Page 1

Ontmoet de specialisten van Joris Veer

Ontdek de nieuwste trends

Lees alles over woninginrichting


NIEUW HOOIJKAAS

VERZILVER UW WOONGELUK IN HARTJE SCHOONHOVEN

! Koopitnjauar al in uw

ont u d Dan wo uwe woning! nie

APPARTEMENTEN EN HERENHUIZEN MET TUIN oplevering najaar 2017 unieke woonkansen in het centrum voorzieningen op loopafstand

vanaf € 126.000,- v.o.n. geïnteresseerd? kijk op

verkoop & inlichtingen

WWW.NIEUWHOOIJKAAS.NL

ontwikkeling

0182 38 30 38 SCHOONHOVEN@SCHEP.NL

Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op

ǒ  schoonhoven@schep.nl

De makelaar van morgen

0182 577 700 GOUDA@VANHERK.NL

Bon Groep B.V.


In dit magazine

Beste lezer, Joris Veer Woninginrichting begon ruim negen jaar geleden als eenmanszaak vanuit huis. Sindsdien is er zoveel veranderd! De opening van de winkel in 2010 is voor ons natuurlijk een mijlpaal, maar het meest trots zijn wij op de enorme groei van ons bedrijf. Ieder jaar ontdekken meer mensen ons vakmanschap, de kwaliteit van onze producten en de persoonlijke service die wij bieden. Wij willen iedere klant aandacht en tijd geven en dus werd het hoog tijd dat Joris versterking kreeg! Inmiddels is Joris Veer Woninginrichting dus véél meer dan alleen Joris Veer. In krap drie jaar tijd hebben we drie fulltimers en één parttimer aan– genomen. Vier professionals met ieder hun eigen specialisme en ervaring. Zij zijn een grote aanwinst voor ons bedrijf en daarom stellen we hen in deze krant graag aan u voor! Daarnaast laten wij u graag zien wat voor mooie producten wij in huis hebben. Wij wensen u veel leesplezier en hopen u eens te mogen begroeten in onze winkel!

Joris en Wendy Veer

COLOFON Deze krant is gemaakt door Het Kontakt Media in opdracht van Joris Veer Woninginrichting.

03 |

Voorwoord

05 |

Beleef de raamdecoratie van Sunway

05 |

50m2 gordijninspiratie

06 |

Passie voor verf en interieur

07 |

Anne: de kleurenspecialist

07 |

In één keer klaar met het Woon totaalpakket

09 |

Sammy: perfectionist op de vloer

09 |

Nieuw tapijt? Think Smart, get lucky!

05

09

13

17

11

11 |

Niels: de mooimaker

11 |

PVC: mooi voor thuis én op kantoor

12 |

Houten vloeren van Your Floor

13 |

De woontrends van 2017

15 |

Patrick: de zonweringsspecialist

17 |

HuisMakeOver: Wees uniek en durf te kiezen

19 |

Joris Veer: de vakman van de zaak

Redactie Wendy Veer Marijke Verhoef

19

Fotografie: Ernst Klip Ontwerp: DTP-Studio Het Kontakt 3|


Beleef de raamdecoratie van Sunway

50m2 gordijninspiratie Op zoek naar nieuwe gordijnen? Dan kúnt u bijna niet anders dan binnen lopen bij Joris Veer Woninginrichting. De winkel heeft meer dan 600 soorten gordijnen in alle kleuren, stijlen en prijsklassen. Of u nu een voile gordijn zoekt of iets met een klassiek motief, het is bij Joris Veer te vinden. Op de 50 vierkante meter grote gordijnafdeling overladen Joris en Wendy klanten met inspiratie. De showbanen laten de effecten van verschillende confectiemethoden zien. “We tonen natuurlijk de bekende methoden zoals de enkele en dubbele plooi en de waveplooi, maar we laten ook altijd nieuwe methodes zien, zoals de happy lock of confectie met banden van de voor- en achterkant van het gordijn voor een speels effect”, vertelt Wendy. Ieder jaar selecteert ze samen met Anne de mooiste nieuwe stoffen en maakt ze nieuwe showbanen. “Er is altijd wel iets innovatiefs bij. Zo hebben we tegenwoordig ook prachtige gordijnen van gerecycled materiaal. Van het plastic afval uit zee en oud nylon wordt een econyl vezel gemaakt voor tapijten en gordijnen. Deze materialen zijn op het moment erg in trek.” Maatwerk Bij Joris Veer Woninginrichting is raamdecoratie tot op de millimeter nauwkeurig maatwerk. Daarom komt Joris Veer het altijd zelf inmeten. Ook het inhangen houdt het bedrijf in eigen hand. “Raamdecoratie is en blijft handwerk, geen fabrieksproduct. Daarom controleren wij het altijd bij het inhangen”, zegt Joris. “We hangen dan ook meteen de rails op, we bevestigen de gordijnen en plooien het in. Als we vertrekken ziet het er keurig uit.”

