den store indsats de har ydet AIF i året der er gået, og jeg vil håbe på endnu et godt og aktivt år for vores forening.   Derefter blev ordet givet til de respektive udvalgsformænd. Claus Thomsen fortalte om fodboldungdom, Louise Fruekilde om håndbold ungdom, Jeppe Pedersen om håndbold senior, Anders Erik Gundersen om løbeklubben, Else Marie Mortensen om basket og Ove Kristensen kunne berette om arbejdet med sponsorafdelingen.   Anders Kyllingsbæk fremlagde regnskabet for 2013 som blev et resultat på 146.821, et fornemt resultat, men der skal dog fratrækkes udgifter vedr. 2012 der er afholdt i 2013, således at det samlede resultat for 2013 er på 24.469 kr.   På valg til bestyrelsen var Ove Kristensen og Anders Kyllingsbæk. Sidstnævnte ønskede ikke at fortsætte, i stedet blev Else Marie Mortensen valgt til bestyrelsen.  Ud over de nævnte, består bestyrelsen af: Claus Thomsen, Finn Kristoffersen, Nanna Høgh, Stefan Horslev, Rune Knudsen, Søren Bruun og den hidtidige formand Thomas Svenningsen.

POLITIRapporten for Aalestrup

Markredskaber væk VESTERBØLLE: En landmand ved Tolshøj nær Vesterbølle har opdaget, at to markredskaber, han efterlod på marken i efteråret, er væk. De forsvundne redskaber er en jordpakker og en knasttromle til en samlet værdi af 15.000 kr.

Af landpolitiassistent Hans Jørgen Nielsen

Bilen tog stor skade og rådyret døde.

Påkørt rådyr AALESTRUP: En varebil påkørte mandag morgen kl. 5.35, i den tætte tåge, et rådyr på hovedvejen ved Skærshale nær Aalestrup.

Ligger du inde med oplysninger, der kan føre til opklaring, vil politiet gerne høre fra dig på 98 64 10 18

  Steen Rold og Niels Mikkelsen blev genvalgt som revisorer   Under punktet eventuelt var der er række informationer fra bestyrelsen og også en del spørgsmål til bestyrelsen, blandt andet fortalte Ove Kristensen, at man skulle have ny ansvarlig for hjemmesiden, idet Tom Sørensen gerne vil slutte med udgangen af denne sæson.   Bent Andersen, bestyrelsesmedlem i IF Kvik, har et ønske om, at der deltager f.eks. to personer fra AIF i KVIK’s generalforsamling og håber, at det dermed kunne skabe et bedre samarbejde mellem klubberne og udvalgene.   Søren Bruun Sørensen spurgte til hvordan fremtiden ser ud med hensyn til tilskud og generel samarbejde med hhv. Vesthimmerlands Kommune og Viborg Kommune. Bent Andersen kunne fortælle at tilskuddet fra Vesthimmerlands Kommune er faldet drastisk over en årrække, mens tilskuddet fra Viborg Kommune er nede på gratis vedligehold og græsslåning.   I forbindelse med generalforsamlingen blev årets leder/træner i AIF kåret og denne æresfulde titel faldt på Anders Kyllingsbæk.

ØSTRUP: Lørdag, 29. marts var knap 20 børn mødt op til standerhejsning i Østrup. Der var et fantastisk vejr, og børn og voksne nød det i fulde drag. Morten Olsen og Lars Andersen tog sig af aktiveringen af børnene, og efter en fodboldkamp med hold delt på tværs af de forskellige aldersgrupper, var der sodavand og pølsehorn i klubhuset. Da det sikkert ikke er muligt, at stille med hold i DGI turnering pga. nogle meget små årgange, vil det blive forsøgt at arrangere kampe med hold fra nærliggende klubber.

8. april kan man blive klogere på Svingelbjerg Kirke.

Viser rundt i kirken i Svingelbjerg SVINGELBJERG: Tirsdag 8. april viser sognepræst Troels Laursen og museumsleder ved Vesthimmerlands Museum, Broder Berg, rundt i Svingelbjerg Kirke. Kirken i Svingelbjerg rundede for ganske få år siden de 100 år, da den blev bygget i 1907 som filialkirke til Vesterbølle Kirke. Først i 1975 fik den status af sognekirke, da Svingelbjerg blev et selvstændigt sogn. Troels Laursen og Broder Berg fortæller om kirken, dens historie og arkitektur.

Har du ikke modtaget onsdag inden kl. 20.00 - så kontakt vores budomdeling:

Distribution på telefon 98 92 89 00 fra torsdag kl. 8.00-16.00 eller på mail: ndireklamation@nordjyske.dk

Generalforsamling i Roum Vandværk ROUM: Roum Vandværk har holdt generalforsamling. Formanden Anker Eriksen oplyste, at der er blevet lagt en ny vandledning ned langs Halesøvej. Vandværket har fået en ny forbruger tilsluttet på Halesøvej. Bestyrelsen har planer om at udskifte filteranlægget. Det gamle anlæg trænger til at blive udskiftet. Kassereren Andreas Sunesen gennemgik regnskabet. Der er pumpet 9000 kubikmeter vand op. Det er en stigning på cirka 1000 ku-

bikmeter. Driften har givet et overskud på 47.000 kroner. Det kostede 160.000 kroner at etablere vandledningen langs Halesøvej. På valg til bestyrelsen var Knud Erik Madsen, Kent Kristensen og Andreas Sunesen, der alle blev genvalg. Der var også genvalg til suppleant Stig Andersen. Revisorerne Lars Andersen og Ivan Dalsgaard, og revisorsuppleant Jørn Kristensen blev genvalgt.

Hvilsom-kunstner udstiller nu i Thy HVILSOM: Hvilsom-kunstneren Anita Houvenaghel havde i lørdags fernisering, med fuldt hus, på en ny udstilling på Heltborg Museum i Thy. Udstillingen bærer titlen ”Mellem lys og skygge - en vandring”. Anita Houvenaghel viser en række værker der alle handler om lyset og den skygge der uundgåeligt hører med til lyset, for som hun siger - ingen lys uden skygger. De hører med.

På udstillingen i Thy viser Anita Houvenaghel værker fra naturen, hvor det ensomme strå kan bøje i vinden og skabe sine skygger, og hun viser kaligrafiske værker, hvor det er musik, digte og ord, der har inspireret vandringen mellem lys og skygge. Udstillingen kan ses til 24. maj. Museet i Heltborg har i øvrigt en meget fin ophængning af en stor Jens Søndergaard-samling.

Færøerne er udgangspunkt for det lysbilledforedrag som Ældre Sagen i Aalestrup arrangerer onsdag, 9. april.

Ældre i Aalestrup skal se lysbilleder AALESTRUP: Ældresagen i Aalestrup arrangerer onsdag, 9. april et foredrag med Jesper Dinesen. Familien Dinesen har boet på Færøerne i flere år, og kender derfor Færøerne særdeles godt. Jesper Dinesen har været officer i Marinen, og udstationeret til Færøerne.  Færøerne er en lille øgruppe midt ude i Nordatlanten. Der er 17 beboede øer, men derudover er der flere mindre øer, holme og skær. Der findes dybe fjorde og smalle sunde mellem øerne. Du er faktisk aldrig længere end 5 km fra havet. Afstandene er generelt ikke store på Færøerne.   Det helt særlige med Færøerne er, at øerne er et samfund - et land. Det Din Servicepartner Tlf. 51 15 51 15

Solceller Aut. El-installatør

Se mere på www.skals-el.dk

indebærer, at man er tæt på denne eventyrlige natur. Den har alle moderne faciliteter, selv om man befinder sig på nogle forholdsvis små øer ude midt i nordatlanten. Vikingerne forelskede sig for mere ned 1000 år siden i disse grønne klippeøer, og det samme gør masser af mennesker i dag. Intet sted er græsset så grønt, og du møder et samfund, hvis folk i dag består af veluddannede, kultiverede og gæstfrie mennesker.   Mange drømmer om at besøge disse øer og dem der har besøgt Færøerne er meget betaget af den unikke natur.   For alle der har været der eller drømmer om at komme der, vil det blive en stor oplevelse, at høre foredraget der er ledsaget af flotte billeder.  Arrangementet bliver afholdt i Knabergården i Aalestrup.


2. april 2014

Side 3

Boutique unique er fyldt med lækre forårsnyheder til kvinder og mænd Kom og bliv klædt på fra top til tå

Tors-Fre og Lørdag giver vi på alle varer.

20%

Langlørda g fra 9.30-16 d. 5/4 .00

Gælder ikke outlet og øvrige tilbudsvarer!

å p e ff idt a k r l a g h Vi nden o anen ka dt til g go

Flügger Farver rydder op

-35%

vi gør plads til forårsordren. derfor sælger vi alt vores heldækkende træbeskyttelse til..... Skynd dig, kun Så længe lager haveS Tilbuddet gælder t.o.m d 16/4.

langlørdag d. 5/4 fra 9.30-16.00

MalerfirMaet C. Quorning Nørregade 22 K, 9632 Møldrup Tlf. 86 69 22 35 Åbningstider: Man -fre 10.00 - 17.30 • Lør 9.30 -13.00


Side 4

2. april 2014

Mange aktiviteter mod kræft i Vesthimmerland

FORÅRSTILBUD TIL HAVEN

Foråret nærmer sig derfor har vi lavet en masse tilbud:

Af Hanne Grabow

Sort granitskærver ..................... 650 kr. pr. tons Grå Granitskærver ...................... 550 kr. pr. tons - andre farver ring for pris Stenmel ....................................... 350 kr. pr. tons Haveflis .........................................175 kr. pr. m3 Barkflis ...........................................195 kr. pr. m3 Forskellige slags spagnum og pottemuld - ring for pris. Alle priser incl. moms, ved køb over 1500 kr. gratis lev. ellers + 100 kr. pr. lev. brænde sælges savet og kløvet. Vi er meget interesseret i at købe træ på roden, har både skovmaskine, flishugger og savekløvemaskine, vi hjælper også gerne hvis du selv kan bruge træet. vi leverer også sand og grus - ring og hør nærmere

Træ- og Vikarcompagniet Kvostedvej 34 • 8831 Løgstrup tlf. 51 68 36 20 - svarer hele dagen

VI TAGER HÅND OM DINE MASKINER Vi reparerer:

Industiparken 7 B · 8832 Skals · Tlf. 86 69 49 55 Åbent mandag-torsdag 7-15.30 og fredag 7-14

www.simested-cement.dk

Grundlagt 1927 -stadig på vej

Dansk Factory Outlet har nu 1200 kvadratmeter salgsareal i Vestergade i Aalestrup.

Outlet-forretning i Aalestrup udvider Af Hanne Grabow

AALESTRUP: Det er ikke så ofte at butikker i Aalestrup udvider og skal have mere plads lagt til butiksarealet, men Dansk Factory Outlet i Vestergade som åbnede i Aalestrup i oktober 2012 har nu fået lagt 200 kvadratmeter til det tidligere butiksareal på 1000 kvadratmeter.

H

FRerreg r A ård kr sst . 6 en 0,182

KONTROLLEREDE B E T O N V A R E R

direkte fra eget støberi

Simested Cementstøberi ApS Eveldrupvej 30 • Simested • 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 90 63 • sc@simested-cement.dk • Fax: 98 64 91 45

 Indehaverne Dorte og Rico Gøttler, Assens, valgte at åbne forretning nummer to i Aalestrup. Det skete i det tidligere Colorama i Vestergade. Parret har efterhånden fået godt tag i kunderne i Aalestrup og omegn og forretningen er blevet populær når man skal købe tøj og tilbehør til billige penge.   Parrets første forretning har til huse i Assens ved Mariager.

VESTHIMMERLAND: Den lokale afdeling i Vesthimmerlands Kommune af Kræftens Bekæmpelse har holdt generalforsamling.  Formanden Søren P. Johansen, Gedsted, sagde blandt andet: - Det har igen været et travlt og aktivt år for bestyrelse og lokaludvalgene.   Der har været holdt hen ved 35 - 40 møder og arrangementer i årets løb.   Der har været Lokaludvalgsmøder i Aalestrup omkring et arrangement ”Klædt på til at være netværk for en kræftramt”. Det blev et rigtig godt møde med Troels Thorndal fra Kræftrådgivningen i Aalborg. Troels Thorndal var også på besøg på Aalestrup Realskole, hvor han tog en snak med eleverne i to 8. klasser over samme emne.  I SuperBrugsen havde lokaludvalget en stand i forbindelse med kampagnen, ”Knæk cancer”. Kunderne samlede et anseligt beløb ind via donationsstanderen.   Foreningen var også med på Julemessen i Aalestrup.   Endvidere fortalte Søren P. Johansen om Solkampagnen. Der var også en stand på erhvervsmessen i Aalestrup, hvor en af Kræftens Bekæmpelses ambassadører, borgmester Knud Kristensen

VINDUES

POLERING

- privat og erhverv.

Vi giver en god pris

Chrisholt Rengørings Service Tlf. 40 27 52 24

Lagerføres i Aalestrup - Tilbud er gældende til 01.06.2014

Sanne på Vestergade 18 Åbent på nr. 18 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

9.00-17.30 9.00-17.30 9.00-12.30 9.00-17.30 9.00-19.00 LukkeT

Tidsbestilling

RING

98 64 14 64 Sanne

Katharina og Henrik på Vestergade 35 Åbent på nr. 35

Mandag-tors. 9.00-17.30 Fredag 9.00-19.00 Lørdag LukkeT

Tidsbestilling

RING

Henrik

98 64 26 26

Salon 2000

Vestergade 35

98 64 26 26

- Salonen for både

Vestergade 18

98 64 14 64

mænd og kvinder

katharina

Søren P. Johansen: - Vi er opmærksomme på vedtægtsændringer.

deltog. Kronen på værket var Louise Livs Event i Farsø med over 100 børnehavebørn. Børnene havde hængt tegninger op om solen. Borgmester Knud Kristensen og Kirsten Moesgaard åbnede ”ferniseringen”.   Bestyrelsen har været til møde med kommunen om ”Café Gnistens” fremtid. Vesthimmerlands Kommune ønsker ikke forskelsbehandling af patientgrupperne. Derfor fortsætter ”Gnisten” som en del af ”Motion og Samvær”. Der kører to hold i Løgstør, et hold i Aars samt et i Aalestrup. -  ”Motion og Samvær” er blevet en rimelig stor succes, så stor at der mangler penge i budgettet for i år, sagde formanden og omtalte frivilligmarkedet i Farsø, hvor foreningen også deltog med en stand.  Formanden og andre bestyrelsesmedlemmer tager endvidere til rigtig mange møder, blandt andet i regionen, men også på landsplan, hvor man hører om fælles kampagner og diskuterer fælles problemstillinger. - På et af regionsmøderne har vi gennemgået et udkast til nye vedtægter. Der er protester mod de nye forslag fordi de udregner antal delegerede til repræsentantskabet på en ny måde, som favoriserer store foreninger, siger Søren P. Johansen.   Bliver de fremsendte forslag vedtaget, mister vi èt delegeretmedlem ud af fem.   Søren P. Johansen har været til et møde på Erhvervsskolerne i Aars om ”Projekt Frivillig”, der går ud på at rekruttere frivillige unge til foreningsarbejde. Foreningerne får frivillige unge til at arbejde for sig og de unge får noget på deres cv.   Formanden sluttede med at fortælle om de mange tiltag og aktiviteterne der er fremover.  Esther Lund Nielsen, Thorup, Sonja Overgaard, Hvalpsund og Inge Kragelund, Gedsted, blev genvalgt.   Bestyrelsen konstituerer sig 23. april. Regnskabet viser et underskud på 13.000 kroner og en kassebeholdning på 19.900 kroner.   Årets underskud skal ses i lyset af, at foreningen ikke fik noget i tilskud for året 2013.


2. april 2014

Kig ind - Vi fejrer foråret

gratis solbrilleglas  årdukøberennybrille n medVarilux®brilleglas.

Brødrene Olsen spiller ved nytårskoncerten i Aalestrup, 22. januar 2015.

Brødrene Olsen kommer til nytårskoncert i Aalestrup Af Hanne Grabow AALESTRUP: Borgerne i Aalestrup og omegn kan glæde sig til musikalske topnavne ved nytårskoncerten i januar 2015. Sammen med Grand Prix-vinderne 2000 Brødrene Olsen kan man opleve sangerinden Anne Herdorf.   Normalt drager Jørgen og Noller Olsen mod fjernere himmelstrøg for at holde ferie i januar. Det ville de også have gjort næste år, hvis det ikke lige var fordi Prinsens Musikkorps henvendte sig for at få dem med på orkestrets succesfulde nytårskoncert-turné.   Det tilbud kunne de to populære brødre ikke sige nej tak til, og derfor drager de i januar 2015 med rundt på midt- og vestjyske koncertscener for at spille nytårskoncerter.   Anne Herdorf holder normalt ikke ferie i januar, men alligevel lykkedes det Prinsens Musikkorps at overtale hende til at komme med orkestret på turné. Efter et par dages betænkningstid

kunne hun meddele, at hun godt kunne få puslespillet til at gå op med hendes øvrige gøremål i januar, og så var holdet til nytårskoncerterne sat.   Brødrene Olsen behøver ikke den helt store præsentation. De udsendte deres første album i 1972 og har siden udgivet 12 album. Ni gange har duoen, eller Jørgen Olsen alene, deltaget i det danske Melodi Grand Prix. Det bedste resultat opnåede de, da de vandt både det danske og det internationale Melodi Grand Prix i Stockholm 2000 med ”Fly on the Wings of Love” - på dansk: ”Smuk som et stjerneskud”.

En lille melodi

Anne Cathrine Herdorf, der nu kun kalder sig Anne Herdorf, har også deltaget i - og vundet - Det Danske Melodi Grand Prix. Det skete i 1987 med ”En lille melodi”, der var skrevet af Helge Engelbrecht. I 1992 var hun desuden vært i Grand Prix’et sammen med Anders Frandsen. Hun optrådte flere år

professionelt på de danske scener, medvirkede i musicals såsom Frk. Nitouche, Annie Get Your Gun og Judy Garland. Hun optrådte også sammen med danseorkestret Milles, ligesom hun sammen med Anne Dorte Michelsen, Julie Michelsen, Cæcilia Glode og Cathrine Nordseth udgjorde kvartetten Venter på Far. De senere år har hun spillet med i adskillige revyer og revykavalkader ligesom hun har turneret som solist. - Det er Prinsens Musikkorps’ håb, at konstellationen Brødrene Olsen og Anne Herdorf vil falde i publikums smag. Under alle omstændigheder kan de forvente et fantastisk show, hvor orkestret, solisterne og dirigenten som sædvanlig vil byde på masser af dejlig musik kombineret med sjove indfald og skøre gags, udtaler Orkesterchef Henrik Thorngaard, Prinsens Musikkorps.   Nytårskoncerten 2015 i Aalestrup Idrætscenter vil finde sted torsdag, 22. januar.

Hotel Simested Kro

Kendt for den gode danske mad i over 15 år

Restauration

Hver torsdag: Stegt flæsk Hver fredag: Oksefilet kr. .................... 99,-

Tilbud

- kun u d af hu set! Schnit 200g m. zel a là Wiener, brasede kartofler, ærter og smørsovs

kr. 100 ,-

SpiS hvad du kan!

3 retter ...........kr. 150,Buffet .............kr. 108,-

Påskelukket d. 13/4 - 21/4 (begge dage incl.)

Vestergade 15 9620 Aalestrup

9864 2300

Tilbud: Svinekam stegt som vildt og Islagkage kr. 110,-

Fest på kroen fra kun kr. 278,(3 retters festmad, kaffe og natmad)

Fest til fast pris fra kr. 448,(incl. velkomstdrik/øl/vand/vin/dessertvin) Telefon: 98 64 90 13 • www.simested-kro.dk • Boldrupvej 75, 9620 Aalestrup

Åbningstider: Mandag lukket Tirsdag - fredag kl. 10.00 - 17.30 Lørdag kl. 9.30 - 12.30

Himmerland-løbet 8,4 km motionsløb i myrHøj plantage søndag den 13. april 2014, kl. 12.00 tag venner, familie og kolleger med i skoven og få en sund og sjov oplevelse Ruten er flad og i næsten jævnt terræn. • Væske og frugt på ruten og suppe i mål. • Medalje til deltagere født i 1999 eller senere. • Pokal til de tre hurtigste drenge/piger • Præmie til hurtigste mand/kvinde start og mål Strandby Skole · Farsøvej 13 · Farsø

tæt på og ligetil

Hver dag i restauranten fra kl. 17.00-20.30. Dog lukkes kl. 19.00, såfremt der ikke er gæster i restauranten.

Festmad ud af huset

Kvalitetssolbrillestelog flerstyrkesolbrilleglas, ergratisnårdukøber detpersonligebrilleglas Varilux®Physio2,0Fiti dinnyebrillemed100% tilvænningsgaranti.

tilmelding triogtrim.dk eller før start

Øvrige dage: a la carte med gode tilbud fra kr. ............100,- 2 retter kr. .... 120,-

Priser fra: Hovedret .......... kr. 96,2 retter ...........kr. 128,Ta`selv bord ....kr. 120,-

Side 5

gratis at deltage på 8,4 km ruten Himmerland Forsikring betaler startgebyret

Himmerlandsgade 110 · 9600 Aars · Tlf. 9698 1800

Lene


7

2. april 2014 Stor pige tøj i str. 42-56 Toppe eller jeans Flere farver Str. 42-56 Spar 200,-

Kun

Basic toppe Med lange ærmer Flere farver Str. 42-56 Spar 100,-

60-,

Tilbuddene gælder torsdag d. 3. april til søndag d. 6. april 2014 fra kl. 10.00

30-,

Strik Flere farver Str. 42-56 Spar 300,-

100-, Støvler Flere forskellige Str. 37-41 Spar 150,-

Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Layout og produktion: Refleksion.info

n 13

Side 6

Toppe eller haremsbukser Frit valg Spar 140,-

375-, Softshell Flere forskellige Str. M-XXXL Spar 250,-

Softshell Flere forskellige Frit valg på strik, Str. M-XXXL t-shirts og tørklæder Spar Softshell 250,Flere farver

375-,

Polo shirts Str. M-XXL Flere farver Pris pr. stk. 50,Spar 100,-

Softshell Flere forskellige Str. M-XXXL Spar 250,-

ts XL ver k. 50,-

shirts M-XXL farver pr. stk. 50,100,-

60-,

Toppe eller haremsbukser Frit valg Spar 140,-

100 , 375-,

25-,

100-, 50-,

Ta’ 3 for

Kappa toilettaske m/shampoo og deo Spar 100,-

50-,

100-,

Ta’ 3 for

Polo shirts Str. M-XXL Flere farver Pris pr. stk. 50,Spar 100,-

50-,

50-,

100-,

Ta’ 3 for

Jeans til drenge Str. 4-14 år Spar 180,-

100-,

50-,

Ta’ 3 for

Herresko eller kondisko Str. 41-46 Spar 100,-

100-,

Herretight Flere farver Str. S-XXXL Spar 40,-

10-,

50-,

StorT-shirts pige tøj itil str. 42-56 drenge og piger Flere farver Str. 4-12 år Spar 50,-

60-,

50-,

40-,

Softshell Flere forskellige Str. S-XXL Spar 250,-

2. april 2014

Ta’ 3 for

Str.forskellige S-XXL Flere pr. stk. 50,Str.Pris M-XXXL Spar 250,Spar 250,-

Ballerina Flere forskellige Str. 36-41 Spar 60,-

100-,

375-, Habit Jakke og bukser Str. 46-54 Spar 625,-

25-,

Softshell Flere farver Str. 86-152 Spar 275,-

ER:

ÅBNINGSTID

. 10-17 Torsdag ......... .. 10-18 Fredag ......... .. 10-17 Lørdag ......... . 10-17 Søndag ......... Fredag ................ 10.00-18.00 Lørdag ................ 10.00-15.00

ASSENS OG AALESTRUP

Vestergade 34, 9620 Aalestrup Industrivej 6, Assens, 9550 Mariager 10.00-18.00 10.00-14.00


2. april 2014

Side 7

Carpe Diem ønsker flere medlemmer Af Hanne Grabow AALESTRUP: På generalforsamlingen i den nystartede forening ”Carpe Diem - Grib dagen” mødte halvdelen af medlemmerne op. - Det var meget glædeligt siger formanden Poul Erik Jensen, Aalestrup.   Knud Rasmussen blev valgt som dirigent og Poul Erik Jensen aflagde årsberetning på bestyrelsens vegne.   Heri nævnte han bl.a. baggrunden for oprettelse af foreningen, et logo med Carpe Diem er nu fremstillet af en ung mand, der arbejder for et grafisk designerfirma i København. Hans navn er Klaus Jensen. Hjemmesiden er nu lagt ud på nettet. Siden er lavet af Peter Skaarup og Vagn Hedegård. Vagn Hedegård gennemgik ind-

Poul Erik Jensen.

holdet af hjemmesiden på generalforsamlingen.   Formanden omtalte også, at der er fremsendt en række ansøgninger til fonde om midler. Per Trip redegjorde for arbejdet og for hvilke fonde, man har søgt og resultatet heraf.

  Poul Erik Jensen afsluttede sin beretning med at fortælle om de aktiviteter bestyrelsen har i støbeskeen i den nærmeste fremtid. Blandt andet en tur til Rold skov i maj med titlen ”Bette fanden og Røverne fra Rold.” og Open by Night i Aars sammen med Aalestrup Classic Car & MC.   Der vil også blive gjort en indsats for at få flere medlemmer. Henrik D. Hansen redegjorde for tankerne omkring dette, bl. a. med udlevering af diplom. Foreningen har lige nu 29 medlemmer.   Kassereren, Ove Sørensen, gennemgik regnskabet, der viser et overskud på knap 5.000 kr.   Vagn Hedegård, Henrik D. Hansen og Ove Sørensen blev genvalgt til bestyrelsen.   Desuden drøftedes mulige yderligere tiltag, der kan være med til at gavne formålet, som er at skaffe midler og videregive dem til kræftramte og socialt udsatte børn og deres familier.

Kræmmere mødes i Skals

SKALS: I weekenden, 12. og 13. april kan man gøre en god handel i Skals, hvor der bydes på kræmmermarked. Det er Valkyriens Venner der står for arrangementet.   Den årlige tilbagevendende begivenhed samler normalt mange mennesker omkring pladsen i Skals by. - Det er selvfølgelig meget afhængig af vejret, siger en af arrangørerne, Kaj Brobjerg, så vi håber på et rigtig fint forårsvejr. Tilslutningen fra de handlende er rigtig fin og vi håber på, at det bliver ligeså mange kræmmere igen i år som tidligere.   Det er både ”professionelle” kræmmere og såkaldt bagagerumssælgere, der kan melde sig til.

  Som altid foregår kræmmermarkedet på pladsen mellem Multihuset og busholdepladsen og arrangørerne håber på, at såvel Skals Kro som Cafe Posthuset arrangerer underholdning

med musik til glæde for alle gæsterne på markedet.   Kaj Brobjerg oplyser, at overskuddet fra kræmmermarkedet i Skals, 12. og 13. april går til Valkyriens Venner.

Foreningen Valkyriens Venner er klar til kræmmermarked 12. og 13. april i Skals.

Dorte Nielsen i sin ny salon i Borgergade i Aalestrup.

Festlig åbning af ny salon i Aalestrup AALESTRUP: Dorthe Nielsen har i de senere uger haft travlt med at få sin nye salon, i Borgergade i Aalestrup, renoveret og gjort klar til at åbne. Det skete i

mandags, men allerede lørdag kunne Dorthe Nielsen invitere til reception.   Familie, venner, mange Aalestrupborgere og forhåbentligt kommende kunder

var mødt op for at hilse på Dorthe Nielsen, der kunne fremvise en yderst flot og luksuriøs salon.

