Page 1

Huizen vanHendriks

Weezenhof 6237 , 6536 AP Nijmegen

Tuingerichte living Ruime keuken Vrijstaand stenen garage

Royale voor- en achtertuin Drie uitstekende slaapkamers H53 H53


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte

4 92 m²

Perceeloppervlakte

157 m²

Inhoud

325 m³

Bouwjaar Tuin

1972 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

vrijstaand steen c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt

Deze voormalige huurwoning typeert zicht door uitstekend bemeten ruimtes en lichte en vooral ruime woonkamer en een keuken die gemakkelijk als woonkeuken gebruikt kan gaan worden. Een ander zeer praktisch detail aan deze woning is de zeer ruime garage welke is gelegen aan de voorzijde.

Te koop bij

Nijmegen: Burchtstraat 124, T 024 381 82 50


huizen van hendriks

Ruime benedenv erdieping

tuingerichte living stap de tuin in Met een paar kleine aanpassingen maak je van deze ruimte een heerlijke kamer om in te leven. Een mooie vloer en een likje verf doen al zeker wonderen. Plaats daarna je eigen meubilair en dit is jouw thuis. De living heeft fijne afmetingen en is op de tuin gericht. Zet de deur open en stap de achtertuin in. Laat het weer het niet toe om lekker buiten te zitten? Plof dan neer op je bank en geniet vanuit binnen van je tuin.


huizen van hendriks

Neutrale woonkeuken

let op het eten kom heerlijk tot rust De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Heerlijk als jij een maaltijd staat te koken dat je toch in contact blijft met je gasten. Vanuit de keuken kijk je uit op de tuin. Let je wel op je eten?! Anders brandt het straks aan. Er zijn vele kasten geplaatst waardoor je de vele boodschappen kunt opbergen. Daarnaast heeft de keuken riante afmetingen waardoor het een fijne ruimte is waar je helemaal los kan gaan in de keuken. Door de raampartijen aan de achterzijde is de ruimte ook lekker licht. Vanuit de keuken heb je de mogelijkheid de hal in te lopen en zo door te gaan naar de eerste verdieping. De badkamer is op de eerste verdieping gelegen. Hier tref je de aansluiting voor het witgoed aan en tevens is er een ligbad met douchemogelijkheid geplaatst, toilet en wastafel.


huizen van hendriks

3 uitstekende slaapkamers ruimte voor eigen wensen De rondleiding gaat verder op de eerste verdieping. Vanaf de overloop zijn alle vertrekken toegankelijk. Op deze verdieping zijn 3 mooie slaapkamers gerealiseerd. Op de overloop is een grote kastruimte geplaatst. Alle kamers hebben fijne afmetingen waardoor er gemakkelijk een bed met kastenwand geplaatst kan worden. Zie je een kamer liever ingericht als bijvoorbeeld studeerkamer? Geen probleem, ook kan er gemakkelijk een bureau geplaatst worden. Alle kamers zijn erg licht door de plaatsing van dakramen. Dit geeft gelijk een frisse uitstraling. ÉÊn van de kamers heeft zelfs een eigen inloopkast. Slaap lekker!

Eigen walk-in-close t


huizen van hendriks

Beslo ten tuin

rondrazen in de tuin veel privacy Achter de woning tref je een heerlijke achtertuin aan die gelegen is op het noordoosten. In de ochtend kun je hier al lekker genieten van de zon. De tuin is keurig aangelegd met een mooi terras en een fijn gazon. Op een zomerse dag nodig je vrienden/familie uit voor een barbecue terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn in de tuin.


Weezenhof 6237 6536 AP Nijmegen


Weezenhof 6237 6536 AP Nijmegen


Weezenhof 6237 6536 AP Nijmegen


Nijmegen

noorden kadastrale kaart

De vestingstad Nijmegen, schitterend gelegen aan de rivier de Waal, ligt tussen heuvels en bossen. In de stad zijn nog veel kenmerken van de Romeinse tijd terug te vinden, zoals Romeinse thermen en tempels. Aan het eind van de 19e eeuw ontwikkelde Nijmegen zich als een prachtige woonstad. De brede singels en statige huizen van de St.-Annastraat, de Van Schaeck Mathonsingel en de Oranjesingel stralen nog steeds de schoonheid en de grandeur uit van de 19e eeuw. Het centrum van Nijmegen heeft recentelijk een nieuw, aantrekkelijker gezicht gekregen. Met een uitnodigende openbare ruimte, gezellige winkelstraten, veel groen en een gevarieerd cultureel aanbod.

heerlijk wonen in N ijmegen


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 024 381 82 50 nijmegen@hendriks.nl f.rosenbaum@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Burchtstraat 124 6511 RJ Nijmegen T 024 381 82 50 Hendriks024, nijmegen@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Nijmegen, Weezenhof 6237  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you