Page 1

HICNYT Herstedøster IC

DEC ’12 HOVEDSPONSOR


FORORD Af John Bødker Julen står for døren og postkassen bliver fyldt med mere end 10 kilo juletilbud hver weekend - Juleræsset er begyndt.

deltager i træning både indendørs og udendørs. I dette nummer af HICNYT har vi ændret på designet og håber at alle kan li det de ser.

I HIC er en lang sæson forbi og en del er gået på stand-by. Batterierne skal genoplades til den nye sæson som bliver spændende at følge.

Samtidig en stor tak for de mange indlæg redaktionen har modtaget, men vi skal gøre opmærksom på, AT DEADLINE skal overholdes - denne gang udsatte vi deadline med mere end 20 dage så alle havde en chance.

At HIC ikke ligger stille selvom sæsonen er slut, vidner de mange der

GLÆDELIG JUL OG ET LYKKEBRINGENDE NYTÅR.

REDAKTIONEN Andreas Barnewitz Mobil 28894151 John E. Bødker Mobil 20499342 Artikler, billeder mm sendes til hicnyt@gmail.com Trykt i 1000 eksemplarer - Centraltrykkeriet, Skive Forside billedet: fotograferet af John Bødker med Samsung Galaxy II. Stærk sol over Buffalo Park, da U-19 sikrede sig oprykning til 2. Division

INDHOLD Side Side Side Side Side Side Side Side Side Side Side Side Side Side Side Side Side Side Side Side Side

2 4-5 6 7 8 10 11 12 13-15 16-17 18 19 21 22 23 24 25 26 27 28-29 31

Forord og indholdsfortegnelse Formanden Nyt fra ungdomskoordinatorene Fodbold er sjovt -Jeg elsker det! Efteråret for u-11 drenge Veltrænede ben, stramme baller og flad mave - Gymnastik Skal du være en del af HIC U-15 Drenge - Sjov afslutning på svingende efterår Kontingent - Nødråb fra bestyrelsen HIC Sponsorer U-19 Drenge - Vi gjorde det igen… Kollektiv ulykkesforsikring Fodboldskolerne i 2013 Kontaktpersoner 2. Herresenior - Optur endte med nedtur HIC for sjov - Siden med fis og ballade Grand Masters holder formen ved lige Idrætskader - Behandling med akupunktur Vinterbold i HIC. Inden- og udendørstræning for alle Dansk Bank Cup 2012 - Endnu en succes Seniorformanden HIC og de elektroniske medier

NÆSTE DEADLINE ER SØNDAG d. 24 MARTS 2013


HOVEDVEJEN 107, 2600 GLOSTRUP Tlf. 45 12 69 46 Att. Anders Fabild

www.danicapension.dk

Ret forskudsopgørelsen hvis du har kapitalpension Folketinget har vedtaget, at du ikke længere får fradrag for indbetalinger til kapitalpension fra 2013. SKAT har derfor rettet din forskudsopgørelse for 2013, fordi SKAT tror, at du fortsætter med indbetalingerne uden at få fradrag. Men som kunde i Danica Pension overfører vi automatisk dine indbetalinger til kapitalpension, så de fremover - fra 2013 - går til en ratepension eller livsvarig pension. På den måde får du nemlig fortsat fradrag for dine indbetalinger til pension. Ret din forskudsopgørelse Det betyder, at du skal tilpasse din forskudsopgørelse for 2013. Ellers kan du komme til at betale for meget i skat. Sådan gør du – hvis du indbetaler til kapitalpension via din arbejdsgiver ● Indbetaler du til en kapitalpension via din arbejdsgiver, skal du tilpasse rubrik 19 i din forskudsopgørelse for 2013. ● Beløbet i rubrik 19 er sammensat af flere tal og dækker både over indbetaling til pension, bestemte personalegoder, legater og udgifter til gruppeforsikringer. Fremover skal rubrikken ikke længere indeholde dine indbetalinger til pension, så dem skal du trække fra. ● Som udgangspunkt skal du ændre beløbet i rubrik 19, så det svarer til beløbet i din forskudsopgørelse for 2012 – med mindre, at der har været ændringer til legater, dine personalegoder eller gruppelivsforsikringer. Kapitalpension – du har oprettet privat Indbetaler du til en kapitalpension privat, får du i december information om, hvad du skal gøre.

20


FORMANDEN En klub med mange aspekter Af John Bødker, Redaktionen Der var kø i Herstedøster da redaktionen havde sat formanden Søren Burchall stævne - først skulle vores lokale journalist fra Albertslund Posten lige have talt med formanden om de nye bane tiltag i Herstedøster. Søren er en travl mand med mange år på bagen i HIC-regi. Søren startede i HIC i 1980 og kom i bestyrelsen i 1993. Idag er han formand og pigetræner i HIC. Da roen begyndte at sætte sig i klubhuset denne milde november aften, hvor alt var meget stille, kom snakken hurtig hen på forsættelsen af mødet med lokalavisen - HIC har ligget i forhandlinger med kommunen om nyt baneanlæg ved det gamle gartneri og etablering af minikunst- og streetbane ved klubhuset- Her er kommunen med borgmester Steen Chriatiansen i spidsen en rigtig god sparringspartner. I skrivende stund er det kun natur og skov der skal give grønt lys for at vi kan begynde at etablere kunstbanen som gerne skulle stå klar i marts/april måne 2013. Det bliver også spændende at følge og støtte op om de tiltag Albertslund kommune har med udvidelse af erhvervsparken. Læs iøvrigt mere om banerne på hic.dk Hvordan får vi iøvrigt HIC videre i historien uden det går ud over filosofien - Det er det sociale der skal bære værket og samtidig være plads til at det sportslige niveau også bliver tilpasset.