Borgerforeningen 9620 i Aalestrup ophører nu Af Hanne Grabow AALESTRUP: Efter tre ekstraordinære generalforsamlinger må det erkendes, at der ikke var grundlag og interesse for at Borgerforeningen 9620 Aalestrup kunne fortsætte.   Onsdag aften kunne den nuværende bestyrelse kaste håndklædet i ringen og lukke ned for aktiviteterne for foreningen.   Der har imidlertid været ”forhandlinger” med bestyrelsen i Aalestrup Handel & Erhverv, om at overtage de gode aktiviteter, der fortsat ønskes bevaret. Seniorgruppen, der er et stort aktiv for byen og som tidligere administrativ har hørt ind under Borgerforeningen, fortsætter som en ”nicheforening” hos Aalestrup Handel & Erhverv, ligeledes Bevæ-

gelsesparken, vil man finde en måde at drive videre. Flere af de tidligere bestyrelsesmedlemmer i Borgerforeningen vil gerne fortsat gøre en indsats for de gode aktiviteter.   Poul Knudsen vil være kontaktmand hos seniorgruppen, Nikolaj Loft Jørgensen vil være kontaktmand og opsynsmand i Bevægelsesparken og Pia Knudsen vil være primus Motor i den årlige Rengøringsdag i Aalestrup. - Det er dejligt, at der er nogle der stadig brænder for de gode aktiviteter, siger formanden for Handel & Erhverv, Karl W. Carlsen og

vi vil i gerne være behjælpelige med at stå bag.   Vi skal nu mødes i den nærmeste fremtid og få det hele sat på plads, hvordan det fremover skal køre.   Der er også en kassebeholdning som vi skal have organiseret til at støtte de aktiviteter der skal fortsætte.   Det er indlysende, at der ikke mere vil være medlemmer, der betaler kontingent, men hvis der er nogle der ønsker at støtte de gode aktiviteter er man velkommen til at indbetale et beløb på den særskilte konto, vi skal have oprettet, slutter Karl W. Carlsen.

Vesthimmerlands Kommunes annoncer bringes i de este tilfælde blot som en overskrift og en enkelt linie eller to. I de tilfælde ndes hele nyheden ved at benytte linket til hjemmesiden. Borgere, der ikke har adgang til internettet, kan tilgå dette på kommunens biblioteker og hos Borgerservice i Aars.

M E D D E L E L S E R

EU-udbud på rengøring til borgere i eget hjem.

Lær at spille golf på en weekend

Vesthimmerlands Kommune udbyder rammeaftale på rengøring til borgere i eget hjem. Se mere på www.vesthimmerland.dk/erhverv/udbud

Kursus for begynderhold afholdes den 26. – 27. april 2014

Forårskampagne Begynderkursus med protræner og frit spil på 9 hullers banen i hele 2014. Derudover får du fri adgang til træningsfaciliteter. Nyt hold begynder onsdag den 23. april 2014

Kun .................. 2.500

Åbent hus for begyndere Har du lyst til at lære at spille golf, så kom og vær med, når vi holder åbent hus for begyndere

Søndag den 13. april 2014 kl. 10.00 Vi begynder med kaffe og rundstykker i klubhuset, inden vi går på golfbanen. Dagen afsluttes med en burger. Udstyr kan lånes.

Følg med på vesthimmerland.dk/AarsBusterminal

Kommuneplantillæg, lokalplaner og landzonetilladelser Offentliggøres kun digitalt og kan ses på: www.vesthimmerland.dk/afgoerelser Her kan du læse om dine muligheder for at gøre indsigelse og klage.

J O B

Golfens Dag Hvalpsund Golf Club har endnu et åbent hus, når der afholdes Golfens Dag søndag den 27. april kl. 10.00. Alle er velkommen

Ændringer på Aars Busterminal

Hvalpsund Golf Club Tingvej 44 - Hvalpsund - 9640 Farsø - 96985000

www.hvalpsundgolfclub.dk

Alle stillingsopslagene kan ses i deres fulde længde på www.vesthimmerland.dk/ledige-stillinger Proceskonsulent til digitalisering Vi søger en proceskonsulent, der stortrives i rollen som leder af forandringsprojekter indenfor den digitale verden. Ansøgningsfrist: 14. april 2014.

Himmerlandsgade 27 . 9600 Aars Tlf. 99 66 70 00 . www.vesthimmerland.dk


Side 8

2. april 2014 6. februar 2013

Navne/Bekendtgørelser

Tak

Stonehenge en walisisk opfindelse? for opmærksomheden Mandag 7. april kl. 19.00i anledning af vores sølvbryllup.

I museumsvillaen på Søndergade 44, Aars.

Hanne og Nielsen Jens Frederiksen Arkæolog Martin Sejr fortæller om sit arbejde med dette fantastiske monument. Entré: 40 kr. for medlemmer af Vesthimmerlands Museumsforening. 60 kr. for ikke medlemmer.

Hjertelig tak

for den store som blev vist os Tilmelding på tlf.opmærksomhed, 98 62 35 77 eller på mail: i anledning af vort guldbryllup. an@vmus.dk senest den 4. april kl. 12.00. Tak for morgensang og de flotte æresporte, Se mere om arrangementet på gaver, blomster og mange hilsener. www.vmus.dk Tusind tak for en uforglemmelig dag.

Grethe og Frank Gamborg

Tillykke

Ketty Med & deVerner 60 år på fredag mormor! Tougaard

kan den 10. april fejre Kys fra diamantbryllup. Rasmus I ønskes et stort tillykke Fra børn, svigerbørn børnebørn og oldebørn

Kære Lærke

Kære Ketty

Hjertelig til lykke med de 9 år på fredag.

Mor - Mormor - Svigermor - Oldemor Knus fra os alle - mor Du ønskes et stort tillykke på din 80 års fødselsdag d. 5. april. Hilsen fra alle os

Hej Birte og Frits I ønskes hjertelig til lykke med kobberbrylluppet den 12/2.

Til lykke

Hilsen fra Sig tillykke med Vesthimmerlands Avis. Har nogen, Gl. Aalborgvej 200 du kender, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag eller andet, der fortjener en hilsen med foto, så send et par ord til Vesthimmerlands Avis, Borgergade 17, 9620 Aalestrup. Mærk kuverten Da»TIL LYKKE«. vores far (Esben Villumsen) snart bliver fyrre, fræk30.00 og frejdig Billede plus 10 ord koster kr., som vedcheck eller alle, indbetales annonvil vi lægges gerne i inviterer derforud har på lyst til ce-kontoret (HUSK at breve sendt med postvæsenet IKKE må indeholde kontanter), følgende åbEntord hus i FjElsø koster 1.00 kr. pr.Forsamlingshus stk. lørdag 9 marts kl. 18.00. Annoncen d. KAN IKKE indtelefoneres! Bemærk: Annoncen skal være bladets kontor i hænde senest fredag kl. 12.00. Skriv teksten på nedenMor skallinjer: lave- Invitationer maden så ring til som stående - camoufleret til hende, lykke-annoncer medkommer. angivelse af dato og hvis du klokkeslæt be­tragtes som bekendtgørelser, og faktureres som sådan.

kærlig hilsen malick, Carl, signe, Emil og mia

S.U: d. 3. marts på 20620100 eller 40447222

I anledning

Navn og adresse på personen, der skal hyldes (skal

udfyldes, ellersfødselsdag vil din hilsen ikke i avisen): af min 50 års ogblive 20bragt år som selvstændig landmand vil det glæde mig at se familie, venner og naboer til åbent hus arrangement i Hvilsom Kulturhus

lørdag den marts VIGTIGT! Skal16. udfyldes (kommer kl. ikke i 18.00 avisen) - Indsenderens navn og adresse samt evt. telefonnummer:

Af hensyn til mad og drikke - tilmelding på 21613384 senest 10. marts

Med venlig hilsen Henrik Nielsen Ønskes billedet retur - vedlægges frankeret svarkuvert. - Øv­rige billeder Hvilsom opbevares på avisens kontor i 4 uger efter indrykning, hvorefter de bliver destrueret.

for den store deltagelse ved min kære hustru

Margit Iversens død og bisættelse Tak til familie, naboer og venner for trøstende ord og støtte. Også tak til Niels Peter Sørensen og Jens Møller for hjælp og støtte. På Familiens vegne Kjeld Iversen p.s. Opmærksomhed i anledning af min fødselsdag frabedes.

Poul Spanggaard signerer de 120 kunsttryk i Galleri Blokhus.

Vor kære

Poul Spanggaard Niels Lundtoft blev årets kunstner

* 4. februar 1916 er stille sovet ind i troen på sin Frelser Gedsted, den 4. yderligere februar 2013 Af Hanne Grabow en flot titel på sit Kr. Ankervisitkort, og Ida nemlig som ”Årets AALESTRUP: Galleri Blok-Sara Kunstner” i Galleri Blokhus. hus der ligger tæt påMargit Vester- og Ejnar Alle gæster der besøhavet midt i Blokhus er et ger Ebba galleriet får udleveret af Nordjyllands størsteElse gal-og en stemmeseddel og disse Erik lerier, altid med over 100 bliver talt op, for så hver Begravelsen fra Aalestrup Kirke forskellige udstillere.finder stedmåned at kåre den kunstner fredag den 8. februar kl. 11.00   Galleri Blokhus er et der har fået flest stemmer. levende kunstnerhus der Efter hvert år bliver så alle gerne byder på forskellige stemmerne talt op og man former for oplevelser. Der kan så kåre den kunstner der afholdes skiftende udstil- gennem året har fået flest linger med såvel nye som stemmer. anerkendte kunstnere, samt   I 2013 var det så Poul mange individuelle typer af Spanggaard der fik den forarrangementer indenfor bl.a. nemme titel. vinsmagning og temaaftener.   I påsken fejrer Galleri   Vor lokale multikunstner Blokhus fødselsdag og Poul Poul Spanggaard, har siden Spanggaard vil være til stede efteråret haft udstilling på og i forbindelse med udstilgalleriet og blev i decem- lingen, vil han også male på ber, månedens kunstner. Og et nyt maleri, så alle gæster for nylig kunne han sætte kan se ”kunstneren” i arbejde.   Poul Spanggaard er blevet STORT en meget anerkendt kunstner, der har fået meget travlt LOPPEMARKED og har udstillinger mange den 5. og 6. april og steder. I næste uge kan man igen den 12. og 13. april således møde ham med sine fra kl. 10.00-16.00 på malerier på det mondæne Bjergegaardsvej 4, Ruth’s Hotel i Skagen og i Aalestrup i den sorte hal. maj måned har han udstilling Vi slutter af med et brag i Øksenhallen i København, af gode tilbud, inden vi hvor der er en stor udstilling, holder sommerferie. ”Art Nordic” . 12 55 98 64

Vesthimmerlands Avis -

Vesthimmerland Bedemand BegraVelse

Birgitte Hans Jens Fiskers eftf.og v/ Jens møller

Vi hjælper med alt ved begravelse og bisættelse Landry Det er vigtigt, at du ved dødsfald får præcis den hjælp Nørrehedevej 5 9620 og rådgivning, du har brug for - diskret ogAalestrup omhyggelig. Alle aftaler kan træffes i dit eget hjem. 98 64 18 69

Træf os personligt døgnet rundt

70 70 20 20 41 41 41 41 98 6226 58. Aars 69 Aars Begravelsesforretning . Himmerlandsgade

Jens Møller

Annette Rolighed

Jens Fisker

Vi er der når du harwww.hanslandry.dk brug for os

Himmerlandsgade 76 9600 Aars

læs mere og se vore priser på: www.vesthimmerlandbegravelse.dk

Vesthimmerland

BegraVelse Bedemand Birgitte og Hans Vi hjælper med alt ved begravelse og bisættelse Landry Jens Fiskers eftf. v/ Jens møller

Nørrehedevej 5

9620 Aalestrup Det er vigtigt, at du ved dødsfald får præcis den hjælp og rådgivning, du har brug for - diskret 98og 64omhygge18 69 lig. Alle aftaler kan træffes i dit eget hjem. Himmerlandsgade 76 Træf os personligt døgnet rundt

20 70 20 41 Vi er der70 når du har brug for41 os

9600 Aars

98 62 58 69 41 41 Aars Begravelsesforretning . Himmerlandsgade 26 . Aars Jens Møller

Annette Rolighed

Jens Fisker

  I forbindelse med udnævnelsen af Poul Spanggaard Aud-Julie Næss Rasmussen, til ”Årets Kunstner” i Galleri Aaparkener43, er Blokhus, derAalestrup, blevet fremdød, 70 år.kunsttryk, signeret stillet 120 RasmusogAud-Julie nummeretNæss af kunstneren. sen voksede op i Norge, men Det er en reproduktion af valgte efter sin handelsskoleuddannelse at søge stilling i København. Hun flyttede med virksomheden til Vejle i 1965, og videre med mand og børn til Aalestrup i 1972, hvor hun blev uddannet børnehavepædagog fra seminariet i Viborg og derefter tog specialuddannelse fra Danmarks AALESTRUP: Aalestrup Lærerhøjskole i Aalborg, Pensionistforening inviefterfulgt af en fire-årig terer til lysbilledforedrag maleruddannelse med en familie fra på Kunstfarten. skolen i Aalborg. Det sker onsdag, 9. april, i Resultatet blev Knabergården . brugt til et  mangeårigt arbejde med Efter de sidste 25 år, at børn med tilpasnings- og have kørt rundt på alvertalebesvær i Himmerland. dens landevej med deres Der blev også tid til at tre sønner, pakkede Anne dyrke billedkunsten og til Grethe og Helge i sommange udstillinger med formeren 2012, en gammel skelligartede udtryksformer. landcruiser forafalene to, at Som medlem Aalestrup udforske livet langs 15.000 Lions Klub Marie Louise, kilometerhun landevej på plan, Færarbejdede på alle øerne og Island. bl. a. som præsident og med   I to enhumanitære halv månedarbejblev klubbens et blafdederes med soveværelse hjælp til trængende rende lokalt, telt på taget af bilen, såvel nationalt og badeværelset blev havet, internationalt. isnende smeltevandsfloder Med baggrund i sin egen og dampende kilder. Daghelbredsmæssige tilstand, ligstuen blev de to sæder var der også behov for et bag arbejde frontruden, som de aktivt med hjælp til islandske vejspor gjorde osteoporoseramte. utæt køkkenet Medsom børnenogsi, børnebørn blev en lille spritbrænder på Sjælland og familie i Nori omgivelser så storslåede, at selv en kogt kartoffel til en dåse makrel blev et her-

Dødsfald

Hjertelig tak

læs mere og se vore priser på: www.vesthimmerlandbegravelse.dk www.hanslandry.dk

maleriet ” New York” som blev malet i 2012. Det originale maleri er hovedpræmie i lotteriet i forbindelse med fødselsdagsfesten den 20. april.

Lysbilledforedrag i Aalestrup om en familie på farten

75 år

Aud-Julie Næss Rasmussen.

ge blev tiden hurtigt besat, men der blev alligevel tid til slægtsforskning. Aud-Julie Næss Rasmussen remåltid. i Norge og Dan rejste Denrundt trygge og forudsimark for at finde og afdække gelige hverdag derhjemme steder og familierelationer. var endnu en gang skiftet Det blev også til rejser rundt ud med et uforudsigeligt i USA for at finde efterkomliv på farten derude. mere efter de udvandrere, som   Lysbilledforedraget er forlod Norge i 1868. ikke bare en beretning om En af Aud-Julies Næss enestående landskaber på Rasmussens store glæder var to perler i Nordatlanten, mangfoldigheden af blomhvor et splitsester i solskin haven ogpåover de mankund afløsesinden af tåge, vindge orkideer døre. Og stød af orkanstyrke pisker så var det hende magtpåligregnen gennem alt ogmed alle i gende aktivt at følge og truer med at blæse selv børnebørnenes udvikling og en tung landcruiser i havet gøremål. ogAud-Julie veje ender i rivende Næss Rasmusfloder elleret fortaber sig om i sen havde klart ønske støvskyer og lavamarker. at gøre en forskel med de   Foredraget er også opgaver hun påtog sig,enog varm fortælling mødet i det kom bl. a. om til udtryk med et folk, hvor værdier, kampen mod kræft, som deser at spise et værre blev tabt.brændt fårehoved eller Næss et stykke nedAud-Julie Rasmussen gravet haj,ægtefællen at samlesKnud til efterlader mange dages i hoved-og Rasmussen ogfest to sønner staden sammen med den deres familie på Sjælland. halve nation eller blot at føle sig lille i den store natur.

Fhv. bankdirektør Tage Buhl, Aaparken 21, Aalestrup, fylder mandag, 11. februar 75 år. Tage Buhl er engageret i lokalsamfundet, bl. a. gennem Lions Club, hvor han i mange år har været primus motor i samarbejdet med Aalestrup Handelsstandsforening omkring byens julebelysning. Tage Buhl er Tage Buhl - 75 år mandag, 11. kasserer i Lions Club, hvor februar. han har et godt netværk, og er på det seneste trådt ind i arbejdet omkring Galleri Esbjerg avancerede Tage Buhl Aalestrup, hvor han udstil- jobmæsigt flere gange og var ler smukke drejede ting i træ, til sidst kreditchef. I 1980 vendte han tilbage som har været hans hobby i til sin hjemegn, da han blev en årrække. udnævnt til direktør for BikuTage Buhl er fra Spanggårben i Aalestrup. Han ledede de ved Møldrup. Han fik sin med stor dygtighed pengeinuddannelse i Esbjerg og Omstituttet og stoppede som og 59Lysbilledforedrag i Aalestrup egns Sparekasse, som senere er fra en tur på Færøerne årig efter 40 år i Bikuben. Island. fusionerede med Bikuben. I Gennem årene har Tage Buhl haft flere tillidsposter. Han har bl. a. været i bestyrelsen for Aalestrup VarmeAl Begravelse til fast pris værk og i repræsentantskabet opmærksomhed 1 Kiste - 1 Urne - 1 Kistepynt for det daværende Aalestrup 1 Familie krans - 1 rustvognskørsel (max. 10 km + km takst) kommunesfrabedes. Erhvervsråd og KR. 10.500,for Landsforeningen til Bekæmpelse Venligst af øjensygdomme. Begravelse med gravsten KFUM-Spejderne i NordSom ovenstående - med gravsten Frode Villumsen KR. 15.500,jylland har også nydt godt af Tage Buhls økonomiske Gør-det-selv pakken indsigt, idet han var kasserer Se på www.begravelsetilfastpris.dk her. Samme hverv havde han KR. 5.500,Opmærksomhed i flere år i Skals Herreders i anledning af min Brandkasse. Stinne og Jan Hansen Ifødselsdag dag er det Lions-arbejdet Østre Allé 2 · Støvring frabedes og trædrejning der fylder venligst. DØGNVAGT 98 37 26 01 godt i Tage Buhls liv. Han er fingersnild og kreativ og deGRAVSTEN Anni Sørensen, ler i øvrigt denne kreativitet SPAR 25% med sine to døtre, som også Hverrestrup har kunstneriske evner.

Ved dødsfald


2. april 2014

Side 9

Bekendtgørelser Forårsrengøring i Aalestrup Lørdag den 12. april kl. 9.00 – 13.00 Kl. 9.00 Vi mødes på Store Torv/ Galleri Aalestrup og får kaffe og rundstykker. Her udleveres sække, handsker og papirsopsamlere. Kl. 13.00 Vi mødes igen på Torvet og får lidt at spise og drikke som tak for indsatsen. Har du spørgsmål kan du kontakte Pia Knudsen, tlf. 20 46 61 40 eller mail: frauknutzen@gmail.com Tag familie, venner og arbejdskammerater med til en hyggelig dag, hvor vi gør Aalestrup klar til foråret! Obs: ingen tilmelding – så mød bare op!

Aktivitetsgruppen Aalestrup

Vesthimmerlands FODSLAW Starter sæsonen 2014

med de ugentlige traveture på tirsdage kl. 19.00 Vi går ca. 1½ time, en tur på 6-8 km. 8/4: 1. gang. Himmerlandsgade/Stejlmosevej, Aars 15/4: 2. gang. P-plads, Rebildvej - mellem Rebild og Skørping 22/4: 3. gang. Vester Hornum Skole, Hovedgaden 83 29/4: 4. gang. P-plads, Hobrovej - 1 km nord for Rold by Turene er for alle, så mød op til en rask travetur. Bagefter hygger vi os med kaffe, kage og en sludder. Arr.: Vesthimmerlands Fodslaw Tlf.: 61 74 09 48 & 98 62 32 30

Onsdag d. 9. april kl. 19.00 På Knabergården foredrag med billeder om Færøerne v. Jesper Dinesen. Kaffe og entre 50 kr. Tilmelding senest d. 7. april til Tage tlf. 98 64 53 16 eller Verner tlf. 98 64 28 25

Simested sognehus ”Sang efter spisetid” Veteranerne vender tilbage Onsdag 9. april kl. 19.30 Gustav Christensen, Skærshale og Poul Madsen, Thorup var i ca. 50 år med i, hvad der foregik i Simested inden for skole, kirke, mejeri og det almene liv. Af en eller anden grund er de nu i eksil i Aalestrup, men vender for en kort bemærkning tilbage til Simested. Kom og hør, hvilke sange, de har valgt, kom og hør, hvad de fortæller. Alle er velkomne. Der er kaffe. Menighedsrådet

Fødselsdagsfest i Galleri Blokhus

ADVOKATFIRMAET SØNDERGAARD PAKHUSSTRÆDE 5, 9500 HOBRO TELF. 98 52 08 33 - FAX 98 51 16 32 hobro@advsoendergaard.dk

HITTEGODSAUKTION M.V. Fredag den 11. april 2014 kl. 12.30 i “Det røde Pakhus”, Sdr. Kajgade, Hobro Søndag den 20. april 2014

Ta’ en tur til Blokhus i påsken og se min udstilling. Fri entre. Sammen med 99 andre kunstnere udstiller jeg i Galleri Blokhus, Strandvejen 12. Deltag i lodtrækning om mange skønne kunstværker. Kunstlodder á 50 kr. kan købes i galleriet til og med den 20. april, hvor vinderne udtrækkes kl. 16.00. Søndag den 20. april vil jeg og billedkunstner Gitte Lustrup vise hvordan vi arbejder med vores malerier! Hilsen Poul Spanggaard

For Nordjyllands Politi sælges uanbringeligt gods og hittegods herunder fladskærms-TV, cykler, smykker, legetøj, motor- og håndværktøj m.v.. Eftersyn kan finde sted den 11. april 2014 fra kl. 11.30 P. Søndergaard advokat, auktionsleder

GENERALFORSAMLING

Bach og Billeder Kirkekoncert i Aalestrup Kirke Onsdag den 9. april kl. 19.30

Onsdag den 23. april 2014 kl. 19.30 i pavillonen. DAGSORDEN:

Trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen spiller uddrag af J.S.Bachs: ”Matthæuspassionen” Musikken, som beskriver Jesu lidelseshistorie, illustreres på stort lærred af billeder af den, fra mange kirkeudsmykninger, kendte maler Arne Haugen Sørensen. Entre kr. 75,00 Arrangør Aalestrup Menighedsråd

1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Regnskabsaflæggelse. 4. Bestyrelsens visioner/strategier for de kommende år. 5. Valg af stemmetællere. 6. Valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen. 7. Forslag, der ønskes behandlet på gene­ralforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 8 dage før general­­­forsamlingen. 8. Eventuelt P.b.v. - Bodil Byrialsen

På søndag den 6. april bliver der ringet på din dør af en af Kræftens Bekæmpelses indsamlere. Tag godt imod dem, de går for en livsvigtig sag! Kræftens Bekæmpelse Aalestrup Lokaludvalg.

Ferielukket Kontoret holder lukket tirsdag d. 15. og onsdag d. 16. april.

Advokatfirmaet

Jan Poulsen Møderet for Højesteret Aagade 8 . 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 18 11 • Fax 98 64 24 58

Kræmmermarked ved Skals Kro og Cafe Posthuset lørdag den 12. april og søndag den 13. april Privat bagagerumssalg 100 kr. pr. dag Stadeplads over 4 meter 50 kr. pr. meter. Henvendelse Kaj Broberg tlf. 51 31 81 39 Valkyriens Venner

14 Onsdag den 2. april kl. 16.00 Alfa, Aars: Ekstraord. generalfors. Alfa`s Venner kl. 19.00 Gedstedhallen: Ekstraord. generalfors. GFI kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”Klumpfisken” Torsdag den 3. april kl. 16.00 Alfa, Aars: KulturinVesthimmerland kl. 17.00 Fjelsø Kirke: Spaghetti Gudstjeneste kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”The Grand Budapest Hotel” Fredag den 4. april kl. 18.00 Gedsted Skole: Vennepunktet kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”The Grand Budapest Hotel” Lørdag den 5. april kl. 9.30 Alfa, Aars: Årsmøde Vesth. Kulturåd kl. 13.00 Østerbølle Stadion: Standerhejsning kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”The Grand Budapest Hotel” Søndag den 6. april kl. 10.00 Aalestrup IC: Stjerneløb kl. 15.00 Bio Aalestrup: ”The Grand Budapest Hotel” Mandag den 7. april kl. 9.00 P. pladsen, Hotel Hvide Kro: Start på ”Aktiv i naturen” kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”The Grand Budapest Hotel” kl. 19.00 Vesth. Museumsvilla: ”Stonehenge – En walisisk opfindelse” kl. 19.30 Himmerlands Ungdomsskole: ”Mandagshøjskole” Tirsdag den 8. april kl. 9.30 Aalestrup Konfirmandhus: Tirsdagscafe kl. 14.00 Knabergården:” Familie på farten” kl. 17.30 P-pladsen, Hvide Kro: Afgang til Aars, Aktive Kvinder kl. 19.00 Bio Aalestrup: ”The Grand Budapest Hotel” kl. 19.30 SuperBrugsen, Aalestrup: Årsmøde Kun arrangementer indrykket i Vesthimmerlands Avis vil blive optaget i kalenderen

Vesthimmerlands Avis - leveres til samtlige husstande


farverige

Side 10

Munden fri i Cim brerlan

d

mandage Bekendtgørelser

2. april 2014

Mandag den 20. januar kl. 19.30

ar kl. 19.30 Mandag d. 20. janu Frode Muldkjær: rerland” ”Munden fri i Cimb

Pensionistlotto forrygende Guds­tjenester April trækning

foredrag

Den vigtigste tale er samtalen. Den kan skabe viden, klarhed, fasthed. Tiden kalder på nye samtaler. Langt fra mediernes råben, afbrydelser og ensretning. Højskolebevægelsen vigtigste byggesten er Grundtvigs ideer om samtalen - ”Munden fri – hånden bundet”. Frode Muldkjær lavede i 35 år radioprogrammer for DR - bl.a. børneprogrammerne Syvti, Søndagskvisten og Fabulatoriet. Han var i 70'erne initiativtager til Børns Vilkår, i 80'erne til Børnetelefonen, og i 90'erne landets første børnerådsformand. Senest har han startet sin egen samtalehøjskole i sin dobbeltgarage i Dronninglund -"Garagehøjskolen".

