__MAIN_TEXT__

Page 1

november 2020


t/m maat

50

Via Vai Footnotes Thinx 1257399.indd 1 Hassia Mephisto Wolky Durea Finn Comfort Solidus

28-10-20 11:16

Help mee

aan kerstdiner voor ouderen!

Als sinds jaar en dag verzorgt Eetcafé ‘t Centrum een kerstdiner voor zo’n negentig (eenzame) ouderen in Dienstencentrum De Tulp in Bergambacht. Helaas kan dit diner door de coronamaatregelen niet plaatsvinden. Reden genoeg voor Peter Hoogendoorn van Eetcafé ‘t Centrum om op zoek te gaan naar een alternatief en de samenwerking met Bergambachtse mede-ondernemers op te zoeken om een verrassingspakket te verzorgen voor de Bergambachtse ouderen. Over de invulling wordt momenteel hard nagedacht en alle hulp in vorm van een bijdrage, samenstellen of bezorgen van de het verrassingspakket is van harte welkom om alle ouderen in Bergambacht een ‘warme en veilige’ kerst te bezorgen!

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

2


Acties Black

Friday

6 Corona, een

Voorwoord

13

De dagen worden korter, de herst- en winterkleding komt weer uit de kast. Maar van een winterstop is bij Winkelhof Bergambacht zeker geen sprake. In het laatste Winkelhof Magazine van dit jaar maken we duidelijk dat er meer dan voldoende redenen om de komende weken in de aanloop naar de feest-

ar

27

Nieuw in de Winkel

dagen een bezoek aan de Winkelhof te bren-

11

bewogen ja

Bezorgen op maat

gen. Net als in de vorige edities gingen we langs bij twee familiebedrijven: bij Soet Wonen en Slapen ging het om vader Ton Soet en zijn zoons Lennis en Simon, bij DA Rodenburg om Wim Rodenburg en zijn moeder Fien. Het leverde bijzondere verhalen op over hoe het

29

er vroeger aan toeging en hoe klantgerichtheid en het verlenen van service door de jaren heen hetzelfde is gebleven. In de aanloop naar het inmiddels ook in Nederland zeer populaire Black Friday presenteren de leden van de Winkelhof hun acties een aanbiedingen voor dit evenement. We hopen

Zo Moeder,

er ook nog een ‘coronaproof ’ evenement aan

Zo Zoon

Zo Vader, Zo

vast te plakken, maar bij het ter perse gaan van dit magazine was nog onduidelijk of dit tot de mogelijkheden behoort. Houd ons via Facebook en Instagram in de gaten om van het laatste nieuws op de hoogte te houden. Last but not least: de horeca-ondernemers van de Winkelhof gaan ondanks de beperkingen niet bij de pakken neerzetten. Als gasten niet naar hun toe kunnen komen, gaan zij wel naar hun gasten toe. In dit magazine

WINKELHOF: gratis parkeren! Voldoende parkeerruimte én achteraf geen euro daarvoor te hoeven betalen: het is één van de redenen om voor het eerst of opnieuw de weg in te slaan naar de ondernemers van Winkelhof Bergambacht!

vertellen zij hoe ze dat doen. Veel leesplezier! Piet-Jan van Zoest Disclaimer Alle prijzen, kleuren en informatie zijn onder voorbehoud van druk- en/of zetfouten. Niets uit deze uitgave mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming van De Winkelhof. © 2020 Winkelhof | www.winkelhof.nl | Dit magazine is gedrukt op verantwoord papier.

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

3

41

Zoons


trendy Warm en r door in de winte t van een outďŹ

kindermode t/m maat 152

Lopikerstraat 35 | Schoonhoven | 0182 - 388001 Hoofdstraat 37a | Bergambacht | 0182 - 354940

www.beertjequinty.nl 1257334.indd 1

22-10-20 12:13

alle merken & netwerken dus altijd onafhankelijk advies!

Bergambacht: Hoofdstraat 44 T: 0182 - 60 32 52 E: bergambacht@optie1.nl Oudewater: Leeuweringerstraat 26A T: 0348 - 76 91 26 E: oudewater@optie1.nl Schoonhoven: Lopikerstraat 24 T: 0182 - 76 91 45 E: schoonhoven@optie1.nl

Jouw eerste keus in telecom

1257387.indd 1

WWW.WINKELHOF.NL29-10-20

10:55

4

1252025.indd 1

NOVEMBER 2020

05-08-20 14:41


ADVERTORIAL

Oogzorg van het hoogste niveau heeft het systeem een upgrade gekregen waardoor we ook in staat zijn om brillen die we niet in huis hebben tóch te passen. We plaatsen ze in virtuele zin op het hoofd en stellen de bril tot in detail af.”

Met de oogzorg van Bergambacht Optiek gaat letterlijk en figuurlijk een wereld voor je open. En dan doelen we niet alleen op ‘optimaal zien’, maar zeker óók op draagcomfort en uitstraling!

Uniek is de één uurs service op het gebied van monofocale glazen. “We plaatsen ze binnen een uur in je bril”, zegt Simon Rietdijk. “Voor multifocale glazen geldt een wachttijd van een week.” Ook leuk: kinderen die een nieuwe bril kopen bij Bergambacht Optiek mogen meehelpen met het slijpen van de glazen. Het levert ze een heus ‘Junior Opticiéns-diploma’ op én een bril die in alle opzichten bij ze past!”

“Veel mensen die een bril willen aanschaffen, zijn niet kritisch genoeg”, vindt Simon Rietdijk, eigenaar van Bergambacht Optiek. “Ze proberen wat monturen uit, laten zich glazen aanmeten, kijken in de spiegel of het ‘oogt’ en gaan tot aankoop over. De vraag is of je daarmee de bril hebt gekocht die in alle opzichten bij je past. Wij pakken het anders aan. Preciezer vooral.” “We werken in onze winkel met geavanceerde Zeiss Visufit-apparatuur. Die kan oneindig veel monturen vergelijken in een 180 gradenweergave. Met negen camera’s wordt in één enkele opname een 3D-beeld gecreëerd van het gezicht. Op basis daarvan komen we tot een zeer precieze positionering van brillenglazen en montuur.” Bovendien ziet de klant vanuit diverse posities hoe de bril hem of haar staat. “We werken inmiddels een klein jaar met de Visufit-apparatuur en we zijn er net als onze klanten razend enthousiast over. Inmiddels

Hoofdstraat 43 | Bergambacht | 0182-354063 | www.bergambachtoptiek.nl

NIEUWE INNOVATIE BIJ BERGAMBACHT OPTIEK! VIRTUEEL BRILLEN PASSEN M.B.V. EEN SCAN VAN UW EIGEN HOOFD.

Welk montuur en/of welke vorm past het beste bij mijn gezicht? Een montuur heeft een hoop verschillende taken te leveren: het moet bij uw levensstijl passen, uw gezicht, functioneel zijn en – niet te vergeten – een optimale pasvorm hebben voor de brillenglazen. Virtueel brillen passen is hierbij een ideaal hulpmiddel om de juiste bril voor te vinden.Tevens past het “op afstand passen van brillen” heel goed in het tijdperk waarin we leven met de Covid19. Het coronaproof brillen passen! Raak geïnspireerd door de indrukwekkende diversiteit aan beschikbare monturen van geweldige merken en designers. Ontdek de verschillende kleuren, vormen en materialen, samen met ons.

www.bergambachtoptiek.nl

Om zeker te weten dat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren, is het wenselijk om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch 0182-354063 of via onze website.

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

5


Lekker shoppen in de buurt! Cadeaus voor de feestdagen haal je gewoon dichtbij in de Winkelhof. Zo weet u zeker dat ze op tijd in huis zijn!

Black Friday Acties Juwelier de Vaal Tijdens Black Friday ontvang je van ons bij iedere aankoop een tegoedbon ter waarde van de btw! Deze actie is alleen geldig bij ons in de winkel vanaf donderdagmiddag 26 november om 16:00 uur tot en met zaterdag 28 november.

Woven with love Black Friday/klantenverwenacties! Donderdag 26 november: Black Friday/klantenverwendag: Onder het genot van een hapje of drankje, ontvang alleen vandaag van 16.00 tot 20.00 uur 20 procent korting op alle truien of sweaters!

Mevrouw Lingerie BTW-Vrij winkelen bij Mevr. Lingerie! U betaalt geen BTW over uw aankopen tijdens de klantenverwenavond op 26 november.

Vrijdag 27 november: Alleen vandaag : 20 procent korting op onze prachtige winterjassen! Van 9.30 tot 20.00 uur.

Black Friday Actie: van donderdag 26 november 16.00 uur tot en met zaterdag 28 november: Sloggi 2+1 gratis op de Basic+ collectie

Zaterdag 28 november: Alleen vandaag: 20 procent korting op alle broeken of leggings (met uitzondering van Studio Anneloes). Van 9.30 tot 17.00 uur

* Vraag naar de voorwaarden

Bonte Schaep Diverse kleding d3 halen = 2 betalen

In verband met de coronamaatregelen laten wij maximaal vier klanten per keer in de winkel!

Diverse bollen wol 3 halen, 4de gratis

Hairstyle Klantenverwenavond/Blackfriday-deals weekend bij Hairstyle: make-up voor kleine prijsjes.

Panty’s: 4 halen, 3 betalen De deals zijn vanaf dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 november

Bos grote maten Actie: 25% korting op alle winterjassen.

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

6


Speksnijder mode Wij organiseren tijdens deze avond en de dagen eromheen een outlet in onze parkeergarage samen met Oskam schoenen (25 tot en met 28 november). Ook in de winkel zelf worden er collecties gepresenteerd met speciale outletprijzen. Daarnaast verwennen wij onze gasten en klanten op een speciaal Outletgerechtje for take away in Café en Suite voor een leuke prijs!

DA Rodenburg Acties Klantenverwenavond/Black Friday zijn van donderdag 26 november 16.00 tot en met zaterdag 28 november:

Oskam Schoenen Donderdag 26 november van 16.00 tot 20.00 uur In de winkel bij Oskam: Gratis voetanalyse door podoloog Ton van Loon uit Oudewater.

Chanel mascara nu 24,95 euro per stuk. Chanel gezichtsscrub van 45,10 voor 29,95 euro Chanel masker van 52,10 voor 34,95 euro

In de parfumerie 25% korting, uitgezonderd Rituals en aanbiedingen.

1 million edt 50 ml 39,99 euro Mugler Alien edp 30ml 44,95 euro La vie est belle 30ml edp 39,99 euro

Black Friday Outlet, woensdag 25 tot en met zaterdag 28 november:

Happiness Bergambacht ♥ 15% korting op alle Dr .Spiller huidverbetering producten.

Outlet dames- en herenschoenen in de parkeergarage bij Speksnijder Mode.

♥ Gratis ‘Treatments BLACK cole gezichts masker’ bij aankoop vanaf twee Treatments producten.

Outlet dames-, heren- en sportkleding en kinderschoenen in de winkel bij Oskam.

♥ Alleen geldig op vrijdag & zaterdag

Bergambacht optiek Tijdens de klantenverwenavond/Black Friday: 21% korting op alle Ray-Ban monturen en zonnebrillen. De actie loopt van donderdag 26 november 16.00 uur tot en met zaterdag 28 november.

Mode Per Donna Black Friday deals: 25 jaar - 25% korting Donderdag 25% korting op alle jassen. Vrijdag 25% korting op alle broeken met uitzonderingen van basic.