Joris en Wendy Veer waren op slag verliefd op de producten van Sunway. Daarom hebben ze de volledige collectie raamdecoratie opgenomen in het assortiment. In de Sunway Exposure Store kan iedereen beleven wat er allemaal mogelijk is. “Sunway levert kwaliteit, dat zie je direct. Ze hebben echt hele mooie en onderscheidende producten die met prachtige details zijn afgewerkt. Toen ik het voor het eerst op de beurs zag, wilde ik het meteen voor mijn eigen raam hebben”, vertelt Wendy enthousiast. Met de producten van Sunway heeft Joris Veer Woninginrichting voor werkelijk iedere kamer de juiste raamdecoratie. Van sfeervolle vouwgordijnen tot moderne shades en van houten jaloezieën tot paneelgordijnen. Alles vervaardigt van de beste materialen en voorzien van mooie én handige details. Zo heeft Sunway een slimme technische oplossing voor het vaak wat rommelige koord van een plissé of duette. “Zij hebben het zo gemaakt dat het koord altijd dezelfde lengte heeft, dat staat veel strakker.” Ook in design vaart Sunway een eigen koers. Zo heeft het merk bijvoorbeeld houten jaloezieën met veel subtielere, smallere banden. In de Sunway Expose Store van Joris Veer Woninginrichting laat het team graag de onbegrensde mogelijkheden zien. Alle typen raamdecoratie zijn er zichtbaar, evenals de vele verschillende bedieningsvormen en kleuren. Wendy Veer: ‘Sunway levert kwaliteit, dat zie je direct.’ Foto: www.sunway.nl

5|


Advertorial

Passie voor verf en interieur Lifestyle by Global Paint is verkrijgbaar bij de gespecialiseerde woon- en interieurwinkels, omdat het merk gelooft in de kracht van persoonlijk advies. Dit zien zij ook terug in het vakmanschap van Joris Veer. “Zij zorgen ervoor dat je alles onder één dak kunt krijgen en volledig ontzorgd wordt. De slogan van Global Paint is Passie voor verf! Bij Joris Veer zien wij de passie voor interieur”, aldus Lifestyle by Global Paint.

Er zijn verschillende muurverven, lak in drie glansgraden, krijtverf en natuurlijk primers. Natuurlijk allemaal in professionele kwaliteit, in nagenoeg alle kleuren leverbaar. Daarnaast is er ook een assortiment verfbenodigdheden, zodat je direct aan de slag kunt. Loop eens binnen bij Joris Veer voor meer informatie en advies.

Lifestyle by Global Paint is hét merk voor sfeer en meer. Maar waar staat dat ‘meer’ dan precies voor? Om te beginnen meer gemak! Dankzij de verfwijzer is het eenvoudiger om de juiste verf te kiezen. Kom je er toch niet uit? Dan kun je rekenen op meer advies, bijvoorbeeld over de juiste kleur voor in jouw interieur. Bij Joris Veer helpen ze je daar graag mee. Met warme kleuren maak je een ruimte bijvoorbeeld optisch kleiner en creëer je een knusse sfeer. Lichte, koele kleuren laten een ruimte juist groter lijken. Zomaar twee voorbeelden. De collectie van Lifestyle by Global Paint bestaat uit veel inspirerende trendkleuren. Zit jouw kleur er niet bij? Dan maken ze die speciaal voor jou. Alle verf is watergedragen en wordt geproduceerd met veel aandacht voor het milieu. Je mag ook meer waar voor je geld verwachten, want Lifestyle by Global Paint belooft hoogwaardige kwaliteit verf voor een scherpe prijs.

Een metamorfose voor je huis!

Voor sfeer en meer... Verkrijgbaar bij Joris Veer Woninginrichting

lifestyleverf.nl of bezoek ons op


Even voorstellen:

Anne: de kleurenspecialist Stapt u binnen bij Joris Veer, dan is de kans groot dat Anne Krijnen u begroet. Sinds een jaar werkt deze enthousiaste interieurstylist in de winkel.

‘Ik laat graag zien dat kleur ook veilig kan zijn.’