April trækning Plejecenter

Gislum 11.00 Nr. 6-52-2-107-49 Vækst i balance Søndervangs Vognsild ingen - vejen til indflyd Støtteforening else Haubro ingen Kr. 200,Nr. 272 Rørbæk ingen Aalestrup Mandag den 24. februar Kr. 150,- Nr. 128 Grynderup ingen Pensionistforening kl. 19.30 Kr. 100,Nr. 252 Stenild 09.00 Lørdag den 5. april 2014 kl. 9.30 Kr. 75,Nr. 110 Søren Gade var som forsvarsminister 2004-2010 én Tostrup 10.30 af de populæreste ministre i VK-regeringen. Men to i Vesthimmerlands Musikhus, Alfa, Aars. kal vores børn sk RoumS09.00 sager – den såkaldte ”lækagesag” og balladen omid e kring bogen ”Jæger – i krig med eliten” – belastede i en g la sp Kgs. Tisted ingen otte? Søren Gades sidste ministerår hårdt. kl. 19.30 Binderup ingen ar febru 24. d. Mandag I 2012 adm. blev han direktør i ”Landbrug og Føde- Dagsorden iflg. vedtægter. : Mandag den 17. marts Gade n Søre varer” og er her en særdeles aktiv debattør, når det Durup 10.30 vejen til indflydelse” ”Vækst i balance drejer sig om dansk landbrugs fremtid og mulighekl. 19.30 Efterfølgende er der mulighed for at deltage i der for at overleve som erhverv. Svingelbjerg 09.00 Farsø 09.00 ”Syng Sammen” i ”Alfa” fra kl. 11.00 - 12.00. De er blevet dyrket - de har skidt i en glaspotte, mens de voksne klappede. Aars 10.00 Af gode grunde kan de ikke forstå, at der også skal

Søndag den 6. april 2014 Aalestrup 09.00 Hvam 10.00 Gedsted 11.00 Fjelsø ingen Simested ingen Testrup 09.30 Østerbølle ingen Vesterbølle 10.30 Skals 10.00 Hvornum 10.15 Snæbum ingen Hvilsom 14.00

Årsmøde

Mandagshøjskole

2014

Foredragssalen Himmerlands Mandag d. 7.på april kl.Ungdomsskole, 19.30

Sted:

tages hensyn til de andre 23 børn i klassen... De mangler simpelthen social kompetence. Uanset om vi aldrig trøster, eller altid trøster kommer der dårligt fungerende børn ud af det.

marts kl. 19.30 Mandag d. 17. Lise Egholm: e?” skide i en glaspott ”Skal vores børn

Elevvej 10, Haubro, 9600 Aars

Per Larsen: ”Kampen mod kriminaliteten

- og kræften” Pris: Medlemmer af H.U.’s elevforening: kr. 50.- pr. foredrag Ikke medlemmer: kr. 70,- pr. foredrag Tidligere chefpolitinspektør, Per Larsen, kr. 250,- for for alle 4 foredrag. stod eller i spidsen efterforskningen i

Kom og hør om hverdagen på Rådmandsgade skole på Nørrebro.

Alle er velkommen

Kampen mod kr ril kl. 19.30 iminaliteten - ogMandagPer7. Laaprse n krpeæ kriminaliteten ftden n mo ”Kam

- og kræften”

Mandag den 7. april kl. 19.30 Sted: Foredragssalen,

Himmerlands Ungdoms-

skole, Elevej Tidligere chefpolitiinspektør, Per Larsen, stod10, i Haubro. spidsen for efterforskningen i Belkingegadesagen i Medl. af H.U.’s 1988-91 og rockerkrigenPris: i 1996-97.

I 2008 måtte han ud i en anderledes og ikke mindre hård kamp - nemlig kampen mod kræft. I 2010 blev han valgt til hovedbestyrelsen i Kræftens Bekæmpelse og i 2012 til formand for Børnerådet.

VEL MØDT Alle er velkommen | VEL MØDT

Borgergade 17, 9620 Aalestrup • Tlf. 98 64 12 55 · Fax 98 64 16 93

Udgiver: Himmerlands Tryk A/S, Aalestrup Ansvarshavende redaktør: Thorkil Christensen Gedsted Bogtrykkeri

Annemette Hove Kristiansen Kontorassistent

Hanne Grabow Salgskonsulent

Redaktør

Produktion

Lopper/rundsendingsann.: Mandag den 7. april kl. 9.00 Korrekturannoner: Mandag den 7. april kl. 12.00 Rubrikannoncer: Onsdag den 9. april kl. 12.00

Bodil Ankjær Johansen Tlf. 98 64 50 10

Peter Pedersen Grafiker

Lisbeth Mortensen fortæller om ”Livet på et plejehjem” Alle er velkomne Aalestrup Menighedsråd

Blandede

Uge 16 Vesthimmerlands Avis udkommer mandag den 14. april 2014

Uge 17 Vesthimmerlands Avis udkommer onsdag den 23. april 2014 Lopper/rundsendingsann.: Mandag den 14. april kl. 9.00 Korrekturannoncer: Mandag den 14. april kl. 12.00 Rubrikannoncer: Tirsdag den 15. april kl. 12.00

Thorkil Christensen

I Aalestrup Konfirmandhus

Ændrede indleveringsfrister i forbindelse med Påske

www.vesthimmerlandsavis.dk annonce@vesthimmerlandsavis.dk / redaktionen@vesthimmerlandsavis.dk

Kontor

Tirsdag den 8. april kl. 9.30

Pris for kaffe og rundstykker 20 kr.

Elevforening kr. 50.

I 2008 måtte han ud i en anderledes og ikke mindre Ikkemodmedl. hård kamp – nemlig kampen kræft. Ikr. 201070. blev han valgt til hoved- bestyrelsen Bekæm(Kaffei Kræftens er inkl. i prisen). pelse og i 2012 til formand for Børnerådet.

kl. 19.30 Mandag d. 7. april Per Larsen: ten” inaliteten - og kræf ”Kampen mod krim

Tirsdagscafé

(Kaffe er inkluderet i prisen) Blekingegadesagen i 1988-91 og rockerkrigen i 1996-97.

Blå Kors Genbrug

LANDINSPEKTØR

FINN SKØT

Nygade 131 9620 Aalestrup TLF. 98 64 11 70 Kontortid kl. 8.30-16.00

Vestergade 25 · 9620 Aalestrup Tlf. 29 48 86 63 www.blaakorsgenbrug.dk ----Vi modtager med tak brugbart tøj, ting, sager og møbler ----Åben daglig kl. 10.00-17.00 Lørdag kl. 10.00-12.00

UDLEJNING

Kristine Andie Grafiker

Annonce-ekspedition: Man.-tors. kl. 8.00-16.00 · Fre. kl. 8.00-15.00 Indlevering af annoncer: Forretnings- og korrekturannoncer senest torsdag kl. 10.00 Rubrikannoncer senest fredag kl. 12.00 Loppeannoncer senest fredag kl. 9.00 Sats og montage: Himmerlands Tryk A/S Tryk: Offsettrykkeriet Midtjylland A/S

Køb/salg

Oplag: Vesthimmerlands Avis - 11.525 Distribution: Nordjyske Distribution

Teleskoplæsser med drejbar kurv og 220 volt generator. Kan række 17 meter og løfte 4 tons. Henvendelse: I/S Mikkelsen • 4034 2010

Redaktionen påtager sig intet ansvar for manuskripter og fotos, der uopfordret indsendes til Vesthimmerlands Avis, ligesom avisen heller ikke påtager sig ansvar som følge af fejl i annoncer eller tekst.

Spisekartofler sælges

Medlem af Provinsens Distriktsblade / Danske Lokalaviser

Her udkommer Vesthimmerlands Avis hver uge: Trend

Hyllebjerg

Sønderup

Aars

Bintje - Ditta - Sava

Haverslev Farsø

Vognsild

Mejlby

10 kg. 30,- 25 kg. 70,-

Jørgen Skov

Nysum

Østrup

Ullits

Kirkevangen 53, Østerbølle Tlf. 98 64 15 30

Stenstrup

Vesterbølle

Hvalpsund

St. Binderup Gislum

Gedsted

Aalestrup Simested

Nørager

EntrEprEnør- og dræningsmEstEr Ib NIelseN, Farsø Tlf. 98 63 23 50 - Biltlf. 20 47 23 50

Aut. kloakmester Per Nielsen, 30 60 66 81 Spuling, af dræn og kloakker samt alle former for entreprenørarbejde udføres

Klotrup Fjelsø

Hvilsom

Hvam

ÅBEN HVER DAG FOR SALG

Hobro

Snæbum

Ulbjerg

ÆBLER OG PÆRER samt HONNING og koldpresset SPIS FRISK F RU ÆBLESAFT HVER DAGT Brovejen 78 G - 100% ren most presset på  9864 9231 Korsø ved Aalestrup - mellem Simested og Hvilsom AF

Møldrup Sundstrup Skals

Klejtrup

Bjerregrav Hersom

Advokatfirmaet

Jan Poulsen

Aagade 8 . 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 18 11 • Fax 98 64 24 58

!

Foulum Viborg

Daugbjerg

Finderup

Vinkel

Kontortid: Mandag - fredag kl. 8.30-16.00

plukket frugt fra egen plantage!

Nu kan du også handle med os HVER TORSDAG kl. 9.45-10.15 på parkeringspladsen ved Plejehjemmet Toftegården i MØLDRUP

Lånum

Lee

Vester Velling Terp Hjorthede

Lille Torup

Øster Velling

Boligadvokat

Møderet for højesteret

- advokatkontoret der hjælper dig...

E-mail: jpo@advokatjanpoulsen.dk www.advokatjanpoulsen.dk


2. april 2014

Side 11

hel fersk oksemørbrad

uanset førpris

okseculotte 1,4 -1,6 kG.

1,4-1,8 kG. AAlestrup

uanset førpris

299,-

skinkeschnitzel eller skinketern

500 g.

130,kalvesteg m/bacon eller kalvegrydesteg

1,0 - 1,2 kg.

29

69

dagmartærte eller kanelstang

frokostplatte

95

95

frIt ValG

Pr. stk.

Pr. stk.

20,jolly cola/ time

50,Änglamark toiletpapir/køkkenrulle

6

95 + pant

super brugsen aalestrup Vestergade 32, aalestrup

Årsmøde

PÅ ALLE B IL

0,-

LETTER

tirsdag, 8. april kl. 19.30 i butikken

frIt ValG

Pr. stk.

BILLET 5

GEVINST

efter årsmødet inviterer slagterafdelingen på Pr. stk.

20,-

sPar

1695

ÅbNINGstIder: alle daGe kl. 8 - 20

himmerlands kød/ varm mad køb dIN bIllet seNest søNdaG d. 6. aPrIl

tIlbudeNe GÆlder t.o.m. lørdaG - forbeholdt for trykfejl oG udsolGte Varer


Side 12

2. april 2014

Sport

Forlystelser

Aalestrups herrer op i 2. division Indløste billetten med sejr over Nordthy

sens udsendte med holdets største profil, Peter Krogh, og han var naturligvis en tilfreds mand. Han understregede, at oprykningen var målet, da han skiftede til klubben. Han slog dog samtidig fast, at de sportslige resultater ikke var altafgørende for ham, og at han sæsonen igennem har glædet sig over den gode tone på holdet.

HÅNDBOLD: Aalestrups håndboldherrer kunne lørdag eftermiddag sikre sig oprykning til 2. division. Det krævede en udebanesejr over bundholdet Nordthy, og Aalestrup-drengene fik intet foræret. I store perioder af kampen formåede de undertippede thyboer at udligne den klasseforskel, der burde have været, så selv om Aalestrup førte det meste af kampen, fik de først slået det afgørende hul sent i opgøret. Efter kampen talte avi-

Peter Krogh - tilfreds mand efter oprykningskampen.

The Grand Budapest Hotel vises i Bio Aalestrup FORLYSTELSER: ”The Grand Budapest Hotel” fortæller historien om Gustave H (Ralph Fiennes), en legendarisk concierge på et berømt hotel beliggende i en spaby i det europæiske land Zubrowka.   Vi befinder os midt imellem de to verdenskrige, og mens fascismen ruller ind over Europa, holder Gustave H på de formelle og servicerende former og er noget af en darling hos de ældre damer på hotellet. Ikke mindst hos Madame Céline Villeneuve Desgoffe und Taxis, også kaldet Madame D (Tilda Swinton), der efter sin død efterlader Gustave

Ralph Fiennes som Gustave H i ”The Grand Budapest Hotel” som vises i Bio Aalestrup fra torsdag, 3. april.

H et dyrebart maleri. Og så har vi balladen, for ud over

Aalestrup Idrætscenter er 20% rabat i gang med stor renovering på dagens pris Byggeriet står færdig til centrets 50 år jubilæum Af Hanne Grabow AALESTRUP: Aalestrup Idrætscenter fejrer 50 års jubilæum til efteråret og vil til den tid være nyrenoveret.   På generalforsamlingen i sidste uge kunne formanden, Mette Lillethorup, glæde sig over, at have klaret endnu en sæson med den efterhånden lidt plagede hal, på grund af mange problemer.   Hun sagde blandt andet: - Når vinteren rinder i grøft og i grav. Sådan starter en gammel sang af Johan Skjoldborg, og i Aalestrup Idrætscenters tilfælde er det en dejlig tid, for så ved vi, at vi har klaret endnu en sæson, hvor vi har kunnet opfylde vores forpligtelser, og har kunnet holde åbent hele sæsonen. Der var lige et par dage omkring jul, hvor vi holdt vejret, men heldigvis fik vi grønt lys af ingeniørerne til at åbne centeret igen lige inden jul. Men nu er det slut med at have dårlige nerver i vintertiden.   Bestyrelsesåret 2013 har budt på mange tiltag, og der har været en stor aktivitet omkring byggeri og energioptimering.  Efter mange samtaler mellem kommune og bestyrelse blev det en realitet, at vi kunne få hjælp til at låne penge ved kommunekredit, hvor vi så har mulighed for at få repareret den gamle hal, som har været lukningstruet på grund af spær konstruktionen. Desuden vil vi få forøget vores driftstilskud, så vi kan svare enhver sit.  Udover til reparation, havde vi mulighed for at få lavet noget energioptimering, som er tiltrængt i en

Mette Lillethorup glæder sig til idrætscentrets 50 års jubilæum.

hal med den alder.   Vi har blandt andet lagt solceller, som skulle give en besparelse på strømmen, samtidig med at vi har fået isoleret over og lavet genvex i omklædningsrummene. Derudover vil der blive etableret nyt varmesystem i de to haller og belysningen i hal 1 fornyes også.   Men til maj skal den store renovering begynde, og vi glæder os alle til at se det færdige resultat og være med til at fejre det i oktober, hvor hallen holder sit 50 års jubilæum.

En stor indsats

På personalefronten har Søren Bruun haft nogle mennesker indover, som har ydet en stor indsats for at Idrætscentret kan tage sig ud fra sin bedste side. Ellers har Søren Bruun trukket i mange tråde og har arbejdet uforligneligt i arbejdet omkring byggeriet og aftalerne med kommunen.   Vi fik ansat Mie pr 1. marts til at tage sig af kantinen, men her til nytår valgte hun at søge nye udfordringer. Vi vil gerne takke hen-

de for den tid, hun valgte at forpagte idrætscentrets kantine. Vi har dog endnu engang været heldig med at få ansat en ny kantineforpagter, som er kendt af mange i byen. Connie Kjellerup begyndte den 1. jan, og det var lige på og hårdt, da der var hjemmestævne i håndbold allerede den første weekend i januar. Connie har taget enhver udfordring op, og det er vi glade for.   Den økonomiske del har været under pres hele året, da vi hele tiden har skullet være opmærksom på, hvad vi brugte pengene til. Alligevel kommer vi ud af året med et lille overskud, som fremkommer, fordi vi har en del ting, som vi ikke har kunnet iværksætte, før vi vidste om vi skulle renovere hal 1. Der har været en del indkøb til kantinen, da der skulle udskiftes forskellige hvidevarer, fordi de ikke overholdt kravene. Det er nu på plads og ser ud til at fungere upåklageligt. Vi skal dog stadig have fuld fokus på det økonomiske. Der er stadig mange ting, vi kunne tænke os at lave, hvis vi skal have en chance for at forøge vores indtægter, da vores belægning i dagtimerne er fin, og derfor er vi nødt til hele tiden at tænke nye tanker, men det synes jeg også, bestyrelsen er. Der er mange tanker om, hvordan vi kan udnytte de weekender, hvor der ikke er håndbold, og det arbejdes der på i skrivende stund i samarbejde med kommunen.   Mette Lillethorup sluttede med at takke bestyrelsen for et stort stykke arbejde i det forgangne år og hun ser frem til et ligeså godt år i 2014.

Intercity lige til døren Kampagnekode

”city”

(reservation foretages direkte til hotellet)

Oslo Plads 5 2100 København Ø Tel. +45 70 12 46 46

at have en enorm formue har Madame D også en enorm familie, og de - ikke mindst Dmitri (Adrien Brody) og håndlangeren Jopling (Willem Dafoe) - vil gå meget langt for at forhindre Gustave H i at få det dyrebare maleri.   Med den på én gang uskyldige, hårdt prøvede og intelligente lobby boy Zero Moustafa (Tony Revolori) ved sin side drager Gustave H nu ud på et mere eller mindre ufrivlligt eventyr, forfulgt af ikke kun vrede arvinger, men også af ordensmagten i form af Albert Henckels (Edward Norton). Også Zeros elskede, konditor-geniet Agatha (Saoirse Ronan), slutter sig til det umage par, og det viser sig, at hvad der oprindeligt startede som et farsøn-forhold mellem Gustave H og Zero, udvikler sig til et broderligt bånd - midt i en verden, der er ved at ændre sig for altid.

Fjelsø Forsamlingshus Udlejning

30. GANG I NIBE / 2.-5. JULI 2014

ThE OFFSPRING(US) I L.O.C. D-A-D I RASMUS SEEBACh NICO & VINz (N) I JAMES ARThUR (UK)

KATO VS SAFRI DUO I CARPARK NORTh MADS LANGER I MEDINA I MARIE KEy I SUSPEKT PANAMAh I LARS LILhOLT BAND TOPGUNN I VILD $MITh I GO GO BERLIN I PSyChED UP JANIS UKENDT KUNSTNER I RED WARSzAWA I SPECKTORS ShAKA LOVELESS I JULIAS MOON I SEBASTIAN LIND STINE BRAMSEN I TOM DONOVAN (IRL) I FOLKEKLUBBEN ØSTKyST hUSTLERS I JONNy hEFTy & JØDEN MIChAEL FALCh I ULIGE NUMRE + yDERLIGERE 60 NAVNE

100 KONCERTER PÅ 5 SCENER - MIDT I EN SKOV

hALVDELEN AF BILLETTERNE ER SOLGT! KØB DIN PÅ WWW.NIBEFESTIVAL.DK

tlf. 98 64 71 15 www.fjelsoe-klotrup.dk

BIO Aalestrup Aagade 1 • Aalestrup Tlf. 9864 1092 www.bio-aalestrup.dk

The Grand Budapest Hotel

Tors. 3/4 - ons. 9/4

kl. 19.00

Danmarkspremiere

Fjerkongens rige

Tors. 10/4 - ons. 16/4

Billetbestilling på bio-aalestrup.dk


2. april 2014

Side 13

“Bach & Billeder” i Aalestrup Kirke AALESTRUP: Klassisk musik og dansk kunst. Aalestrup Kirke indbyder 9. april til en særlig kunstnerisk og musikalsk oplevelse.   Trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen har udviklet en fremførelse af Johann Sebastian Bachs Matthæuspassion, hvor parret udover at spille uddrag af Bachs mesterværk, vil projicere værker af Arne Haugen Sørensens fortolkninger af netop Matthæus-evangeliet op på storskærm i kirken.   I 2012 udkom Dorthe Zielke og Søren Johannsen med Bachs Matthæuspassion i uddrag for trompet og orgel, udgivet på Naxos. Det er første gang at musikken fra 1727 er indspillet for de to instrumenter.   Satserne er varierende med det store kirkeorgel og

Gallerigangen i Møldrup udstiller frem til slutningen af maj værker af Dorit Sørensen.

Gallerigangen klar med ny udstilling

overalt, men naturen kan findes mange steder i hendes billeder. Hun fortæller også, at hun er med i en facebook gruppe, der giver hinanden gode råd omkring deres malerier. Det er også det, der foregår i malergruppen Nordlyset. Der kommenteres livligt på kryds og tværs. Dorit Sørensen har hentet ekstra inspiration fra et malerkursus ved Bo Johansen, Tversted. Lokalhistorisk Arkiv for Møldrup og omegn opfordrer til en tur i Påsken på Gallerigangen. Dorit Sørensens billeder er et besøg værd, og de bliver hængende til sidst i maj.

MØLDRUP: Gallerigangen på Toftegården i Møldrup er klar med en ny udstilling. Den lokale kunstner Dorit Sørensen fra Bjerregrav har udlånt nogle af sine malerier til ophængning på gallerigangen. Hun er medlem af malergruppen Nordlyset, der har tilholdssted på Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Gruppen har lige haft billeder med til Kulturcentrets årlige forårsudstilling. Dorit Sørensen er eksperimenterende med lys og skygge og nogle af hendes malerier har bløde overgange, hvor farverne flyder ind i hinanden. Hun finder inspirationen

ved at anvende seks forskellige trompeter, fastholdes det mangfoldige lydbillede i Bachs mesterværk.   Under indspilningen af cd’en kom idéen til et samarbejde med Arne Haugen Sørensen, som bl.a. er kendt for sine fantastisk fortællende og farvemættede lidelseshistorie-billeder, der passer perfekt til Bachs Matthæuspassion.   Arne Haugen Sørensen havde sin debut som maler og grafiker i 1953 på Kunstnernes Efterårsudstilling.   Dorthe Zielke har siden sin afslutning på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium spillet i diverse orkestre i ind- og udland, herunder Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret, landsdelsorkestrene, Radiosymfoniorkestret i Berlin og Frankfurt, Europa Philhar-

monie og Mahler Chamber Orchestra.   Søren Johannsen fik sin organisteksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, fortsatte med solistklassen sammesteds og havde sin debut-

koncert i Helligåndskirken, København i 1995. Med det klassiske orgelrepertoire har han givet en række koncerter i Danmark og i udlandet.   Søren Johannsen er organist i Christians Kirke, København.

Bolig Borgergade 25 A, Aalestrup 3 værelses lejl. 65 m2 Husleje 3.200,+forbrug tlf. 28 91 22 20

www.til-leje.nu Møldrup

Hyggelig 1 værelses lejlighed med hems. 2.700 kr. + forbrug.

Tlf. 4343 9999 #1

AARS BOLIGFORENING KIRKEGADE 2 - 9600 AARS TLF. 98 62 24 13 Bliv medlem... www.aarsbo.dk Kontortid: Mandag-onsdag 9.00-16.00 Torsdag 10.00-17.00 Fredag 9.00-12.00

Søren Johannsen og Dorthe Zielke giver en musikalsk og kunstnerrisk oplevelse.

Motor Farsø PavaCenter inviterer til...

Lørdag d. 5. og søndag d. 6. april kl. 10-15

VIND en VW Up!

Når du blot skal bruge få, flotte brochurer - så lad os fremstille flotte

Farvekopier

Landsdækkende konkurrence! Udfyld lodseddel ved Åbent Hus og deltag i konkurrencen.

Steffen Jeppesen

500 kr.

PAVA giver den bedste og længste garanti!

rabat på åbent hus dagene. (gælder kun kpl. behandling og bilen skal behandles inder 1. August kan ikke kombineres med andre rabatter)

www.modrust.dk

Farsø PavaCenter A/S

Steffen Jeppesen, Fragtrupvej 22, 9640 Farsø, 98 63 36 00

farvekopier

Vi en vinder! vinder! Vi har har fundet fundet en

Kontakt: Himmerlands Tryk A/S Aalestrup Tlf. 9864 1255 Fax 9864 1693

Vi ønsker tillykke til Laila Kristensen fra Aalestrup... ønsker tillykkevinder til LailaafKristensen fra Aalestrup... HunVi var den heldige en ægte fransk champagne, Hun var som den heldige vinder af en ægte fransk champagne, vi håber hun vil nyde i godt selskab. som vi håber hun vil nyde i godt selskab.

til dig.

Hun gættede rigtigt på, at det er danbolig Vesthimmerland, der sælger Hun gættede rigtigt på, at det er danbolig Vesthimmerland, der sælger flest villaer i Aalestrup. Så går du i salgstanker, så kontakt os for en gratis flest villaer i Aalestrup. Så går du i salgstanker, så kontakt os for en gratis og ganske uforpligtende salgsvurdering af din bolig. og ganske uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

5 ÅRS GARANTI på dæk*

NEMT & hurtigt overblik!

--Hvorfor mæglerfra frastarten? starten? Hvorforikke ikke vælge vælge den den rigtige rigtige mægler

BREDT

dækudvalg MILJØDÆK

FANTASTISKE BREMSEEGENSKABER

NANOENERGY 3 195/65R15 91T C

C

69dB

4 DÆK

1.836,-

Ring på tlf. tlf. 9862 98624444 4444 Ringtil tilPeter Peter Lange Lange Jepsen Jepsen på

K115 205/55R16 91H E

A

69dB

4 DÆK

2.476,-

Montering på stålfælge pr. stk. 119,-. Montering på alufælge pr. stk. 149,-. Priserne er ekskl. fælge, montering og afbalancering, og er gældende indtil den 30. april 2014. *Se hvilke dæk der er omfattet af 5 års garanti på Dæktryg.dk

Klejtrup auto Industrivej 2, Klejtrup · 9500 Hobro

Tlf. 98 54 61 93

116381 14

- alle bilmærkers værksted www.klejtrupauto.dk


Side 14

2. april 2014

Intern Sælger tIl KundeServIce center

Stillinger

Er du frisk på nye udfordringer? Har du erfaring fra et salgskontor? - Så kan vi tilbyde dig et selvstændigt og udfordrende job i vort Kundeservice Center.

Rengøring

Vi kan tilbyde dig En alsidig stilling med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. En velfungerende arbejdsplads med en dynamisk organisation, godt arbejdsmiljø og gode kollegaer. Løn efter kvalifikationer.

Advokatkontoret søger en proper rengøringsassistent til at forestå rengøring på kontoret ca. 2 timer dagligt. Arbejdstiden må placeres uden for kontorets åbningstid.

Dine kommende udfordringer Vi producerer og sælger ordrespecifikke vinduer og døre. Vore kunder er byggemarkeder og trælaster i Danmark og i den forbindelse bliver dine opgaver blandt andet:

Tiltræden senest den 1. august 2014 Kun skriftlig henvendelse.

• Rådgive og servicere kunder pr. telefon og mail • Udarbejdelse og opfølgning på tilbud • Ordrebehandling

Advokat Jan Poulsen Aagade 8 9620 Aalestrup E-mail: jpo@advokatjanpoulsen.dk

Vi hører til blandt de førende på det europæiske marked indenfor dagligvarehandel. Vi handler efter følgende princip: Kvaliteten helt i top – prisen helt i bund. For os er ærligt arbejde og en fair omgang med hinanden grundforudsætningen for succes. Vi er ægte købmænd.

Outline har base i Farsø i Nordjylland og beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Outline er en del af det svensk ejede Inwido AB, Nordeuropas førende udbyder af døre og vinduer med over 20 varemærker og 3.100 ansatte i 8 lande.

Du kan tilbyde os Din uddannelse er ikke afgørende. Det kan være handelsassistent, teknisk designer eller lign. Det er en fordel, at du har kendskab til vinduesbranchen og gerne erfaring fra salgskontor eller detailhandel. Du må besidde noget teknisk flair og være en habil IT-bruger. Din arbejdsstil er målrettet og struktureret med sans for detaljer. Du er vant til at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men kan også indgå som team player. Vi lægger stor vægt på at du har et godt humør og et positivt livssyn. Endelig skal du være i besiddelse af overblik og punktlighed samt en vis fleksibilitet, da spidsbelastninger forekommer. Vi lægger desuden vægt på, at du bor i en fornuftig afstand fra Farsø.