Just be Jolie Zie advertentie op pagina 23 Flirt Black Friday deals by FLIRT. Volg onze Facebook/Instagram voor onze toffe Black Friday deals en win cadeaubonnen!

Zaterdag 25% korting op alle shirts.

Beertje Quinty Twee Max driver 33 boxershorts van 9,98 voor 7,50 euro, maat 92/98 tot en met 176, en nog meer leuke Black Friday deals Saterday deal: Winterjassen 25% korting

Bij MY Accessories ontvangt u donderdag, vrijdag en zaterdag een leuk cadeau bij besteding vanaf 25 euro. Bij besteding van 50 euro aan kleding en schoenen van ZUSSS krijg je de lekker ruikende geurstokjes van ZUSSS cadeau!

MY Accessories

En neem op weg naar huis nog een lekkere maaltijd mee uit de Eetwinkel van Eetcafé ’t Centrum!

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

7


Notaris mr. F.J. de Ridder Pleinstraat 21b 2861 XE Bergambacht Tel. 0182 - 35 12 58 Notaris mr. F.J. de Ridder Pleinstraat 21b 2861 XE Bergambacht Tel. 0182 - 35 12 58

Lekkerkerk – Bergambacht Rhoon – Hoogvliet (Rotterdam) Krimpen aan den IJssel - Lekkerkerk - Rhoon - Bergambacht - Hoogvliet

I: www.lintnotarissen.nl LekkerkerkE:- info@lintnotarissen.nl Bergambacht - Rhoon - Hoogvliet (Rotterdam)

Lekkerkerk – Bergambacht Rhoon – Hoogvliet (Rotterdam)

e-mail: info@lintnotarissen.nl - web: www.lintnotarissen.nl

E: info@lintnotarissen.nl

I: www.lintnotarissen.nl

DE FEESTMAAND STAAT VOOR DE DEUR! JUIST NU IN DEZE TIJD MOETEN WE ELKAAR VERWENNEN MET LEUKE KADOOTJES! Wij hebben heerlijke geuren, geurkaarsen en binnenkort geurstokjes van: Atelier Rebul!

JOUW HUID IN KRACHT

Dit merk richt zich vooral op de beste natuurlijke ingrediënten.

GESPECI ALISEERD IN

HUIDVEROUDERING PIGMENTPROBLEMEN ACNE PERMANENTE MAKE  UP AFSLANKEN D.M.V CROLIPOLSE

BOTO  FILLERS I.S.M COSMETISCH ARTS

LASERBEHANDELINGEN I.S.M. HUIDTHER APEUT

W

Hoofdstraat 66 2861 AR Bergambacht | 0182 -351309 www.facebook.com/wovenwithlove woven_with love www.wovenwithlove.nl

V

W

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

8

W

I

N

E

N

W

.

H

O

O

D

S O

T

J

/

M

A

F

O

A

U

S

W

N

Z

A

T

P

R

A

A

K

D

E

A

L

I

J

O

U

W

E

U

W

P

L

C

H

O

O

N

H

E

I

F

D

S

T

R

A

A

T

D

B

I

T

S

G

E

S

A

L E

P

H

F

O

S

A

3

AI P

R

T E

O

E

N

N

D

D

O

P

D

U

C

T

O

P

D

S

I

E

C

H

E

P

S

S

U O

P

L

R

O

B

E

A

N R

A

E G

KI

C

A

L

M

N

U B

O

A

PF T

.

N

L


LAAT U INSPIREREN, DE KOFFIE STAAT KLAAR Op zoek naar eigentijdse en onderscheidende kleding of een outfit voor een speciale gelegenheid? Heeft u advies nodig over de nieuwste trends of wilt u een pak op maat laten aanmeten? Bij Speksnijder Mode bent u hiervoor aan

noodzakelijk

het juiste adres. Wat uw smaak ook is, we

lengte van de broek te lang of de mou-

hebben de outfit die bij u past in huis!

wen net iets te kort zijn? Geen enkel

En indien gewenst zelfs met bijpassende

probleem bij Speksnijder Mode. Wij be-

accessoires en schoenen.

omdat

bijvoorbeeld

de

schikken over een eigen atelier met vakkundige coupeuses die met behulp van

AANDACHT

professionele apparatuur al uw wensen

Kom in onze vestigingen in Bergambacht

mogelijk maken.

en Veenendaal onze uitgebreide collectie met eigen ogen bekijken en passen. Ons

PERSONAL SHOPPER

vaste team helpt u graag met aandacht

Bij Speksnijder is het mogelijk om een

en plezier. U bent van harte welkom. Of

afspraak te boeken bij één van onze Per-

het nu gaat om het aanmeten van een

sonal Shoppers. Onze specialisten helpen

complete outfit, de finishing touch door

u graag bij het maken van de juiste keu-

het toevoegen van accessoires of gewoon

zes op het moment dat het u schikt. Dit

voor een lekkere kop koffie of thee met

kan ook buiten onze openingstijden op

ons Speksnijderspeculaasje. In Bergam-

dinsdag- of woensdagavond. Met deze

bacht kunt u zelfs blijven lunchen in

service verlaat u de winkel altijd met een

lunchroom Café en Suite, hier wordt u

glimlach. Dat noemen wij mode met

vriendelijk bediend door medewerkers

aandacht.

met een (verstandelijke) beperking. Wilt u vanuit huis winkelen? Dan kan dit SERVICE

via Whatsapp of videobellen. Alle infor-

Onze service gaat verder. Is een aanpas-

matie hierover vindt u op onze website.

sing aan de door u gekochte kleding

speksnijder.nl/personalshopping

Veenendaal Verlaat 2 0318-526159 | Bergambacht Hoofdstraat 105 0182-358129 |

speksnijder.nl

SPEKSNIJDER mode met aandacht

1257415.indd 1

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

9

15-10-20 09:35


Een mooi gebaar voor hem en haar

RELATIE GESCHENKEN Luxe Rituals Giftsets

Lokale combinatie pakketten

We informeren u graag over de

Geen tijd om

mogelijkheden in

langs te komen?

onze winkel.

Bel ons dan op 0182-351268.

Cadeaubonnen luxe ingepakt

Persoonlijk samengesteld

Al 30 jaar uw adres voor

huidverzorging, huidverbetering en ontspanning      

Health & Beauty

Beautycentrum Parfumerie Drogisterij Rituals shop Riverdale shop Lampe Berger shop

Hoofdstraat 35-37 • 2861 AL Bergambacht • Telefoon 0182-351268 • www.rodenburgbeauty.nl • Volg ons op 1257344.indd 1

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

1015-10-20 09:01


‘Je voelt de verbroedering, samen staan we sterk’ We schrijven eind september, het eerste overleg voor het Winkelhof Magazine dat voor u ligt vindt plaats. Op dat moment schijnt de zon, zitten de terrassen vol en is de horeca nog geopend.

Het landelijk journaal meldt dagelijks een voorzichtige stijging in het aantal coronapatiënten. Voor de planning van het magazine spreken we over de diverse artikelen en evenementen die nog op de kalender staan, alle met het voorbehoud of deze doorgang kunnen vinden. In de periode tot de druk van het magazine neemt het kabinet aanvullende maatregelen om de stijging van patiënten te beteugelen, de horeca moet tot ieders spijt de deuren weer sluiten, de koopavond wordt ingekort tot 20:00 uur, evenementen zijn niet meer toegestaan. Normaal gesproken plannen we als Winkelhof een jaar vooruit, vandaag de dag sturen we op een dagkoers. Er is veelvuldig overleg tussen bestuur en gemeente, tussen de winkeliersverenigingen onderling. Al eerder zijn er diverse maatregelen genomen, zoals het aanbrengen van een looprichting in de Winkelhof en zijn er per locatie een maximaal aantal bezoekers bij de deur vermeld. Op maandag 2 november ontvangen wij van onze mediapartner de proefdruk voor het magazine, opnieuw volgt er overleg. Voor 26 november staat er een groot evenement in de kalender waar we zoals gewoonlijk onze klanten in de watten

willen leggen. Ook dit evenement staat zoals alle andere dit jaar op losse schroeven, hoe geven we hier invulling aan? 2020 kenmerkt zich als een bewogen jaar, met veel tegenstellingen, onzekerheid. Het vraagt van ons allen voortdurend aanpassen, iedere dag weer. Anderzijds brengt aanpassing veel positieve zaken met zich mee, het warme welkom bij winkeliers en horeca blijft, je voelt de verbroedering, we moeten het met elkaar doen, samen staan we sterk. Winkeliers en horeca breiden de service, deels noodgedwongen, verder uit. Bestellen - telefonisch, online of via Whatsapp - neemt een vlucht. Winkelen op afspraak behoort bij steeds meer winkels tot de mogelijkheden, ouderenuren worden bij de supermarkt ingevoerd. Er wordt meer op de wens van u als consument ingespeeld. Het is op dit moment moeilijk te voorspellen hoe we met elkaar de feestdagen zullen vieren, maar geven u graag wel de volgende boodschap mee: start tijdig met uw inkopen en geef elkaar de ruimte. Bestel tijdig uw ontbijt, lunch of diner bij onze lokale horecagelegenheden, bakkers en versspecialisten en plan zorgvuldig uw supermarktbezoek. Laten we met elkaar corona eronder krijgen. Mogen wij u snel begroeten in Winkelhof Bergambacht? Bestuur & Leden Winkelhof Bergambacht

Corona zorgt ook voor Winkelhof Bergambacht voor een bewogen jaar

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

11


Chic en romantisch. Comfortabel en warm. Voor ieder moment heeft onze lingeriespeciaalzaak prachtige nachtmode. U vindt bij ons een uitgebreide collectie pyjama’s en nachthemden, in effen kleuren of vrolijke dessins. Lekker sportief en vooral comfortabel. Ook onze collectie ochtend­ jassen en homewear biedt voor ieder wat wils. Heerlijk voor een rustige dag thuis. Komt u onze nachtmode bekijken?

Hoofdstraat 41, 2861 AL Bergambacht, tel. 0182-350440

Pip Studio – Cyell – Nanso – Rosch – Feraud – Ringella – Schiesser

ALLES VOOR UW

advies - ontwerp - realisatie - leuke accessoires

Happiness Bergambacht ’Relax body, mind & soul’

Beauty behandelingen Microdermabrassie Wimperlifting MYO facelift massage (Bruid) Visagie

BADKAMER

Pedicure LCN nagelreparatie Manicure Gelcolor by OPI Lichaam Massages Yoga lessen Proefles yoga Meditatie

Kom ze n naar okel! n i w

Tel. 0182 354 219

Mind

|

|

y od

Bo dy

TOTAAL

B

in techniek!

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

12

15-10-20 08:54

|

1257082.indd 1

Yoga

www.vaneijkinstallatietechniek.nl

SS BERGAMB NE A PI

T | CH

Raadhuisstraat 4, 2861 AJ Bergambacht telefoon 0182 74 22 00 E info@happinessbergambacht.com W www.happinessbergambacht.nl

| H AP

Beauty & cadeau shop

Yoga

|

Bergambacht

d Min

|

Hoofdstraat 3


Nieuw

Mooi aangek leed de f eest dagen in!

1

in de winkel

1 Cincia Rocca Nieuw in de jassencollectie van Speksnijder mode: de jassen en mantels van Cincia Rocca! Meer info: speksnijder.nl

2

2 Eigentijds en onderscheidend

3

Vanaf december hebben wij bij Woven with Love dit geweldige merk in de winkel: NÜ Denmark. Dit Scandinavische merk staat voor eigentijds, bijzonder en onderscheidend. Met de feestdagen voor de deur heb je zomaar een hele leuke feestoutfit. Want we moeten er nu zelf wat van maken!