4

Det er jo med en vis stolthed at klubben nu er at finde i 2. Division for u-19 drenge, smilet er ved at nå begge ører på formanden da han skal vise sin begejstring. Historien er jo ved at gentage sig for HIC - I begyndelsen af 90’erne lå HIC på samme niveau, da årgang 73-75 som ynglingespillere (u18/19, red.) var et af de bedste hold på Sjælland. Dette bekræftiges af Gert Kornum som lige valser forbi med en håndfuld winerbrød - Der skal være hjertestarter kursus i klubhuset senere. Idag spiller mange fra den årgang på HIC oldboys og igen er de at finde i de bedste rækker. Idag er HIC en klub med mere end 600 medlemmer og ledere, så det er lidt af et puslespil at få lagt - men det går jo fint, men er der ting vi kunne gøre anderledes og bedre? Forsættes næste side


Det er der uden tvivl og straks flyver der et utal af forslag op på bordet. Skal vi lave et sponsorstævne som optakt til efterårssæsonen (7-mands), hvor HIC seniorafdeling udfordre vores mange sponsorer - Det hele afsluttes med fælles grill…. Ja, der er mange forslag - men hvem skal stå for et sådan arrangement og igen kommer en gammel ide frem fra gemmerne. I ”gamle” dage havde HIC et seniorudvalg, som stod for mange sociale tiltag i HIC - idag kunne man kalde det et ”festministerium”, da hele HIC skal være indvolveret. I seniorafdelingen har der i de sidste par år været en gruppe der har lavet sociale arrangementer som ishockey og boksning hvor seniorspillerne har været noget på ”glatis”. At det sociale er i højsæde kan ses i løbet af de første måneder af 2013 hvor HIC sender mere end 150 spillere og ledere til varmere himmelstrøg på træningslejr og stævner. 50 spillere og ledere i herresenior og U-19 drenge drager til Tyrkiet på trænngslejr - en sådan tur er meget vigtig da vi står over for en stor opgave med at få implementeret U-19 drenge i seniorafdelingen i løbet af foråret. Mere end 100 spillere og ledere fra ungdomsafdelingen drager til Holland i påsken - jo, HIC gør noget ved det sociale og sportslige. Den nye skolestruktur i Albertslund har også ændret medlemsskaren i HIC, da 20% af medlemmerne idag består af nydanskere. Den ansvarlighed som de

”gamle” HIC’ere viser over for samtlige nye medlemmer varmer et HIC hjerte. Caféen oplever en mega succes med varm mad hver anden mandag - f.eks var der mere end 100 til spisning, da hofretten ”stegt flæsk med persillesovs” stod på menuén - Det var utilfredshed i ungdomsafdelingen der gjorde at man satsede på bespisning hver anden mandag - Hvorfor var det kun seniorafdelingen der skal have glæde af varm mad om torsdagen. Et par forældre tog ansvaret og så var den succes i hus. Det skal altid være atraktivt at være en del af HIC. F.eks sørger vi for at trænere og ledere får den beklædning der er brug for, så man er ”velklædt” og samtidig invitere til en afslutningsseance hvor en kendt person kommer forbi og fortæller en spændende historie om sin karriere. I år er det Mark Strudahl der kommer forbi HIC’s klubhus og fortæller om sin karriere som spiller og en del af trænerteamet i FC Nordsjælland Bagefter står den på indendørs fodbold på stadion. Vi hører tit at vi har rigtige gode forhold i HIC og at rengøringen og området er velplejet - Her skal lyde en stor tak til medlemmer og ledere som sørger for at vi kan være vores klub bekendt, men ikke mindst Niels der til dagligt sørger for rene omklædningsrum mm. Forsæt med det. Vi ses på banerne - Herligt iøvrigt at se, hvordan HIC fylder tiden på kuststofbanen på Albertslund Stadion.

Kanalens Kvarter 166, 2620 Albertslund TLF.: 40 26 18 36 www.bodyenergy.dk Find os på facebook

5


UNGDOMMEN

Nyt fra ungdomsafdelingen Af Nicolai Hermansen, Ungdomskoordinator For første gang i HIC’ historie skal vi spille i 2. divisionen, det er en kæmpe begivenhed for HIC ungdom og for hele klubben. Som vi glæder os rigtig meget til i 2013. U19 drenge har ikke været de eneste vindere af deres række, ligeledes har u12 drenge vundet deres række som ubesejret. U16 og U18 piger-1 og 2 har måtte tage en 2. plads mens u10-1, u13-1 og u14 drenge en 3. plads i deres rækker. Udover disse pæne placeringer har u15 drenge kvalificeret sig til 4. runde i deres pokaltunering som skal spilles i april måned. En god sæson for HIC ungdom. Derudover har vi haft en ny udgave af Danske Bank CUP hvor både drenge og piger har fået lov at deltage i, der vandt HIC 4x fair-play pokaler og 2x pulje pokaler. På træner siden har vi fået Peter Knudsen som ny træner hos u14 drenge, og på u10 drenge har vi fået yderligere assistence af Martin Heramb og Lars Lindberg. På pigesiden har det også kommet en ny træner Henrik Petersen til U10 piger. Vil gerne byde jer alle sammen velkommen til HIC. På U12 drenge kan det forventes at der kommer yderligere to trænere i nærmeste fremtid i stedet for Jimmi som har valgt at holde en pause for træner-gerningen i HIC.

6

Hvis vi skal kiggefrem imod forårssæsonen 2013 må det være ungdomsledelsens målsætning at HIC deltager i Sjællandsmesterskabet med 2 ungdomshold (i 2012 var der et hold med, u15 piger) at HIC tager afsted med 150 spillere og ledere til Kalundborg Lions CUP i pinsen og vi kommer til at spille 3 finalekampe hvor mindst to af disse må forvandles til guld (i 2012 var vi 135 deltager afsted og kom i en finalekamp som U18 piger vandt) Derudover forventes 6 ungdomshold at tage af sted på udlandstur i påsken for at spille træningstunering. Her tror vi på at mindst et hold kan tage medaljer med hjem til HIC. Til april skulle vi gerne få den første kunstgræsbane i HIC, den kommer til at ligge på det lille bane 8 inde i mellem trænerne ved klubhuset. Når vi får banen skal vi selvfølgelig lave en åbningsfest for HIC´s yngste medlemmer, det kan i glæde jer til! På vegne af HIC’ Ungdomskoordinatorer og bestyrelsen vil vi gerne sige tak til alle trænere som gør et rigtig godt stykke arbejde for HIC frivilligt! Pernille Hansen (u9 og mindre - drenge og piger) Nicolai Hermansen (u-10-13 drenge og piger)(skribent) Andreas ”HP” Petersen (u14 og ældre - drenge og piger)


U-11 DRENGE Fodbold er sjovt - Jeg elsker det! Af Kim Leland, Træner

Holdet har en stor, stabil stamme af drenge, der har spillet sammen i en del år og efterhånden er rigtig godt sammenspillet. Første weekend i september havde vi også to hold med til HIC’s eget stævne Danske Bank Cup, hvor det ene hold vandt en ærefuld fair play-pokal. I SBU-turneringen blev vi nummer 4, og i Taastrup FCs vinterturnering fik vi en andenplads.