Veel Schoonhovenaren kennen Anne nog van de Rabobank, waar ze vijftien jaar lang een commerciële functie vervulde. In haar vrije tijd was ze echter al vaak bezig met interieur. Ze houdt ervan om oude dingen op te knappen; wat goed uitkomt aangezien ze in een monument woont. Toen ze de vacature van Joris Veer zag, liep ze direct even naar haar overburen voor meer informatie. Binnen een uur had ze haar cv afgegeven. “Daarna was het snel geregeld”, kijkt Anne terug. Ze heeft zich in recordtempo alle producten eigen gemaakt en inmiddels heeft ze ook de opleiding tot interieurstylist succesvol af-

gerond. “Want bij interieur werk je veel op gevoel, maar het is belangrijk om ook de technische achtergrond te kennen.” KLEUR Kleur is Anne’s specialiteit. Ze voelt feilloos aan wat kleur in een ruimte doet en kan klanten daardoor uiterst goed adviseren. “Ik vind het ontzettend leuk als mensen met een lege plattegrond komen en je hen kunt helpen om hun ideeën te vertalen naar hun eigen huis”, zegt Anne. “Het is een hele investering om je huis te stofferen, waardoor het spannend is om voor kleur te kiezen. Mensen zijn bang dat ze het zat worden of dat het te druk wordt. Ik laat graag zien dat kleur ook veilig kan zijn en sfeer en diepte geeft aan een woning. Wanneer je kleur goed combineert met de meubels kun je er een prachtig geheel van maken.”

In één keer klaar met het Woon totaalpakket Net een nieuwbouwhuis gekocht maar nog geen idee hoe dat in te richten? Dan is het Woon totaalpakket van Joris Veer misschien iets voor u! Een nieuwbouwwoning inrichten is altijd moeilijk, daarom werkt Joris Veer bij nieuwbouwprojecten vaak met een modelwoning. Deze geeft een beeld van hoe de woning na de oplevering zou kunnen worden. Om het extra makkelijk te maken heeft de woninginrichter een overzichtelijk totaalpakket gemaakt, inclusief prijsindicaties. “Veel mensen weten niet goed wat het eigenlijk kost om een woning te stofferen, dat laten wij graag zien”, zegt Joris. “We hebben de modelwoning volledig gestoffeerd. We kiezen meestal voor een zo voordelig mogelijke vloer met een zo mooi mogelijke uitstraling, omdat niet iedereen budget heeft voor een luxe pvc vloer. Op die manier krijgen kopers een goed beeld van hoe hun nieuwe woning kan worden en wat dat kost.” ONTZORGEN Wie het Woon totaalpakket bij Joris Veer woningrichting afneemt, hoeft alleen nog maar zelf zijn vloer, raamdecoratie, wandbekleding en eventueel buitenzonwering te kiezen. “Wanneer de woning opgeleverd wordt, geven ze ons de sleutel en wij doen de rest. We maken de wanden glad en behangen of sauzen ze, we

leggen de vloer, monteren de raamdecoratie en buitenzonwering. We werken daarvoor samen met lokale bedrijven, waardoor we snel kunnen schakelen en kwaliteit kunnen garanderen. Vaak kunnen we alles al voor de oplevering inmeten en het komt zelfs voor dat we de vloer al voor de oplevering kunnen leggen. Door de goede samenwerking met alle partijen kunnen de nieuwe bewoners soms al twee weken na de sleuteloverdracht in hun nieuwe thuis.”

Modelwoning in Lekkerkerk, in opdracht van Schep Makelaardij. 7|


LOVE LI F E MARMO LEUM Kijk! Wรกt een vloer. Marmoleum

is prachtig, praktisch en planet friendly, want het is gemaakt van natuurlijke materialen. Dat zie je en voel je. Het leeft. De kleuren hebben een ongekende diepte, het is sterk, strak en nog comfortabel ook. En er is zoveel mogelijk, jouw vloer zit er altijd bij. Kijk maar eens op lovelife-forbo.nl. Love Life. Marmoleum.

SmartStrand

;BDIUFSr4UFSLFSr&BTZUP$MFBODBSQFUr(SPFOFS w w w. s m a r t s t r a n d t a p i j t . n l


Even voorstellen:

Sammy: perfectionist op de vloer Hij zou eigenlijk boekhouder worden, maar dat is er tot zijn opluchting nooit van gekomen. Sammy van Wijngaarden is een geboren stoffeerder. Dankzij zijn jarenlange ervaring kan hij ieder type vloer super strak leggen.

‘Het moet perfect zijn, anders ga ik niet met een gerust hart weg.’