3 Lamsvachten pantoffels Hoe guur de winter buiten ook is, met deze lamsvachten pantoffels van het Australische merk WARMBAT hoef je nooit meer koude voeten te hebben! In meerdere kleuren en modellen verkrijgbaar bij Oskam schoenen.

4

4 Vrolijke fashion sokken van Sock My Feet Sock My Feet sokken zijn gemaakt van Egyptisch katoen en zonder irriterende naad bovenop je tenen. De fotoprints worden tot diep in de vezel geprint, dus ook als je de sok uitrekt, blijft de print geweldig zitten. Een leuk cadeau voor de feestdagen! Verkrijgbaar bij Mevr. Lingerie.

5

5 Feetje family edition Extra kindermaten toegevoegd 140 en 152! En ook in maten small, medium, large en xlarge voor volwassenen. Ze zijn te koop bij Beertje Quinty. Het is nu wel heel verleidelijk om een pyjama dag te houden, gezellig met de hele familie!

6

6 Camel Active Sinds dit najaar heeft Bos Grote Maten Mode schoenen in de winkel van Camel Active, maat 46 tot en met 50, en Berkelmans Schoenen, van 47 tot en met 49.

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

13


Arjan van der Eijk, De Echte Bakker, maakt de lekkerste amandelstaaf van Nederland rijke waarde in onze bakkerij. Daarmee willen we het verschil maken. We zijn al eens derde geworden in deze competitie, maar dat is al weer een tijdje geleden. Ik wilde er echt weer een keer bij zijn dus we gingen ervoor. Dat betekende dat ik veel avonden staven gebakken heb om dit seizoensproduct weer helemaal goed in de vingers te krijgen. Dat we nu eerste zijn geworden is een fantastische beloning voor al het werk.”

In de finaleronde werd het bakkersproduct beoordeeld met een 8,25 en daarmee eindigde deze op de eerste plaats. Gommans uit Sevenum werd tweede en Vroonland, De Echte bakker uit Yerseke, behaalde de derde plaats. Bianca van der Eijk nam het goede nieuws in ontvangst. Ze was uiteraard superblij: “Arjan is er zo druk mee geweest. Hij heeft er alles voor aan de kant gezet de laatste weken,” vertelt ze. Arjan zelf reageert nuchter, maar ook erg verheugd: “Productkwaliteit is een belang-

In de voorronde werden 105 staven gekeurd door de vakspecialisten Mark van Wijk en Ron Bloem. De roomboter amandelstaaf van Van der Eijk behaalde met de hoogste score de finaleronde, waarbij ook Mike Onasse, lid van het Nederlands Boulangerieteam, als keurmeester aanschoof. “De winnaar steekt er dit jaar met kop en schouder boven uit,” aldus Mark van Wijk. “De staaf ziet er prachtig uit. De buitenkant glanst en heeft een mooie craquelé: de kleine scheurtjes in het korstdeeg die een mooie tekening aan het product geven. De amandelstaaf heeft een heerlijke baksmaak en is een genot om te eten.” In de winkel in Bergambacht en de andere vestigingen van Van der Eijk is de winnende amandelstaaf volop verkrijgbaar. Arjan: “We gaan er een feestje van maken in de winkels, want zo’n eerste prijs is echt bijzonder.”

Appelbollen Room chocoladeletters Room chocoladeletters: heerlijke met de hand gespoten chocoladeletters. Verkrijgbaar in elke letter en in de smaken melk, puur en witte chocolade, bij Arjan van der Eijk de Echte Bakker.

Een heerlijk gezond streekproduct. ‘Appelbollen’ met appels van de ‘Hemse’ appelboer. Ze liggen klaar bij Bakkerij Casteleijn.

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

14


De Knegt Kaas en Noten neemt Entwines over De wijnen van Entwines waren al een jaar te vinden in de winkel van De Knegt Kaas en Noten, maar vanaf begin november is Jordy de Knegt ook officieel de eigenaar van de Bergambachtse wijnhandel. Op het H.B. Nederburghplein kun je terecht voor de ‘best of both worlds’ van kazen en wijnen. Al snel nadat Jordy de Knegt zijn winkel opende in het winkelcentrum werden de contacten gelegd met Alexander van den Brink en Lennert van Driel van Entwines. Logisch: hun assortiment paste naadloos bij elkaar. “We zagen dan ook vaak dat klanten heen en weer liepen tussen onze winkels”, lacht Jordy. “Een jaar geleden benaderden Alexander en Lennert mij met de vraag of het aanbod van Entwines als een shop-in-shop in mijn winkel kon komen. Dat hebben we gedaan en het bleek een succes. Zij kregen beiden echter een andere baan aangeboden, waardoor ze niet voldoende tijd meer vrij konden maken voor Entwines. Vandaar dat ik het aanbod kreeg om de wijnhandel over te nemen.” Het zorgt ervoor dat De Knegt Kaas en Noten voor een delicatessenwinkel een zeer ruim aanbod van wijnen heeft: in de speciale wand kunnen klanten kiezen uit meer dan honderd verschillende soorten. “Ik ben er heel blij mee,

het is een heel mooie aanvulling op mijn eigen assortiment.” Entwines was voor Lennert en Alexander zeven jaar lang een prachtig uit de hand gelopen hobby. “Maar door verandering in onze carrière hebben wij een keuze moeten maken om het stokje over te dragen.” Lennert (rechts op de foto) zet zijn carrière voort bij Interfastfood en Alexander bij Restaurant Rivero Schoonhoven, samen met zijn vrouw. “Mooi dat Jordy doorgaat met Entwines, wij wensen hem alle succes toe!”

Borrelgemak Alles voor een heerlijke borrelplank bij Plus van der Vlist. Ons borrelassortiment is weer met veel lekkers uitgebreid. Goed en gezellig eten, daar houden we van!

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

15


Samsung

De Special Edition combineert de uitstraling van een luxe horloge met de geavanceerde functies van de Samsung smartwatches. Deze Special Editions zijn exclusief uitgerust met speciaal ontworpen metalen horlogebanden. Verkrijgbaar bij Juwelier de Vaal - Hoofdstraat 46, 2861 AR Bergambacht.

Een persoonlijk en blijvend geschenk sieraden van Wesley de Vaal te zien, die in hun eigen Atelier worden ontworpen en geproduceerd. “Onze dochter Jolijn de Vaal is ook al weer ruim een jaar bij ons in de zaak. Samen met haar broer Sander de Vaal zijn zij regelmatig te zien in de winkel.” Niet voor niets: steeds meer klanten weten de weg naar de Juwelier aan de Hoofdstraat te vinden. Ook ondernemers maken daar deel van uit. “Voor hen kunnen we bijvoorbeeld speldjes maken als herinnering aan festiviteiten als een jubileum. Sinds kort hebben we onder andere daarvoor een grotere 3D printer aangeschaft naast de printer die we al hadden. Met deze printer kunnen we sneller grotere producties draaien.”

Zeker in de aanloop naar de feestdagen merkt Juwelier de Vaal de belangstelling voor een mooi, persoonlijk en blijvend geschenk. Juwelier de Vaal heeft daarvoor een zeer uitgebreid assortiment om elke klant van dienst te kunnen zijn. Een sieraad met eigen handschrift, een fotogravuren of een vingerafdruk; Juwelier de Vaal heeft alle kennis en kunde in huis om elk sieraad op maat te personaliseren. “Dat heeft een grote vlucht genomen”, knikt Joke de Vaal. “Daarnaast krijgen we veel opdrachten om oude sieraden te vermaken tot een nieuw sieraad om zo bijvoorbeeld een aandenken aan een overleden vader of moeder te creëren. Dit is een mooie manier voor een blijvende herinnering van grote emotionele waarde.” In de glazen vitrines van Juwelier de Vaal ligt een uitgebreid assortiment. Deels van bekende merken, maar ook van hun eigen ontwerp. Onlangs werd het aanbod uitgebreid met horloges van Tommy Hilfiger, de nieuwste smartwatches van Samsung en mooie gouden sieraden. Op een prominente plek zijn de

Hoofdstraat 46 | Bergambacht | 0182-354161 | www.juwelierdevaal.com

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

16


ADVERTORIAL

Voor de lange najaarsavonden liefde bereide kaas-, saucijzen- en worstenbroodjes. Stuk voor stuk eerlijke producten met ingrediënten als Stompe Toren-kaas en vlees dat we van een topslager betrekken. Daarnaast gelden we als dé hazelnotenbakker van de regio. Benieuwd? De lekkerste gebakjes en taarten staan voor je klaar in onze winkel!”

Verheug je je ook zo op die lekkere lange avonden in huis? Buiten is het koud en guur, binnen behaaglijk en knus. Het is het jaargetijde met de momenten waarop je extra kunt genieten van de heerlijke producten van uit de eigen banketbakkerij van Patisserie Casteleijn uit Bergambacht.

Ze vervolgt: “Juist in deze coronatijd vinden we het belangrijk om de consument te laten genieten. En we merken dat dat zeer gewaardeerd wordt. De producten van Patisserie Casteleijn geven net even dat stukje extra gezelligheid dat we met z’n allen zo goed kunnen gebruiken.”

Of het nu om een gebakje gaat of een lekker ambachtelijk gebakken speculaasje; een kopje thee of koffie met een handgemaakte bonbon of een verse boterham; bij Casteleijn zorgen ze dat het je aan niets ontbreekt dit najaar en deze winter. “Wij verwennen onze klanten graag“, vertelt Nelleke Casteleijn. “Dat doen we met zorg en kwaliteit en onderscheidend vernieuwend. Ons team is altijd bezig te ontdekken hoe het nóg beter en lekkerder kan.” Over onderscheidend en vernieuwend gesproken: sinds kort voert Casteleijn ook verse pizza’s in zijn assortiment. “Stuk voor stuk erg smakelijk en voorzien van verse groente en heerlijke kaas”, vertelt Nelleke Castelijn. “We krijgen er veel positieve reacties op van onze klanten. Dat geldt ook voor onze zelfgemaakte en met

Hoofdstraat 84 | Bergambacht | 0182-351205 | www.casteleijnbroodenbanket.nl

SPECIALIST IN KASTENWANDEN EN LEVERING VAN MAATWERK HOUTEN PLAATMATERIAAL

PROEF, RUIK.. GENIET!

www.houtmarkt.eu Jan Blankenstraat 17a Postbus 79 2860 AB Bergambacht

Onze heerlijke najaarsproducten uit eigen bakkerij!

T 0182 - 35 4382 F 0182 - 35 1064

257346.indd 1

Hoofdstraat 84 2861 AS Bergambacht e-mail winel@casteleijnbroodenbanket.nl winel@casteleijnbroodenban tel: 0182-351205

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

17

15-10-20 09:43


WIJ DENKEN MET U MEE, VAN EER S T E S TA P TOT COMPLETE R E A L I S AT I E

H O O F D S T R A AT 1 1-1 3 • B E R G A M B A C H T • 01 8 2 - 3 51 51 8 • I N F O @ S O E T W O N E N . N L • S O E T W O N E N . N L WWW.WINKELHOF.NL NOVEMBER 2020

18


SFEERVOL WONEN BIJ SOET

-----------------------

Nieuwste woontrends Ontdek de nieuwe wooncollecties bij Soet, laat u inspireren in onze gestylde woonhoeken en sfeerkamers. Ontdek de eindeloze opties qua maatwerk en laat u deskundig adviseren met o.a. unieke 3D impressies.

