Page 1

Huizen vanHendriks

St Plechelmuspad 35 , 5645 EH Eindhoven

Geheel gerenoveerd in 2018 Ideaal voor starters

Moderne keuken

Strakke badkamer Houten visgraat vloer

H51


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

portiekflat 3 51 m² 165 m³ 1961 geen tuin geen garage c.v.-ketel dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Een heerlijk volledig tot in detail gerenoveerd appartement met een afwerking welke je normaal alleen in villa’s ziet. Alles is met de beste materialen gemaakt en hier is absoluut niet bespaard in welke vorm dan ook. Dit tezamen geeft het een heerlijk rustige en chique uitstraling. De woning is een fijn en stil plekje waar je echt tot rust komt na een dag omdat er dan niets is wat er af moet, of moet gebeuren.

Te koop bij

Eindhoven: Aalsterweg 5, T 040 - 293 05 00


huizen van hendriks

Leuk zicht op de buur t

lekker veel daglicht fijn in te delen Zet je mooie bank en luie stoel maar neer en geniet na een lange werkdag van een heerlijk thuis. De woonkamer is voorzien van een kamerbreed raam met mooi uitzicht en er is een extra zijraam voor nog meer daglicht. De kamer is ruim en hier kun je naast die mooie bank ook een gezellige eettafel neer zetten, zodat je met je vrienden kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een spelletjesavond. De prachtige parketvloer vormt een prima basis om met jouw stijl een warme sfeer te realiseren.


huizen van hendriks

Strak en complee t

licht, ruimte en luxe deur naar het balkon De volledig gerenoveerde keuken is een plaatje. Hier kook je met plezier je dagelijkse maaltijd. En of dat nou een pizza of een drie-gangen diner voor jou en je vrienden is, het kan hier allemaal. De keuken is voorzien van diverse apparatuur en strakke kastjes voor al je potten en pannen. De combinatie van de donkere vloer, witte kasten en donkere aanrechtblad met bijpassende achterwand geven hier een luxe en rijk gevoel.


huizen van hendriks

strak en praktisch toilet apart Via de keuken is de badkamer te bereiken. Deze is strak afgewerkt en door voor praktische oplossingen te zorgen is de ruimte optimaal benut. Zo is onder de wastafel ruimte voor een wasmachine en is de ruime inloopdouche de plek om de slaap uit je ogen te wassen. Het toilet is in een separate ruimte via de hal te bereiken.

Alles bij de ha nd


huizen van hendriks

U itgerust ontwaken

droom mooie dromen grenzend aan het balkon De slaapkamer is een heerlijke ruimte met een deur naar het balkon. Zo kun je de kamer goed ventileren, hetgeen zorgt voor een nog betere nachtrust. De kamer is goed van formaat en hierdoor is er plek voor een groot bed en een kastenwand. Fijn om een eigen buitenplek te hebben en te kunnen genieten van de zon. Je eerste kop koffie of je laatste koude drankje op een zwoele zomeravond.... dit is de plek waar je dan geniet van het uitzicht over het groen en de wijk. De seizoenen trekken aan je voorbij, waardoor het uitzicht steeds weer anders is.


huizen van hendriks

centraal in stratum 200 meter van het park Het appartement in stadsdeel ‘Stratum’ is centraal gelegen in de directe nabijheid van supermarkten, winkels, bushaltes en scholen. Het Bonifatiuspark ligt op 200m. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en uitvalswegen liggen op korte afstand. Het centrum van Eindhoven is 10 minuten fietsen.

Dichtbij de voo rzieningen


St Plechelmuspad 35 5645 EH Eindhoven


St Plechelmuspad 35 5645 EH Eindhoven


Eindhoven

noorden kadastrale kaart

Deze jonge Brabantse stad heeft een moderne uitstraling met een warm, bourgondisch centrum. Binnen een eeuw is dit boerenstadje uitgegroeid tot een aantrekkelijke dynamische stad met ruim 220.000 inwoners. De gemeente Eindhoven omvat naast de gelijknamige stad Eindhoven ook het dorp Acht en Meerhoven. Qua inwonersaantal is dit de vijfde stad van Nederland. Het bourgondische is terug te vinden in de verschillende soorten cafés, terrasjes en restaurants met vele soorten wereldkeukens. De stad heeft een acties sociaal en cultureel centrum waarbij alle soorten kunst evenementen worden georganiseerd zoals Dutch Design Week en GLOW. Daarnaast is de werkomgeving erg gezond in deze high tech omgeving. Bedrijven als Philips, DAF en ASML zorgen voor een hoge instroom aan expats. Inclusief veel groen in de nabije omgeving van het centrum maakt Eindhoven tot een heerlijke stad waar het plezierig wonen, werken en leven is. Het woonklimaat in Eindhoven is zéér aantrekkelijk.

heerlijk wonen in Eindho v en


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Aalsterweg 5 040 - 293 05 00 eindhoven@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Aalsterweg 5 040 - 293 05 00 eindhoven@hendriks.nl www.hendriks.nl

St Plechelmuspad 35, Eindhoven  
St Plechelmuspad 35, Eindhoven