Trænerne glæder sig over drengenes fortsatte udvikling. Næste år ser vi frem til at være med til Lions Cup i Kalundborg sammen med resten af klubben. Men et er resultater og stævner – det vigtigste er spilleglæden og lysten til at spille fodbold. Som Carl fra holdet siger: ”Fordbold er sjovt – jeg elsker det, og jeg går og tænker på det hele tiden!”

7


HIC KVINDEGYMNASTIK Af Marianne Burchall og Annie Vibe, Kontaktpersoner Vil du have veltrænede ben, stramme baller og flad mave? Komplet træning af hele din krop hvor kickstarter konditionen samt din styrke. Vi lytter til god musik og får motiverende tilråb, som hjælper dig med at finde overskuddet til at blive ved. Timen indeholder træning for hele kroppen med hovedvægt påmave, ryg, baller og lår. Det er meget blandet det vi laver på en time. ● Få trænet mave og ryg helt i dybden. Vi arbejder med at få en stærkere kerne mskulatur, da den er det vigtigste område at styrke, så du undgår en dårlig ryg/holdning. ● Vi laver også en del isolerende balle øvelser, som styrker og opstrammer, men også benene bliver trænet da det skal med for at få faste og velformede baller. ● Vi arbejder også med stabilitets træning, som går ud på balance krævende øvelser. ● Vi har cirkeltræning, hvor man skifter mellem styrke- og konditionsøvelser, med og uden brug af redskaber, hvor du træner forskellige øvelser fra gang til gang ved 4-9 stationer, så hele kroppen bliver kørt igennem. En effektiv træning for din fedtforbrænding - opstrammende, og styrkende for musklerne. Tiden udnyttes optimalt og øvelserne stiller ikke krav til koordinationen, så alle kan være med. ● Strækøvelser afslutter timen. ALLE KAN DELTAGE I DENNE TIME - MAN SÆTTER TEMPO OG HÅRDHEDSGRAD INDIVIDUELT. Medbring måtte og vand.

VI SES HVER TIRSDAG FRA KL. 18.00-19.00 PÅ HERSTEDØSTER SKOLE - Lille sal bag hallen Kontakt: Marianne Burchall 28701949 eller Annie Vibe 26851596


Icy B H A -F

400,s t r in g 3 6 - 4 6

200,-

Det er snart jul og tid til både julefester og julegaver. Femilet har lingeriet, der både sidder godt og er behageligt at havepå. Vi har alt, du kan ønskedig, så du føler digvelklædt oggodt tilpas. G lo s tr u p S h o p p in g c e n te r 6 8 · w w w .fe m


UNGDOMMEN SKAL DU VÆRE EN DEL AF HIC Af Nicolai Hermansen, Ungdomskoordinator Vi kan stadigvæk godt bruge nyt blod på trænersiden i ungdomsafdelingen. Ved den sidste efterlysning fik vi 2 nye trænere - stort velkommen. I HIC er der rigtig mange mennesker som gør et frivilligt stykke arbejde. Men vi kan ikke klare det med den nuværende stab. I HIC vil vi rigtig gerne være der for vores medlemmer, især på banerne - så vores ungdoms-spillere altid har et par trænere til stede til hver træning, og det er her vi har brug for hjælp. Dommere Med flere medlemmer og flere kampe grundet kunstgræsbane på Albertslund stadion spilles der

nu udendørskampe hele året, derfor har vi brug for flere dommere. Caféen For at beholde den kæmpe succes vi har i cafén og de høje ambitioner vi har om det sociale klubliv i HIC, har vi brug for frivillige hænder til vores Café. Har du et par timer du kan undvære en-to dage om ugen, og vil bruge disse timer i selskab med andre rigtige HIC’ere! Så kontakt mig og vi kan snakke om hvor dine hænder kan bruges bedst. KONTAKT NICOLAI PÅ 31195505


Efteråret startede med at et afbudsramt HIC hold løb ind i en øretæve på 4-8 mod lokalrivalerne fra Taastrup FC. Sæsonstarten blev ikke lige hvad vi havde ønsket og tabte de 2 første kampe - Men til gengæld var der mere snit over de næste to kampe som blev vundet fortjent. Især sejren på 8-0 over rækkens nummer sjok, BGA fik en ordentlig snitter på hele 8-0, i en kamp, hvor drengene ikke behøvede at spille op til deres bedste, for at cruise en komfortabel (og prestigefyldt) sejr hjem.

og tilbage og holdene skiftedes til at banke bolde i kassen. Vi fik udlignet i sidste øjeblik og kampen sluttede 5-5. En rigtig sjov afslutning på en lidt svingende sæson. Men kammeratskebet kan ingen tage fra os. Futsal og indendørs Indendørssæsonen er i skrivende stund godt i gang. Vi starter træningen med en lille løbetur, og derefter er der masser af bold i hallen. Vi er tilmeldt futsal-turneringen, så vi bruger en del tid på at øve os på dette lidt specielle, men rigtig sjove spil. Reglerne er jo også ret anderledes i forhold til almindelig indendørs, så der er meget at holde øje med. Første stævne er midt i december, hvor vi skal et smut til Blovstrød for at spille ”lørdag aftensbold” (stævnet slutter ca. Kl. 20.00). Udendørs på kunstgræs

Efterårets mest regnfyldte dag lagde rammen til en forfærdelig kamp på Frihedens knoldemark af en klassisk skolefodboldbane. Vores drenge bevarede roen rimelig fint, men endte alligevel med at tabe vandpolokampen med knebne 1-2. Topholdet Brøndby Strand udspillede os i uhyggelig grad; vi ender med at tabe 1-6. I sidste kamp tog vi imod BSF. En meget underholdende kamp blev afviklet på en toptrimmet bane i Fabriksparken, da bane 1 stod under vand. Spillet bølgede frem

Vi spiller også med i vinterturneringen på kunstgræs, så der er også en ugentlig udendørs træning. Turneringen starter dog først efter nytår, så der er lidt tid til forberedelse. Holdet fungerer stadig rigtig godt; humøret er højt til træningerne. Man kan sagtens mærke at puberteten har rigtig godt fat i drengene, men det har da også sin charme.