WONEN

SLAPEN

RAMEN

VLOEREN

De grootste woonwinkel van de

welkom in de winkel!

Krimpenerwaard

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

19


MY Accessories Sieraden, modeaccessoires & woondecoraties Grote collectie BIBA kettingen, oorbellen en armbanden

Grote collectie heren armbanden van touw en staal

Nieuw! Extra grote tafelkaarsen met bijpassende kandelaars.

+

Bekijk onze grote collectie sieraden, tassen, sjaals, horloges, portemonnees, woondecoraties & de gehele collectie van *ZUSSS*

Grote collectie heren armbanden Pig & Hen

Nieuwe collectie tassen en portemonnees van LOULOU

Bekijk ook onze nieuwe website en webshop met o.a. stoffen mondkapjes voor €4,95

Hoofdstraat 19 – 2861 AK – Bergambacht – 0182-350222 – www.myaccessories.nl

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

20


ADVERTORIAL

Maak het thuis gezellig met De Knegt! een pracht collectie wijnen voor elke gelegenheid. Ook op het vlak van de boerenkazen hebben we nieuwe keuzes gemaakt. We betrekken onze boerenkaas nu lokaal bij boer Snoek uit Bergambacht. Hij levert ons kazen in alle varianten: van zacht en romig tot gassig en pittig. De reacties van de klanten: superenthousiast!”

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan en dat is te zien bij De Knegt Noten en Kaas. De in hartje Bergambacht gelegen winkel van Jordy de Knegt is dé plek waar je moet zijn voor een keur aan kazen, een breed assortiment aan noten, heerlijke cadeaus, kerstpakketten en passende wijnen.

Jordy de Knegt merkte de voorbije tijd al dat veel mensen er in deze coronatijd voor kiezen om juist bij hem langs te komen. “Ze willen het thuis juist extra gezellig maken. Wij leveren hen met onze producten dat fijne gevoel; ook de komende decembermaand.”

Jordy de Knegt begon zijn zaak aan het H.B. Nederburghplein 4 een jaar of drie geleden. Zijn voorgevoel bleek al snel bevestigd: Bergambacht en wijde omgeving hadden behoefte aan een winkel voor noten, kaas en delicatessen. Vervolgens bouwde hij een mooi klantenbestand op dat zich nog altijd uitbreidt. Een kwestie van een gevarieerd en aansprekend assortiment, gastvrijheid en de juiste advisering. “Je moet daarnaast vooral goed luisteren naar waar de consument behoefte aan heeft”, vertelt Jordy de Knegt. “Daar hebben wij ons op aangepast door het assortiment gebrande noten flink uit te breiden en op het vlak van de wijnen te gaan samenwerken met Entwines. Dit Bergambachtse bedrijf is hier vertegenwoordigd vanuit het ‘shop-in-shop’-principe. Het resultaat:

H.B. Nederburghplein 4 | Bergambacht | 06-29765931

kerstpakket of (relatie)geschenk? Kom langs in de winkel voor de mooiste cadeaupakketten. Voor ieder wat wils! H.B. Nederburghplein 4 - 2861 AV Bergambacht - T. 06 29765931

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

21


Winkelhof Winteractie

rActie WinkelhofWinte ofWinte rA lh ct e ie k 20 18 in W

2018

23 24 21 22 4 1 2 3 27 28 25 26 8 7 8 6 7 55 6 31 32 0 3 9 2 1 02 113 124 1 21 22 6 9 Sparen voor heel veel korting! 33 34 3253 324 5 6 175 186 25 26 279 2480 13 14 38 3 De Winkelhof Winteractie is in november van start gegaan. Klanten ontvang-37 9 108 1119 1220 en vanaf deze dag bij besteding van 5 euro een Deze worden 1 29 30 31 32 17waardezegel. € 5,00

09-10-18

€ 2,50

uitgegeven tot en met 5 december. Een volle spaarkaart is 5 euro waard. 13en 1 4 241december Bij de verswinkels kunnen de spaarkaarten tot met 5 16 worden 33 ingeleverd; bij alle andere winkels van de Winkelhof is dit mogelijk van 6 tot en met 24 december. 17 1 .indd 2

elhof A6

art Wink

Spaarka

8 19 20 € 2,50

Spaarkaart Winke

lhof A6.indd 2

34 35 36

37 38 39 40 € 5,00

09-10-18 11:05

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

22

11:05


ADVERTORIAL

Met de complimenten van de klant

Hoofdstraat 62 2861 AR Bergambacht 0182 - 60 56 07

Wij zijn Just be Jolie, een hippe, betaalbare damesmodezaak in Lekkerkerk en Bergambacht met een Deense touch. Wij hebben diverse fashion musthaves van nu en volgen dé trends op de voet. Wekelijks hebben wij nieuwe items vanuit Parijs en Amsterdam. Kom gezellig langs & laat je vrijblijvend inspireren!

&

1257332.indd 1

Lange stoep 8 2941 AE Lekkerkerk 0180 - 44 40 74

De voorbije maanden constateerde Remco Blanken een vergrote belangstelling voor ambachtelijke brood- en banketproducten in allerlei varianten. “Dat heeft absoluut ook te maken met de coronaperiode waarin we leven”, zegt hij. “Veel mensen gaan juist nu voor extra kwaliteit in uitstraling en smaakbeleving. Een speculaasje van Bakkerij Blanken is in niets te vergelijken met het fabriekskoekje zoals dat in de supermarkt in de schappen ligt. Om dat verschil te ervaren is er maar één optie: proeven!” “Wij werken met echte roomboter en een uitgelanceerd kruidenpalet en draaien het deeg al enkele dagen te voren, waardoor de smaak er goed intrekt en je een perfect eindproduct krijgt. De aandacht die we geven aan onze speculaas zie je ook terug bij alle andere brood- en banketproducten van onze bakkerij. Het mooie is dat onze klanten die kwaliteit

herkennen én waarderen. De komende periode zal dat niet anders zijn wanneer we onze pepernoten, amandelstaven, boterletters, kerstbroden en kerstkransen presenteren. Ook de speculaasstroopkoeken zijn bijzonder populair. Een typische najaarslekkerij die we geheel volgens eigen receptuur maken.” “Het allermooiste wat je kan overkomen zijn de complimenten van onze klanten”, weet Remco Blanken. “Daar kan niets tegen op. De mensen proeven die specifieke Bakkerij Blanken-kwaliteit. Voor ons als team is dat een bevestiging van de liefde die we in onze producten stoppen. “Wat is er dan mooier om dat bevestigd te krijgen?” Wij verkopen onder andere de volgende merken:

“Just be yourself, Just be Jolie.”

www.justbejolie.nl

www.facebook.com/JustbeJolie

www.instagram.com/just_be_jolie

De decembermaand komt er weer aan en dat betekent extra hard doorwerken voor Bakkerij Blanken. “Dat doen we met plezier”, glimlacht Remco Blanken namens het Bergambachtse familiebedrijf. “Reken daarom maar weer op een breed scala aan heerlijke decemberlekkernijen.”

JUST BE JOLIE WENST U FIJNE FEESTDAGEN

€5,- KORTING

Hoofdstraat 24 | Bergambacht | 0182-351323 | www.bakkerijblanken.nl

OP DE NIEUWE COLLECTIE!*

Lever deze bon in en ontvang €5,korting op uw aankoopbedrag. Let op: Maximaal 1 bon per klant. Deze actie is geldig tot en met 31 december

Dinsdag:

JUST BE JOLIE WENST U FIJNE FEESTDAGEN

Het adres voor al uw heerlijke brood- en banket producten, proef ook onze lekkernijen voor de decemberfeestmaand

-30% Wij zijn Just be Jolie, Wij eenzijn hippe, Justbetaalbare be Jolie, een damesmodezaak hippe,Gestuz betaalbare in damesmodezaak in -30% Hvisk Lekkerkerk en Bergambacht Lekkerkerk met en eenBergambacht Deense touch. met Wij een hebben Deense touch. Wij hebben -30% diverse fashion musthaves diverse vanfashion nu en volgen musthaves dé trends van24Colours nu open devolgen voet. dé trends op de voet. Wekelijks hebben wij Wekelijks nieuwe items hebben vanuit wij Parijs nieuwe enitems Amsterdam. vanuit Parijs en Amsterdam. Kom gezellig langs & laat Komjegezellig vrijblijvend langs inspireren! & laat je vrijblijvend inspireren! Woensdag: -30% Ydence -30% MSCH -30% Rut & de Circle Wij verkopen onder Wij andere verkopen deonder volgende andere merken: volgende merken: Donderdag: -Voor iedere klant een leuk presentje. -Bij besteding vanaf €100,ontvang je een Goodiebag cadeau! Vrijdag: -30% Modström -30% Freebird -30% Selected Femme -30% Zäg Bijoux

*Deze actie is geldig van 24 t/m 28 november

Blakkerij Blanken Hoofdstraat 24 - Bergambacht, Dorpstraat 11 - Stolwijk info@bakkerijblanken.nl

Zaterdag: Op alle jeans -30% korting Op alle jassen -30% korting

“Just be yourself, “Just beJust yourself, be Jolie.” Just be Jolie.” www.justbejolie.nl

www.justbejolie.nl Lange stoep

8

www.facebook.com/JustbeJolie www.facebook.com/JustbeJolie 2941 AE Lekkerkerk

&

0180 - 44 40 74 www.instagram.com/just_be_joliewww.instagram.com/just_be_jolie

WWW.WINKELHOF.NL

Lange stoep Hoofdstraat 628 2941AR AEBergambacht Lekkerkerk 2861 0180- -60 4456 4007 74 0182

&

Hoofdstraat 62 2861 AR Bergambacht 0182 - 60 56 07

NOVEMBER 2020

23

11-11-20 114:13 1257368.indd

11-11-20 14:14


NAJAAR

‘20

WARME HERFST MODE!

1257413.indd 1

15-10-20 09:31

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

24


Vind de bruidsjurk die bij je past Trouwplannen hebben is fantastisch. Het is een geweldig leuke tijd, een periode waarin je belangrijke beslissingen neemt voor de mooiste dag van jullie leven. Speksnijder Bruid & Bruidegom werkt graag mee, daar zijn we voor! Alle denkbare coronamaatregelen zijn genomen om je veilig van dienst te kunnen zijn. Onze collectie bruidsmode is zeer uitgebreid met eigentijdse en gerenommeerde merken. Ook aan bijbehorende accessoires helpen wij je graag. Heb je specifieke wensen, denk aan een wat hogere hals of toch liever een lange(re) mouw? Onze professionele coupeuses voeren in ons eigen atelier alle aanpassingen vakkundig uit. Uiteraard nemen we de vermaakkosten die daarbij horen voor onze rekening. MET MEER MENSEN KOMEN Wij werken altijd op afspraak, het is begrijpelijk dat dan ook meerdere mensen mee wilt nemen om je te helpen de perfecte jurk uit te kiezen uit al die bijzondere stijlen. Op dit moment mag je

Trouwplannen?

op basis van de coronavoorschriften drie mensen meenemen. Wilt u met meer personen komen? Dan kunt u op dinsdag- en woensdagavond twee

SPEKSNIJDER BRUIDEGOM

VIP-rooms tot uw beschikking hebben. Maak hiervoor een telefonische afspraak. WALK-IN BRUIDSBEURS

De tijd waarin een bruidegom automatisch een

Een bruidsmodeshow op de manier zoals we

zwart pak aanschafte is al lang voorbij.

gewend zijn is even uitgesloten, maar we hebben

Bij Speksnijder kunt u kiezen uit een eigentijdse

een veilig alternatief gevonden: de Walk-in

collectie. Ontwerp je liever zelf een op maat

Bruidsbeurs. Een gezellige en informatieve avond

gemaakt pak voor die bijzondere dag, dan kan

waar onze modellen persoonlijk voor je showen en

dit. Daarnaast hebben we alle accessoires op

waar enthousiaste leveranciers en dienstverleners

voorraad waaronder bijpassende schoenen.

je heel veel inspiratie bezorgen.

