Page 1

Huizen vanHendriks

Schipluidenlaan 25 , 5035 KB Tilburg

Fijne woning in Dalem nabij Dongevallei Ruime woonkamer met vloerverwarming Drie slaapkamers en ruime bergkast

Heerlijk zonnige tuin Twee eigen parkeerplaatsen H55 H55


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

178 m²

Inhoud

390 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie Energielabel

2000 voortuin parkeerplaats stadsverwarming volledig geïsoleerd A De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Met alle plezier woon ik hier in Reeshof in een eenrichtingsstraat.

Het is een kindvriendelijke wijk en hierdoor word er zachtjes gereden en hoor je vooral in de zomer het gelach en gespeel van de kinderen. Net zoals ik met alle plezier de eenden, ganzen en zwanen over hoor vliegen als ik in de tuin zit. Hierdoor krijg je een rustgevend gevoel en een vakantiegevoel. Alles is in de buurt. Je hebt een klein winkelcentrum met o.a. Albert Heijn, apotheek, bakker en een Kwalitaria aan de overkant. Het dichtstbijzijnde centrum is Heyhoef, dit centrum kan je bereiken via het mooie en leuke park waar je doorheen loopt. In dit park kan je een fijne wandeling maken met de hond, maar er zijn ook verschillende speelactiviteiten zoals voetbal, basketbal en een skatebaan. Tevens zijn er ook 2 mooie vijvers waar je je hengel ontspannen uit kan gooien. Regelmatig loop ik door dit park naar Heyhoef voor de sfeer en boodschap.

Te koop bij

Terug thuis en het voelt ook écht als thuis. De zon valt binnen door de grote ramen in de schuifpui en daarnaast geeft de lichtkoepel in de huiskamer een fijn, warm en knus gevoel. In de winter loop ik ook lekker rond in huis i.v.m. de vloerverwarming. Na ontspannen in de huiskamer te hebben gezeten om even lekker na te genieten van de dag begin ik met koken en kan de avond beginnen. Je ziet de schemering via de grote ramen binnen komen en de avond valt. Het huis ligt op een rustig gelegen plek waar je s’avonds geen last hebt van het verkeer of omwonende.

Tilburg: Besterdring 223, T 013 549 91 90


huizen van hendriks

Alleen maar genie ten

voortuin is de tuin heerlijk in de zon De tuin ligt aan de voorzijde van de woning en is geheel bestraat. Hier geniet je van lange avonden aan je buitentafel en hier zit je heerlijk op je luie stoel op je vrije dagen. In de voortuin tref je de stenen berging voor je fiets. Deze is voorzien van elektra. Bijzonderheden - 2 parkeerplekken bij de woning - houten kozijnen met dubbele beglazing


huizen van hendriks

Fijn daglicht

grote schuifpui belgisch hardsteen Kom binnen in de fijne woonkamer. Hier tref je een prachtige vloer van Belgisch hardsteen met vloerverwarming. De combinatie met de lichte strakke muren, de kamerbrede ramen en de lichtstraat zorgt voor een fijne strakke basis waar jouw meubels vast ook heel mooi in uitkomen. De schuifpui kan in de warmere maanden lekker open, zodat binnen en buiten goed in elkaar overlopen.


huizen van hendriks

optisch grote keuken moderne afwerking Aan de achterzijde is de open keuken. Hier tref je hoogwaardige apparatuur en veel werk- en bergruimte. Koken wordt kinderspel in deze fijne keuken. Extra voorraad kan in de trapkast worden opgeborgen. De keuken is optisch vergroot door de grote spiegelwand in de keuken. Dit weerkaatst ook het daglicht in de woning.

Veel bergruimte


huizen van hendriks

Fijne ma sterbedroo m

drie fijne slaapkamers hoe deel jij ze in? Op de eerste verdieping treffen we 3 fijne slaapkamers. Hier ligt zacht tapijt op de vloer. De kamers zij verschillend van afmeting en jij bepaald de indeling. Op de overloop heb je ook nog toegang tot de bergkamer/waskamer. Hier staat je witgoed en hier is nog ruimte voor je seizoensspullen.


huizen van hendriks

in bad of onder de douche aan jou de keuze De badkamer is netjes betegeld en met een ligbad met douche kun je zelf kiezen hoe je wilt ontspannen. Begin de dag fris en fruitig en laat het bad vollopen na een lange werkdag. Stap in het warme water en kom even helemaal tot jezelf. De dubbele wastafel en toilet maken het plaatje compleet.

Ev en tijd voo r jezelf


Schipluidenlaan 25 5035 KB Tilburg

Bega ne grond


Schipluidenlaan 25 5035 KB Tilburg

1e verdieping


Tilburg Dalem Dalem bestaat uit Dalem-Zuid en Dalem-Noord. De straten beginnen er met de letter R of S. De wijk is gelegen tussen de straten; Dalemdreef, Burgemeester Letschertweg, Langendijk én Natuurreservaat “De Dongevallei”. noorden kadastrale kaart

“De Dongevallei” kent een groot gehalte aan dieren omdat het een beschermd natuurgebied betreft. De Schotse Hooglanders alsmede de konijntjes grazen en huppelen vrolijk rond. De wijk is ideaal voor jonge gezinnen met opgroeiende kinderen. Maar uiteraard ook voor ouderen die gelijkvloers willen wonen. Er zijn veel eengezinswoningen maar ook bungalows en appartementen die de woonwijk verrijken. In Dalem vindt u basisschool “De Boemerang” aan de Rijperkerkstraat. En voetbalclub “TSV Gudok” beproeft zijn geluk aan de Dalemdreef. Wat vooral in het oog springt is winkelcentrum “Dalempromenade”. U kunt er terecht voor alle dagelijkse boodschappen. Met onder andere een warme bakker, Albert Heijn en een opticien treft u een keur aan winkels. Het Reeshofpark is op korte afstand van de woonwijk gelegen, waardoor u een heerlijke wandeling kunt maken. Voor het openbaar vervoer treft u nabij de wijk het treinstation “Tilburg Reeshof” wat op zo’n 10 minuten fietsen ligt.

heerlijk wonen in Tilburg


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Besterdring 223 013 549 91 90 tilburg@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Besterdring 223 013 549 91 90 tilburg@hendriks.nl www.hendriks.nl

Tilburg, Schipluidenlaan 25  
Tilburg, Schipluidenlaan 25