U-15 DRENGE

SJOV AFSLUTNING PÅ SVINGENDE EFTERÅR Af Peter Dohlman, Holdleder

11


BESTYRELSEN 12

Nødråb - KONTINGENT Af Steen Hansen, Kasserer Kontingentet er det væsentligste bidrag til overhovedet at kunne drive en forening som HIC. Kontingentet er grundlaget for rammerne til at dyrke vor idræt - om så det er fodbold, gymnastik eller andre aktiviteter. Heldigvis er vi så heldige, at vi har nogle perfekte rammer til at dyrke vore aktiviteter. Klubhus med tilhørende bygninger, renholdelse af udenomsaraler, rengøring, vedligeholdelse, banepleje, dommere, turneringsafgifter og meget andet er for de fleste en selvfølgelighed. Men alt dette koster - og det er kontingenter med til at financiere. Endelig dækker kontingentindbetalingerne en ulykkesforsikring for spillerne. Rammerne er heldigvis også fortsat til stede - og det skyldes ikke mindst at vi har nogle kontingetindtægter. Men er rammerne nu på lånt tid? Når jeg skriver sådan, skyldes det, at bestyrelsen

den seneste tid i stigende omfang har brugt ressourcer på inddrivelse af kontingenter, som altså er det væsentligste grundlag for vor eksistens. I skrivende stund (november 2012) har vi kontingent-restancer for ikke mindre end ca. 70.000 kr. Vor forventning er selvfølgelig, at restancerne bliver inddrevet. Men indsatsen fra bestyrelsens og øvrige lederes side - tager desværre fokus fra vor egentlige opgaver - nemlig det sportslige. Derfor appelerer vi til forståelse - i bred forstand for at deltagelse i klubbens aktiviter selvføglig forudsætter, at vi alle indbetaler kontingent - og vel at mærke at det sker rettidigt - altså at vi er solidariske! Bestyrelsen ønsker at bruge alle kræfter på de sportslige tiltag til gavn for alle. Det er mit håb, at alle har forståelse for at kontingentindbetalinger er et ufravigeligt fundament for HIC`s fortsatte eksistens.


SPONSOR 2012 DANICA PENSION Hovedvejen 112 2600 Glostrup Tlf. 45126946 Att.: Anders Fabild www.danicapension.dk

SIESTA Café & Restaurant Glostrup Shopping Center 217 2600 Glostrup Tlf. 43453484 Att. Memo www.restaurantsiesta.dk

BRAUNER PROFIL OPTIK Glostrup Shopping Center 10 2600 Glostrup Tlf. 43961642 Att.: Lars Brauner www.profiloptik.dk

ISS KLOAK & INDUSTRISERVICE Rydagervej 27 2620 Albertslund Tlf. 43646939 Att.: Jens Nielsen www.albertslundkloakservice.dk

FRI BIKERSHOP Glostrup Butikstorv Diget 18-20 2600 Glostrup Tlf. 43462313 Tårnvej 229-231 2610 Rødovre Tlf. 36702313 Roskildevej 254 2610 Rødovre Tlf. 43422313 Att.: Frank Hansen www.cykelsmeden.dk DBS LYS A/S Ejby Industrivej 68 2600 Glostrup Tlf. 43453544 Att.: Dan Bæhring www.dbslys.dk ALBERTSLUND POSTEN Stationsporten 9 2620 Albertslund Tlf. 43302040 Att.: Michael Sandholdt www.albertslundposten.dk

REALMÆGLERNE HALLBERG BOLIG Hovedvejen 118 2600 Glostrup Tlf. 43430304 Att.: Poul Hallberg www.realmaeglerne.dk/glostrup

E.ESPERSEN & SØN A/S Rydagervej 17B 2620 Albertslund Tlf. 43649857 Att.: Finn Søder www.e-espersen.dk PUMA Vordingborgvej 124 4681 Herfølge Att.: Christian Nygaard www.puma.dk SADOLIN GLOSTRUP Hovedvejen 65 2600 Glostrup Tlf. 43960537 Att.: Søren Christensen og Torben Merrildgaard www.sadolin-glostrup.dk

13


SPONSOR 2012 SLAGTER KARL JOHAN Albertslund Centrum Bygangen 13 2620 Albertslund Tlf. 43649807 Att.: Jan Larsen www.karljohan.dk SELECT SPORT A/S Fabriksparken 46 2600 Glostrup Tlf. 4396966 Att.: Søren Busk www.select.dk BLOMSTER HEXERIET Park Alle 279B 2605 Brøndby Tlf.: 43633040 Att.: Birgit Effersøe SCA PACKAGING DENMARK Herstedvang 2C 2620 Albertslund Tlf. 72149530 Att.: Thomas Due www.sbemballage.dk FOLKEBLADET Glostrup Torv 6 2600 Glostrup Tlf. 43960031 Att.: Mette Hvid www.folkebladet.dk HVIDT & FRIT Diget 50-52 2600 Glostrup Tlf. 43433600 Att.: Rasmus Bådsgaard www.hvidtogfrit.dk

14

TORBENS AUTOCENTER Formervangen 15 2600 Glostrup Tlf. 43963218 Att.: Torben Sørensen www.torbens-autocenter.dk REALKREDIT DANMARK Hovedvejen 107 2600 Glostrup Tlf. 4125840 Att.: Jacob Bruun www.realkreditdanmark.dk ALBERTSLUND TØMRER & SNEDKER A/S Herstedøster Skolevej 16 2620 Albertslund Tlf. 43437722 Att.: Gert Buchholtz www.hrh.dk DOF VESTEGNEN Højnæsvej 63 2610 Rødovre Tlf. 36757522 Att.: Jan Rasmussen www.dofvestegnen.dk REVISIONSFIRMAET JAN HANSEN Marievej 3 2630 Taastrup Tlf. 49999292 Att.: Jan Hansen www.jh-revision.dk