WALK-IN BRUIDSBEURS MEEMAKEN?

iste dag! o o m e d r o o v s e All

Laat je verrassen en informeren, modellen showen persoonlijk voor je! Ontmoet diverse leveranciers die jou kunnen adviseren rondom je trouwdag. Kijk op bruidscollectie.nl/show voor alle informatie.

1257412.indd 1

BRUID

& BRUIDEGOM

bruidscollectie.nl Bergambacht (Bruid & bruidegom) | Hoofdstraat 105 | 0182-358129 Veenendaal (Bruidegom) | Verlaat 2 | 0318-526159

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

25

15-10-20 09:25


ervaar het

comfort van

Finnammic gepolsterde enkelrand, voorkomt blessures of drukplekken

hoogwaardige leersoorten, lange levensduur en huidvriendelijk optimale anatomische pasvorm, voor natuurlijk lopen

afgeronde hak, voor schokabsorbatie

Het geheim zit in de schoen:

zachte landing

ontspannen stabiliteit

te koop bij: WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

26

natuurlijke afwikkeling


Eetcafé ’t Centrum

Horeca Winkelhof Bergambacht schakelt over op bezorgen

Net als na de eerste sluiting van de horeca schakelde Eetcafé ’t Centrum in oktober ook weer over op bezorgen en afhalen. De Bergambachtse horecagelegenheid biedt een uitgebreide kaart aan maaltijden. Alles wordt apart verpakt en het team van medewerkers staat zeven dagen in de week klaar. Een aanrader is bijvoorbeeld het aanbod van kerstbrunches en kerstdiners.

Bezorgservice op maat voor heerlijke maaltijden Voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner of tussendoortje kun je nog steeds terecht in de Winkelhof. Met bezorgservice op maat zorgen Eetcafé ’t Centrum, Café en Suite to go en Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen ervoor dat ook in deze tijd van corona uit eten gewoon mogelijk blijft. Het wordt gewoon bij je aan de deur bezorgd!

Hou Facebook (facebook.com/eetcafecentrum) en Instagram (@eetcafetcentrum) van ’t Centrum in de gaten voor de dagspecials en andere leuke aanbiedingen! Daar is ook meer informatie te vinden over hoe je kunt bestellen. ‘Wij bezorgen in Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude, Schoonhoven, Stolwijk en Lekkerkerk. De bezorgkosten zijn 2,50 euro. Bij bestellingen boven de 50 euro gratis bezorging!’

Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen Afhalen of laten bezorgen: Bij Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen moet je zijn! Wij maken de lekkerste pannenkoeken van de Krimpenerwaard. Klanten kunnen ze bestellen en afhalen bij het restaurant. Ook kunnen zij gebruik maken van de bezorgservice en al het lekkers thuis of op de zaak laten bezorgen. Naast pannenkoeken kun je er terecht voor specials en - nieuw in het assortiment- heerlijke gevulde wraps!

Café en Suite to go

‘Wij bezorgen je bestelling voor 2,50 euro thuis of op de zaak in Bergambacht. Voor bezorgen buiten Bergambacht rekenen we 5 euro’, zo laat Onder de Molen weten. Hoe het afhalen werkt is te vinden op de website en de Facebookpagina. Het telefoonnummer is 0182-351300. Het mailadres is: reserveringen@pannenkoekenrestaurantonderdemolen.nl. De menukaart is te vinden op www.pannenkoekenrestaurantonderdemolen.nl. Op zondag en maandag is het restaurant gesloten.

Als er deuren dicht moeten, gaan er andere deuren weer open! Zo ontstond Café en Suite to go. Dit startte na de eerst coronagolf wat later, bij de tweede golf was de start direct na de aankondiging vanuit de overheid. Dagelijks kunnen er lekkere lunches worden afgehaald na bestelling via de website cafeensuite.nl/bestellen of door 0182-358116 te bellen. Ook wordt er bezorgd, gratis binnen Bergambacht en voor slechts 1,50 euro binnen de hele Krimpenerwaard. Daarnaast is er de ontbijtservice op zaterdagmorgen. Voor slechts 5,95 euro wordt er een heerlijk ontbijtje bezorgd!* Op deze manier kunnen we de deelnemers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard toch ondanks alles een fijne dagbesteding bieden! *Binnen Bergambacht, daarbuiten wordt er 1,50 euro per bezorging berekend. WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

27


Nieuw in de winkel

1 Bruidsjurk op maat Jouw jurk op maat, dat kan bij Speksnijder Bruid & Bruidegom. Welke aanpassing je ook wilt, de coupeuses van Speksnijder realiseren jouw droom! Meer info: bruidscollectie.nl.

2 Beanies

1

Laat de winter nu maar komen! Beanies in stoere herfstkleuren. Een royale collectie mutsen wanten en sjaals van BARTS voor zowel dames, heren als kinderen is verkrijgbaar bij Oskam schoenen.

2

3 Smartwatches OOZOO Ready, set, go! Nieuw bij MY Accessories, smartwatches van OOZOO! Alle smartwatches zijn uitgerust met een hartslag-, bloeddruk- en slaapmonitor. Daarnaast hebben de horloges een stappen- en calorieĂŤnteller. Ook kun je jouw bewegingsactiviteit bijhouden door het horloge op sportmodus te zetten. Tegelijkertijd kies je de muziek die jij wilt horen! Naast de fit- en gezondheidsfuncties zijn er ook een aantal coole functies, die ervoor zorgen dat jij up-to-date blijft. Zo kun je al jouw notificaties, oproepen en het weerbericht ontvangen.

3

4 Sjaals Lot83

4

Nieuwe collectie sjaals van Lot83 met bijpassende haarbanden! Verkrijgbaar bij MY Accessories in zeven verschillende kleuren!

5 AQA laarzen Deze mooie suède laarzen met een western touch van het modische comfort merk AQA kunnen zowel onder jurken als bij een broek gedragen worden. Deze laarzen zijn in zwart en cognac in meerder hoogtes verkrijgbaar bij Oskam schoenen.

5

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

28


Zo moeder, zo zoon Wim en Fien Rodenburg

‘Goed luisteren naar en inleven in je klanten’ DA Rodenburg is al tientallen jaren een écht familiebedrijf. Wim Rodenburg runt samen met zijn vrouw Hanneke al jarenlang de drogisterij in de Hoofdstraat, nadat hij deze in de jaren negentig overnam van zijn vader en moeder. In Zo Moeder, Zo Zoon vertelt hij hier samen met zijn moeder over en blikken ze terug.

‘Maar de keuze is nu zoveel ruimer’

In 1970 start het echtpaar Rodenburg een drogisterij in het winkelcentrum van Bergambacht. Op een bescheiden aantal vierkante meters staan de drogisterij-artikelen uitgestald; in de ruimte erachter woont het gezin. “We breidden al snel uit en trokken het woongedeelte bij de winkel”, vertelt Fien Rodenburg. Jarenlang vormt zij naast haar man de stille en stuwende kracht achter de Bergambachtse drogisterij. “De winkel op orde brengen, artikelen aanvullen en bestellen, ik hield me eigenlijk overal wel mee bezig.” Haar zoon Wim, geboren in 1963, was toen nog maar een jongen. Er wees maar weinig op dat hij later de eigenaar zou worden. Als manager zet hij op diverse plekken in Nederland drogisterijen op voor zijn werkgever. Tot hij het besluit neemt om voor zichzelf te beginnen. “In Zoetermeer heb ik toen een eigen zaak geopend. Later kwam ik erachter dat dat in het pand was waar mijn opa en vader ook een winkel hadden gehad. In de jaren negentig vroeg mijn vader om de DA

WWW.WINKELHOF.NL

Rodenburg over te nemen. Daar heb ik wel even over na moeten denken, maar uiteindelijk ben ik samen met Hanneke de uitdaging aangegaan.” De overgang van de ene op de andere generatie verliep bij DA Rodenburg zonder hobbels. Fien: “Het is gelukkig altijd heel goed gegaan. Wim had natuurlijk ondanks dat hij jong was al jaren ervaring en kennis opgedaan.” Wim: “Doordat ik al in veel verschillende zaken had gewerkt hoefde ik eigenlijk niet terug te vallen op mijn ouders. Mijn vader en moeder waren al begonnen met vernieuwingen en uitbreiding van het aanbod en dat heb ik verder voortgezet.” De winkel van 2020 is dan ook niet vergelijkbaar met die van begin jaren zeventig. Neem handcrème; “Fien Rodenburg kan zich nog goed herinneren dat er maar één product voor was. “Glycerine met kamfer, dat verkochten we veel. En ik weet nog dat we voor het eerst aftershave kregen: Old Spice en Fresh Up. Die waren toen heel populair.” Wim vult haar aan: “Daar hebben we nog steeds een paar klanten voor. Maar de keuze is nu zoveel ruimer. Nu hebben we misschien wel tweehonderd geuren staan.” De moeder van Wim is blij dat de DA Rodenburg in de familie is gebleven. “Het is mooi om te zien hoe onze eigen zoon en schoondochter de winkel draaien en verder ontwikkelen.” Het familiegevoel speelt wat Wim Rodenburg betreft nog steeds een belangrijke rol. “Wat ik van mijn ouders heb overgenomen? Dat is het goed luisteren naar klanten en je inleven in hun situatie, om hen zo goed mogelijk advies te geven. Mijn vader en moeder deden dat altijd en kregen zo het vertrouwen; wij doen dat nu weer op dezelfde manier.”

NOVEMBER 2020

29


257353.indd 1

Zie jij als ondernemer je bedrijf ook graag groeien? Ontdek hoe wij door een andere kijk op bereik jouw bedrijf op laten vallen in de kudde!

Kontakt Mediapartners een andere kijk op bereik! ‘t Bonte Schaep kleding XL De nieuwe wintercollectie is binnen! Houdt u van heerlijk zittende en mooie kleding van natuurlijke materialen? Wij hebben veel keus t/m maat 54 Kunt of wilt u liever niet naar de winkel komen dan kunnen wij een pakketje met kleding voor u samenstellen die u thuis kunt passen. Wij bieden ook de mogelijkheid om buiten openingstijden op afspraak te komen winkelen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de nieuwe nachtmode, lingerie (waaronder Sloggi actie 4=3) en panty’s. Vanaf eind november hebben wij het Piggy spaarsysteem. Blijf altijd op de hoogte via fb, insta of onze maandelijkse nieuwsbrief voor acties en kortingen. Wij zien u graag bij ons in de winkel.