Sammy leerde het vak bij Speksnijder in Bergambacht. Hij werkte voor projecten en kreeg zo’n beetje ieder type vloer in zijn handen. Hij heeft vervolgens een jaar of tien voor zichzelf gewerkt als stoffeerder. In die periode werd hij al ingehuurd door Joris Veer. Door de recessie stopte hij met zijn bedrijf. “Ik heb mijn gereedschap toen bij Joris neergezet, dus nu werk ik weer met mijn oude tools. Echt alle puzzelstukjes vielen in elkaar toen ik drie jaar geleden bij Joris in dienst kwam”, vertelt Sammy. Hij legt alle type vloeren; van laminaat tot

parket en vloerbedekking. Marmoleum is zijn specialiteit. Het vergt grote nauwkeurigheid, veel netheid en een oog voor detail. “Je ziet iedere zandkorrel onder marmoleum, dus je móet echt heel secuur werken. En dat doe ik. Het moet perfect zijn, anders ga ik niet met een gerust hart weg, dan geeft het mij geen voldoening. Ik zorg altijd dat er nergens iets op aan te merken is en dat ik tevreden ben, dan is de klant dat ook.” Vroeger bracht het werk hem naar bijzondere projecten in het hele land, sinds hij bij Joris werkt komt hij Schoonhoven bijna niet meer uit. “Dat vind ik echt ideaal”, zegt de Schoonhovenaar. “We doen veel woningen en kleine projecten. Echt iedere dag is anders omdat iedere situatie anders is. Iedere keer wil ik zorgen voor een goed eindresultaat, dat is de uitdaging!”

Advertorial

Nieuw tapijt? Think Smart, get lucky! Onderhoudsvriendelijk, groen, zacht én sterk tapijt: dat is SmartStrand tapijt. Te vinden in de collectie van Joris Veer woninginrichting.

ren. Die staan garant voor een extra luxueuze uitstraling en comfortabele ervaring. De vezels zijn extreem goed bestand tegen uv-straling, waardoor het tapijt met de tijd nauwelijks verkleurt.

SmartStrand tapijt is eenvoudig in onderhoud en schoonmaak. Dit komt doordat het garen een gesloten celstructuur heeft, waardoor vloeistoffen en vocht niet door de vezels worden geabsorbeerd. Dit kenmerk van de vezel is blijvend en verandert of vermindert niet door de jaren heen. SmartStrand tapijt is dus de volledige levensduur bestand tegen vlekken en vuil. Als het tapijt toch bevlekt raakt, dan kunnen de vuile deeltjes meestal met zuiver water worden afgewassen. In sommige gevallen kan een mild schoonmaakmiddel nodig zijn om de vlek weg te krijgen. Alle tapijten van SmartStrand zijn bestand tegen bleekmiddel (10% verdund).

STERKER SmartStrand Triexta werd door DuPont ontwikkeld als een revolutionaire vezel, met een speciale moleculaire structuur en samenstelling die resulteert in buitengewone veerkracht. Het tapijt verslijt bijna niet door intensief gebruik, aangezien de vezels altijd in hun oorspronkelijke vorm en positie opveren. Een aantal SmartStrand kwaliteiten haalt de uitzonderlijke projectgeschikte klasse 32 en zelfs klasse 33 op vlak van slijtage en duurzaamheid, waardoor SmartStrand-kwaliteiten garant staan voor een zorgeloze en levenslange investering.

GROENER De SmartStrand vezels bestaan voor 37 procent uit natuurlijk zetmeel, waardoor SmartStrand garen momenteel het meest milieuvriendelijke op de markt is. SmartStrand draagt het ISO-Green-Label. ZACHTER Het zijdezachte gevoel en de stralende glans van SmartStrand worden extra versterkt dankzij de hoge concentratie fijne draadjes in het ga9|


Nieuwe formaten creëren eindeloze mogelijkheden Moduleo® introduceert Moods©, een creatieve studio. De bekende Transform en Impress collecties worden uitgebreid met acht innovatieve formaten. De geometrische vormen zijn onderling compatibel, ook met de standaard Moduleo® planken en tegels. Daardoor zijn eindeloze verlegpatronen mogelijk.

P L AY I T Y O U R WAY

Ontdek de uitgebreide collectie: www.moduleomoods.com

www.moduleomoods.com

Voor meer informatie: salesnl@ivcgroup.com

TA P I J T | PVC w w w. b e l a ko s f l o o r i n g. co m


Even voorstellen:

Niels: de mooimaker Stofferen is een uitstervend beroep en dat is eeuwig zonde, als je het Niels Speksnijder vraagt. Voor hem is er niets mooier dan een kale ruimte opfleuren met een nieuwe vloer.

‘Mensen komen bij ons voor kwaliteit.’

