Page 1

Huizen vanHendriks

Eind 22 , 6071 PC Swalmen

Unieke ligging Sfeervolle woning

ZeeĂŤn van ruimte

Diverse mogelijkheden Dubbele bewoning

H54


Kenmerken Soort

woonboerderij

Type

vrijstaande woning

Kamers Woonoppervlakte

10 303 m²

Perceeloppervlakte

2230 m²

Inhoud

1240 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1835 achtertuin, voortuin, zijtuin vrijstaand steen c.v.-ketel dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Wonen, werken en leven in Asselt

In 2005 konden we met ons gezin een droom verwezenlijken: wonen, werken en leven onder één dak op een adembenemende rustieke plek in Midden-Limburg: Asselt (gemeente Roermond). We kochten ons huis, van origine een boerderijgevelwoning, dat dertien jaar lang nog meer is geworden dan een thuis voor ons, onze kinderen, kleinkinderen en B&B-gasten. A place to be! Bijzonder voor de privacy balans was, dat we niet in huis maar aan huis konden werken. John runde de B&B ‘Asselts Bed en Breudje’, terwijl ik mijn praktijk voor psychotherapie praktiseerde vanuit mijn tuinhuis met fenomenaal uitzicht op de tuin en de Asseltse plassen.

met middelbare school en centrum van Roermond op fietsafstand. We waren dichtbij de stad én omringd door natuur: water, bos en open velden. Hoogtepunt van elke dag was om de magische zonsondergang in de plassen te kunnen aanschouwen, onder het genot van een goed glas wijn, vanaf ons romantisch tuinterras. Eind 22 Asselt, een huis en plek om met liefde door te geven. John en Annette

Onze zoon voetbalde in de tuin, de kleinkinderen kwamen zwemmen en onze dochter had er haar praktijkje als schoonheidsspecialiste. Het gaf ons de mogelijkheid om werken en wonen te combineren

Te koop bij

Roermond: Sint Christoffelstraat 1-3, T 0475 31 12 00


huizen van hendriks

Hoo fdwoning

heel veel woning neem de tijd Welkom bij deze bijzondere woning en Swalmen. Deze woning biedt heel veel mogelijkheden. Op dit moment in de hoofdwoning opgesplitst in 2 woonunits. Het eerste deel is woonhuis, het tweede deel is als gastenverblijf in gebruik. Daarover leest u verderop meer. Het woonhuis is een fijne lichte woning met grote ruimtes. De woonkamer is een heerlijke plek om met uw gezin samen te komen. In de winter kan de kachel hoog worden gestookt en in de zomer kan de schuifpui open. Dit kan zelf met iets minder goed weer, want aan deze kant van de woning is een overkapping geplaatst. Hierdoor is de kamer mooi verbonden met de tuin.


huizen van hendriks

Lekker licht en ruim

grote woonkeuken luxe badkamer beneden Er is een grote woonkeuken in dit deel van het huis. Hier heeft u veel bewegingsruimte en hier kunt u het ontbijt voor de gasten prima klaarmaken. Mocht u geen B&B willen, dan is de keuken ook voor eigen gebruik erg prettig. Vanuit de keuken is de grote inpandige berging te bereiken. Dit vormt ook de doorgang naar het gastendeel van de woning. In de berging is de aansluiting voor het witgoed en de cv ketel. Vanuit de woonkamer en de keuken is via een tussen portaal de luxe badkamer te bereiken. Deze is afgewerkt met moderne tegels en voorzien van een ligbad, een inloopdouche en een mooie wastafel met meubel. In een aparte ruimte is het toilet.


huizen van hendriks

maar liefst 5 slaapkamers hoe deelt u ze in? Op de eerste verdieping zijn maar liefst 5 nette slaapkamers in dit gedeelte van de woning. Alle kamers zijn ruim opgezet en netjes afgewerkt met laminaat en ramen. Kies uw mooiste kamer en maak hier de masterbedroom. De overige kamers kunnen als slaapkamer worden ingericht maar ook als werkkamer of bergruimte zijn ze goed in te delen. Op deze verdieping is nog een 2e toilet.