Openingstijden di. t/m za. van 10.00-17.00 uur. Hoofdstraat 54-56 - Bergambacht - 0182 - 353563 bonteschaep@live.nl - www.bonteschaepbergambacht.nl

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

30

15-10-20 09:07


Nieuw

1 Sieradendoosjes

1

Terug in de tijd met deze schattige sieradendoosjes, die ook nog een leuk muziekje maken. Met dansende poppetjes. Ze zijn voor 19,95 euro verkrijgbaar bij Beertje Quinty.

in de winkel

2 COREtec® Stone Opmerkelijke innovatie bij Soet Wonen! Een zwevende plavuizen vloer voor elke ruimte. De COREtec® Stone Ceratouch harde vloer combineert het beste van twee werelden: de look & feel en kracht van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer. Deze vloeren zijn al leverbaar vanaf 64,95 euro per vierkante meter.

2

3 Eco brillen

3

Nieuw bij Bergambacht Optiek: Eco brillen. Deze brillen worden gemaakt van 95% gerecycled metaal en de Born biobased van 63% plantaardige olie. Ze zijn hierdoor erg licht, comfortabel en duurzaam. Elke bril heeft een gepolariseerde zonneclip.

4 Hugo Boss

4

Op de herenafdeling van Speksnijder Mode tref je nu ook de collectie van Hugo Boss aan, eigentijdse klasse! Meer info: speksnijder.nl.

5 Herfsttinten Voor de herfst- en wintercollectie verkent PrimaDonna de bruisende Londense fashionscene. Het resultaat is een reeks luxueuze en verfijnde lingeriesetjes als knipoog naar de Britse ‘high fashion’. Zoals Summer in saffierblauwe tule met broderie in prachtige herfsttinten. Verkrijgbaar bij Mevr. Lingerie.

6

6 Maison Berger

5

Dé musthave voor in uw huis! Weg met nare luchtjes. Want dit parfumeert niet alleen heerlijk, maar het reinigt en desinfecteert zelfs de lucht in uw huis. Verkrijgbaar bij DA Rodenburg.

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

31


ADVERTORIAL

Betrokken partner in drukke woningmarkt aproof ’ wilt laten plaatsvinden.” Prettig voor potentiële kopers is dat Van Egmond Makelaardij ook in deze tijd over een fraai aanbod in koopwoningen in alle segmenten beschikt. “De keuze is dus nog altijd ruim”, weet Gijsbert van Egmond. “Het is dan ook zeker interessant om contact met ons te zoeken en je perfect te laten begeleiden gedurende het koop- of verkooptraject. Want wat er ook veranderd mag zijn op de woningmarkt: wij blijven onszelf. Professioneel én betrokken bij onze opdrachtgevers.”

Als de stemming op de koopwoningmarkt representatief is voor het vertrouwen van ‘Nederland’, dan is het gerechtvaardigd om vast te stellen dat er veel vertrouwen in de toekomst is. Na een korte dip tussen half maart en half april wordt het ene na het andere aan- en verkooprecord geboekt. “Het is enorm druk”, weet Gijsbert van Egmond, eigenaar van Van Egmond Makelaardij in Bergambacht. “Er is vrijwel geen huis meer dat voor minder dan de vraagprijs wordt verkocht. Sterker nog: de ene bieding overtreft al maanden de andere en het einde daarvan is nog niet in zicht. En dan praat je ook over woningen van boven de vijf ton. We zien verder een sterk toenemende belangstelling in panden van één miljoen euro en meer. Ik heb dit in al die jaren in het makelaarsvak niet eerder zo meegemaakt.” De huidige markt en de coronaomstandigheden zorgen ook voor een grotere intensiviteit. Rondom het verkoopproces is er meer dan voorheen te organiseren. “Denk alleen al aan de kijkmiddagen. Voor één woning ben je soms twee dagen achtereen in touw vanwege de grote belangstelling en het feit dat je de bezichtigingen ‘coron-

Hoofdstraat 10a | Bergambacht | 0182-355788 | www.vanegmondmakelaardij.nl

Met denken over de toekomst beginnen sommigen al heel vroeg!

VAN XXL TOT 9XL

Kleding voor de forse & lange mannen

Wij hebben ook úw droomhuis in onze woningvoorraad.

Nieuw! Schoenen van Camel Active en Berkelmans

Grote maten & lengte maten

BOS BOS

Makelen is maatwerk

GROTE MATEN MODE GROTE MATEN MODE

Kijk op onze website voor onze actuele woningvoorraad of maak direct online een zoekopdracht aan. Of loop even bij ons binnen. Vinden wij gezellig.

H.B.Nederburghstraat 2 D | 2861 ZB Bergambacht 0182 350947 | info@bos-grotematenmode.nl www.bos-grotematenmode.nl voor openingstijden zie website

Hoofdstraat 10A • 2861 AP Bergambacht 0182-355 788 • info@vanegmondmakelaardij.nl www.vanegmondmakelaardij.nl

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

32

1250440.indd 1

12-08-20 13:08


Annamaria Cammilli is een in Florence gevestigd juwelenmerk dat in 1983 is opgericht door de gelijknamige schilder en beeldhouwer, een kunstenaar die diep is beĂŻnvloed door de creatieve sfeer die heerst in de stad waar ze woont, Cradle of Renaissance. Het Maison onderscheidt zich op het internationale toneel door zijn unieke design, versterkt door de bijzondere glans en matte afwerking, gekenmerkt door de afwisseling van zijdeachtige en glanzende effecten, en door de acht exclusieve nuances van 18 kt goud, verkregen met speciale legeringen en het resultaat van jaren van voortdurend onderzoek. De oude lage-was-giettechniek die door de deskundige goudsmeden van het Maison wordt toegepast, levert buitengewone volumes op en maakt van elk stuk een unieke microsculptuur.

Annamaria Cammilli NIEUW VAN UIT HET HART VAN FLORENCE

www.juwelierdevaal.com www.annamariacammilli.com

Juwelier de Vaal Hoofdstraat 46, 2861 AR Bergambacht Telefoon: 0182 354 161 WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

33


Wijnsnu Spaar voor arkt 2020 uperm superzachte handdoeken. T/m zaterdag 2 mei ontvang je bij elke 5 euro aan boodschappen* één spaarzegel. Bij een volle spaarkaart (30 zegels) ontvang je met een kleine bijbetaling één grote badhanddoek of een set van twee handdoeken. Kijk op plus.nl/handdoeken voor meer informatie.

Voor de 8e keer op rij “wijnsupermarkt van het jaar”.

T WEL We hebben ook weer TOgenoeg nieuwe wijnen in ons assortiment.

% 9 7 G! IN T KOR

Heeft u vragen, onze wijnadviseurs staan voor u klaar!! Kijk ook eens op PLUS.nl

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, slijterij-artikelen, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.

plus.nl

Openingstijden: ma-do 8.00-20.00 // vr 8.00-21.00 // za 8.00-18.00

2019

Klantvriendelijkste Supermarkt

Beste Brood Supermarkt

2019

2019

Van der Vlist/Hoofdstraat 110 // Bergambacht // T: 0182 351282 1257403.indd 1

1257406.indd 1

22-10-20 11:46

FRED VAN LAAR Hoe verder?

WEET WAT U EET

Voor deskundige begeleiding en betrokken advies schakelt u de gespecialiseerde advocaten en mediators van De Haas Advocatuur & Mediation in.

100% scharrelvarkensvlees 100% scharrelkipfilet (eventueel ook biologisch) Rundvlees met een heel goed leven

- echtscheidingsprocedures - scheidingsmediation & coaching - afwikkeling samenlevingscontracten - alimentatie - gezag en zorg-/ omgangsregelingen - afwikkeling huwelijkse voorwaarden

Zie onze website voor de herkomst van al het vlees WWW.VANLAAR.GILDESLAGER.NL

Kijk voor meer informatie op www.dhadvocatuur.nl Pleinstraat 21B | 2861 XE Bergambacht T 0182 - 354503 | info@dhadvocatuur.nl

Misschien iets minder vlees eten oke, maar wel beter! Gildeslager Van Laar Hoofdstraat 38, 2861 AP Bergambacht 0182-353740 - info@vanlaar.gildeslager.nl

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

34

11-11-20 14:22


MY Accessories Sieraden, modeaccessoires & woondecoraties Grote collectie Brynxz collections

Nieuw! Extra grote tafelkaarsen met bijpassende kandelaars.

Nieuw van ZUSSS Een mooie collectie

+

voor de feestdagen

Bekijk de spectaculaire winter- en kerstcollectie! Schitterende decoraties voor de winter & kerst. Natuurlijke materialen, Scandinavisch design, industrieel & onderscheidend. Veel nieuwe porseleinen huisjes van Räder.

Hoofdstraat 19 – 2861 AK – Bergambacht – 0182-350222 – www.myaccessories.nl WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

35


tel tel. .018 0182-3 2-3512 51231 31

aronze onzejubileumfolder? jubileumfolder?Haal Haalhem hemop opininde deTop1Toys Top1Toyswinkel! winkel!

per per stuk stuk 599599

33,-,-

Hoofdstraat 34, 2861 AP Bergambacht, tel. 0182-351231

799799

44,-,-

Benieuwd naar onze jubileumfolder? Haal hem op in de Top1Toys winkel!

per stuk

lke elke puzzel puzzel staat staat een een ander ander design, design, van van een een boerderij boerderij 603-8184 603-8184 rol. l. Verkrijgbaar Verkrijgbaar inin 6 uitvoeringen. 6 uitvoeringen.

3

599

799

,-

4+4+

PAW PAW Patrol Patrol Kaartspel Kaartspel 33 inin 11 Deze Deze setset bevat bevat een een 601-8355 601-8355 kwartetspel, kwartetspel, een een actiespel actiespel enen een een memospel. memospel.

4 ,-

99 99 2626

4+

Puzzel Op elke puzzel staat een ander design, van een boerderij 99 99 perper stuk stuk 19 19

4+

66,-,-

tot Paw Patrol. Verkrijgbaar in 6 uitvoeringen. 603-8184

12 12,-,-

PAW Patrol Kaartspel 3 in 1 Deze set bevat een kwartetspel, een actiespel en een memospel. 601-8355

2699

3+3+

per stuk

Fashion Fashion Pop Pop

12 ,-

19

99

6 ,-

Barbie Barbie Slijm Slijm Zeemeermin Zeemeermin

3+3+ Wanneer Wanneer opop dede knop knop aan aan dede achterkant achterkant van van dede staart staart gedrukt gedrukt wordt, wordt, kan kan dede staart staart gevuld gevuld worden worden met met slijm. slijm. Incl. Incl. 2 kleuren 2 kleuren + Barbie Slijm Zeemeermin 3571-1856 slijm. slijm. 571-1856

Afm. Afm. 3838 cm. cm. Beleef Beleef sprookjesachtige sprookjesachtige avonavonturen turen met met deze deze leuke leuke 3+ Fleur Fleur prinsessenpop. prinsessenpop. InIn Fashion Pop 3 uitvoeringen. 3 uitvoeringen. 511-9040 511-9040

Afm. 38 cm. Beleef sprookjesachtige avonturen met deze leuke Fleur prinsessenpop. In 3 uitvoeringen. 511-9040

Wanneer op de knop aan de achterkant van de staart gedrukt wordt, kan de staart gevuld worden met slijm. Incl. 2 kleuren slijm. 571-1856 99 99 perper stuk stuk 1818

99 99 per per stuk stuk 4949

15 15,-,-

per stuk

10 10,-,-

4999

per stuk

1899

10 ,-

15 ,-

3+3+

Hot Hot Wheels Wheels City City 3+ Basis Basis Speelset Speelset

Hot Wheels City

acers ers Mega Mega Match Match Start Start dede motoren motoren enen race race weg weg met met dede Wave Wave Racers! Racers!