Het vak is er bij Niels met de paplepel in gegoten. Zijn opa en vader waren beiden stoffeerder en hun bedrijf is later overgenomen door Niels broer. Als jochie zat Niels al op zijn knieën parket en tapijt te leggen. “Van helemaal niks maak je iets moois, dat vind ik zo leuk. Je komt binnen en dan is een huis nog kaal. Vervolgens leg je er een vloer in en dan is het huis bij wijze van spreken bijna af.” Niels kan overweg met alle typen vloeren, zijn specialiteit is egaliseren en het leggen van pvc. Een super materiaal: je legt het strak tegen de muur zonder plint en maakt eenvoudig

uitsparingen voor pilaren. “De ondergrond moet super strak en schoon zijn, want je ziet ieder zandkorreltje. Egaliseren doe ik staand met een prikstok, dat werkt snel, efficiënt en goed. Vervolgens stofzuig ik zomaar een keer of zes voordat ik de vloer leg. Het schoonmaken is net zo belangrijk als het leggen.” Kwaliteit staat bij Joris Veer woninginrichting bovenaan, mede daarom werkt Niels er zo graag. Hij gaat alleen voor goed en beter. Wanneer hij een vloer heeft gelegd, maakt hij vaak een foto van het eindresultaat. Voor de Facebookpagina van Joris Veer, maar ook zodat hij zelf nog eens terug kan kijken op zijn werk. “We krijgen er veel positieve reacties op. Mensen zeggen tegen elkaar ‘je moet naar Joris want dan ziet het er goed uit’. Dat vind ik mooi om te horen. Mensen komen bij ons voor kwaliteit.”

Advertorial

PVC: mooi voor thuis én op kantoor Joris Veer weet van ieder huis een thuis te maken, maar wist je dat deze woninginrichter ook al heel wat bedrijven heeft ingericht? Joris vertelt er graag meer over! “We werken veel voor lokale, kleinere bedrijven. We benaderen deze projecten hetzelfde als de woninginrichting, te meer omdat de meeste ondernemers een huiselijke, warme sfeer willen creëren op kantoor. Je bent er vaak, dus het moet een fijne omgeving zijn. De tijd van de standaard marmoleum vloer en lamellen voor de ramen is voorbij”, zegt Joris. De mogelijkheden zijn groot. Van een vrolijk behang op de muren tot plissés voor de ramen. Met het oog op veiligheid heeft Joris ook brandvertragende gordijnstoffen in de collectie. De inrichting begint vaak met de keuze voor de vloer. Deze bepaalt de sfeer. Joris Veer heeft vele slijtvaste en makkelijk te onderhouden vloeren in de collectie. Ondernemers die graag helemaal zelf de uitstraling van hun vloer bepalen, kunnen hun hart ophalen met Moduleo MOODS. Dit merk biedt diverse geometrische dessins met eindeloze verlegpatronen. Zo kun je op een speelse manier verschillende ruimtes afbakenen, met elk dessin afgestemd op een specifiek doel. De collectie heeft ook natuurlijke looks zoals hout en steen. Zo geniet je van het beste uit twee werelden: een natuurlijke look met

de voordelen van vinyl. De vloer voelt aangenaam en warm aan, is geluiddempend, uitstekend bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor horeca, want waterbestendig. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen probleem. Meer weten? Neem dan contact op met Joris Veer woninginrichting.

De vloeren van Moduleo MOODS geven bedrijfsruimtes een eigen karakter. Foto: Modueleomoods.com 11 |


Advertorial

Steeds meer mensen kiezen voor een mooie houten vloer

Houten vloeren van Your Floor Houten vloeren hebben karakter en geven een warme sfeer in huis. Met de veelzijdige collectie van Your Floor krijgt ieder interieur de gewenste uitstraling. Joris Veer Woninginrichting biedt een ruime collectie aan kwalitatief hoogstaande houten vloeren van Your Floor. De vloer is volledig aan te passen naar wens. Zoekt u een strakke lichte eiken vloer, een verouderde donkere vloer of een natuurlijk rustieke vloer? Of vindt u het nog mooier om een visgraat te leggen in de woonkamer? Het is allemaal mogelijk binnen de collectie van Your Floor. Deze houten vloeren kunnen ook in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Nadat de vloer is gekozen, wordt deze speciaal op maat gemaakt in de fabriek van Your Floor. Hiervoor gebruikt Your Floor de beste materialen die nauwkeurig en verantwoord geselecteerd zijn. Door de hoogwaardige afwerking kunnen mensen lang genieten van een mooie vloer. “Wij durven zelfs te zeggen dat hoe langer een vloer ligt, hoe mooier deze wordt. Het onderhoud van onze houten vloeren valt reuze mee. Hier kunnen wij ook alles over vertellen”, zegt Joris.

Your Floor Soft tone light slate grey.

