Page 1

Huizen vanHendriks

De Beemd 22 , 5501 CD Veldhoven

Te moderniseren Garage

Vier slaapkamers

Half open keuken Rustige buurt

H51


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

2-onder-1-kap woning

Kamers

5

Woonoppervlakte

151 m²

Perceeloppervlakte

322 m²

Inhoud

515 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1977 achtertuin vrijstaand steen c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Een heerlijk ruim huis, waar onze ouders sinds de bouw in 1977 in hebben gewoond. Wij als kinderen hebben altijd fijn gespeeld in de buurt en in de ruime zonnige tuin. Een grote woonkamer en praktische slaapkamers maken deze woning een echt gezinshuis. Het is gedateerd maar altijd goed onderhouden. Alle voorzieningen in de buurt, zoals een supermarkt, bushalte, huisarts, gelegenheid om met de hond te wandelen en iets verderop een groot winkelcentrum. In de woonkamer werd de open haard geregeld gestookt. De buurt is erg rustig en er is weinig verkeer in de straat. Buiten spelen is dan ook geen probleem.

Te koop bij

Eindhoven: Aalsterweg 5, T 040 293 05 00


huizen van hendriks

Sfeervolle woonka mer

heerlijk licht voorzien van open haard Via de zij entree komen we de woning binnen in de ruim opgezette hal die gemoderniseerd dient te worden. Hier is alle ruimte om rustig uw jas en schoenen uit te doen. U vindt hier tevens de meterkast, toilet met fonteintje en vaste trap naar boven.


huizen van hendriks

Plaats hier je droo mkeuken

wat heeft jouw voorkeur? toegang tot de achtertuin Voordat we in de keuken komen passeren we de lichte en ruime eetkamer, waar ruimte is voor een grote eettafel met stoelen. Onder het genot van een drankje of amuse schuiven vrienden en familie alvast aan terwijl u de laatste hand aan een ongekende avondmaaltijd legt. Vervolgens komen we in de open keuken die eveneens modernisatie vereist. U kunt er voor kiezen om een keuken te (laten) plaatsen in de kleur, opstelling en met de apparatuur die u wenst. Gaat u voor strak en modern of kiest u voor stoer en landelijk? Tevens heeft u vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.


huizen van hendriks

hoe deel jij ze in? realiseer je eigen spa Middels de vaste trap komen we op de bovenverdieping, waar ook een mooie parketvloer ligt. Er bevinden zich hier drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet op de overloop. CreĂŤer uw eigen sfeer en zorg op die manier voor rustige kamers waar u heerlijk kunt bijkomen en ontspannen na een drukke dag. Kiest u voor neutrale kleuren, of voor een warme tint op de muren? Ook de badkamer is nog zelf in te delen, af te werken en helemaal eigen te maken. Stelt u toch eens voor... u komt uit uw werk en het is een drukke dag geweest. Hoe lekker is het om dan helemaal tot rust te komen in een heerlijk warm bad onder het genot van een goed boek waarin u uzelf verliest? Of frist u uzelf liever even op in de schitterende ruime inloopdouche? Alle mogelijkheden zijn er, de keuze is aan u! Tevens heeft u vanuit de badkamer toegang tot een ruim en zonnig balkon.

Vier goede slaapka mers


huizen van hendriks

Ruime zonnige tuin

fijne buitenruimte zeer veel privacy Vanuit zowel de eetkamer als de keuken komen we in de ruime zonnige achtertuin. U treft hier een bestraat terras waar ruimte is voor een leuke tuin- of loungeset. De rest van de tuin is deels bestraat en deels voorzien van gazon waar de kinderen zich opperbest kunnen vermaken. Achter in de tuin bevindt zich nog een ruime stenen garage voor een auto met aangebouwde berging met voldoende opbergruimte.


De Beemd 22 5501 CD Veldhoven


De Beemd 22 5501 CD Veldhoven


De Beemd 22 5501 CD Veldhoven


Veldhoven

noorden kadastrale kaart

De huidige gemeente Veldhoven kwam in 1921 tot stand toen de gemeenten Veldhoven, Meerveldhoven, Oerle en Zeelst werden samengevoegd. De afgelopen 25 jaar is Veldhoven sterk uitgebreid met nieuwbouwwijken en in het centrale gebied is een geheel nieuw stadshart met Âą 140 winkels (City Centrum), overheids- en culturele voorzieningen (Cultureelcentrum De Schalm) verrezen. Aan de randen van de bebouwing is volop wandelgelegenheid in het zogenaamde coulissenlandschap en in de waardevolle natuurgebieden, zoals De Vlasroot: een vrij toegankelijk bosgebied met vennen en met een aparte flora. Het laatste nieuwbouwproject is de technisch hoogstaande wijk Meerhoven, dat gelegen is in het noordoosten van Veldhoven, direct grenzend aan Eindhoven. Veldhoven is gunstig gelegen ten opzichte van Brabants grootste stad Eindhoven en ten opzichte van de snelwegen A2 (Amsterdam-Maastricht) en A67 (Venlo-Tilburg). Het woonklimaat in Veldhoven is zeer aantrekkelijk.

heerlijk wonen in Veldho v en


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Aalsterweg 5 040 293 05 00 eindhoven@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Aalsterweg 5 040 293 05 00 eindhoven@hendriks.nl www.hendriks.nl

De Beemd 22, Veldhoven  
De Beemd 22, Veldhoven