Wavedoor Racers Mega Match Start de motoren enbewegen. race weg met de Wave Racers! ers s worden worden geactiveerd geactiveerd door met met je je handover handover dede sensor sensor tete bewegen. 6+ Wave Racers worden geactiveerd door met je handover de sensor te bewegen. er je je met met je je hand hand zwaait, zwaait, hoe hoe sneller sneller je je Wave Wave Racers Racers zullen zullen gaan. gaan. 369-8623 369-8623 EXCL

Hoe sneller je met je hand zwaait, hoe sneller je Wave Racers zullen gaan. 369-8623

TOT SNEL!

WWW.WINKELHOF.NL

Incl. Incl. 1 auto. 1 auto. Basis Speelset InIn meerdere meerdere Incl. 1 auto. uitvoeringen. uitvoeringen. In meerdere uitvoeringen. 331-5554 331-5554 331-5554

NOVEMBER 2020

36

Actie zijn geldig t/m 09-11-2020 of zolang de voorraad strekt. Model- en zetfouten voorbehouden. Prijzen zijn uitsluitend geldig bij Top1Toys Slingerland, Bergambacht. Otto Simon B.V. Almelo ©2020

Actie Actie zijnzijn geldig geldig t/mt/m 09-11-2020 09-11-2020 of zolang of zolang de de voorraad voorraad strekt. strekt. ModelModelen en zetfouten zetfouten voorbehouden. voorbehouden. Prijzen Prijzen zijnzijn uitsluitend uitsluitend geldig geldig bij bij Top1Toys Top1Toys Slingerland, Slingerland, Bergambacht. Bergambacht. Otto Otto Simon Simon B.V.B.V. Almelo Almelo ©2020 ©2020


Nieuw in de winkel

1 Decaar Biopeeling

1 2

Decaar Biopeeling is een effectieve gezichtsbehandeling uit het BeautyCentrum van Happiness Bergambacht. Door het vernieuwen en herstellen van de huid worden veel huidproblemen verholpen (acne, couperose, littekens etc.) Geschikt voor de meest gevoelige huid!

2 Trend Alert! PrimaDonna Twist Liverpool Street is supertrendy, met pittige prints en sexy details! Perfect voor vrouwen met een grotere cupmaat die houden van gewaagde lingerie met een hoog fashion-gehalte én die fantastische PrimaDonna-pasvorm. Nu in Limited Edition verkrijgbaar bij Mevr. Lingerie.

3

3 DUTZ eyewear Nieuw bij Bergambacht Optiek: de collective van DUTZ eyewear. Een kleurrijke dames en- herencollectie voor een leuke prijs! Kom deze mooie collectie bekijken.

5 Shades of Winter Shades of Winter is een mooie draad met een mohair uitstraling. Één bol is voldoende voor een mooie stola. U kunt deze bol verkrijgen bij Creashop ‘t Bonte Schaep.

6 Pig & Hen armbanden

5

Nieuwe collectie Pig & Hen armbanden, handgemaakt in Amsterdam! Bij MY Accessories hebben we weer de stoere armbanden van Pig & Hen gemaakt van scheepstouw binnen. Dit seizoen ook uitgebreid met de onverwoestbare stalen armbanden!

6

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

37


1257396.indd 1

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

38

28-10-20 11:17


Christel de Jager neemt kapsalon aan Hoofdstraat over

Van Hairstyle naar HAIR & more..

‘Ik had hier altijd al heel goed naar mijn zin, maar het is nu extra leuk om straks alle vrijheid te hebben om te doen wat me leuk lijkt’

Christel. “Ik kijk erg uit naar het moment dat ik het dan echt ‘mijn’ salon mag noemen.”

Christel de Jager, al bijna tien jaar bedrijfsleidster van Hairstyle, neemt de kapsalon aan de Hoofdstraat per 1 januari 2021 over. Voor het overgrote deel blijft voor de klanten alles hetzelfde, maar er komt wel een nieuwe naam op de gevel te staan: HAIR & more..

Dat wil trouwens zeker niet zeggen dat het roer radicaal de andere kant opgaat. Sterker nog, afgezien van de nieuwe naam HAIR & more.. wordt er weinig veranderd. Het huidige team blijft in zijn geheel werkzaam. “We blijven met dezelfde liefde voor het vak en aandacht voor klanten werken. We staan voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een fijne ontspannen sfeer waar je even lekker tot rust kan komen tijdens je bezoek aan onze salon.” Ze vervolgt: “Ik zal het interieur een beetje naar mijn eigen smaak inrichten, maar verder varen we op deze koers verder. Daarnaast lijkt me het leuk in de toekomst het ‘more..’ verder in te vullen. We werken nu al met make-up, maar ik zou graag ons aanbod nog verder uitbreiden. Die ruimte heb ik straks.”

Vanaf haar 16e is Christel al werkzaam voor Hairstyle. Eerst in haar geboorteplaats Lekkerkerk en sinds 2011 als bedrijfsleidster in Bergambacht. “Toen René Snoek, eigenaar van de drie vestigingen van Hairstyle, aangaf een stapje terug te willen doen, zijn we met elkaar in gesprek gegaan. Hij werkt in de twee andere vestigingen zelf mee, dus was het logisch dat Bergambacht als eerste aan bod zou komen om te verzelfstandigen. En die kans heb ik met beide handen aangegrepen.”

Voor afspraken en meer informatie kunt u terecht op de website: www.hairandmorebergambacht.nl

Ze heeft er veel zin om vanaf 1 januari eigen baas te zijn. “Ik had hier altijd al heel goed naar mijn zin, maar het is nu extra leuk om straks alle vrijheid te hebben om te doen wat me leuk lijkt”, lacht

Kijk ook eens op Facebook of Instagram: HAIR & more / @hairandmorebergambacht

Hoofdstraat 76A | Bergambacht | 0182-353539 | www.hairandmorebergambacht.nl

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

39


ADVERTORIAL

Are you ready to sparkle?! in onze winkel”, vertelt Susanne de Geus. “Daardoor heb je altijd een goede reden om even naar binnen te stappen! We verkopen onder andere de merken ONLY, PIECES, VILA, ICHI, SisterS Point, NA-KD, COJ, LTB en voor de kinderen onder andere KIDS ONLY, KIDDO EN LITTLE FLIRT. Dus: ben je ’ready to sparkle’, dan is Flirt Fashion the place to be!

Are you ready to sparkle?! Jouw winter wordt een feest met de winter-party collectie van Flirt Fashion! In de winkel aan de Hoofdstraat 1 in Bergambacht vind je precies de hippe items die je deze winter een warm en modisch gevoel geven. “We hebben weer lekker trendy en leuk ingekocht”, vertelt Susanne de Geus. “Super gevarieerd ook! Wil je, compleet met glitters, helemaal over de top of houd je het liever wat ‘rustiger? In elke categorie mode heeft Flirt Fashion waar jij naar zoekt. Van leuke knits en trendy vesten tot en met leuke jurkjes en mooie blouses en een leuke en grote collectie jeans!” “In onze Little Flirt Corner verkopen we leuke, trendy items in de kindermaten t/m maat 176”, vertelt Flirt Fashion’s Susanne de Geus. “We hebben de meest trendy winter- en party items voor je klaar liggen, zodat jij er super goed uit ziet als de party begint.” Natuurlijk staat het Flirt Fashion-team ook voor je klaar als het gaat om een letterlijk en figuurlijk passend advies. “Wat onze klanten ook waarderen is dat we wekelijks nieuwe items presenteren

Hoofdstraat 1 | Bergambacht | 0182-200221 | www.flirtfashion.nl

ADVERTORIAL

Veilig bankieren, rustig slapen van Rabobank Hollandse IJssel’. Wij nemen dan contact met u op. Liever mailen? Dat doet u naar dagelijksebankzaken.hij@rabobank. Een afspraak maken op de bank kan natuurlijk ook.”

Zelf uw geldzaken regelen, maar hulp kunnen inroepen bij vragen of onzekerheid. Speciale adviseurs van de Rabobank maken het mogelijk.

Blijf alert, pas op voor fraude Wees op uw hoede voor fraude en financieel misbruik. Klik niet op een link in berichtjes als u het niet vertrouwt, stuur geen pas op en geef telefonisch geen informatie aan onbekenden. Veilig bankieren, dat doen we samen!

Persoonlijk contact, daar draait het om, vinden Else de Mik, Petra Haimé en Annemiek van Gennep, de adviseurs voor ouderen en kwetsbaren bij Rabobank Hollandse IJssel. Nu zij door de coronamaatregelen tijdelijk niet naar de klanten thuis kunnen gaan, is het telefonisch contact extra intensief. “Soms zijn mensen bang dat hun vraag niet belangrijk genoeg is voor ons. Maar iedere financiële vraag is van belang,” legt Else uit. “Maakt u zich zorgen, heeft u twijfel? Schroom niet en bel ons.” Ruimte voor extra aandacht De adviseurs doen er alles aan om onzekerheid over bankzaken weg te nemen bij kwetsbare mensen. “Wij zijn trots op onze bank, die ons ruimte biedt extra aandacht te geven aan klanten die onze hulp goed kunnen gebruiken”, vertelt Annemiek. Zij legt uit hoe deze klanten contact kunnen maken. “Bel ons nummer: 0182 695 555 en zeg specifiek: ‘Ik wil teruggebeld worden door de mobiele adviseurs

Else de Mik, mobiele adviseur van Rabobank Hollandse IJssel

Adviescentrum Rabobank Hollandse IJssel | Raadhuisplein 4 | Krimpen aan den IJssel

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

40


Zo (groot)vader, zo (klein)zoons Ton, Lennis en Simon Soet

De rechter zei tegen me: ‘Weet je wel waar je aan begint?’

‘De klant staat nog altijd centraal’

Alles is anders en tegelijkertijd is er in tachtig jaar Soet Wonen en Slapen toch ook weer niets veranderd. Dat is tot verwondering. Vader Ton Soet en zoons Lennis en Simon houden de werkwijze van hun grootvader nog steeds in ere: de klant staat voor honderd procent centraal. Het is nu bijna zestig jaar geleden dat Ton Soet, 17 jaar jong, samen met zijn broer Jan als medefirmant in het bedrijf van zijn vader komt. “Omdat ik nog geen 21 was, moest de rechter er aan te pas komen”, blikt hij terug. “Handlichting heette dat. De rechter zei toen tegen me: ‘Weet je wel waar je aan begint?’. Maar ik heb er werkelijk nooit spijt van gehad.” Helemaal vanzelfsprekend was het niet dat Ton in de zaak zou komen. “Ik heb over ander werk geprakkezeerd, maar het was logisch dat ik bij mijn vader zou komen. En ik hield ook van het vak.” Wel slaat hij een andere richting in dan zijn vader, een textielman pur sang. “We

WWW.WINKELHOF.NL

kozen toen net als veel andere textielwinkels voor woninginrichting. Samen met mijn broer Jan heb ik dat tientallen jaren gedaan. We hadden geen rolverdeling; als er een klant kwam, begeleidde één van ons die van het binnenkomen in de winkel tot het betalen van de rekening.” In 2003 kwamen Lennis en Simon in de zaak. Dat was op het moment toen Jan stopte met werken. “Simon en ik werkten ergens anders, maar we hebben toen de overstap gemaakt. En ook wij hebben daar nooit spijt van gehad.” Vertelt Lennis. Ook hebben Jan-Willem en Krijn vele jaren in het familie bedrijf gewerkt. Net als hun vader komen Lennis en Simon op jonge leeftijd in de zaak, respectievelijk 20 en 17 jaar. “Daar hebben we niet wakker van gelegen. Onze vader was er nog, daar konden we steeds op terugvallen.” Zeker in het begin was dat geen overbodige luxe. Een klant voorzien van een compleet advies voor een woninginrichting is niet iets wat je zomaar doet. Simon: “Toen we net begonnen, leunden we veel op onze vader. Maar in de loop van de jaren groei je erin, doe je ervaring op en merk je dat vernieuwingen die wij als zoons doorvoerden ook een succes werden. Zo kom je steeds meer op eigen benen te staan.” Met een lach: “Al hoorden we weleens: ‘Mooi dat je met je opa mee mag.’” Bijzonder is dat ondanks alle vernieuwingen, automatisering, trends en uitbreidingen de basis hetzelfde is gebleven. “Nakomen wat je zegt, de klant voor honderd procent centraal stellen, die bedrijfsfilosofie is nooit veranderd.” Dat Soet Wonen en Slapen een familiebedrijf is, daar zijn ze zuinig op. Lennis: “Een collega zei eens tegen me: ‘Een familiebedrijf is niet een bedrijf dat van een familie is, maar dat vóelt als een familie. Niet alleen voor de eigenaren, maar ook voor de medewerkers en de klanten. En zo ervaren wij het ook.”