Til vores logistiklager i Haverslev søger vi

Ansættelse Ansættelse senest den 1. juni.

Lastvognschauffør til lørdagsafløsning

Vil du vide mere? Kan du kontakte personalechef Niels Myrup Andersen på tlf. 22100304. Du kan også finde mere information om os på www.outline.dk Er du interesseret? Så send din ansøgning til Outline Vinduer A/S, Fabriksvej 4, 9640 Farsø. Att.: Personalechef Niels Myrup Andersen. Du må også gerne sende den på e-mail til Niels.MyrupAndersen@inwido.dk Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 14. april.

Du sørger for at vore ALDI kunder ikke oplever tomme hylder. Du leverer punktligt og pålideligt til vore butikker. Du skal have stort kørekort (CE) samt lovpligtig efteruddannelse. Du er præsentabel og venlig optræden er en selvfølge for dig. Vi tilbyder en attraktiv løn og pension samt en god arbejdsplads i en solid virksomhed.

Fabriksvej 4 . 9640 Farsø . Tlf. 98 63 24 44

Om Outline Vinduer Outline Vinduer tilbyder et unikt udvalg af energioptimerede vinduer og døre. Alt designet og fremstillet i Danmark. Vi skaber vinduer og døre i Træ og Træ/ alu med dyb respekt for dansk design, og vi udvikler 100 % skræddersyede løsninger af højeste kvalitet til fornuftige priser. Outlines vinduer og døre er indbegrebet af udsøgt design og finish i bæredygtigt træ som matcher alle behov.

Vil du gerne arbejde i en succesrig virksomhed? Så ser vi frem til at modtage din kortfattede ansøgning senest d. 22. april 2014 på en af følgende måder: ALDI Haverslev KS Industriparken 25 9610 Nørager Tlf.: 98 65 45 11 haverslev@aldi.dk Att.: Evald

uno form søger medarbejdere

For ægte købmænd.

ADVOKATSEKRETÆR

SøgES Til juRiDiSK AfDEling Landbo Limfjords juridiske afdeling har forrygende travlt. Derfor søger vi en sekretær. Vi forestiller os, at du er advokatsekretær, eller at du har baggrund fra ejendomsmæglerbranchen. Du kommer til at arbejde selvstændigt med gennemførelse og ekspedition af ejendomshandler og øvrige opgaver i samarbejde med afdelingens jurister. Har du interesse for dødsbobehandling, vil du også komme til at arbejde med det. Vi lægger vægt på, at du er serviceminded og trives i et uformelt og udviklende arbejdsmiljø. Vi er åbne for både fuldtids- som deltidsansættelse. Landbo Limfjords juridiske afdeling beskæftiger 2 sekretærer og 3 jurister. Afdelingen er en del af Landbo Limfjord, der er egnens største rådgivningsvirksomhed med 90 medarbejdere. Vi har ordnede personaleforhold, herunder flekstid. Har du uddybende spørgsmål om stillingen, kan du kontakte chefkonsulent Henrik Frier, tlf. 9615 3050 eller på mail hef@landbo-limfjord.dk, hvortil også din ansøgning skal sendes. Ansøgningsfrist er den 22. april 2014. Har du lyst til nye udfordringer i et til tider hektisk og foranderligt miljø med positive og kompetente kolleger ... så er muligheden her - vi ser frem til DIN ansøgning ...

Som følge af stigende efterspørgsel, har vi brug for nye stabile medarbejdere. I bliver et vigtigt led i fremstillingen af det klassiske uno form køkken. Vi har fokus på form og funktion, og tusindvis af køkkener har forladt snedkeriet, og fundet vej til kunderne i Skandinavien og mange andre lande i verden igennem mere end 45 år.

Maskinsnedker - arbejdsområder

Maskinsnedkerlærling

Du er måske uddannet maskinsnedker eller har anden erfaring fra træindustrien, du vil primært skulle arbejde med fremstilling af korpusdele, dette indbefatter kørsel med dobbelttapper og kantlimer, du kommer til at indgå i et team, hvilket betyder at andre arbejdsopgaver vil forekomme.

Vores nuværende lærling afslutter sin svendeprøve ultimo marts, vi søger hans afløser snarest muligt. Vi sørger for du får en bred uddannelse, hvor vi er på forkant med udviklingen på området, og hvor kvalitet og sikkerhed har høj prioritet.

Kvalifikationer

Kvalifikationer

· Erfaring med arbejde ved dobbelttapper/kantlimer. · Du er stabil. · Skal være omhyggelig, præcis og ikke mindst kvalitetsbevidst. · Engageret og fleksibel i forhold til arbejdstid. · Arbejder selvstændigt og i teams. · Åben, positiv og professionel holdning. · Serviceminded.

· Frisk og med gå på mod. · Du er stabil. · Skal være omhyggelig, præcis og ikke mindst kvalitetsbevidst. · Engageret og fleksibel i forhold til arbejdstid. · Arbejder selvstændigt og i teams. · Åben, positiv og professionel holdning. · Serviceminded.

Vil du vide mere om jobbene, så kontakt Henrik Møller Nielsen på 4060 3671. Send din ansøgning, senest 11. april på hmn@unoform.com www.unoform.dk Resenvej 85 7800 Skive Tlf. 9615 3000 landbo-limfjord.dk

uno form | Fabriksvej 7 | 9640 Farsø


Side 15

2. april 2014

Stillinger Bliv frivillig social mentor VESTHIMMERLAND: Hvis du kunne tænke dig at bruge noget af din fritid på at være mentor for en ung, der har brug for lidt ekstra støtte og en fornuftig voksen i sit liv, så vil vi meget gerne høre fra dig. I dag har den Frivillige mentorordning i Vesthimmerlands Kommune været i gang siden 2012. Der er tilknyttet 25 mentorer, men der er hele tiden brug for flere ildsjæle, som vil være med til at gøre en forskel for et andet menneske. Som Frivillig Social Mentor har du mulighed for at påvirke et ungt menneske og støtte op om en udvikling i positiv retning. Undersøgelser har underbygget, at det i høj grad er en god personlig relation mellem den unge og dig som mentor, der har betydning for, om indsatsen lykkes. Ved at vise oprigtig interesse og være en rollemodel for den unge og give positivt med- og modspil, kan du være med til at styrke den unges tro på og vilje til at opnå uddannelse/job. Du kan få nærmere oplysninger kommunens hjemmeside.

Vi hører til blandt de førende på det europæiske marked indenfor dagligvarehandel. Vi handler efter følgende princip: Kvaliteten helt i top – prisen helt i bund. For os er ærligt arbejde og en fair omgang med hinanden grundforudsætningen for succes. Vi er ægte købmænd. Til vores logistiklager i Haverslev søger vi

Pakkemedarbejder til lageret, ferieafløser Du sørger for at alle ALDI butikkerne får lige præcis de varer, som kunderne ønsker. Ud fra bestillingslisten fra den enkelte ALDI butik pakker du paller til levering. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med arbejdet på et lager. Hvis du ikke har lagererfaring, kan stillingen alligevel være interessant for dig, hvis du lærer hurtigt og udfører dit job ansvarsfuldt og pålideligt. Såfremt vores fleksible arbejdstider inkl. lørdagsarbejde ikke er noget problem for dig, vil du falde godt til hos os. Vi tilbyder en attraktiv løn og pension samt en god arbejdsplads i en solid virksomhed. Du skal kunne arbejde i perioden uge 26-35. Vil du gerne arbejde i en succesrig virksomhed? Så ser vi frem til at modtage din kortfattede ansøgning senest d. 22 april på en af følgende måder: ALDI Haverslev KS Industriparken 25 9610 Nørager Tlf.: 98 65 45 11 Mail: haverslev@aldi.dk Att.: Helle

For ægte købmænd.

Vesthimmerlands Avis - 98 64 12 55

Vi søger... Kompetencer til en fremtid med succes gennem engagerede medarbejdere og en pædagogik, der fokuserer på at give den enkelte de rigtige udfordringer på de rigtige tidspunkter.

HR/Lønmedarbejder

Administrativ kontorelev

Skolen søger en overassistent med tiltrædelse snarest eller efter nærmere aftale.

Som elev hos os bliver du en del af et stærkt fællesskab i:

Dine arbejdsopgaver vil være: • Lønadministration for skolens medarbejdere i SLS (Statens Lønsystem). • Rådgivning og vejledning i forhold til nye arbejdstidsregler og overenskomster. • Rådgivning og vejledning i forhold til planlægningsværktøjer. • Sikre at gældende regelsæt og lovgivning overholdes. • Medvirke til udviklingen af og anvendelse af ledelsesinformation. • Udarbejdelse af budget, budgetopfølgning og årsregnskab. • Måneds- og periodeopgørelser samt feriepengeafregning ved fratrædelse. • Medvirke ved udarbejdelse af ansættelsebreve, allonger mv.

• • • •

Energiske omgivelser. Et lærerigt arbejdsmiljø. En praktikplads, hvor DU er i centrum. En relevant og alsidig kontoruddannelse.

Du får: • En spændende og udviklende hverdag, præget af megen kontakt til både elever, kursister og kollegaer, afhængig af den funktion eller den afdeling, du er i. • En bred kontoruddannelse, der består af et struktureret og planlagt uddannelsesforløb. Arbejdsopgaver: • Formidlings- og serviceopgaver. • Elev- og kursistadministration. • Administrative opgaver/sagsbehandling. • Økonomifunktioner. • It – diverse elektroniske itværktøjer. Læs mere om stillingerne på erhvervsskolerne.dk/ledigestillinger

erhvervsskolerne.dk

Tlf. 9698 1000

Otte friske løbere fra Motionsløberne Aalestrup deltog i weekenden i DM i halvmaraton i København. På billedet ses fra venstre Anders Erik Gundersen, Britta Holst, Stefan Horslev, Anders Bruun og Tina Skinnerup. Fraværende på billedet er Hans Ulrich Hansen og Johannes Mogensen, der allerede var taget videre, da deres sidste klubkammerater nåede i mål.

Otte Aalestrup-løbere til VM i halvmaraton

Deltog i det største løb nogensinde på dansk grund AALESTRUP: Lørdag var rammen sat for VM i Halvmarathon i Københavns gader. Eliteløbere fra hele verden, deriblandt de berømte superatleter fra Kenya og Etiopien, var sat til at deltage i verdensmesterskabet i halvmaraton og første gang skulle løbet afvikles i Danmark. Som noget hidtil uset havde det internationale atletikforbund – IAAF – givet grønt lys for at lade 30.000 motionsløbere løbe med efter atleterne. Det har været et kæmpe arbejde at få så stort løb arrangeret. Blandt andet var 70.250 meter hegn kørt ind fra Tyskland, der skulle stilles op for at afskærme ruten, og godt 1500 frivillige havde meldt sig til at hjælpe med at afvikle løbet. København viste sig fra sin smukkeste side i flot solskinsvejr. Præcis klokken 12.30 skød Statsminister Helle Thorning-Schmidt løbet i gang for elitekvinderne, og 25 minutter efter var det Kronprins Frederiks tur til at sende eliteherrer og motionsløbere ud på den 21,195 km lange rute. Løbet endte med en dobbelt kenyansk triumf blandt atleterne, da Geoffrey Kipsang Kamworer vandt hos herrerne i tiden 59,07 minutter. Hos kvinderne tog Gladys Cherono sejren efter 1.07,28 timer. Motionsløberne Aalestrup havde otte motionsløbere med til det største løb nogensinde på dansk grund. De brugte lidt længere tid på at gennemføre ruten, men alle kom igennem løbet på fine tider. Omkring 100.000 tilskuere var med til at gøre løbet endnu mere festligt, og der blev klappet og hujet lystigt, mens de seje løbere kæmpede sig igennem ruten.

En fantastisk oplevelse for både løbere og supportere fra Motionsløberne Aalestrup at deltage i. På søndag 6. april tager Motionsløberne Aalestrup

hul på en ny sæson i løbeklubben og inviterer derfor alle nye, tidligere og nuværende medlemmer på Stjerneløb, hvor alle kan være med.

SKROTHANDEL Niels 30 42 70 40

Nordvestvej 14, 9600 Aars

Forskellen på om du ser “en blomst”...

Eller en broget pink tulipan,som tydeligvis netop har afsat lidt pollen til et par tunge brumbasser, der har kæmpet om pladsen, da højre dækblad hænger. Får dit syn alle detaljer med? SYNSUNDERSØGELSE

Scan koden eller tjek ind på nytsyn.dk og bestil en synsundersøgelse.

Nyt Syn Aars - Anlægsvej 6 - 9600 Aars - Tlf. 98 62 10 90 - nytsyn.dk Optiker

Indehaver

Stylist

Line

Kent

Annette

Sundhed/velvære KLIP FOR HELE FAMILIEN Mandag Tirsdag til torsdag Fredag Lørdag

LUKKET 9-17 9-18 8-12

v/Heidi Bygvraa Vestergade 11, Aalestrup

98 64 27 64 Heidi

Regitze

Pernille


Side 16

2. april 2014

KØR-SELV-FERIE

Som læser af Vesthimmerlands Avis får du specielle tilbud på rejser. Oplys rejsekoden ”VA” ved bestilling – så får du automatisk rabatprisen. 10 års rejseglæ

Vores faste læse de rr erfaren ekspert ejsearrangør er en , der fylder run dt 1. april! Vi glæder os til at rejseglade læse sende endnu flere re på ferie til fordelspris i årene fremover. Vidste du, at er… Happydays t i 2004 • Grundlag bejdere ar ed • 40 m avn i Frederiksh • Bosiddende et anskej og 100 % d mte kørø ed b st • Bed rangør på selv-rejsear dk Trustpilot. at n om altid io it b am • En re! ed b t lid ... gøre det

Alle ankomster samme pris!

3-stjernet hotel i Sydtyskland

Pris pr. person i dobbeltværelse

2.299,-

Vinhus ved Mosel Hotel Weinhaus Nalbach ★★★ Vinbyen Reil har i mere end 1000 år ligget som en lille perle midt på verdens måske mest maleriske flodvej. Her, hvor Mosel virkelig begynder at slynge sig forbi borgruiner, middelalderidyller og stejle vinterrasser, har man rammen om en ferieoplevelse, der inkluderer højdepunkterne på en klassisk Moselferie: Bådturen og vinsmagningen. I bor på Weinhaus Nalbach, hvor familien Schütz foruden sin egen vingård også driver et hyggeligt hotel, der ligger få hundrede meter fra Mosels bred. Ankomst: Søndage frem til 26.10.2014.

Pris uden rejsekode 2.599,-

• • • • • • • •

5 overnatninger 5 x morgenbuffet 5 x frokostpakke 5 x 4-retters middag 1 Pris x vinsmagning pr. person i dobbeltværelse 1 besøg på snapsebrænderi 1 bådtur på Mosel 20 % rabat på rutebåde på Mosel og Rhinen

Hotel Weinhaus Nalbach

2.299,-

Pris uden rejsekode 2.599,-

3-stjernet hotel i Tyskland

Pris Pris pr. pr. person person ii dobbeltværelse dobbeltværelse

1.149,-

Oplev Schleswig-Holstein

Hyggeligt hotel i Norditalien

Populære Gardasøen

Pris uden rejsekode 2.499,Pris uden rejsekode kr. 1.699,Pristillæg 12.7.-22.8.: 950,-

• • • • •

• 7 overnatninger • 7 x morgenbuffet • 7 x 3-retters middag inkl. salatbar • Rundvisning, prøvesmagning og rabat på 3 lokale vin- og olivenolie-gårde

3 overnatninger 3 x morgenbuffet 3 x 3-retters middag/buffet 10-20 % rabat på greenfee 10 % rabat i Designer Outlet Neumünster

7.6.-11.7. og 23.8.-5.9.: 550,-

Hotel Marco Polo

Hotel Waldblick Galerie Leiber´s ★★★ Lige mellem Kiel og Lübeck ligger det store bakkelandskab Naturpark Holsteinisches Schweiz med mere end 200 små og Børnerabat 0-5 år gratis. store søer. Ved den største af søerne, Plön See, finder man den 11 barn barn 6-14 år ½ pris. lille by Dersau, hvor værtsparret Leiber står klar til at byde jer velkommen til hotellet, der ligger smukt blot 500 m fra søens bred. Herfra er det oplagt at tage på opdagelse i den dejlige natur Ankomst: Valgfri frem til 17.12.2014. og aflægge besøg i nogle af de små hyggelige byer.

Hotel Marco Polo Her bor I oppe på bjergskråningen med udsigt over Garda by og den smukke, blå sø. Hotellet har bl.a. to udendørs swimmingpools, værelser med balkon eller terrasse og ligger ved Gardasøens sydøstlige bred i et dejligt, grønt område. Der er gåafstand til Garda centrum (1 km) og søen (500 m). Ankomst: Valgfri 1.5.-31.5., 7.6.-5.7., 12.7.-16.8. og 23.8.-18.10.2014. Turistskat max EUR 5,- pr. pers./døgn.

3-stjernet hotel i Midtt yskland

4-stjernet hotel i Vedbæk

Pris Pris pr. pr. person person ii dobbeltværelse dobbeltværelse

1.099,-

Aktiv ferie i Harzen

Sommer i Nordsjælland

Pris uden rejsekode 1.249,Pris uden rejsekode kr. 1.699,Pristillæg 1.5.-29.6. og

• • • • • • • •

3 overnatninger 3 x morgenbuffet 3 x suppe til frokost 3 x kaffe med kage 3 x middag/buffet Fri adgang til frisk frugt Udlån af badekåbe 10 % rabat på damptogtur

Sporthotel Schulenberg ★★★ Her bor I flot og idyllisk mellem Harzens store skove, bløde bjerge og middelalderbyer. Jeres hotel har alle faciliteter til det voksne publikum; wellness, swimmingpool, tennisbaner og et hav af vandrestier lige udenfor døren. Beliggenheden i 5 overnatninger fra 1.799,nationalparken giver jer nem adgang til enestående panoramaer – og hyggelige udflugter til heksenes Bloksbjerg, bin- Ankomst: Valgfri frem til 17.12.2014. Kurafgift dingsværksbyen EUR 1,50 pr. pers./døgn. Quedlinburg og kejserbyen Goslar (15 km). Kurafgift EUR 1,50 pr. pers./døgn.

God børnerabat! 1 barn 0-3 år gratis. 2 børn 4-7 år gratis. Boi rn kr . 2 børn 8-12 år ½ pris. Max. 2 børn i alt. 3 overnatninger fra 949,5 overnatninger fra 1.549,-

Pris Pris pr. pr. person person ii dobbeltværelse dobbeltværelse

1.299,-

Pris uden rejsekode 1.449,Pris uden rejsekode kr. 1.699,-

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 1 x 2-retters middag/buffet

1.9.-30.10.: 100,-

Børnerabat 1 barn 0-5 år gratis. 2 børn 6-14 år ½ pris. Alle anko

mster First Hotel Marina ★★★★ samme pris! Sommerferie ved vandet – og sommerferie med Danmarks 5 overnatninger kun 2.099,største attraktioner inden for rækkevidde. Det er essensen af en ferie på det 4-stjernede hotel, der ligger lige ud til Valgfri ankomst forår/efterår: 2 overnatninger kun 849,Strandvejen og Øresund. Her venter dasedage på sandstran3 overnatninger kun 1.299,den, mellem lystbådene og ved ishuset lige over for hotellet, og imens cruiser biler med kalechen nede forbi på vej fra Ankomst: Københavns centrum (25 km) til badebyerne mod nord. Valgfri 27.6.-19.8.2014.

Børnerabat ved 2 voksne. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Ekspeditionsgebyr kr. 79,-

70 20 34 48 eller www.happydays.nu Teknisk arrangør:

2.199,-

Pris uden rejsekode 1.299,Pris uden rejsekode kr. 1.699,Pristillæg 1.5.-30.9.: 150,-

1.10.-19.12.: 50,-

BESTILLING

Pris Pris pr. pr. person person ii dobbeltværelse dobbeltværelse

Åbent hverdage kl. 8-17.