NATUURLIJK Y O YOUR FLOOR! Your our Floor® F biedt dt een ruime selectie laminaat, houten en PVC vloeren, h e exclusief te verkrijgen bij Joris Veerr Woninginrichting. Won De keuze voor kwaliteitsvloeren! Natuurlijk Your Floor® oe

WWW.YOURFLOOR.NL


Botanisch wonen Botanisch wonen is natuurlijk wonen, met deze stijl haal je buiten naar binnen. Maar een botanisch interieur gaat verder dan alleen wat planten in huis halen. Kies voor natuurlijke materialen en lichte en naturel kleuren. Denk aan wit-, beige-, grijs- en groentinten met bijvoorbeeld accenten in okergeel.

Houten wandbekleding Een kamer tot leven brengen? Uw inrichting een nieuwe uitstraling geven? De nieuwe trend van dit moment is driedimensionale houten wandbekleding. Dit geeft rust en een ruimtelijk effect en zorgt voor de nodige akoestische demping.

Visgraatmotief

DE

Het visgraatmotief is helemaal trending! Mede door het unieke patroon geeft het een bijzondere uitstraling in huis. Voor zowel een klassieke als moderne inrichting kan dit patroon perfect, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Foto: website Interfloor

TRENDS VAN

2017

Trendkleuren 2017/2018 Love Life marmoleum Met enorm veel verschillende kleuren, structuren en formaten past marmoleum in allerlei ruimtes en zien we daarom ook steeds meer terugkomen in woningen. De krasbestendige vloer is comfortabel en kan goed tegen een stootje. Het materiaal is antistatische en trekt daardoor weinig stof en vuil aan. Een duurzame en milieuvriendelijke vloer voor ieder type interieur. Foto: Love Life Marmoleum, cement kleur marmoleum vloer Forbo

Bruin is het nieuwe zwart en goud is het nieuwe koper. Wit komt overal terug en is ook overal mee te combineren. De kleuren blauw en groen blijven, evenals de natuurlijke kleuren en terracotta (oranjerood) zien we veel als nieuwe kleur. Als accentkleur worden geel en roze vaker gebruikt. En langzaam zien we lavendel en zacht zeegroen weer terug in het kleurenpallet.

13 |


Ervaar top kwaliteit met de schermen en rolluiken van mySun!

mySun leverancier van Joris Veer Woninginrichting

Nu verkrijgbaar bij Dynamic & Arctic In-Between

Overgordijn

Vasari & Blossom Overgordijn

In-Between

Master & Dynamic Overgordijn

In-Between

Nieuwe najaarscollectie


Even voorstellen:

Patrick: de zonweringsspecialist Hij zit al meer dan twintig jaar in het vak en service verlenen is zijn tweede natuur: Patrick Molenaar. De zonweringsspecialist van Joris Veer Woninginrichting.

‘Ik werk alsof het mijn eigen huis is.’

“Werken bij Joris voelt als een lot in de loterij”, zegt Patrick vrolijk. Hij vindt het heerlijk om niet meer het hele land door te rijden naar klanten. En nog belangrijker: Joris en Patrick zijn het meer dan eens over het belang van kwaliteit en service. “Dat staat bij ons op nummer één. Als monteur ben je het gezicht van het bedrijf en dus moet je netjes werken. Ik werk alsof het mijn eigen huis is. Als ik een scherm monteer en het hangt niet goed, dan doe ik het opnieuw. Zo’n scherm hangt immers zomaar een jaar of twintig aan de gevel, dan moet het goed zitten. Dat ene uurtje extra werk doet er voor mij dan niet toe. Dat is mijn kracht en dat wordt ook gewaardeerd door de klanten.” In de buitenzonwering bestaat er geen standaard-werk, iedere gevel is immers anders. Daar komt bij dat de mogelijkheden qua kleuren en materialen tegenwoordig enórm zijn.

Bediening met 1 app Bediening via de smartphone, tablet of Apple Watch, wie wil dat nou niet! U en uw huis zijn altijd met elkaar in contact via het Somy TaHoma smart home systeem. TaHoma vereenvoudigt de besturing van alle aangesloten apparatuur, zowel uw buitenzonwering, rolluiken als elektrische raamdecoratie en gordijnrails. Het is ook mogelijk om de apparatuur te programmeren, zodat de rolluiken iedere dag op een vast tijdstip naar beneden gaan, ook wanneer u op vakantie bent.