NOVEMBER 2020

41


Hypotheekgesprek wanneer het jou uitkomt Zelf online je hypotheek regelen, mét persoonlijk advies van een adviseur? Dat kan! Met Rabo Samen Online voor Hypotheken.

Kijk op rabobank.nl/hypotheken

, 0 0 5 € t Me je p o g n i t kor ten s o k s e i v ad

1257490.indd 1

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

42

15-10-20 09:43


RECHT: VOORGE rtare stini Steak ta tjes | cro lo ja s | ayonaise Truffelm of ise chs mayona Graved la garnalen | dille 24, e Hollands | n te n 25 en 26 roe etzure g Sushi zo : P E SO december soep Mosterd 2020 of ’s a b an gam Bisque v T: GERECH TUSSEN t Tongfile ftensaus o | kree tt o is r n raa erd | saff of Gepoche aas t arkensh rode por Ibérico v a | jus v n li io v a r as Geitenka : ERECHT HOOFDG aas ffeljus Ossenh Egg | tru n e e r G e van d voerd | of keuzediner Graan ge Vraag naar sfilet te o p t m o c Zeebaar rauwkos ango | m n | t te a n onze brochure a e m gro rde trosto touille | groene e e in r a voor meer ta Gem ratin | ra lg e p p a informatie. rd hten: Aa : Bijgerec it DESSERT u fr d met roo Proeverij hangop | u is m ra olade | ti itte choc w n a v ownie ake | br Cheesec

6 gangen

€ 54,50 per persoon

KERSTDINER VOOR THUIS Het kerstdiner is al helemaal bereid, u hoeft het alleen nog zelf te verwarmen en op te dienen.

0182 - 35 33 34 BESTELLINGEN ALLEEN TELEFONISCH BESTELLEN VÓÓR 20 - 12 - 2020

Onze lekkerste kruidenboter en -mix zijn ook af te halen!

De meeste gerechten van onze kaart zijn ook af te halen! 7 DAGEN PER WEEK GEOPEND 1257349.indd 1

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

43

15-10-20 09:04


WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

44


Winkelhof: gratis parkeren! Bij een parkeergarage denk je onwillekeurig aan twee dingen: een grote stad en betalen. In beide gevallen gaat dat zeker niet op voor de parkeergarage van Winkelhof Bergambacht. Daar kunt u via een gemakkelijke route de auto zo vier uur lang (met parkeerschijf) op een overdekte parkeerplaats achterlaten, zonder dat er achteraf afgerekend hoeft te worden.

Modehof in de Winkelhof Bergambacht 21 maart

Nieuwsbrief: blijf op de hoogte!

Moeilijk te vinden is de parkeergarage zeker niet. Op diverse plaatsen in en rond het centrum van Bergambacht is de route met duidelijke borden aangegeven. Vanuit de parkeergarage aan de Secretaris Schipperstraat loopt u vervolgens zo de winkelstraat in.

Snel en makkelijk te weten komen wat er allemaal op de planning staat bij Winkelhof Bergambacht? Dat kan met de digitale nieuwsbrief. Aanmelden kan via www.winkelhof.nl.

Gratis parkeren: het is één van de redenen om voor het eerst of opnieuw de weg in te slaan naar de ondernemers van Winkelhof Bergambacht!

Exclusieve waardebonnen Winkelhof

AED’s op de Winkelhof Veiligheid voor alles: daarom is op de Winkelhof op twee plekken een AED te vinden. Namelijk bij Plus Van der Vlist en Eetcafé ’t Centrum.

Winkelhofcheques, zijn de waardebonnen van Winkelhof Bergambacht. In principe zijn zij verkrijgbaar en te besteden bij alle leden die lid zijn van Winkelhof Bergambacht. Winkelhofcheques zijn exclusief uitgevoerd. Zij zijn in verschillende waarden verkrijgbaar, te weten: € 5,00, € 7,50, € 10,00, € 15,00, € 20,00 en € 25,00. Alle winkeliers die lid zijn van Winkelhof Bergambacht accepteren de Winkelhofcheque als betaalmiddel. De Winkelhofcheques zijn onbeperkt geldig. .

Volg Winkelhof Bergambacht op Instagram Aanbiedingen van de winkeliers van Winkelhof Bergambacht en aankondigingen van evenementen; ze komen dagelijks voorbij op het nieuwe Instagram-account van de Winkelhof. Een ideale manier om steeds op de hoogte zijn van welke nieuwe producten en welke koopjes er zijn én wat er te doen is in de winkels van het Bergambachtse winkelhart: www.instagram.com/winkelhof_ bergambacht

WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

45


ADVERTORIAL

Onderscheid in kwaliteit Buiten is het koud en guur. Binnen maken we het gezellig. En daar horen natuurlijk de heerlijkste banketlekkernijen bij. De Echte Bakker Arjan van der Eijk maakt ze voor je! Met liefde.

hij. “Vanwege de coronaperikelen blijven meer mensen thuis en halen ze het comfort binnen. Met andere woorden: men verwent zichzelf meer; zeker ook met banketproducten. Die lijn zal zich de komende periode doorzetten, verwachten wij. Wij spelen daar op in met ons assortiment. Ook voor de zakelijke markt kunnen we van betekenis zijn. Nu de eindejaarsborrels en het overhandigen van kerstpakketten op de zaak op de tocht staan, kun je je medewerkers en relaties ondanks de fysieke afstand tóch aan je binden met een mooi eindejaarspakket. Die verzorgen wij desgewenst. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.”

Speculaas, gevuld speculaas, speculaasstaven, pepernoten, amandelstaven, boterletters en natuurlijk oliebollen en appelbeignets; het zijn typisch van die producten die in herfst en winter veel verkocht worden. “Wij ervaren al vele jaren dat steeds meer mensen voor ambachtelijke kwaliteit gaan en om die reden juist bij ons langs gaan”, weet Arjan van der Eijk, die met diverse producten regelmatig prijzen in de wacht sleept. “Neem onze amandelstaven. Als je die geproefd hebt dan weet je wat écht lekker is. Wij produceren namelijk geen massaproducten, maar werken met hoogwaardige ingrediënten. Onze klanten waarderen dat enorm. Niet voor niets komen ze uit heel de regio langs om juist bij ons te kopen!” Arjan van der Eijk heeft het voorbije half jaar ondervonden dat de consument meer dan in het verleden hecht aan ‘kwaliteit’ . “Dat heeft absoluut te maken met de tijd waarin we leven”, zegt

Hoofdstraat 64 | Bergambacht | 0182-350747 | eijk.echtebakker.nl

KortingsBon

Razendsnel drukwerk nodig?

bij inlevering van deze bon ontvangt u:

1 pak speculaasjes (200 gr)

voor maar €

3,00

deze bon geldig tot 28 november 2020

Wij zijn zeer flexibel met next-day-delivery!

Arjan van der Eijk De Echte Bakker www.arjanvandereijk.nl Grote Haven 48 Haastrecht tel. 0182-50 12 08

grootsgedrukt.nl WWW.WINKELHOF.NL

Hoofdstraat 64 Bergambacht tel. 0182-35 07 47

Poldermolendreef 39 Gouda Goverwelle tel. 0182-58 59 30

NOVEMBER 2020

46

1257333.indd 1

15-10-20 08:59


Nieuw

1

1 Tommy Hilfiger horloge Dit sportieve herenhorloge is van Tommy Hilfiger. Het horloge is voorzien van een stalen band en een ‘sunray’ wijzerplaat. Het horloge is een multifunctie. De diameter van de horlogekast is 46 mm en de hoogte 11 mm. Het horloge is 5 ATM waterdicht. We leveren het horloge met twee jaar garantie. Nu te verkrijgen bij Juwelier de Vaal voor 189 euro.

in de winkel

2 Advent kalender

2

Tel af tot kerst met The Ritual of Advent kalender, inclusief 24 Rituals-verrassingen. Het perfecte cadeau om te geven of te krijgen. Verkrijgbaar bij DA Rodenburg.

3 Hoekbank Solid Strak en eigentijds, zo omschrijven we bij Soet Wonen de zitcombinatie Solid. Helemaal naar wens samen te stellen door de vele mogelijkheden in elementen en bekleding. De zitcombinatie Solid zoals getoond is leverbaar vanaf 1885 euro.

3

4 Hugo Boss

4

Op de herenafdeling van Speksnijder Mode tref je nu ook de collectie van Hugo Boss aan, eigentijdse klasse! Meer info: speksnijder.nl

5 Nooit meer koude voeten! Met deze lamsvacht gevoerde laklederen boots van het Spaanse merk PANAMA JACK wordt zelfs de gure herfst een moment om naar uit te zien. Deze lamsvacht gevoerde boots zijn in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar bij Oskam schoenen.

6

6 Kleurrijke combinaties Met deze prachtige kleurrijke combinatie van stoffen kunt u vele mooie projecten maken. Te verkrijgen bij Creashop ‘t Bonte Schaep.

5 WWW.WINKELHOF.NL

NOVEMBER 2020

47


SOET SLAPEN

------------------

Alles voor úw goede nachtrust Een goede nachtrust maakt echt een wereld van verschil. Bij de inrichting van een slaapkamer, ligt onze eerste prioriteit dan ook op de kwaliteit van het bed. Bij Soet hebben we unieke beddencollecties van topmerken als o.a. Auping, Tempur en Pullman.

DE BESTE A D V I S E U R S S TA A N HIER VOOR U KL A AR O M D AT W E W E T E N HOE BEL ANGRIJK SL A AP IS.

De grootste woonwinkel van de Krimpenerwaard

H O O F D S T R A AT 1 1-1 3 • B E R G A M B A C H T • 01 8 2 - 3 51 51 8 • I N F O @ S O E T W O N E N . N L • S O E T W O N E N . N L

Profile for Kontakt Mediapartners

Winkelhof magazine november 2020  

Wij zijn een mediabedrijf dat zorgt voor verbinding in de regio. Tussen lezers en nieuws. Tussen bedrijven en klanten. Tussen product en doe...

Winkelhof magazine november 2020  

Wij zijn een mediabedrijf dat zorgt voor verbinding in de regio. Tussen lezers en nieuws. Tussen bedrijven en klanten. Tussen product en doe...

Advertisement