Husk rejsekode: VA


BrĂŚnde savet og kløvet. Har SĂŚlges: AVIS FOLKEBLAD Tlf. 98 58 42Tlf. 5198 / 51 sort/h 3 ĂĽr, f vogn, halmsnitter. 5686 5008 07 90 glas, fajance, figurer, sølv, guld, bĂĽd. Altel-cykel som nyt3800,samlet: 15.900,Susses, tvĂŚrstribet Tlf. 52VESTHIMMERLANDS 92VESTHIMMERLANDS 88 10 Løv 7.000,SĂŚlges: elekTlf. Plymorock. 40 34 23 55 35 cmNylang 425,- pr. rm. Ny Gran 35 Pris haves Har VESTHIMMERLANDS FOLKEBLAD Tlf. 9694 52 00 15 f Ă˜STHIMMERLANDS FOLKEBLAD samlinger, nips, smĂĽting. Toppris Seletøj til pony. Maratonvogn. Dødsboer, flytteboer, fi- SĂŚlges: Cylinderklipper, trisk golfvogn 2500,Tlf.222032 4352 47 66 selvSĂŚlges: Wraphø 60-70pr. m. kg.Tørt Købes: SĂŚlges: Veteranknallert Diesella cm lang 325,pr. rm.Tlf. SĂŚlges: BrĂŚnde løv 300,haves Loppemarked top 4-f Aars SĂŚlges: Garageport stĂĽlpl. 230x225 betales kontant. Tlf. 21 64 80 90 Tlf. 20 70 96 30 FOLKEBLAD SĂŚlges: Kornsnegl, korntank 25 tdr. nere indbo, møbler, malerier, tĂŚp- kørende, GudenĂĽ G.U,Ă˜STHIMMERLANDS DvĂŚrghønsekyllinger, Gulpalle VerdotL 45 med 1953 heltTlf.original aldrig 86 47 10har 11/21 81 40vĂŚ88 merla EU-pallerammer 30,- pr. BrĂŚnde savet og kløvet. SĂŚlges: 800,Grundfos centrifg. vandp.halmrustGives 2. april 2014 Side 17 kornvalse, højtrykspresser, per, lamper, ure, spejle, porcelĂŚn, grĂŚsboks, te dvĂŚrg, flerfarvet Susses, lyse SĂŚlges: Golden RetrieverhvalSĂŚlges: TrĂŚer og buske til haven. som ny, 2 ĂĽr gammel. ret adskilt, kører perfekt. Pris kr. Tlf. 40 34 23 55 Købes: Løv 35 cmblĂŚrespirea, lang 425,- pr. rm. Gran pingto 35 fri 900,MF 135 3 cyl. m/lĂŚsser og Palisander spisestueSĂŚlges: Fryseskab, pĂŚnt, som vogn, halmsnitter. Tlf. 98 56 50nyt 07 glas, fajance, figurer, sølv, guld, pe. Dejlige kønneTlf.livlige Susses, tvĂŚrstribet Plymorock. Gives Bl.a. dvĂŚrgfyr, sol52 92hvalpe. 88 10selv-7.000,SĂŚlges: Ny el-cykel 3800,- ribs, Ny elekKøbes: Dødsboer, flytteboer, fiSĂŚlges: Cylinderklipper, SĂŚlges: Wraphø 60-70 kg. SĂŚlges: Veteranknallert Diesella cm lang 325,pr. rm. let pg Købes: Dødsboer, flytteboer, 19 tds. Harve og gĂĽrdrive 2 transportSĂŚlges: Komfur, vaskemaskine, bord, stole, skĂŚnk og skrivebord 350 kr. Pengeskab mrk. M.H.JĂŚger samlinger, nips, smĂĽting. Toppris Seletøj til pony. Maratonvogn. pingto bĂŚr, golfvogn solstik,2 dronningebusk, x 1/4Tlf. slagtet kødSĂŚlges: Har fĂĽet 2500,Tlf. 2032 43tyrkisk47 66 vĂŚ52 94 SĂŚlges: BrĂŚnde løv 300,- pr. m. Tørt DvĂŚrghønsekyllinger, SĂŚlges: fryser, Kornsnegl, korntank 25 tdr. nere indbo, møbler, malerier, tĂŚp-KøkkenopdrĂŚt. VerdotGudenĂĽ G.U,ormeL 45 medtrisk 1953 helt aldrig Tlf.original 86 472210har 11/21 81 40 SĂŚlg 88 pg stĂĽlpl. 230x225 spisebord i eg m. indbo, møbler, malerier, SĂŚlges: Garageport Kornsnegl, korntank 25 tdr. køleskab, kasser tilSøjleboremaskine, fjĂŚrk 200,Tlf.20 53Gul 26 00 53 finere Tlf.214064 7380 19 90 97 kur,kørende, SĂŚlges: Garageport stĂĽlpl. 230x225 800 kr. lille 300 let betales kontant. Tlf. Tlf. 70 96 30 hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. kvĂŚg ĂĄ 50 kr. pr. kg. er vacc. DKK stambog. EU-pallerammer 30,- pr. palle kornvalse, højtrykspresser, dvĂŚrg, flerfarvet Susses,halmlyse per, lamper, ure, spejle, porcelĂŚn, grĂŚsboks, som ny, 2 ĂĽr gammel. ret adskilt, kører perfekt. Pris den kr. k stole. 800,- Grundfos centrifg. vandp.halmrust- 6kr.te kornvalse, højtrykspresser, centrifg. vandp. mrk. rust- tĂŚpper, lamper, ure, spejle, por- SĂŚlges: 2 Grundfos stk. metaldrejebĂŚnke GoldenTlf.RetrieverhvalTrĂŚer ogsavet, buske til81haven. Fra 10,Tlf. 86Ny 47 10 11/21tørt. 40Fra 88 LøvtrĂŚ, kløvet, Tlf. 40 34 23 55 800,98 65 83923488 10SĂŚlges: vogn, halmsnitter. Tlf.97 9896 56 33 50 07 glas, fajance, figurer, sølv, guld, overa Susses, tvĂŚrstribet Plymorock. SĂŚlg Tlf. 52 7.000,el-cykel 3800,Ny elekSĂŚlges: Tlf. 53 celĂŚn, glas, fajance, figurer, sølv, vogn, halmsnitter. Tlf.m/lĂŚsser 98 56 50 og 07 fri fri 900,MF 135 3 cyl. 900,MF 135 3 cyl. m/lĂŚsser og Palisander spisestueSĂŚlges: Warp, 4500 firkantet SĂŚlges: Golden retriver hvalpe, pĂŚnt, som400 nyt Købes: SĂŚlges: Lion, evt.Fryseskab, samlet kr. ca. Bl.a. dvĂŚrgfyr, ribs,20sol325 kr. pr.golfvogn rm.blĂŚrespirea, ideer samlinger, nips,nips, smĂĽting. Topprispe. Dejlige kønne livlige hvalpe. Seletøj til pony. Maratonvogn. trisk 2500,-Tlf. Tlf.22 4352 47 Pris 66 k SĂŚlg 32 94 guld, samlinger, smĂĽting. 19 tds. Harve og gĂĽrdrive 2 transport19 tds. og gĂĽrdrive 2er, transportstole,kontant. skĂŚnk ogTlf.skrivebord 350 kr.Harve Pengeskab mrk. M.H.JĂŚger kg.SĂŚlges: 300,pr.Garageport balle. Ponier ridevante ĂŚgte, snehvide. Salgsklare d. 64 20/8. Tlf. 30 63 83 31 30 bord, bĂŚr, solstik, tyrkisk2 dronningebusk, x 1/4 slagtet kød- Skrue SĂŚlges: KøkkenopdrĂŚt. Har fĂĽet ormeSĂŚlges: Anneks: 10 kvm. HĂĽndvĂŚrLĂŚggekartofl markSĂŚlges: Kornsnegl, korntank 25 tdr. SĂŚlges: stĂĽlpl. 230x225 betales 21 80 90 Tlf. 20 70 96 Gives vĂŚk: 6 herlige og kĂŚlne 29 84 57 26 ideer Toppris betales kontant. SĂŚlges: kasser tilGrundfos fjĂŚrkkl. 200,Tlf. 26 53 kasser til Garageport fjĂŚrkhøjtrykspresser, 200,- stĂĽlpl. Tlf. 53 230x225 26 00halm53 kontroleret Tlf. 40forĂŚldre. 73 19 97 kur, er vacc. DKK stambog. 800 kr.bytte Søjleboremaskine, lille00300 evt. med kalve/kreaturer. hassel, ildløn, gingko-biloba. ĂĄtretorn, 50vindue kr. TrĂŚer pr.iTlf. kg. kr. 10 kornvalse, A, alle53vandp. gĂŚngse kerbygget, hver og dør. 800,centrifg. rust- Fysisk/psykisk stabile kattekillinger hentes. En eller kvĂŚg Skrue SĂŚlges: kan Golden Retrieverhvalogside buske til haven. SĂŚlges: 800,Grundfos centrifg. vandp. rustkr. 2 stk. metaldrejebĂŚnke mrk. Tlf. 25 89 02 76/98 58 80 98 StueopdrĂŚt. Ring for yderlige info. Tlf. 21 64 80 90 SĂŚlges: 2 sorte lĂŚderstole pĂĽ dreFra 10,Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 l met LøvtrĂŚ, kløvet, savet, tørt. Fra vogn, halmsnitter. Tlf. 98 56 50 07 sorter. SĂŚlg Havebassin plastic. 1000nyt Tlf. 98 65 83 34 Indvendig beklĂŚdt med fyrrustik. fri 900,MF 135 3i cyl. m/lĂŚsser og Købes: Palisander spisestue-flerepe. Fryseskab, pĂŚnt, som SĂŚlges: kr. gratis. Vant til kattegrus. Bl.a. dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, ribs, sol- 10 Dejlige kønne livlige hvalpe. fri 900,- MF 135 3firkantet cyl. m/lĂŚsser og ltr. SĂŚlges: Warp, firkantet 400 SĂŚlges: Golden retriverog hvalpe, Lion, evt. samlet kr. SĂŚlges: Warp, ca. 400 Lone. Pris 3000,1 l Sa jefod, 500 kr. og4500 200,plastvandbeholder. Ebbe, Veg325 kr. pr.solstik, rm. 2 dronningebusk, 19 tds. Harve gĂĽrdrive 2ca. transport19.000,20 25 82 69tyrkiskbord, stole, skĂŚnk skrivebordIngen 350 kr. Pengeskab mrk. M.H.JĂŚger l met bĂŚr, x Tlf. 1/4 slagtet kødSĂŚlges: KøkkenopdrĂŚt. Har fĂĽet ormelus eller lopper. Født 25. 19 tds. Harve gĂĽrdrive 2 transportSĂŚlges: kg. 300,-til17, pr. balle. Ponier ridevante d. 20/8. 30 83 31300 kg. 300,pr. og balle. Ponier ridevante SĂŚlges: Rhododendron, Azalier, Tlf.HĂŚkkeplanter, 21 24 Salgsklare 64 31 / Tlf. 98Liguster, 57 Anneks: 10 kvm. HĂĽndvĂŚrSĂŚlges: evt. le Tlf.200,41Tlf. 14Tlf. 5263 95 Aars SĂŚlges: Garageport stĂĽlpl. 230x225 gerbyvej Suldrup. kasser fjĂŚrk 53 26 00 53 ĂŚgte, snehvide. 1 l Sa 4019 731419 97Gives vĂŚk: 6 herlige og kĂŚlne 800 kr. Søjleboremaskine, lille hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. kvĂŚg ĂĄ 50 kr. Tlf.pr.29kg. 84 57 26 er vacc. DKKskrap stambog. Deres mor var til at kerbygget, kasser til fjĂŚrkmed 200,Tlf. 53 26 00rust53 evt. â€?Ligaâ€? fine planter med godt rod- maj.kur, bytte med Fysisk/psykisk stabile forĂŚldre. evt. kalve/kreaturer. Hosta, StenbrĂŚk, vindue i hver side og dør. Tlf. kalve/kreaturer. 40 91Bronce50 23 800,- bytte Grundfos centrifg. vandp. kr. 2 Canna, stk. metaldrejebĂŚnke mrk. kattekillinger kan hentes. En eller T SĂŚlges: Labrador hvalpe, sorFra 10,- Tlf. 86 47 savet, 10 11/21tørt. 81 40Fra 88 LøvtrĂŚ, kløvet, Tlf. 98 65 83 34 fange mus. 80-120 cm. Tlf. 25 89lĂŚderstole 02Bøg 76/98 58 80 98 StueopdrĂŚt. Ring for yderlige 2BrĂŚnde. sorte pĂĽca. 89 302cyl. 76/98 58 80 98og SĂŚlges: Indvendig beklĂŚdt med fyrrustik. blad, Gunnerra Tlf. 98 31dre14400 net. SĂŚlges: 2+3 fri 900,- Tlf. MF25135 m/lĂŚsser SĂŚlges: fra 295 kr. Warp, firkantet SĂŚlges: SĂŚlges:LĂŚdersofagruppe, Golden retriver info. hvalpe,flere gratis. Vant til kattegrus. Lion, evt. samlet 4500 kr.58 te hanner. Har 325 kr. pr.fĂĽet rm.ormekur, glade SĂŚlg SĂŚlges: Warp, firkantet ca. 400 Tlf. 98 64 82 48 SĂŚlges: 24â€? pc-skĂŚrm, Acer, Lone. Pris 3000,jefod, 500 kr. 23 39 16 19.000,-katte- Anneks: Tlf.10 20kvm. 25 82HĂĽndvĂŚr69 19 tds. Harve og gĂĽrdrive 2 transport- pr.kg.m.300,sortsnehvide. 2.250,-Tlf. Sovesofa blĂĽ Granpr. fraballe. 190 kr. pr. Løv Ponier ridevante ĂŚgte, Salgsklare d.05220/8.Ingen Tlf. 30m. 63 83 31 pers. lus eller Fødtog25. og børnevenlige. EfGives vĂŚk:lopper. 6 herlige kĂŚlnelydige,SĂŚlges: kg. 300,-til pr. balle. ridevante VGAJolle ogTlf. i orRhododendron, Azalier, SĂŚlges: Tlf. 21Karlekammerskab 24 64 31 / 98 57 19 14 41 indgang, 14evt. 52leveres. 95 Tlf. 29 84 57 skuffe 26 SĂŚlges: Rhododendron, Azalier, kasser fjĂŚrk 200,-Ponier Tlf. 53 26 00 53 med SĂŚlges: 4DVI m. glasfiber 4Aars hk. pers. 550,rød. evt. bytte med kalve/kreaturer. fra 265 kr. pr. m. Kan Fysisk/psykisk stabile forĂŚldre. maj. Deres mor var skrap til at ter jagtglade forĂŚldre. Pris 1500,kerbygget, vindue i hver side kattekillinger kan hentes. En ellerSĂŚlges: Labrador hvalpe, sor-og dør. evt. kalve/kreaturer. PrisidĂŠ: 250 kr. El-scooter Calypso SĂŚlges: Hosta, Canna, StenbrĂŚk, BronceBĂĽdtrailer til ca. 16 fods syret Hosta,bytte Canna,med StenbrĂŚk, Bronce- den. marina Brennderup trailer til 25 8941 02/ 21 76/98 58 98 SĂŚlges: 650,75 59 67info.fange mus. StueopdrĂŚt. RingTlf. for24yderlige 265 sorte lĂŚderstole pĂĽ80 dreSĂŚlges: Tlf.4-takt, 98Tlf. 43 26 43 30 Indvendig beklĂŚdt fyrrustik. Tlf. 98 med 33 52 45 Tlf.Bøg 30 8758 02 Vant kattegrus. Tlf.Warp, 25 89 02 76/98 80 nyePris batterier blad, Gunnerra Tlf.15.900,98 3198 14 med SĂŚlges: LĂŚdersofagruppe, 2+3 jolle.flere BrĂŚnde. fra 295 kr. Udengratis. papirer, medtillys, ok, te hanner. Har fĂĽet ormekur, glade 300,firkantet 400 SĂŚlges: SĂŚlges: blad, Gunnerra Tlf. 98 58 58ca. 31 98 14 Lone. 3000,-3.499.-. Børne bĂĽd. Alt som nyt jefod, 500 kr. samlet: 19.000,Tlf. 20 25 82 bl.a. 69 Tlf. lopper. 98 64 82Født 48 25. Ingen lus eller crosser 599.-. Stiga selvkørende pers. sort 2.250,Sovesofa blĂĽ 2 pr. m. Gran fra 190 kr. pr. m. Løv lydige, katte- og børnevenlige. Efkg. 300,- pr. balle. Ponier ridevante SĂŚlges: Rhododendron, Azalier, SĂŚlges:Almuegerigter, Tlf. 21 24 64 31 / 98i 57trĂŚ 19 14køreklar 2000 kr. 52 Aars SĂŚlges: Havemøbler, Tlf.14 96fodlister, 52 95 00 15 hvide SĂŚlges: FlotTlf. 41 glasspisebord SĂŚlges: 2 ridevante, meget børneSĂŚlges: Rhododendron, Azalier, maj. Deres mor var skrap til at rotorklipper 599.-. Juleplatter dulat SĂŚlges: 4 m. glasfiber 4 hk. pers. 550,- Karlekammerskab rød. fra 265 kr.Jolle pr. m. Kan evt. leveres. jagtglade forĂŚldre. Pris 1500,- sorevt. bytte kalve/kreaturer. Tlf.til86 89 ter Hosta, Canna, StenbrĂŚk, BronceSĂŚlges: Jolle med 4 m. glasfiber 4 hk. pĂĽ løvesøjler med 418,stole, 3+2 m/hynder. Bord, bĂŚnk, 2 stole. Fin SĂŚlges: BĂĽdtrailer 68, 92, 4-takt, 118 mm, 14, 25 kr./m. SĂŚlges: Labrador ca.691660 fods venlige shetlĂŚnder ponyer. hvalpe, Hoppe Hosta, Canna, StenbrĂŚk, BronceRoyal Cophenhagen marina Brennderup trailer til kr. 650,Tlf. 24 7525.-. 59 67 2+3 fange mus. Tlf.Gunnerra 98 BrĂŚnde. 65 43 41 lĂŚdermøbler, / 21 26 43 30 Tlf. 98ormekur, 33 52 45 lĂŚsen Tlf. 25Brennderup 89 02 76/98trailer 58 80til98 personers blad, Tlf.og 98 58 31 14 B&G, SĂŚlges: LĂŚdersofagruppe, SĂŚlges: Bøg fra 295 marina 4-takt, beige SĂŚlges: BrĂŚnde savet kløvet. stand 2 ĂĽr gl. L. Binderup. te hanner. Har fĂĽet jolle. Uden papirer, med lys,64 ok,82 48og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel glade blad, Gunnerra Tlf. 98 58 31 14 bĂĽd. Alt som nyt samlet: 15.900,Tlf. 98 31 2.250,blĂĽ 2køreklar pr.35m.cmGran fra 190 kr. pr. m. SĂŚlges: 2000 Gl. kr. avlshoppe, kĂĽret, medfølger. velholdte. Specielt hvidmalet enbĂĽd. Alt som nyt samlet: 15.900,Løv lang 425,pr.61 rm. Gran 35Løv pers.Tlf.sort 98 58 42Tlf. 51 52 /Sovesofa 5124 8630 08 90 lydige, katte- og børnevenlige. Tlf. 26 40 69 Tlf. 61 54børne84 16 EfTlf. 96 52 0015 Havemøbler, hvide i trĂŚ SĂŚlges: Almuegerigter, fodlister, SĂŚlges: ridevante,forĂŚldre. meget Azalier, SĂŚlges: Rhododendron, Jolle 4 m. 415hk. SĂŚlges: SĂŚlges: pers. 550,Karlekammerskab rød.hovedstambog, afkom fra 265325,kr. pr. m. Kan evt. leveres. Tlf. 41glasfiber 13 14 tresĂŚt. Tlf. 96 52 00 15 kan60ses, ter 2jagtglade Pris 1500,cm lang pr. rm. Tlf. 86 69 89 SĂŚlges: Jolle 4 m. glasfiber 4 hk. SĂŚlges: Sofabord, nøddetrĂŚ m/hynder. Bord, bĂŚnk, 2 stole. Fin 68, 92, 118 mm, 14, 18, 25 kr./m. SĂŚlges: BĂĽdtrailer til ca. 16 fodsvenlige shetlĂŚnder ponyer. Hoppe SĂŚlg Hosta, Canna, StenbrĂŚk, Bronce- SĂŚlges: marina 4-takt, trailer til SĂŚlges: 24 75 59 67tilredet 650,- BrĂŚnde løv 300,-Tlf. Tlf.Tlf. 98866547Brennderup 43 41 / 218126 43 30 10.000 kr. BarokpintoTlf. 98 33 52 45 10 11/21 40 88 pr. m. Tørt Spisebord (palisander) SĂŚlges: Ægte Hovedtøj langhĂĽretogdvĂŚrg marina 4-takt, Brennderup SĂŚlges: BrĂŚnde savet og kløvet. m/udskĂŚringer. 2 smĂĽ stole m/ stand 2 ĂĽr gl. L. Binderup. jolle. Uden papirer, med lys, ok,og Mose-eg. hingst sĂŚlges. sadel skem blad, Gunnerra Tlf.og 98trailer 58 31til14 Købes: bĂĽd. Altcm. som nytblive samlet: 15.900,SĂŚlges: BrĂŚnde savet kløvet. hoppe 5 ĂĽr, tilredet, drĂŚgtig ved gravhundehvalpe EU-pallerammer 30,pr./ palle 90x140 Kan 90x95 cm69 + udskĂŚringer. mask SĂŚlges: Gl. avlshoppe, kĂĽret, bĂĽd. Alt som nyt samlet: 15.900,har fĂĽet ormekur, Løv 35 cm lang 425,pr. rm. Gran 35 1 blomsterbord. Tlf. 98 58 42 51 51 86 08 90 Tlf. 61 26 40 køreklar 2000 kr. medfølger. Tlf. 61 54 84 16børneTlf. 40Tlf. 359670 38 52 00 15 SĂŚlges: Havemøbler, hvide SĂŚlges: SĂŚlges: 2ogridevante, meget Løv 35 cm lang 425,- Tlf. pr. rm. Gran el-cykel Nyfodlister, elekFriser 14.000 kr. afkom Tlf.hĂĽndknyttet 40 34 23 55i trĂŚhovedstambog, 2SĂŚlges: plader ĂĄNy45Almuegerigter, cm.rm. 3800,96 52 00435 15 kan ses, er vaccineret chippet, vant til cm lang 325,pr. 1 stort maleri. 3 m. Tlf. 86 69 60 89 Jolle 4 m. glasfiber hk. SĂŚlges: m/hynder. Bord, bĂŚnk, 2 stole. Fin 68,golfvogn 92, 1182500,mm, 14, 18,43 kr./m. venlige shetlĂŚnder ponyer. Hoppe cm lang 325,- pr. rm. trisk Tlf. 20 47 66 gulvløber. Tlf. 86 69 60 89 SĂŚlges: Tlf. 64 50 1225 Aars aars avis Nishiki racercykel med Tlf. 86 4798 10 11/21 81 88 børn og at Ægte gĂĽ tur 3500,SĂŚlges: SĂŚlges: Spisebord (palisander) marina 4-takt, Brennderup trailer til SĂŚlges: langhĂĽret dvĂŚrg AARS AVIS BrĂŚnde savet og40 kløvet. SĂŚlges: stand BrĂŚnde 2 ĂĽr gl. løv 300,- pr. m. Tørt tilredet 10.000 kr. BarokpintoL. Binderup. og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 SĂŚlges: Kornsnegl, korntank 25 tdr. 16 gear, Shimano, stel 55 cm, SĂŚlges: BrĂŚnde savet og kløvet. 5 ĂĽr, tilredet, drĂŚgtig vedkĂĽret,gravhundehvalpe harTlf. pr.42 palle 24 ormekur, 41 44 37 SĂŚlg 90x140 bliveTlf. 90x95 cm farsø avis SĂŚlges: Gl. avlshoppe, bĂĽd. Alt som nyt samlet: 15.900,fĂĽet Tlf. 96 Løv 35cm. cm Kan lang 425,pr.61 rm.26 Gran 35 EU-pallerammer Tlf. 9830,58 42 51 / 5196 8660 08 90hoppe 40+ 69 medfølger. Tlf. 61 54 84rygge 16 FARSĂ˜ AVIS SĂŚlges: TrĂŚer og buske til haven. kornvalse, højtrykspresser, halmdĂŚk 28â€?. Pris: 1.000,kr. SĂŚlges: AEG vaskemaskine, som Løv 35 cm lang 425,pr. rm. Gran 35 SĂŚlges: Siameserkillinger, flotSĂŚlges: Ny el-cykel 3800,Ny elekFriser 14.000 kr. Tlf. 40 34 23 55 2 plader ĂĄ 45 cm. 96 52me00 15 cm lang 325,- pr. rm. hovedstambog, afkom kan ses,er vaccineret og chippet, vant til hynd Købes: Skrot: Jern,Tlf.biler, folkebladet SĂŚlges: støvring Ny el-cykel 3800,Ny elekBl.a. dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, ribs, solvogn, halmsnitter. Tlf. 98 56 50 07 cm lang 325,pr. rm. ny. Miele opvaskemaskine. Bosch FOLKEBLADET STĂ˜VRING golfvogn 2500,20 43 47 66 88 SĂŚlges: 61 65 39 13 Tlf.brunmaskede 86 60 89 2 stk. kornsnegle. 1 stk. Tlf. 98 64 50 12 Aars aars avis SĂŚlges: 9 dejlige børn og atColie gĂĽ tur(Mini) 3500,-bl. tilredet kĂŚlne 10.000 kr. 69Barokpintotaller købes kontant pĂĽ stedet. trisk Tlf. 86Tlf. 47 Tlf. 10 11/21 81 40 BrĂŚnde løv 300,- pr. m. Tørtte, sunde, SĂŚlges: SĂŚlges: Spisebord (palisander) AARSfolkeblad AVIS SĂŚlges: Ægte langhĂĽret dvĂŚrg hadsund trisk golfvogn 2500,Tlf. 20og 43 40 47 66 vaskemaskine. bĂŚr, solstik, dronningebusk, tyrkisk- 10 Tlf. 86 47 10 11/21 81 88 SĂŚlges: Kornsnegl, 30,korntank 25 tdr. kattekillinger. HK Kongskilde lavtryksblĂŚOrmekur, dyrlĂŚ- vedhvalpe, god familiehund 34-40 BrĂŚnde savet kløvet. SĂŚlges: Tlf. 24 41 44cm 37 Mindre mĂŚngder afhentes gratis hoppe 5 ĂĽr, tilredet, drĂŚgtig EU-pallerammer pr. palle farsø avis HADSUND FOLKEBLAD 90x140 cm. Kan blive 90x95 cm + gravhundehvalpe har fĂĽet ormekur, SĂŚlges: BøgetrĂŚ i meterstykker, FARSĂ˜ AVIS hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. nibe avis SĂŚlges: Garageport stĂĽlpl. 230x225 Tlf. 42 52 19 63 TrĂŚer og buske til haven. SĂŚlges: kornvalse, halmser. 1 stk. 7højtrykspresser, HK. lavtryksblĂŚser. SĂŚlges: AEG vaskemaskine, som SĂŚlges: Siameserkillinger, flotgetjek og 1. vaccination 1000 kr. høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,Løv 35 cm lang 425,pr. rm. Gran 35 dog min. 300 kg. Hurtig afhentNy el-cykel 3800,Ny elekSĂŚlges: Friser 14.000 kr. Tlf. 40 34 23 55 2 plader ĂĄ 45 cm. er vaccineret og chippet, vant til folkebladet støvring pr. meter kr. 300,-. NIBE AVIS TrĂŚer buske tilNyhaven. SĂŚlges: Ny el-cykel 3800,elek- ny. Fratrisk 10,Tlf. 86blĂŚrespirea, 47 81Bosch 40sol88 800,centrifg. rustBl.a. dvĂŚrgfyr, ribs, Tlf. vandp. 98 56 07 te, sunde, kĂŚlneTlf.brunmaskede vogn, halmsnitter. stk.Grundfos 10 HK slaglemølle. 5,550 mtr. Miele opvaskemaskine. FOLKEBLADET STĂ˜VRING vesthimmerlands avis cm lang 325,pr.ogrm. 40 (Sheltie) Tlf.3500,21 03 bl.51923dejlige ning. Campingvogne modtages. golfvogn 2500,Tlf. 20 43 47 66 1 Tlf.42 8673691660 89SĂŚlges: Tlf.109811/21 64 50 12 Aars aars avis børnColie og at (Mini) gĂĽ tur hadsund folkeblad Tlf. 61 75 58 19 AARS AVIS Købes: Skrot: Jern,VESTHIMMERLANDS biler, meBl.a. dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, ribs, soltrisk golfvogn 2500,Tlf. 20 43 47 66 SĂŚlges: Topbetjent vaskemaskine. bĂŚr, solstik, dronningebusk, tyrkiskfri 900,MF Kornsnegl, 135 3 cyl. m/lĂŚsser AVISTlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 vaskemaskine. hydraulisk. SĂŚlges: Piaggio Typhoon, 3 ĂĽr knasttromle hvalpe, god familiehund 34-40 korntank og 25 tdr.kattekillinger. Ormekur, dyrlĂŚSĂŚlges: Købes: Skrot: Jern, biler, meHADSUND vesthimmerlands folkeblad Tlf. 24cm 41 44 37 Tlf. 25 47tyrkisk13 12 farsø avis Købes: Skrot: Jern, biler, me- FOLKEBLAD taller købes kontant pĂĽ stedet. bĂŚr, solstik, dronningebusk, Kr.FOLKEBLAD 500. hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. nibe avis SĂŚlges: Garageport stĂĽlpl. 230x225 SĂŚlges: Anneks: 10 kvm. Tlf. 42HĂĽndvĂŚr52og 19kĂŚ63 19 tds. Harve oghøjtrykspresser, gĂĽrdrive 2 transportgammel, kmTrĂŚer 6200, m. boks FARSĂ˜ AVIS getjek og 1. vaccination 1000 kr. høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,Købes: Skrot: Jern, biler, meog buske til haven. SĂŚlges: SĂŚlges: Borderterrier/puddel kornvalse, halmTlf. 29 87 15 26 SĂŚlges: AEG vaskemaskine, som taller købes kontant pĂĽ stedet. VESTHIMMERLANDS SĂŚlges: Siameserkillinger, flotSĂŚlges: Hobby, ĂĽrg. 2007, Købes: Skrot: Jern, biler, meNIBE AVIS østhimmerlands folkeblad taller købes kontant pĂĽ stedet. folkebladet støvring Mindre mĂŚngder afhentes gratis Købes: Skrot: Jern, biler, meSĂŚlges: TrĂŚer og buske til haven. hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. Fra 10,Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 Tlf. 25 31 74 72 800,Grundfos centrifg. vandp. rustkerbygget, vindue i hver side ogribs, dør. til halmsnitter. fjĂŚrk 200,- Tlf. 53 delĂĽs. AltPrestige virker 100%. fordĂŚk. Ny el-cykelGran 3800,SĂŚlges: vesthimmerlands avis Tlf. 40 brunmaskede 42 73 16 (Sheltie) Tlf. 51 23bl. 21 903dejlige taller købes kontant pĂĽ stedet. Bl.a.Miele dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, Tlf.26 9800 5653 50 07 te, sunde, kĂŚlne vogn, BrĂŚnde. kr.Ny pr.elekm Hobby Købes: Skrot: Jern, biler, me- SĂŚlges: kryds,SĂŚlges: lille race har fĂĽet ormeny. opvaskemaskine. Bosch Mindre mĂŚngder afhentes gratis FOLKEBLADET STĂ˜VRING 650 Nyt KFU, ar-sol- kasser Colie (Mini) taller købes pĂĽ stedet. Ă˜STHIMMERLANDS FOLKEBLAD Mindre mĂŚngder gratis folkeblad dog min. 300kontant kg. afhentes Hurtig afhenttaller købes kontant pĂĽ stedet. Bl.a. dvĂŚrgfyr, solFra 10,Tlf.fra 86blĂŚrespirea, 47pr. 10 11/21 814340Kan 8866 gang: fri 900,- MF cyl. m/lĂŚsser VESTHIMMERLANDS AVIS hadsund SĂŚlges: Piaggio Typhoon, 3tyrkiskĂĽr SĂŚlges: 3 135 stk. 3fustager, 20 l. og til Indvendig beklĂŚdt med 1542 fyrrustik. 4000 kr. trisk golfvogn 2500,Tlf.295,-. 20ribs, 47 Mindre mĂŚngder afhentes gratis bĂŚr, solstik, dronningebusk, 200,-. Løv kr. m tallermin. købes kontant pĂĽ stedet. vaskemaskine. dog 300 kg. Hurtig afhentkur. TĂŚve: 2500,Han: 2000,2007, egenvĂŚgt: kg, vesthimmerlands folkeblad kattekillinger. Ormekur, dyrlĂŚhvalpe, god familiehund 34-40 cm Mindre mĂŚngder afhentes gratis HADSUND FOLKEBLAD dog min. 300 kg. afhentes Hurtig afhentSĂŚlges: kĂŚmpe, tyrkiskfransk gammel, ning. Campingvogne modtages. Mindre mĂŚngder gratis bĂŚr, solstik,Belgisk dronningebusk, SĂŚlges: 10kg. kvm. HĂĽndvĂŚrtds. Harve og gĂĽrdrive transportkm 6200, m. boks fadøl. 300.i alt. 19.000,Tlf. 2042 25og 82kĂŚ69 63 19 SĂŚlges: Warp, firkantet2stĂĽlpl. ca. 230x225 400 Tlf. 27 12 31 36 SĂŚlges: Borderterrier/puddel dog min. 300 kg. Hurtig afhenthassel, Anneks: tretorn, ildløn, gingko-biloba. nibe avis Garageport SĂŚlges: evt. leveres mod mere betaling. Mindre mĂŚngder afhentes gratis VESTHIMMERLANDS FOLKEBLAD Tlf. 52 19 ning. Campingvogne modtages. totalvĂŚgt: 1900 GulvtĂŚppe: Tlf. 249 27 81kr. 872500,getjek og 1. vaccination 1000 kr. høj, køkkenopdrĂŚt, uger dog min. 300 kg. Hurtig afhentøsthimmerlands folkeblad ning. Campingvogne modtages. vĂŚdder kaniner, voksne + dvĂŚrgdog 300 Hurtig hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. kerbygget, vindue i47 hver side og81dør. Tlf.255313 26 00 11 53rusttil Grundfos fjĂŚrk 200,-Tlf. delĂĽs. Alt Hobby, virker fordĂŚk. SĂŚlges: Anneks: 10 kvm. HĂĽndvĂŚrTrĂŚer og buske til43 haven. SĂŚlges: Tlf. 25 47afhent13NIBE 12 AVIS kg.800,300,pr. balle. Ponier ridevante kryds,(Sheltie) lille race har fĂĽetTlf.ormeFra 10,Tlf. 86100%. 10 Nyt 11/21 40 88 kasser ning. Campingvogne modtages. centrifg. vandp. dog min. min. 300 kg. kg.Postkort Hurtig afhentOriginal fortelt Isabella 42 vesthimmerlands avis Tlf. 40 42 73 16 51 23 21 03 SĂŚlges: Labrador, sort, hanTlf. 28 59 12 49/21 26 30 Ă˜STHIMMERLANDS FOLKEBLAD ning. Campingvogne modtages. Tlf. 25 47 13 12 Købes: Danske fra før vĂŚdder. 1,2 Toulouse gĂŚs, 900 kr. ning. modtages. 10,Tlf. 86 47i 10 11/21 81ribs, 40dør. 88 Indvendig beklĂŚdt 4000 kr. Tlf. 25 47 13 12 Fra kerbygget, vindue hver side og Bl.a. dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, sol- Penta til 101.262 husstande SĂŚlges: Labrador hvalpe, sorbytte MFmed kur. TĂŚve: 2500,Han: 2000,SĂŚlges: 9120.000,m2,fyrrustik. isoleret 135 3kalve/kreaturer. cyl. m/lĂŚsser og VESTHIMMERLANDS AVIS fra GĂŚstehus 2011, pris med kr.3 ĂĽr evt.fri 900,SĂŚlges: Piaggio Typhoon, ning. Campingvogne Campingvogne modtages. SĂŚlges: Gravhund, lille, smuk, til 88.050 husstande SĂŚlges: 4 kĂŚlne og børnevenlige kilTlf. 25 47 13 12 hvalp, 2 1/2 mdr. søger nyt hjem. vesthimmerlands folkeblad 1950 købes. Gerne hele album samlet. 2 New Hampshire kokke, 25 47 SĂŚlges: BrĂŚnde.Tlf. Gran kr. 13 pr. 12 m Indvendig Tlf. 20 25HĂĽndvĂŚr82 69 SĂŚlges: Warp, ca. 27 12 31 36 Palisander bĂŚr, solstik, dronningebusk, tyrkiskfyrrustik. Tlf. 25 47 13 12 24 27 81 87 Anneks: 10 kvm. SĂŚlges: tegammel, hanner. Har fĂĽet ormekur, glade 19 tds.Tlf. Harve 2 transport25 89ogfirkantet 02gĂĽrdrive 76/98sovevĂŚ58 80400 98 km 6200, m. boks og07 gulv, termovinduer, tagrender erkĂŚ- SĂŚlges: Købes: Gl.beklĂŚdt jern og med metalrød købes/ SĂŚlges: Gran kr. pr. m kĂŚrlig fireĂĽrig, korthĂĽret han. 19.000,til Tlf.Tlf. 40 75 81 Borderterrier/puddel lingerSĂŚlges: søger nyt hjemTlf. køkkenopdrĂŚt VESTHIMMERLANDS FOLKEBLAD Prisen vi om. Tlf. 25295,-. 47 13 12 til 101.262 88.050 husstande husstande samt gl. BrĂŚnde. bryggeri og reklame SĂŚlges: BrĂŚnde. Gran kr. pr. m SĂŚlges: 50 kr. taler Anneks: 10 kvm. HĂĽndvĂŚrfolkeblad 200,-. Løv fra kr. østhimmerlands pr. m Kan kg. 300,balle.200,PonierTlf.ridevante relse. 2 pr. senge m/madrasser. 2 53 hassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. 19.000,Tlf. 20 25 82 69 kerbygget, vindue i hver side og dør. 53 26 00 kasser til fjĂŚrk lydige, katteog børnevenlige. EfdelĂĽs. Alt virker 100%. Nyt fordĂŚk. SĂŚlges: BrĂŚnde. Gran kr. pr. m SĂŚlges: Labrador, sort, hansamlet. StĂĽlsilo til Stokerfyr 2x5 afhentes. Evt. nedskĂŚring. 200,-. Løv fra kr. pr. m 295,-. Kan Stambogsført, prĂŚmieret, rygKøbes: Danske Postkort fra før kryds, lille race har76 fĂĽet Tlf. 20 til? 76 89 01 / 20 89 09 ormeTlf./ 23 23 42og 22dør. 76 SĂŚlges: GĂŚstehus SĂŚlges: Gran kr. pr. m hvad kan loppemarkedet bruges 200,-. LøvBrĂŚnde. fra kr. pr. m 295,-. Kan Ă˜STHIMMERLANDS FOLKEBLAD effekter. kerbygget, vindue i10 hver side Tlf. 6386 8147 44 55 evt. leveres mod mere betaling. SĂŚlges: BrĂŚnde. Gran kr. pr. m sor- sengeskamler. evt. bytteRhododendron, med1 chatol. kalve/kreaturer. 9hvalpe, m2, 2Azalier, senFra 10,-2981/2 Tlf. 10 11/21 81 404088 SĂŚlges: Indvendig beklĂŚdt med fyrrustik. SĂŚlges: 4 kĂŚlne og 2500,børnevenlige kil-2000,kr. Labrador 200,-. Løv fra kr. pr. m 295,-. Kan ter4000 jagtglade forĂŚldre. Prisisoleret 1500,hvalp, mdr. søger nyt hjem. SĂŚlges: SĂŚlges: BrĂŚnde. Gran kr.album pr. m fotograferet, meter. evt. leveres mod mere betaling. vaccineret. Garan1950 købes. Gerne hele kur. TĂŚve: Han: Tlf.: 40 28 61 89 200,-. Løv fra kr. pr. m 295,-. Kan evt. leveres mod mere betaling. beklĂŚdt med fyrrustik. 200,-. Løv fra kr. te19.000,hanner. Har fĂĽetTlf. ormekur, glade Tlf. 25Warp, 89 02 firkantet 76/98 58 80 98 400 Loppemarkedet er forbeholdtlinger Tlf.m 50295,-. 55 50Kan 03 Indvendig gulv, termovinduer, tagrender er 36 PRIVATE. Der kan annongehylder. Tlf. 28bryggeri 59 12pr. 49/21 26 43 30 Tlf. 20 25 82 69 søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt SĂŚlges: ca. SĂŚlges: Labrador hvalpe, sorTlf. 27 12 31 evt. leveres mod mere betaling. Prisen taler vi om. 200,-. Løv fra kr. pr. m 295,-. Kan Tlf. 98 33 52 45 Hosta, Canna, StenbrĂŚk, Bronceteret fin avlshund. Kun til hjem98 65 42 69 samt gl. og reklame Tlf. 24 27 81 87 evt. leveres mod mere betaling. Tlf. 28 12 49/21 26 SĂŚlges: Anneks: Ægte labrador, formel SĂŚlges: Styrthjelm, Schubert C3, Tlf. 2042 25 82 691 samlet. evt. leveres mod lydige, katteog tilbørnevenlige. Ef- blad, StĂĽlsilo Stokerfyr 2x5 28 59 59 12 mere 49/21betaling. 26 43 43 30 30 19.000,10 kvm. HĂĽndvĂŚrSĂŚlges: Tlf. 20 til? 76af89nĂŚsten 01 / 20 76alle 89 09 Betaling ve kg.Gunnerra 300,- pr. balle. Ponier ridevante te hanner. Har fĂĽet ormekur, glade Tlf. 23 22 76 evt. Tlf. leveres mod mere betaling. hvad kan loppemarkedet bruges SĂŚlges: El-scooter, sort LindeTlf.Tlf. 98 79 megĂĽende. 98395831 31 14 SĂŚlges: Labrador, sort, hanceres med køb, salg, bytte og Âťgives vĂŚkÂŤ effekter. Tlf. 28 59 12 49/21 26 43 30 Købes: Danske Postkort fra før hvalpe sĂŚlges. 3 tĂŚver, køkstr. 54/55. Brugt en gang. kr. 1000. Tlf. 28 59 49/21 43 30 Købes: Gl. jern12 og metal26 købes/ ter jagtglade forĂŚldre.meget 1500,Rhododendron, Azalier, Betaling ve SĂŚlges: 1 køle/frys Ariston Super kerbygget, vindue i hver side og Efdør. meter. Kon Tlf. 28 59 12 49/21 26 43 30 lydige, Labrador hvalpe, sor- SĂŚlges: SĂŚlges: evt. bytte med kalve/kreaturer. SĂŚlges: GĂŚstehus 9Pris m2,børneisoleret katteog børnevenlige. bjerg LM Den størst model SĂŚlges: 2Rød ridevante, Købes: Gl. jern og metal købes/ 4 kĂŚlne børnevenligeâ?