“Tegenwoordig willen mensen niet alleen de zon tegenhouden, ze willen ook iets moois aan de gevel. Wij helpen hen graag bij het uitzoeken daarvan en geven desgewenst ook advies over de kleur van het scherm. Er zijn meer dan 200 verschillende doeken, in allerlei kleuren en van effen tot grafische prints. We kijken ook naar de technische constructie, je kunt niet zomaar een knikarmscherm op iedere gevel hangen. Het leukste vind ik het wanneer mensen al bij meerdere bedrijven zijn geweest die zeggen dat ‘er niks kan’. Dan is het voor mij de sport om iets te verzinnen wat wél kan”, vertelt Patrick. Hij draagt zorg voor zowel het inmeten als het monteren van de buitenzonwering. “Voor de klanten is het een geruststelling en voor mij werkt het ook fijn. Als ik opmeet bekijk ik meteen hoe ik het goed kan monteren.” Onderhoud Patrick draagt ook zorg voor het onderhoud en reparatie van de buitenzonwering. “Wij laten onze klanten niet lang wachten. We lossen het als het even kan binnen een week op. Soms lukt het zelfs binnen een dag.”

Voor ieder raam de juiste zonwering Bent u op zoek naar zonwering? Stap dan eens binnen bij Joris Veer om de vele mogelijkheden te ontdekken. Van rolluiken tot knikarmen, uitvalschermen, windvaste screens en serrezonwering, er is altijd een juiste oplossing. Joris Veer heeft onder andere de Sonate-lijn van mySun in de collectie. Deze Goudse firma maakt een kwaliteitsproduct waar Joris vierkant achter staat. Een extra pluspunt: mySun maakt knikarmschermen tot zes bij drie meter. 15 |


MET HET BOUWEN AAN EEN GOEDE TOEKOMST KUN JE NIET VROEG GENOEG BEGINNEN!

• AANKOOP

• ADVIES

• TAXATIES

• VERKOOP

• BEDRIJFSONROERENDGOED Hoofdstraat 10a • 2861 AP BERGAMBACHT T 0182-35 57 88 • info@vanegmondmakelaardij.nl www.vanegmondmakelaardij.nl

Snellere verkoop en hogere opbrengsten! Wanneer uw woning te koop komt, wilt u alles uit de kast halen om deze snel en tegen een hoge opbrenst te verkopen. De gemiddelde verkooptermijn in Schoonhoven is nu 11 maanden (bron: funda)

AV2 dé WoningCoaches ondersteunt de verkoop van uw woning met een groot scala aan producten als; fotografie, 360 graden foto’s, videofilms, plattegronden, nachtfoto’s en dronevideo’s

AV2 dé WoningCoaches / Tiendweg 28 / 2871 AC / Schoonhoven / 0182-384884 / info@dewoningcoaches.nl


Geen keuzestress dankzij de HuisMakeOver sfeercollectie.

WOONCOLLECTIE by HuisMakeOver

Wees uniek en durf te kiezen

Virtuele showroom HuisMakeOver is sinds 2008 actief in de woning- en vastgoedmarkt en onder andere bekend van het televisieprogramma TV Makelaar Mission Impossible. Het merk maakt een duidelijke koppeling tussen online en offline. Veel producten uit de HuisMakeOver WOONCOLLECTIE zijn ook online te bezichtigen in een virtuele showroom. Producten kunnen ook bekeken worden in een handige stijlkiezer. Zo kunnen mensen

HUISMAKEOVER

SFEERCOLLECTIE

kunst advies:

Ananda Nahu

APPARTEMENT

TYPE L 1/2

TREND LAMINAAT ascension grijs eiken

SFEERCOLLECTIE

Joris en Wendy Veer zijn trots dat ze de producten van de deze zomer gelanceerde HuisMakeOver WOONCOLLECTIE in het assortiment hebben. De collectie bestaat uit laminaat, PVC en vinyl vloeren, tapijt, gordijnen op maat en zonwering. “HuisMakeOver is echt een merk voor mensen die een goede prijs en kwaliteit verwachten. Je vindt het niet op iedere hoek van de straat of afgeprijsd online. Het merk is ook duidelijk voor mensen die gemak en praktisch woongenot waarderen”, zegt Wendy. Uiteraard monteren en stofferen de medewerkers van Joris Veer alle producten uit deze collectie bij klanten thuis. Wendy noemt graag een aantal pluspunten, zoals de volledig op kleur samengestelde tapijtcollectie. “U zoekt een kleur die het beste bij uw levensstijl past. Vervolgens heeft u op één tapijthanger alle kwaliteiten in die bepaalde kleur. Zo bent u bezig met uw ultieme woonwens. En niet twintig hangers met allemaal kleuren die afleiden van het pallet waar u enthousiast van wordt.” Het is ook mogelijk om aan de hand van een HuisMakeOver sfeercollectie de nieuwe woonstijl samen te stellen. “Dit voorkomt keuzestress en zorgt ervoor dat u een mooi plaatje creëert dat ook echt bij u past.”