FRUGTKURVEN Grønttorvet 360A 2500 Valby Tlf. 51231353 Att.: Carsten Lynge www.fugt-kurven.dk


SPONSOR 2012 FEMILET Glostrup Shopping Center 82 2600 Glostrup Tlf. 43966080 Att.: Charlotte Fabild www.femilet.dk CARLSBERG www.carlsberg.dk SOLFILM - LOGO Kvædehaven 66 2600 Glostrup Tlf. 21244854 Att.: Kim Wennke SOLRØD SPORT Solrød Center 18a 2680 Solrød Strand Tlf. 56145403 Att.: Michael Flyger www.solrodsport.dk ADVOKATFIRMA VILTOFT-ELLEBJERG-STØCHKEL Højvangsvej 24 2600 Glostrup Tlf. 43960640 Att.: Ole Viltoft www.ves-law.dk TRANSCOM CMS Herstedøstervej 27 2620 Albertslund Tlf. 77301461 Att.: Christian la Cour Valentin www.transcom.com

15


U-19 DRENGE

Vi gjorde det igen… Af Finn Nielsen, holdleder For nu 4 år i træk er det lykkes disse dygtige drenge at rykke en række op, og denne gang til U19 drenge 2 division. Denne række er den absolut højeste række for hold/klubber, der ikke har fået/kan få licens af DBU . En række, som dækker Sjælland, Lolland og Bornholm og som seniorplan kan sammenlignes med den tilsvarende 2 division/danmarksserien. Ja det er stort, og burde være næsten umuligt for en klub af HIC-størrelse, men dygtige spillere og et godt team omkring holdet kombineret med målrettethed og glæden ved at spille fodbold kan gøre underværker.

Selvom der skrives historie i HIC-regi, vil historien givetvis gentages sig i løbet af de kommende år, idet flere af de yngre årgange absolut har spillerne til at gentage succesen. Det seneste eventyr startede reelt i juni 2012, hvor man lidt uforklarligt og skuffende af indrangeringsudvalget blev placeret i 3 division, selvom holdet var stærkere end en række hold, som blev indplaceret i 2 division. Ja der var ikke andet at gøre end bevise, at de tog fejl og at holdet med deres stærke individuelle kvaliteter kan leverer en god gang fodbold.


Efter 11 kampe (reelt 13 kampe, men modstanderne trak sig efterfølgende ud af turneringen – og heldigvis blev de kampe vundet) blev resultatet 8 sejre altså 24 point og 3 dumme nederlag (2 stk. var udslag af særdeles dårligt spil). Målscoren var 37-21 altså det mest scorende hold i division. Så er det den sag klaret og oprykning til 2 division er en realitet. Undervejs var vi vidner til en række intense og spændende kampe med stor underholdningsværdi. STOR ROS TIL ALLE. Ja hvad er forventningerne til foråret 2013 ? Svar: En plads i top 3 (og at senior 1 rykker op i serie 1) Til alle spillerne og tak for (endnu) en stor sæson. Vi ses derude til foråret 2013 – mød op der er tale om god underholdning med godt fodboldspil.

17


HUSK AT NÅR DU BETALER KONTIGENT, GÅR EN DEL AF DIT KONTIGENT TIL EN

KOLLEKTIV ULYKKESFORSIKRING Forsikringen dækker dig til kamp og træning i Herstedøster IC. I 2012 dækker forsikringen med følgende erstatningsbeløb: Dødsfaldssum: 10.000 kr Invaliditetssum: 500.000 kr Tandskade, højst: 25.000 Kr Forsikringen giver ret til udbetaling, hvis forsikrede bliver mindst 5% invalid som følge af ulykkestilfælde. Der udbetales lige så mange procent af summen i erstatning, som invaliditetsgraden bliver sat til. UDBETALING: Der skal ikke betales skat af et eventuelt erstatningsbeløb. Hvis der er spørgsmål vedrørend den kollektive ulykkesforsikring, er du velkommen til at kontakte Søren Christensen, Tlf.: 33 30 60 00

18


FODBOLDSKOLE Mikro-fodboldskolen og DBU fodboldskole Af Nicolai Hermansen, ungdomskoordinator Mikro-fodboldskole 2013 vil også byde på DBU aktiviteter som altid, Mikro-fodboldskole (for årgang 2005-2007 både piger og drenge) vil blive d. 24-26 maj - Billetsalg starter den 26. Februar 2013 kl. 10.00. DBU-fodboldskole i sommerferien DBU’s fodboldskole er for årgang 19982005 både piger og drenge og vil igen i år afholdes af Fodboldklubberne i Albertslund, BS72, AIF og HIC på Albertslund Stadion i uge 28 (Billetsalg starter 6. marts).

Fra Mikro-fodboldskolen i Herstedøster 2012

Mere end 160 deltagere deltog i 2012 udgaven af DBU fodboldskole i Albertslund

19


KONTAKTPERSONER 2013 Klubhus: Formand: Kasserer: Næstformand: Seniorformand:

Bymosevej, v/Lilleskolen, 2620 Albertslund Søren Burchall, Kvædehaven 32, 2600 Glo., Steen Hansen, Rosens Kvt.1a, 2620 Alb., Niels Vibe, Kvædehaven 107, 2600 Glo., Anders Fabild, Stenstræde 6, 2620 Alb.,

Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.:

66 64 85 43

45 52 81 18

43 91 26 43 97

26 05 76 25 85

52 53 20 09 64

1. Herresenior: 2. Herresenior: 3. Herresenior: 4. Herresenior: 7-mands senior:

Allan Nielsen Tonny Jørgensen Magnus Haarh Nicklas Rømer-Risum Thomas Clausen

Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.:

Kvindesenior:

Camilla Malling

Tlf.: 60 13 26 49

Oldboys: Veteran: Superveteran: Grand Masters:

Mikkel Schomacker Anders Bach Varny Jensen Gert Kornum

Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.:

25 28 40 43

36 18 11 45

35 08 73 57

95 88 40 48

U-19 Drenge (94-95): U-15 Drenge(97-98): U-14 Drenge (99): U-13 Drenge (00): U-12 Drenge (01): U-11 Drenge (02): U-10 Drenge (03): U- 9 Drenge (04): U- 8 Drenge (05): U-5/7 Drenge (-06)

Jan Gluch Peter Dohlmann Nicolai Hermansen Claus Adelgaard Stig Møller Henrik Bredfeldt Kristoffer Gregersen Michael Johansen Morten Sørstrøm Karsten Lynge

Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.:

61 28 31 51 20 25 60 28 42 26

26 15 19 59 91 29 14 60 13 27

36 80 55 41 29 86 43 07 59 32

48 73 05 08 70 16 38 74 99 23

U-18 U-16 U-14 U-12 U-10

Rasms Petersen Simon A. Nielsen Søren Burchall Esben Fog Svend Tobiasen

Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.:

41 42 29 30 20

40 60 66 78 96

05 00 45 00 46

95 03 55 34 34

Nicolai Hermansen Pernille Hansen Andreas H. Petersen Henning Jensen Bo Rasmussen Anni Vibe Gritt Mortensen Carsten ”Poppe” Hansen

Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.:

31 26 60 20 50 43 43 21

19 17 20 87 59 96 45 29

55 33 29 29 14 12 93 70

05 63 02 25 42 96 01 72

Piger Piger Piger Piger Piger

(95-96): (97-98): (99-00): (01-02): (-03):

Ungdomskoordinator: Ungdomskoordinator: Ungdomskoordinator: Dommerpåsætter(7&9): Dommerpåsætter (11): Gymnastik: Zumba: Cafe Udvalg:

40 22 27 22 28

29 43 22 43

55 60 17 22


2. HERRESENIOR

OPTUR ENDTE MED NEDTUR Af John Bødker, Holdleder

Det var med en vis krilleren i maven at vi tog hul på vores første sæson i serie 3 - truppen bestod bland andet af en flok gamle kendinge fra vores 3. Hold som flot vandt deres serie 4 i foråret. At præmieren skulle spilles med en håndfuld spillere med oldboys og veteran på visitkortet stod ikke lige i stjernerne. Vi tabte præmieren med 3-1 i Tune og det kan absolut ikke lastes de ”gamle” men samspillet og forståelsen for løbemønstre var mærkbar for hele holdet. Målet blev iøvrigt scoret af Bo Hyldgaard. De 3 næste kampe gav 7 point og nu var vi lige pludselig med i toppen - i en række hvor det så ud som om at alle slog alle. Koncentrationen var mærkbar på holdet og socialt fungerede det fint med en god blanding af sjov og alvor. Men nu tog et eller andet fat i holdet og i efterårets sidste 7 kampe blev et mararidt og det blev kun til et enkelt point og en placering som bundprop med Vor frue IF. 2. Senior anvendte i efteråret ikke fære end 38 spillere - det er som om at problemmerne med sidste års 2.hold bare er forsat og man ikke har været i stand til at finde en løsning. Man kan sige meget, men det var som om at mange mistede lysten til bold og kun ville deltage i det sociale og det gav sig udslag i at meget få deltog i træningen. Men træneren og assistenten gjorde en ihærdig indsats for at få kabalen til at gå op, men man skulle næsten

22

starte forfra ved hver træning. Denne opgave blev for stor og efter holdets sidste kamp smed de begge håndklædet i ringen En kæmpe tak for en stor indsats til Andreas og Mik som forhåbentlig vender tilbage som spillere til foråret. Holdlederen bliver på ”pinden” - Lige før deadline blev Tonny Jørgensen præsenteret som ny træner efter et år som assistent på 1’eren - Velkommen tilbage til Tonny - Vi ser frem til et rigtigt godt samarbejde. Sæsonen blev afsluttet med et vellykket seniorarrangement hvor mange deltog i ”Ameteur Fight Night” - Der blev ikke uddelt nogen tudekiks, men en enkelt fik flyttet lidt rundt på næsen og måtte en tur forbi Hvidovre hospital. En rigtig sjov og underholdende aften som blev afsluttet med spisning i det københavnske natteliv. Vi ses til SBU’s vinterturnering.

Ved årets sidste kamp den 27/10 på Buffalo Park - tabte vi 4-2 til TG80. Emil Leisin lavede et fantastisk mål og blev fortjent kåret til dagens bedste med 10 stemmer. LEISIN GIK DEREFTER DEN TUNGE VEJ IND I CAFEEN OG KØBTE 5 KANDER ØL…


HIC FOR SJOV Når der er tid og plads i klubbladet, vil vi forsøge at få lidt anderledes humor ind i bladet. Tag det som det er - nogle syntes de er dårlige andre ikke. Har du selv et indslag, så send det til redaktionen på hicnyt@gmail.com

HIC har haft gang i grillen flere gange i denne sæson, lad det forsætte næste år…

Det er vist op ad bakke for 2 herresenior

Hvorfor er der mon så mange singler blandt mænd

Magnetisme Børnene havde lært om magnetisme i skolen. Næste dag skulle de have prøve. - "Hvad er det der starter med m og samler ting op?", spurgte læreren. -Halvdelen af klassen svarede "Mor!!"

23


GRAND MASTERS

FORMEN HOLDES VED LIGE

24

Af John Bødker, Redaktionen

Det var tæt på at HICNYT’s udsendte fik en dårlig smag i munden, da han troppede op til torsdagshygge med Grand Master og andre interesserede. Et veldækket morgenborg blev der budt på og stemningen var høj. Kl 11.00 drog drengene fra Grand Masters ned i HIC’s motionslokale og så blev der svedt igennem den næste times tid . Detvar her at den udsendte så ned af sin velpolstrede krop og tænkte, ”måske skulle man…” Et par skarpe kommentarer fik man da også med på vejen imens vægtstænger, romaskine og kondicykel fik den store omgang.