‘ kilSĂŚlges:Der ShetlĂŚnderrhoppe hvalp, 2 600. 1/2 mdr. søger nyt Tlf. 28 59 12og 49/21 26 43 1950 købes. Gerne hele album Tlf.metal 50 55købes/ 50 30 03 SĂŚlges: Tlf. 98 31 32 Loppemarkedet er forbeholdt PRIVATE. kanogannonTlf. 22 68 57 28hjem. 82 SĂŚlges: kenopdrĂŚt og stuevante. 100% Gl. jern Købes: Labrador hvalpe, sorafhentes. Evt. nedskĂŚring. BRUGTE effekter. Momsregistrerede personer og Tlf. 98 33 52 45 Hosta, Canna, StenbrĂŚk, BronceTlf. 98 65 42 69 Indvendig beklĂŚdt med fyrrustik. Spec. A+ lavenergi m/pure wind, SĂŚlges: Volvo traktor med fate hanner. Har fĂĽet ormekur, glade Tlf. 25 89 02 76/98 58 80 98 gulv, termovinduer, tagrender er SĂŚlges: Ægte labrador, formel 1 Købes: Gl. jern og metal købes/ â?‘ Kon ter jagtglade forĂŚldre. Pris 1500,fra juni 2010, har kørt max. 10 afhentes. Evt. nedskĂŚring. linger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt venlige shetlĂŚnder ponyer. har gĂĽet ved Hoppe hingst SĂŚlges: Jolle 4 m. glasfiber 4 hk. Prisen om.ormekur, glade m/hingsteføl, samt gl.Gl. bryggeri og reklame Købes: jern og metal købes/ te19.000,familiehund. afhentes. Evt. nedskĂŚring. hanner.taler HarvifĂĽet ANN Købes: Gl. jern og metal blad, Gunnerra 31 14 Tlf. 2033 25 82 69 ogsamlet. ceres med kan køb,kan salg, bytte og Âťgivesloppemarkedet, vĂŚkÂŤ alle motorBrennderup B. Tlf. 98 58 flot, hvidt m/2 døre, 100% lydige, katteog Ef- briks Tlf.: 40 28købes/ 61 89 SĂŚlges: StĂĽlsilo tilbørnevenlige. Stokerfyr Malerier, smukke udSĂŚlges: hvalpe 3Tlf. tĂŚver, køkafhentes. nedskĂŚring. timer. NysĂŚlges. pris kr. 23.995,nu kr. Købes: Gl. jern og Ariston metal købes/ Tlf. 98 52 4576 virksomheder IKKE bruge Tlf.af20nĂŚsten 76 89 01men / 20 76 89 09 hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel2x5 marinany4-takt, trailer til 23 42 22 (Aars) FĂĽ og varmen to57 gange. hvad loppemarkedet bruges til? SĂŚlges: 1 Evt. køle/frys Super afhentes. Evt. nedskĂŚring. Tlf.: 40 28 61 89 effekter. Tlf. 25 11 01 lydige, kattebørnevenlige. Efafhentes. Evt. nedskĂŚring. SĂŚlges: 2 ridevante, meget børneSĂŚlges: Rød ShetlĂŚnderrhoppe 40 28 61nyt 89 valgte, ANN ter jagtglade forĂŚldre. Pris 1500,OK, brugtEvt. kunnedskĂŚring. 6Tlf.: mdr., som SĂŚlges: Rhododendron, Azalier, meter. eksempelvis Gunnar kenopdrĂŚt og stuevante. 100% 9.900,-. StĂĽr pĂĽ plejehjem derfor afhentes. Tlf. 52 37 21 03 BRUGTE -erMomsregistrerede personer medfølger. Tlf. 6178 54 44 84 33 16 bĂĽd. Alt som nyt samlet: 15.900,BrĂŚnde til selvskovere - Pris nĂŚr Farsø. Tlf. 40 Tlf.: 40 28 61 Spec. A+ El-scooter, lavenergi wind, henvises tileffekter. avisens øvrige spalter. PRIVATE. Tlf.m/pure 50 55Linde50 89 03 ter jagtglade forĂŚldre. 1500,Loppemarkedet forbeholdt Der kan og annon-â?‘ SĂŚlg venlige shetlĂŚnder ponyer. Tlf.: 40 28 61 89 SĂŚlges: sort 4 m.StenbrĂŚk, glasfiber 4Broncehk. m/hingsteføl, har gĂĽet ved hingst Labrador hvalpe, sorSĂŚlges: Tlf. 98Hoppe 3342 52 69 45 SĂŚlges: Hosta,Jolle Canna, Tlf. 98 65 Tlf.: 40 28 61 89 Bundgaard, Arling Gade Thorfamiliehund. H188x60, evt. lev. kr. 2.150,fĂĽ timer. Velholdt. Aars SĂŚlges: El-scooter, sort LindeSĂŚlges: 2 ridevante, meget børneSĂŚlges: Ægte labrador, formel 1 Tlf. 96 52 00 15 Tlf. 98 63 10 33 Tlf.:døre, 40 28Linde61 89 flot, hvidt 100% SĂŚlges: El-scooter, sort Tlf.25 9857 3311 52glade 45 (Aars) SĂŚlges: Komplet fastbrĂŚndselskan salg, IKKEbytte bruge loppemarkedet, men alleâ?‘ SĂŚlg og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel marina bjerg LM 600.m/2 Den størst model Brennderup te hanner. HarKjĂŚrsgaard, fĂĽet blad,4-takt, Gunnerra Tlf.trailer 58 til31 14 virksomheder bjørn, tilbyTlf. 01 ceres med køb, og Âťgives vĂŚkÂŤ af nĂŚsten SĂŚlges: El-scooter, sort LindeSĂŚlges: IslĂŚnderheste. 298hopbjerg LM 600. Den størst model shetlĂŚnder ponyer. Hoppe hvalpe 3ormekur, tĂŚver, køk98 31 03nyt 90 venlige SĂŚlges: Minicrosser Ægte langhĂĽret dvĂŚrg SĂŚlges: 130. 15kmt, Tlf.Birthe 98sĂŚlges. 62 24 56/30 53 35 75 OK, brugt kun har 6 Tlf. mdr., som SĂŚlges: El-scooter, sort LindeSĂŚlges: køle/frys Ariston Super bjerg LM12010, 600. Den størst model anlĂŚg sĂŚlges. (Atmos DC 50S medfølger. Tlf. 61 54 84 16 fra juni kørt max. 10 SĂŚlges: El-scooter, sort LindebĂĽd. Alt som nyt samlet: 15.900,Tlf. 40 78 44 33 lydige, katteog børnevenlige. Ef2 ridevante, meget børneSĂŚlges: SĂŚlges: Rød ShetlĂŚnderrhoppe des rimeligt. Flere flotte jagtmohenvises til avisens øvrige bjerg LM 600. Den størst model SĂŚlges: Brenderup pĂĽhĂŚngsvogn, SĂŚlges: El-scooter, sort Lindeper, 4 ogBrĂŚnde 8 ĂĽr + 1savet hingsteplag. fra juni 2010, har kørt max. 10 kenopdrĂŚt og stuevante. 100% 40 og og sadel har fĂĽet kr. ormekur, og52kløvet. km pĂĽ en opladning, 8850. SĂŚlges: BRUGTE effekter. - spalter. Momsregistrerede hvilke effekter kan ikke annonceres? personer og bjerg LM 600. Den størst model H188x60, evt. lev. kr. 2.150,Spec. A+ lavenergi m/pure wind, fra juni har kørt max. 10 2sĂŚlges. ridevante, meget børne= hingst 48 kw), caforĂŚldre. 4Hovedtøj 1/2 ĂĽr.Pris Pris kr.6 gravhundehvalpe timer. Ny2010, pris kr. 23.995,nu kr. SĂŚlges: bjerg LM 600. Den størst model Tlf. 96 00 15 ter jagtglade 1500,venlige shetlĂŚnder ponyer. glasfiber 4 hk. m/hingsteføl, har gĂĽet ved Hoppe hingst SĂŚlges: Jolle 4 m. tiver. Privat samling. SĂŚlges: Komplet fastbrĂŚndselsfra juni 2010, har kørt max. 10 SĂŚlges: Gram kummefryser. bjerg LM 600. Den størst model maksimal last 225 kg,61egenvĂŚgt timer. Ny pris kr. 23.995,nu kr. familiehund. medfølger. Tlf. 54 84 16 SĂŚlges: 1 elkomfur, keramisk er vaccineret og chippet, vant til Løv 35 cm lang 425,pr. rm. Gran 35 Calypso 10kmt, 40 km pĂĽ en opTlf. 20 22 18 09 fra juni 2010, har kørt max. 10 SĂŚlges: Gravhund, lille, smuk, flot, hvidt m/2 døre, 100% timer. Ny2010, prispĂĽ kr. 23.995,nu kr. venlige shetlĂŚnder ponyer. Hoppe Tlf. 98 31 03 10 90 SĂŚlges: Ægte langhĂĽret dvĂŚrg 9.900,-. StĂĽr plejehjem derfor fra juni har kørt max. 22.800. SĂŚlges: Minicrosser 130. 15kmt, Tlf. 98 33 52 45 virksomheder kan IKKE bruge tilloppemarkedet, og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel Du kan IKKE bruge loppemarkedet annoncering af: men marina 4-takt, Brennderup trailer til (Aars) anlĂŚg (Atmos DC 50S timer. Ny pris kr. 23.995,nu kr. ĂĽr gammel. L380xB65. Kr. 750,-. fra juni 2010, har kørt max. 10 150 kg. sĂŚlges. 9.900,-. StĂĽr pĂĽ derfor Tlf.9825 57 11 Tlf. 68 31 3201 gravhundehvalpe plade med blĂŚseovn og grill, børn ogfireĂĽrig, atkr.gĂĽ tur 3500,cmbĂĽd. lang Alt 325,pr. rm.samlet: timer. Ny pris kr. 23.995,nu kr. ladning, 6850. kĂŚrlig korthĂĽret rød han. OK, brugt kun 6plejehjem mdr., som nyt 9.900,-. StĂĽr pĂĽ plejehjem derfor og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel har Tlf. fĂĽet ormekur, fĂĽ timer. Velholdt. Aars timer. Ny pris kr. 23.995,nu kr. BrĂŚnde og15.900,kløvet. 40 km pĂĽ en opladning, kr. 8850. Tlf. 28 31 30 04 hvilke effekter kan ikke annonceres? medfølger. Tlf.40 61 54 84 33 16 SĂŚlges: som nytsavet 78 44 = 48 kw), ca 4 1/2 ĂĽr. Pris kr. 9.900,-. StĂĽr pĂĽ plejehjem derfor timer. Ny pris kr. 23.995,nu kr. fĂĽ timer. Velholdt. Aars Tlf. 98 63 11 79 henvises til avisens øvrige spalter. SĂŚlges: Oprydning! 4 alufĂŚlge Ejendomme, sommerhuse, grunde, biler, campingvogne, langhĂĽret 100% OK, brugt 8Aars mdr. som nyt. SĂŚlges: Tlf. 65 20 65 9.900,-. StĂĽr pĂĽ plejehjem derfor Tlf. 24 41vant 44 37 86 425,47 10pr. 11/21 88 Stambogsført, prĂŚmieret, rygTlf. 89 02 fĂĽ timer. Velholdt. Tlf.21 61gran, 54dvĂŚrg 84 16 Calypso SĂŚlges: 1evt. elkomfur, keramisk H188x60, lev. kr. 2.150,er vaccineret og40 chippet, til Løv 35 cmTlf. 9.900,-. StĂĽr pĂĽ plejehjem lang rm. Gran 10kmt, km22 pĂĽ74 en op2Ægte ridevante, meget børneSĂŚlges: SĂŚlges: brĂŚnde, løv. Tlf.81 9640 5235 00 Tlf. 98 62 24 56/30 53 derfor 35 75 medfølger. 22.800. fĂĽ timer. Velholdt. Aars 9.900,-. StĂĽr pĂĽ plejehjem derfor SĂŚlges:Tørt Komplet fastbrĂŚndselsmed dĂŚk 4 huls 205/55R-16. 1 15 Du kan IKKE bruge loppemarkedet til annoncering af: gravhundehvalpe har fĂĽet ormekur, fĂĽ timer. Velholdt. Aars Tlf. 98 62 24 56/30 53 35 75 fotograferet, vaccineret. GaranFlot stĂĽl, evt. lev. kr. 1.750,plade med blĂŚseovn og grill, børn og at gĂĽ tur 3500,fĂĽ timer. Velholdt. Aars cm lang 325,pr. rm. ladning, kr. 6850. venlige shetlĂŚnder ponyer. Hoppe motorcykler og landbrugsmaskiner, herunder ogsĂĽ trakTlf. 98 31 03 90 SĂŚlges: AEG vaskemaskine, Ægte langhĂĽret dvĂŚrg Elo hĂĽndoverfrĂŚser 600W 200,-. SĂŚlges: Minicrosser Tlf. 98 62 24 56/30 35 75 SĂŚlges: BrĂŚndeovn. Contura elcySĂŚlges: 130. 15kmt, pĂĽ stor emTlf. 28550 31DC 30 04 fĂĽ timer. Velholdt. Aars 53 SĂŚlges: 4Bihonning stk. ca. anlĂŚg sĂŚlges. (Atmos 50S Tlf. 98 62 24 75 er vaccineret og sommerdĂŚk chippet, vant til SĂŚlges: teret fin pĂĽ avlshund. Kun til hjemSĂŚlges: Colie (Mini) bl. 941kr. dejlige Ny Nyog elekEjendomme, sommerhuse, grunde,annonceres? biler, campingvogne, Haveplanter. Eks. PĂŚoÆgte langhĂĽret dvĂŚrg 100% OK, brugt 856/30 mdr. som Tlf. 98 53 31 35 03nyt. 906 SĂŚlges: Tlf. 24 448850. 37 SĂŚlges: Tlf.el-cykel 86 47 103800,11/21 81 40 88 Tlf. 98 62 24 56/30 53 35 75 SĂŚlges: Gram kummefryser. Tlf. 22 74 89 02 og hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel gravhundehvalpe har fĂĽet ormekur, SĂŚlges: BrĂŚnde savet kløvet. Bosch opvaskemaskine, Køle-/ kel, defekt. 40 km en opladning, hvilke kan til ikke Tlf. 98 62 24 56/30 53 35 75 ballage, fin kvalitet. Pr. kg kr. 35. 2 =ĂĽr 48 gammel. Passer til en Toyota kw), ca 4har1/2 ĂĽr.ormekur, Pris kr. hvalpe, Einhell støvsuger (brugt 343 gange) torer. (Disseeffekter ting henvises henholdsvis avisens EjEnSĂŚlges: Gram 6 Tlf. 98 62 24kummefryser. 56/30 53 750,-. 35 75 børn og at gĂĽ tur 3500,megĂĽende. god familiehund 34-40 cm trisk golfvogn 2500,Tlf. 20 47 66 fĂĽet ner, Montbretia, Gyldenris, PrydSĂŚlges: Gram kummefryser. 6 gravhundehvalpe Flot stĂĽl, evt. lev. kr. 1.750,ĂĽr gammel. L380xB65. Kr. medfølger. Tlf. 61 54 84 16 SĂŚlges: 1 elkomfur, keramisk er vaccineret og chippet, vant til Løv 35 cm lang 425,- pr.tilrm.overGran 35 motorcykler og landbrugsmaskiner, herunder ogsĂĽ trakCalypso 10kmt, 40 km pĂĽ en op- 250,-. fryseskab, tørretumbler SĂŚlges: AEG Tlf. 1.6. 98 66 31 89 /17.00 24m.v. 26 24 02 62 13 SĂŚlges: Gram kummefryser. 6 Tlf. 30 11 Carina Efter kl.vaskemaskine, 22.800. MetalfrĂŚsebord ĂĽr gammel. L380xB65. Kr. 750,-. Du kan IKKE bruge loppemarkedet tileller annoncering SĂŚlges: Gram kummefryser. 6 Tlf. 24 41 44 37 høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,er vaccineret og chippet, vant til ĂĽr gammel. L380xB65. Kr. 750,-. DoMs -, MoToRog LAnD BRUGs sIDER evt. til af: grĂŚsser, Agapantus, Anadonis, SĂŚlges: (Mini) bl.Eks. 9 dejlige Ny325,el-cykel 3800,- Ny elekKøbes: FĂĽr, lam, vĂŚddere, alle SĂŚlges: Gram kummefryser. SĂŚlges: Haveplanter. PĂŚoplade med blĂŚseovn og750,-. Tlf. 98 68 31 32 SĂŚlges: Tlf. 98Kr. 31 03grill, 906 børn og Colie at tur 3500,cm lang pr. rm. ladning, kr.gĂĽ6850. Tlf. 292928 77 44 09 Tlf. 21 65 20 65 Køle-/ ĂĽr gammel. L380xB65. Tlf. 30 SĂŚlges: Gram kummefryser. 6 Bosch opvaskemaskine, frĂŚser 250,-. torer. (Disse ting henvises til henholdsvis avisens EjEnTlf. 4231 48 4404 ner, ĂĽr gammel. L380xB65. Kr. 750,-. Tlf. 21 65 20 65 børn og at gĂĽ tur 3500,(Sheltie) Tlf. 51 23 21 03 SĂŚlges: TrĂŚer og buske til haven. Blodurt, TrĂŚpĂŚon, Flaskerenser, hvalpe, god familiehund 34-40 cm Ejendomme, sommerhuse, grunde, biler, campingvogne, trisk golfvogn 2500,Tlf. 20 43 47 66 Ægte langhĂĽret dvĂŚrg ĂĽr gammel. L380xB65. Kr. 750,-. SĂŚlges: 100% OK, brugt 8 mdr. som nyt. Montbretia, Gyldenris, PrydSĂŚlges: BrĂŚnde, grantrĂŚ og Tlf. 24 41 44 37 Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 Tlf. 22 74 89 02 slags, efter 16.00 Tlf. 21Kr. 65 750,-. 20 65 fryseskab, tørretumbler m.v. rubrikken KøBAnnoncen oG sALG).mĂĽ - Dufylde kan IKKE indrykke ĂĽr gammel. L380xB65. Malerier, smukke udSĂŚlges: Tlf. 21 65 20 65 Tlf. 22 27 22 32, Aalestrup SĂŚlges: Colie (Mini) bl. 9 dejlige Tlf. 24 41 44 37 SĂŚlges: 3-2-1 brun lĂŚderBl.a. dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, ribs, solhøj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,Fritelarie, Agapantus, Rosenrobina,Anadonis, HaveorDoMs -, MoToR-ogog LAnDBRUGssIDER eller evt. gravhundehvalpe fĂĽet ormekur, i m. stykker -29 stammer el- grĂŚsser, Tlf. 21 65 SĂŚlges: 4 stk. ca. Købes: lam, vĂŚddere, Flot stĂĽl,FĂĽr, evt. lev.sommerdĂŚk kr. 1.750,Tlf. 21 65 20 65 Tlf. 23 65 83 20 27alle 36 løvtrĂŚ motorcykler landbrugsmaskiner, herunder ogsĂĽtil trakTlf.har 77 09 SĂŚlges: AEG vaskemaskine, Gives vĂŚk: ca. 10 m244fliser SĂŚlges: 4 sommerdĂŚk ca. valgte,Engblomme, eksempelvis Gunnar Tlf. 21 65 20 65 annoncer med angivelse af20dato ogkanklokkeslĂŚt. Disse god familiehund cmtil Blodurt, SĂŚlges: 4 stk. stk. sommerdĂŚk (Sheltie) Tlf. 51bl.Eks. 23 03 SĂŚlges: SĂŚlges: Borderterrier/puddel TrĂŚer og buske til tyrkiskhaven. er vaccineret og maghoni chippet, vant bĂŚr, solstik, dronningebusk, sofagrube stel. Flaskerenser, kide, Mesonopsis, ler savet ogmed kløvet. Evt.34-40 leveret. 2 ĂĽr gammel. Passer Annoncen mĂĽ fylde Colie (Mini) 921dejlige SĂŚlges:TrĂŚpĂŚon, SĂŚlges: Ny el-cykel 3800,Ny elek- rubrikken op til ord! SĂŚlges: Haveplanter. PĂŚoslags, efter 16.00 Tlf. til 98en 31Toyota 03ca. 90 hvalpe, KøB oG sALG). Du IKKE indrykke Bosch opvaskemaskine, Køle-/ SĂŚlges: 4 stk. sommerdĂŚk ca. 40x40 kan afhentes i Trend. Skal SĂŚlges: Igen stort loppemarked 2 ĂĽr gammel. Passer til en Toyota Bundgaard, Arling Gade Thor- Bl.a. torer. (Disse ting tilBEKEnDTGøRELsER. henholdsvis avisens EjEn-Telefo SĂŚlges: 4 stk. sommerdĂŚk ca. SĂŚlges: bl. kr. 9 kr. dejlige høj, 9 brun uger 2500,- Bronzeblad, 2 ĂĽr gammel. Passer til en 3-2-1 lĂŚderEr der over 20 ord, skal der indrykkes en dvĂŚrgfyr, blĂŚrespirea, ribs, solbørnkøkkenopdrĂŚt, atColie gĂĽ tur(Mini) 3500,kryds, lillegod race har fĂĽetHaveorormeRosenrobina, Flis tilog afdĂŚkning. tretorn, ildløn, gingko-biloba. Carina 1.6. Efter kl. SĂŚlges: 4 stk. sommerdĂŚk ca. Hosta. Meget velholdt. Pris: 2500 hvalpe, familiehund 34-40 cm hassel, 20 43 47 66 annoncer golfvogn 2500,ner, Montbretia, Gyldenris, Prydhen vises til henvises rubrikken Tlf.17.00 23 83Toyota 27 36 SĂŚlges: op til 20dato ord! SĂŚlges: Gamle glas, ovalt spejl, 2 ĂĽr gammel. Passer til en Toyota fryseskab, tørretumbler m.v. cm Fritelarie, selv tages SĂŚlges: 4 Efter stk. sommerdĂŚk ca. pĂĽ trisk Bjergegaardsvej 4, Tlf. Aalestrup Carina 1.6. kl. 17.00 bjørn,TĂŚve: Birthe2500,KjĂŚrsgaard, tilby- bĂŚr, annoncer med angivelse af og Disseevt. tilTelefo 2 ĂĽr gammel. Passer til en Toyota ekstra annonce - ogsĂĽ med max. 20 klokkeslĂŚt. ord. sIDER eller hvalpe, godop. familiehund 34-40 Carina 1.6. Efter kl. 17.00 (Sheltie) Tlf. 51 23 21 03 SĂŚlges: Borderterrier/puddel solstik, dronningebusk, tyrkiskTlf. 24 41 44 37 sofagrube med maghoni stel. kide, Engblomme, Mesonopsis, kur. Han: 2000,2 ĂĽr gammel. Passer til en Toyota Fra 10,Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,Tlf. 41 17 45 55 / 98 62 14 15 DoMs -, MoToRog LAnD BRUGs grĂŚsser, Agapantus, Anadonis, Tlf. 29 89 08 26 Købes: FĂĽr, lam, vĂŚddere, alle Er der over 20 ord, skal der indrykkes en Tlf. 31 38 25 Tlf. 92 - 29 40 88 71 Tlf. 29 42Toyota 48 44 confetti = Efter hyacintglas, snapCarina 1.6. kl. 17.00 2 ĂĽr gammel. Passer til en 77 4440 09 des rimeligt. Flere flotte jagtmo- de nĂŚste to weekender, derefter Tlf. 23 30 06 26 Carina 1.6. Efter kl. 17.00 Tlf. 29 42 48 44 høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,kryds, lille race har fĂĽet ormehassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. Bronzeblad, Hosta. Meget velholdt. Pris: 2500 kr. Carina 1.6. Efter kl. ekstra annonce - ogsĂĽ med BEKEnDTGøRELsER. max. 20 ord. (Sheltie) TrĂŚpĂŚon, Tlf.Tlf. 2451 2723 81 21 87 03 holder SĂŚlges: TrĂŚer og buske til haven. annoncer Blodurt, Flaskerenser, henvises rubrikken Tlf. 29 42 48 44 slags, 16.00 SĂŚlges: Gamle ovalt spejl, sehund. Gammelt hattehoved, Carinaefter 1.6. Efterglas, kl. 17.00 17.00 vi sommerferie. rubrikken KøBtil oG sALG). tiver.Tlf. Privat samling. Tlf. 42 48 44 (Sheltie) Tlf. 51 21 03 kur. TĂŚve: 2500,BETALING: (Mini) bl. 908 dejlige SĂŚlges: 10,- dvĂŚrgfyr, Tlf. 86 4710 10kvm. 11/21HĂĽndvĂŚr81 40 88 sol- hvor stor mĂĽ annoncen 41 17 45 55 /Han: 98 62 2000,14 15 Fra SĂŚlges: Borderterrier/puddel Tlf. 29 8923 26 SĂŚlges: Colie 3-2-1 brun lĂŚderTlf. 29 42 48 44 Bl.a. blĂŚrespirea, ribs, Gives vĂŚk: ca. 1029 m2 fliser vĂŚre?- Du kan IKKE indrykkeAfsenders Fritelarie, Rosenrobina, HaveorSĂŚlges: Anneks: confetti = hyacintglas, snapTlf. 29 42 48 44 Tlf. 23 83 27 36 dametasker, kuffert, kĂŚlk og SĂŚlges: Billig hestetrailer. MeGives vĂŚk: ca. 10 m2 fl iser 29 42 48 44 kryds, 66og 65dør. 71 Kontant ved levering af af annoncen annoncer med angivelse dato og klokkeslĂŚt. DisseAfsenders Tlf. 68 32 Tlf.9824 2731 81kil87 kerbygget, hvalpe, godrace familiehund cm kide, Gives vĂŚk: ca.Tlf. 10ihattehoved, m2 flSkal iser lille harmaghoni fĂĽet34-40 ormeSĂŚlges: Borderterrier/puddel bĂŚr, solstik, dronningebusk, tyrkisksofagrube med stel. 40x40 kan afhentes Trend. Mesonopsis, 4Engblomme, kĂŚlne og børnevenlige vindue i Tlf. hver61 side BETALING: sehund. Gammelt Gives vĂŚk: ca. 10 m2 flflSkal iser get velholdt, Borderterrier/puddel ĂŚldre model, lav SĂŚlges: Annoncen mĂĽ HøjsT fylde 20 ord. Det første ord f.eks. 40x40 kan afhentes ii Trend. meget mere. Annoncer til loppemarkedet Gives vĂŚk: ca. 10 m2 iser SĂŚlges: hvor stor mĂĽ annoncen vĂŚre? høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr. 2500,40x40 kan afhentes Trend. Skal SĂŚlges: Anneks: 10 kvm. HĂĽndvĂŚrKontant ved levering af annoncen kryds, lille race har fĂĽet ormehassel, tretorn, ildløn, gingko-biloba. selv tages op. Gives vĂŚk: ca. 10 m2 fl iser kur. TĂŚve: 2500,Han: 2000,Bronzeblad, Hosta. Meget velholdt. Pris: 2500 kr. linger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt Indvendig beklĂŚdt med fyrrustik. annoncer hen vises til rubrikken dametasker, kuffert, kĂŚlkspejl, og vĂŚgt, kan køres uden trailerkø- SĂŚlges: Tørt brĂŚnde, gran, løv. SĂŚlges: PlĂŚneklipper sĂŚlges, SĂŚlges: Gamle glas, ovalt 40x40 kan afhentes Trend. iser Gives vĂŚk: ca. 10ii 40 m2 flSkal kan ikke indtelefoneres! BEKEnDTGøRELsER. selv tages op. Tlf. 61 91 11 40x40 kan afhentes Trend. Skal kryds, lille race har fĂĽet ormeAnnoncer til loppemarkedet (Sheltie) Tlf. 51 23 21 03 SĂŚlges: 4 kĂŚlne og børnevenlige kilselv tages op. ÂťsÆLGEsÂŤ og til slut Âťtlf. nummerÂŤ regnes et kerbygget, vindue i hver side og dør. kur. TĂŚve: 2500,Han: 2000,Fra 10,Tlf. 86 47 10 11/21 81 40 88 40x40 kan afhentes ii23 Trend. Skal Tlf. 17 4501 55/ 20 /550 987662 14 Tlf.292489 87 Tlf. 08 26 BrĂŚndeovn. Tlf. 41 20 76 89 89 09 15 19.000,Tlf. 20 25 300,82 69 Loppemarked kupon 4-f 8:23frontudgang. Side 127 81 Annoncen mĂĽ HøjsT fylde 20 ord. Det førstehver ordfor f.eks. Tlf. 30 06 2618/08/04 confetti = op. hyacintglas, snapmeget mere. selv tages rekort.TĂŚve: Med SĂŚl40x40 kan afhentes Trend. Skal Contura elcystarter og kører godt. Pris kan ikke indtelefoneres! selv tages op. Tlf. 23 30 06 26 kur. 2500,- Han: 2000,linger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt Indvendig beklĂŚdt med fyrrustik. Tlf. 24 27 81 87 selv tages op. Tlf. 23 30 06 26 sehund. ordhvor og skalstor derfor tĂŚlles -vĂŚre? Uanset omhver et ord nysynet. Kr. 9.500,selv tagesGammelt op. Tlf. kr. Tlf. hattehoved, 40 30 61 06 91 26 11 ges ÂťsÆLGEsÂŤ og tilmĂĽ slut Âťtlf. med. nummerÂŤ regnes for er et 23 Tlf. 24127 81kil87 kel, defekt. SĂŚlges: Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 19.000,20 25HĂĽndvĂŚr82sor69 Loppemarked kupon 4-f annoncen SĂŚlges:Labrador Anneks: Tlf. 10hvalpe, kvm. Tlf. 23 30 06 26 SĂŚlges: Billigkuffert, hestetrailer. MeSĂŚlges: 4 8:23 kĂŚlneBorderterrier/puddel ogSide børnevenlige SĂŚlges: Tlf. 23 30 06 26 dametasker, kĂŚlk og18/08/04 SĂŚlges: Billig hestetrailer. MeTlf. 21 63 96 08 Tlf. 23 30 06 26 Tlf. 30 31 98 94 Tlf. 30 11 24 62 forkortet eller skrevet helt ud, tĂŚller det for et ord. Har kryds,søger lille nyt race har fĂĽet orme- SĂŚlges: 4 kĂŚlne og børnevenlige kil- te hanner. SĂŚlges: BilligĂŚldre hestetrailer. Mekerbygget, vindue i hver side og dør. ord og skal derfor tĂŚlles med. Uanset om et ord er get velholdt, model, lav linger hjem køkkenopdrĂŚt Har fĂĽet ormekur, glade Annoncen mĂĽ HøjsT fylde 20 ord. Det første ord f.eks. meget mere. SĂŚlges: BilligĂŚldre hestetrailer. get velholdt, model, Melav 4 kĂŚlne og kilSĂŚlges: hestetrailer. Mekur. TĂŚve: 2500,2000,Labrador hvalpe, sorSĂŚlges: get velholdt, ĂŚldre lav SĂŚlges: linger søger nyt hjemgrantrĂŚ køkkenopdrĂŚt Indvendig beklĂŚdt med fyrrustik. vĂŚgt, kanBillig køres udenmodel, trailerkøSĂŚlges: Billig hestetrailer. MeTlf. 20 76 89 børnevenlige 01 /Han: 20 76 89 09 SĂŚlges: du flere effekter salg, endÂťtlf. entĂŚller annonce erfor et katteog børnevenlige. EfBrĂŚnde, og lydige, forkortet eller skrevet helt ud, det kan for etrumme, ord. Har get velholdt, ĂŚldre model, lav SĂŚlges: Billig hestetrailer. MevĂŚgt, kan køres uden trailerkøTlf. 40 61 91 11 ÂťsÆLGEsÂŤ ogtil til slut nummerÂŤ regnes hver linger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt get velholdt, ĂŚldre model, lav Tlf. 24 27 81 87 hanner. Har fĂĽet ormekur, glade vĂŚgt, kan udenmodel, trailerkøTlf.stykker 20 76 89- stammer 01 / 20 76 el89 09 te Tlf. 201500,25 82 69 19.000,Loppemarked kupon 4-f 18/08/04 8:23 Side 1 rekort. Medkøres frontudgang. SĂŚlget velholdt, ĂŚldre lav løvtrĂŚ i m. ter jagtglade forĂŚldre. Pris vĂŚgt, kan køres uden trailerkøget velholdt, ĂŚldre model, lav rekort. Med frontudgang. SĂŚldu velkommen til at indrykke flere annoncer, husk dog Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 vĂŚgt, kan uden trailerkøflere effekter til salg, tĂŚlles end enmed. annonce kan rumme, lydige, katte- og børnevenlige. Efrekort. Medkøres frontudgang. SĂŚlges nysynet. Kr. 9.500,vĂŚgt, kan køres uden ord og skal derfor - Uanset om et er ord er ler savet og kløvet. Evt. leveret. Tlf. 98 33 52 45 rekort. Med frontudgang. SĂŚlvĂŚgt, kan køres uden trailerkøtrailerkøges nysynet. Kr. 9.500,rekort. Med frontudgang. SĂŚlSĂŚlges: 4 kĂŚlne og børnevenlige kilter jagtglade forĂŚldre. Pris 1500,ges nysynet. Kr. 9.500,Labrador hvalpe, sorSĂŚlges: rekort. Med frontudgang. SĂŚltelefonnr. under hver annonce. du velkommen til at indrykke flere annoncer, husk dog Tlf. 21 63 96 08 Flis til afdĂŚkning. ges nysynet. 9.500,forkortet eller skrevet helt ud, tĂŚller det for et ord. Har rekort. Med Kr. frontudgang. SĂŚlges nysynet. Kr. 9.500,Tlf. linger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt Tlf. ormekur, 98 33 52 45 te hanner. Har fĂĽet glade ges Tlf. 21 21 63 63 96 96 08 08 2 ridevante, meget børneges nysynet. nysynet. Kr. Kr. 9.500,9.500,telefonnr. hvertilannonce. Tlf. 31 38 25 92 - 40 88 71 40 SĂŚlges: Tlf. 21 63 96 08 Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 du flereunder effekter salg, end en annonce kan rumme, er lydige, katte- og børnevenlige. EfTlf. 63 96 08 Tlf. 21 63 Annoncen sendes til: til21 venlige shetlĂŚnder ponyer. Hoppe Tlf. 21101.262 63 96 96 08 08 husstande 2 ridevante, megetPris børneSĂŚlges: ter jagtglade forĂŚldre. 1500,- hvad koster en loppeannonce? du velkommen til at indrykke flere annoncer, husk dog ogFolkeblad, hingstshetlĂŚnder sĂŚlges. Hovedtøj sadel Annoncen sendes til: til 101.262 husstande venlige ponyer. Hoppe Ă˜sthimmerlands Tlf.og 98 33 52 45 hvad koster en loppeannonce? KUn kr. 50.00under pr. annonce for hver indrykning. AnnonVesthimmerlands Avis, Borgergade 17, 9620 Aalestrup medfølger. Tlf. 61 54 84 16 telefonnr. hver annonce. hingst sĂŚlges. Hovedtøj og sadel Ă˜sthimmerlands Folkeblad, RefsnĂŚsvej 8,fredag 9293og Kongerslev KUn kr. 50.00 pr. annonce for hver indrykning. AnnonSENEST kl. 9.00 cen betales KonTAnT ved indleveringen eller ved medfølger. Tlf. 61 54 84 16 2 ridevante, meget børneSĂŚlges: Mrk.: ÂťLoppemarkedÂŤ BS!cer mĂĽ RefsnĂŚsvej 8, 9293 Kongerslev SĂŚlges: Ægte langhĂĽret dvĂŚrg Annoncen sendes til: til 101.262 husstandeLoppO venlige shetlĂŚnder ponyer. Hoppe cen betales KonTAnT ved indleveringen eller ved on check. Husk: Breveensendt med postvĂŚsenet mĂĽ IKKE eann hvad koster loppeannonce? Betaling vedlagt: Mrk.: ÂťLoppemarkedÂŤ gravhundehvalpe har Hovedtøj fĂĽet ormekur, Ægte langhĂĽret dvĂŚrg SĂŚlges: ogFolkeblad, hingst sĂŚlges. og sadel datoer Ă˜sthimmerlands ikke indholde . check. Husk: Breve sendt med postvĂŚsenet mĂĽ IKKE Betaling vedlagt: er vaccineret og chippet, vant til indeholde kontanter! KUn kr. 50.00 pr. annonce for hver indrykning. Annonâ?‘ Kontant â?‘ Check medfølger. Tlf.ormekur, 61 54 84 16 gravhundehvalpe har fĂĽet eller adresser 8, 9293 Kongerslev børnvaccineret og at gĂĽ tur er og3500,chippet, vant til indeholde kontanter! â?‘ Kontant RefsnĂŚsvej â?‘ Check cen betales KonTAnT ved indleveringen eller ved Tlf. 24 41 44 dvĂŚrg 37 ANNONCETEKST: Mrk.: ÂťLoppemarkedÂŤ Ægte langhĂĽret SĂŚlges: børn og at gĂĽ tur 3500,check. Husk: Breve sendt med postvĂŚsenet mĂĽ IKKE hvor bliver annoncen indrykket? Betaling vedlagt: gravhundehvalpe Tlf. har24fĂĽet ormekur, 41 44 37 ANNONCETEKST: â?‘ Købes â?‘ Byttes â?‘ Gives vĂŚk â?‘â?‘SĂŚlges hvor bliver annoncen indrykket? SĂŚlges: Colie (Mini) bl. 9 dejlige er vaccineret og chippet, vant til indeholde kontanter! Kontant Annoncen indrykkes i 9 aviser i Himmerland (totaloplag â?‘ Købes â?‘â?‘Check Byttes â?‘ Gives vĂŚk â?‘ SĂŚlges børn god og atfamiliehund gĂĽ(Mini) tur 3500,hvalpe, cm SĂŚlges: Colie bl. 34-40 9 dejlige Annoncen indrykkes iAvis. 9 aviser i Himmerland (totaloplag 118.472 ekspl.): Aars Farsø Avis. Vesthimmerlands Tlf. 41cm 44 37 ANNONCETEKST: hvalpe, god familiehund 34-40 høj, køkkenopdrĂŚt, 9 uger kr.242500,118.472 Aars Avis. Farsø Avis. Vest himmerlands hvorekspl.): bliver annoncen indrykket? køkkenopdrĂŚt, 9Tlf. uger Folkeblad, Løgstør. Vesthimmerlands Avis, Aalestrup. (Sheltie) 51kr. 232500,21 03 â?‘SĂŚlges: Gives vĂŚk â?‘ SĂŚlges â?‘ Købes â?‘ Byttes høj, Colie (Mini) 9 dejlige Folkeblad, Løgstør. Vesthimmerlands Avis, Aalestrup. (Sheltie) Tlf. 51bl. 23 21 03 Annoncen indrykkes i 9 aviser i Himmerland (totaloplag østhimmerlands Folkeblad, Kongerslev. Hadsund Folkehvalpe, god Borderterrier/puddel familiehund 34-40 cm østhimmerlands Folkeblad, Kongerslev. Hadsund FolkeSĂŚlges: 118.472 ekspl.): Aars Avis. Farsø Avis. Vest himmerlands høj, køkkenopdrĂŚt, ugerormekr. 2500,- blad. Folkebladet, støvring og nibe Avis. SĂŚlges: Borderterrier/puddel kryds, lille race har 9fĂĽet Folkebladet, støvringVesthimmerlands og nibe Avis. Avis, Aalestrup. Folkeblad, Løgstør. Tlf. 512000,23 21 03 blad. kryds, lille race fĂĽet ormekur.(Sheltie) TĂŚve: 2500,-har Han: kur. TĂŚve: 2500,- Tlf. Han: 2000,24 27 81 87 østhimskal merlands Folkeblad, Kongerslev. Hadsund FolkehvornĂĽr annoncen indleveres? SĂŚlges: Borderterrier/puddel Tlf. 24 27 81 87 hvornĂĽr skal annoncen indleveres? blad. Fol ke bladet, støvring og nibesenest Avis. fredag kl. kryds,4 kĂŚlne lille race har fĂĽet kilorme- Annoncen skal vĂŚre avisen i hĂŚnde SĂŚlges: og børnevenlige Annoncen skal vĂŚre avisen i hĂŚnde senest fredag kl. kur. TĂŚve: 2500,Han: 2000,SĂŚlges: 4 kĂŚlne og børnevenlige killinger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt 9.00 ugen før indrykningen. Annoncer, der modtages Tlf. 24 27 81 87 9.00 linger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt ugen før skal indrykningen. der modtages Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 hvornĂĽr annoncenAnnoncer, indleveres? Annoncen mĂĽ mĂĽ fylde fylde Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 senere, indrykkes indrykkes ugen ugen efter. efter. Annoncen senere, Annoncen skal vĂŚre avisen i hĂŚnde senest fredag kl. SĂŚlges: 4 kĂŚlne og børnevenlige kilop til til 20 20 ord! ord! Annoncer til til loppemarkedet kan kan IKKE indtelefoneres. indtelefoneres. op linger søger nyt hjem køkkenopdrĂŚt Annoncer Telefon: 9.00 ugenloppemarkedet før indrykningen. IKKE Annoncer, der modtages Er der over 20 ord, skal der indrykkes en Telefon: Er der over 20 ord, skal der indrykkes en Tlf. 20 76 89 01 / 20 76 89 09 ekstra annonce - ogsĂĽ med max. 20 ord.