thuis alvast lekker kijken naar producten in een echte setting. In plaats van de bekende platte plaatjes van een vloer in een webshop. “U kunt de plattegrond van uw woning invoeren en zo eenvoudig tapijt en laminaat in uw eigen woning visualiseren. Dat is erg handig als u nog niet precies weet wat u thuis wilt. Of als de keuze tussen bruin en grijs laminaat lastiger is dan u zich had voorgesteld”, legt Wendy uit. “Dus zet uw smartphone in een Google Cardboard of andere Virtual Reality headset en kijk eens rond in de eerste Virtuele Showroom van Nederland. De komende tijd zal het aanbod van producten in deze virtuele showroom verder worden uitgebreid. Nieuwsgierig geworden, kom langs in de showroom voor een virtuele tour of bezoek onze winkel.”

HUISMAKEOVER

Uniek zijn en durven kiezen waar u voor staat. Daar gaat het om bij het inrichten van uw woning. Met de HuisMakeOver WOONCOLLECTIE is het nóg makkelijker om uw eigen stijl te vinden.

GREEN SENSE

APPARTEMENT - TYPE L 1/2

raamdecoratie advies:

horizontale jaloezieën

RAAMDECORATIE 10% KORTING

Met de stijlkiezer bekijkt u producten in een echte setting. 17 |


Ontdek Ontdekde de Quick-Step Quick-Step Impressive vloeren bij Impressive vloeren en kom naar onze showroom

U

CLASSIC | CLM 3185

YOUR LOGO + ADDRESS

LARGO | LPU 1660

Quick-Step laminaatvloeren zijn tot in het kleinste detail afgewerkt, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van een parket- of tegelvloer. Ze zijn tot 10 keer krasbestendiger zodat je nog langer kunt genieten van een mooie, natuurlijk ogende vloer. Het verzegelde oppervlak biedt een uitstekende bescherming tegen oppervlakkig vocht, zoals gemorste drankjes. Laat je inspireren op www.quick-step.com

IMPRESSIVE ULTRA | IMU1860

IMPRESSIVE | IMU1849


Even voorstellen:

Joris Veer: de vakman van de zaak We kunnen er lang of kort over praten, maar Joris Veer is natuurlijk de spil van het bedrijf. Zijn liefde voor het vak kent geen grenzen en zorgde ervoor dat het bedrijf jaar in jaar uit groeit.

‘Je creëert een thuis voor je klanten, dat vind ik geweldig.’

“Je creëert een thuis voor je klanten, dat vind ik geweldig. Ze willen graag thuis komen in hun nieuwe huis, maar kunnen zich niet zo goed voorstellen hoe het moet worden. Wij helpen hen daar graag bij”, vertelt Joris. Hij is gediplomeerd stoffeerder en heeft al ruim twintig jaar ervaring in het vak. Hij herinnert zich zijn eerste werkdag in 1996 nog goed. Hij mocht alleen opruimen en walsen en vond het alsnog geweldig. Al snel haalde hij zijn stoffeerdersdiploma. Hij weet werkelijk álles. Van hoe je een gordijn weeft tot hoe een tapijt wordt gemaakt. Daardoor kan hij altijd de juiste materialen zoeken bij de vraag van zijn klanten. Joris Veer woninginrichting startte negen jaar

geleden op de zolder van Joris en zijn vrouw Wendy. Joris’ vader ging soms mee op klus en al snel sprong ook Wendy bij. Ze is interieurstyliste, woninginrichter en stoffeerder, al doet ze tegenwoordig vooral het administratieve werk en verzorgt ze de planning voor alle werkzaamheden. Het huis werd rap te klein en dus huurden ze garageboxen voor de materiaalopslag. In 2010 opende de winkel. Inmiddels hebben Joris en Wendy een team van vier professionals om zich heen verzameld. Joris gaat zelf ook nog mee de vloer op. “Ik houd ervan om met mijn vak bezig te zijn en contact met klanten te hebben.” Hij doet vaak de specialistische klussen, zoals het leggen van traplopers. “Uit vier meter tapijt snijd ik zelf een traploper op maat. Veel stoffeerders willen daar hun vingers niet aan branden, ik vind het juist geweldig.” Het is typerend voor het vakmanschap van Joris. Hij en Wendy nodigen iedereen uit om langs te komen in de winkel en kennis te maken met alles wat Joris Veer woninginrichting te bieden heeft.


Joris Veer krant 2017  
Joris Veer krant 2017  
Advertisement