Dette arrangement er en af de ideer som HIC barsler med engang imellem. Men ideerne kommer jo ikka af sig selv, så her er det en ide fra Gert Kornum der har været bag ideen torsdagshyggen med efterfølgende fysisk træning for ”de ældre” - populært kaldet senioridræt. Gert gør da også opmærksom på, at motionslokalet er til fri afbeynyttelse de øvrige dage - det kræver selvfølgelig at man er blevet beviligeiget en nøgle og det tilstødende omklædningsrum ikke er i brug. God fornøjelse.


IDRÆTSSKADER Af Henrik Hesselholdt, Akupunkturklinikken Body Energy - www.bodyenergy.dk Som udøvende behandler med stor erfaring i behandling og forebyggelse af sportsskader vil jeg kort fortælle om behandlingen ved sportsakupunktur. Det er efterhånden et bredt felt af sportsgrene som besøger vores klinik eller beder os komme til dem. Vi har behandlet triatleter, svømmere, motorsportsfok, fodbold- og håndboldspilere, tennis- og golfspillere samt udøvere indn for kampsport på alle niveauer. Flere i HIC kender klinikken og har fået behandling for forskellige ”skavanker”.

belaster det i forvejen hårdt arbejdende immunforsvar, som har travlt med at rydde op efter den store slitage af kroppen. Hvad skal man gøre når skaden er sket. Påbegynd en såkaldt RICE-behandling; Rest, Ice, Compression Elevation: Ro: Den skadede fod skal holdes i ro i de første 24-48 timer for at forhindre en eventuel forværring af skaden.

Is: Der skal lægges noget koldt på det I fodboldens verden er det mest vridskader der skal behandles, men også skadede sted. Der kan bruges specielle ispakninger eller en pose isterninger kroppens energier skal være iorden. Man kan også bruge en pose frosne ærter eller noget lignende. Isen må Begrebet sportsskader dækker over en aldrig lægges direkte på huden. Der skal lang række led-, sene-, knogle-, noget klæde mellem isen og huden, muskel- og bindevævs-beskadigelser. ellers kan der opstå forfrysninger i Akupunktur er excellent til at fjerne huden. Der lægges is på i 20 minutter smerter og fremskynde helbredelseshver time. Der bør minimum behandles processen. Vi har oplevet at f.eks. en forstuvet ankel er helbredt efter en til to med is de første tre timer. behandlinger. Kompression: Der skal uden på isen Ophelingstiden af brækkede knogler kan anlægges en komprimerende forbinding. Forbindingen skal være fast men ikke halveres. snærende. Den må ikke påvirke blodcirkulationen. Bedst bruges et Sportsakupunkturen er ikke kun en elastikbind, gerne anlagt helt ude fra behandling af sportsskader, selv om tæerne og til midt på skinnebenet. dette er det største emne. Et af målene under udvikling af akupunkturen var at Elevation: Foden skal om muligt holdes skabe en sund og stærk krop ved at bringe balance, hvor der er ubalance og højere end hjertehøjde. Hvis man ligger ned, skal benet altså lejres på nogle dette kommer i høj grad sporten til puder, en speciel skinne, eller hvad man gode. Med akupunktur kan man styrke nu har ved hånden. Hvis man sidder kan immunforsvaret og dermed mindske benet anbringes på et bord eller en stol. risikoen for at blive stoppet p.g.a. sygdom. - Det skal nævnes at sportsfolk Benet bør de næste dage også anbringes højt, så snart man sidder eller ofte bliver syge, da de tit går mere end ligger. "lige over stregen" for at vinde. Dette

25


VINTERBOLD 26

Som altid er der mulighed for indendørs- og udendørsfodbold i HIC - Indendørs foregår i hallen på Herstedøster skole Mandag Kl. 16.00-17.30 U10 Piger - årgang 2003Kl. 17.30-18.30 U8 Drenge - 2005 Kl. 18.30-19.30 U12 Drenge - 2001 Kl. 19.30-20.45 U15 Drenge - 1998 Kl. 20.45-22.00 Seniorafdelingen Aflysninger: 24.12, 31.12, 7.1 & 1.4 Tirsdag Kl. 16.00-18.00 U10 Drenge - 2003 Kl. 18.00-19.30 U12 Piger - 2001-02 Kl. 19.30-21.00 U18 piger Aflysninger: 25.12 & 1.1 Onsdag Kl. 16.00-17.30 U9 Drenge - 2004 Kl. 17.30-18.30 U5-7 Drenge - 2006Kl. 18.30-19.45 U13 Drenge - 2000 Kl. 19.45-21.00 U14 Drenge - 1999 Aflysninger: 26.12 Torsdag Kl. 17.00-18.15 U11 Drenge - 2002 Kl. 18.15-19.15 U14 Piger - 1999-2000 Kl. 19.15-20.30 U16 Piger 1997-98 Kl. 20.30-22.00 Seniorafdelingen Aflysninger: 27.3 & 28.3 Lørdag Kl. 15.00-16.30 Veteran Kl. 16.30-18.00 Seniorafdelingen Aflysninger: 1.12, 22.12, 29.12 & 30.3 Søndag Kl. 11.00-17.00 Kan bookes af alle hold, kontakt Søren Burchall HIC rhar følgende søndage: 18.11, 2.12, 9.12, 16.12, 6.1,

10.2, 24.3.

Kunstgræsbanen på Albertslund stadion Tirsdage Kl. 16.30-18.00 U13 drenge, U14 drenge og U15 drenge Kl. 17.45-19.15 U16 piger & kvindesenior Kl. 19.15-20.45 U19 drenge og herresenior Torsdage Kl. 18.00-19.30 U18 pige og veteran Fredage Kl. 16.30-18.30 (dog kun en ½ bane fra kl. 18.0018.30) U10 drenge, U11 drenge og U12 drenge samt


DANSKE BANK CUP Endnu en succes Af Nicolai Hermansen, Ungdomskoordinator For 16. gang i træk afholdte HIC, Danske Bank CUP og som altid en stor succes for deltagerne og de frivillige hjælpere som der skal lyde en kæmpe tak til. Den her gang var der dog ændret lidt på konceptet i forhold til de sidste 15 år hvor tuneringen har kørt, idet vi også havde valgt at invitere drengehold for at prøve noget nyt. Der blev spillet fodbold i disse rækker u9-u12 drenge og u10-u14 piger. Se iøvrigt billeder på danskebankcup.fotobox.dk (billedrne er taget af Kim Leland) Alle vindere af de forskellige rækker kan ses herunder: Række U10 piger U12 piger U14 piger U9 drenge U10 drenge U11 drenge U12 drenge

Fairplaypokalen HIC 2 Sundby HIC 2 Greve Benløse HIC 2 HIC 1

Vinder Bagsværd Gevninge Ledøje HIC 1 Roskilde AIF HIC 2

Stævneledelsen vil gerne sige tak til alle spillere, forældre, trænere, frivillige og dommere for et rigtig godt stævne.