Landsdelens bedste Landsdelens bedste LOPPEMARKED Landsdelens bedste finder du i LOPPEMARKED finder du i HIMMERLANDS LOPPEMARKED AVISERNE finder du i HIMMERLANDS AVISERNE HIMMERLANDS AVISERNE

40 86 34 08 23 90 55 Tlf. 98 58 42 51Tlf./ 51 SÌlges: Havemøbler, hvide i trÌ m/hynder. Bord,Side bÌnk,1 2 stole. Fin 18/08/04 8:35 SÌlges: Kornsnegl, 25Tørt tdr. SÌlges: BrÌnde løv korntank 300,- pr. m. stand 2 ür gl. kornvalse, højtrykspresser, EU-pallerammer 30,- pr. palle halmTlf. 98 58 42 51 /98 51568650080790 vogn, halmsnitter. Tlf. 40 34 23 55

BEMÆRK BEMÆRK

CAMPINGVOGNE, • CAMPINGVOGNE • CAMPINGVOGNE BILER, • BILER • BILER MOTORCYKLER, • MOTORCYKLER •LANDBRUGSMASKINER MOTORCYKLER •Skal LANDBRUGSmed under bilmarkedet • LANDBRUGSMASKINER eller køb & salg! MASKINER - SKAL med under - SKAL med under bilmarkedet bilmarkedet eller køb & salg! eller køb & salg!

LOPPE ANNONCER indleveres til avisen SENEST FREDAG KL. 9

LOPPEMARKED LOPPEMARKED LOPPEMARKED 20 ord 20 ord for 50 kr. for kr. 2050 ord HIMMERLANDS for 50 kr. HIMMERLANDS

se her! LOPPEMARKED LOPPEMARKED inden du laver din annonce! se her! inden du laver din annonce! 20 se her! 20 ord ord

Ind  Ind  og  og 

inden laver kr. din annonce! fordu 50

for 50 kr.

HIMMERLANDS HIMMERLANDS AVISERNE AVISERNE

Indryk en loppemarkedsannonce Indryk og komen udloppemarkedsannonce til 101.262 husstande! og kom ud til 101.262 husstande! Indryk en loppemarkedsannonce og kom ud til 101.262 husstande!

AVISERNE AVISERNE HIMMERLANDS AVISERNE

Annoncen mĂĽ fylde op til 20 ord! BETALING: Er der over 20 ord, skal der indrykkes en BETALING: Kontant ved levering af annoncen ekstra annonce - ogsĂĽ med max. 20 ord. ekstra annonce - ogsĂĽ med max. 20 ord.

Kontant ved levering af annoncen Annoncer til loppemarkedet Annoncer til loppemarkedet kan ikke ikke indtelefoneres! indtelefoneres! kan

BETALING:

Kontant ved levering af annoncen Annoncer til loppemarkedet kan ikke indtelefoneres!

Telefon: Afsenders navn og adresse: Afsenders navn og adresse: Afsenders navn og adresse:

senere, indrykkes ugen efter. vÌr opmÌrksom pü, at at der der kan kan vÌreindtelefoneres. Ìndrede vÌrAnnoncer opmÌrksom pü, vÌre Ìndrede til loppemarkedet kan IKKE indleveringsfrister ii forbindelse forbindelse med med helligdagehelligdageindleveringsfrister ne vÌr üret igennem. igennem. loppeannoncerne bringes her ne üret loppeannoncerne her opmÌrksom pü, at der kanbringes vÌre Ìndrede ii førstkommende førstkommende nummer efter indlevering! nummer efter indlevering! indleveringsfrister i forbindelse med helligdagene üret igennem. loppeannoncerne bringes her i førstkommende nummer efter indlevering!


Side 18

2. april 2014

SF Vesthimmerland fik nye folk på flere poster Berit Byg valgt som formand efter Niels Heebøll VESTHIMMERLAND: Ved SF-Vesthimmerlands generalforsamling kunne formanden, Niels Heebøll, Gedsted, se tilbage på et begivenhedsrigt år. Omkring SFs rolle på landsplan sagde Niels Heebøll bl. a.: - Man må konstatere, at SF i perioder har fået megen medieopmærksomhed. Jeg er ikke i tvivl om at SF i regeringen har knoklet, og at regeringsdeltagelsen har givet indflydelse på nogle sager og hjørner af den førte politik, men dels har det ikke været så synligt, og dels er det blevet overskygget totalt af sager, hvor SFs holdninger i den grad er blevet klemt. Der er ingen facitliste på balancen mellem regeringsdeltagelse og indflydelse på den ene side, og på den anden side størrelsen på de kameler, der i den anledning skal sluges, men som meningsmåling og et vigende medlemstal viser, har det været stadig sværere at sælge budskabet til SF-vælgerne. Det blev med tiden sværere og sværere at tro på det fortsatte regeringsprojekt, men måden SF kom ud af regeringen på var absolut ikke køn.

