Page 1

Huizen vanHendriks

Dennemarkenhof 41 , 6042 NE Roermond

Wonen aan het water Instapklaar Vier slaapkamers

Rustig gelegen Vrij uitzicht H54 H54


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

geschakelde woning

Kamers

6

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

240 m²

Inhoud

490 m³

Bouwjaar Tuin

2002 achtertuin, voortuin

Garage

aangebouwd steen, inpandig

Verwarming Isolatie Energielabel

c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet

B

worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt

Het huis heeft een ruime woonkamer met een uitzicht naar een groene omgeving en is rustig gelegen. De tuin ligt aan het water wat het geheel compleet maakt. Het huis heeft een praktische indeling en is goed te onderhouden. De slaapkamers zijn ruim en licht. Het is wonen in een leuke, rustige buurt en vlakbij zijn winkels. Dit zijn de kernpunten waarom wij voor deze woning hadden gekozen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen. Met hartelijk groet, Familie de Vreese

Te koop bij

Roermond: Sint Christoffelstraat 1-3, T 0475 31 12 00


huizen van hendriks

Gro te raa mpar tij

instapklaar wonen fraaie vloer De woonkamer is een fijne lichte ruimte met een groot raam aan tuinzijde. Hierdoor heb je vanaf de bank een leuk zicht op de tuin die aan het water is gelegen. De openslaande deuren zorgen ervoor dat op de mooie dagen binnen en buiten in elkaar doorlopen. De kamer heeft een fraaie vloer met grijze tegels. Dit vormt een fijne basis voor jouw meubels en is makkelijk in het onderhoud. In de kamer is een vaste kast. Ideaal voor wat extra bergruimte voor bijvoorbeeld je vazen en koektrommel.


huizen van hendriks

Veel wer k- en bergruimte

keuken aan de voorzijde ruime woonkeuken Heerlijk als je in de keuken ruimte hebt om te werken. Deze keuken heeft dat zeker, hier kun je met gemak een tafel erbij zetten, zodat de kinderen of gasten gezellig erbij komen zitten en een handje mee helpen. Hier vind je veel kastjes en een fijn lang werkblad in hoekopstelling. Het raam zorgt voor je daglicht en een leuk zicht op de straat. Uiteraard is in de keuken diverse apparatuur aanwezig om het koken makkelijk te maken. De bijkeuken ligt naast de keuken, hier is de witgoedaansluiting en hier heb je nog veel extra bergruimte voor je voorraad of extra apparatuur. Ook is er nog een trapkast bij de keuken.


huizen van hendriks

vier fijne slaapkamers waar slaap jij? Met zoveel slaapkamers vindt iedereen een eigen plekje. De kamers zijn netjes afgewerkt met nette wanden en een laminaat. Ook zijn de kamers voorzien van rolluiken, waardoor het in de zomer heerlijk koel blijft en ook lekker donker. In de koude winter blijven de kamers juist weer wat warmer. Deel ze in zoals het voor jou prettig is, misschien heb je een kamer over om als werkkamer of kastenkamer in te richten.

Ruime ma sterbedroo m


huizen van hendriks

Fris en fruitig

tijd voor ontspanning of een lekkere douche Deze nette betegelde badkamer is een prima plek om de dag te starten met een verkwikkende douche. Spoel de slaap uit je ogen en de dag kan beginnen. En na een lange dag, of een avondje sporten is het fijn om de deur op slot te draaien, het bad vol te laten lopen en te genieten van een warm bad. Je spieren ontspannen en jij dus ook. Verder is er een vaste wastafel aanwezig met een handig meubel.


huizen van hendriks

vrij uitzicht op water en op het bos In de tuin geniet je van je privacy en het vrije uitzicht op het water en het bos. Dat worden lange zomeravonden in de tuin. Er zijn verschillende terrassen en de beplanting is fraai aangelegd. Aan de voorzijde heb je de mogelijkheid om je auto in de garage of daarvoor op eigen terrein te parkeren. De garage maakt het plaatje compleet, hier staan de fietsen, je gereedschap en je tuinspullen. De garage is een fijne plek om je extra spullen op te bergen.

O ptimaal genie ten


Dennemarkenhof 41 6042 NE Roermond


Dennemarkenhof 41 6042 NE Roermond


Roermond

noorden kadastrale kaart

Roermond is een stad die rijk is aan monumenten. Door de eeuwen heen was de stad Hanzestad en hoofdstad van Gelre en nu nog is het de bisschopstad van Limburg. Na de gemeentelijk herindeling op 1 januari 2007 bestaat de gemeente Roermond uit de kernen Roermond, Swalmen, Herten, Maasniel, Leeuwen en Asenray. De gemeente telt een inwonersaantal van 54.310 en bestrijkt een gebied van circa 7.100 hectare. Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken. Direct voor de poorten van de stad, langs de Maas, ligt een uitgestrekt waterrecreatie-gebied: de Maasplassen. Een aaneenschakeling van kleine en grote meren, gelegen in een groen en weids landschap. Aan de oostkant van de gemeente ligt het schitterende nationaal park: de Meinweg, waarin adders en wilde zwijnen voorkomen. Het historische stratenpatroon van de Roermondse binnenstad herbergt een attractief winkelcentrum. Behalve winkelketens, treft u hier een grote diversiteit aan kleinschalige zaken die samen met de vele horeca gelegenheden, het gezellige karakter van de stad bepalen.

heerlijk wonen in Roer mond


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Sint Christoffelstraat 1-3 0475 31 12 00 roermond@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Sint Christoffelstraat 1-3 0475 31 12 00 roermond@hendriks.nl www.hendriks.nl

Roermond, Dennemarkenhof 41  
Roermond, Dennemarkenhof 41