Fijne dakra men


huizen van hendriks

Kom binnen

gastenverblijf verrassend veel ruimte Het tweede deel van de woning is nu in gebruik als gastenverblijf. Hierdoor is de ruimte als echt woonhuis toe aan een kleine aanpassing. Mocht u de de ruimte wel als B&B gaan gebruiken dan zijn alle voorzieningen aanwezig. De aparte opgang zorgt ervoor dat u geen gasten door uw woning heeft. Er is enkel via de berging een doorgang van de ene naar de andere woning.


huizen van hendriks

heerlijke woonkamer aparte eetkamer U treft hier op de begane grond een fijne ruime woonkamer en een aparte eetkamer. Beide kamers zijn afgewerkt met plavuizen op de vloer en een kleurtje op de muren. In de woonkamer is de trap naar de kelderruimte. Maakt u er een wijnkelder van? Misschien wel met de wijnen uit de streek? De eetkamer loopt door naar de keuken, deze is eenvoudig maar functioneel. Op de begane grond zijn ook nog 2 badkamers, beide voorzien van een luxe douchecabine, een toilet en een wastafel. Zo beschikken alle gasten over een eigen badkamer in dit deel van de woning.

Deur naar de kelder achterin


huizen van hendriks

Ne tjes afgewer kt

drie slaapkamers en nog een badkamer Op de eerste verdieping zijn drie grote slaapkamers. Eenvoudig afgewerkt maar als gastenverblijf prima. In elke kamer past een groot bed, waardoor het als 2 persoonkamers kan worden gebruikt. Op deze verdieping is de derde badkamer. Deze is ruimer dan de badkamers beneden en is voorzien van een ligbad, een douche, een dubbele wastafel en een aparte douche.


huizen van hendriks

Voo r de klusser

nog een extra slaapplek deels garage deels gastenverblijf De woning wordt omringd door een grote tuin. Daarin staat nog een dubbele garage. Het linker deel van deze garage is ook in gebruik als gastenverblijf. Hier treft u een grote open ruimte met een wastafel, een aparte toilet en een aparte ruimte met douche. De ruimte is lekker licht en ook hier kunt u een semi zelfstandige woonruimte van maken. In de tuin staat midden op het groene gras nog een tuinhuis/chalet. Ook deze ruimte is voor diverse doelen beschikbaar. Er is een aangebouwd toilet, maar geen wasruimte.


huizen van hendriks

Nee m een frisse duik

een heerlijk zwembad en heel veel groen De royale tuin is de reden waarom dit zo’n heerlijke woonplek is, maar ook de reden waarom gasten hier graag komen. Het grote gazon is heerlijk om met kinderen te ravotten, het zwembad zorgt in de zomermaanden voor een hoop plezier! De tuin kunt u verder nog voorzien van een moestuin is ruimte genoeg. De woning grenst aan de Maas en vanuit de tuin heeft u dan ook een prachtig uitzicht op de Maas en haar levendigheid.


Eind 22 6071 PC Swalmen


Eind 22 6071 PC Swalmen


Eind 22 6071 PC Swalmen


Swalmen Sinds de gemeentelijk herindeling op 1 januari 2007 behoort Swalmen tot de gemeente Roermond. De gemeente Roermond bestaat uit de kernen Roermond, Swalmen, Herten, Maasniel, Leeuwen en Asenray. De gemeente telt een inwonersaantal van 54.310 en bestrijkt een gebied van circa 7.100 hectare. noorden kadastrale kaart

Het riviertje de Swalm stroomt dwars door Swalmen en bepaalt grotendeels het boeiende landschap. Swalmen heeft een leuk centrum met een karakteristiek raadhuis. Aan de zuidkant van het dorp ligt een statig landgoed, het voorname kasteel Hillenraad. Swalmen beschikt over diverse voorzieningen. Er zijn o.a. basisscholen, een middelbare school, een kinderdagverblijf, peuterspeelzalen, een bibliotheek, banken, huisartsen, tandartsen en sportvoorzieningen met o.a. een zwembadcomplex en een sportcentrum. Daarnaast biedt het gezellige centrum van Swalmen een diversiteit aan winkels. In Swalmen ligt ook een treinstation met verbindingen naar Roermond en Venlo.

heerlijk wonen in Swalmen


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Sint Christoffelstraat 1-3 0475 31 12 00 roermond@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Sint Christoffelstraat 1-3 0475 31 12 00 roermond@hendriks.nl www.hendriks.nl

Swalmen, Eind 22  
Swalmen, Eind 22