Page 1

Huizen vanHendriks

Nassaustate 19 , 6043 GW Roermond

Ligging nabij het centrum Jong complex

Mooi uitzicht

Instapklaar Goede leefruimte

H54


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

portiekflat 3 71 m² 225 m³ 1999 geen tuin geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Dit appartement wordt aangeboden door een professionele partij, waardoor het stukje “verkoper vertelt” niet is ingevuld.

Te koop bij

Roermond: Sint Christoffelstraat 1-3, T 0475 31 12 00


huizen van hendriks

Keurig complex

trappenhuis en lift eigen berging Je betreedt het jonge complex via de nette centrale entree, waar de brievenbussen en bellen zich bevinden. In het souterrain is nog een eigen berging aanwezig, waar de fietsen gemakkelijk gestald kunnen worden. Het trappenhuis of de lift brengt je naar de vierde verdieping, waar het appartement is gelegen.


huizen van hendriks

Fijne ba sis

heerlijk licht hoe deel jij het in? De woonkamer is één grote open ruimte met vele mogelijkheden. Door de neutrale afwerking met nette laminaatvloer en witte wanden is het geheel een perfect blanco canvas; je kunt hier met allerlei interieurstijlen een mooi geheel creëren. De grote ramen vrijwel rondom, plus de deur naar het balkon, vullen de ruimte met licht. Dit wordt al snel jouw thuis!


huizen van hendriks

jouw droomkeuken hier? praktische berging De keuken is geplaatst als onderdeel van de living; hier is momenteel een eenvoudig keukenblok zonder apparatuur geplaatst. Komt jouw droomkeuken hier te staan? Tegenover de keuken is nog een handige bergruimte geplaatst; ideaal voor opslag of een extra voorraadkast. Ook is hier de c.v.-opstelling geplaatst.

Eenvoudige keuken


huizen van hendriks

Twee ne tte slaapka mers

wie slaapt waar? veel lichtinval Terug via de hal zijn twee slaapkamers toegankelijk. Beide zijn voorzien van veel binnenvallend daglicht en profiteren van een neutrale basis qua afwerking. Met jouw eigen set accessoires en een heerlijk comfortabel bed worden dit twee rustgevende, sfeervolle kamers!


huizen van hendriks

eenvoudig maar compleet even opfrissen! De badkamer is keurig afgewerkt met lichte betegeling, en biedt alles voor een frisse start van de dag. Er is een wastafel, witgoedaansluiting en douche aanwezig. Het toilet met fonteintje bevindt zich in een separate ruimte naast de badkamer; handig!

Witte be tegeling


huizen van hendriks

Genie ten va n de zomer

breed balkon heerlijk uitzicht Genieten van de zomer doe je natuurlijk het liefste vanuit het comfort van je eigen huis. Het ruime balkon biedt precies dat wat je zoekt! Met een grote luie stoel, wat fleurige losse beplanting en een zomers temperatuurtje is het hier heerlijk vertoeven. Het uitzicht over de daken en het groen in de omgeving is een fijne bijkomstigheid!


Nassaustate 19 6043 GW Roermond


Roermond

noorden kadastrale kaart

Roermond is een stad die rijk is aan monumenten. Door de eeuwen heen was de stad Hanzestad en hoofdstad van Gelre en nu nog is het de bisschopstad van Limburg. Na de gemeentelijk herindeling op 1 januari 2007 bestaat de gemeente Roermond uit de kernen Roermond, Swalmen, Herten, Maasniel, Leeuwen en Asenray. De gemeente telt een inwonersaantal van 54.310 en bestrijkt een gebied van circa 7.100 hectare. Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken. Direct voor de poorten van de stad, langs de Maas, ligt een uitgestrekt waterrecreatie-gebied: de Maasplassen. Een aaneenschakeling van kleine en grote meren, gelegen in een groen en weids landschap. Aan de oostkant van de gemeente ligt het schitterende nationaal park: de Meinweg, waarin adders en wilde zwijnen voorkomen. Het historische stratenpatroon van de Roermondse binnenstad herbergt een attractief winkelcentrum. Behalve winkelketens, treft u hier een grote diversiteit aan kleinschalige zaken die samen met de vele horeca gelegenheden, het gezellige karakter van de stad bepalen.

heerlijk wonen in Roer mond


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Sint Christoffelstraat 1-3 0475 31 12 00 roermond@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Sint Christoffelstraat 1-3 0475 31 12 00 roermond@hendriks.nl www.hendriks.nl

Roermond, Nassaustate 19  
Roermond, Nassaustate 19