27


SENIORFORMANDEN

Af John Bødker, Redaktionen

I slutningen af efterårssæsonen fik vi talt med seniorformand Anders Fabild om lige præcis seniorafdelingen. Overordnet gik det tilfredsstillende for seniorholdene og det sociale fungere stadigvæk fint. En del kloge hoveder skulle dog begynde at se det positive i HIC end altid løbe rundt og se om der er noget negativt at finde. Sørg for at din klub er rar at være en del af - du behøver jo ikke være venner med alle men vigtigt at du acceptere de forskelle vi har som mennesker. Flot af Kvindesenior Vores kvindesenior nåede målet i serie 1 efter en rigtig god sæson, nemlig at blive i rækken - spændende at følge i 2013. Vores nye træner Camilla Malling blev vel modtaget og det er med

28

glæde at konstatere at Camilla forsætter i 2013. 1-2 Herresenior var som nat og dag Vores bedste herresenior ligger lunt i svinget efter den bedste sæson i lange tider. Spillet var i flere kampe meget opløftende og som træner Allan Nielsen siger, så går vi efter oprykning til serie 1. I 2013 - Det bliver spændende at følge om vi skal fejre en oprykning til sommer. 2. Herresenior lagde stærkt ud, men mistede gnisten henover sæsonen og potientiallet blev slet ikke indfriet. Så den næste halvsæson bliver op ad bakke for gutterne. En af forklaringerne ligger nok i det meget dårlige fremmøde og opbakning til trænerne der var til de to ugentlige trænings pas.

Der var kamp om pladserne på vores bedste herreseniorhold


3-4 Herresenior Vores 3. Hold havde det mere end svært og løb ind i nogle gevaldige klø i en meget stærk række og skal i foråret spille om at få lov til at blive i serie 4. 4 holdet med Rømer i spidsen fik en rigtig god sæson med en fin placering. Tit så vi mere end 10-12 spillere til træning - Det lover godt for foråret. Farvel og goddag. Andreas Barnewitz og Mik Jensen valgte at stoppe som træner-team for vores 2 hold. Formanden udtrykker stor tak for samarbejdet og indsatsen. Holdleder John Bødker forsætter på posten og der er netop indgået aftale med Tonny Jørgensen der vender tilbage som træner for 2 holdet. Velkommen tilbage til Tonny Det nye team skal nok få sat noget igang og den første opgave er at blive i rækken. Men det kræver en indsats af alle.

Seniorformanden fornemmer at flere trænger til en pause fra fodbolden og håber alle er klar til en ny sæson og klar til at give en skalle når vi starter den 2. februar 2013. En del af opstarten for herresenior bliver en træningstur til Tyrkiet sammen med U-19 drengene. Manglende kontigent Det kan vist ikke siges for lidt, men der er desværre stadigvæk alt for mange som undlader at betale kontigent og det går desværre ud over de tiltag som vi har i tankerne. Se at få betalt eller indgå en aftale med seniorformanden. Tak til sponsorene Der skal lyde en stor tak til vores sponsorer - I er en meget vigtig del i vores arbejde med at udvikle HIC.

Glædelig jul og godt nytår til alle

Seniorformand Anders Fabild har mange tangenter at spille på. Håber ikke han spiller julen ind ;o)

29


30


De elektroniske medier og HIC Af Andreas ”HP” Petersen, Webmaster

Med ca. 120 unikke besøg om dagen i løbet af sæsonen på vores hjemmeside www.hic.dk er jo et flot tal, men kunne sagtens være højre. De gange hvor flere hold har nyheder på hjemmesiden er tallet helt oppe på ca. 175 besøg om dagen. Det gør os synlige og vores sponsorer bliver også set.

Samtidig ved vi godt, at man tit ikke kan huske hvordan man lige gjorde den enkelte ting - Derfor arbejdes der iøjeblikket også på en bruger manual til systemet bag hjemmesiden.

Der er desværre ikke så mange der laver indlæg til hjemmesiden, så det er lidt småt med nyheder. Opdateringen på de enkelte holdsider er også mangelfuld - f.eks er der hold der ikke har opdateret deres sæson, så når man ser på holdsiden lander man stadigvæk på forrige sæson.

FACEBOOK

KURSUS OG BRUGERMANUAL Det gør vi nu noget ved - Inden opstart på kampene i den nye sæson, vil trænere, ledere og andet godtfok blive inviteret op i klubhuset og få et lille kursus i opdateringen af hjemmesiden. Det vi sige, at du får lært at oploade billeder, oprette mapper, oprette nyheder, oprette holdsiden og hvad vi ellers kan finde på.

På den måde håber vi at besøgstallet bliver hævet væsentligt.

Vores ”fanside” på Facebook lever helt sit eget liv - Iøjeblikket er der 131 ”syntes godt om”. Med lidt flere opdateringer ville også den side blive et hit. F.eks har 2. Herresenior flere gange gjort opmærksom på opdateringer på hic.dk via et link. Så bliver der slået 2 fluer med et smæk. Har du noget på hjertet om HIC, så del det gerne på Facebook - Du finder os på https://www.facebook.com/hicdk

31


HICNYT December 2012 Nr. 3 - 37. årgang  

HIC's klubblad med nyt fra gymnastik og fodbold afdelingen. Herstedøster IC startede den 14 maj 1920. Herstedøster ligger i Albertslund

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you