Overraskende godt Lokalt kunne formanden se tilbage på et år, hvor en stor del af aktiviteterne pegede

Niels Heebøll, Gedsted, overlod formandsposten til Berit Byg, Ranum.

frem mod kommunalvalget i november. SFs byrådsmedlemmer i den forløbne periode, Berit Byg og Inger Lynge, havde begge valgt ikke at genopstille. Derfor, og med SFs dårlige meningsmålinger på landsplan, var valgresultatet imødeset med spænding. På landsplan fik SF et meget dårligt resultat ved kommunalvalget, og på den baggrund gik det som bekendt overraskende godt i Vesthimmerland med fire nyvalgte SFere i kommunalbestyrelsen: Pernille Vigsø Bagge, Theresa Berg Andersen, Niels Heebøll og Karen Clausager. Et resultat som

ikke mindst skyldes Pernille Vigsø Bagges meget flotte personlige stemmetal. Der vil gå lidt tid med, at de nyvalgte SFere finder deres egne ben, men udgangspunktet er, at SF forsat vil gå til arbejdet med ønsket om både at være grundige, seriøse og kritiske. Der venter mange udfordringer blandt meget andet gennemførelsen af folkeskolereformen, en stram økonomi, øget bosætning, en ny landdistriks- og kulturpolitik og ønsket om en øget borgerinddragelse. I den forbindelse skal det nævnes, at SF med glæde har noteret sig, at der var tilslutning til et forslag om at oprette et ungeråd. Niels Heebøll sluttede sin beretning med en stor tak til Berit Byg og Inger Lynge for deres indsats i de sidste fire år. Da en del af den gamle partiforeningsbestyrelse var blandt de nyvalgte til byrådet, blev der ved valg til bestyrelsen og den efterfølgende konstituering nye folk på flere poster. Den nye SF-bestyrelse fik følgende sammensætning: formand Berit Byg, næstformand Holger Madsgaard, kasserer Torben Duelund, sekretær Birthe Wolf Medina og menige medlemmer Pernille Vigsø Bagge, Karen Clausager og Niels Heebøll.

Tøjbutikken Ellen Kristensen i Nørager arrangerede en shoppingoplevelse med bus fra tre byer i Vesthimmerland.

Bussen gik til Ellen Kristensen NØRAGER: Der var hverken snak om forlommer eller baglommer, da 26 glade passagerer skulle med bussen mod Nørager onsdag, 26. marts - der var nemlig plads til alle. Ejer af tøjbutikken Ellen Kristensen havde nemlig sørget for at leje en bus til alle, der til hverdag ikke har mulighed for at komme på shopping i den 210 kvadratmeter store tøjforretning i Nørager.   Midt Bus Jylland stod der på siden af den bus der onsdag morgen standsede ude foran Ellen Kristensen, og personalet var klar til at tage imod en flok købelystne damer, der alle var i højt humør og glade for ideen Gitte Laustsen havde fået.

Stoppested i tre byer

Hvalpsund, Gedsted og Aalestrup var opsamlingspunkterne, hvor alle var velkommen til at hoppe på bussen til Nørager, og det gjorde overraskende mange mener Gitte Laustsen

- Jeg var positivt overrasket over, hvor mange der havde lyst til at komme og besøge os på denne lidt anderledes måde. Vi har ofte hørt, at især de lidt ældre kunder fra netop disse byer har svært ved at komme ud til os på grund af de manglende transportmuligheder, så vi er rigtig glade for, at vi kunne gøre dette muligt, og at kunderne tog så godt imod tilbuddet.   Blandt de 26 kvinder var der syv, som aldrig havde været i butikken før, og andre som ikke havde besøgt Ellen Kristensen i mange år, fordi det ikke har været muligt for dem at komme dertil.

Ekstra forkælet

Det var ikke kun bussturen, der var stillet til rådighed for de 26 velmødte damer. Siden tidlig morgen havde Gitte og hendes trofaste team stået i køkkenet og smurt sandwich og bagt kage til at kunderne skulle

Ugens tv Ugens tv ONSDAG DR1 05.20 Ækvator rundt 06.15 Der er noget i luften 06.45 Formiddagsprogram. 12.15 Skattejægerne 12.40 I hus til halsen 13.20 Hammerslag 13.50 Miss Maple: En håndfuld rug 15.20 Hun så et mord. 2 afsnit 16.50 Herskab og tjenestefolk 17.50 TV Avisen 18.00 Danmark under hammeren 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 20.00 Spise med Price på tur 20.40 De unge landmænd 21.10 Det søde liv 21.30 TV Avisen med Penge og Sporten 22.30 Vegas. Amr. dramaserie 23.10 Whitechapel IV 23.55 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.10 Madmagasinet Bitz & Frisk 11.35 For godt til at være sandt? 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 DR2 Undersøger 13.00 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.05 DR2 Undersøger 18.40 1000 dage for verdens natur 19.30 Coupling - kærestezonen 20.00 Dommer for en Dag 20.40 Sagen genåbnet 22.30 Deadline 23.00 En anderledes dreng 23.55 The Daily Show 00.15 Warren Buffett 01.05 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Han, hun og haven 12.50 Mere hus for pengene 13.45 Sæt pris på dit hjem 14.35 Stjernerne på slottet 15.25 Hjem igen 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen. Dansk reportageserie 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Hvem bor hvor? 20.35 BS & recepten på lykke 21.25 Fangerne 22.00 Nyhedsblok 22.40 Natholdet 23.15 Flugtkongerne 00.10 Natfjernsyn

TORSDAG DR1 05.20 Ækvator rundt 06.15 Der er noget i luften 06.45 Formiddagsprogram. 12.15 Skattejægerne 12.40 I hus til halsen 13.20 Hammerslag 13.50 Miss Maple: Mord er let 15.20 Hun så et mord. 2 afsnit 16.50 Herskab og tjenestefolk 17.50 TV Avisen 18.00 Danmark under hammeren 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 20.00 Gintberg på Kanten - DSB 20.30 Mit liv som plejebarn 21.00 Den lukkede 21.30 TV Avisen med Bag Borgen og Sporten 22.30 Taggart: Kampklar 23.40 I farezonen 00.30 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Penge 11.30 Jersild i tiden 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 DR Undersøger 13.00 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.05 Store danskere 18.45 1000 dage for verdens natur 19.30 Coupling - kærestezonen 20.00 Debatten 21.00 Detektor 21.30 Dårligt Nyt 22.00 Nærkontakt 22.30 Deadline 23.00 Bastardens smukke sang 00.10 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.30 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Han, hun og haven 12.50 Mere hus for pengene 13.45 Sæt pris på dit hjem 14.35 Stjernerne på slottet 15.20 Hjem igen 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed 20.50 SuperMatchen: Danmark - Slovenien (m), Golden League 22.50 Nyhedsblok 23.20 Natholdet 00.10 Natfjernsyn

komme. - Vi er tre fastansatte i butikken, så alle var selvfølgelig kaldt på arbejde, og så havde jeg hentet ekstra hjælp i form af min mor på 70 år og svigermor på 82 år, som altid er klar til at give en hånd med.   Da formiddagen var gået, kunne personalet hos Ellen Kristensen sende buspassagerne ud ad døren med poserne fulde af nyt tøj til forårsgarderoben. - Det har været en rigtig sjov og god oplevelse. Det er helt sikkert noget vi kunne finde på at gøre igen. Vi vægter meget højt, at vores kunder får, den service de ønsker, og at sende 26 glade smil ud ad døren giver os helt sikkert lyst til at fortsætte med at finde på nye tiltag, slutter Gitte Laustsen.  Butikken i Nørager ”Ellen Kristensen” blev etableret i 1973 med ejeren Ellen Kristensen bag disken. I 2003 overtog Gitte Laustsen forretningen.

- 8.april april2014 2014 2. 2. - 8. FREDAG DR1 05.20 Ækvator rundt 06.10 OBS 06.15 Der er noget i luften 06.45 Formiddagsprogram. 12.15 Skattejægerne 12.40 I hus til halsen 13.20 Hammerslag på Tåsinge 13.50 Miss Maple 15.20 Hun så et mord. 2 afsnit 16.50 Herskab og tjenestefolk 17.50 TV Avisen 18.00 Aktionshuset 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 19.00 Disney Sjov 20.00 Ørkenens sønner 21.00 TV Avisen med Vores vejr 21.25 Kate & Leopold. Amr. romantisk komedie fra 2001 23.20 Før og efter. Amr. drama 01.05 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Kontant 11.30 Nærkontakt 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Dommer for en dag 13.00 Eftermiddagsprogram. 16.00 Nyhedstimen 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.05 Nærkontakt 18.35 Debatten 19.30 Coupling - kærestezonen 20.00 Gøgereden 22.10 Krysters Kartel 22.30 Deadline 23.00 60 Minutes 23.45 The Daily Show 00.10 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.30 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Han, hun og haven 12.50 Mere hus for pengene 13.45 Sæt pris på dit hjem 14.35 Stjernerne på Slottet 15.25 Hjem igen 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Voice - junior 21.05 SuperMatchen: Danmark Norge (m), Golden League 23.00 Kentex 50 - En mand ser Blåt 00.05 Red Eye. Amr. thriller 01.35 Flash of Genious. Amr. drama 04.00 Nyhederne og Vejret

LØRDAG DR1 05.15 Ækvator rundt 06.10 Der er noget i luften 06.30 Forunderlige verden. 3 afsnit 09.10 På sporet 10.00 DR Dokumentar 11.00 OBS 11.10 Mord på hjernen 12.55 Ved du hvem du er? 13.55 Sommer 14.55 En ny begyndelse 15.40 Livet længe leve 17.35 Ørkenens sønner 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 18.58 Held og Lotto 19.05 De kære dyrebørn 20.00 Downton Abbey IV 20.50 Kriminalkommissær Barnaby 22.20 Kommissær George Gently 23.50 Wycliffe: Dødens kreds 01.10 Natfjernsyn

DR2 06.30 Debatten 07.30 Nyheder fra Grønland 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.01 Sådan opstod kelvin, ampere og alt det andet 09.00 Formiddagsprogram. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.05 Hjælp - bierne forsvinder 13.00 DR2 13.00 - Nyheder 13.10 Eftermiddagsprogram. 17.50 En lang weekend med Guds søn 19.05 Operation sibirisk tiger 20.00 DR2 Tema: Sindssyg 22.30 Deadline 23.00 Dårligt Nyt 23.35 Genova. Eng. drama 01.05 60 Minutes 01.50 Deadline Nat

TV2 06.00 Morgen TV - mest for børn 09.00 Go’ morgen Danmark 12.00 Nyhederne 12.10 Hvem vil være millionær? 12.55 Eftermiddagsprogram. 17.10 BS & recepten på lykke 18.00 Nyhederne og Sporten 18.10 Regionale nyheder 18.20 Dit forårsvejr 18.25 Sæt pris på dit hjem 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 19.45 LørdagsSporten 20.00 Lyden af lørdag 20.50 Et Sikkert Hit. Amr. komedie-drama fra 2007 22.35 Natholdet 23.25 Pride and Glory. Amr. krimidrama fra 2008 01.35 Striptease 03.30 Natfjernsyn

SØNDAG DR1 05.15 Latinamerikas vilde natur 06.10 Der er noget i luften 06.35 Forunderlige verden. 3 afsnit 09.05 Kløvedal i Indonesien 10.05 Puk og Herman går i land 11.00 Verdens vildeste øer 11.55 Gal eller normal 12.55 Lone & Orangutangerne 14.20 Downton Abbey IV 15.10 Sherlock Holmes 16.55 Kriminalkommissær Barnaby 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 19.00 Livets planet 20.00 Sommer. Dansk dramaserie 21.00 21 Søndag 21.40 Fodboldmagasinet 22.10 Agent 007 i skudlinien. Eng. agentfilm fra 1985 00.20 Mørkets gerninger 02.00 Natfjernsyn

DR2 06.35 Den forsvundne milliardær 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.01 Skavlan 09.00 Formiddagsprogram. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.15 Paul Merton globetrotter - i Alperne 13.00 Eftermiddagsprogram. 16.50 Slaget om Midway 19.00 Javel, hr. statsminister. 2 afsnit 20.00 Hugh Fearnley - Whittingstall i Skandinavien 21.00 Søndag Live 22.30 Deadline 23.00 2. sektion 23.25 Putins fjende 00.30 Natfjernsyn

TV2 06.00 Morgen TV - mest for børn 09.00 Go´morgen Danmark 12.00 Nyhederne 12.10 Lyden af lørdag 12.55 Liebhaverne 13.30 Dogs in the City 14.20 Broerne i Madison County 16.35 Prinsesse Marie i Etiopien 17.10 Kurs mod fjerne kyster 18.00 Nyhederne og Sporten 18.10 Regionale nyheder 18.20 Dit forårsvejr 18.25 Fotofælden 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 SuperMatchen: Danmark Frankrig (m), Golden League 22.05 Taken. Amr. action-thriller 22.40 Klipfiskerne 00.35 Fangerne 01.10 Natfjernsyn

MANDAG DR1 05.25 Latinamerikas vilde natur 06.15 Der er noget i luften 06.45 Hairy Bikers store kokkedyst 07.30 Formiddagsprogram. 12.10 Skattejægerne 12.40 I hus til halsen 13.20 Eftermiddagsprogram. 16.55 Jordemoderen. Eng. dramaserie 17.50 TV Avisen 18.00 Danmark under hammeren 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 20.00 Danmarks skønneste sommerhus - Øvrige Sjælland 20.30 Det er helt sort 21.00 Sådan er det skøre sind 21.30 TV Avisen med Horisont og Sporten 22.30 Unge Morse 00.00 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Bag Borgen 11.30 Detektor 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.05 Dårligt Nyt 18.35 En go’ frokost 18.45 1000 dage for verdens natur 19.30 Coupling - kærestezonen 20.00 The Newsroom 21.00 DR2 Undersøger 21.30 Akkari og Khader 22.00 Jersild i tiden 22.30 Deadline 23.00 FC Rwanda 23.55 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Han, hun og haven 12.50 Mere hus for pengene 13.50 Savnet 14.35 Stjernerne på slottet 15.25 Hjem igen 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen. Dansk reportageserie 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Hvem vil være millionær? 20.50 Danmarks dejligste badehoteller 21.25 Fotofælden 22.00 Nyhedsblok 22.40 Krop umulig - børn 23.30 Natfjernsyn

TIRSDAG DR1 05.25 Latinamerikas vilde natur 06.15 Der er noget i luften 06.45 Hairy Bikers store kokkedyst 07.30 Formiddagsprogram. 12.15 Skattejægerne 12.45 I hus til halsen 13.25 Eftermiddagsprogram. 16.55 Jordemoderen 17.50 TV Avisen 18.00 Danmark under hammeren 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 20.00 Hammerslag 20.40 Retshjælpen 21.05 Kontant 21.30 TV Avisen 21.55 Madmagasinet Bitz & Frisk 22.20 Sporten 22.30 Beck: Annoncemanden 00.00 I farezonen 00.50 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Horisont 11.30 2. sektion 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 14.00 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.10 Michael Jeppesen møder... 18.35 En go’ frokost 18.45 1000 dage for verdens natur 19.30 Coupling - kærestezonen 20.00 Louis Theroux og de sexdømte i Los Angeles 21.00 Dokumania 22.30 Deadline 23.00 Kampen om sandet 23.50 The Daily Show 00.15 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Han, hun og haven 12.50 Mere hus for pengene 13.40 Savnet 14.35 Stjernerne på slottet 15.20 Hjem igen 15.50 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen. Dansk reportageserie 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Kurs mod fjerne kyster 20.50 Razzia - Skat rykker ud 21.25 Station 2 Politirapporten 22.00 Nyhedsblok 22.40 Dags Dato 23.30 Soldater i krig 00.30 Natfjernsyn


2. april 2014

Side 19

Find din fagmand

Tonnys VVs A/s

FĂŚrdigblandet beton - ogsĂĽ udlĂŚgning med bĂĽnd Levering af sand og grus! MOBIL BETON ApS

møldrup • skals

Telefon 30 86 96 70 (dag) - 98 52 40 03 (aften)

AALESTRUP EL-SERVICE

b

Autoriseret gas-, vand- og sanitetsmester

• Om- og tilbygning • Støbe-/murerarbejde • Renovering • Rep. og vedligeholdelse • Fliser/BadevÌrelse • Netpus afskallede facader v. Gert Kristensen ¡ Støttrupvej 59 ¡ Støttrup ¡ 9620 Aalestrup gkbyggeservice@gmail.com ¡ www.gkbyggeservice.dk

Du trykker bare

- EN AFDELING AF SIMESTED EL-SERVICE ApS

20 14 61 01

El-installationer i landbrugsbedrifter

Arne Knudsen

1<7

1<7

1<7

Kontor og vĂŚrksted:

Erhvervsvej 2, 9632 Møldrup

Tlf. 86 69 18 38 Vi er medlem af: Varmepumpeprdningen

Vand â&#x20AC;˘ Varme â&#x20AC;˘ Sanitet â&#x20AC;˘ Ventilation â&#x20AC;˘ Solceller â&#x20AC;˘ Naturgas â&#x20AC;˘ Solvarme â&#x20AC;˘ Jordvarme - Blik Mail: tonny@tonnysvvs.dk â&#x20AC;˘ www.tonnysvvs.dk

98 64 12 55

- sĂĽ trykker vi resten

â&#x20AC;˘ Ring og tag en uforpligtende snak med os â&#x20AC;˘ Vi hjĂŚlper gerne med udformningen

Tlf. 98 64 50 14

1<7 1<7 1<7 1<7 1<7 1<7

ole@smede-vvs.dk www.smede-vvs.dk

Borgergade 17 â&#x20AC;˘ 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 12 55 â&#x20AC;˘ post@himmerlandstryk.dk

El-installationer i bolig, landbrug og erhverv

Bakkegaardsvej 2 ¡ 9620 Aalestrup 'DOJDDUGVYHMĂ&#x192;$DOHVWUXS

Tlf. 98 64 80 80 7O) 7O) 7O) www.aasvt.dk 0,&+$(/1,(/6(1*(57.0$'6(1 'DOJDDUGVYHMĂ&#x192;$DOHVWUXS 'DOJDDUGVYHMĂ&#x192;$DOHVWUXS

0,&+$(/1,(/6(1*(57.0$'6(1 0,&+$(/1,(/6(1*(57.0$'6(1 PDLOPQ#DDVYWGNPDLOJNP#DDVYWGN PDLOPQ#DDVYWGNPDLOJNP#DDVYWGN PDLOPQ#DDVYWGNPDLOJNP#DDVYWGN [SM [SM   [SM  [SM [SM [SM

t4NFEFBSCFKEF t4NFEFBSCFKEF t4NFEFBSCFKEF t6OEFSMFWFSBOEÂ&#x201C;S t6OEFSMFWFSBOEÂ&#x201C;S t6OEFSMFWFSBOEÂ&#x201C;S t4NFEFKFSO t4NFEFKFSO t4NFEFKFSO t3FQBSBUJPOFS t3FQBSBUJPOFS t3FQBSBUJPOFS t4WFKTFPQHBWFS t4WFKTFPQHBWFS t4WFKTFPQHBWFS

t7BOE t7BOE t7BOE t7BSNF t7BSNF t7BSNF t4BOJUFU t4BOJUFU t4BOJUFU t4PMWBSNFKPSEWBSNF t4PMWBSNFKPSEWBSNF t4PMWBSNFKPSEWBSNF t#MJLLFOTMBHFSBSCFKEF t#MJLLFOTMBHFSBSCFKEF t#MJLLFOTMBHFSBSCFKEF

â&#x20AC;˘ Ny- og tilbygning â&#x20AC;˘ Renovering

Salg og reparation af hvidevarer

â&#x20AC;˘ Materieludlejning Sognevejen 156 . 9620 Aalestrup . jphauerslev@ofir.dk

Aalestrup Installationsforretning siden 1926 Aut. el-installatør Hans Kristian Nielsen

Tlf. 40 59 80 80 ¡ 98 64 13 00

ApS

Borgergade 17 ¡ 9620 Aalestrup

Tlf. 98 64 50 10

gb@gedstedbogtrykkeri.dk www.gedstedbogtrykkeri.dk

Find din fagmand l Nybygning l Tilbygning

l Udlejning af 13m lift

l Køkken

V/ Mikael Sadolin Pedersen Bjergegaardsvej 4, Aalestrup

98 64 12 77

Montør Hans Leegaard mobil 20 48 52 76

Bjergegaardsvej 4 Mobil 40 31 84 64 kbj.byg@gmail.com www.kbj-byg.dk l

l

Varme Sanitet ¡ Solvarme ¡ Jordvarme ¡ Blik ¡ Uforpligtende tilbud ¡ Store / smü opgaver

Møllegade 4 9632 Møldrup Tlf. 86 69 20 99 E-mail: info@moeldrupvvs.dk www.møldrupvvs.dk

Landbrugsbyggeri Jord/beton Nybyggeri Reparationer Kloak Totalentrepriser

M.B.D.

Flemming Dalsgaard

- Alt i tømrer- og snedkerarbejde - Nybygning - Til- og ombygning - Erhvervs - og landbrugsbyggeri

Arne Albertsen og Martin Nielsen

Priv. 86 69 16 60

- til din lokale fagmand

Beton/Cement:

Mobil Beton ApS 30 86 96 70 / 98 52 40 03

Elektriker:

En Lys IdĂŠ 40 59 80 80 / 98 64 13 00 Aalestrup El-Service 20 14 61 01 Murer- og Byggefirmaet Dalsgaard ApS 98 64 93 91 / 23 41 17 91 GK Byggeservice 41 62 64 60

Aut. gAs- og vAndmester mogens Kastrup nielsen gAs- og vAndmester dennis WĂźrtz . mobil 21 42 58 99

Søhalevej 8 - Hvilsom - Tlf. 98 54 84 15

Quick-Guide Murermester:

MøldrUp VVS a/S

Hvilsom Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Priv. 86 69 21 16

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Ă&#x2DC;rnhøjvej 39 . 9620 Aalestrup Tlf. 98 64 93 91 . Mobil 23 41 17 91

Vand ¡ Vand ¡ Varme ¡ Sanitet ¡ Naturgas ApS

p

v/

montering

l Renovering

Murer- og byggefirMaet DalsgaarD a s

Find din fagmand

- i Vesthimmerlands Avis!

Tryksager:

Gedsted Bogtrykkeri 98 64 50 10 Himmerlands Tryk A/S 98 64 12 55

Tømrer/Snedker:

Hvilsom Tømrer- og Snedkerforr. 98 54 84 15 Mester Jacob 22 75 70 40 Tømrer og snedker Kim B. Jørgensen 40 31 84 64 / 98 64 26 10

VVS:

Arne Bach Pedersen ApS 98 64 12 77 Gedsted Smede & VVS 98 64 50 14 Møldrup VVS 86 69 20 99 / 40 20 93 99 Tonnys VVS A/S 86 69 18 38 Aalestrup Smede & VVS Teknik 98 64 80 80 / 20 45 17 28 / 23 30 86 76


Side 20

2. april 2014 i moderens mave. Dyrlægen blev tilkaldt en søndag aften og han gav den ikke mange chancer. MEN heldigvis klarede han det og er superfrisk med fuld fart på

livet i fåreflokken.   Så der er nok at se på, hvis turen går til Klejtrup og Verdenskortet i foråret og sommeren.

Keld og Hilda på lagkagen i Nørager

Verdenskortet i Klejtrup set lidt fra oven. Sæsonen indledes Skærtorsdag 17. april.

Verdenskortet i Klejtrup udvider KLEJTRUP: På Verdenskortet er der nu rigtig forårstravlt før åbningen Skærtorsdag, 17. april, hvor man slår dørene op for sæson 2014.   Ud over det almindelige vedligehold, der er i parken og ude på selve Verdenskortet, har værtsparret meget travlt med at gøre en ny tilbygning færdig.   Vi bygger en ny sal og tre nye toiletter i forbindelse med Glaspavillonen og butikken. En tilbygning på knap 70 m2 holdt i samme stil, som Glaspavillonen,

fortæller Lisbet og Flemming Cassøe.   På grund af øget efter-

spørgsel for at holde familiefester på Verdenskortet, har vi valgt at efterkomme ønsket, så vi nu kan have tre selskaber samme dag. Med to sale i Glaspavillonen og en i Restaurant Sørensminde, føler vi os nu godt rustet til at klare efter-

I februar fik verdenskortet sine første små lam.

Dæk . Fælge . Autoservice KOM TIL RECEPTION FREDAG DEN 11. APRIL FRA 12 - 16

NYT DÆKCENTER Vi byder t på lidt god l ti n e til gan g o rn ø b båd e voksne

SUPER ÅBNINGSTILBUD PÅ DÆK OG FÆLGE Vi klarer alt indenfor dæk! K øb 4 n e dæ k g Brid esto ercard st a og få et M GR ATIS ,0 0 4 med mt i s online sa

spørgslen og til at levere nogle rigtig gode rammer for en festlig dag.   Et større terrasseområde med borde og stole til udendørsservering står også klar ved åbningen.   I parken bliver der lavet en gedefold og græsarealet med bænkeborde bliver udvidet, så der bliver sammenhæng med området med de ”Gamle lege.”   På selve Verdenskortet står Færøerne for en større opdatering; idet de gamle pæle, som markerer de mange øer, alle skal udskiftes. Så et helt nyt Færøerne vil stå klar til at besøge, for dem, der tør vove springet derud…..   I februar fik Verdenskortet sine første små lam. - Vi har flere tvillingelam, men Cupcake, som det sortbrogede lam hedder, er ”enebarn”. Fortæller Lisbeth Cassøe. Cupcake havde en meget svær fødsel, da den vendte forkert

NØRAGER: Køkkenet havde lavet lagkager, der var prydet med billeder af Keld og Hilda, da Nørager Ældrecenter fik besøg af den populære sangduo torsdag 20. marts. Beboere fra Rørbæk og Haversdal Ældrecentre var inviteret med. Cirka 70 mennesker var samlet, og mange sang med på de kendte melodier. Det er åbenbart ikke hver dag, at Hilda Heick får serveret lagkage med deres eget billede. Det var i hvert fald tydeligt, at det gjorde indtryk.

Efter den 60 minutter lange koncert blandede Keld og Hilda sig med publikum. De tog sig god tid til at snakke med folk, mens de skrev autografer og solgte cd’er. Rygtet om koncerten havde spredt sig, og flere fra byen ville gerne have været med, men det kunne desværre ikke lade sig gøre. Dels var der ikke plads, og dels var arrangementet gennemført med støtte fra Poul Rue Fonden, som uddeler penge, der er øremærket til ældrecentre.

Keld og Hilda var et populært indslag på Nørager Ældrecenter.

Se mere på www.st-ajstrup.dk eller ring på tlf. 98 35 53 11

, r e t e P n e g n r vi i a h p u r t s j A I St. Jan men vi har

Kan beny tte er hele verden. tikker ov fysiske bu pr. kunde. astercard Mak s. 1 M

Jeg leverer og monterer gratis, så ring til St. Ajstrup og bestil Jeres nye hvidevarer så kommer jeg med dem

SKARPE FORÅRSTILBUD – inkl. moms, montering og afbalancering 4 kvalitets sommerdæk

4 stk. fælge med kvalitetsdæk Frit valg mellem 3 alufælge:

Størrelse

MSW 22

Pris

195/65R15 2.899,-

Enzo W

205/55R16 3.699,-

Størrelse

Pris

195/65R15 2.499,205/55R16 3.299,-

Dezent RE dark

175/65R14

4.399,-

195/65R15

4.999,-

205/55R16

6.199,-

225/45R17

7.799,-

Størrelse

Pris

175/65R14 1.999,195/65R15 2.499,205/55R16 3.299,-

Vi har altid et stort udvalg af alufælge og kvalitetsdæk på lager. Besøg din First Stop forhandler i Aars og få specialistens rådgivning om, hvad der passer til din bil.

First Stop Himmerlands Dækcenter

ved Jesper Svendsen . Svoldrupvej 152 . 9600 Aars . 27 58 39 86 . fshdaek@gmail.com

St. Ajstrup v/Nibe

KØKKEN- OG HVIDEVAREBRUGSEN Brugsvej 7, St. Ajstrup · 9240 Nibe Mandag - fredag kl. 9.00 - 17.30 - Lørdag og søndag lukket

etning Bundsolid forr ed! at handle m

Profile for Vesthimmerlands Avis

Vesthimmerlands Avis nr. 14 - 2014  

Læs Vesthimmerlands Avis

Vesthimmerlands Avis nr. 14 - 2014  

Læs Vesthimmerlands Avis

Profile for himtryk