Page 1

Huizen vanHendriks

De Mars 9 , 6932 BN Westervoort

Scherp geprijsde starterswoning

Uitzicht op park Achtertuin op het westen

Modern toilet & badkamer Zolder met mogelijkheden H49 H49


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

4

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

154 m²

Inhoud

385 m³

Bouwjaar Tuin

1982 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt

Wij hebben met heel veel plezier op De Mars 9 gewoond. Het is een kindvriendelijke buurt met veel speeltuinen eromheen en het Hosterpark aan de overkant. Zelfs vanuit de woonkamer kijken wij uit over dit park! Het is met recht een mooie omgeving. Ook de buurt is ons altijd goed bevallen. We hebben gezellige en lieve buren die altijd voor ons klaar staan als we ze nodig hebben. Wij hopen dat de nieuwe bewoners met net zoveel plezier hier zullen wonen zoals wij dat hebben gedaan.

Te koop bij

Arnhem: Beethovenlaan 62, T 026 442 40 05


huizen van hendriks

Mooi uitzicht op par k

z-vormige woonkamer eenvoudige keuken Een mooier uitzicht kun je je in deze woonkamer niet wensen. De woning ligt namelijk tegenover een mooi park waardoor er altijd wel iets te zien is: wandelende mensen, hardlopers en fietsers. Voor een goede wandeling hoef je zelf dus ook niet ver te lopen. De woonkamer heeft een Z-vorm. Hierdoor is er een praktische indeling ontstaan. Aan de voorzijde kan een zithoek geplaatst worden. Aan de achterzijde is de keuken geplaatst. In de naast gelegen open ruimte kan de eettafel geplaatst worden waardoor, wanneer jij een lekkere maaltijd staat te bereiden, je toch in contact blijft met je gasten. In de woonkamer ligt een hoogglas witte plavuizenvloer en is er spachtelputz op de wanden aangebracht. In de woonkamer is nog enige afwerking nodig maar hierdoor heb je wel alle ruimte om de woning naar eigen smaak in te richten. De keuken is eenvoudig en is een rechte opstelling geplaatst. Er zijn vele kasten geplaatst waardoor er veel kastruimte is voor boodschappen. Vanuit de keuken heb je de mogelijkheid de tuin in te lopen.


huizen van hendriks

Wie krijgt welke ka mer?

zolder met mogelijkheden een fijne nachtrust De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn erg kleurrijk. De kamers hebben fijne afmetingen waardoor er gemakkelijk een bed met kastenwand geplaatst kan worden. Aan de voorzijde van de woning zijn 2 slaapkamers gerealiseerd en 1 kamer aan de achterzijde. Mocht je een extra (slaap)kamer willen, deze is eventueel te creĂŤren op de bergzolder. Een fijne ruimte waar je de mogelijkheid hebt om een dakkapel te plaatsen. Hierdoor geef je ruimte nog meer volume en kan het tevens prima dienen als slaapkamer of misschien wel een studeerkamer.


huizen van hendriks

een heerlijke ruimte om tot rust te komen De huidige bewoners hebben de badkamer aangepakt en geheel gemoderniseerd. In de badkamer zijn de wanden afgewerkt met witte en zwarte tegels en er ligt een witte tegelvloer. De badkamer beschikt over een ligbad, toilet, designradiator en een wastafelmeubel met bijpassende wandmeubel. Ideaal voor het opbergen van de vele toiletspullen. Je hebt ook de mogelijkheid om een lekkere douche te nemen in het bad.

Ge moderniseerde badka mer


huizen van hendriks

Tuin op he t westen

middag en avond zon eigen werkruimte? In deze tuin kun je heerlijk van de zon genieten. De tuin is gelegen op het westen waardoor je vanaf de middag en in de avond de zonnestralen mee kunt pakken. De tuin is volledig bestraat maar heeft fijne afmetingen. Hier kunnen de kinderen zeker spelen. De tuin wordt omringd door een houten en groene beschutting waardoor je alle privacy hebt. Achter in de tuin is een eigen achterom gecreĂŤerd en staat een stenen berging. Deze is voorzien van elektra waardoor het eventueel kan dienen als werkruimte.


De Mars 9 6932 BN Westervoort


De Mars 9 6932 BN Westervoort


De Mars 9 6932 BN Westervoort


Westervoort

noorden kadastrale kaart

Westervoort is gelegen aan de splitsing van Rijn en IJssel en telt ruim 16.000 inwoners. Na de snelle groeitijd eind jaren ‘80 is de belangrijkste zorg nog steeds het handhaven van het karaktereigene. Hiervoor heeft het gemeentebestuur zich steeds sterk gemaakt omdat dit een goed instrument is bij het bevorderen van het welzijn van de inwoners. Iedereen moet zich in Westervoort ‘thuis’ kunnen voelen. Westervoort beschikt over 3 kerken, 9 basisscholen, peuterspeelzalen, een (deels) overdekt winkelcentrum, buurtwinkels, een sporthal met zwembad, tennisbanen, squashcentrum, manege en een sociaal-cultureel centrum plus sportzaal, en een wooncentrum voor ouderen. Met al deze voorzieningen kent Westervoort een rijk verenigingsleven, zowel op sport- als op cultuurgebied. Het grootste jaarlijkse evenement is ieder jaar gedurende het laatste weekend van de schoolvakantie. Dan wordt de manifestatie ‘Westervoort in Beweging’ georganiseerd. Hierbij presenteren de plaatselijke overheid, het bedrijfsleven en de verenigingen zich aan de inwoners tijdens een grootse braderie. Daarbij is er het truckersfestival en het fierljeptoernooi met deelnemers uit het hele land. Ieder jaar is dit alles weer een enorme happening.

heerlijk wonen in Westervoo r t


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 026 442 40 05 arnhem@hendriks.nl r.versteegh@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Beethovenlaan 62 6815 BM Arnhem T 026 442 40 05 Hendriks026, arnhem@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Westervoort, De Mars 9  
Westervoort, De Mars 9